A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányokKép

Nagyon sok ügyfél van, így most tudok csak írni.

Szóval SEMMI még. Nem jött meg, pedig ez már a 35. nap. Ha a jövõ hétfõig nem jön meg, elmegyek dokihoz.

A hõm legalább egy tizedfokot nõtt KépKép Ma 36,4-et mértem.Jobb, ha felfelé megy, nem pedig lefelé, igaz? Kép

mjKép

Nem tudom, jól mérem-e. Hüvelyben mérem, azonos idõben, higanyos lázmérõvel. Kell még valamit csinálni? Valami nem jó így?

Edit
eDITH

DorisKép AndyKép

Én is vízöntõ vagyok ám!Kép Engem is húztok? KépKépKép

Puszi: Edit
Edith

Edith, Doris!Kép
Jó majd húzlak benneteket.Kép

Cateye!
A vízöntõk mikor babásodnak be? Kíváncsi vagyok már nagyon mit ír a horoszkóp!

Andy
Andy

EdithKép
Persze húzzuk egymástKép Jól teszed ha hétfõn elmész az orvoshoz...legalább megnyugtatKép
NelliKép
Te ilyen tüneteket is produkálsz?KépKép Hát ez biza érdekes...Kép
Cipómama, Alice, Sien, EdiKép Merre vagytok?

Puszi: Doris
doris

Lányok Kép

Ti aztán bírtok termelni Kép Délelõtt nem tudtam jönni, mert rengeteg munkám van, de elvonási tüneteim voltak, hogy nem jöhetek közétek. Már tiszta ideg voltam tõleKép Most nem gyõzlek olvasni Titeket Kép

VirágKép
A Clostis hónapban biztos, hogy felmegy a hõd. Nekem a dokim mondta. A Clostí a sárgatest hormont stimulálja, és ettõl megy fel a hõ a ciklus 2. felében. A ciklushossztól függ, hogy mikor indul felfelé. Szóval légy nyugodt, meg fog indulni. Azoknál van gond, akiknél az FSH magas, mert azoknak nehezen stimulálható a petefészke.

EditKép

Tuti, hogy jól méred a hõd !! Itt más lehet a gond. Ha a hétvégén sem jön meg menj el dokihoz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

EdithKép
Még egy valami eszembe jutott... Esetleg cseréld ki a hõmérõt. Tudom, hogy furin hangzik, de nekem volt már olyan hõmérõm ami nem mutatott hiteles értéket. Nem akarlak ám +költségbe verni, de hátha... Ki kell zárni minden külsõ tényezõt. Ha azonos idõben méred, mindig ébredési hõt és higanyossal és kb.6 percig akkor már csak a hõmérõre tudok gyanakodni... Nem szoktál esetleg hamarabb felébredni és csak késõbb méregetni?
Ettõl függetlenül fordulj orvoshoz, az a legmegnyugtatóbb önmagad számáraKép
AndyKép
Átmentek a görbéim? Most jutott eszembe, hogy a jelszót nem írtam le... Ki tudtad találni ugye?

doris

Doris!
Igen megjöttek, de én tudom a jelszót!Kép Két bérszámfejtés közt tanulmányozom õket. Tényleg jobb volt a gyógyszer nélküli ciklus.

Andy
Andy

Doris,

Kérdezted, hogy mérem-e a hõmet? Még nem. De lehet, hogy egyszer kiváncsiságból megmérem.

Milyen tüneteket? Csak feltételes módban írtam, hogy ilyeneket szeretnék érezni.
Gondolom, mindenki más, aki itt van.

Edit,

Milyen egyéb tüneted van?

Nelli
nelli2

NelliKép
Bocsi, úgy értettem, mintha az ubi evés meg a hányinger aktuális lett volna...na úgy tûnik már nagyon szeretnék babukát beszélni a pocidba....KépKépKép
NikieKép
Jövõ héten vasárnap utazik el a Férjem így ez a leruccanás sajna nem fog összejönni... Azért remélem jó társaságban lesztek és talán az idõ is jobbra fordulKép
AndyKép
Okos vagyKép Igen, úgy tûnik hónapról-hónapra szebb lett a görbémKép Látod? Idõ kell mire a gyógyszer kiürül és helyreáll a hormonháztartásodKép Hidd el a következõ már szép leszKép

doris

Sziasztok!

Ha valakit érdekel én is szívesen elküldöm a babás görbémet. Ide is felraknám, csak nem tudom, hogy hogy kell.

Panka

panka

EDELWEISS:Ha ráérsz, felraknál a táblára? 32 ciklus óta próbálkozunk átlagosan úgy 30 napos lehet a ciklusom (sajnos a méhenkívüli óta eléggé változó) és ma 17cn -n vagyok. Korom: csak 2 hét múlva töltöm be, de az egyszerûség kedvéért legyen 30. és budapesten lakom.
Elõre is köszönöm!Kép
CATEYE: te hogyhogy nem vagy fent a táblán?
Virág
Virág

Bera3! En sem tudom, hogy mi is az a tinktura. A lenyeg, hogy hasznaljon nekunk, barmi is, ugye? Kép (2. szamu proba)

Virag! Nekem tobbszor fajt a hasam a tea utan, szedultem, egyszer meg hanytam is, igaz en mindig undorral dontottem magamba. Csak nehany napig ittam, mert nagy szenvedes volt egy poharral is magamba tomni.

Andi
andi28

Es sikerult! Hipp-hipp-hurra!!! Kép Kép Kép
andi28

DorisKép

Lehet, hogy megint a hõmérõmmel van a baj? Ki is próbálok egy másikat. de azért megjöhetne,mert akkor lehetne próbálkozni megint.

Az a helyzet, hogy ahogy ébredek, rögtön a hõmérõt keresem. Mindig az ágy mellett van, fel sem kelek.

Nelli2Kép

Nincs semmilyen tünetem. A hasam akkora, mint a ház.

CatEyeKép

Remélem, nincs semmi nagyobb baj velemKép

Edit
Edith

EdithKép
Úgy gondolom tipikusan menzi elöttiek a tüneteid... Remélem hétvégére mindenképp megjönKépNem tudom, hogy van-e baj a hõmérõddel, csak egy tipp volt...

doris

DorisKép

Figyusz!KépJó,hogy mondtad, mert nekem eszembe nem jutott. Lehet, hogy azzal van a gond. Majd kiderül.Kép

Puszi mindenkinek.

Edit
Edith

Sziasztok Kép

VirágKép

Én babonából nem teszem fel magam a táblába. Félek, hogy akkor fent is ragadok Kép Én e nélkül is közétek valónak érzem magam Kép

EditKép

Ne stresszeld magad. Én nem azt mondtam, hogy nagy baj lehet veled, hanem valami apró gond van. Ha nincs komoly fájdalmad, és nem vagy rosszul, nem vérzel, akkor csak valami hormonális dolog lehet, vagy anov. ciklus. Hétvégén biztos meg fog jönni, és új hónap új remények jönnek.

PankaKép
Nagyon örülnék, ha elküldenéd a babás görbédet. Köszönöm.

Mindenkinek jó pihenést kívánok a nap további részére. Sietek, mert megyek ping-pongozni. Este még benézek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Panka
Én kérem szépen a babás görbét Kép Elküldöd?
Lujza
lujza

Cateye és minden Nyilas!
Hajrá! Kép Én is az vagyok. Kép
Szmonka!
Csak semmi stressz! Az nem jo se neked se a babának! Szerintem beszélgess a babáddal az mindketötöket megnyugtat.
Az meg tényleg borzaszto, hogy ilyen nehézkes nálatok a eü.-rendszer.Unokanövérkémék is Torontoba élnek tölük halottam én is ,hogy nem egyszerü az orvosi ellátás, igaz nekik más irányu problémájuk volt dehát borzaszto.. Na és mi a helyzet azokkal az emberkékkel akinek nem lehet természetes uton gyerekük?
Doris!
Nekünk /mig otthon laktam/ 8 azaz nyolc darab macskánk volt, tesokám nagy macskabolond.Mindenféle szin és korosztály.Mostmár "csak" két kutyánk van. Szegény tacsinak mit kell kiállni a kisfiamtol... Birja még hösiesen szegény kutya de meddig?
Jutka
khjutka

Lányok, valamelyikõtök kereste a családtervezési szolgálatot, akkor megadtam kerületenként egy-egy helyet, de most találtam egy központi címet is... ime:

Optimális Családtervezési Szolgáltatás
XIV. Budapest, Bolgárkerék u. 3.
T.: 383-8477, 363-2229.

Remélem tudtam segíteni

Orsi

ps. ma felhívtam a dokimat és megbeszéltem vele egy idõpontot, amikor elbeszélgetünk a fogantatás elõtti teendõkrõl.. vitamin, vizsgálatok... stb. kicsit izgulok, hogy minden rendben lesz-e.. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt Lányok!

Elszomordtam ma reggel, mert kiváncsiságból megmértem a hõmet (eddig ilyet nem tettem), és azt mutatta, hogy meg fog jönni, csak kérdés, mikor. 36,6 volt. A reménykedést is elvette. Most már csak az lenne a jó, ha minél hamarabb jönne, hogy egy új ciklus elébe nézzek.

Remélem, más jobb híreket hoz.

Azért én egy picit aggódom. Lemostam a hõmérõt, de még így is félek, hogy esetleg valami fertõzést viszek be oda, ahova nem kéne. Ti hogy vagytok ezzel?

Nelli
nelli2

Lányok, szép jó reggelt mindenkinekKép
Drága NelliKép
Annyira sajnálom, hogy rábeszéltelek a ma reggeli hõmérõzésre...ígérem soha többet nem teszek ilyet. Nem tudtam, hogy ennyire hatással lesz rád a dolog... ÉN kamillás popsitörlõ kendõt használok (mint a babucik isKép ) e célraKép
JutkaKép
8 cicusKép Eztán a nekem való helyKépKép A Párommal megeggyeztünk abban, hogy ha elköltözünk a saját házunkba, akkor tarthatok állatkákatKép Addig meg már csak kibíromKép

doris

Sziasztok!

NELLI,
én is le szoktam mosni a hõmérõt, Lactacyd Feminával, és utána nem törlöm meg, hanem egy papirtörlõre rakom, és magától szárad meg. Reggel, mikor csipog a telcsim (arra ébredek), csak felnyúlok a fejem fölé, berakom, és félálomban mérem Kép. A múltkor azt hiszem, Ildi mesélte, hogy elaludt igy, aztán felriadt, kiugrott az ágyból, és akkor hopp!, kiesett a hõmérõ Kép Tehát azért nem veszélytelen a mutatvány Kép.

DORIS Kép,
ma vagyok a 22 cn-en, a hõm 37,3. Hogy ebbõl mi lesz?

OFF leszek, bocsika,
nem tudtok véletlenül valami jó köhögés elleni szirupot vagy gyógymódot? Hétfõ óta gyötör, tegnap elfogyott a lándzsás útifû szirupom, és most nem tudom, hogy ilyet vegyek-e újra, vagy másmilyet. Már kezd felszakadozni, csak nagyon fáraszt, már fájnak a hátizmaim a köhögéstõl. Folyamatosan iszogatom a mézes teát, de úgy látszik, kevés. Gyógyszert meg nem akarok. Elõre köszi a tippeket!

Puszi, megyek dolgozni Kép

Rita
knérita

RitaKép
A hõd nagyon-nagyon bíztató...KépKép Én csak a lándzsás útifûvet használom...mást nem tudok javasolni. Igyál még rengeteg C vitamit isKép JobbulástKép
EdelweissKép
Hogy érzed Magad? Mit érzel? Már csak egy hét és UHKépKép

doris

SzasztokKép

Ma már nem olyan vészes a hõm, megint fentebb ment egy tizedfokot. Már 36,5-öt mértemKépVégülis az eredményen nem változtat, de jó lenne, ha megjönne.

Anov. ciklusnál késni szokott mindig?

Edit
Edith

Sziasztok!

Rita!
37,3 nagyon szupi!Kép

Lányok!
Nekem tegnap 36,9 volt és ma 37,1. Én ezt nem értem és ma vagyok a 33. napon. Tegnap mensi jellegû enyhe hasfájas olyan volt mintha meg akarna jönni, de nem jött.

Doris!
Szerinted a hormonok hatása lehet ez, hogy így össze-vissza ugrál a hõm. Te mit javasolsz teszteljek?

Andy
Andy

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Edelweis!
De érdekes! Nekem is spánieleim vannak! Kép

Lányok!
Tegnap nem voltam, szabályosan elvonási tüneteim voltak! Pedig annyi mindent meg szerettem volna beszélni veletek! Megvannak az eredmények! Kép A doki azt mondta, hogy egyálltalán nem olyan vészes a dolog! Kép
A progeszteronom 14,3 Nmol/l lett. Mennyi a referencia tartomány? Ezt nem sikerült kihúznom belõle! Kép De szerinte ez az érték már csak javulni fog! Kép A prolaktin az magas lett, 23,7 Ng/ml. Ezt tudom, hogy 5-18 között kellene lennie. Kaptam bromot, majd akkor kell elkezdenem szedni, ha megjön. Ha megjön... Kép Eddig még semmi nyoma. Kép Ja, és iszonyúan émelygek egész nap! Kép
Meglett a toxoplazmózis vizsgálat eredménye is. Elkeserítõ!!! Kép A dokim valószínûnek tartja, hogy pár hónapja kaptam el!!! Kép Az idõpont pont egybeesik a babucimmal! Kép Valószínûleg én vagyok az 1 az ezerbõl, aki emiatt veszíthette el a babáját!!! Kép De így talán még mindig jobb, mintha betegen született volna! Az érték egyébként IgG-AT/ELISA 85 IU/ml szteropozitív lett! 6 a normál érték!!! Kép Ez megérzés volt nálam, hogy ennyi ideig harcoltam ezért a vizsgálatért!!! Érdemes volt!
Bízom benne, hogy ezek szerint a következõ babával semmi gond nem lesz, mivel már védett vagyok a betegség ellen!
Na, nem hangollak tovább le benneteket, elég gondotok van e nélkül is! Kép
Mindenkinek mielöbbi babásodás kívánok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok Kép

Sajnos nem találtam több babaáldásos horoszkópot, pedig egész este azt kerestemKép De ez nem jelent semmit mert a lényeg a mi hitünk.

NelliKép

Én a hõmérõt a Nivea intim kendõjével tisztítom meg a vizes lemosás után. Nálam eddig nem volt gond ilyen jellegû fertõzéssel, de engem a Gynevac és a Floragyn kúp is véd. Ne szomorkodj a hõd miatt, nézd a pozitív oldalát a dolgoknak, legalább a hõmérõzéssel megspóroltad egy teszt árát. A következõ ciklus biztos sikerülni fog Kép

AndyKép

Szerintem tesztelj a hétvégén !!!

RitaKép

A hõd nagyon szupi, de nehogy beteg legyél most !!! Hagy tapadjon meg jól a babóca.

CatEye

Cat
Kép
cateye

EdithKép
Ez jó, legalább elmoccant a hõdKép Nem tudom, hogy késni szokott e ilyenkor a hõ...
AndyKép
Bocsáss meg, de én mindenképp azt javaslom, ne tesztelj még. Én 4 napot várnék még és csak utána. Addigra kiderül az emelkedés mértéke ill. tartóssága is. A 3. fázis még nem látszik a görbéden ezért érdemes várni, olyan drágák ezek a tesztekKép
GittaKép
De jó, hogy megvan az eredményed, és így nem kell tartanod egy következõ veszélytõlKépJÓ lenne, ha nem jönne meg...Kép

doris

Rita, AndyKép
Csak nem?....KépKépKép

EdithKép
Ne légy elkeseredve, szerintem egy két hormonvizsgálat és gyógyszerszedés alatt hamarosan baba költözik a pocidba. Hidd el, a hormonzavar sokkal könnyebben gyógyítható mint egy endo, vagy valami másKép

Sajna az anovul. ciklusnak az egyik jellemzöje a kiszámíthatatlan, rendszertelen ciklus.

Orsi-IcsilyaKép
Nagyon jól tetted, hogy elmész és megbeszéled a teendöketKép

HermiKép
Nagggggyon izgiKép Gondolom már alig várod az irányított akcióhegyeket. DRUKKOLOK ÁMKépKépKép

NelliKép
A höméröt én anno szappanos vízzel mosogattam, majd betadinnel fertõtlenítettem, amit persze utána úgyszintén lemostam folyó vízben.

Érdemes minden mérés után fertötleníteni, erre nagyon jó a gyógyszertárban kapható NEOMAGNOL oldat. Feloldod a tablettát (azt hiszem tablettás kiszerelése van) vízbe beállítod a höméröt napközben, este pedig megszárítod. Nem is kell cserélni minden nap az oldatot, azt hiszem jó több napig is. Egészségügyben is ezt használják lázmérö fertötlenítésére.

Aki érzékeny a kamillás és egyéb törlökendökre (irritálja) az inkább ne használjon ilyet, föleg, hogy utána magadba teszed a törlökendö anyagát.

Pusszancs,
Moni
mj

GittaKép

Most látom, hogy írtál ! Az eredményed ténleg nem vészes. Nekem 12,7 Nmol/l lett. Erazmusz szerint 21 Nmol/L nek kellene lennie. Az én dokim 18 Nmol/l-t mondott már jónak.
A bromo biztos meghozza a hatását !!!! Az is jó, hogy kiderült a toxopl. legalább tudod, hogy mi miért történt sajnosKép. A megfelelõ kezelés biztos, hogy sikert hoz hamarosanKép Progit is kaptál vagy Closty-t ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

GittaKép
Örülök, hogy megvannak az eredmények. A progi alacsony az biztos. Két tartomány van két mértékegységben. Az egyik 86 felett, a másik meg talán 21 felett? Csak azt nem tudom, hogy melyik melyik. E. topikjában rátalálsz a megfelelö infóra.

Valószínü a progiszinted a magas proliszint miatt van. Úgyhogy ha elkezded a bromot szedni akkor nem lesz itt gondKép és ahogy más lányok is hamarosan babás leszel te is, mert meg fog tudni tapadni a kismanó.

Sajnálom a toxo ereményét. Lehet, hogy valóban ez játszott bele. De én azt mondom, mostmár érdemes elöre nézni, megnyugodni és csakis a mostani babára koncentrálniKépKépKép

Puszika mindenkinek,
Moni
mj

Doris!
Köszi, majd kiderül! Kép

Cateye!
21? Hol van attól az én 14-em! Hát majd lesz valami, bízom benne, hogy rendbejön! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

mjKépDorisKép

Remélem, gyorsan helyre jövök. Most azért magától meg fog jönni szerintetek, vagy doki kell hozzá? Nektek volt már ilyen?

Köszi a nyugtatgatást.Kép

Megkaptam a Vezetõi Engedélyt!KépKépMost már tényleg vezethetekKépKép

Puszi: Edit
Edith

Gitta!
Szerintem a következõ babánál már nem lesz gond ne aggódj. De mitõl émelyegsz? A hõdet méred még?

Doris!
Én sem akartam még tesztelni, de anyukám sürget mert a múltkor azt álmodta, hogy terhes vagyok. Sajnos neki hiába magyarázom, hogy még a hormonok miatt nem jön meg 28 napra. Holnap meg vendégek jönnek és így nem tudom ihatok-e egy kis vörösborikát.

Moni!
Nem tudom, mert elég kusza a görbém és csak 4 napja van magasabban a hõm. A görbém szerint olyan mintha kétszer lett volna pém lhet ez? Mintha Orsolynak lett volna ilyen nem?

Cateye!
Aranyos vagy de még meglátom.

Puszi

Andy
Andy

Andy
Beírnád ide a görbédet, vagy elküldöd emilen? Nem három fázisú véletlenül?

Tudod a két fázis a peteérést meglétét jelenti a 3. fázis meg már a babásodástKép

Kiváncsi vagyok rá, légyszi küldd el vagy pötyögd be (könyörgöjel).

Puszi,
Moni
mj

AndyKép
Bármi is van a dologban nyugodtan igyál egy pohár vörösborocskátKépKép Azt még ajánlani is szoktákKép
Írd le a görbéd, engem is érdekelKép
EdithKép
Gratulálok a jogosítványodhozKép Nem tudok válaszolni a kérdésedre... Velem egyszer fordult elõ, hogy 73 napig nem jött meg de akkor már a 45. naptól gyógyszert kaptam, hogy segítsen meghozni viszont az az endos kezelések miatt volt.

doris

Sziasztok Lányok!

Andi Kép
Sajnos nem érkezett meg a cickafark csepp, majd jövõ héten... Kép

Gitta Kép
Úgy tudom a progeszteron alsó határa 64 nmol/l. De ez szerintem változik a ciklus során, Neked hányadik napon nézték? Azthiszem Erasmus azt írta egyszer, hogy a ciklus 3 különbözõ napján mért érték átlaga kell, hogy ennyi legyen. Nekem csak a 20. napon mérték...

Cateye Kép
Most olvastam, hogy Te is írtál a minimum progeszteron értékrõl. Én úgy tudom hogy a 21 az ng/ml. Nem tudom minek van két mértékegység, hogy össze lehessen keverni.. De, ha Erazmusz topikjában rákeresünk biztos megtaláljuk mindkét mértékegységben.

A lényeg az, hogy gyógyszerrel ezt jól lehet növelni, igaz? Kép (nekem a Closti hatására 396 nmol/l lett! A doki majd rosszul lett (Ez is mutatja, hogy nem a Closti az én bajom orvossága...)

Andy Kép
Szerintem is várj még néhány napot a teszteléssel. Viszont egy pohárka bort nyugodtan ihatsz Kép

bera
bera3

Olyan aranyosak vagytok, hogy biztattok! Próbálok nem elkeseredni.

Köszönöm a hõmérõvel kapcsolatos hasznos infókat!

Nelli
nelli2

DorisKép

Köszi azért. Remélem, neked ilyen nem is lesz.KépKépSõt, remélem, hamarosan babás leszel Te is, és mindenkiKépKép

Edit
Edith

BeraKép

Igazad van a 21 az ng/ml. Csak azt nem tudom, hogy miért használnak több mértékegységet. A closty sajnos rajtam sem segített, bár még mindig reménykedem.... Prolaktin-t Neked néztek ?

AndyKép
A görbéd engem is érdekelne, persze ha nem szeretnéd még mutatni azt is elfogadom. A pohárka bor ha kívánod biztos nem fog ártani Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nelli2Kép

Így van, akövetkezõ ciklus bizos sikerülni fog, hidd el!KépKép

Edit
Edith

EdithKép
Köszi én is ezt kívánom MindannyiunknakKép
NelliKépKépKép
AndyKép
Engem is érdekel az a görbeKép

doris

Lányok!

A görbe sajnos nincs nálam, de elég furcsa. Azért hétfõn leírom az értékeket. Én nem hinném hogy terhesség áll e mögött, valószínû az endos kezelés utóhatása.
Kicsit bulizni akartam holnap még egyet utoljára és inni egy-két pohár bort. Azt hittem hogy már ilyenkor rég meg lesz a mensim. Azért bármi legyen is most azért vigyázok.

Doris!
Mikor volt neked, hogy 73 napra jött meg? Az endos kezelés után mikor a Norcolutot kaptad?

Andy
Andy

Andy!
Igen, mérem! Ma 37 volt, bár az éjjel 2x fel kellett kelnem a kutyák miatt! Nem tudom mitõl van, de pocsék! Állandó hányingerem van, bár nem kell hánynom! De ne örüljetek túl korán, egyálltalán nem biztos, hogy baba van a dologban!

Edith!
Jó vezetést! Legyél óvatos! Kép

Bera!
A 23. napon mérték.

Lányok!
Nincs valami nyugtató módszeretek? Majd szétdurranok az idegtõl, de nem tudom miért! Már reggel így kelltem, szabályosan remegek az idegességtõl és nem tudok megnyugodni! Fogalmam sincs miért!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Andy! Te nagyon babagyanús vagy! Ha fennmarad a hõd, tesztelj a hétvégén kérlek!

Virág!
Nálatok mi a probléma? Milyen kezeléseket kaptál már?

Egyébként lányok az én hõm soha nem éri el a 37 fokot peteérés után. Az alaphõm 36.4-36.6, peteéréskor pedig 36.8-ra megy fel csak. Most ez jól van így?

Éva
Éva

AndyKép
Igen, amikor megkaptam az utolsó szurit, akkor 45 nap-ra rá mentem orvoshoz, kaptam gyogyit és a 73. napon jött meg. Bocsi, de én is úgy gondolom, hogy az endos kezelés miatt nem jött még meg Neked...remélem nem lesz igazamKép
GittaKép
Valahogy relaxálnod kéne vagy simogatni egy doromboló kismacskát (Vandál Walter is nagyon édin tud durmizni..Kép) Az megnyugtatja az embert. Esetleg ha módod van ki kéne menned sétálni valahováKép

doris

Éva Kép

Valahol olvastam, hogy az alaphõ + 1,2 fok már jelezheti a peteérés meglétét. Ugyanez mínuszban jelezheti a mensi közeledtét. Nálad meg ez megvanKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta
Hát az én tanácsom egy kicsit más mint DoriséKép

Ha irodában vagy menj el sétálni vagy egy játszótérre, parkba ülj ki. Ha otthon vagy tornázz egy sort, az levezeti az ideget.
Szóval azt akarom mondani, hogy egy kis testmozgás kellene. Helybenfutás, felülés, táncolás zenére, vagy valami ilyesmi.

Aztán pedig ha kifáradtál akkor dölj le és relaxálj legalább 10 percig. Már amennyire lehetséges ez a körülményekhez képest.

Pusszancs
Moni
Moni
mj

Moni!
Nem tudsz küldeni nekem emilben egy 3. fázisú görbét?
Majd hétfõn elküldöm, hogy kiértékeld jó?

Éva!
Csak az a baj, hogy 4 napja ment fel 37 fölé elõtte meg siralmas volt szóval...
Veled most mizujs?

Doris!
Én is arra gondolok amire te.

Puszi

Andy
andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: