A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana,akkor legyél mostantól nyugimami.Ez nem ugyanaz a gólya,mert az bukfences babák között szállt... :lol:
Vendég

Rana,LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐ :D :D :D
Ige,de merre fog indulni?
Vendég

A tigrincs meg biztos azt hiszi,hogy a barátja a csuporban van... :lol: hozzá siet :wink:
Vendég

Kép

Ezért nem jó ez a sok ikerterhesség.... Szegény gólya! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Így jár majd Nyulasz a te gólyád is, remélem! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Még jó,hogy megfogadtam,hogy nem lesz több vonalzóm,csak babás :oops: ...de olyan rossz mindig számolgatnom,hogy mikor van pé,mikor nem kell megjönnie :lol:
Vendég

Nyulaszkám, nemsokára babás vonalzód lesz, meglásd.... :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek mert Apa megint csúnyán néz rám, és a kövi laptetőt sem akarom elcsaklizni más elől, most tán egy is elég lesz (egy babához...) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Rana,én is léptem...és úgy legyen!
Vendég

Nyulasz,
ez ma csak Rutinban volt az én napom.
Elolvastam az egész oldalt, de nem jöttem rá, hogy ki az. :(

Asszem feladom. ... mára. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

helló csajok!

MINDENKINEK MENNEK a drukkok!
magamról:
tegnap volt a punkció,7 petesejtem lett!
ma telefonáltunk,mind megtermékenyült!hétfőn újra kell,lehet hogy szerda lesz a beülti,mert elviszik blasztóig.3-4-et szeretnék kérni vissza :D
tegnap fájtak a petefészkeim,ma már nem nagyon pihengetek.elmentünk a kikába és végignéztük az összes kiságya
t,tologattuk az összes babakocsit,tisztára bepörögtem a babatémára.kész voltam!csoda dolgok vannak!!!
én el is felejtettem megkérdezni,hogy icsi volt e,vagy hatching,vagy mi.buta vagyok?
úgy néz ki apával rendeződnek a dolgok,de nagyon nehéz tútenni magam rajta.ez van.most nagyon akar,de nem tudom mi zajlik benne.vesztemre kivett ő is egy halom szabit! :roll:
lola29

Lola,
most csak a jelennel törődj.
A múltat nem lehet megváltoztani, a jövőt meg nem tudjuk.
Így marad a jelen élvezte. Légy boldog és akkor minden rendeződik.
Az jó, hogy ennyire bepörögtél a babatémára.

Örülök, hogy jól vagytok és a blasztó is szuper. Remélem teljesül a vágyad ... minden téren.
Az most 'lényegtelen", hogy miként randiztak. ... és megtermékenyültek.
Drukkolok nagyon. :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok! :D

Bocsánat hogy pár napig nem jöttem, de sok dolgom volt! :oops:

Hát csak átfutottam amit írtatok! :oops:

Hajnoca

Gratulálok a vizsgához!!!!! :D

Rana

Mindjárt beülti lesz neked is? :wink: Jaj de jó!!!!! :D Ezeket a tűs dolgokat nem értem, mert nekem nem volt ilyen! :shock: De szerintem is a tű hegyével van a baj!!!!! Nem lehet ezeken cserélni a tűt? :shock: :roll:

Nyulasz

2 tábla csoki? :wink: Nyami-nyami!!!!! :D

Lola

7 petesejt és mind megtermékenyült? :wink: Ez igen!
Lesz mit válogatnia a biológusnak!!!!! :wink: Tuti a legesélyesebbeket kapjátok vissza!!!! :wink: :D
Örülök hogy rendeződtek a Pároddal a dolgok!!!!! :D :D :D És ezek után már csak jó dolgok történhetnek veled! :wink: :D

Egyenlőre ennyi, mert csak ennyit futottam át, nagy hirtelen! :roll: :oops:
Vendég

helló csajok!

köszi a hsz-eket és a biztatást!
most meg beleles a babanetembe,hogy megírtam?mondom közöd?
hát remélem igaz,hogy borúra derű,és most sikerül!!!!
lola29

Hajnoca, gratulálok a vizsgához! Kezdődhet a városi vezetés. Az már sokkal izgibb lesz.

Lola, jó hogy jöttél, már hiányoltunk, és izgultunk. De látom, azért jól alakultak a dolgok. Szerintem is koncentrálj a babatémára, Apával való konfliktust pedig szépen lassan dolgozd fel, de most ne ezzel törődj. Téged és a babákat választotta, és most ez a lényeg.

Kép
petne

Hajnóca, köszi az érdeklődést, a vérnyomásom már nincs az egekben, bár még mindig szokatlanul magas. Időnként zúg a fülem, de nem vészes. Amíg nincs fehérje a vizeletemben, nem izgulok.

Kép
petne

Lola, gratulálok! Ügyesek voltatok. :lol:

Hajnoca, látom nemsoká rémisztgeted a gyalogosokat. :wink: Örülök, hogy sikerült a rutin.

Nyulasz, ez a visszafelé gólya nekem nem teszik. Nem lehetne inkább macis?

skrisz72

Lola!
:D :D :D nagyonnagydrukkkkk!!!
Ditke!
Még van két tábla...
Krisz!
Lehet,hogy a gólyám is most vizsgázik rutinból,és a tolatást gyakorolja.Ha nem jó irányba fog menni,lecserélem a macira.Jó?
Hajnoca,azon az oldalon csak a legelső hsz-t kellett volna elolvasni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,szerintetek elmondjam Hajnocának ki az? :roll:

Egyébként az iwiwen gond volt az üzenetekkel,és nekem is csak villog a piris levelecske,de nem tudják visszaállítani.
Vendég

Nyulaszka!
tegyél már egy entert a vonalzók közé :twisted: :wink:

Lola!
Ez az :!: :D Hidd el, úgy érzem, most sikerülni fog! apával is rendeződni fognak a dolgok :!: nagyon szép a 7 petesejt! Hajrá!
dezsina

Nyulaszom... jók a képek :P :P
dezsina

Nyulasz,
leesett .... avatar. :D

Időközben olvasgattam a többi oldalt és lett volna még egykét esélyesem. :wink: :D

Skrisz, köszi. :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
:lol: :lol: :lol:
Dezsi!
Köszi :wink:
Vendég

Dezsi,egy pontot raktam közéjük,mert különben alá teszi.Hol az új vonalzód :?: :?: :?:
Vendég

Lola! Nagyon jó a 7! Szerencseszám!

Ditke! Inszemem lesz, és hétfőn, csak itt ragadtam ebben a topicban... :oops:

Nyulasz, már kérdezni akartam, hogy hogyan tetted őket egy sorba. Majd én is kipróbálom...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :D

Nyulasz, Hajnoca
Már volt 5 lombikotok??? :shock: Akkor a kövi nagyon drága lesz vagy tudtok vmi támogatást szerezni hozzá??? Örülök, hogy küzdötök tovább és bízva bíztok...nem is lehet másképp! :D

Nekem 16.cn.36,9 volt az ébredési hőm.Ma már ittam palástfüvet.
Nekünk volt ICSI mindkétszer, az endo indokolja...de sajnos nem volt sok petesejtem, először 6 aztán meg 4. Először 3-at ültettek vissza egy 8, 9és egy 4 sejtest, másodjára csak 1-et egy 4 sejtest. Komolyan mondom ennél az inszemeknél is jobb eredményeim voltak. Lehet, hogy tényleg long protokoll esélyes leszek..van amúgy 3 decapectylem is...még jól jöhetnek...
Én "szerettem" a szurikat...a párom adogadta be mindig és én annyira szerettem érte. :D

Valaki írta itt, hogy a lombik költségei mennyik voltak és beleszámolta az utiköltséget is. De én mindig kértem utiköltségpapírt és kaptam is.Azzal azért meg lehet spórolni sok pénzt!!!

Szép jó éjszakát és további jó hétvégét!!!

Lola
Hajrá 7 kis petike!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

Na, így nem foglalok olyan sok helyet... Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,ügyi vagy,így sokkal szebb :D
VizKrisz,igen,elfogytak a támogatások.De ne adjuk fel.Szerinted long protokollal több petesejted lesz?
Vendég

Hajnóca ! Szupi ügyes éééés okos, vagy, nagy gratula! :lol: :lol:

Lola! Tényleg hiányoltunk, nagyon szépen alakultok, mind a kilencen :lol: :lol: Drukk hegyek!

Rana para, mami! Nyugi :) és++++++++++++++++++++++

Petné!
Köszi, hogy mi is kaptunk ízelítőt bébikéből, jó tett helyébe jót várj :lol: , hamarosan mi is küldünk hasonló szépségeket! :wink:

Nyulasz! Nekem is farkaséhségem van, hol felháborodnak, hol szimplán röhögnek rajtam. Tök mindegy, én csak falok.

Szurizóknak fájdalom mentes bökdösést, mindenkinek szép estét!

Kép
estike66

Estike,mikor indul a szurizás?Lassan új vonalzó kell :D
Vendég

Rana

Bocsi, figyelmetlen voltam hogy neked csak inszemed lesz. :oops: De attól még nagyon drukkolok neked! :wink: :D Akkor te is csak vándorlélek vagy itt mint én. :wink: :D

Nyulasz

Milyen csokid van még? :wink:

Petne

Biztos írtad már, de hogy fogják hívni a kisbabátokat? :wink: :oops: Nagyon szép pofija van! :D És hogy elrepült az idő!!!! :D Még olyan mintha tegnap mondtad volna hogy babát vársz! :D
Vendég

Estike!

Kép

Kép

Ezeket a vonalzókat itt találtam:
http://www.ezticker.com/tickers/events.html
Rákattintasz erre a linkre,és kiad egy csomó vonalzót,
válaszd ki,amelyik kell,
és ha rányomsz,akkor továbbmegy,hogy mit szeretnél a vonalzódra,
ott is rálépsz amelyik tettszik,akkor megint továbblép,
az event rublikába az a szöveg megy,amit a vonalzó alatt akarsz látni,
a dátumot pedig átállítod a lejáratra.
Utána nyomsz egy Submit gombot.
Ezután kiadja a kódokat,a legfelső rublikában ami van,ez a bbCode,azt másolod ki,és be az aláírásodba.
Vendég

Ditke! Te miért vagy itt vándorlélek? :roll:

Hű, Nyulasz de szép vonalzót csináltál Estikének (a felső a szebb)!!!! :wink:

Állítólag a long az tényleg nagyobb sikerrel kecsegtet mint a short... De hogy miért?????

Vizkrisz, azt hogy értetted, hogy az inszemeid sikeresebbek voltak mint a lombikjaid (vagy vmi ilyesmi)????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ditke,Tibim van,meg Milkám :D Tibiből a töltött epres,ami étcsokiban van,Milkából meg mogyorós.Remélem össze nem vesznek :lol:
Kép

asszem már elég késő van,nem kell kitenni a 18-as karikát :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tobi, Szezso, Rana, Lola +++++++++++++++++++++++++++ hegyek!

Nyulasz! Vedd úgy hogy le vagy b...va! :evil:
1. nem kell az IR-ednek két tábla csoki egyszerre!
2. nekem nem adtál belőle!

Hajnoca! Gratulálok!

Lányok! Múlt kedden kaptam tüszőrepesztőt, kb. csüt. volt tüszőrepedés. Ma pedig megjött piri :shock: Szerintetek ez noooormááális :?:

Kép
kisbuta

Kisbuta :oops: :oops: :oops: tehenesből vagy a bikásból kérsz? :lol:
Szerintem ez nem piri lesz...nem voltatok együtt apával?Mert akkor lehet beágyazódás :!:
Vendég

Nyulasz,
voltunk együtt apával, de nekem nincsenek petevezetőim :shock: Asszem, mégsem beágyazódás, sajnos :(

Nem tudok választani, nagyon szeretem mind a kettőt! :D

Kép
kisbuta

nem tudom, piriről mit gondoljak. Reggel azt hittem, rám is rám talált a barnázás, aztán elmentem Pestre (tudod, ma volt az a szakmai nap), szerencsére vittem betétet, mert rendes mensis mennyiség jött. Meglátom, holnap mit csinál. Csak a vérzés második napján kezdenem kéne a fogigátlót..

Kép
kisbuta

Kisbuta,tuti nincsenek petevezetőid?Egy sem?Az baj :? Pedig pont kijött beágyazódásra,ahogy számoltam...
Látod,én is így voltam a csokikkal,nem tudtam dönteni :oops:
Vendég

Kisbuta,reggel kiderül...és nem csak a fogigátlót kell elkezdened,hanem van egy kis bepótolni valód is!!!
Vendég

Tuti nincsenek, erről papírom van. És szóval ez még korai, jövő hétre vártam...

Kép
kisbuta

Bepótolni való :?: Mire gondolsz??? :shock:

Kép
kisbuta

A harmadik napon megnézetni a prolaktint,és beszélni a dokival,hogy kell-e bromó,és akkor most még elötte el tudod kezdeni szedni,ha kelleni fog,ha meg nem,akkor megnyugszol.
Vendég

oksi. Apa viszi a netet, úgyhogy jóéjszakát!

Kép
kisbuta

Jó éjt,én is lépek.
Vendég

Férjem azt üzeni a ti férjeiteknek, hogy szeretne majd egy időpontot egyeztetni velük, amikor ők is ráérnek, mert meg szeretné velük beszélni ezt a "fórum problémát".... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na jóéjt mindenkinek....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, nagyon várom a fotókat!!!

Ditke, Júlia Sára lesz a neve, mi Julcsizzuk. Nekem egy örökkévalóság telt el azóta, hogy + lett a tesztem, de ez biztosan csak a türelmetlenségem miatt van.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Nyulaszkám! :D :D :D

Holnap kezdem szúrni magam.

Lányok! Itt olyan csodaszép a reggel, hogy az elmesélhetetlen.

Gyorsan főzök egy finit, apucimnak is, aki szlama egy időre és nálam menzázik, aztán világgá megyek. Lejárom azt a sok zabát, amit az elmúlt napokban magamba tömtem. :D :D :D

Rana, Lola, Szezsó, Tobi! mennek drukkjaim!

Kisbuta! Nem tudom mi lehet ez, talán a hormonok borítottak. Nyulasznak mindíg jó ötletei vannak, halgass rá!

Petné! Ölelés Júlia Sárának! (nagyon szép ez így együtt.)

Katica! BMC-Konc János

Csibe :?: :?: :?:

Kép
estike66

jóóó reggelt!

sorry, h tegnap már nem írtam, de mennem "kellett" szülinapibulizni. Hát elég jól sikerült...
Próbáltam megjegyezni olvasás közben amit írtatok, de asszem nem vagyok jól :oops:

Rana, Te most nem inszemes vagy? vagy lombik?

Nyulasz, én félek belevágni... még nem száradt meg a ragasztó az összetört pici lelkem apró darabjain. de ha Te megmutatod, h hogy kell 6.ra összehozni a porontyot, akkor ígérem követlek :)

Lola, 7 petike az naon jó (eccer nekem is volt annyi :) ) hajrá nekik, osztódjanak ügyesen!!

Hajnóca, én is gratulálok!!!
hajnóca

Dezsi, feladni nem adtam fel végleg, csak most nem bírnám. nem mellesleg anyagilag sem... egyik ismerősömről is most derült ki, h túl van az 5 támogatott lehetőségen. tök jó volt nem keseregni, hanem csak megdumcsizni, h majd ha lesz 6-700ezrünk, akkor folytatjuk. mindegy, evvan.

egyébként tulajdonképpen össze is jöhetne egy spontán baby, mert van egy tökéletes petevezetékem (meg egy másik is, csak az átjárhatatlan szinte teljesen). a zuramnak mondhatni jók az eredményei. csak mégsem jön az angyalkánk... dehogynem jön, csak még nincs itt az az idő, ugye?!

Rana, a vastagító gyógyszer estrimax asszem, meg talán estrofem.
hajnóca

csak hogy sikerült e
hajnóca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: