A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Edit!
A tüszõrepi szuri pl (Profasi) általában farba adandó. Nekem a férjem adta be (nem egészségügyis) és meg se éreztem. A múltkor, Éva leírta az utasításában szereplõket. Azt hiszem a másik féle az a Choriongonin (?). Szintén popsiba kell.
Pussz
Ányez
Anyez

Kösz Anyez!

Ha végre elkezdõdik az új ciklusom, lehet, hogy szükségem lesz rá.
Puszi: Edit
Edith

EdiKépZsuzsuKép
Nagyon helyesek vagytok, egész meghatódtam Tõletek...KépKép Szerintem fél 6-kor még kissé korai lenne SMS-eznemKép Fél 8-ra itt vagyok és akkor beszámolok Nektek jó???KépKép
EdiKép
Ha szeretnéd hamarabb megtudni akkor küld át légyszi a mobilod számát és elküldöm az SMS-tKépNekem jó az aug.31 isKép
GittaKép
Így már értem...akkor tényleg jobb lenne orvost keresnetek másutt....
RitaKép
Drukkolok NagyonKép

Puszi: Doris
doris

Edi! Nekem jobb lenne a 14-eKép

Nyuszat: tenyleg, te nem a rendelobe jarsz a dokinenihez?

orsoly
orsoly

LányokKép
Nekem mindegy a tali idöpontja, minden programomat törlöm, hogy talizhassak VELETEKKépKépKép

DorisKép
Jujjjjj, holnap reggel a margitban kezdek (lehet, hogy cukros vagyok) és legalább 12-ig nem leszek itt. Addig megölhet az ideg KépKépKép

AnyezKép
Köszi kérdésed, jól vagyok, a pocim már nö. Igazából nem tudom nagy-e vagy kicsi, mert a tesómnak talán szüléskor volt ekkora Kép, de nála volt hely rendesen széltében is!

Krisztinkára emlékeztek? Taliztam vele Fábiánnál péntekenKép Olyan nagggggyyyy pocija van már. Szerintem már minden perces lehetKép

ZsuzsuKép
Jó, hogy újra itt vagy. Remélem a kutyusod meggyógyul.

A kis pecsételés lehet nagy hormonális változások (ingadozások) miatt is, szerintem ha minimális nincs semmi teendöd vele. A szervezet hormonháztartásának a closty azért olyan lehet mint az atombombaKép

Pusszancs,
Moni
mj

MóniKép
Ha az izgalom lenyomja a cukrodat akkor jóKépKép Drukkolok, hogy ne legyen cukrod, mert akkor szigorú diétára kell fognod magad...
NelliKép
Bocs, hogy csak most válaszolok... Szóval pszichológusra azért gondoltam, mert ha nem vagyok terhes, akkor csakis pszihésen tudtam bemagyarázni önmagamnak a tüneteket ami pedig segítséget kíván mivel eddig még sosem történt velem ilyen...

doris

GITTA:köszi a jókívánságokat. Sajnálom, hogy nem jött össze a mûtét, de a leírtak alapján talán jobb is! A János szerintem is jó hely (mármint jó orvosok vannak).
EDI,ZSUZSU:ha Dorisnak bejött, csatlakoznék a kecskeméti menethez!Kép
Lányok! A TALIra "újak" is hivatalosak? Nagyon jó tiramisut tudok ám csinálni!
EDELWEISS,HERMI:merre vagytok?
EDIT:reménykedni - hátha!!!Kép
Virág
Virág

Sziasztok, újra itt de már megyek is, de fontos volt elolvasni a híreket, tök beizgultam Doris eredményére, reggel ez lesz az elsõ hogy megnézem!!! mindent bele csíkok!!! Kép
Végre megjött!!! Ebben a hónapban ,megnézem mit segít rajtam a tea, már megyek is és csinálom!
Hurka
vereshurka

Nyuszat!
Gratulalok!Kép Ugye, amikor az ember a legkevesbe szamit a dologra, sot mar le is mond rola, akkor jon a meglepetes.Kép
Vigyazzatok Magatokra! Egyebkent nekem is vol minden menzi elott 2 napos barna pecsetelgetes, elotte egy anovulacios ciklusom. Semmi gyogyszert nem szedek, most meg megvagyok igy 9 hetesen. Remelem kitart meg egy darabig a baba.

Doris!
En szedtem homeopatias bogyot, tuszos mandulagyulladasra. Nagyon jo volt, megszunt a kronikus, allando gyulladasom, remek gyogymodnak talalom. De hanyingerem soha nem volt tole!!Kép
En 14 napig tarto magas ho utan teszteltem, hatarozott pozitiv lett.Kép
Jarhatnank egyutt terhesgondozasra, mit szolsz?Kép
Ismered a totrenetemet, nekem semmi, de semmi tunetem nem volt es nincs. Megis el a kis pottom, legalabbis eddig meg tartja magat.
A pszihologust pedig felejtsd el, semmi szukseged ra, ez a fajta lelki reakcio teljesen termeszetes, amit produkalt a szervezeted. Nem vagy pszichologiai eset, nekem elhiheted. Arrol nem is beszelve, hogy szerintem teljesen megmagyarazhato oka van annak, hogy ilyen tuneteket produkaltal.

Lujza!
Nagyon szoritok Neked!!!KépNekem semmi tunetem nem volt, nincs!

Zsuzsu!
Sajnalom a kutyusud.
A homeopatiat en is melegen ajanlom, nekem bevalt, rendbehozza az immunrendszert, es egyensulyba hozza a szervezeted. Barhogyis, erdemes ezt is bevetni a cel erdekeben, szerintem.

Rita!
Sok sikert es kitartast!! Szerintem mire ezt olvasod, mar regen tulleszel az egeszen, es milyen jo erzes lesz, hogy megint tettel valamit a babaert es nagy esellyel lehet ujra probalkoznotok.
Szoritok neked!!

Lanyok!
Hetvegen igenybe vettem egy ER szolgaltatasait. Igaz hogy rengeteg adminisztracioval es varakozassal jart, de nagyon alaposan megvizsgaltak, sot vasarnapra meg UH-ra is kaptam idopontot!!!
Nem reszletezem, 23mm, 9 hetes, 0 napos ELO baba volt/van a pocakomban! Pont annyi idos, amennyinek en szamoltam.
Minden leletem tokeletes, kis vert talaltak a vizeletemben, de negativnak minositettek, nem foglalkoztak vele.
Szoval egyenlore fellelegeztem, de mar most alig varom, hogy otthon ujra legyen egy UH, nehogy valami baj tortenjen, hisz legalabb 3 hetet ki kellene meg huznunk, az elso harmadbol ennyi van meg hatra. Most meg elvezem ezt a jo hirt, nagyon orultem, elsirtam magam, 7 heti lelki tehertol szabadultam meg.

Beszeltetek talalkarol szeptemberben. En is elmehetek, ha jo az idopont? En ugyanis nem sokat voltam itt koztetek, mar van egy baba a pocakomban(bar meg nem vagyok tul a nehezen), szoval nem tudom van-e helyem koztetek.

Puszi
Monka
szmonka

Orsoly!
Ide is, oda is járok hozzá. Éppen most beszéltem a rendelõjével és szerdára bejelentkeztem. Már alig bírom ki addig. UH is van ott? Ezért kell még valami plusszt fizetni?

Üdv:
Nyuszat
nyuszat

Jó reggelt lányok!

Hol vagy, Doris? Nagyon izgatott vagyok én isKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jó reggelt Lányok!

A talákozóra én is szívesen elmennék, ha megengeditek. Hol lenne? Nekem mind a két idõpont jó.

Edit!
Sajnos én is úgy allok, ahogy Te. Nem akar megjönni. Kisebb pirosodás-barnásodás volt, de semmi több. Viszont alacsony hõ, két negítv teszt mutatja, hogy nincs baba. Pénteken tudok dokihoz menni.

Doris!

Továbbra is azt tudom mondani, hogy biztos azért nem produkáltál ilyeneket eddig, és nem gondoltad, hogy terhes vagy, mert nem álltál ilyen közel hozzá. Nem voltak ilyen tüneteid, nem volt ilyen magas a hõd ilyen hosszú ideig, stb. Teljesen normális, amit most érzel! Hidd el nekem! Én pszichológiai eset vagyok, már csak tudom!

Nagyon sajnálom a negatív tesztet, de ne keseredj el, még semmi sem biztos! Pláne, hogy mostanra már le kellett volna esnie a hõdnek az elmúlt hónapok tapasztalata alapján, igaz? Én nagyon drukkolok Neked!!!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok!
A talit ne hozzám igazítsátok, mivel nekem nagyon bizonytalan, hogy egyálltalán el tudok-e menni! Kép

Doris!
????????????????????????? Kép hátha!

Lányok!
Teljesen össze vagyok törve lelkileg! Rettenetesen ideges vagyok! Ma reggelre úgy ébredtem, hogy majd szétdurrannak a cicijeim, annyira fájnak! Ilyen még csak egyszer fordul elõ velem, akkor is babás voltam! Most mit csináljak??? Holnapután mûtét! És ha csak vaklárma, és a szervezetem viccel meg???! Nem lehetek ilyen szerencsétlen! De mi van, ha mégis baba van a dologban???! Tesztelni még tuti korai, max. még csak 1 hetes lehet talán, ha van egyálltalán valaki odabenn. Már nem tudom, mit higgyek! Elszaladok de. a dokihoz, küldjön el vérvételre holnap reggel. Szerintetek meglesz csütörtök reggelre az eredmény? Bízom benne, hogy az ismerõsünknek sikerül ma valamit mondania a pesti dokival kapcsolatban, és akkor nyugodt szívvel rögtön lefújom a mûtétet itt! Félek, mi lesz?!

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép Bocsika, hogy csak most jelentkezem, de eddig új levelezõ rendszert telepítettek a gépemre ezért nem tudtam belépni. Szóval a tesztem egyértelmûen negatív lett. Még halovány második csík sem jelent meg. A hõm ma is 37.2 és a tünetek ua. Nem érzem még az endomat amit menzikor érezni szoktam...ez talán jót jelent. Most két eset lehetséges. Vagy nem vagyok babás, csak csalóka volt ez a ciklusom vagy babás vagyok csak túl korán teszteltem... Remélem ez utóbbi lesz az érvényes. Egyébként Gabriel tesztet használtam ami elvileg már a beágyazódást követõ 3.napon hiteles eredményt mutat. Hát lehet, hogy megtréfált a szervezetem...

Most gyorsan elolvasom, hogy miket írtatok és reagálokKép Köszönöm szépen hogy mindannyian drukkoltatokKépKép

Puszi:Doris
doris

Doris!
Te szoktad írni, a remény hal meg utoljára! Kép Sokaknál nem mutatja ki korán a teszt! Kép De bízni lehet!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép

Szerintem ez nem biztos még, hogy negatív. Lehet, hogy babás vagy, csak nincs a HCG hormonod megemelkedve még. Van akinek késõbb jelzi csak a teszt. A hõd viszont továbbra is szupiKép Ma vagy tegnap /nem/ kell, hogy megjöjjön ?

GittaKép
Én a helyedben a magad megnyugtatása végett elszaladnék vérvételre. Lehet, hogy csak lelkileg produkálod a tüneteket, de megér egy vértesztet.

CatEye

Cat
Kép
cateye

NelliKép
Még nem keseredtem el, de azért izgulok hátha a tesztnek van igazaKép
GittaKép
Nem tudok mit javasolni...az orvos mit mond?
SzMonkaKép
Gratula a babukáhozKép Nem lenne rossz az ötleted...Kép

Köszi mégegyszer mindenkinek a drukkotKép Most várok néhány napot türelemmel és majd meglátjuk mi fog történni...

doris

Gitta!
Szerintem már délutánra készen lesz az eredmény. Én úgy tudom, hogy minden SZTK-ban így van.

Doris!
Ne keseredj el. Az elsõ tesztem nekem is a Gabriel volt, és halványabb csíkot mutatott, mint az a teszt ( nem tudom a nevét), amelyik a menszesz elmaradását követõ napon mutatja ki az eredményt. A második tesztet a Tesco-ban vettem, valami Me.... a neve. A Gabriel elvileg a beágyazódástól számított 3. naptól mutatja ki, a fent említett viszont csak a 10. naptól, mégis erõsebb csíkot mutatott.
Várj még egy-két napot, aztán tesztelj újra!

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Doris! Sajnalom. Kép De azert meg ne add fel!!! Kép A lenyeg, hogy a hod jo volt reggel, es nem is jott meg.

Monka! Gratulalok az egeszseges babahoz. Kép Most aztan tessek nem idegeskedni!!! Kép Minden rendben lesz.

Gitta! Lehet baba vagy meg mindig vigyaztok? Elofordulhat, hogy a mutet miatti felelmedben produkalod a tunetet, nem? Szerintem menj el minel elobb a korhazba, hogy legyel tul rajta, aztan megnyugodhatsz. Kitartast es sok-sok erot! Kép

Lujza! Es Te hogy allsz?

Lanyok! Annyira sajnalom, hogy nem tudok menni a talira. Kép De ez a szeptember tenyleg suru. 14-en eppen egy barati par eskuvojere megyunk a Balcsi partra, tehat meg csak ossze sem tudom egyeztetni. Na, majd legkozelebb! Hatha addig mar mindegyikonk babasan mehet. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Nelli, Virág

Nagyon boldog szülinapot kívánok

Nyuszat,

Ez aztán a meglepetés! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok!

Zsuzsu,

Sajnálom nagyon a kiskutyusod, remélem már egy kicsit jobban van.

Rita,

Szorítok nagyon!

Doris,

Merre vagy?!
Alma

Doris,

Bocs, csak most olvasom, hogy az a fránya teszt csak nem akart két csíkot mutatni, de tudod a negatív teszt nem biztos, csak a pozitív! Azért én még drukkolok neked, hisz a hõd szép magasan van. Holnapra nem várod ugye?

Az elõbb elfelejtettem aláírni! Kezdek hülyülni! Kép

Tegnap voltunk doibácsinál, aki megerõsítette, hogy baba van a pocakomban. Sajna, mivel 17-27-ig nyaralni megyünk, utánna pedig a doki megy nyaralni, így csak szeptember 16-án mehetek vissza hozzá. Addig UH-ra sem küldött el, csak a védõnõhöz. Én balga pedig elfelejtettem rákérdezni. Most izgulhatok még 5 hetet.

Pusz
Alma
Alma

NyuszatKépAndi28Kép
KösziKép Majd meglátjuk... Most kivárok néhány napot és akkor kiderül, hogy meg akar-e jönni vagy sem...
AlmaKép
Itt vagyokKép

doris

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat! 11-re megyek hasi UH-ra, elötte fogok sorszámot tépni a nõgyogyihoz, az enyém még mindig szabizik! Remélem, meg fog érteni, és elküld vérvételre!

Andi!
Tiszta hülye vagyok! Kép Annyira boldog voltam a párommal, hogy elfelejtettem töbször védekezni! Kép Kép ? Mire észbekaptam addigra már mindegy volt, mivel amit használok, az utána már nem jó! Kép Majd csak lesz valahogy!

Üdv:
Gitta
gitta

Andi
Voltam tegnap dokinál. Csak a hõgörbémet nézte, meg megkérdezte, hogy voltak-e görcsök, mert azok eddig minden ciklusban voltak (most nemKép ). Pénteken reggel kell mennem vérvételre(ha addig nem jön meg), ahol ßHCG-t néznek. Ma reggel 37,3 volt a hõm. Olyan nehéz ez a pár nap várakozás. Úgy izgulok és annyira reménykedek!!!
Doris
Szerintem kellene kérned egy vérvizsgálatot ßHCG-re. Szerintem itt csak baba lehet a dologban. Azt mondod 12. nap volt a pé.-d, a mai meg már a 28. !!!!!
Lujza
lujza

Doris: ha a ciklus végefelé lettél babás, akkor még tényleg korai a teszt.
Gitta: remélem tényleg babás vagy és ezért kell lefújni a mûtétetKép Egyébként, mi van, ha lemondod a mûtétet? Nem kérhetsz, mondjuk, jövõhétre új idõpontot? Vagy csak 2 hónap múlva kerülsz sorra megint?

Lányok: a szakállam még nem nõtt ki. De a hõm, ma reggel, a szokott idõben 37,0 volt. Ez két dolgot jelenthet: vagy megfáztam tegnap (de ennek más tünetét nem észlelem), vagyKépKépKép

Próbálom nem beleélni magam, de nem mindig sikerül.

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kép
Névtelen

Lányok!
Én küldtem a fenti képet.
Bocsi, de lemaradt a szöveg.

Üdv
Nyuszat
nyuszat

AlmaKép
Semmi gondKép
LujzaKép
Ha péntekig nem jön meg és magas marad a hõm akkor kérek idõpontot az orvosomhozKép
Nelli és aki még írt nekem magánban. Sajna nem tudok még bejelentkezni a levelezõ programba, mert épp ma telepítenek egy új verziót ezért türelemKép Ha mûködik akkor válaszolokKép
ZsuzsuKép
Ugye Te kérted tegnap a hõgörbémet? Sajna teljesen kiment a fejembõl. Ha mûködik a levelezõnk akkor küldömKép
Tegnap elfelejtettem írni, hogy vasárnap jelentkezett AndyKép JÓl érzi magát, de nagyon hiányzunk NekiKép Mindenkit puszil.
Tegnap este küldött SMS-t Ildi. Megjött Neki, ezért ma van a 2. cn. Mindenkit puszilKép

doris

LujzaKép

Nagyon-nagyon drukkolok, hogy lakjon odabent valaki.

JovikaKép
Nagyon jó a hõd !!!Kép

AlmaKép
Nagyon jó nyaralást Nektek ! Ne izgulj, mert a babóca biztos jól van, és szépen fejlõdik !

Cat
Kép
cateye

Jovika!
Nem tudom, mi van, ha lemondom a mûtétet, de azt igen, hogy 1 hónapot kellett sorbaállni, mire lett hely! De ott egye meg a fene a mûtétet, ha babát várnék! Kép Csak az epekövem ne rendetlenkedjen!

Üdv:
Gitta
gitta

Doris! Sajnalom, de azert meg nincs veszve minden, foleg ha ilyen magas a hodKép

Nyuszat: en ugy tudtam hogy mar csak a maganrendelojebe lehet menni....Kép Pedig hat nekem sem esik jol, hogy ami eddig ingyenes volt, azert most fizetni kell sokatKép Egyebkent nincs uh a rendeloben, de uh-ra bemehetsz a klinikara nyugodtan, ahogy szoktal. (Vagy te nem is jartal follikulummetriara?) Ez ingyenes. A dokineni meg majd biztos felir UtrogestantKép

orsoly
orsoly

DORIS:kár hogy még nem lehetünk biztosak a babucidban, de még bármi lehetKép!
MONKA:Gratulálok a jó eredményekhez! Most már lazíthatsz!KépLUJZA:nagyon jó a hõd! Maradj így sokáig!Kép
JOVI: hányadik cn-en vagy?
Virág
Virág

Virág: 19cn. A 13.cn-on volt ovulációm. Utána kb. (otthon van felírva, így csak kútfõbõl)36,6-36,8 között, egyre emelkedõen. Ma 37,0.

Gitta: írtam neked a profilban szereplõ címre.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lányok!

Most már napok óta van olyan, hogy mikor pisilek, akkor vérezgetek, egyébként meg semmi. Mi lehet ez?

Nelli
nelli2

Jovika!
Köszi, válasz ment! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

NelliKép
Bocsi, de fogalmam sincs mi lehet ez...

Doris
doris

NelliKép

Alhasi szúrást, csípést nem érzel ? Nem nagyon felfáztál ?
Sajnos tanácstalan vagyok a tüneteiddel kapcsolatban. Máskor is volt már elnyúlt ciklusod ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

JOVI:Kép!
Virág
Virág

Cateye!

Nem, nem érzek.

Volt már nagyon rég elhúzódott ciklusom, csak akkor nem vérezgettem közben.

De majd a doki megmondja, igaz?

Nelli
nelli2

Virág: köszi a biztatástKép
Asszem a legszebb szülinapi ajándék ez lenneKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

LujzaKép
Bocsi, az elõzõbõl kimaradt, hogy nagyon-nagyon drukkolok természetesen és izgatottan várom, hogy milyen lesz a vérvételed eredménye bár szerintem nem kérdéses...Kép

doris

Sziasztok Lányok!

Ma kaptam meg a második tüszõrepesztõ szurit, ezért csak most értem be a munkahelyemre.

DorisKép
Sajnálom nagyon, hogy negatív lett a teszt, de a hõd annyira jó, hogy szerintem nyugodtan reménykedhetünk tovább.Kép A hõgörbét én kértem és örülnék, ha elküldenéd, ha jó lesz a levelezõ rendszeretek.

LujzaKép
Nagyon jó a hõd! Drukkolok nagyon! Péntekig nem akarsz valamikor tesztelni? Most hányadik napon is vagy?

MonkaKép
Örülök nagyon a jó híreknek. Most már megnyugodhatsz, biztos, hogy minden rendben lesz.Kép A talira szeretettel várunk!Kép

NelliKép
A véres vizelet bizony lehet egy csúnya felfázás jele. Talán nem ártana egy vizeletvizsgálatot csináltatnod. Ha elmész a háziorvosodhoz, biztos, hogy ad beutalót.

GittaKép
Szörnyû lehet ez a bizonytalanság. Jó, hogy elmész egy nõgyógyászhoz, akkor megnyugodhatsz majd a mûtéttel kapcsolatban vagy pedig halasztani kell az egész dolgot.Kép

AlmaKép
Gratulálok a jó eredményhez. Szerintem ne nyugtalankodj, rendben lesz minden!Kép

LányokKép
Köszönöm az együttérzõ szavakat a kutyusommal kapcsolatban. Sajnos még mindig nincs túl jól és a legszörnyûbb az, hogy nem lehetek mellette, mert õ Debrecenben van a szüleimnél. Nekem meg ezen a héten a kezelések miatt (hétfõ, kedd, péntek) plusz az akciók miatt itt kell maradnom, különben már rég szabadságot vettem volna ki és elutaztam volna.

MarcsiKép
Itt vagy? Megyünk déllben ebédelni?

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Köszi, kedves vagy... Még nem érzem az endomat és a hõm is magam, tehát bizakodó vagyokKépA levelezõ rendszerünk még nem jó...

doris

Jó délelõttöt lányok, végre itt vagyok!

Doris, ne aggódj, vannak akiknek még néhány hétig nem is mutatja a teszt ha van is baba, nem kell attól a legrosszabbra gondolni, mi nagyon reménykedünk, már már annyira hogy belédbeszéljük. És olyan is van (krónikus pszichiátriai eset) aki nem is terhes de a teszt mutatja mert produkálja a jeleket. Na szóval fel a fejjel! Kép)

Zsuzsu, a kutyi hogy van?

Figyeljetek már, amikor megvan, és tampon van benn akkor hogy hõmérõztök? Vagy elég tényleg csak a "kapuba" tenni?

Gitta, ha már úgyis mész a nõgyógyászhoz (a férjem punásznak hívja, olyankor mindig utálom õt) na van nekik olyan tesztjük ami hiperérzékeny, és kicsit kellemetlen mert a hugynyíláson vezeti be, és az aztán szuperteszt, és megmondja van-e valami, és akkor vérvételre sem kell menni, és nem kell izgulni hogy meglesz-e az eredmény addig, mert rögtön látja.

Én nem értem, nekem soha semmi görcsöm nem volt mikor megjött, amióta elkezdõdött a ciszta meg a rendetlen ciklus, meg vérévtel meg ilyenek, teganp este olyan görcseim voltak hogyfelébredtem rá. Részvétem azoknak akik ezt minden hónapban megélik, ez rettenetes. Már elmúlt, de akkor sem értem, ez jó vagy nem jó?
És bocs de még mindig a PCO-nál tartok, ha csinálnak majd palart az oké hogy rendbeteszik, de az ok amitõl kialakult az nem szûnik meg, és visszajöhet a pco? És ha megcsinálják akkor lesz sok hajam? Úgy szeretnék rengeteg óriási sörényt!!!
Puszi Hurka
vereshurka

Lányok!Kép

TALI szeptember 14-én Maglódon!

Várom a jelentkezõket, pocisokat és leendõ pocisokat, "öreg" talisokat és újakat, gyakran csacsogókat és ritkán jelentkezõket, itthoniakat és hazalátogatókat... egyszóval mindenkit, akinek kedve van velünk talizni.

Edi
edi

EdiKép
Köszi a meghívástKép A kajcsit majd egyeztessük a szokott módonKép
HurkaKép
A tampon használata TILOS!!!! Fõként éjjszaka! Ha eddig éjjszakára is azt használtál akor gyorsan felejtsd el mert nagyon sok bajt okozhat. Itt van például az endo, amelynek táptalaja a tampon mivel pang odabenn a vér, melynek normál esetben ürülnie kéne...
ZsuzsuKép
Kutyulkád a legjobb kezekben van a szüleidnélKép Reméljük meggyógyulKép

doris

Zsuzsu!
Persze hogy áll még az ebéd.

Doris!
Attól, hogy szeretnél kisbabát és attól félsz hogy esetleg csak bemagyarázod a tüneteket magadnak attól még nem vagy orvosi eset. Higgy nekem.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Csakhogy én már be is magyaráztam ezeket a tüneteket amiket "produkálok" is és szerintem ez már kissé abnormális.... Kivárom a végét a dolognakKép KösziKép Még nincs levelezõ rendszerem...

doris

Doris!Kép
Én továbbra is tartom hajnali véleményemet, hogy babuka van a pociba, csak még bújócskázik. Szerintem pénteken tesztelj újra. Addig itt elszórakoztatunk, hogy gyorsabban teljen az idõ.

Lujza!Kép
Neked is nagyon drukkolok. A hõd szuper és péntekig már csak 3-at kell aludni. Kitartás!

Zsuzsu!Kép
Sajnálom én is a kutyudat, de jó kezekben van, ne izgasd magad miatta, te most csak az akciózással törõdj. Hajrá, mindent bele, legyetek nagyon ügyesek!Kép

Monka!Kép
Örülök, hogy kicsit megnyugodtál, 23mm már komoly nagy baba.
Mikor jöttök haza? Itthon leszel talikor?

Gitta!Kép
Most hanyadik napon tartasz?

Nelli!Kép
Ugye pénteken fogsz dokihoz menni? Addig már ne izgasd magad, a doki majd megoldja a nagy talányt, hogy mi lehet veled.

Edi
edi

Ányez!Kép

Hol vagy? Mikor kell tesztelned? Tünetek?

Edi
edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: