A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves Virág!

Nagyon köszönöm a válaszodat. Szerintem én is ahhoz a dokihoz járok, akihez te is voltál, mert ott van két õsz hajú idõsebb és egy fiatal, ahogy te is írtad egy max. negyvenes orvos. Nekem is jók a tapasztalataim. Nekem is ez a fiatalabb orvos a kezelõorvosom.
Azért is volt egyrészt nagyon fontos számomra a véleményed, mert olyan sok lány van, akik a Káliba járnak és azt is nagyon dícsérik. Viszont aki a BMC-be jár, olyannal itt kevés lánnyal találkoztam, így nem tudtam tapasztalatot cserélni, hogy másnak mi a benyomása arról az intézetrõl.
Bár az én véleményem nagyon jó a BMC-rõl és teljesen meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel, már kezdtem attól tartani, hogy csak a Káli intézet lehet jó.
És nem is akarok kórházat váltani, fõleg most, hogy te is jókat írtál errõl a helyrõl.
Vagy csak peches vagyok azon a téren, hogy kevés itt a BMC-s lány?
Na de az is igaz, hogy szerencsére itt a legtöbb lány el sem jut egy Meddõségi központig. Ne is legyen rá senkinek se szüksége.

Na megint jó hosszú lett. Kérlek ne haragudjatok!

Virág! Azért válaszolsz a 14:34-kor feltett kérdésemre?
Köszi

Éva
Éva

VirágKép
Visszaolvastam a kérdésed de sajnos nem tudok válaszolni. Az, hogy a ciklusod második fele rövid bizony utalhat hormonproblémára csak nem tudom megmondani, hogy pontosan milyenre mert nekem sosem volt problémám a hormonjaimmal... Talán E. topikjában kéne feltenned a kérdést vagy talán Móni tud válaszolniKép
ÉvaKép
Arra gondoltam, hogy amikor valamirõl általánosságban alkotunk szabályt bizony mindig eszünkbe is jut, hogy ki az aki a törvényszerûség ellenére is sikeres volt... És ilyenkor mondják, hogy a "Kivétel erõsíti a szabályt"... Hátha Te is kivétel leszel a teljesen reménytelennek hitt szituációbanKépKépKép Reméljük...Kép Bocsi, de úgy gondolom a magam tapasztalatából, hogy szájban mérnem felesleges volt, mert megbízhatatlan értékeket kaptam. Több mint fél évig...jó mi? Persze lehet azonosságot látni a két görbe közt, de mivel a szájban mért értékeket a külsõ tényezõk nagyban befolyásolják, ezért nem tudhatod, hogy egy-egy kiugróan magas, vagy alacson érték hiteles vagy más oka van? Bocs, hogy nem volt túl egyértelmû ahogy korábban írtamKép

Puszi: Doris
doris

Virág!

Látom már válaszoltál is. Köszönöm.

De nem egészen értem amit írtál. Szóval csak vérvétel, uh., spermavizsg. volt a BMC-ben? Vagy a lapar. és a HSG-t is a BMC-ben végezték?
Mert a lombik elõtti vizsgálatok ezt mind tartalmazzák.

Az én tapasztalataim jók az orvossal és a hellyel kapcsolatban is. Ha esetleg vissza kell menned, nyugodtan merem ajánlani azt az orvost, akihez két éve te is jártál, és akihez most én is járok. Nagyon megértõ, mindent meg lehet tõle kérdezni, nem harapja le a fejemet. Mindent elmagyaráz, hogy mi miért van. És ami nagyon jól esett, az az, hogy egyszer felhívtam telefonon, mert kérdéseim merültek fel, mondtam a nevem és Õ egybõl tudta, hogy ki vagyok, hogy nekünk mi a problémánk, és meghallgatott és tanácsot adott. És mindig biztat, és lelket önt belém, mert látja, hogy el vagyok szomorodva sokszor. És ami lényeg, õszinte. Nem kertel, hanem megmondja az igazat. Szóval nagyon jó fejnek találom.

Éva
Éva

Doris!

Hát úgy legyen! Nem bánnám ha sikerülne annak ellenére, hogy nem sok az esély. Neked legyen igazad.
A hõmérõzéssel kapcsolatban is igazad van.

Virág!
Itt vagy még? Mit szólsz?

Gitta!
Nagyon sajnálom, ami történt. És a toxoplasmosis okozta? Vagy a progi hiány maga is bajt okozott volna, és a toxo még tett rá egy lapáttal?

Nemsokára megyek haza, de még egy kicsit vagyok.

Éva
Éva

Megyek haza!

HÉtfõn megpróbálok jönni.

Kellemes hétvégét mindenkinek

Éva
Éva

Éva!
Valahogy úgy! Ha részletesebben érdekel, akkor kipanaszkottam egy másik topicban magam, ott megtalálod. Nem akarom a többieket fárasztani vele. Terhesség magzatelhalás után a topic címe, április 20 útán keresd! Találsz még valamit róla a Kórházak, orvosok - negatív oldalcímû topicban, az az utolsó hozzászólás.
A toxo probléma pedig csak tegnap derült ki! Kép Idõben, nem?! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÉVA: szerintem sem pontos a mérés szájban!
Megmondod hogy hívják a dokit? KösziKép
Virág
Virág

GittaKép
Szerintem tesztelj és utána pedig ünnepelj a pároddalKép
Úgy érzem lesz min örömködni.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét

Ja!!!! a rövid II. fázis az valóban progihiány miatt van. A 10 nap az valóban rövid, de ugye tudod, hogy a pé után általában 2-3 nap mire felmegy a hö????? Úgyhogy nem a magashös napokat kell számolni, hanem peteéréstöl számítva.

Pusszancs,
Moni
mj

DORIS:Kösz,hogy megnéztedKépErazmusz topicja hol van?
Virág
Virág

VirágKép
Anyaság címszó alatt "ERAZMUSZ - kérdezz és felel a nõgyógyász"

doris

DORIS:KÖSZI!KépKépKép
Virág

VirágKép
Ne keseredj, ha néhány napig nem kapsz választ a kérdésedre, mert E. csak önszorgalomból és jószándékból segít a hozzá fordulóknak, viszont hihetetlenül elfoglalt és többnyire éjjszakánként tud a gépe elé ülni ha ideje és ereje engediKép

ui: Mindenkinek jó hétvégét kívánokKép
doris

Lecsatlakozom, hétfõn találkozunk!
Jó pihenést mindenkinek hétvégére és hétfõre újabb zebrákat kívánok!Kép
Virág
Virág

GittaKép

Tudod mitõl kaptad a toxoplazmózist?(cica,kutya) Sajnos ilyen észrevétlenül is megtámadhatja az embert. Nekem két nagy papagájom van szerencsére õk nem terjesztenek semmi ilyen nyavalyát, vagy még nem jöttek rá a tudós emberek.

MilenaKép
A szuri nem vészes, ha fájna utána a helye próbáld meg jegelni pár percig.

DorisKép
Kérdés a hõmérõzésrõl. Muszáj hüvelyben mérni? Végbélben nem jó? Tudom már irtatok a témáról bõven megpróbálok utánakeresni az archivban.

Jó hétvégét! A babára gyanúsaknak pozitiv teszteket!
Egcsi
Egcsi

DorisKép
Megtaláltam a választ az archivban, jó sokat irtatok a témáról.
Azért köszi.
Egcsi
Egcsi

EgcsiKép

Lehet végbélben is mérni, csak jól le kell fertõtleníteni utánna a hõmérõt, bár a hüvelyinél még fontosabb.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Panka! Gratutálok!

Andy! Sajnálom hogy negativ lett a teszt!

Lányok! 07.19 óta kapom a szurikat, ma voltam UH, van 3 db 23*22 tüszöm, hétfõn 8:30-ra megyek, akkor szivják le õket. Remélem minél többet vissza tudnak majd ültetni. Kicsit félek a hétfõtöl, de olyan sokan drukkoltok, hogy biztosan nem lesz semmi baj Kép
Ja a nyálkahártyám ma 9 mm-es volt. A doki szerint a Decapeptyl szuri után ez nagyon jó.

nekem 2 hét szigorú fekvés lesz, mire tudok megint jönni remélem sok kismama lesz már.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kármen!
Sok sikert! Kép

Edelweis!
Légyszíves javít a táblázatban! 3 c 1 cn és már csak 3 hó várakozás.

Köszi!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt lányokKép

KarmenKép

Sok sikert! Biztos nem lesz semmi bajKépKép

GittaKép

Hidd el, gyorsan eltelik majd az a három hónap. Addig viszont teljesen meggyógyulsz, és nem lesz semmi problémaKépKép

Én viszont a 39. cn-on vagyok és - a topic címével ellentétben - ...még mindig nem jött meg...Kép
A hõm ma nem mértem, így is eléggé stresszeltem magam miatta. A rossz hír az, a dokim ma nem rendel, csak szerdán. Addig még van pár nap, hátha megjön.

Edit
Edith

Szép jó reggelt LányokKép
KarmenKép
Nagyon nagyon durkkolok NektekKép
GittaKép
3 hónap az gyorsan elröppenKép KitartásKép
EditKép
Bocsi, lehet, hogy beszéltünk már errõl, de hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? A korábbi ciklusaidhoz viszonyítva lehet, hogy babás vagy? RemélemKép
EgcsiKép
Látom, már megkatad a választ. Természetesen végbélben is mérhetedKép

doris

Jó reggelt Mindenkinek!

Gitta, sajnálom, hogy megjött. De Neked legalább elkezdõdhetett már egy új ciklus. Én a 31. cn-on vagyok, de még nem jött meg. Pedig biztos jön, csak szokásához híven nem a tényleges napon. Sajna a hõm egyre lejjebb megy (36.5), így a piros betûs ünnepek elkerülhetetlenek lesznek.

Tegnap fogtam egy majdnem egy éves babucikát. Olyan édes volt. Anyu meg is jegyezte, hogy milyen jól áll a kezemben. Nem is furcsa, hogy két gyerekem lenne. Dorkának már kistesó kell. Múltkor pedig az Anyósom kérdezte, hogy jön a második unokája? Erre én: nem tudok róla. Nehéz mit válaszolni. Úgy látszik most már a környezetem erre vár.

Nelli
nelli2

NelliKép
A környezeted reakcióival ne foglalkozz. Engem már évek óta "bombáznak" ezek a kérdések, és leggyakrabban csak azt mondom, magánügy. De néhány hete írta itt Valaki, hogy a barátnõje csak azt válaszolja a ..."mikor lesz már gyereketek", hogy "majd ha csinálunk"...KépKép Kicsit nyers, de a kérdés sem különbKép

Puszi:Doris
doris

Edith!
Megneztem neked az anovulacios ciklusaimat, kettot talaltam, az egyik 24, a masik 25 napos volt csak. Szoval rosszul emlekeztem, mert nalam ezek nem hosszura nyultak, hanem rovidebbek lettek.
Remelem hamarosan neked is megjon (ha tenyleg anovulacios a ciklus es nem baba van a dologban), es indulhat az ujabb remeny. Kép

Bera3!
En azert nem varok tul sok mindent ettol a honaptol, mert a 10. napon nagyon kicsi tuszot latott csak a doki, viszont a kovetkezo ciklusban szedek clostyt, es remenykedem nagyon. De nem fogok haragudni, ha beelozol.

Karmen!
Nagy-nagy drukk a lombikhoz. Kép

Sziasztok!

Andi
andi28

Sziasztok!

Az elõbb írtam egy litániát, de nem ment el. Na mégegyszer leírom akkor.
Szóval teszteltem szombaton és negatív lett. Nem vagyok szomi, csak azt nem értem miért nem jön meg akkor. Ma vagyok a 36. napon és a hõm még mindig fent van.

Karmen!
Nagyon szorítok és pihenj sokat!

Éva!
Most már nem kell értem izgulnotok! Te hányxadik napon vagy?

Edith!
Látom neked se jött meg. Te mikor mész dokihoz?

Gitta!
Kitartás!Kép Legalább te tudtál kezdeni egy új ciklust.

Puszi

Andy
andy

Szép jó reggelt MindenkinekKép

Sajnálom, hogy eddig nincs zebrás hírKépKépKép Pedig a hétfõt azért szeretem, mert mindig van egy-két új (jó) hír.

Úgy látom ez a hosszúra nyúlt ciklusok hónapjaKép

Edit, Andy Kép

Ne adjátok fel a reményt !!!

GittaKép

Új ciklus új remények Kép

RitaKép

Mi újság Veled ?

KarmenKép

Nagyon szorítok Értetek hétfõn !Kép

Az én hõm ma reggel 37,4-t mutatott. Szerintetek ez normális a ciklus 22. napján ? Ma kezdtem az Utrogestan hüvelybogyó kúrát is. Remélem a barnás rém elmúlik tõle Kép

Jó munkát !

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a nyaralásból. Nagyon jól éreztük magunkat és az idõ is nagyon szép volt, szóval jól le is barnultunk.
Egy kicsit nehéz volt újra jönni dolgozni, de a babanet miatt már örültem is.

Nem volt idõm visszaolvasni, de a táblában láttam, hogy Edelweiss neve mellett baba van, meg Monkánál is. Meg Panka is babás. Gratulálok Lányok!Kép

Csajok! Írjátok meg nekem gyorsan, hogy mi történt, mert annyira kiváncsi vagyok és örülök is, hogy amíg nem voltam, hárman is babásak lettek.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edith!
Hátha! Kép

Doris!
Köszi!

Nelli!
Érdekes, nekem még mindig 37 a hõm! Csak megjön már neked is, hogy újból lehessen próbálkozni! Azzal meg ne foglalkozz, hogy mit mondanak! Majd jön, ha itt lesz az ideje! Engem is fel tudnak vele idegesíteni!

Lányok!
Kicsit fáj, hogy megjött, de legalább nyugodt vagyok a mûtét miatt. Már csak 2 hét! Ettõl meg tiszta ideg leszek! Kép De legalább ezt is letudhatom majd! De még azért is jó, hogy késett, mert így kitolódott 1 héttel a szeptemberi menzim! Kép Már nem lóg bele a nyaralásba!!! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

AndyKép
Ha hõd fent van, akkor nincs miért szomorkodnodKép Szerintem korai volt még és lehet, hogy a hormonjaid vicceltek meg. Hány napja van 37 felett a hõd?
ZsuzsuKép
De jó, hogy itt vagy újraKép Most Andyért, Ritáért, és Edithért kell izgulnunkKép Karmentõl ma szívják le az érett petesejtjeit ezért ráfér egy kis drukkKép A többi örömhírt már tudodKép Remélem hamar vissz atudsz rázódni... Ne szomizz, csak az elsõ 3 nap ilyen kritikán aluliKép
CateyeKép
Ez a hõ nagyon jóKép

doris

Doris!

Egyáltalán nem vagyok szomi, mert ebben a ciklusban nem számítok rá hogy pozitív tesztem lesz. Aggaszt hogy nem akar megjönni.
Mindjárt írok neked egy emilt és leírom a görbém adatait.

Andy
Andy

DorisKép
Köszi az üdvözlést és a híreket. Közben kicsit visszaolvastam és megtaláltam Edelweiss és Monka bejelentését is.Kép

EdelweissKép
Most már elárulhatom, hogy én is annyira éreztem, hogy Pöttömke jól fog kapaszkodni, csak nem mertem mondani, nehogy elkiabáljak valamit. Annyira örülök, hogy rögtön az elsõ lombik sikerült!Kép Szívbõl gratulálok és boldog babavárást kívánok!
Meddig fogsz dolgozni?

MonkaKép
Látod, Nálad is bejött, amit mondtam, mégpedig, hogy lehet, mire hazajössz, már csak terhesgondozásra kell menned.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a kisbabáddal!

PankaKép
Neked is nagy-nagy gratula és boldog babavárást kívánok!Kép

AndyKépRitaKépEdithKép
Szurkolok ezerrel!Kép

Az újonnan csatlakozókat üdvözlöm.Kép

Én ebben a hónapban - az akciókon kívülKép - nem csináltam semmit, gondolok itt a hõmérõzésre, magam figyelésére stb.
A nyaralás alatt próbáltam teljesen kikapcsolni, egy csomót sportoltam, esténként nagy vacsorákat csaptunk mindenféle tengeri herkentyûkkel és finom francia borokkal, fürödtem az Óceán jéghideg vizében (max. 18 fokos volt) és nagyon jól éreztem magam.
Remélem, a görcsölés nem fog visszatérni, bár mivel itthon nincs olyan sok dolog, mai lefoglal, többet gondolok a terhességre, mint szerintem kellene.

MarcsiKép
Dolgozol? Vagy most vagy szabadságon? Nagyon sajnálom, hogy megjött.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Jó reggelt Mindenkinek!
Andy!!! Nekem a teszt elõször a menzi elmaradása után 2 héttel adott poz. eredményt, addig mind neg. volt, amikor babás voltam. Úgyhogy reménykedjünk!KépKép
GittaKépsajnálom! Milyen mûtéted lesz?
Nelli: neked már legalább egy gyereked van, de engem megõrjítenek az állandó kérdezõsködéssel. Szerencsére a közvetlen környezetemet már sikerült leszoktatnom, elmondtam nekik, hogy ez mennyire fáj nekem és ha majd lesz mirõl beszámolni, azonnal szólok!
Ennyi idõ után én már csak a 40.cn körül szoktam elkezdeni reménykedni.
Virág
Virág

ZsuzsuKép
Örülök, hogy ilyen remekül telt a nyaralásodKép Jól tetted, hogy nem görcsöltél semminKép Reméljük még marad ebbõl itthonra is valami... Marcsi szabadságát töltiKép Mostanság jöttek meg Horvátországból de mennek is majd tovább, ezért csak alkalmanként fog bejelentkezni a 3 hét alattKépKép
AndyKép
Várom a leveledKép ÉN úgy emlékeszem, hogy az elsõ ciklusomnál a 32. napon teszteltem, de a 33.-on megjött...
GittaKép
Jobb lesz ezen a mûtéten átesni...aztán nyugiban várhatod a babócátKép

doris

Zsuzsu!

A nyaralás lehet, hogy meghozza a várt reményeket, hisz nem figyeltél annyira magadra, ami nyugodttá tesz, és talán már hárman jöttetek haza... Továbbra is próbálj lazítani!

Gitta!

Látod, minden rosszban van valami jó. Így nyugodtan tudsz nyaralni. Jó, hogy ilyen pozitívan fogod fel.
És úgy ilyen magas, hogy megjött?

Nelli
nelli2

Doris!
Sajnos nem tudok emilt küldeni, mert nem jó a hálózat. Még ide is alig tudok feljönni.

Zsuzsu!
Örülök hogy jól telt a nyaralásod. Az akció a lényeg és nem pedig a hõmérõ.Kép

Virág!
Ha a héten nem jön meg akkor majd szombaton csinálok még egy tesztet.

Andy
Andy

AndyKép
Semmi gond, majd küldöd amikor tudodKép Szombatig várd ki mindenképp a tesztelést, mert tudod a negatív eredmény sohasem biztos csak a pozitívKépKép
NelliKép
Velem is elõfordult már, hogy 37-nél jött meg a menzim, de elötte 37.2 volt a hõm tehát az esés az látható volt...

doris

LányokKép

Nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok, tényleg nagyon jól esik.Kép Sajnos ilyen hõ mellett én csak egy icipicit merek reménykedni. csak azt nem tudom, hogy ha hormonprobléma, melyi hormonommal lehet a gond.Kép

Andi28Kép

Köszi, hogy megnézted a ciklusaidat. Majd lesz valahogy, csak egy kicsit zavar ez a bizonytalanság. Talán mégiscsak tesztelnem kellene holnap vagy szerda reggel.

AndyKép

Jó lenne, ha egyszerre lennénk babásak. Kép De ebbe most nem nagyon merem beleélni magam a hõm miattKép

ZsuzsuKép

Jó, hogy újra itt vagyKép

Edit
Edith

Sziasztok Lanyok!

Na visszatertem a nyaralasbol, ami klassz volt csak rovidKép Na de hat ez vanKép

Lattam nehanyan kertek Radvanyi doktorno elerhetoseget, de mar nyuszat segitettKép Nem tudom milyen szamot adott meg, a dokineni mobiljat vagy a rendelo szamat-e. Most szabin van, ugyhogy en javaslom a rendelot felhivni es kerni hozza idopontotKép

Babasoknak nagy-nagy gratulaKép JO pocakosodastKép

Mi jol vagyunk, az utobbi 3 napban hatalmasat nott a pocakom, most mar kismamas formaja vanKép

Puszi: orsoly
orsoly

Sziasztok, Lányok!

Most futottam be, mert dokinál voltam, nem akar múlni a ronda köhögésem, igy Bioparox-ot irt fel, mivel mondtam neki, hogy olyat adjon, ami nem árt egy babucinak. Köszi, hogy drukkoltok nekem Kép, remélem, nem hiába! A párom azt mondta a hétvégén, hogy babucinak kell lennie a pocimban, hiszen beleadtunk apait-anyait Kép. Mondtam neki, hogy a próféta beszéljen belõle!

ANDY,
megkaptam az SMS-t, de nem tudtam rá válaszolni, mert nincs egységem, sorry! Sajnálom, hogy most negativ volt a teszt, de még ne add fel, ez nem jelent semmit!

DORIS,
a hõm szombat-vasárnap 37,2, ma reggelre 37,1, bár elég vacak éjszakám volt, egyfolytában köhögtem Kép Már úgy unom! Most megyek és fõzök egy fini teát, sok mézzel, aztán ezer a dolgom, de azért megpróbálok jönni.

Puszi mindenkinek!

Rita
knérita

RitaKép
Ez a hõ így is jó csak meg kéne már gyógyulnodKép JöbbulástKép
Szia OrsolyKép
Örülök, hogy jól sikerült a pihitekKép Irigykedem a pocidraKép

doris

Rita!

Biztos tudnom kéne, de hányadik napon vagy? Olyan jó lenne, ha ez a magas hõ babát jelentene, és nem a köhögés miatt. Drukkolok nagyon!

Nelli
nelli2

Orsoly!
Ugye nálad volt hogy kétszer volt péd egy ciklusban. Akkor lettél babás is ha jól emlékszem.
Nem tudnál elküldeni nekem az akkori görbédet?

Edith!
Az jó lenne ha egyszerre lennén azok, de én sem reménykedek most nagyon. Valami hormonzavarom lehet.

Doris, Moni!
Küldtem emilt nektek.

Puszi

Andy
Andy

Andy! Hat uh-n ugy tunt hogy 2 volt, de a gorben az egvilagon semi nem latszik a 2-nalKép Ha gondolod, azert holnap behozom, es bepotyogom, mert sajna gepen nincs megKép Ja, es valoszinu az elsobol sikeredett a babaKép

orsoly
orsoly

Milena,

Üdv körünkben, de azért reméljük nemsokára már mindenkivel a másik topikban beszélgethetjük meg babavárás körüli panaszainkat.

Karmen,

Nagyon szorítok nektek!

Panka,

Kép

Orsoly, Zsuzsu,

Jó, hogy ismét itt vagytok közöttünk. Örülök, hogy jól telt a nyaralás, egyébként nyaralásból sosem elég!

Zsuzsu,

Most, hogy nem görcsöltél annyira, lehet, hogy már ketten vagy.

Engem egy kicsit megijesztett a szervezetem. Már két napja görcsölgetek, s hõemelkedésem van, hol ráz a hideg, hol ver a víz. Fogalmam sincs mi lehet ez, nektek nincs ötletetek?

Pusz
Alma
Alma

NELLI Kép
köszi, hogy drukkolsz! Ma vagyok a 25 cn-en.

DORIS Kép
igyekszem meggyógyulni, már folyik a tea! Hársfavirág és gyümölcstea filter megy bele mindjárt, aztán megvárom, hogy langyos legyen, bele a méz, és zsupsz, már öntöm is a torkomba.

ORSOLY Kép
további jó pocakosodást!

ZSUZSU,
örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Hiányoztál!

ANDY,
fel a fejjel KépKépKép!

Pussz,

Rita

Ui.: igy sose végzek a melómmal, nem tudok elszakadni tõletek Kép
knérita

NelliKép
Bárcsak igazad lenne ...Kép

AndyKépEdithKép
Köszi Nektek is az üdvözlést.Kép

LányokKép
Itt most olyan uborkaszezon van, hogy mindjárt elmegyek megint szabira.Kép

OrsolyKép
Gratulálok a kismamás pocihoz! Növeszd szép nagyra!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

RitaKép
Gyógyulj meg hamar! Remélem a férjedbõl tényleg a próféta szólt és nemsokára zebrát fogsz látni!Kép
Ma hányadik napon is vagy?
A hõd nagyon klassz! Az 1 tized esés meg a rossz alvástól volt szerintem.

AlmaKép
Nagyon tetszett a megfogalmazásod: "lehet, hogy már ketten vagy."Kép De jó lenne!
Ezek a hidegrázások és hõhullámok lehetnek valamilyen hormongyógyi mellékhatásai is. Te szedsz valamit?
Nekem például azokon a napokon voltak ilyenek, amikor a napi 2 clostit szedtem. De görcsölgetést én nem éreztem.

Zsuzsu
zsuzsu

Andy!
Kitartás! Nekem sem mutattak ki a 6. hétig! Kép Egyébként nekem még mindig 37-et mutat a hõmérõm, mégis megjött!

Zsuzsu!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy irigyellek! szuper lehetett!!! Kép Most már a baba sem fog sokáig késlekedni ilyen jó pihi után! Kép

Virág!
epekõ

Nelli!
Igen, tegnap lement 36,95-re, ma meg 37°. Pedig még olyan nagy meleg sincs! Egyébként tegnap du. jött meg, és iszonyú erõsen.

Orsoly!
Szuper lehet az a kismamás forma! Kép Mi is ilyent akarunk! Kép Bár, ha rám néz valaki, akkor már most is van annyi plusszom! Kép

Rita!
Ez igen! Apai-anyai! Ennek már annak kell lennie! Ezt most jól megaszontam! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

RitaKép

Köhögésre nagyon jó gyógymódot tanultam az orosz ismerõseimtõl. Egy pohár meleg tejbe egy késhegynyi vajat kell tenni, és egy kiskanál mézet. Minden este elkortyolni egy ilyen adagot. Nekem tuti bejött Kép

ZsuzsuKép
Isten hozott megint közöttünk Kép Bár inkább egy másik topicba vigyen, ahol a pocakosok vannak.

AlmaKép

Nehogy beteg legyél! Remélem babus van a dologban Kép

OrsolyKép
Irigyellek a pocidért ! Remélem hamarosan mi is ilyet tolunk magunk elõtt !Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

GITTA:akkor most nem is olyan nagy baj, hogy nem lettél babás.Utána viszont mindent bele!!Kép
ORSOLY:a telefonszámot magkaptam Nyuszattól, de nem tudtam
a dokinõt elérni, most már tudom, miért.Ha visszajön szabiról elmegyek hozzá, de addig is jobb híján a régi dokimmal beadatom magamnak a Gynevac-ot, mert nagyon rákattantam. A pocikádat simogasd meg a nevemben!Kép
RITA: ne izgulj a babucikat szerencsére nem lehet kiköhögni!KépAzért gyógyulj meg hamar! Nekem a legjobban a Dr.Theiss féle lándzsás útifû szirup jött be.(nem biztos hogy így kell írni!)
CATEYE:nálad mi a helyzet?
Nem tudjátok merre lehet Edelweiss?
Virág
Virág

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: