A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana, ne írjál már butaságokat! Mert irgum-burgum!!! :evil: Ott van az a gyerek és kész! :wink: :lol: Nem olyan könnyű azt kirázni. Most van a helyén végre befészkelte magát!

Most mennem kell, vár a doki. Este jövök.

skrisz72

És még egy laptetőt is begyűjtöttem... :lol: na mentem....

skrisz72

Skrissz: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Értettem, Puszedli Kapitány és Krisz Tizedes! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Rana :lol: Te kész vagy :lol: ha a busz kirázná a babát, minden kismami gyalog járna :lol:

Skrisz:drukk az UH-hoz!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: privi ment.

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!!! :D

Megjöttünk.Minden rendben volt, minkét pf tiszta, nyh 8 mm, ösztrogén jó, lombik indulhat az 1cn-en...de még mindig a 29.-en vagyok.Pedig a hőm reggel már 36,7 volt és a hasam is éreztem egész nap...de még se barna, se rózsa, se piri.Igaz a múltkor is csak egyből jött a véééééééééééér. :) Kap még egy órát kb, addig nyomok felüléseket vagy vmi...ha nem jön ,akkor már holnapnak fogom számolni az első cn-t...mert hát a szurit is be kellene adni mostanság.Kaptam amúgy egy 450-es és egy 300-as gonalt, 26 ezer ft volt.Nem olyan gáz....
Na megyek gyúrni. :lol:
Jó pihenést!Pusszantás!
vizkriszisback

Puszedli, nem csak péntek, hanem Halloween is van! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezsokám, hát hülyének nézhettek, de gondolkoztam rajta, hogy tán most inkább csak gyalog kéne járni.... Ez a busz TÉNYLEG NAGYON rázott.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: akkor ezt küldöm Minden Babára vágyónak!
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Én a tököt is imádom (egy hónapja könyörgök apának hogy vegyen sütnivaló tököt, de ő ragaszkodik hozzá, hogy majd akkor, "ha már megcsípte a dér"), de lehet hogy inkább azt választom, ami benne van! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt vagyok!
Örülök is meg nem is. 14-esek, de csak hetet számolt a doki. Ezek szerint tök mindegy, mennyi szurit nyomok be, akkor is csak kevéske tüsző érik. Hiába, januárban 37 éves leszek. Na mindegy, annak örülünk ami van.

skrisz72

Sziasztok!

Megvolt a punkció, szépséges -gyönyörűségest tudtak leszívni. :D Örülök, mert ez ott a szobában jónak számított.
Közérzetem rendben, hasam nagyon fáj, megyek pihizni és holnapra az is ok.

Mindenkinek mennek drukkjai, és ölellek benneteket!

Kép
estike66

Skrissz: egy hajóban evezünk,... :roll: De így is bebabásodunk, oks????
(de ha már ekkorák, akkor hogyhogy csak jövő hét vége felé lesz punkció? :shock: )

Estike: mennyit szívtak le?????? Nagggyon drukkolok a Piciknek!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz, helyes a beszéd, a 7 az szerencseszám!:wink:

Estike! Mennyi az annyi???? :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli, hétfőn megint kell mennem reggel 10-re. Szerintem 20-as nagyságúnak kell lenniük, akkor jók.

Estike, gratula, majd írd meg, mennyi lett.

skrisz72

Sziasztok,
drukk mindenkinek!
++++++++++++++++++++++++++

Nem volt semmi visszaolvasni titeket, pedig csak szenvedelmes kertész voltam ma, füvet nyírtam, fűrészeltem.

Dezsi,
már bulizol??? :D

Nyulasz,
én jósolhatok neked, de ne nagyon vegyél rá mérget, lehet hogy az fog történni, és lehet, hogy valami más. Nekem már csak így kell leélnem az életem, erre is rendezkedtem be. Szeretem a meglepetéseket. :wink:

Kép
kisbuta

Csajok! A számok nem akarnak mükszeni. Öt db az annyi. Holnap kilenckor telefonálnak a randit illetőleg.
Skrisz,Puszi! Hajrá jövő hétre!!! Szép egymás után haladunk, és egy kis égi segítséggel babásodunk. :lol: :lol:
Rana! Én ugyan nem nézlek hülyének, de határozottan hülyeségnek tartom, hogy a busz kirázná a gyereket. Akkor most nem lenne itt és nem próbálna ismét elűzni a gép mellől ez a tizenhétéveslaklikölök :lol:
Kisbuta! Irigy, irigy!! Imádok kertészkedni, pláne ilyen gyönyörüséges időben, csak most nem megy. :cry:
Krisz! Ez tényleg nem húzos ár, de gondolom kapsz még szurit nem?
Szezsó! :wink: Már borzasztóan izgzlok értetek! Drukk hegyek!!! :wink:

Kép
estike66

Estike nekem is 5 petesejtem lett legutóbb. :lol: Hajrá randi!

skrisz72

Fene a figyelmetlen, b...kó fajtámat.

Az összes többi kismami jelöltnek, és még "csak" szurizónak és várakozó-drullokónak épp úgy mennek drukkjaim.

Kép
estike66

Én is szerettem volna ma kertészkedni. Kép
Csak nekem nincs hol. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép jó reggelt! :D

Kidobott az ágy mert hát tegnap este 11-kor csak megjött Piri és nem akartam egy folytában nagyon sokat feküdni nehogy kifollyon vmi aminek nem kéne.Vérzek rendesen, szóval ma 1.cn és indul a gonal. :D Viszont nem fáj a hasam csak nagyon minimálisan néha! :) Ez jó mert az endo miatt nagyon tudott fájni.Most nem fáj!Mit jelent ez?Nincs endo! :lol: Nincs endo! Nincs endo! (Kicsit szuggesszív vagyok.) :lol:

Estike
Drukk a megtermékenyüléshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze kapok még vagy 1.5-szer, 2x ennyi szurit, de ha összesen 3x kell ennyit fizetnem még az is 75 körül van, ami még elviselhető...pesze a sok mellékessel:vitamin, egyebek, felkúszhat még pár ezret, de szerencsére sok mindenem maradt régről.
Te szedtél a szurik mellé még vmit magadtól?Tudod ilyen méhpempő, cicka stb?Csak azért kérdem, hogy manapság mik a "trükkök"?Mit szerezzek be? :)

Skrisz
Szép eredmény az! :D Küldöm továbbra is a tüszőnövelőket!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana
Én is tartok mindig a kirázástól. :lol: Amikor a londoni körúton voltunk, úgy összerázott a hullámvasút Disneylandben, hogy én is féltem, hogyha sikerült is összehoznunk a babót, lehet a beágyinak nem tesz jót.Aztán meg motoroztunk itthon, ott is tartottam a huppáktól. :lol: Szóval ugyanilyen para voltam mint te.
Fogad?

Kisbuta
Én azt az egy szobanövényemet sem bírom locsolni. :oops:
vizkriszisback

Sziasztok!
Lola,várjuk a jó hírt :D
Szezsó,Tobi,Rana babaragacsok!!!
Estike,nektek meg jó randizást :D :D :D
Krisz,Puszi,Vizkrisz,Zsófi a tüszőknek++++++++++++++++++ :D
Dezsina,apának sok boldogságot,és sok kisbabát :D najó,neked is :D
Vendég

Jó reggelt!

Lola nem írt sms-t, úgyhogy szerintem nem tesztelt...

Rana, na jó, értelek én, aki ennyit vár a babára az valószínűleg sokkal jobban parázik :wink: én is tudom pl. hogy lehet hajat festeni babásan, de ha majd ott tartok, lehet újra el kell olvasnom a neten minden erre vonatkozó szakvéleményt, hogy bele merjek vágni :lol:

Nyulasz: lassan Te is készülhetsz az Eisprungra :lol:

Vkrisz: minden kívánságod így teljesüljön, minden ez a mai 1.cn :lol:

Skrisz: én örülök, és drukkolok a köv. UH-ra! :-D

Estike: szuper!!! :lol: Na, telefonáltak már????????

Kisbuta: nekem is csak egyelőre eszem van a kertészkedéshez, a kert az hiányzik :lol: amúgy lusta dög vagyok, lehet, jobb is, hogy nincs kertem, mert ellepné a gaz...

Képzeljétek, tegnap becsöngetett egy csapat gyerek halloween-es göncben :lol: kinyitottam az ajtót, ők meg rámkiabáltak, hogy"......vagy csokit!" - Az elejét nem értettem :roll:
De majdnem rájuk csaptam az ajtót, úgy megijedtem. Kaptak egy csomag csokis kekszet, aztán azt mondták: " Köszönjük, CSÓKOLOM", és elviharzottak :lol:

Szép napot kíván mindenkinek Szezso néni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Krisz, én most nem kaptam méhpempő kapszulát, ezért cseppeket vettem. Royal Jelly a neve a kapszulának, és ugyanilyen névvel van a csepp is. Csak épp ginsenggel kombinálva. Napi egy ampullát kell meginni. Elég szar íze van. De hátha segít a méhnyálkahártyámnak. :lol: A Délinél vettem a patikában.

Lányok, mindenkinek mennek a drukkjaim, tüszőnöveléshez, pocakgömbölyödéshez.++++++++++++++++++++++++

A kaális topikban van egy új lány, Bringusz. Szegedre jár. Akinek van kedve, beszélgessen vele. PCO-s.

skrisz72

Szezso, :mrgreen: jó kis halloween-es sztori... :lol:

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Tegnap megvolt az utolsó munkanapom. Este felemelő érzés volt úgy hazajönni, hogy most jó ideig nem kell dolgoznom. Majd még novemberben 1-2 napra benézek, munkát átadni, összepakolni a személyes cuccaimat, de az már stresszmentes munkahelyi elfoglaltság lesz.

Mindenkinek drukkolok, érjenek azok a tüszők, és jó randikat a lombikban, a kismamiknak pedig pozitív teszteket kívánok.

Lola miatt még visszanézek kicsit később, hátha van valami hír mégis.

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép
petne

Krisz! Én pempős mézet eszem és eddig cickafark-palástfű teát ittam, mától már csak a palástfű marad.
Petné! Hű, akkor tényleg nagy nap lehetett a tegnapi. Ez egy nagyon kellemes időszak. Most tégy meg olyan kényeztetős, magadra figyelős dolgokat melyekre vágysz, később semmire sem lesz időd! :D
Szezsó! Már itt is hloween? :cry: Nem szeretem az idegen szokásokat, hiszen a sajátjainkat sem ápoljuk már jóformán :cry:
Dezsi! Ma van a nagy nap? Akkor sok boldogságot Deszinek, teljesüljenek kívánságai! :D

kilenc előtt pár perccel telefonált Tanár Úr. Négy termékenyült meg szépen, hétfőn tizenegy körül lesz a beülti. Az a javaslata, ha marad a négy, mind a négy legyen beültetve. Én egy kissé ellenálltam, mondván, akkor legyen inkább kettő, és legyen két fagyis. A koromra hivatkozva és többször hangsúlyozva, hogy Ő igazán nem híve a többes beültiknek, újra azt mondta, hogy inkább négyet, mint kettőt. (Három azért nem jó, mert egyet nem fagyasztanak). Nem tudom mi legyen, kérlek adjatok tanácsot. Párom halálos nyugalommal reggelizett tovább, és azt hajtogatja, hogy majd az élet megoldja. :twisted: :twisted: Megőrülök.

Kép
estike66

Petne: hú, de szuper én is de szeretnék már ott tartani, hogy utolsó munkanap szülés előtt :lol: kolléganőm is tegnap dolgozott utoljára, ő azt mondta, ennyi épp elég volt, már kezdett teherré válni neki a bejárás meg a munka...

Estike: én nem tudok tanácsot adni, de szerintem ha maga a doki a 4-et javasolja, az elég nyomós érv...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát köszönöm a drukkokat, de ma reggelre megjött, tartva a 26 napos ciklusomat, 11 dpo-n. Mondjuk várhatott volna még pár napot, mivel most 3 nappal később volt a pé, és kivárhatta volna a keddet, a 14. dpot. Nagyszerű. Na mindegy. Nem vagyok elkenődve, majd a kövi ciklus. Tudom, még nem hagyom abba az Utrot, majd csak ha rendesen megjött, de érzem, hogy ennyi volt (pláne, ha Utro ellenére megjött).
Fogam nem fáj, de kedden műtét, vagy foghúzás (ha muszáj). Tegnap fogdoki azt mondta, szeretné tudni a véralvadási faktoromat a műtéthez (ha túl nagy, nem csinálja meg). Meg hogy utána egy hétig nem szúrhatom a Clexane-t, nehogy nagyon vérezzen. Mondom neki, hogy én úgy tudom, hogy a Clexane nem változtatja meg az INR-t, csak a szájon át szedhető kumarinszármazékok. Nem, szerinte a Clexane is. Na jó, délután elmentem a háziorvoshoz, ő azt mondta, amit én, hogy tök fölösleges megnézetni az INR-t, mert az nem változik a Clexane-tól (szóval erről többet tudok, mint egy fogorvos... :roll: ), csak a kumarinoktól, meg hogy a műtét után nem hogy nem szabad, hanem kell is szúrni, nehogy vérrögképződés legyen. De aztért "hogy mindenki megnyugodjon", adott beutalót vv-re, hétfő reggel megyek. (Meg a Kaáliba is, 2. napi vv-re. Vagy oda menjek az eredeti terv szerint kedden, csak nem hcg-re, hanem 3. cn-i vv-re???) Annak kedd délben van meg az eredménye, és kedden fél 2-kor műt a fogdoki.

Szezso, hajfestésnek már utánanéztem: az első 40 napban semmiképp nem szabad (akkor alakul a babánál a központi idegrendszer). Később sem ajánlott, főleg nem az első 3 hónapban. De persze van olyan ismim, akinek muszáj volt festetnie, mert őszül, és most egy makkegésszéges, aranyos 3 éves kislány anyukája. Én ha festek is (ha van kedvem), mindig nagyon hasonló színűre festem, mint az eredeti szín (szinte csak egy kis fényt viszek bele), így nem baj, ha lenő, mert nem látszik. (nem volt festve már pár hónapja. De a héten be fogom)
Aranyos Halloween-es történet, amerikai mintára! :) A gyerekek biztos azt mondták, hogy "trükköt vagy csokit", mert angolul eredetileg "trick or treat" a mondat. De persze nem biztos, hogy ezt mondták, de az hangzik a legjobban magyarra fordítva.

Petne, akkor mától nyugalmas, még az eddigieknél is boldogabb babavárást kívánok neked!! Élvezd ki minden csodálatos percét!!

Lola azt mondta, ma tesztel, de nem lesz gépközelben a hétvégén, így csak hétfőn ír (hacsak Nyulasz rá nem beszélte, hogy csak hétfőn teszteljen).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike
Sztem én is a ginsenges méhpempőt vettem a múltkor a Rossmannban, de legutóbb nem volt. :? Amint tudok veszek valahol vmi méhpempőt, meg a cickám is megittam a múltkor.Sztem a tesco-s gyógyszertár nyitva lesz vasárnap is valameddig. Addig is gravida, c vit, aspirin 100, e vitamin, tőzegáfonya... :lol:

Hát hogy kettő-e vagy 4???Lehet még hétfőre változik a helyzet, de inkább ne...legyen 4 szép... vagy induljon be még másik is...olyan is van...és akkor lenne fagyis. :D 3-at is kérhetsz ha a 4-et tényleg túlzásnak tartod...akkor 1 elvész...de legalább nem izgulsz annyira a 4-es ikrek miatt. Én a múltkor a Kaáliban olyat hallottam, hogy egy lánynak elég rosszul ment a stimu:csak egyet szívtak le,ezért sírdogált..., azt vissza tudták ültetni és 3!!!-as ikrei lettek...egypetéjűek! Szóval a sors útjai valóban kiszámíthatatlanok.
:shock:

Mivel ma 1-én van az 1. cn, legalább könnyű lesz számolni. :wink: :lol:
vizkriszisback

Estike! Gratulálok, ügyesek voltak a sejtecskék! Az élet tényleg megmondja majd, de az tény, hogy számít a kor is, illetve a hajlandóság a redukcióra (mert sajnos ezt is be kell kalkulálni). Furcsa, de én a lombikom előtt kizártam a redukciót teljesen, így max. kettőt akartam volna beültettetni. Ma már (pedig olyan sok idő nem telt el azóta, mégis "megedzett" a kudarc) úgy gondolom, hogy mindenáron (akár redukció árán is) szeretnék kismami lenni, és 3- at vagy akár 4-et is beültettetnék. Na persze a 3-as ikerterhesség valószínűsége nagyon minimális, és azért a doki javaslatát se illik figyelmen kívül hagyni. Én biztos kérném mind a 4-et a helyedben. De akkor is neked kell döntened, és ha te a 2-t érzed a szíved kívánságának, akkor annyit kell visszakérned!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nagyon sajnálom :cry: , de az jó, hogy nem viselt meg nagyon, és optimistán állsz a következő lehetőség elé.

Estike, ez tényleg nagy dilemma. Én talán hallgatnék a dokira, aki tudja, hogy miért ezt javasolta, biztos olyan dolgokat is figyelembe vett, amiket a vizsgálatok eredményeiből következtet, csak Te nem tudsz róla. Persze itt van Legyekmami esete, akinek mindhárom megmaradt, és nagyon nagy lelki teher volt eldönteniük, mi legyeb, bár végül az élet azt is megoldotta. Lehet, hogy a férjednek van igaza? Hátha megálmodod a legjobb megoldást.

Kép
petne

Halihó!

Lola írt SMS-t :lol:

" 204 a HCG, nagyon jó, és a progeszteron is! Úgy néz ki, sikerült!" :lol: :lol: :lol:

Gratulálok!!!!!!!!!!

Rana: hát ezen most nagyon ledöbbentem, hogy neked megjött :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estike, szerintem ültessétek be mind a négyet. A múltkor nekem is 4 volt, kettőt kértem, és nem sikerült. Viszont kint a petricsészében meg nem fejlődtek jól a kicsik, és a maradék kettő ment a kukába. Inkább kaptam volna meg mind a négyet, és lehet, hogy nálam bent jobban érezték volna magukat, és négyből egy befészkelte volna magát.

Rana, nagyon sajnálom. Drukkolok a következő ciklusnak!

Lola, drága nagyon ügyi voltál! Gratula a szép HCG-hez. :lol:

Petne, nagyon irigyellek! :lol: :lol: Boldog babavárást kívánok!!

skrisz72

Rana
Sajnálom Pirit!!! Legközelebbi terv? :)

Lola
Azt hittem tesztel csak.Vérvétel volt???Mindegy...ígyis úgyis gratula!!! :D
vizkriszisback

Lola!
Kép
Amúgy én is azt hittem, tesztelsz csak. Hol csinálnak nov. 1-jén hcg vérvételt????

Brizo, Dezsi, Csibe, Tobi hol vagytok?????

Itt elkezdett esni az eső (az ég helyettem sír). Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Helló Lányok!

Estike: szerintem is hallgassa dokidra! Privimet megkaptad?

Szezso: sikerült? hogy tetszik?

Rana: igazán sajnálom. :(

Lola: Kép Gratulaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :D :D :D

Megjöttünk ultrahangról: a kicsik felzárkoztak (szinte) a nagyobbakhoz, akik meg nem igazán nőttek,... :roll:
Lustácskák, na, mint az anyjuk :roll: :lol: .
Hétfőn újra tüszőnéző, addig tovább mennek a szurkák. :x
Méhnyálkahártyám már szuper, 11es!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Rana

Sajnálom hogy nem sikerült!!!!! Kép

Lola

Gratulálok!!!!!! :wink: Lehet többen vannak!!!! :wink:
Kép

A többi kismaminak is nagyon drukkolok és szerintem itt a babaeső!!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Csak Lola miatt néztem be, szarul vagyok, hányás, hasmenés. :roll: :evil:

Lola!
Annyira örülök Neked! Nagyon szép hcg szint!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: Jobbulást!!!!! Igyál sok -sok folyadékot!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Rana! most olvasom a rossz hírt Kép "erőssnek kell lenni és előre tekinteni"
Bíztunk benned mindannyian. Neki kell vágni a következőnek. Ha már tényleg lehet a fogad miatt, akkor most a köv. ciklussal.
Szerintem hétfőn már mehetnél a kaáliba, aztán BB. megmondja majd, hogy akkor hogyan tovább. Az 1. lombiknál én is egy nappal hamarabb mentem, mint ahogy menni kellett volna vérvételre, mert sajna 27. napon megjött a menszi.

Lola: hatalmas gratula neked a magas HCG-hez, nagyon ikergyanús!!!

Estike: én szerény véleményem is az, hogy inkább 4-et ültessenek vissza, mert nagyobb az esély, és neked ez már nem az első próbálkozás, valamint a korod .......
Ezt viszont saját magaddal kell "megbeszélni", mi és a férjed csak tanácsot tudunk adni.
A férjednek pedig abban igaza van, hogy majd az élet megoldja.....

Zsófikukac: igen a endostop fórumra gondoltam :wink:
Egy-két hózzászólást írtam már kb. 2 hónapja ugyanezen nicknéven.
Jobbulást kívánok Neked, igyál sokat Kép meg egyél rizsnyákot

Kép
brizo

vizkriszisback
ezt az egypetéjű 3-as lombik ikrek történetét én is hallottam a db-i kaáliban

Kép
brizo

Lola,
ÓRIÁSI GRATULA! ÍGY KELL EZT CSINÁLNI :D

Tüszőnövelő drukkok a szurizóknak +++++++++++
Babaragacs a babásoknak ++++++++++++++++

Mindenkinek szép hétvégét! És vegyetek példát LOLÁRÓL!

Kép
kisbuta

Most adtam be magamnak a szurikat. A kaáliban kapott tű vastagabb az inzulinos fecsi tűjénél. Nem tudtam beszúrni vele a Merionalt. Még jó, hogy volt itthon 1db tartalék inzulinos fecsim. :? Annyira utálom már a szurikat.

skrisz72

Rana, kicsikém! Igazán nagyon sajnálom :cry: De ez az első volt, és nagy öröm az ürömben, hogy inszemmel is van esélyetek. Van a BMC-ben egy nagyon undok asszisztens nő(több nincs is), és egy szer felemelt hangon "közölte" az egyik lánnyal, hogy azért van úgy kitalálva, hogy 6-ot támogat a Tb, mert a tapasztalatok szerint 6-ból egyszer sikerül. :lol: Odáig menetelni nem jó dolog, de azért még megpróbálod úgy-e :?: :P
Krisz! Hajrá egy kis rásegítés! :wink: Az Aspirin 100-as=protect?

Lola! Ez csodálatos hír, csodálatos HCG :lol: :lol: :lol: Gratulálok és drukkolok, hogy szépen haladj tovább!

Skrisz! Nagyon elgondolkodtatott, amit írtál! :shock: Nagyon! Nyugi, mindjárt vége a szuriknak. Nekem szinte hiányzik már :lol: :lol: Viszont apácska ma előszőr beadta a progi szurit, ami úgye olajos, tehát nem lehet kis tűvel, ráadásul izomba. Hát..., mit mondjak? Én sírtam, Ő rosszúl volt :oops: :oops:
Puszi! Igen megkaptam és válaszoltam. A tüszők, most nőnek majd nagyot, az pedig nagyon jó, hogy szép egyformák lesznek. Nyugi. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Nyulasz!
Dezsi! Jó a buli?

Kép
estike66

Lola,
hatalmas gratula a magas HCGhez!

Tényleg csak tesztről volt szó, de szép kis meglepetés nekünk. :D

Asszem Lola elindította a őszibabaesőt! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szeretném megköszönni, mindenkinek, aki hozzászólt. Szeretném, ha tudnátok, hogy hihetelen sok erőt ad nekem az, hogy vagytok!!!!

Kép
estike66

Puszi,
szép eredmények. 11es mnyh? Az nagyon szupi! abba egész jól be lehet magukat fészkelni. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: