A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Nagyon köszönöm a jókívánságaitokat. Teljesen be vagyok sózva az elkövetkező napok miatt. Továbbra sem érzek semmi különöset. Remélem ez jó jel, mert a lányommal is így volt. Menses előtt ilyenkor már kész őrült vagyok, ordibálok a párommal minden apróságért,úgy érzem olynakor magam, mint egy pezsgőspalack durranás előtt de most semmi. Szerintetek mikor csináljam meg a tesztet?

Kép
Kép
sosi

Sosi! Biztos baba leszKép)))) Én ééérzemKép)
Mátra no akkor jó csak ügyesen.. Hát azért jól megjártad a laparoszkópiát...
Manyóka semi gondKép)
pancsi20

Mátra! Próbálj meg kedves lenni Vele(még akkor is ha nem esik túl jól)?Nekem bevált.
Én a 29.napon csináltam tesztet(elcsábultam én is) és azon már halvány csíkban látszott a 2.csík is! Próbáld meg,nem sokat vesztesz vele,max. a pénzt amibe került a teszt!Kép Drukkolok neked! Én csütörtökön megyek a dokihoz,már úgy várom!!!
manyoka

Most sajnos nem tudok válaszolni, meg érdemlegeset írni, mert csak egy pillanatra ugrottam be ide.
Mátra, szerintem a MIDI STICK az egyik legjobb, a terhességet nagyon hamar kimutatja (ez áll rajta: "A terhességet már a fogamzást követő 2-3. napon kimuatja" és ami fontos: 20 mlU/ml.
Most mennem kell, sziasztok!!
rolly

Sosi! Neked is azt mondom,amit Mátrának,h nyugodtan csináld meg a tesztet nem vesztesz vele semmit!Én megcsináltam a 29.napon és csütörtökön megyek a dokiho és remélem minden rendben lesz!
manyoka

20 mlU/ml mit is jelent pontosan?
Na most elég. Már rohannék is a patikába. Dehogy várok én keddig Kép
mátra

Mátra! De reggeli vizeletből csináld,mert abba több a koncentráció és joban kimutatja!!!
manyoka

Sziasztok!

Sosi!
Az attól függ, hogy mikor kéne megjönnie a mensidnek. Én anno először a 31. napon csináltam tesztet délután (halvány lett), aztán a 36.-on, ami már egyértelműen mutatta Mazsola jelenlétét. Drukk megy ezerrel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mátra!
Nem akarsz a mi kedvünkért mégis elcsábulni holnap??? Kép Nagyon drukkolok Neked is!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A besokallás szerintem egy idő után mindenkinél előfordul. Mi csak másfél hónapja próbálkoztunk a babaprojekttel, de férjecském közölte velem, hogy ha nem is sikerül, a következő hónapban ne közöljem vele, mikor van peteérés, mert kezdett az egész már elmenni a tenyészlovak irányába, és nem csak ő érezte magát rosszul, hanem én is. Nem lehet ezt úgy, hogy most alkalmas, akkor hajrá...
Persze könnyen beszélek most már, de a többiek is megerősíthetik (pláne, akik régebb óta próbálkoznak), hogy egy idő után az ember feje tele van, és pihenni kell.
Ezért drukkolok Neked most nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!!!

Manyoka!
Remélem, a csütörtöki uh-n minden rendben lesz! Hányadik napon leszel akkor?

Küldök Nektek valakit jókedvcsinálás céljából:

Kép

És ha még nem vigyorogtok, akkor most majd fogtok (nekem a kedvencem Kép):

Kép

Ha pedig nem vigyázunk, ezekből az édi-bédi tüneményekből egy kisördög lesz:

Kép

További szép napot mindenkinek!!!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Szia Mátra! Most olvastam vissza a beírásaidat. Hát, ha most összejön a baba, akkor több, mint 2 év lesz köztük, szerintem az jó , nem? Akkor mi kb egyszerre fogunk tesztelni? Nagyon szorítok!!! Eddig jártam rendszeresen aerobikra, de kb 6 hete nem volt, mert az edzőnek szerelmi bánata volt. Január 3-án újra kezdődik, szerintetek nem veszélyes, ha elmegyek?

Kép
Kép
sosi

Manyoka! Mikor a lányommal probálkoztunk annyi neg. teszt volt, és az olyan rossz élmény, hogy félek. Ha esetleg neg. akkor is legalább arra a pár napra, amíg megjön, még megmarad a remény, nem?

Kép
Kép
sosi

Sosi!

Ha újrakezdődik a szerelmi bánat, az nagyon veszélyes lehet, még szerelmet vall két hasizomgyakorlat közöttKép (ha férfi)
Szerintem nem veszélyes, mert eddig is mozogtál, de nem lehet valami lightosabb formációt találni, vagy lógd el a felét!
Nekem azt mondta az orvos, hogy nem mond semmit, csináljam ami jól esik, és addig amíg jól esik, kivéve szerelmeskedés, de erről már írtam. Igaza volt a fekvés és az alvás volt az egyetlen, ami jól esett. Szóval gyerek úgyis jelez, ha nem kedveli, amit csinálsz, egysezrűen csak kinyiffanszKép

Juca

tjuca

Norwell!

Nagyon jó a kis "báránybőrbe" (ráadásul rózsaszín) bújtatott ördi. Én már most azt érzem, hogy amikor ledönt a lábamról, akkor ilyen. Te nem gondolod, hogy elkéstünk a neveléssel???Kép

Juca

tjuca

Tjuca!
Edzőnőről van szó, akit 7 év után elhagyott a pasija és ettől totál kikészült. Én egy kisvárosban lakom, ahol mindenki mindent tud mindenkiről. Csak azért aggódom, mert most volt egy 6 hetes pihenő és pont a kritikus napokban kéne "megeröltetnem magam". 6 hét után, biztos kinyiffanok majd. Csak nehogy a nagy testi megeröltetés megártson és megjöjjön.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Évi!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat az év utolsó napján! Nagyon jól esett! Remélem, mindenben igazad lesz és múló emlék lesz a sok nehéz nap. Persze azt gondolom, hogy már most is egészen máshogy állok a kérdéshez, de ehhez sokat kellett tanulnom!
Szóval köszönöm még egyszer! Növesztgesd a pocakod szépen! Kép

Norwell!
Én már így is észreveszem az összes terhes nőt, bár igyekszem őket kizárni. Legalábbis, ha rosszul esik.

Bogi!
Köszönöm, megvagyok. Nem tudok biztos időpontot az inszemre, v.mikor jan. végén lesz.
Jól mulattatok? Remélem, már nem vagy beteg! Kép

Mátra!
A Qupido a legérzékenyebb (10mlU/ml) terhességi teszt, elég drága és nem lehet minden patikában kapni. Kb. 1600 Ft.
Hááát elhiszem, hogy nem volt könnyű napod tegnap. És azt is, hogy nagyon nehéz időszak lehet ez neked. De talán lépésről-lépésre, egyesével próáld megoldani a problémáidat, mert így együtt nyilván nagyon elgyengítenek. Legalábbis nálam ez működik. Kép

Sosi, Mátra!
Én nem értek egyet a többiekkel. Szerintem el kell fogadnunk a természet törvényeit és meg kellene várni a nem várt mensi első napját legalább a teszteléssel. Tudom, hogy nem könnyű, nem se sikerült már sokszor. Viszont minden alkalommal rájöttem, hogy a negatív tesztnél sokkal rosszabb nincs. Mert ált. azzal indokoljuk a korai tesztelést, hogy a bizonytalanságnál a biztos rossz is jobb. De ha idő előtt teszteltél, akkor folytatod, hogy még lehet azért is negatív, mert túl korán volt...stb, szóval marad a bizonytalanság. Ez a sorsunk. Van min. 2 hét bizonytalanság, ezt valahogy ki kell bírni.
Lehet, hogy kicsit szigorúan írok, de a saját bőrömön tapasztaltam ezt meg. Ettől függetlenül tisztelem az ellenkező véleményt is és drukkolok, hogy zebrás tesztetek legyen!

Rolly!
Sajnálom az éved utsó napját, remélem ez azt jelenti, hogy az idei év csak jobb lehet!
Szerintem is mindenképpen vizsgáltatsd ki magad és menj el több orvoshoz is. Szerintem ne javasold a laparoszkópiát, hanem kérdezd meg, hogy mi a véleménye, mert azt hallottad, ez segíthet. És a válaszából sok mindent le tudsz talán szűrni.

réka
Vendég

És íme az év első táblicskuja:

Kép
Kép
Vendég

Duddu!
20.cn.-on vagyok.
De sebaj.Kép
Már hál'Istennek jól vagyok. Tegnap mulattunk, de a zene nem volt valami jó.Azért legalább egy kicsit kimozdultunk a párommal.
Bogi
dbogica

Bogi!
Javítottalak, bár tisztán emlékeztem, hogy egy napon vagyunk. Biztos így jó? Bár végülis egy nap ide-vagy oda nem annyira számít talán.
Akkor azért annyira nem volt olyan rossz az este. A lényeg a közös program.. Kép
réka
Vendég

Duddu én is szeretnék a táblán lenni....
Mit tegyek? Kép
mátra

Mindenkinek Nagyon boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Sysy
sysy77

Duddu!
Igen, így jó. Most utánakerestem, hogy "kibogozzam"a dolgokat..Kép Dec.15-én írtam neked, hogy 3.cn.-on vagyok, és 16-án tettél be így a táblába, de akkor már 4.cn.-cn voltam. Mindegy, csak utánajártam.
Bogi
dbogica

Duddu!
Igen, így jó. Most utánakerestem, hogy "kibogozzam"a dolgokat..Kép Dec.15-én írtam neked, hogy 3.cn.-on vagyok, és 16-án tettél be így a táblába, de akkor már 4.cn.-on voltam. Mindegy, csak utánajártam.
Bogi
dbogica

Bocs 2x ment el.
dbogica

Bogi!
Oké, akkor marad a ma 20. cn. Kép

Mátra!
Add meg az adatokat és akkor beteszlek a táblába:
korod, lakóhelyed, "babaprojekt" kezdete, átlagos ciklushossz, ma hányadik napon vagy és a szülinapod (ez nem kötelező Kép)
Vendég

28, Bátonyterenye, 2005 június, 30 nap, 33. május 27.
mátra

Duddu! én is, én is szeretnék benne lenni a táblázatban.
Adataim: 33 év, Elek, 2005.okt., 31 nap, 29.nap, január 10.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!

Ha a józan észre hallgatok nem veszek tesztet. Ha a szívemre veszek. Izgulok. Ha nem lesz zebrás rossz lesz. De akkor nem várok fölöslegesen. Vagy, ahogy Duddu írtad, hogy rossz lesz utána, és várjak. A fene sem tudja. Ez már tényleg a patika ajtóban fog eldőlni.

Dina mi a helyzet?
mátra

Sziasztok, jó reggelt!!!
A holnapi munkakezdés előtt még kihasználom, hogy írhatok, mert holnaptól valószínűleg már csak a hétvégéken jutok gép elé (hű, akkor lesz mit olvasnom!Kép)
Mátra
magyar-német szakos vagyok, egy gimiben tanítok
A laporoszkópia nagyon ijesztő!! Óvatosan rákérdezek a dokimnál (RÉKA! tényleg nem akarom én javasolni, mert félek minden altatástól és igyekszem kikerülni, ha nem muszáj).
A 20mlU/ml a teszt érzékenysége, aszerint, hogy mennyi HCG-t tartalmaz. Az utóbbi időben mindeig 10-eseket kaptam, de a kisfiam jelenlétét pont ez a MIDISTICK igazolta. Igaz, hogy akkor a 40. napon csináltam, de azért, mert nem is bíztam benne már annyi negatív teszt után. És rájöttem, ha látom a negatívat, utána megjön rögtön a menses, míg addig valahogy úgy stimulálom lelkileg, hogy akár 2 hetet is képes késni. Ja, és akkor volt épp úgy, hogy 4 éves hiábavaló próbálkozás után laporoskopiára akartak befektetni (júl. 9-én, én meg 10-én csináltam és zebrás lett a teszt...Szép emlékek! Vajon lesz-e még ilyen...?)
Én csinálnék tesztet a helyedben, mert én nagyon nyughatatlan vagyok ebben a témában
de RÉKA a te óvatosságodat is megértem.
Mátra, férjed megbékélt már??

Réka
Drukkolok Neked, egész januárban és utána is!!

Manyoka
Írj mindenképpen a csütörtöki UH után!!!Kép

Sosi
Én már lehet, hogy csinálnék, tesztet, de a ciklusaid nagyjából 31 naposak, lehet, hogy érdemes kivárni még 1-2 napot (ha kibírod!!Kép)

Norwell
édes képeket küldtélKép

Brill
A BUÉK-os kép mellett (ill.alatt) nagyon édi az integető fejecske!!!Kép Neked köszönhetően én sok mosolygós fejecskét tudok készíteni! Kép Kép Kép

Pancsi20
Köszi az MP3-as ötlete, de még várom, hátha lesz még más infóm is.

mennem kell, felébredt a kisfiam, most nem tudom átolvasni, bocs a gpelési hibákért!
Puszi: Rolly
rolly

Sza Mátra! Én úgy döntöttem csak szerda reggel tesztelek. Számításaim szerint, ha addig nem akkor már bitos. A 16. cn-on délelőtt volt LH pozitivitás. LH csúcs után 16-36 h múlva ovulatio, ugye. Ha a max. 36 h-t nézzük, akkor a 17. nap éjjelén lehetett( vagy hamarabb)+14 nap=32. nap Ez pedig szerdán lesz. Ma reggek fémes ízt éreztem a számban. Olvastam már régen erről, mint a terhesség jeléről. Lehet, hogy csak képzelődöm?

Kép
Kép
sosi

Persze 17+14=31, de mivel éjjel, ezért a 32. nap reggelét számítom.Kép)

Kép
Kép
sosi

Sosi nem tudom. Lehet, hogy csak az agyunk játszik velünk és mindenféle jelet vélünk felfedezni.De lehet, hogy valódiak. Egyszer azt mondta egy orvos, hogy a terhesség legbiztosabb jele a szülés. Jó lenne eljutni odáig.
mátra

Egyébként meg van kötve a kezem is. Itt a kisvárosban (majdnem falu), ahol élek csak egy patika van. A férjemet mindenki ismeri a foglalkozása miatt. Egyébként is mindenki mindenkit, mint már írtam.Itt tuti, hogy nem fogok tesztet venni, hogy aztán beinduljon a pletyka. Sokat járok be Békéscsabára ( 3éve költöztünk el onnan), ahol ugye inkognitóban vehetek tesztet.Holnap kell mennem legközelebb, úgyhogy csak akkor tudok venni.

Kép
Kép
sosi

A lányom előtt, ha megvettem a tesztet, a férjem kifejezésével élve " rögtön rápisiltem". Volt olyan, hogy még a bevásárlóközpont WC-jében.Tehát, ha most lenne itthon, biztos teszteltem volna már.

Kép
Kép
sosi

Na lányok én most eltűnök egy időre. Fával fűtünk és elfogyott, most megyek fát venni. Apa már dolgozik, úgyhogy ez rám marad.
Menet közben kiderül, hogy kibírom -e és lesz-e erőm várni, vagy bevetődöm a patikában, de sosi által elmondottak ide is állnak Kép
A gépem is rendetlenkedik hívok szerelőt, szóval megpróbálom elterelni a figyelmemet. Kép
Jövők úgy dél körül, addig is puszi mindenkinek,
Dina mindenképpen írd meg mi van veled.
mátra

Juca!
A fene se tudja, én is azon szoktam gondolkodni, hogy majd miket rontunk el... Kép
Pedagógusként dolgozom, és sokszor olyan kérdésekre is tudok választ adni, amivel a saját életemben még nem találkoztam. Persze totál más lesz majd a saját gyerkőccel... Kép Õt magunknak toljuk majd el KépKépKép

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek! A régóta babára váróknak, és az újabbaknak is!

Duddu, már csak egy mensit kell kivárni, és inszem? Drukkolok neked! Tudod már hogy mit fogsz kapni? Nekem a múltkor csak 5*1 Closty volt, meg egy tüszőrepesztő injekció, amit meglepően könnyen beadtam magamnak :-)

Teszt: én "büszke" vagyok magamra, hogy az eddigi sok-sok ciklus alatt csak 2-szer jutottam el a tesztelésig. Én is egyetértek Dudduval, hogy jobb nem idegesíteni magunkat vele, csak amikor már tényleg nagyon késik, vagy nagyon úgy érzi valaki, hogy tuti terhes, akkor érdemes, különben jobb megvárni azt, amikor már mindenképpen kimutatja ha van ott valaki.
Egyébként nálam sokszor működött az, hogy elgondoltam, hogy mikor is fogok tesztelni, és akkor még legfeljebb egy fél napot tovább húztam, és akkor már tuti megjött, szóval nem kellett a teszt. Én vettem egyet vagy fél éve, lassan lejár a szavatossága, mert nem bírom elhasználni...
Persze ha már 2-3-4 napja késik, akkor érthető a teszt, de mensi várt ideje előtt szerintem sem érdemes tesztelni...

Dina, gratulálok neked a két szép csíkhoz!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!!!!

B.Ú.É.K. Mindenkinek! Kép Egy kicsit késve, de még csak 2-a van nem? Kép
Most már leszek minden nap! Bocsi hogy csüt. csak úgy elmentem, de jött a párom, és siettünk tovább. Most kezdtem olvasni a termést és mit mondjak, termeltetek. Ha végig olvastam jövök ujra!

Az újaknak üdv. a tpoicban!!! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Rolly, Dorka!
Aranyosak vagytok, köszönöm a drukkokat, elkél azt hiszem! Kép

Dorka!
Hááát igen, jövő hét végefelé kell (azaz nem kell) megjönnie.
Még nem tudom, mit fog adni, mert mensi első napjaiban akar megvizsgálni (ez elég szörnyű, de ez van), mert szerinte akkor látszik már sokminden, hogy hogy alakul a ciklus. Closty-t gondolom fog adni, a többi majd kiderül.
Viszont azt is hallottam Dévairól, hogy tüszőrepesztőt nem szívesen ad. Ez jó is, meg nem is. Jó, mert eggyel kevesebb gyógyszer, de lehet rossz, ha bizonytalan, hogy mikor reped és esetleg rosszkor küldi be a kiskatonákat. Na mindegy, valamit azért a sorsra is rá kell bíznunk igaz? Majd szóljatok rám, ha nagyon szenvedek, hogy nem olyan vészes a helyzet.

Nálatok most mi újság? Újabb inszem? Ugye drukkolhatunk?

réka
Vendég

Duddu,
A tüszőrepesztő szerintem sem mindig fontos, hiszen ha szépen megérnek a tüszők, és apa katonái is bírják valameddig a strapát (értsd: nem csak pár órát élnek), akkor nagyon nem lehet elvéteni a dolgot.
Az 1.napi vizsgálat tényleg nem lehet egy leányálom, de ez inkább gondolom neked lesz rossz, és nem neki, ő már hozzá van szokva...

Nálunk novemberben volt az inszemes kísérlet, akkor párom eredménye elég szörnyű lett, ezért azt nem is csinálták meg. Aztán még azon a héten kivették a manduláját, ami kiderült hogy jogos is volt, mert ronda gyulladt volt az egész, és igy nem is csoda ha alig volt élő spermiuma. Azóta ő gyógyulgat, most januárban tervezi hogy elmegy andrológushoz, aztán ha minden jól megy, akkor februárban lesz a következő inszem (az előző lehetséges idő pont karácsonykor lett volna, a következőnél meg éppen síelünk, igy marad a február közepe). Addigra remélhetőleg a műtétnek már nem lesz hatása, és rendbejönnek a kisfickók. Addig is próbálkozunk a spontán babával, aztán meglátjuk mi lesz.
Szóval velem ennyi a helyzet, azért is nem jelentkezem gyakran, mert nem nagyon tudnék milyen új fejleményről beszámolni. Írogatok egy másik fórumba, ahol hasonló sorstársak vesznek közre, ott most sokkal inkább "odavalónak" érzem magam, de azért persze titeket is mindig olvasgatlak!

(egyébként én is a hét végére várom (vagy nem várom) a mensit Kép

Kép
szdorka

Jó napot mindenkinek! Dina olvass cupa drukkoló szt találsz majd.
Mátra szerintem én tesztelnék, bár hallgasd meg a tapasztaltabbak tanácsát.
Dudu szurkolok hogy ne jöjjön meg.
pancsi20

Hát mit mondjak, mostanra sikerült végigolvasnom benneteket! Így nagyon rossz hogy ennyit kihagytam, de sajna csak itt melóhelyen tudok netezni.

Mindenkinek Köszönöm a gratulát! Tesztet vettem ugyan csüt. de a párom pénteken reggelről eltűnt, és én már nem bírtam tovább tartogatni, így elmentem WC-re. Mikor kijöttem, a párom is előkerült. Na mindegy. Utánna meg valahogy mindig elfelejtettem. De igazán meg kellene csinálni mert azért két zebra több mint egy! Kép

Ma megmondtam a főnökömnek is! Nagyon örült neki! Kép
A héten hívom a dokim, és kérek időpontot. Már alig várom!!!KépKépKép

Nagyon sok jó dolgot írtatok ez alatt a pár nap alatt Kép, de voltak rosszak is amiket nagyon sajnálok. Kép

Mátra
Fel a fejjel, remélem, hogy minden rendben lesz köztetek apával. Én is voltam már Un. két tűz között, mikor anyukám és a párom összeveszett, és nekem kellett volna döntenem. Hát mit mondjak nagyon rossz volt, ha a párom mellé állok anyukám sértődik meg, ha pedig anyukám mellé akkor a párom. Erre szoktam azt mondani, hogy oldják meg maguk között ahogy akarják. Hiszen felnőttek vagy nem? Egy fedél felett vagyunk, együtt kell élni a másikkal! Hú ez jó hosszúra sikeredett.
Egyébként a Kisterenyei Tüzépre mész fáért? Ott dolgozik anyukám és anyósom is!
Hányadik napon vagy? Szerintem érdemes tesztelni, ha már a mensinek kellett volna érkeznie, én legalábbis tesztelnék! Kép

Duddu
Szorítok neked minden erőmmel az inszemhez!!!!! Bízom a sikerben!!!!

Norwell
Gyönyörűek a babócák amiket felraktál, mint mindig!

Na most ennyit, majd jövök még!

Pusza
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Réka
Vali (tacsifül) jól van, ma reggel volt UH-n, és ma 10+3, szülés várható ideje pedig július 28. Már van mindene a kis pöttömnek, és rendben vannak.
Drukkolok neked az inszemhez!

Tündi
Vendég

sziasztok.

Boldog Ujevet mindenkinek.

dudu sok sikert az inszemhez,remelem hogy elsore sikerul.)
ha gondolod kivehetsz a tablabol,ugysincs ertelme hogy benne legyek.

Kép
monyoka

Mátra
Ma du. 4 ig leszek. Remélem, hogy addig visszajössz. És tudunk egy kicsit beszélgetni.

Manyóka
Írtam a munkahelyi e-mail címedre. Remélem, hgy hamarosan jó hírekkel fogsz bennünket traktálni! Kép
Ma valószínű, hogy felhívom a dokimat, és kérek időpontot, hogy mikor menjek hozzá!!! Ha jól olvastam, akkor te csüt. mész ugye? Mennyi idős leszel akkor (hány napos, hetes,) kb.? Olyan lassan telnek a napok nem? Kép Már alig várom, hoy meglássam, esetleg meghallhassam az Uh-n!!! KépKépKép De gondolom, hogy te is így vagy ezzel! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Pancsi, Sosi, Kacsa!
Üdv. közöttünkKép, és mielőbbi pocakosodást kívánok NektekKép!

Juca!
Hogy telik az idő, már milyen nagy StöpszliKép, örülök, hogy minden eredményetek jól sikerültKép.
Milyen lett végül a kalács? Én még sütésre nem mertem vállalkozni, csak a főzésre. Persze remélhetőleg előbb-utóbb sütnöm is fog kelleniKép.

Brill!
Remélem az új év jó eredményeket hoz NektekKép. Nagyon drukkolok érte!!!!!!!!!!

Kata!
Köszi! Remélem ideérnek a zebrákKép, de legalább egyKép!!!

Mátra!
Remélem már lecsillapodtak otthon a dolgok. Nagyon drukkolok Neked holnapraKép!!!!!!!!!!!!!

Rolly!
Remélem már jobban érzed Magad, és nem fáj már a pocid. Nem igazán tudom mit lehet ilyenkor tenni, de szerintem is több orvos véleményére van szükség. Remélem kiderül, hogy mitől alakul ki Nálad ennyi ciszta.

Dorka!
Mennek a drukkok Neked februárraKép!!!!!!!!!!!!

Dudu!
Már csak kb. 1 hét, és kiderl az időpont is? Nagyon drukkolok NekedKép!!!!!!!!!

Tündi!
De jó, hogy jelentkeztélKép, hogy vagy, hogy teltek az ünnepek? Mikor kell legközelebb dokihoz menned?

dido

dido
dido

Monyoka
Jó ujra itt látni téged: Remélem, hogy jobban vagy már.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Most beszéltem a kórházzal, és mondták hogy a dokim csak 16-a után fog dolgozni. Kész káosz! Hogy fogom kibírni, már úgy beleéltem magam, hogy megyek hozzá a köv. héten!!! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Mindenkinek! Még nem jött meg!Kép 30. nap Negyedóránként nézem a bugyimat. Van egy kis hányingerem, mensi előtt szokott.Kép Régebben ilyenkor mindig biztosra vettem, hogy a terhesség miatt van. MÁTRA! Vettél tesztet??? Nagyon kiváncsi vagyok!!
Ha megjön, elkezdek fogyókúrázni!

Kép
Kép
sosi

Sosi
Ezt én is mindig eldöntöttem, de csak az esküvőmre tudtam lefogyni. Azóta sem sikerült. De én inkább azt mondanám, hogy jobb lenne ha nem kellene fogyókóráznod!! Kép Nem? De nyugi hányingerem nekem sincs igazán! Teszteltél már?
Hány napos a ciklusod? Lehet hgoy írtad már de nem emlékszem rá!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dinadin!
A ciklusom 16. napján pozitív lett az LH teszt, ami azt jelenti, hogy 16-36 h-n belül ovulatio lesz.Ez alapján 30-31 naposnak kéne lennie. Akkor egyébként a nyálam és a méhnyaknyákom is páfrányos volt. Tehát ma vagy holnap "lenne" esedékes a mensi. Szerda reggel akarok tesztelni.

Kép
Kép
sosi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: