A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ÉvaKép
Cateye jól mondja már két tized fok is JELEZHETI a pét, de sajnos a két tized fok nagyon kevés. Legalább 4 tizedfoknak kellene lennie és azt a tartományt tartania napokig. Szóval Nálad a 37 lenne jó, a 36,8 túl alacsony. Progihiány vagy magas prolaktinszint miatt.

Persze ezt most csak úgy mondom, hogy nem láttam a görbédet.

Üdv,
Moni
mj

Moni!
Hát, ez most nehezen kivitelezhetõ! Csináljuk az újságot, egy perc idõm sincs semmire!

Üdv:
Gitta
gitta

MóniKép
Voltak azért azonos ötleteinkKépKép
AndyKép
Remélem nem lesz igazam...Kép

Puszi: Doris
doris

Bocs lányok, csak annyi a munkám mostanság, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem, egész hétvégén is dolgozom, ráadásul jövõ héten költözünk.Ezért nem jelentkezem mostanság túl gyakran, de pótolom, ígéremKép

Edelweiss

Légyszi, írd be a táblába:

8c 2cn

Köszi
Bea
Bea

A három fázis a soraitokból kivéve azt jelenti, hogy a menzi várható idõpontja körül felmegy a hõ, és babásodás van?
Elmondjátok ezt nekem pontosan?
Köszi:
Nelli
nelli2

Bera3!
akkor ugy tunik egyszerre fogjuk elkezdeni a cseppecskeket. Babasodhatnank is egyszerre, minel elobb, nem? Mit szolnal mondjuk a kovetkezo ciklushoz? Kép

Edith! Sajnos nekem is volt anovulacios ciklusom. Kép Es nagyon ossze-vissza jott meg akkor a mensim. Sokszor kesett. Pontos napot most nem tudok, de hetfore megnezem, jo? Bar lehet, hogy nem is lesz ra szukseged, mert addig megjon es indulhatnak ujra a remenyek. Kép

Gitta! Nem lehet, hogy akkor a munka miatt vagy ilyen feszult. Probalj inni egy fincsi teat. Hatha segit.

Andi
andi28

Sziasztok!!!

Szerintetek létezik az, hogy van pé, csak a hõbõl nem látszik????? 1-12. napon volt egy kis vérzésem...a hõm nulla, most kezdõdik a barnásozás...ez most teljes progi hiány, vagy mi a fene????

Hermi
Hermi

GITTA Kép

küldtem mélt, nézd meg! Hátha ez használ Kép!

Pussz,

Rita
knérita

NelliKép
Igen, kutatásaim soránKép azt láttam a babás görbékböl, hogy általában a peteérés után 10-12 (besztinél a 14. napon) a hö mégfeljebb tornázza magát.

Szóval van egy peteérés elötti érték ami kb. 36,2-36,6 körül van. Aztán van a pé utáni érték ami jó esetben 37-37,2 körül van (de lehet 36,8 is mint nálam sokszor elöfordult). Ez a második fázis.

Aztán amikor beágyazódik a baba ez kb. pé után 8. napon van, lassan elkezdi termelni a HcG hormont. Ennek a hcg-nek idö kell mire bejut az anya vérébe, mire hatással lesz rá valamilyen kis szinten is. A hcg megjelenése emeli a höt, mert a hcg hormon a petefészekben levö sárgatestet=progreszteront aktivizálja, ergo nö a hö (hiszen a progi miatt nö a hö, alacsony progi= alacsony hö, jó progiszint=jó högörbe).

Szóval ezért általában még jópár nap mire a görbe három fázisú lesz és úgy is kell maradnia!!! Ez fontos. 1 nap után nem szabad kijelenteni, hogy 3 fázisú a görbe. Ez a pé után van általában a 12. napon. Ez a harmadik fázist embere válogatja.

Nálam már a 37,1 harmadik fázisnak számított mert elötte csak 36,8-36,9-ek voltak az értékeim. Van olyan akinél babásodás nélkül eléri idönként a 37,3-at mert annyira jó a progiszintje.
Remélem érthetö voltam.

Üdv,
Moni
mj

Köszi Moni, megértettem.

Nelli
nelli2

Nelli!

Tavaly júniusban spontán terhes lettem, de a poz. teszt után néhány napra elkezdtem vérezni és elvesztettem a babát. De ebben a ciklusban mértem a hõmet, és a következõ volt.
A peteérés elõtt 36.4-36.6 fok.
A peteéréskor felment 36.8-ra.
És pontosan a várt mensi napján ment fel 37.0-re, aztán 37.1-re, majd 37.2-re.
Aztán sajnos nálam leesett a hõ, mivel elvesztettem az én pici babócámat.
De ha valaki babás, akkor szerintem is a várt mensi-kor még feljebb kell mennie a hõnek. Legalábbis nálam így volt abban a bizonyos egyetlenegy esetben.

Moni!
Biztosan igazad van, és én is nyugodtabb lennék, ha peteérés után nem 36.8 hanem több lenne a hõm. Igaz én csak szájban mérem. Ez a 36.8 akkor is alacsonynak számít?
Amúgy nekem magas a prolaktinom, de erre kapok gyogyit, és így a dokim szerint oké vagyok.

Cateye!
Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint nálam van peteérés, csak lehet, hogy valami miatt mégse megy fel jobban a hõm.

Andy!

Mi most várakozva a köv. lombikra, csak spontán próbálkozunk. Elevitet szedek és magas prolaktin miatt a gyogyómat. Ma vagyok a 22. napon, hétfõn vagy kedden nem kellene megjönnie. De hát nem reménykedek, mert hát a lombikkal sem sikerült, akkor majd épp nekem fog spontán összejönni.... Errõl nem is álmodom.
Azért még szorítok neked, amíg meg nem jön. Jó?

Gitta!

Hányinger???? Az jó. MÁrmint nem jó, csak úgy értem hogy az utalhat terhességre. Mikorra nem várod a mensit?
Vagy lemaradtam valamirõl, és másról van szó? Akkor bocsi.

Pussssz!

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Ma megint megjött... és hetedszer is negativ tesztet produkáltam...

Már régóta olvaslak benneteket, és sokszor erõt adtatok nekem. Például, amikor kiderült, hogy alacsony a progeszteron-szintem, és Clostit kell szednem. Jó volt tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.

Ez volt a második ciklusom a gyógyszerrel, ráadásul még az itt olvasott cickafark-palástfû-körömvirág teát is ittam hozzá - ma mégis megjött.

Ma megyek az orvosomhoz megbeszélésre. Jövõ hónapban megint Closti, UH, vérvétel, és, ha ezúttal nem makacsolom meg magam, mint a múlt hónapban, akkor injekciót is kapok. Attól nagyon félek, nem tudom milyen popsiba injekciót kapni. Van valakinek tapasztalata? És nehéz elfogadni, hogy ennyi segitségre van szükségem, pedig eddig "csak" annyi derült ki, hogy a progeszteron-szintem túl alacsony. /Gyógyszer nélkül 11 volt a normál 21 helyett, akkor megnézettem mégegyszer, épphogy átlépte a minimum értéket. Harmadszor, napi 1 Closti mellett megint csak 10,5 volt./

A nyolcadik várakozó ciklusom elsõ napján szeretnék belépni "hivatalosan" is a Babavárók Társaságába.

Mindannyiunknak Minden Jót kivánok:

Milena
Milena

Éva!
Ne legyél ennyire pesszimista, mert én már hallottam olyan esetrõl is amikor lombik után spontán terhesség jött létre.
Szóval nem tudhatod elõre. De nem görcsölsz rajta nagyon ugye? Köszi a szorítást ha hétfõn is magas lesz a hõm akkor majd reménykedek. Megmondom õszintén leírtam ezt a ciklust mert kaptam ebben a hónapban tetanuszt és antibiotikumot is.
Ezek meg nincsenek jó hatással egy terhességre.

Moni!
Köszi a görbéket. Hát az enyém nem ilyen az biztos.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Cateye Kép
Azt hiszem néztek prolaktint is. Hétfõre elhozom, ha érdekel, ja és van rajta néhány referencia tartomány is (nem minden vizsgált dolognál, néhánynál..)

Andi Kép
Oké, benne vagyok a jövõ hónapi babásodásban! A mostaniban nem lehetne? Kép

Bea Kép
Sajnálom, hogy megjött. Párod hogy van, javult az eredménye?

Hermi Kép
Ezt nem értem, te 12 napig vérezgettél?

Milena Kép
Sajnálom, hogy megjött, de a leírtak alapján jó úton haladsz a babásodás felé, és a dokid is gondos lehet. A teljesen egészséges pároknak is átlagban kell azt hiszem 5 hónap mire összejön, Neked meg csak most kezdték rendbe rakni a hormonjaidat...

bera
bera3

Nem 12 napig, hanem a 10. 11. 12. napokon egy kis pecsételgetés...ami lehet állítólag pékor...csak a hõm nem stimmel.

Hermi
Hermi

ÉvaKép

Akaratlanul is fényt derítettél a gondra. Mégpedig az, hogy szájban méred a hõdet, ezért sem megy fel 37 fölé. Ezt tapasztalatból mondom, mert korábban én is ott mértem egy ciklust, és az nem akart 37 fölé menni. Erazmuszra hallgattam, és áttértem a hüvelyi mérésre. A lent mért hõmérséklet a helyes, 2-3 tizeddel több mint a lenti tehát inkább térj át arra, és máris 37 fölött lesz a hõd Kép

MilenaKép

Üdv. a körünkben. Csak semmi elkeseredés, hátha szerencsét hozunk, és a következõ ciklustól már másik topicban vagy.
Az injekcióról annyit, hogy nálunk az asszisztens adja be, és egyáltalán nem fáj. Kicsi feszítést érzel amíg a lötty beléd megy, de aztán hamar eloszlikKép Egy vérvétel szerintem rosszabb. Az a lényeg, hogy ne feszítsd be a feneked, a testsúlyod a másik lábadon legyen.
Ez a progi tényleg nagyon alacsony, és ahogy látom még Closty-val sem sikerült feltornázni. A prolaktinod jó ? Lehet, hogy emelni fogja a doki a Closty-t. FSH-d mennyi volt ?
Ugye leírod majd, hogy mit mondott a doki !

PankaKép

Merre vagy ? Nagyon várom a babás görbétKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Éva!

Én is egyet értek Andyval. Egyáltalán ne add fel! Volt már olyan a történelembe, hogy valaki évtizedek után esett spontán teherbe, mikor már nem is várta. Vagy mikor valaki örökbe akar fogadni valakit, meg is teszi, és utána lesz saját gyereke. Minden lehet! Csak nem szabad nagyon idegeskedni miatta! (Tudom, másnak könnyen mondom) De tényleg nagyon fontos, hogy ne görcsölj!

Milena!

Üdvözöllek itt, közöttünk, de lehetõleg ne maradj sokáig! Az itteni jó hangulat majd Neked is segít, és szép lassan mindenki terhes lesz.

Igaz, lányok?

Nelli
nelli2

Szia Milena!

Üdv. itt a topicban és látod nem vagy egyedül ezzel a problémával.
Te mindig tesztelsz mielõtt megjönne?
Én már rengeteg szurit kaptam fenékbe és ki lehet bírni. Milyen szurit akartak adni tüszõrepesztõt?

Andy
Andy

Bera3

Köszönöm kérdésed, most a doki szabadsága miatt csak szeptemberben tudunk menni kontrollra, de ez azért nem baj, mert 2 hónapig kell szednie ezt a gyógyszert, és az pont akkor jár le. Addig sajnos várnunk kellKép

Bea
Bea

Szia Milena!!!

Nem szabad elkeseredni! Üdvözzöllek a babát akarók körébenKépKép Aztán ne maradj sokáig!
A clostival is kell normálisan pár hónap, hogy összejöjjön. Az injekciótól pedig ne félj! Én is nagyon féltem. De a nõ nagyon ügyesen adta be. Jól összefogta a bõrömet és meg se éreztem, amúgy én mindenféle tûtõl félekKépKép Mondtam is neki elõször, hogy nem lehetne-e, hogy feküdjek, vagy leüljek és úgy adja beKépKépKép És a szúri segíti a tüszõrepedést, és jobban fog alakulni a dolog!

Hermi
Hermi

Andy!

Hát igen, van olyan hogy valaki sikertelen lombik után spontán teherbe esik, de az olyan ritka mint a fehér holló. Nekem meg eddig se volt nagy szerencsém semmiben. De azért nagyon jól esett, amit írtál, hogy azért még nekem is hozhat a gólya egy izgõ-mozgó csomagot.
Meg persze neked is és mindannyiunknak. Igaz?

Ó, csak jönne már az a gólya!!!! (óhajtó jel)

Kedves Milena!

Az alacsony progeszteronszintet nagyon jól lehet kezelni tudtommal. Utrogestan kapszula vagy kúp, illetve injekció is van.
Ha a sikeres kezeléshez injekcióra van szükség, akkor ne gondolkozz ezen sokat. Ki bírod. Egy picit fáj, mint minden injekció, de hát a babáért annyi mindent meg kell tennünk.
Igaz Lányok?
A testi fájdalom már fel sem tûnik, már nem is érdekel (engem legalábbis), csak az, hogy végre beköltözzön a kisbabánk a pocakomba. Ez az egyetlen szempont, és ezért mindent meg kell tenni.
Összeszámoltam a mostani lombik-hoz kapott injekciókat. Kb. 70 injekciót kaptam egy hónap alatt. Ez 70 szúrás. Elõször két hétig napi 3 szuri, majd szintén két hétig napi 2 szuri.
Úgy hogy végy erõt magadon, és hozd meg ezt az áldozatot a baba kedvéért. Jó? Hidd el, megéri. Amikor majd a karodban tartod a kis drágádat, azt fogod mondani, hogy nem volt hiába és a sok rossz egy pillanat alatt elfelejted a hatalmas boldogságtól. Erre gondolj!
Na nem papolok tovább. Bocsi a sok szövegért.

A palástfû-cickafark teákat pedig idd tovább nyugodtan, én is iszom. Szerintem ez is jó lehet, de kárt biztosan nem tesz.

Éva
Éva

BeraKép

Várom az eredményeidet, és a referencia tartomány is érdekelne, ha nem gond.

HermiKép

Sajnos az nem létezik, hogy van pé és a hõd ne menjen felKép
A hõ ahogy Móni írta már a progi=sárgatesthormontól megy fel a pé után. Valami hormon gond lehet. Kérdezted a vérzést a dokitól ? Én úgy tudom, hogy a pé miatti vérzés csak egy nap van, és egy pici rózsaszínezés ez, nem komoly vérzés. A három napos sajnos nem erre utalKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!
Sajnos az egész délelõttöm banki ügyintézéssel telt, úgyhogy csak most tudtam becsatlakozni.
ÉVA: tényleg nincs okod a pesszimizmusra, bármikor terhes lehetsz spontán isKép! Rólam röviden annyit hogy 3 éve szeretnénk babát, volt laparom több HSG-m egy méhenkívülim és egy halom gyulladásom. Nálam ez a fõ gond, el-el záródnak a petevezetõim, úgyhogy ha év végéig nem jön magától akkor megyünk lombikozni.Clostit is szedek már 3 hónapja. De most adtak egy csomó jó ötletet a lányok, úgyhogy újból reménykedem!
GITTA: nyugi, nagyon gyanús a helyzet, szívesen átvállalnám a tüneteidet hányingerrel együtt!Kép
ANDYKépKépKép...
A 18. napon vagyok és még nem ment fel a hõm. Máskor is van hogy csak a 20. táján megy föl (még Clostival is), mégsem jellemzõ hogy 30 napnál hosszabb a ciklusom. Szerintetek ez utal valamilyen hormon hiányra? Amikor tavaly csináltak egy kivizsgálást rendben találták a hormonjaimat.
Virág
Virág

CatEye

Nekem is ilyen kis rózsaszínes valami volt, csak 3 napig...de azt, hogy ez a pétõl van, azt több doki mondta nekem, nem magamtól gondoltam, mert én nem is tudtam, hogy mitõl lehet egyáltalán. Ezt a saját dokim is ondta élõben, megkérdeztem Erazmuszt is és Sztanyik dokit az NL-en. Csak amikor elõször volt ilyenem (akkor érdeklõdtem utána), akkor szépen fel is ment a hõm, most meg nem nagyon, 2 tized az nem sok. Most a dokim nem tudott erre mit mondani, sajnosKépKép De valószínû, hogy hormonprobléma???? Volt nekem sárgatestelégtelenségem pár hónapig, de akkor ez a mensi elõtti barnásozásban + hõben mutatkozott...most megint visszajön?? Ma kezdõdött a barnásozás. Volt már egy hónapom, amikor csak 2 tizedet ugrált össze-vissza a hõm, jaj!!!!

Hermi
Hermi

Andy és Kornélia!

Nem, most egyáltalán nem görcsölök. Szinte teljesen nyugodt vagyok, mondván hogy most úgyse fogok teherbe esni. Most már nem is sírok, ha megjön. Most már csak akkor sírok, amikor az inszem.-ek után, vagy most a lombik után jött meg. Mivel a spontán sikerben nem bízom, így nem is várok eredményt tõle, és így a csalódás is kisebb.

AndY! Hétfõn várom a (jó!) híreket!!!!!

Cateye!

Akkor lehet, hogy mégis normális a hõm? Mert ha szájban 36.8, akkor hüvelyben akár 37 is lehet. Nem? Tudom, hogy helyesebb lenne alul mérni a hõt, régebben próbáltam is már, de nagyon kellemetlen volt, lehet nem jó irányba voltam. Nem tudom. De azóta nem próbáltam, annyira elment tõle a kedvem.

Amúgy nekem magas az FSH-m is, de ez nem befolyásolja a hõt, igaz?
És ezért sajnos a lombiknál is nehezen tudtak stimulálni, kevesebb tüszõm volt, mint az átlag. De azért még elegendõ.

Hermi!
Peteérés tájékán nekem is volt kevés rózsaszín folyás, de elmúlt. Szerintem a peteérés miatt volt neked is. Vagy neked erõsebb volt? Nem csak olyan halvány rózsaszín?

Éva
Éva

Éva

Nekem is amolyan halvány rózsaszínes valami volt...csak utána a hõm nem ment felKépKép

Hermi
Hermi

Virág!

Úgy látom te is átmentél már pár dolgon. Van neked is mit sorolni, hogy ez és ez a gubanc. Sajnos!!!
Mi is 3 éve szeretnénk már babát, vagyis most õsszel lesz 3 éve. Te hogy bírod ezt lelkileg, hogy már éveken át csak küszködik az ember?
Szétnéztetek már medd. központ kérdésében? Vagy már konkrétan tudjátok, hogy hová mennétek?
De remélem erre nem lesz szükség, és a baba hamar beköltözik a pocidban.

Éva
Éva

MILENAKép Jó helyre keveredtél, itt a lányok annyira fantasztikusak! Mindenben segítenek és visszahozzák az elveszett reményt az emberbe! Remélem hamarosan jó hírekkel tsudsz te is szolgálni és növeled a topicból kikerült boldog kismamák számát!
Virág
Virág

Lányok!

Megyek haza, majd hétfõn jelentkezem hogy mi lett. Valószínû tesztelek a hétvégén.

Puszi

Andy
Andy

Rita!
Nem kaptam meg! Kép

Éva!
A következõ nektek is biztosan sikerül! Kép
Lemaradtál! Kép Ma már 5. napja késik!

Milena!
Üdv körünkben, de ne maradj sokáig! Vár a másik topic! Kép

Virág!
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Hermi!

Értem. Akkor lehet, hogy mégse peteérés miatt volt?
Hányadik napon is tartassz?
Én ezt már nem értem, hogy mitõl lehet.

Éva
Éva

ÉVA: közel egy év sikertelen próbálkozás után a Budai Meddõségi Centrumban (BMC) kivizsgáltak mindekttõnket és mindent rendben találtak. Ezután jött a lapar, ami kiderítette hogy össze-vissza le vannak tapadva a petevezetõim és hogy krónikus gyulladásban van az egész kismedencém. Azóta HSG-kel tarkított nyüglõdés. Lelkileg hol lent hol fent. Néha nagyon szörnyû. De nem hagyom magam a depresszió által legyûrni. Mindig kitalálok valamit. Most például agykontrollra mentem, segít megtanulni relaxálni és pozitívan gondolkodni, ami nagyon fontos. Látom nálad ebben hiány van! Ha bebeszéled magadnak hogy nem fog sikerülni, akkor nem is fog! Próbálj meg optimistán gondolkodni! Sokan mások is hasonló vagy még nehezebb gondokkal küszködnek, mégsem adják fel!
Nem prédikálni akartam, csak bíztatni!Kép
Virág
Virág

Andy!

Kellemes hétvégét neked! És nagyon várom, hogy hétfõn jó hírekkel szolgálj!

Gitta!

Na, hát ez még jobb! Micsoda tünetek! Hányinger + 5 nap mensi késés.
Én a helyedben már nem bírnék magammal és csináljék egy tesztet. Te nem gondoltál még rá? Ugye nem húzod az idegeinket és Andy-val hétfõn reggel szépen bejelentitek az örvendetes hírt!?
És a melleid is érzékenyek? Mert ez lenne a hab a tortán, bár volt már olyan is hogy valaki mellérzékenység nélkül volt terhes.
Gondold meg a tesztelést a kedvemért. Jó?

Puszi!

Éva
Éva

Virág!

Mi is a Budai Medd. Kp.-ba járunk. Te melyik dokinál voltál? És hogy voltál megelégedve?

Nem vettem prédikálásnak amit írtál. Néha kell egy kis fejmosás!

Éva
Éva

Éva!
Majd a jövõhét végén fogok csinálni egyet! A múltkor sem mutatta ki a 6. hét elött! Bár az is igaz, hogy az elõzõ babával nem volt hányingerem!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Andi28Kép

Elõre is köszönöm, ha megnézed. Remélem, tényleg megjön hamarosan. Lehet, hogy Macát is fogok venni, ha elkezdõdik végre az új ciklusom.

MilenaKép

ÜdvözöllekKép
Nagyon szeretek én is itt lenni. Elõször én is csak olvasó voltam. Szerintem mindenkinek össze fog jönni hamarosan a baba, neked is. Az én progi-szintem is alacsony volt, lehet, hogy még mindig az. A closty biztos segíteni fog, én csupa jót hallottam róla. Az injekciótól pedig egyáltalán nem kell félned, mert nem fáj. Egy kis szúrás, de megéri, ha a jövõre gondolszKépKépKép

ÉvaKép

Hidd el, sok nõ van, akinek nehezen jön össze a baba, de minden meg van hozzá, ami kell, és sikerülni fog.KépKép Lehet, hogy pont amikor a legkevésbé várod.KépKép A reményt soha nem szabad feladni, még a sokadik sikertelen próbálkozás után sem, bárhogy sikerülhet.Kép

Majd beszámolok a fejleményekrõl hétfõn. Mindenkinek jó pihenést a hétvégén. Remélem, ha legközelebb olvaslak titeket, lesz egy-két zebra isKépKépKép

Puszi: Edit
Edith

Sziasztok!

Ma voltam UH-n és van egy 5mm-es élõ embrióm. Meghallgattuk a szívhangját is és a dokitól kaptam egy papírt, amivel mehetek a kiskönyvemért.

Panka

panka

Sziasztok!

A férjemmel mi is már év eleje óta próbálkozunk és sajnos csak nem akar a kis pocaklakó beköltözni. Egy idõben én is minden reggel mértem a hõmérsékletemet, pontosan tudtam mikor volt a peteérésem /tudjátok, az a bizonyos tojásfehérje/ és nagyon szépen felment a hõm. Ezt elmondtam a nõgyógyászomnak, aki jól leszidott, hogy minek figyelek én ilyeneket. Azt mondta, hogy ha állandóan ezt figyelem és ezzel foglalkozom, akkor nagyon könnyen kialakulhat az un. pszichológiai meddõség, amibõl majd nagyon nehezen tudnak kigyógyítani. Nem tudom Ti mit gondoltok errõl, de biztos az sem jó, hogyha mindig csak a kisbabára és a terhességre gondolunk. Szerintem Ti is próbáljatok meg kikapcsolódni, másra gondolni, hátha pont akkor fog összejönni.

Üdv.,

Melinda
Névtelen

MilenaKép
Én is üdvözöllek a körünkben és kívánom, hogy ne maradj itt sokáigKép A Lányok már bíztattak és én is csak ezt teszemKép A popsiba adott szuri semmivel sem rosszabb, mint bármilyen más innyekció vagy vérvétel. ÉN is kaptam fél évig egy-egy szúrit vagy popsiba vagy hasfalba de tényleg nem jelentõsKép Szerintem a fogorvosnál sokkal nagyobb fájdalom éri az embert arról nem is beszélve, hogy mit kell átélni a baba megszületésénélKép Sok sikert kívánokKép
ÉvaKép
Én fél évig szájban mértem, aztán a Lányok bíztatására áttértem a hüvelyi mérésre és ég-és föld az eredmény. Van egy pár görbém, amit mindkét helyen mértem, megnézed? Így értékelhetetlen a görbéd!Teljesen felesleges méricskélnedKép A kivételek erõsítik a szabályt...!!!!KépKépKép Lehetséges, hogy Te errõl még nem hallottál??? Bármikor babás lehetszKép

doris

PANKA! Ez nagyon-nagyon jó Hír! Gratulálok!KépKépKép
Virág
Virág

Panka!

Gratulálok! És ugye minden rendben van.
Terhességi kiskönyved is lesz végre. Vigyázz magatokra!

Doris!
Most akkor feleslegesen mértem eddig hónapokon át a hõmet?
És hogy érted azt, hogy a kivételek erõsítik a szabály? Nem értem. És mirõl nem hallottam még?
Bocs, hogy megint itt értetlenkedek.

Edit!
Köszi a biztatást, és mindent.

Éva
Éva

PankaKép
GratulálokKépKépKép
MelindaKép
Bizony igazat szóltál...csak ezt a legnehezebb betartani amikor már évek óta kínlódik az ember... Mindenkinek jól jönne egy kis "agymosás" ilyen térenKép
NelliKép
Móni teljesen tökéletesen leírogatta a hõgörbe tudnivalóitKép

doris

Virág!

Kérlek válaszolj a nemrég feltett kérdésemre, mert nagyon érdekelne a véleményed.
Vagy nem akarsz róla beszélni?

Köszi

Éva
Éva

MelindaKép

Igazad van abban, hogy nem jó a stresszelés a fogantatás szempontjából. De itt olyan kedvesek és segítõkészek a lányok, és egy cipõben járunk, így tudom ha bármi bánt ezzel kapcsolatban, vagy tudatlan vagyok akkor van kihez fordulnom. Például úgy kimûvelõdtem már a témában, ami nagyon hasznos, mert sajnos az orvosok nem kellõ körültekintéssel járnak el, és hajlamosak elbagatelizálni a mi kis problémánkat amit mi óriásinak érzünk. Engem sokszor megnyugtat a lányok közelsége, hogy nem vagyok egyedül. A páromtól is sok segítséget kapok, de nem akarom mindig ezekkel a dolgokkal zaklatni. Ráadásul a vizsgálatok is alátámasztották, hogy nem csak lelki, hanem szervi gondom is van, amit szeretnék minél elõbb orvosolni.

PankaKép
Gratulálok a pici, édes babócádhoz ! Gondmentes 9 hónapod legyenKép Megyünk utánnad remélem hamarosan mind ahányan vagyunkKép

Mindenkinek jó hétvégét, és remélem hétfõre megint lesz 1-2 zebrás hírKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Panka!
Gratulálok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÉVA: Bocs, csak elvesztettem a fonalat! Szóval mivel ez már két éve volt és rövid úton kikerültünk onnan (merthogy semmi baj nem volt)sajnos nem emlékszem a doki nevére, de egy viszonylag fiatal fickó volt (olyan max.negyvenes) és nagyon szimpatikus volt nekem, bár nem volt egy jópofizós fajta.
Nekem az egésszel kapcsolatban nagyon jó benyomásom alakult ki: mindenki kedves volt és segítõkész és teljesen odavoltam, hogy manapság ingyen ennyit foglalkozzanak az emberrel. Ha decemberig nem jön a babus, megyünk vissza!!
Virág
Virág

DORIS:neked, mint hõgörbe szakértõnek Kép mi a véleményed a 12.54-kor föltett kérdésemre? Kérlek, nézd meg!
Köszi!
Virág
Virág

Gitta!

Megértelek teszt ügyben.
Mi történt a múltkor? Ha nem akarsz beszélni róla, én megértem. Ha fáj, akkor nem nyaggatlak vele.

Virág!

A BMC-ben csinálták a lapart. is és a többi vizsgálatot?
Vagyis milyen vizsgálatokat végeztek nálad a BMC-ben?

Éva
Éva

Éva!
Elhalt a babám a 12. héten. Úgy néz ki, hogy toxoplazmózisom volt a sárgatestelégtelenség mellett, ez okozhatta! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÉVA: nem, minden beavatkozást a dokim csinált (a Jánosban) csak a hormon és kishapsi vizsgálatokról beszélek, szóval mindarról amit kérnek tõled a lombik program elõtt. Már ezekre a dolgokra sem emlékszem pontosan, mert annyi minden történt velem azóta.
Miért kérdezted, neked mi a tapasztalatod velük?
Virág
Virág

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: