A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

jellemző, h most ráérek, mikor nincs itt senki...
hajnóca

:D :D ismeritek:

Szakfelügyelők érkeznek, az angoltanárnő órájára. A tanítónő mondatokat ír fel a táblára, a gyerekeknek pedig sorban le kell fordítaniuk. A tanitó néni tudja, hogy Józsika nagyon hülye, ezért jó könnyű mondatot ír fel neki.
Józsika feláll, gondolkozik, hosszan töpreng, majd kiböki:
- Úgy megd...nám ...
- Micsodaaa? Nem takarodsz ki azonnal, mocskos hülye kölyök?
Józsika hátrafordul a szakfelügyelőkhöz:
- Maguk meg minek súgnak, ha nem tudják?

A gyóntatófülkében egy öregember azt mondja a papnak:
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél és mind a hárommal közösültem.
- És megbántad ezt a bűnt, fiam?
- Miféle bűnt?
- Hát milyen katolikus vagy te?
- Én!? Zsidó vagyok.
- Akkor miért mondod ezt el nekem?
- MINDENKINEK elmondom!

A székely paraszt befog a szekérbe, hogy átmegy a szomszéd faluba rokonlágatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni:
- Kedves uram, hadd menjek veled én is!
- Nem lehet, asszony!
- Légyszives, ne hagyj itthon, egyedül leszek. Elülök én a saroglyán is. A paraszt azonban nem enged, egyedül vág neki az útnak. Odakint vihar, majd egy villám belecsap hátul pont a saroglyába. A székely hátrafordul, morfondzik:
- Ej, pedig de szépen kérte.

Az öreg székely kertjében pipázgat. Kiabálva rohan feléje az unokája.
- Nagyapa, nagyapa! Medve van a háztetőn!
Az öreg szippant egyet a pipájába és igy szól:
- No, akkor hozd a kutyát, a puskát meg a petrencerudat.
- Minek ennyi minden, nagyapa?
- Én felmászok a tetöre, a petrencésrúddal lepiszkálom a medvét, te meg rá ereszted a kutyát, hogy harapja le nekije a tökét.
- De minek a puska?
Az öreg megint szippant a pipájába, és azt mondja:
- Ha netalántán a medve piszkál le engem, akkor lelövöd a kutyát.
hajnóca

hajnoca!
de legalább laptetőd lett!

lányok!
mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!nem is gondoltam,hogy ennyien gondoltatok rám!
én is minden jót kívánok nektek!
lola29

Lola, ma nem kell telefonálnod, h hogy állnak a drágáid?
hajnóca

mindenkinek drukk!

közben megvilágososdtam: két hete hétvégén zuhant be az ösztradiolom. A szervezetem úgy döntött, és utána már hiába kaptam a gonalt. Tehát tök normális, hogy most jött meg.

Rana,
a férjed kérését nem továbbítom, apa így is elég türelmetlen, nem még ha külön hergelik egymást... :roll: :lol:

Kép
kisbuta

Igen Kisbuta, talán így lesz a legjobb... :lol: Örülök, hogy fény derült a rejtélyre is.

Hajnóca, jók a viccek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Inszemezünk most, egy lombik után...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca, Nyulasz
Derukk egy spontán babóhoz...hogy azt a 6-700 ezret már a babóra költhessétek!!!

Rana
Miért volt lombik és most miért inszem? A lombik előtt voltak inszemek?

Azért írtam, hogy sikeresebb volt az inszem mert az első 3nál még az előző párommal csak closty-val 4 szép tüszőm lett mindig, a 4-5nél már a mostani párommal valami szurival (már nem emlékszem...puregol tán) és clostyval 4 illetve 6 szép tüszőm lett.
Akkor elvárták volna a Kaáliban, hogy a lóadag szuriktól legalább 10-12 petesejtem lesz.

Kisbuta
Te miért kaptál tüszőrepit??? LEtt volna lombik csak félbemaradt vagy mi? :shock: Sorry, nem vagyok képben. :oops:

Az én reggeli hőm a 17.cn-en 37,1.
vizkriszisback

vizkrisz, májusban volt egy lombikunk, aztán szeptemberben voltam HSG-n, és megnyíltak a petevezetők. Ezért most az inszem. Egyébként nekem is nagy szívfájdalmam, hogy lombik alatt (short prot, Decapeptyl, Gonal-F) 4 tüszőm lett össz-vissz, abból 3 üres volt. :cry: Most (Closti volt meg Menopur) van 5 tüszike, és remélem mind tele van petikével, amik örömmel randiznak majd Apa kiskatonáival!!!!! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni nekem. Másfél éve szeretnénk babát, de nem estem teherbe. Voltam orvosnál aki HSG-t javasolt. A HSG-n kiderült, hogy mindkét kürtö elzáródott. Ezután a Kaáli intézetbe küldtek lombikprogramra. A férjemmel minden rendben van + a hormonvizsgálatom is rendben volt.
Mire számítsak?

Előre is köszönöm.

Ági
ági791220

Estike, köszi! Drukkok a holnapi szúrkáláshoz.

Rana, milyen furcsa, hogy a tüszőid nagy része üres volt, mégis inszemeztek. Csak mert ha látják is, hogy jó sok tüsződ van, de fogalmuk sincs, hogy mennyi belőlük, amiből baba is lehet. Ha jól tudom, 4 fölött már meg sem csinálják az inszemet, de lehet, hogy ha 4-et látnak, az valójában csak 1, vagy fordítva.

Ági, üdv köztünk. Nagy vonalakban az fog történni, hogy először is mindkettőtöket megvizsgálnak, majd az eredményeid alapján a dokid eldönti, melyik protokollt javasolja Neked. Ennek megfelelően fogigátlót szedsz majd vagy szúrod majd magad a megfelelő injekciókkal, aztán jön a stimuláció, ami szintén injekciókat jelent, ebben az időszakban 1-2-3 naponta mész ultrahangra, ahol azt nézik, hogyan érnek a tüszők és szépen vastagszik-e a méh nyálkahártya. Ha minden rendben, és elég érettek a tüszők, beadod magadnak az utolsó szurit, amivel irányítottan megrepeszted a tüszőket. Ezután 2 nappal leszívják, majd megtermékenyítik a petikéket, és 3 vagy 5 nap múlva visszaültetik. 2 nagyon hosszú hét után pedig tesztelsz egy pozitívat, és 9 hónap múlva megszületik(nek) a várva várt baba(k) :wink: .
Sok sikert. Ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan, nagyon tapasztaltak vagyunk, amiben tudunk, szívesen segítünk.

Kép
petne

Köszi a gyors választ.

Nekem az a furcsa, hogy HSG után nem küldött a dokim laparoszkópiára, hanem határozottan kijelentette, hogy csak a lombikra van esély.
Milyen vizsgálatok lesznek még?

Köszi:
Ági
ági791220

Sziasztok.

hajnoca:gratulálok a vizsgádhoz!!!!! Látod hogy sikerült!!!! :lol:

Rana:akkor holnap inszem? Gondolok rád és szoritok nagyon. :lol:

Nyuszi:látom te vagy a vonalzó készítő kisiparos itt.Tök jó.Holnap lehet hogy nekem is kell egy új.

Lola:hát ez nagyon szuper 7-ből 7. :lol:

Ági:nekem volt Hsg-m utánna meg laparom.Ugyanaz derült ki mint a Hsg-n.Bár a lapart én akartam hogy megnyugodjak hogy minden rendben van a méhembe.

Kép
Kép
melánia

Szia Ági!
Ugyanabban a cipőben járunk. Ami még kell a lombikhoz: EKG, rákszűrés, HIV és Hepa vizsgálat (vérből), vérkép, hormonvizsgálatok. Gyakorlatilag csak vérvételek. Az EKG-n kívül mindent meg tudsz csináltatni a Kaáliban. Ki a dokitok? Van már időpontotok?

skrisz72

Az első konzultációig a HIV, hepa, vérkép, hormonvizsgálatok is meglesznek. Zádorihoz vagyok beírva.
November 10 az első konzultáció.
A másik nagy problémám, hogy a munkahelyemen be kellene jelenteni, mert különben esélytelen, hogy a vizsgálatokra el tudjak járni, márpedig nekem ez a legfontosabb.
Sajnos multinál dolgozom így a tolerancia nem nagy.
Szerintetek mondhatom, hogy nov. 10-től a programban vagyok?

Ági
ági791220

Petne, azt hogy értetted, hogy "ha 4-et látnak, az valójában csak 1, vagy fordítva" ???? :shock: És gondolod, hogy ha a múltkor volt üres tüszőm, akkor biztosan most is van? :roll:
Én úgy gondolom, hogy akkor nagyon stresszes voltam, most meg kevésbé, ráadásul akkor is volt egy petesejt, ha most is van annyi, akkor az is elég az inszemhez... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

VKriszi,
igen, ez a helyzet. Nagyon stresszes időszakom volt, és ezért nem reagált a szervezetem a stimulációra, és inkább leállítottuk, hogy ne fogyjanak a támogatott esélyek.

Ági,
az a jó, ha bejelented, mert így
1. könnyebben meg tudják oldani a helyettesítésedet a vizsgálatok idejére (nekik is könnyebb így, mint ha nem is tudják, mire számítsanak, csak elkezdesz hiányozgatni)
2. mert ha bejelented, akkortól a törvény véd, nem rúghatnak ki a lombik miatt.
És üdv közöttünk! :D (én is a te dokidhoz járok)

Rana,
nyugi, elég lesz az inszemhez, pláne, hogy nem is ikrekre hajtasz

Kép
kisbuta

Ági, én is multinál vagyok. De igazából ez főnökfüggő. Ha jó fej, elenged mindig. Ráadásul neked mint lombikosnak ez jár törvényileg. Minden vizsgálatra el kell engedjen. Csak az a kérdés, hogy jóviszonyban vagytok/lesztek, vagy szenya. Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket. Fontos, hogy tüzetesen elolvasd.
http://www.tudosz.hu/aktualis/egyenlo.html#A terhes, gyermekágyas vagy szoptató anyák jogai

http://www.femina.hu/terasz/terhes_jogok

skrisz72

Kisbuta, igyekszem nyugodtnak lenni, csak valaki mindig elbizonytalanít.... :roll: Na mindegy, úgyse rajtam múlik....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ági!

Üdv közöttünk. Petné felhomályosítása tökéletes volt. Úgy legyen! :lol: :lol:

Rana! Sokat voltál eszemben egész nap, nagyon drukkolok holnapra. Most már nyugi. Nincs egy kis vörösborod otthon, és két szép hozzáillő pohár? :wink: :wink:

Kép
estike66

Estike! Telepátia???? Ma már vörösboroztunk. :wink: (Sokat nem merek, csak egy fél pohárral) Micsoda szép vonalzó, és szép felirat hozzá!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Pár napja, amikor iwiw-eztünk itt, kaptam 2 üzenetet az iwiw-re, de azóta sem tudom, kitől és mit. Akik írtak, küldjék el újra, vagy írjanak itt privit, mert nem tudom elolvasni.
Köszi

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Baba, technika ördöge?

skrisz72

Villog a piros boríték, 2 új üzenet, de sehol semmi.

babaimádó
Kép
babaimado

Biztos totál túlterhelt.

skrisz72

napok óta?? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, azt akartam mesélni a múltkor, hogy K.P. dokihoz már nekem is volt szerencsém. Szmati csinálni akart egy próbakatéterezést a beülti előtt, de nem ment neki egyedül. Úgyhogy K.P. bejött és merevkatéterrel megcsinálta. Aztán a beültinél már Szmatinak is ment egyedül. :lol: Persze fájt mindkétszer. :(

skrisz72

vkrisz, én is hasonló spontán jókat kívánok Neked :)
hajnóca

rana, miért a lombik után csinálták neked a hsg-t?
hajnóca

Rana: holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Csajok,
köszi mindenkinek a drukkokat meg mindent. :D

Olyan furcsa, hogy már csak 1 vizsgára vagyok a jogsitól. :wink:

Most megyek pihizni, mert hosszú volt a nap.
Cuppp :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana, fogalmam sincs, ha egyszer úgy volt, akkor máskor is úgy van-e, de mindenesetre előfordulhat. Mindenhol azt hallottam, hogy ha 4 tüszőnél többet látnak, akkor leállítják az inszemet. Viszont ha nálad már olyan is előfordult, hogy a 4 közül csak 1-ből lehetett baba, akkor ezzel csökkennek az esélyeid. Szóval azt gondoltam, hogy ha ezt tapasztalták már valakinél, akkor sokkal inkább a lombikot részesítik előnyben, hiszen ott fehéren-feketén látják, hogy hány érett petesejt van, nem csak lövöldöznek a vakvilágba. De igazad van, 1 petesejt is elég a babához.

Estike, szép vonalzó.

Ági, szerintem is főnök függő.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Jó reggelt!

Rana: drukk mára! :lol:

Lola: nagyon szép az eredményed!!! Biztos most fog összejönni a baba, láttam már rá példát ilyen szituban :wink:

Petne: Júlia Sára gyönyörű név :-)

Ági: üdv itt! :-) kicsit utánanéztem a neten a kürtőelzáródással nem igazán lehet mit csinálni, azért nem küldtek laparra valószínűleg.

Baba: én is így jártam az iwiw-vel :shock: volt egy nap, amikor be sem engedett lépni az üzenetekhez, gondolom akkor volt valami gebasz, aztán az abban az időben érkezett üzeneteknek annyi...

Kisbuta: szerintem Te írtál nekem iwiw-en akkor, elküldenéd még 1x?

Hajnóca: jók a viccek! :lol:

Hajnoca: hajrá jogsi! :-D

Skrisz: mindjárt kezdesz, de izgi!

Estike: Te ma szúrsz először?

Puszi: pirivel mi a helyzet?

Tegnap este 8-kor megkaptam a tüszőrepesztőt :lol: összeszámoltam, 32 szurit kaptam összesen :lol: kicsit izgatott vagyok a holnap miatt.

Szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, az a gond, hogy a piros villogást le sem lehet lőni. Skrisz, ne te voltál az egyik üziküldő?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szezsó! Igen ma szúrok előszőr. Az előzőnél reggel estem túl a dolgon, most halasztottam délutánra. :roll: Érthető az izgalmad, nem is megy ez anélkül. nagyon szorítunk neked, minden ik lesz. :lol: :lol:

Rana! :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz! Fej, fej mellett. :wink: :wink:

Lola++++++++++++++++++++++++++++

Izgi hónapnak tűnik ez a gyönyörűséges október.

Kép
estike66

Sziasztok!
Estike,micsoda vonalzó :D Mostantól megadrukkok mennek!
Rana!
Gondolok rád,gyere,ha meginszemináltak :D
Szezsó!
Neked meg a holnap a nagy nap :D Ma szurimentes szép napot!
Vizkrisz!
Köszi,én is kívánok neked hasonló jókat! :wink:
Baba!
Nekem is villog,én sem tudom eltüntetni.A főoldalon leírta a gépház,hogy gond volt aznap az üzikkel,és nem tudták mindet helyreállítani...és nem is fogják...az,hogy mikor fog eltünni a piros villogó borítél,passsssz.
Hajnóca!
Akkor hajrá spontán,szép új vonalzóval,és egy laptetővel :D Költözés?
Krisz!
Holnaptól indul a menet? :D Drukkkkk!
Dezsikém,itt a piros,hol a piros?Van?
Vendég

Hűha,ez a gólyás vonalzó :shock: asszem valamit állítanom kell rajta...
Vendég

Rana!
Drukkolok mára!!!! :lol: Jó meginszeminálódást!!! :lol:

Szezsó!
Neked meg holnapra mennek a drukkok!!! 32 szuri? Az jó sok! :shock: :roll:

Krisz!
Te is szurizol?

Tobi!
Te hogy állsz? Mikor mész uh-ra?

Esti!
Boldog szurikezdést! :lol:

Hajnóca! :lol:
Ügyes vagy, gratulálok!!!! :lol:

Hajnoca!
Üdv, mi még nem találkoztunk. Nektek miért volt lombik?

Nyulasz!
Szépek a vonalzóid!!!

Dezsina!
Hogy állsz pirivel? :roll:

Lola!
Nagyon szorítok, most csak a babáidra koncentrálj!!! :lol:

Melánia!
Neked ma uhu? Drukk!!!!

PuszedlI!
Te mikor mész uhura? Neked is drukk!!! :lol:

Petne!
Biztos nagyon jó lehetett a mozizás. Remélem a vérnyomásod most már beáll. :wink:

Vizkrisz!
Szorítok, hogy spontán összejöjjön a babó!!! :lol:

Kisbuta!
Akkor most indul a fogigátló??? Akkor mi együtt haladunk majd. Remélem. :wink:

Szezso!
Te megkérdezted a Török bácsit, hogy mi van, ha decapeptyl mellett babásodsz, ugye? Mert ha lehet, akkor nem hagynánk ki ezt a hónapot sem próbálkozásügyileg.

Babaimádó!
Most olvastam mi történt Veled. Ennyi rossz után már csupa jó dolognak kell jönnie! :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
fordítva! :lol:

Nekem az 'o", Hajnócának meg a hosszú.
Azért kössz. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Nyulaszka!
tegyél légyszi egy entert a vonalzóid közé... :x légyszi. légyszi. :)
pirinéni az ablakban (vagyis a kapuban :oops: vagy a gáton :lol: ) mindjárt szerkeztek új volanzót.

Szezso!
drukk holnapra!

Hajnóca!
drukk a spontánhoz!!!

Ági!
üdv közöttünk! :wink: Kívánom, hogy elsőre sikerüljön!!!

Lola!
drukk helgyek!

Skrisz!
lassan a cél felé... drukkok mennek!!!

Estike!
nem mondod, hogy egyedül csináltál vonalzót? :)
dezsina

Sziasztok,

Hajnoca
Gratulálok! :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++
Vendég

Dezsi,de miért?
Vendég

Köszi Csajok! :-D

Van 1 kérdésem. Kontaktlencsét sem lehet viselni a punkciókor, ugye? A kérdőívben ugyan van egy kérdés, hogy viselek-e szemüveget vagy kontaktlencsét, de nem írják, hogy mi van, ha igen :roll:

Zsófi: igen, megkérdeztem a dr. Török bácsit :-D azt mondta nem jelent gondot a Decapeptyl, sőt, megtámogatja a terhességet. Pont ezért kellett Vicuskának is szúrni 1 Decát a beágyazódás napján :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsi! naná, hogy nem egyedül. :D Nyulasz nélkül sosem ment volna.

szia Nyulaszka! :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

Szezso,
kontaktlencsét sem lehet viselni a punkciókor. én is néha hordok, de akkor még a szemcsi sem volt rajtam.
Gondolom, ha gond lenne az se zavarjon a kakodáskor.

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

rana, hajrá inszem!

nyulasz, köszke :) pont a vonalzóval ügyeskedtem, csak azér estem ám be legtetőre laptetőre :oops:
jaja, költözünk, ez az egy értelmes dolog történik velem mostanában, uh legalább látom hány nap telik el addig :)

zsófi, szia :) alapvetően apa miatt volt lombik, de azóta ő "megjavult" de végülis mindegy, mert egyszer sem tapadtak meg a tökéletes 10es embrióim... sose volt sok, eccer sikerült 4et visszaültetni, de még az sem.

szezso, én is lencsés vagyok és nekem aszonták nem lehet és még a szemüvegemet is kint kellett hagynom. marha rossz volt, h nem láttam semmit...

dezsi, akkor most nincs teszt se?

lola?
hajnóca

Szezsó!
Az altatás miatt nem lehet. :lol: Én is kontaklencsét hordok. Ráadásul erőset. Mikor műtöttek semmit nem láttam, Törököt nem ismertem meg. :lol: Köszi az infót. :wink: Akkor rajtunk nem múlik. :lol:

Hajnoca!
Bocsi. :oops: Figyelmetlen vagyok. Lehet ezentúl Bogyimaminak foglak hívni és akkor nem tévesztelek Titeket össze. :lol:

Az előbb akartam mindenkinek írni, de nem sikerült.

Ági!
Üdv itt! :lol:

Bella!
Neked is puszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hajnóca!
A lényeg, hogy akkor azért van esély a spontánra. :lol:

KépKép
zsófikukac

nyulasz, szerintem azér, hogy ne kelljen sok colos monitor ahhoz, h kiférjen a vonalzód és persze hogy látszódjon a vége :)
vagy csak viccből kérdezted?
hajnóca

zsófi, persze, csak az picit elgondolkodtató, h semmi sose még csak be se indult...
hajnóca

Azért Nyulaszkám, mert kicsiben nézem (titkosan a dolgozás alatt) az oldalt, és a volanzóid miatt kinyúlik és görgőznöm kell, hogy kiolvassam okos hozzászólásaidat :roll:
lehetne? :oops: :?:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: