A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

skrisz, van külön meddőségi "részleg".
neked meg olvastam a blogodat.

tobi, nekem mnyh vastagításra adott dokim nagyon kafa gyógyszert, ami ugyan állítólag trombózist okozhat, de elég jól megvastagított.
Pici baba meg Hugod jól vannak?
hajnóca

Elírtam: elsőre szerintem a 2 is elég, de TI döntsetek! Előny/kockázat mérl.

babaimádó
Kép
babaimado

az icsi-t csak azért mondják szerintem, mert ha sok a petesejt, akkor nem biztos, h jut mindegyikre sok (talán 250ezer) hímivarsejt, amit ugye szintén "szűrnek". Szóval, amennyihez elég az állomány azt IVF-ezik, a többi icsi. csakhát az nem annyira "természetes".
A tüszőrepesztő szerintem csak kb. 36 óra múlva fejti ki a hatását, így aggodalomra semmi ok, ha vigyázol a pocidra.
Belültetésnél meg a doki majd javasol. ha túlstimu hajlamos vagy, v egyéb probléma van, akkor lehet még 2őt sem enged.
hajnóca

Puszi,
bocs, de azt hittem te vagy K. A. :?

Ha valaki bejelölt iwiwen akkor jelezze, mert nem tudom 'hova" tenni az illetőt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Bella, drukkolok, hogy minden rendben legyen. A 31-32. hét az még nagyon korai lenne, bár tudom, hogy ilyenkor már a legtöbb baba egészségben nő fel... szóval még várjon pár hetet.

Tobi, a Hugicádnak és a kicsinek is minden jót kívánok, remélem, jól vannak mindketten.

Szezsó, nekem ugyan csak 7-8 tüszőm volt, de egyáltalán nem éreztem borzasztóbbnak, mint amikor csak 3-4 volt. Szerintem is alkati kérdés, Dezsi példájából jól látni. Jól teszed, hogy nyomatod a fehérjét és a vizet, ez most a legfontosabb. Egyébként pedig nagy mázlista vagy, hogy ekkora létszámmal indulhatsz neki. Reméljük, sok marad a fagyiba is.

A többieknek is mennek a drukkok, Hajnoca, neked a vizsgához külön csuriban az ujjaim.

Hajnóca, téged pedig isten hozott újra itt!

Kép
petne

petne, köszi :wink:
én ám elsőre láttam a kislányodat a képen és uramnak is megmutattam (persze neki el kellett magyarázni, h mi micsoda). ott olvadiztunk, h mi is szeretnénk már ilyen gyönyörűséget :)
nálad minden rendben lett? neked volt baj a vérnyomásoddal, ugye?
hajnóca

Hajnóca,
köszi az érdeklődést!! Huginak ma kellett felállnia, azt kívánta, hogy sohase tudjam meg milyen érzés de azért jól van. Piciről még nem tudok semmit, hamarosan megy be az újdonsült apuka a nagyszülőkkel, majd ők adnak hírt a piciről.
enyhén trombózis hajlamos vagyok szóval tuti kizárt az a gyógyi azért köszi a tippet. méhpempőzöm ezerrel :wink:

Petne, Baba
köszi!!!!

KépKép
tobi

Skrisz!
neeeeem!!!! :lol: november!!! a január csak a lombik hónapja! :wink: addig még 2 hónapom van :D

Hajnóca!
de akkor Te is belevágsz újra ugye?
dezsina

Tobi, te nem szúrsz még vérhígítót? Mikortól kell?? Csak mert ha szúrod, akkor jöhet bármilyen gyógyi, nem? :roll:

Hajnóca, mi az a gyógyszer amit említettél, hogy mnyh vastagító, de trombózist okoz??????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca!
Hogy érted,hogy belevágunk-e a következőbe??? :shock: Miért,ti nem?Vagy miért vagyok bátor? :roll: ...bocs,de nem értem :oops:
Nálatok mi a gond,elmondod nekünk?
Hajnoca!
Rutin++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D
Akit nem tudsz,hogy kicsoda,nézd meg,van-e fenn avatarkép.Én sejtem ki lehet.
Vendég

Rana,
szúrom szombat reggeltől. bizti hat majd a méhpempő éééés alkoholizálás van előírva lazítóként :wink: :) (nálam az alkoholizálás néhány korty vörösbor)

KépKép
tobi

Hajnóca!
tehát :roll: :?:
dezsina

És Tobi neked nem fáj??? Én azt hittem, ez a Clexane (te is azt szúrsz?) smafu lesz a lombikos szurik után, aztán fenét. Nagyon fáj, amikor beszúrom a tűt, meg utána is, a helye... AZtán meg belilul a helye, tele van a hasam fél cm átmérőjű piros-lila-kék-zöld-sárga foltokkal. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek ebédelni. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó étvágyat,Rana!Vigyázz,meg ne égesd a szád,még nagyon gőzölög :lol:
Vendég

Szerintetek melyik vonalzó jobb? :roll:
Vendég

A gólyás
de az a baj, hogy a macis is isteni
megyek és én is csinálok ilyet, az enyém úgy is elavult :)
dezsina

Nyulasz, a macis sokkal helyesebb. :lol:

skrisz72

jó,akkor a macisra 1.5 szavazat :D
Vendég

Na,ez jópofa,de az aláírásomba nem teszem be,csak ide a hsz-be :lol:
Kép
Vendég

Nyulasz,
macisra még 1 szavazat :wink:

Rana,
kaptam én is egy tippet: tedd be a hűtőbe és hidegen add be. nagyon fincsi!!! hasam nekem is szép színes:wink:

KépKép
tobi

Nyulasz,
:lol:

KépKép
tobi

Köszi Tobi,le is vettem a gólyásat,marad a macis :D
Vendég

((((((((((Szurisok))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Tobi! Hűtőből adom, és így is fáj. Sztem tompa a tűje vagy ilyesmi. Vagy vastagabb lett a bőr a hasamon május óta? :shock: Nem tudom, de alig tudom beszúrni. Van, hogy az első helyről kihúzom, annyira fáj, és máshova adom be. :( Na majd ma este kiderül, hogy az Ovitrelle-lel változott-e a helyzet....
Ma még Apa kekszelne, de sztem már nem kéne (tegnap volt úgyis). Kép Nem lenne jó, ha nagyon "felhígulna" az anyag hétfőre. :roll: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, a tű lehet a hibás.Nekem a Suprefactnál volt olyan, hogy 2-3x szúrtam,mire belement.

babaimádó
Kép
babaimado

Rana,nálam is volt olyan,hogy kihúztam a tűt,mert nagyon fájt,és másik helyre szúrtam.Az ovitrell nagyon jó tűvel van,az mindig könnyedén ment.Hajrá :wink:
Vendég

Akkor ezek a szemetek a vérhígítót, amit több tízezer ember naponta szúr magának miért nem tudják vékony tűvel árulni???? Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

...vagy hegyessel :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem tudom mi van velem,de ma már 2 tábla csokit benyaltam :oops: ...ez normális?
Dezsi,nem vonalzót mentél gyártani?Vagy nekünk nem mutizod meg??? :D
Vendég

Rana, Baba, és akinek fájnak a szurik,
lehet, hogy buta kérdés, de .... ugyanazzal a tűvel szurjátok magatokat hasba mivel a Suprefactot felszívjátok?
Ha igen, akkor azért fáj ...., mert a tű hegye az első döféskor - vagyis amikor az üvegből való felszíváshoz benyomod - eldeformálódik.
Mindenképpen másik tűt használjatok a kettőhöz. Én anno a felszíváshoz egy vastagabb, hosszabb fajtát használom.

Nyulasz,
az avatarban egy Bussethound van.:)

Jaaaaaa, amúgy sikerült a RUTIN!
Nagy franc voltam, mert másik vb-t kaptam és ő számokat kért tőlem. Kocsi körbenézés és egy szám 1 - 10ig. Mondom 4. Műszerfalon megmutogatni pár dolgot. Majd végig a feladatokon és megint egy szám. 5-9ig. Mondom 4. :lol: Jaaa, .... akkor 5. Tudtam, hogy a papírról 'kell választanom" amit az előz sikertelen vizsga után kaptam. Azon az 5ös az emelkedős volt. Megcsináltam. Még át sem értünk a lejtő végére, de már mondta, hogy megvan. Én olyan boldog voltam, hogy egyből meg is köszöntem neki és visszavittem a kocsit a kiindulóhelyre.
:)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
:D ugye mondtuk,hogy ügyes csaj vagy!!! :D :D
...és kinek van Bussete?Na? :D Egyébként én is rá gondoltam,amikor először írtad.
Vendég

Csajok, köszönök minden választ, sokat segítettetek! :-D

Az ICSI el is dőlt, kérni fogjuk mindenképp, nem kockáztatunk. Főleg, hogy eddig sosem voltam babás, lehet, hogy pont megtermékenyítési gond az oka. :roll:

A babaszámról még gondolkodunk.

Nyulasz, én pont a gólyásra adtam volna voksot :lol: A szülinapodat szerintem nem jól mutatja az alsó vonalzó :roll: vagy az egy másik Nyulasz szülinapja? :lol:

Én sem értem, miért nem lehet vékony tűvel gyártani az ilyeneket, amiket minden nap kell szúrni??? :shock: egyszer-kétszer nekem még a vékony tűvel is fáj...

Rana: milyenek Apa eredményei? Nálunk minden normális, és nekünk 2 nap egymás után szokott inszem lenni, néha a második napi eredménye jobb volt, mint az első. Pedig az első előtt azért szoktunk 3-4 napot kihagyni. :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca: GRATULÁLOK! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca: Ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Suprefakthoz inzulinos fecskendőt kaptam, amin már eleve rajta van a tű. Tehát amennyiben a felszíváskor "csorbul" meg a hegye, nem tudok mit tenni, hiszen nem lehet a fecsin a tűt kicserélni. :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jajjjjjajjjajjj! Az ICSI és a hatching tök más???? Ááááááá!!!! Jajj de buta vok, segítsetek!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Hajnoca!
:D ugye mondtuk,hogy ügyes csaj vagy!!! :D :D
...és kinek van Bussete?Na? :D Egyébként én is rá gondoltam,amikor először írtad.
A gólyást picit túl rózsaszínnek találtam magamhoz :roll: Esetleg csinálok egy macis-gólyást :D
Vendég

Köszi mindenkinek a drukkokat, de ...
mostmár a kismamijelöltekre koncentráljunk.!! :D

Nyulasz,
csak nem teeeeeeeeeeee?
Valahogy ma nem megy a találgatás, ha ez sem jön be. :?

hajnoca
Dunakeszi

Puszi: az ICSI azt jelenti, hogy a spermiumot befecskendezik a petesejtbe, a hatching meg amikor kis vágást ejtenek az embrió burkán beültetés előtt, hogy könnyítsék a megtapadást.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca,lépj a 414. oldalra,és rájössz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz, én a gólyásról lemaradtam (pont ebédeltem). :roll:

Szezso, nem rosszak Apa eredményei, úgyhogy akkor a két nap "pihi" talán elég.... :roll:

Hajnoca! GRATULA!!!! Ünnepeltek???? Clexane-os fecsik előre töltöttek, nem kell semmit se felszívni velük, csak beadni ami bennük van. A Gonal-F-es tűt egyszerűen IMÁDTAM!!!! 8)

Az ICS amikor befecskendezik a kiskatonát a petesejtbe, a hatching meg amikor előtte lézerrel felvágják a petesejtet, nem? :roll: Mondjuk ha nekünk nem kellett hatching, akkor lehet hogy a zonapellucida vizsgálat is felesleges????? :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, akkor hülyeséget mondtam. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Most ezt találtam az ICSI-ről: Az eljárás során a peték sérülhetnek, ezért az eredményesség érdekében a petesejtek leszívására és a hagyományos lombikbébi-eljáráshoz képest nagyobb számú tüsző érlelésére van szükség. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyuszi,
olyan messzire???? :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Szezso: privi ment, de lehet msnen jobb lenne, valamikor, holnap este pl.

Kép

Kép

*puszedli*

Hajnoca,igen :lol:
Vendég

Rana,szerintem semmit ne nézegess mostmár az interneten.Én volt,hogy olyat találtam,hogy ha nem blasztóként,hanem elöbb érkeznek az embriók a méhbe,akkor nem tudnak megtapadni...na erre jól beparáztam,hogy nekem nem blasztókat raknak a méhbe,akkor tuti nem tud megtapadni...itt nyugtattak a csajok...
Vendég

most akkor a gólya visszafelé repül??? :shock: ...az nekem nem annyira jó,ugye? :roll:
Vendég

Hát most csak azért néztem meg, mert feljött a téma.... :oops: Különben is Paramami vagyok... :lol:
Na visszajött a gólya, látom. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

De jó, mert ez olyan ügyes gólya, hogy hátrafelé is tud haladni (mint az én macskám). :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: