Tegnap megszületett a legesleújabb unokaöcsém, a kisunokatestvérem babája, Flórián.Hip-hip
Így lettem nagyterhes
(mert pont 12 hét van köztünk). Lesz aki megvédje a lányomat! Rékacs
2004.09.28 14:26
(ezt teljesen spontan mondom!
) Balazsnak pont jo is lesz!
-rol mit tudunk? Meg labadoznak? 2004.09.28 14:49
Nem szép, hogy ilyen izgalomban tartasz minket.
2004.09.28 15:15
Nagyon kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre ekkora gyerekkel!

Óriási gratula a pocaklakóhoz!

Úgy látszik a kistesók már könnyebben összejönnek.

Sajnálom, hogy a párodat nem engedik be veled.
Kíváncsi vagyok mekkora lesz a két kisfickó! Hát hamarosan te is megtudod milyen ikres mamának lenni! Nagyon fogom várni a híreket!
Ilyen szépet!!!

De tényleg!
2004.09.28 16:37
2004.09.29 09:26
!
! 2004.09.29 09:52

2004.09.29 20:37

2004.09.30 08:55

2004.09.30 09:37
Két hetet otthon voltunk rohanás gyógytornára minden nap, SOTE kontrol, Margitos kontrol, Kaáliba látogatás, Madarászban ügyintézés és a család, barátok,ismerősök rohama. Most visszajöttünk és szokjuk újra a "magányt" ill.Apa esténként fürdetésre hazaér többnyire de sajna segitségem semmi nincs. Azért megbirkózom a feladattal
Gyerkőcök óriásiak, 10.-én lesznek egy évesek
Lillus 7.200 g Geri 8.260 g. Édesen karattyolnak, folyton marakodnak minden játékon, egymás arcát, szemét, fülét markolásszák, Gergő Lillus haját tépi és a babakocsiban jó kis csapatmunkában vetkőztetik le egymást

2004.10.01 10:33
édes ez a kajás kép 2004.10.01 11:18
2004.10.01 17:07
2004.10.01 17:34
Én is teljesen egyedül vagyok Ádámmal, illetve a párom az egyetlen segitség, aki néha nem is segitség
, tudod miröl beszélek...Nagyon tervezgetjük,hogy jövöre hazalátogatunk, akkor feltétlenül össze kellene hozni egy talit,jó??Az oltás az az egy éves MMR oltás volt ,amit igy megszenvedett Ádám, de elött nemsokkal volt beteg,lehet még nem volt 100%-osan egészséges, és itt ez úgylátszik nem számit

És millió durkk nektek!!!!!!!

2004.10.01 17:40
????
2004.10.01 21:14
Amit ilyenkor szokás
Babákat megfürdettük, vacsikat elkészitettem
Papának-mamának teljes kezelési útmutató, bár csak annyi volt a teendő, hogy átöltöztessék Őket pizsire meg odaadják a vacsikat persze ez sem kevés, én tudom
Ezek után 6-kor elindultunk és 7-kor volt a polgári szertartás. Fél 8-kor hazatelefonáltam és hallom, hogy orditás van a Papa pedig teljesen pánikba esve közölte, hogy az egyik sir, a másik zokog... Ezekkel a szavakkal, hogy zokog... A szivem sajndult belé. Persze, hogy lelkiismeret furdalásom lett. Közben eltévedtünk fehérváron, mert az étterem a külvárosi részben volt a cimet meg nem tudtuk. Fél óráig bolyongtunk mire odataláltunk (a Novotelben kérdeztük meg, hogy merre kell menni) Az ajándék nálunk volt, vagyis muszáj volt az étteremig elmenni. Mire odaértünk a teljes násznép ott várakozott a teritett asztalnál és várta a "Svájci rokonokat" akik ezek után szinte tapsviharban megérkeztek, majd alig néhány illedelmes mondat után távozni is kényszerültek... Nagyon rossz volt. Mire hazaértünk a babák már aludtak
Édesdeden viszont én megnyugodtam, hogy az első felriadásukkor már ott toporoghatok az ágyuk szélénél
Nem tudom mikor jutunk el legközelebb szórakozni...talán mire kirepülnek
Persze, hogy értem én mikor "nem" segitség az ember Párja, de azért ha jól a szájukba rágjuk a dolgokat, akkor megy ez nekik
Nálunk muszáj, mert csak két kezem van és két babám, úgyhogy az egyiket Ő fürdeti eteti ha hazaér este
Jó lenne találkozni csak akkor még jóelőre egyeztetnünk kéne az időpontot, hogy addigre szervezzünk egy hazamenetelt mi is
Vagy gyertek Svájcon keresztül...

2004.10.02 19:55
Botondod legalább másfél hónapos
számoljunk: ha hetente 300grammot hízik akkor szinte 2 kilónál van ami teljesen normális növekedés. Aggodalomra semmi ok. Nekünk is van többféle pötty időnként előjön nyakán, füle mögött, én kísérletezek, van amire a púder jó, van amire az olaj van amire a hidrofil fürdető testápoló párja (van ilyen). Én ki szoktam próbálni, ha egyik nem akkor a másik hat és már egyre jobban ráérzek mikor mi kellhet. Jobb tippem nincs mert a dokit csak ezért kihívni luxus, beteg gyerkőcök közé pedig ne vidd be. Ha olyan ártalmatlan pöttyöcskék mint a miénk ha megtalálod a helyes ellenszerét 1 nap alatt eltűnnek. Persze először azért a dokiddal konzultálj, én is csak azután lettem bátor hogy erről elbeszélgettem vele.
?
olyan büszke vagyok magamra
2004.10.02 20:48
Na ekkor volt kb 3 nagyobb fajas, idokozt mar nem neztem, de ezek mar fajtak. 9 elott par perccel mondtam a szulesznonek, hogy mintha nyomni kene, de csak lajtosan, nem tudom ez az-e. Azt mondta, inkabb megvizsgalt, mertugye eleg gyorsnak tunt a tagulas. Kiderult, hogy a mehszaj gyakorlatilag eltunt, de egyebkent ez a vizsgalat nagyon gaz volt, gondolom a maradek mehszajat probalta elsimitani. Itt kezdtem kicsit elveszteni a fejem....A szuleszno kiment szolni a dokineninek. En meg kozben behisztiztem - szegyen ide vagy oda -, kozoltem hogy nem birom, nagyon faj stb. Mondtak hogy ok, kitolas, de ecceruen nem talaltam a jo poziciot, kozben viszont jottek a tolofajasok es borzaszto modon elkezdte preselni a mehem kifele a babat. Na innentol borzasztosag volt ez egesz, a fajasok gyakorlatilag folyamatosan jottek, en meg semmi mast nem tudtam csinalni csak nyomni-nyomni. Es kozben mi jart neha a fejemben? Hogy jezusom, itten kiabalok, szegeny szomszed kismama
)) Na mindegy, vegulis nem tudom hanyadik fajasra, 9.10-kor jott a megkonnyebbules, kicsusszant Botond. Hallottam, hogy mondjak, huuu de nagy. Kertem, szoljanak a ferjemnek (aki a kitolasnal kimenekult). Par percre megkaptam a babat, de kozben kezdodott a macera alul, es feltem hogy kiesik a kezembol, igy elvitte a szuleszno meregetni stb. Mivel ez ott tortent mellettem, igy en is lattam hogy 3x is felrakta a merlegre,majd nem szolt smemit, merte a hosszat. Kerdeztem, mekkora a sulya, viccesen odaszolt, hogy tobbszor is 5300-nak merte. Kozben sorolta hogy hossz 59, fej 38 (na itt felszisszentem), mellkas (vagy has?) szinten 38. Aztan odahozta megint, kerdezem, megis hany gr? Mondta hogy hat 5300, na itt altalanos elkepedes
Dokineni a suly hallatan bekottetett egy oxitocin infuziot, hogy a mehembol kiuruljon minden aminek kell. A mehlepeny kicsit varatott magara, de aztan szepen kijott. A varras rossz volt nagyon, de vegul csak vege lett. Kiderult, hogy alig kellett gatmetszes, es Botond sem rombolt melle sokat. Talan ennek koszonheto, hogy a 3. naptol gyakorlatilag semmi nem faj alul, nem is erzem a gatsebet, guggolok, futok stb. A gyermekagyon egyebkent a csodajara jartak Botondnak, jottek a pathologias noverektol kezdve rengetegen csak ugy, megnezni
A szulesrol meg annyit, hogy midenkinek ilyen vajudast kivanok, gyakolratilag nulla fajassal kitagultam, a kitolast viszont az ellensegemnek sem kivannam. Nagyon bennem maradt, mondtam is a dokineninek hogy a 3-at max programcsaszarral vagyok hajlando megszulni
2004.10.03 08:36

és erre eszembe jutott, hogy nemsokára mi is ünneplünk
Tényleg hihetetlen!!!
Én is büszke vagyok Rád! Nem hiába mondom én mindig, hogy milyen sokmindenre jó az anyatej.
, és, ha énekelek, vagy a magnó, akkor ütemre rázza a csörgőt is

2004.10.03 10:36
2004.10.03 14:50
2004.10.03 20:04
Miért nem kérdezted meg tőlem az étterem cimét. Legközelebb jussak eszedbe, ha Fehérvárra jöttök.
Én is csak egyszer mozdultam ki itthonról, de szerencsénk volt, Péter végig aludt anyukámnak.
2004.10.03 20:15
Ügyes voltál a kutyussal kapcsolatban is
Ügyes voltál
Sok Boldogságot Nektek
Sajnálom, hogy abban a pánikkal teli pillanatban nem jutottál az eszembe...Biztos tudtál volna segiteni

2004.10.03 20:22
2004.10.04 14:49
és Orsiról
szeretnék hírt adni. Drukkoljatok nekik nagyon!
délelőtt találkoztam a kórházban, amikor CTG-re mentem. Nagyon jól van, csak már türelmetlenül várta, hogy kitűzzék a császár időpontját. Mikor ott voltam, pont akkor jött a vizit, és végre eldöntötték, hogy akkor szerdán reggel lesz a műtét. Úgyhogy szerdán reggel szorítsatok nekik nagyon!
annyit tudok, hogy sajnos ma éjjel bekerültek a kórházba. A külső méhszáj teljesen eltűnt, a belső szerencsére zárt. Most infúziót kap meg a babák tüdőérlelőt. Jó lenne, ha még kitartanának, hiszen még csak a 33. hétben van. Ha tudok róluk valami újat, megírom.
Viszont a méhösszehúzódásaim kicsit nagyobbak, mint ilyenkor lenniük kéne, úgyhogy a szülésznő azt mondta, most már tényleg pihenjek, ne menjek dolgozni. A doki ennek ellenére nem akar kiírni betegszabira, azt mondja, kezdjem meg a GYED-et. De persze én nem szeretném, hiszen jobban járnék anyagilag, ha a szülésig betegszabin leszek, és csak utána kezdem meg a GYED-et. Kicsit mérges voltam rá. Hét éve dolgozom a mostani munkahelyemen, és még nem voltam soha táppénzen, úgyhogy nem vagyok egy táppénzcsaló. Holnap mindenesetre elmegyek a körzetihez, hátha ő megértőbb lesz, és kiír.
2004.10.04 17:47
2004.10.04 19:25
kedves volt és megírta, hogy szerdán megcsászároznak. És Hurkinak
köszönet már nem is félek tőle.
2004.10.04 20:24
2004.10.04 20:26

Ha beszélnétek kérlek add át Neki üdvözletemet és nagyon átérzem a mostani állapotát de nyugodjon meg, nem lesz semmi baj, a babák már szép nagyok persze még egy-két hét nagyon jól jönne de minden rendben lesz
Lélekben velük vagyok
2004.10.05 05:07

??? NAgyon ügyesen birod-birtad az elmúlt idöt, hipp-hopp itt a szerda, és utána kezdödik az életed legjobb-legszebb-legeslegfárasztóbb de mindennel együttvéve legörömtelibb fejezete!!Kezem-lábam keresztben, úgy szoritok nektek szerdán!!!

Bemutatta, hogyan mászik fel a konyhaszékre, onnan a konyhaasztalra, ahol feláll és nyújtózkodva pipiskedik a lámpa zsinórjáért
Anya meg apa ledermedve nézte végig a mutatványt. IGy újra elökerült a járóka
, visszafelé fejlödünk, de ha abban sir, legalább tudom ,nem azért sir,mert valahonnan leesett
. És igy legalább el is tudok mosogatni emberi idöben

2004.10.05 06:27
!
2004.10.05 08:10
és Orsi
Hajrá! Mi az, hogy nem mehetsz táppénzre? Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy ne engedjék.
Köszönöm a kiütéssel, köldöksérvvel és kilókkal kapcsolatos hozzászólásokat.
Egyedül fürdés után képes 4-5 órát szunyókálni.
örülök, hogy rólad is hallok
2004.10.05 14:08
".
tényleg csodálatos, hogy meggyógyult a szomszéd blöki. 2004.10.05 15:13
De addigra már késő, mert már hire-hamva sem volt a környéken. Minden esetre kedvesen mosolygott és jól nézett ki, hogy naprakészek legyünk belőle.
)