Sziasztok!
Hajni...
a történetedet olvasva én is belegondoltam kicsit a dolgokba, és tulajdonképpen nekem már 13 éves koromtól nem volt rendben valami. Először decemberben jött meg, májusig minden ok volt, aztán semmi, legközelebb szeptemberben. Aztán szeptembertől-májusig megint rendesen, nyáron semmi. Ez így éveken keresztül ment. A nőgyógyász annyit mondott, örüljek neki. Amikor már fogamzásgátlót szedtem, minden ok volt, fogytam is..., aztán az akkori barátom annyira félt attól, hogy gyereke lesz, hogy én hiába szedtem a gyógyszert, ő is védekezett, ezért én abbahagytam, mondván miért mérgezzem magam. Na híztam is vagy 10 kilót, ronda lett a bőröm, és csak annyi volt, hogy inkább szedjem a gyógyszert. Szedtem is.
A gond akkor kezdődött, mikor babát akartunk. Próbálkoztunk, de semmi, aztán kiderült, hogy a férjemnél is van gond, szerencsére csak hormonális, és gyorsan kezelhető volt, aztán 10 hónap után visszamentem a dokihoz, hogy mégsincs baba. Akkor kaptam metet 2*850-et, de mindenféle kivizsgálás nélkül, hogy "ez jó szokott lenni". Jó is volt, 70 nap után terhes lettem. 81 kilóval kezdtem a terhességet, és 71-gyel jöttem ki a kórházból
Na azóta fokozatosan, havi egy kilónként, de már megint a 85-nél jártam. Januárban elmentem dokihoz, hogy ez így nem jó, nézzük meg, hogy mi van, mert nagyon hízok, tesót szeretnénk, meg Lili előtt is gyógyszert kaptam..., de csak annyi volt, hogy próbálkozni kell. Próbálkoztunk, elsőre összejött egy kisbaba, csak nem maradt meg, pedig Utrogestant is kaptam. A mostani hormonvizsgálatot is én kértem, csak TORCH-ot akartak nézni...
Azért bízom benne, hamar itt lesz a tesó
Lányok,
nekem diétáról nem is beszéltek, se mozgásról, se semmiről. Jó, hülye nem vagyok, tudom, hogy az úgy alapesetben sem árt, de elég nehéz lesz.
A halakat és tengeri herkentyűket egyszerűen nem bírom megenni, még a látványától is rosszul vagyok. Max. halolajkapszula beleférhet, de ennyi.
Szeptembertől dolgozom, akkor talán jobb lesz, mert az étteremben azt kérek, amit jónak látok, nem kell főzögetni, max. eszek minden nap natur pulykát zöldkörettel
Amúgy endokrinológus általában tisztában van a PCO-val mindegyik? Én Kecskeméten lakom, egyet ismerek, akihez anyukám jár a pajzsmirigybetegségével.
Hú,
bocs, ha hosszú lett.