A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt mindenkinek!
Alig várom, hogy halljak rólatok valami jót! Nekem nagyon jó kedvem van!Tekintve hogy ez a hét nemsokára véget ér!
NIKIE:milyen volt a nyaralás?
ANDY:hol voltatok, ahoé esett?
DORIS:megy mail!
KépKépKép
Virág
Virág

Nikie!

Ártani nem árthat semmit sem, így nem vesztek vele, ha kipróbálom. Sajnálom, hogy Neked nem sikerült, de mióta iszod? Talán idõ kell hozzá, hogy eredményt hozzon! Olyan sok lány nyilatkozott róla pozitívan.

Nelli
nelli2

AndyKép
Sajnálom, hogy rossz idõtök volt de olyan jó, hogy újra itt vagyKép
NikieKép
Ezek a gyógyfüvek tényleg jótékony hatásúak de ha nem bízol benne akkor ne idd. Én úgy gondolom, hogy ez a legkíméletesebb módja a szervezetünk rendbetételénekKép
NelliKép
Próbáld ki, ártani biztosan nem fog és talán segíthetKép
VirágKép
VáromKép

Puszi: Doris
doris

Nelli Kép

Kíváncsi vagyok, mit mondtak a teáról a többiek?
Én félévig ittam, igaz azóta a ciklusom 34-35 napos, ami elõtte jóval több volt, ennyi haszna volt, de lehet hogy ez sem a tea miatt. Mindennek nagyon sok oka lehet.

Virág Kép
A nyaralás túl jó volt az esõ ellenére, régen éreztem magam ilyen jól.

A bulira most inkább nem mennék, majd legközelebb.

Nikie
nikie

Nikie!

Mindenki atr tapasztalta tõle, hogy a rendszertelen ciklus rendszeresebbé vált, az elhúzódó pedig lerövidült.

Doris!
Iszom folyamatosan. Remélem, hogy lesz eredménye.

Hormonproblémára mi lehet még jó, ami nem gyógyszer? Tudtok ilyet?

Nelli
nelli2

Nelli Kép

Nincs túl sok idõm sajnos, de:
Az elõbb említett gyógytea szerintem csak a ciklus rendezésére alkalmas, ahogy írtad Te is, de az okot nem kezeli, azaz a hormonproblémákat nem oldja meg, én márcsak tudom.
Ugyanis fél éves ivás után a hormonrendszerem totál rossz, ebbe beleértem az összes hormont, hát ennyit a gyógynövényekrõl. Persze az is lehet, hogy csak nálam nem javított, nem értem sehogyan sem ezt az egészet.
Pedig én javasoltam mindenkinek, még a honlapra is feltettem, de lehet, hogy leveszem...

Azért igyad, ártani biztos nem árt. Még ebben sem vagyok biztos...

Nikie
nikie

NikieKép
Szerintem az már óriási eredmény, ha a ciklusok hosszát normalizálja vagy lerövidíti a túlzottan hosszú ciklust. Ennyire ne légy pesszimistaKép Persze tény, hogy nem csodaszer de azért nem volt hiábavaló innodKép
Mitõl vagy ennyire letörve? Mikor volt hormonszint nézés Nálad? Ugye gyogyit is szedsz? Nem javult a leleted?

doris

SZiasztok Lányok!

Én ma elvileg szabin vagyok, de néhány dolog miatt be kellett ugranom a céghez, szóval kb. még egy fél órát itt leszek.
Holnap, meg holnapután külföldön leszek (munka), szóval igazából csak hétfõn leszek megint.

Lujza
Nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Kép
A nyaralásotokhoz szép idõt és jó pihenést kívánok.

Lányok
Megpróbálom dióhéjban elmesélni, ami velem történt. Szóval ebben a ciklusban 5-10 napig napi 2 closti. 11-12. napokon tüszõrepesztõ szuri. A hõmbõl ítélve a tüszõ fittyet hányt a dupla adag injekcióra és esze ágában se volt megrepedni. A 15. napon voltam dokinál. Uh-on bal oldali petefészek üres (valószínûleg a dermoid ciszta miatt nem mûködik), jobb oldalon 1 db domináns, 22 mm-es tüszõ. Nyálkahártya 12 mm.
A doki azt mondta, hogy lehet, hogy még megreped, de nem biztos és ha nem jön meg, menjek vissza 2 hét múlva és kapok gyógyit, amitõl megjön. Príma! - gondoltam. Aztán meg mindenféle nyalánkságokról beszélgettünk, úgy mint laparoszkópia, lombik, miegymás. Szóval rendesen el voltam kenõdve.
A hõm 36,7-36,8 körül volt. Másnap reggelre, a 16. napon, leesett 36,65-re, majd a 17.-en felment 37-re!Kép Gondolhatjátok, hogy örültem. Az öröm azonban nem tartott sokáig, mert mindössze 1 napig volt 37, azóta 36,95, 36,9, sõt ma 36,8.Kép
Gondolom, valami baj lehet a progitermeléssel.

Hát ez van velem, nincs túl jó kedvem, pedig akár lehetne is, mert ma kaptam egy olyan állásajánlatot, amire mindig is vágytam és ami szakmailag óriási elõrelépés lenne nekem.
Teljesen tanácstalan vagyok, úgy érzem magam, mintha ide-oda fújna a szél és most elõször nem én irányítanám a sorsom, ahogyan eddig egész életemben tettem.

Bocs Lányok a negatív hangvételért, tudom, hogy az elmúlt idõben nem vagyok túl jó társaság.

Puszilok mindenkit:
Zsuzsu
Zsuzsu

Doris!
Én is örülök hogy vágre itt lehetek köztetek!Kép

Virág!
Pécsen voltunk és pont kifogtuk az esõs idõt. Alig tudtunk valahova menni. A szállás is elég vacak volt.

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!

Rég nem jelentkeztem. De gondoltam most irok. Holnap inszemem lesz, fél 11-kor gondoljatok rám. De hagy meséljem el az injekciós élményeimet. Pénteken pechemre szabin volt az aranyos üzemorvosom. Sajnos nem volt idõm a Káliba felmenni már, úgyhogy az esti ügyeletet választottam. Ahol egy hentes asszisztens nõ a hasamba DÖFTE az injekciót (ezt oda kellett bõr alá beadni) és egy pillanat alatt benyomta a gonal-f-et, utána megkérdezte : "Na túlélte". Persze hogy túléltem, meg nem is igazán fájt (én a fájdalmat jól tûröm, de a lelki gyötrelmet nem) de hát ilyen tahót. Úgyhogy az utolsó hasba szurimat inkább beadtam én magamnak vasárnap. Gondoltam így döfni én is tudok. Könnyû volt, nem fájt. Csak a férjem volt kicsit rosszul a látványtól.
De azért a tegnap esti farba izomba adandó injekcióra nem válallkoztam: ügyelet. Most egy másik asszisztens volt, kicsit vastag tûvel adta be, de nem volt durva, csak amit mondott: "mindenki túléli az injekciót, ha viszont egy óra múlva belehal az már õt nem ériniti". ?????

Most szurkál a jobb oldalam, remélem nem túl hamar repednek meg a tüszõk.

Marcsi
Marcsi

ZsuzsuKép
Bocsi, de miért kizárt, hogy megrepedt a tüszõd? Én ezt nem értem... Ha jól emlékszem Edelweiss hõmérséklete is mindig (még babásan isKép ) csak aulról súrolta a 37-etKép Nekem még sosem volt 12 mm-es a nyálkahártyám...Kép Az ajánlat összességében nagyon jó hírKép Fõként ha erre vágyódtál már mióta... Csak gondolom a babu-téma miatt nehéz döntened. Drukkolok, hogy mégis a lehetõ legjobban sikerüljön választanodKép

doris

Zsuzsu!Kép
Mi ez a nagy elkeseredés? Szerintem egész jól alakulsz. Szép nagy volt a tüszõd, a hõdbõl látszik, hogy meg is repedt, a nyálkahártyád tökéletes, hol itt a bibi? Ha ügyesen akcióztatok, a 12 mm nyh-ba szerintem remekül be tud ágyazódni a baba, aztán legfeljebb majd kapsz Utrogestant vagy Duphastont, hogy jó erõsen kapaszkodjon. Tessék inkább örömködni. És még egy szuper állásajánlat is. Zsuzsu! Ne hülyéskedj, fülig érjen a szád!!! KépKépKép

Gitta!Kép
Nem olvasod, de szorítok neked.

Lujza, Karmen!Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült.Kép

Doris!Kép
Örülök, hogy végre jól vagy. Sokkal jobban szeretem, mikor te pátyolgatsz minket és nem mi téged.Kép

Andy!Kép
Szia! Te is hiányoztál nekünk.

Edi
edi

Sziasztok lánykák! KépKépKép
Sajna véget ért a szabadságom és a topic nevéhez is hû maradtam. Ma 10c 2cn.
Nagyon jól éreztem magam a szabi alatt annak ellenére, hogy többnyire munkával telt. Ugyanis végre beköltöztünk az új házikónkba és ezerrel felújítottunk.

Most elõször történt meg velem, amióta babát szeretnénk, hogy utána kellett számolnom, hogy hányadik napon vagyok és mikorra is várható a mensim. Szerintem ez fantasztikus.KépKép

A 2 hét alatt nagyon lemaradtam az olvasással, de megpróbálom bepótolni ahogy lesz egy kis szusszanatnyi idõm. Még jelentkezem... Van amirõl lemaradtam?

puszika mindenkinek
Bogár
bogár

DorisKép EdiKép

A tüszõ szerintem is megrepedt, ebben biztos vagyok. AZ viszont nem jó, hogy ilyen alacsony a hõm. Tudom, hogy Edelweissnek is alacsony volt, de neki az alaphõje is 36,5 körül vagy alatt volt. Nekem viszont 36,7-36,8!
A nyálkahártya tényleg jó.

Az állásajánlat önmagában szintén jó hír, ugyanakkor ez a munka egy teljes embert kíván. Nagy kihívás, egész nap munka, szóval egyrészt még orvoshoz járni se lenne idõm, másrészt, lehet, hogy hülyeség, de ha elfogadom az állást, és terhes leszek rögtön, az nagyon kellemetlen lenne.

Azért megpróbálom egy kicsit pozitívabban nézni a dolgot és nem aggodalmaskodni.Kép Inkább úszom az árral.

MarcsiKép
Nyugi, nyugi. Nem reped meg holnapig. Ha meg igen, az se baj, hiszen a petesejt is életképes 1 napig!
Nagyon drukkolok Neked. A három egy jó szám!!!
Az ügyeletes banyák tényleg nem lehettek túl szívet melengetõek, de ne törõdj velük, lényeg, hogy beadták a szurit.

LányokKép
Én már úgy várom a talit!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Karmen
Annyira sajnálom. Meglátod a következõ sikerülni fog. Minden esetre nagyon drukkolok nektek.

Doris
Neked is anyyira szurkoltam, hogy a pici bántsa a nagyot. Ezek szerint valami vírust cserkésztél be magadnak? Ha így van, akkor az a jó, hogy már túl vagy rajta.

Andy
De jó, hogy itt vagy. Kép

Zsuzsu
Ne pánikolj légyszi-légyszi. KépKép Szerintem Te is azok közé a kevesek közé tartozol, akiknek alacsonyabb az alaphõmérsékletük. Ha egyébként sem szokott 37 fölé menni, akkor nem szabad hogy gond legyen. Épp a múltkor néztem med, hogy a 16 ciklus alatt kb 2-3 ujjamon meg tudom számolni, hogy hány napon ment 37-re vagy a fölé a hõm, és mégis itt van Pöttömke. Kép

A mai táblucsku:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Marcsi!Kép
Szorítok neked holnap ezerrel!!!KépKépKép
Most hány tüszõd lett? Vagy az ünnepek miatt most nem is volt uh, csak a sok szuri? Ezeket az ügyeletes dokikat meg nem értem. Oké, hogy nem örül neki, hogy ott kell csücsülnie ügyeletbe, de attól hogy goromba hamarabb haza mehet? De Marcsi te nagyon bátor voltál, hogy beadtad magadnak a szurit. Egy hõs vagy.Kép

Nelli!Kép
Örülök, hogy végre megjött neked is. Jó messzire kerültünk egymástól, pedig milyen együtt haladtunk. De ne aggódj, jó hosszú kezem van, így is elérlek!

Lányok!Kép
Dobok egy tali-listát. Ha valaki felett átsiklottam volna, hogy jelentkezett, légyszi sikítson.

Edi
Doris - sali
Zsuzsu - süti
Marcsi
Orsoly
Moni
Nelli
Virág - süti
Milena
Monka - sonkás papucs
Hurka

Van még hely bõven, gyertek bátran. És lesz meglepi is!Kép Lujza, Andy, Andi, Karmen, Bera és a többiek, nem kaptatok kedvet? És hol van Sien, Vanda, Mamacs?

Edi
edi

EdelweissKép
Sajnos az én alaphõm nem olyan alacsony, de megpróbálok azért nem pánikolni.Kép

LányokKép
Kellemes rövid munkahetet és jó hétvégét kívánok Nektek! Hétfõn jövök.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok, Lányok!

Nem tudok visszaolvasni Kép, mivel csak beszaladtam a szabimról.
Rövid kis beszámoló a HSG-mrõl.
Múlt szerdán délben került rám a sor. Eléggé ideges voltam, de hát azt hiszem, ez természetes. Jött a doki, a mûtõsnõ, a röntgenes. A doki felrakta a mûszert, amit két kis csipesszel rögzitett a méhszájon, mit ne mondjak, láttam egyszer-kétszer a Tejutat oda-vissza. Aztán betoltak a röntgenfej alá, a doki megpróbálta a kontrasztanyagot feljuttatni, nem ment, visszafolyt, na, ekkor szoritott a csipeszeken, hogy jól álljanak. Ez, ha lehet, még "kellemesebb" volt, viszont a mûszer kiszakadt a méhszájból. Ki a röntgenfej alól, és kezdte elõlrõl. Mûszer, csipesz. Na, ekkor már eléggé kivoltam, újra vissza a fej alá, kontrasztanyag. Ez egy darabig nem akart továbbmenni, aztán egyszercsak egy pattanásfélét éreztem ott belül, és már mondta is a doki, hogy most OK, átjutott. Ennek nagyon örültem, végre túl vagyok rajta. Csak a fejem fájdult meg nagyon, az erölködéstõl, hogy birjam a fájdalmat. Visszavittek a szobámba, és délután, egy vizsgálatot követõen a doki hazaengedett. És itt kezdõdtek a bajok. A buszon elkezdtem vérezni, nem akárhogyan, Halasra már a barátnõm jött be értem, és otthon is egyfolytában dõlt belõlem a vér. Felhivtam a dokit, azt mondta, el kell neki állnia, ha mégsem áll el 2 órán belül, akkor menjek vissza. Igy aztán este 10-kor már újra a klinikán voltam, ahova bejött a dokim, röpke 10 perces altatás alatt összeöltötte a méhszájsebet, és csütörtökön hazajöhettem, mivel abbamaradt a vérzés. Csak a vérképem lett nagyon rossz, mivel majd 5 órán keresztül véreztem. Na, ennyi volt a sztorim, és sorry, ha hosszú voltam. De legalább tudom, hogy most átjárhatók a petevezetõk, és a hormonprofilom is nagyon jó lett, szerencsére.
Most megyek, mert már itt a párom értem, szept. 2-án jövök legközelebb.

DORIS Kép
elnézést, hogy nem küldtem SMS-t, de lefogyott a kártyám.

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Edi!

Köszi, hogy húzol magaddal! És még messzebb kerültem, mert Dorissal megbeszéltem, hogy az új ciklust hétfõtõl számolom, mert akkor jött meg rendesen.
Edelweiss, légyszi javíts ki a táblába: 3. c, 3 cn.

Zsuzsu!

Én is nagyon el vagyok kenõdve. A rossz munkahelyem miatt elsõsorban. De segítsük egymást!
Én most annak örülök, hogy végre új ciklus indulhatott. Remélem, most meg nem fog hetekig meglenni!
Az új állást tényleg jól gondold meg, mert ha teherbe esel, nem véd semmi a próbaidõ alatt. Én is minden pillanatban arra gondolok, hogy elmegyek innen, de aztán beugrik a babagondolat, és arra koncentrálok.

Nelli
nelli2

Sziasztok lányokKép

Én is vagyok ám, bár egy hetet (na, jó, csak 6 napot) otthon voltam.
A hõm magas (36,9-37), mensi sehol (a 23-25 napos ciklus 28. napján vagyok). Ha kibírom, akkor péntek reggel tesztelek. Az már jó, nem? A 19. napon emelkedett meg, azóta ennyi a hõm.
A legjobb hír viszont az, hogy végre megvan a lakásunkKépKép
Közöltem is a kis almafejûvel (aki vagy van, vagy nincs még), hogy most már bennmaradhatna, mert van lakásKép

Gitta: tudom, hogy már nem olvasod, de nagyon szorítokKép

Doris: bármit is szeretnél, kívánom, hogy valóra váljonKép szóval, drukkolokKép

Sziasztok:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

MarcsiKép
Sajnálom ami a hétvégén az ügyeleten történt... Nagyon drukkolok Neked holnapraKépKép
RitaKép
Remélem sikerül kiheverned a megpróbáltatásokat...Lényeg, hogy átjárhatóak a petevezetõidKép Jó pihit kívánok NektekKép
BogárKép
Örülök, hogy sikerült leeresztenedKép Jó érzés lehet az új otthonotokbanKép
ZsuzsuKép
Fel a fejjelKép Ebbõl még bármi lehetKép
EdiKép
Köszike a bíztatástKép A bajom teljesen érthetetlen...de szerencsére vasárnap óta nem voltam rosszúlKépKép Várom a talitKép Jó kis szerencsehozó tali lesz remélemKépKép

doris

RITA:sajnálom, hogy ilyen béna volt a dokid és együttérzek!Kép Most viszont hipp-hopp bebabásodhatsz!! Mire visszajössz, már lehet, hogy többen leszel!Kép
MARCSI: tényleg elég tahók felétek a nõvérek!Egy HÍRÓNÕ vagy (ld.hõsnõ!)KépKépMost aztán drukkolunk!
NELLI:tök jó, hogy végre megjött!:9 Lám, ennek is lehet örülni!
EDELWEISS:köszi a friss listát! Megint megkérdezlek:nekd hogy kellett szedni a bébiaszpirinT???
ZSUZSU:nem olyan rossz a helyzet! Az a hõ, nem szentírás!
Húzzatok bele!!KépKép
BOGÁR:Ez szuper! Én is alig várom, hogy beköltözzünk az "új" lakásunkba, bár erre csak õsz végén fog sor kerülni!
Nem jössz a talira?
Virág
Virág

JOVIKépKép!
MAI FOTÓ:
Kép
Virág

VirágKépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Most olvasom, hogy lesz tali. Én is mehetek a talira? Lehetne tudni róla közelebbi infot?

KnéRita
Hát nem volt kellemes.Kép Még a hátam is megborzongott tõle. Én is gondolkozom egy ilyen vizsgálaton, de meglátjuk mit mond az orvos. Holnap megyek hozzá. Lesz mit megbeszélnünk.

Bera Kép
Szia. Olvastam a leveled, de még nem tudtam válaszolni. Bejelentkeztél a dokinkhoz? Szimpi volt?

Nikie Kép
Miért voltál letörve? Miért nem szeretnél talira jönni kicsi lányka?

Doris
Hát mit ne mondjak Isteni. A következõ nagy projektünk viszont most már csak a baba, ahogy a férjem mondta...nincs mese.

még jövök
puszika
Bogár
bogár

Virág
Ez a kutyus ennivalóKépKépKép
bogár

Lányok!

Köszönöm az együttérzéseteket, és a honapi drukkot. Amióta felkeltem csak szurkál a hasam.

Lányok én biztatni szeretnélek benneteket, hogy ne féljetek a hasba szuritól. A káliban nagyon vékony és rövid tût kaptam (cc 2 cm) és olyan könnyen belement a hasamba, hogy egybõl kihúztam, mert azt hittem valamit rosszul csináltam, és mégegyszer beszúrtam, de akkor is könnyû volt. Úgyhogy mivel a férjem is ott "nyafogott" hogy adjam már be mert nem bírja nézni, hát benyomtam a szert. Legnagyobb gondom csak a légbuborékok kinyomása volt.

Edi!
jobb oldalon 3 tüszõ van, a lustább oldalon meg 2. meg volt még egy picike 6. is, de második uh-on már nem is említette a doki. A káliban minden nap csinálnak mindent, úgyhogy nem számít se karácsony, se semmi. Én gyümölcssalit vinnék a talira.

Rita!
Szörnyû ami veled történt. Sajnálom hogy így megkínoztak.

Marcsi
Marcsi

Lányok, hogy én milyen béna, mateknulla tyúk vagyok!!!
Ma CSAK a 26. napon vagyokKép de az utóbbi hónapokban ilyenkor már rég menstruáltam...hátha ez mégis jót jelentKép

De nem merem elbízni magam...szombatig várok, asszem.

Jovi

Rita: nem értem ezt az egészetKép A dokinak kutya kötelessége lett volna máhszáj-ellenõrzést tartani egy ilyen beavatkozás után!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi!

Drukkolunk ám ezerrel!!!

Nelli
nelli2

RitaKép
Kicsit én is megborzongva olvastam a soraidat... Engem így haza nem engedett volna az orvosom. Nekem simán ment a hsg-m, de 3-szor is visszajött, hogy rendben vagyok-e, elmúltak-e a görcseim és nem vérzem??? Azt mondta addig fekündjek míg minden tekintetben rendben nem leszek. Furi, hogy így elengedtek...
JoviKép
Drukkolok ám nagyonKépKépKép
VirágKép
Édes ez a hot-DogikaKép Imádni valóKép
MarcsiKép
Te egy igazi hõs vagyKép

doris

Bogár!Kép
Tali szeptember 14-én nálunk Maglódon. 10-tõl indul a buli, mindenki jön amikor tud, hoz valami fincsit és egész nap csak eszünk-iszunk és dumálunk.

Ha összeállt a csapat küldök mindenkinek pontos címet és útvonalat. Akinek nem tudom az emil-címét küldje el légyszi a glendora@freemail.hu-ra (Nelli, Virág, Milena, Hurka,Bogár)

Marcsi!Kép
Az az 5 tüszõ nagyon biztatóan hangzik. Otthon maradsz inszem után valameddig? Én eddig az összes szurit popsiba kaptam, de hasba se biztos, hogy merném magamnak beadni. A gyümölcssalit imádom!Kép

Rita!Kép
Ezt a HSG-t még olvasni is rossz volt. Szörnyû lehetett. Minden elismerésem, hogy ilyen élmény után csak azzal törõdsz, hogy minden rendben van. Nekem azért lett volna egy-két szavam a dokihoz.

Edi
edi

Lányok!
Most értem a végére az üziknek és jojozik a szemem.
Alma, Nyuszat, Anyez!
Így utólag is szeretnék nektek gratulálni és nagyon boldog 9 hónapot kívánok!Kép

Lujza, Doris!
Sajnálom hogy megjött, pedig annyira esélyesek voltatok.

Rita!
Hát jól megszenvedtél a HSG-vel. A lényeg hogy átjárhatók a petevezetõid.

Magamról nem is írtam eddig. Az én hõm a 14. nap leesett és azóta nem emelkedett meg. Figyeltem a nyákot is és volt az is. A 14, 15, 16 napon együtt voltunk szóval sikerülnie kell. Képzeljétek a 14. napon még páfrányt is láttam a PG/53-on, pedig eddig sosem láttam. Ma vagyok a 18. napon és a hõmnek holnap fel kellene mennie már.

Jovika!Kép

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
Bocsi, de Ti egymást követõ napokon voltatok együtt? Csak azért kérdem, mert nekünk az andrológus direkt mondta, hogy csak minden második napon szabad együtt lenni mert annyi idõ kell a matyikáknak az újratermelõdéshezKép Persze a szabadság alatt mi sem bírtuk betartani...Kép
LányokKép
Sienrõl és a többiekrõl akik hallgatnak tudtok valamit???

doris

Doris!
Úgy voltam vele itt a hosszú hétvége+peteérés hát nem hagytunk ki egy napot sem. Ja és 19-én volt a 2. házassági évfordulónk is és jó lenne ha szerencsét hozna.Kép

Andy
Andy

ANDY:Fel a hõvel!Kép
EDI:mél ment!
NIKIE:miért nem akarsz talizni??Kép
Virág
Virág

AndyKép
Értem én és egyet is értek csak a matyikáknak idõ kell a hízásra...KépKép Persze hallottunk itt már olyan lányról is akinek a mindennapos akciók ellenére is sikeredettKépKép
LányokKép
Még nem is írtam, hogy Lillafüreden voltunk a hétvégén és csodaszép voltKép Mindenkinek szívbõl merem ajánlani, nagyon élveztük és sok színes programot lehetett szervezniKép

doris

Szia Edi!

Hát igen ez az 5 tüszõ jól hangzik, csakhogy ennyit mindig produkáltam de hiába. Nekem a Káliban azt mondták a gonal-f-et azért kell hasba bõr alá adni, mert akkor lassabban és egyenletesebben szívódik fel, a profasi-t szoktam popsiba izomba kapni.
Nem megyek (beteg)szabira mert új fönököm van, nem akarok így kezdeni nála. Majd lombiknál (ha lesz Kép).

Marcsi
Marcsi

Amityikról csak annyit szeretnél szólni, hogy nekünk inszem elõtt 5 napig tartózkodnunk kell a szextõl (legalábbis a férjemnek) de inszem után mindig szól a doki hogy a férjem segítsen be és aznap este meg másnap legyünk együtt. Szerintem ezt már csak pszichés okok miatt mondják.
Marcsi

Sziasztok Kép

Andy Kép
Ti is augusztusban esküdtetek, mi is, csak 4 évvel ezelõtt.
Biztos, hogy szerencsét fog hozni. Együtt lenni 2-3 naponta jó, hogy a legéletképesebb spermiumok randevúzzanak a petécskékkel és az újratermelõdés miatt is, úgy ahogy Doris írta.

Virág Kép
Inkább most kihagyom a talcsit.Gondolatban veletek leszek, de még meggondolom, szívesen mennék. Még van idõ!

Edi Kép
Te igazából Edit vagy?

Nikie
nikie

Nikie!Kép

Ha szívesen jönnél akkor mért nem jössz???

Edi (aki igazából Edit)
edi

NIKIE:GYERE!Kép
Virág
Virág

Edi Kép
Írok mailt neked!
Nikie
nikie

MarcsikaKép
Csak optimistán ám!!!KépKép Nem hinném, hogy kell a lombikKép

doris

Sziasztok lányok, nagyon hiányoztatok!!!
Erdély csodálatos, lila a szám meg a fogam a rengeteg áfonyától, a tenger szintén csodajó de az utak lezárva mert mindenhol felújítás, a magyar határõrök meg hagyják hogy sor legyen, a románok rendesek, engedtéka népet, szóval nagyon ráérõsen lehet csak haladni.
Holnap megyek a dokihoz!!! Annyira várom hogy kimondja mi van, ne csak találgassak, azt se bánom ha lapart akar, azt sem ha bogyót de csinálja már és haladjunk!! Kép
Szept 14 a tali? Én szívesen elviszek pestrõl bárkit mindenkit!
Zsuzsa, ha az állás megvan, még fõhet azon a fejed hogy mit tegyél a babával, a babáért. Én is sokáig stresszeltem magam azon hogy ki fog majd engem helyettesíteni ha beüt a babaszerencse aztán látod lassan másfél éve görcsöltem ezen feleslegesen, az állás megvan baba sajna azóta sincsen, és szívfájdalom nélkül hagynám itt a szuperállást egy babukáért.
Marcsi, nagyon zsorítok az inszemhez!!!
Rita, fantasztikus vagy hogy ezt kibírtad, mikor be volt gyulladva a fogam és kihúzták akkorát üvöltöttem, hogy beleremegett a ház (gyulladásra mit sem ér a fájdalomcsillapító injekció 4 db-t kaptam)
Andy, mi is most voltunk 2 évesek, pont 2000.aug 19 esküdtünk mi is, gartulálok!!!
viszlát holnapig, Hurka
vereshurka

Rita

Elég brutális ami történt veled! Nem lehet az ilyet altatásban csinálni? Hála Istennek túl vagy rajta. Remélem meg lesz a Pozitiv eredmény hamar.KépKépKép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép Én ma kissé korán kezdtem a napomat mert a Párom útre kelt és együtt indultunk otthonrólKép
MarcsiKép
Nagyon-nagyon izgulok értetekKép Remélem ezúttal sikeres lesz az inszem és a lombikra már gondolnotok sem kellKépKép
HurkaKép
Örülök, hogy jól sikerült a pihenésetekKép Kíváncsi leszek a leleteidreKép
VandaKép
Merre jársz? Olyan régóta nem jelentkeztél...
A táblicsku tetején toporgó lányokról van valakinek valamilyen híre? JelentkezzetekKép

doris

Jó reggelt Lányok!

Hurka! Örülök, hogy jó volt a pinehés, üdvözöllek újra közöttünk!
Írdd majd meg, mi volt a dokinál. Hányra mész?

Lujza! Mi újság?

Doris! Remélem, nem jött vissza a hányingered!

Nelli
nelli2

NelliKép
Nem, néha éhgyomorra rám tõr de egyébként rendezõdött a dolog. Azóta sem tudom mi okozhatta de nincs már jelentõségeKép

doris

Edus

Sziasztok Lanyok!
Remelem, meg emlekeztek ram!
Mar nagyon regen nem tudtalak olvasni Titeket, mert nagyon el voltunk foglalva; koltozes, vendegaradat, Magyarorszagon is voltunk, es egyebkent is nagyon nehez netkozelbe jutnom. Ennek ellenere, sokat gondoltam Ratok!
Moni, Melinda, Beszti, Barbi es a tobbiek, mi van Veletek?
Remelem, sok kismama lett, miota nem voltam!
Mi jol vagyunk! Mar a 19. heten jarunk. Vasarnap mar ereztuk, hogy mocorog odabent a babus. Hanyingerem meg minden reggel van, es sokszor hanynom is kell.
Edelweiss! Sikerult Nektek is! Lombik, ugye jol emlekszem? Teljes szivembol gratulalok! Hogyan erzed magad?
Kerlek szepen, Edelweiss, javits ki a tablazatban, mar 26 eves vagyok! A szules varhato idopontja: 2003. januar 23.(a vedono szerint januar 22.)

Sok-sok kitartast a "meg" nem babasoknak es szep babavarast a kismamaknak!

Puszi!
Edus
Edus

EdusKép
Utólag is boldog szülinapot és problémamentes babavárást kívánok NektekKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: