A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jaj lányok, de édes!!!
Nekem is vanKép Biiiiiiiiiiiii Kép Kép

Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Zsu,
A problémádról szó az a levél? Kép
Ha nem vagyok túlságosan tolakodó, nekem is elküldenéd?
adi77

Lányok,
A mi lány nevünk Anna, a fiú meg Dániel vagy Benedek.

Tetszik ez a vonalzó én is csinálok magamnak egyetKép

Móni

Kép
móni23

DruszámKép
Ez aztán a jó hír!!! Nahát, de örülök Nektek! Jaj, most épp kibújok a bőrömből ... Kép
3 hónap... az semmi! Kép

AnnácskaKép
De jó, hogy jelentkeztél! Minden rendben van Veletek?

AdriKép
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! A műtét előtt nem kellene megnézetni egy másik dokival is? Én nagyon drukkolok Nektek, de hidd el, tényleg semmi baj nem lesz! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Tündi!
GNRh analóg. A gyógyszerezésed lényege az, hogy ezt a hormont az agyalapi mirigy termeli, ennek hatására áll ba a ciklus, illetve kezd a szervezet ösztrogént és progeszteront, illetve tesztoszteront termelni. Az elvalásztása természetszerűleg pulzatilis, csak így jön létre a megfelelő női ciklus, illetve a spermium termelés. Neked ezt majd folyamatosan fogják adni, illetve van olyan injekció is belőle, ami hosszúhatású. Szóval miután a pulzációt ezzel megszűntetik, így leáll majd a méhnyálkahártya ciklusszerű proliferációja. A lényeg az endometriózisban az, hogy a téves helyen levő nyálkahártya szigetek is a ciklus alapján nőnak, és véreznek. Leírtak olyan esetet, akinek a belső fülében volt, így a hallószerve minden hónapban bevérzett. Visszatérve a gyógyszerhez: aarra adják neked a gyógyszert, hogy a rossz helyen levő szigetek elhaljanak, mert a méhben azért mégis másabb.
A betegtájékoztató egyébként más, mint az alkalmazási előírat, az egyik a betegnek készült, a másik az orvosnak. Tanácsok: védekezni kell óvszerrel, ha megjönne a mensi, akkor szólnia dokinak, hormonszinteket laborral ellenőriztetni minden hónapban.
Egyébként erre a gyógszerre nem írnak semmi különöset, ennyit tudtam írni neked. Gondolom, azért sok dolog már tisztázott volt nálad, akkor bocsi a szócséplésért.
Project van, nem tudom lesz-e eredménye.. Kép

Nárcó

Kép
narco

BrillKép
Ha valaki nekemjön, akkor nem így írom, nem vagyok ilyen finom Kép

DudduKép
Kitartást a főnöknőd munkáéjához! Szegénykém, nem volt még elég a válladon... Kép

KépKép
unique

Nárcisz
Nagyon gyors voltál, köszönöm szépen! Kép Persze a lényeget már tudtam, de nekem ez kevés, mindent tudni akarok Kép

Unique
Köszönöm szépen, aranyos vagy hoyg így örülsz velem együtt Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok.

Elszalt egy nagyon hosszu uzimKépKépKép

jol vagyok.menzi meg sehol.

tundi orulok neki hogy vegre jo hirrel jottelKép

adri termeszetesen megy a druk####################

szia kisordog.Nem vagy sokkal fiatalabb mint enKépudv ittKép

babatema.

mar eleg regota szeretnek babat,de csak most jott el az az ido mikor mar vallalni is tudjuk.Fiatalon szeretnek anyuka lenni es egyben gyermekem baratnoje is.Anyu is mindig az volt nekem.
Egyebkent en most sem dolgozom es akkor sem all szandekomban ha babam lesz.Otthon leszek vele es minden olyat meg fogok neki adni amit lehetseges.
egy az almom 25 eves koromig megszulni a babamat.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Kisördög!
Üdv a csapatban!Kép
De szeretnék 21 éves lenni!!!!Kép

Adri!
Mennek a drukkjaim!++++++++++++++++++++++++

Tündi!
Ez nagyon jó hír!!!!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Tündi!
Azt hiszem, hogy ennél több infó most nem nagyon van. Kitartásra lesz szükséged, hogy 3 hónap múlva mi lesz, azt nem tudhatjuk. Én nagyon bizakodom, de minden ott dől el majd, hogy milyenek az eredményeid.
Sok szerencsét, és kitartzást kívánokKép

Nárcó

Kép
narco

Monyoka!
Hát igen...nekem ápr.18.-án van a szülinapom. KépKép És akkor leszek csak 21...de nem akartam 20,7-et írni (ezt már írtam korábban).
Úh majd felköszöntjük egyást! Kép
Vendég

kisordog.

Ezt nem hiszem ellllllKép

nekem aprilis 19enKépKépKép

en akkor leszek 23Kép

Kép
monyoka

Tudom, ezért írtam... Kép
Vendég

megnéztem a mindenttudó táblázatban, h mennyi az a nem sokkal fiatalabb Kép
Vendég

latom,mostmar leesettKép

Kép
monyoka

Hát tökjó neked, hogy megoldható, h sem baba előtt, sem közben és sem utána nem kell dolgoznod! Mondjuk ha nálam is úgy alakulnak a dolgok, ugyanez lesz egy ideig, mert még be kell fejeznem a sulit...de utána azért biztosan elmegyek dolgozni. Kép Addig meg, tudom, hogy lesz valahogy, olyan még sosem volt, hogy nem. Én nem hagyom, hogy Babylon irányítson, a legfontosabb, hogy jól érezze magát az ember, és elérje azt amire vágyik. (ez mondjuk lehet nem teljesen érthető Kép)
Vendég

Hmm tényleg...most ugrott be egy kérdés! Remélem valaki tud vmt. Szal az a helyzet, hogy én még ugye tanulok, nem volt munkahelyem, ezért vagy a gyes, vagy gyed jár csak...Meg tudná mondani vk, hogy az, ami alapból jár, és nem a munka függvényében, az meddig jár, és mekkora összeg? Meg asszem a baba születésekor is járnak ilyen egyszeri támogatások. Tud vk erről vmt? Köszke előre is a felhomályosítást Kép
Vendég

kisordog.

megoldhato.mert muszaly.nem kapok munkat.Nincsenek valami nagy lehetosegeim.
Az a szerencse hogy van sajat hazam a ferjem dolgozik.Igy megvagyunk.nem koltunk luxusra es igy eleg jol el lehet eldegelni.

ilyen gyes gyed dolgokhoz nem ertek.kulfoldi vagyok.

Nalunk is jar penz annak aki szul.megvan hogy hanyadik gyerekert mennyit kap az ember.Eloszor felhaboritonak tartottam,de mostmar rajottem hogy nem azert adjak mert igy fizetik ki a gyereket hanem azert hogy azok a parok akiknek nem tul jok az anyagi korulmenyeik tudjanak ezt azt venni a babanak.
Na meg persze osztonozni akarjak a parokat hogy valaljanak gyereket.Ezzel csak az a baj hogy nem azokat osztonzik akiket szeretnek.hisz aki gyereket valal az nem azert teszi mert allambacsi fizet nehany eurot.

Kép
monyoka

Hát én azt mondom, mindent ki kell használni, amit az állam felajánl, mert így is ott húznak le, ahol tudnak...úh ami jár azt nem szabad veszni hagyni, és utána is kell menni a dolgoknak, mert jól el is hallgatják, h neked járna ez és ez és ez is. De nyilván senki sem ezért vállal gyereket, mert ha jobban belegondol az ember, ennek nem sok értelme van, mivel többszázszor annyit ráköltünk majd, mint amennyit kapunk. Kép
Vendég

Sziasztok!

Már megint én zárom a napot???Vagy nyitok???
Szisszka!Kellene egy váltó ember!KépHol vagy?

Tündi!
Nagyon jó hír!Nem is kell leírni az orvosi monológot...Szívből örülök!Kép

Nárcisz!
Gyerekvállalás téma:sokan írtak eddig, sokfélét...Szerepelt karrierizmus, anyagi háttér, megfelelő partner, érettség...Nálam mindenből volt egy kicsi.Lehet, hogy nagymértékű önzés volt tőlem, de én szórakozni akartam, élni az életet.Huszon évesen nem szerepelt a terveim között a gyerek.Lehet, hogy ezért büntet a Sors, mert akkor azt mondtam, nekem még nem kell gyerek...Most adott minden, most meg nem jön...Alapból későn érő típus vagyok...mostanra értem be!

KorekRéka!
Pedig úúúgy szorítottam!Kép Átvállalom, mert nekem már jöhetne...Kép

Adriana!
Talán még nem is "beszéltünk",de nagyon KépNeked!Nagyon nehéz lesz a várakozással töltött 12-14 nap, de nem lesz baj...És persze, ha teheted pihenj sokat!

Dudu!(az élesszemű)
Felületesen olvasok, ez most kiderült, mert nem vettem észre az elírást Niki részéről...
Alkalmazkodtam a vendéglátó iparhoz...későn (korán?)fekszem és későn kelek...De ez nem volt mindig így!Volt, hogy délelöttös voltam, 7-re v 8-ra jártam, és akkor is így feküdtem...Na az borzasztó volt már pének tájékában...Egyébként nálunk Marshall is így él(szerencsére)Hajnal 1/2 2-kor lesz hiperaktív.Jöhet a sípolós játék, labda, stb.Defektes kis család, mi???Kép
A plusz munkához kitartást!

Unique!
Ha leírnám, mi hangzott el, a "súrlódáskor" Képlenne...Főleg, hogy el sem ismerte a hibáját a pasi...Rendőri intézkedés, aztán 4 hónap várakozás az ítéletre...Tudnék mesélni!Papír, még mindig nem érkezett, mert csak a vétkest értesíti ki a rendőrség...Jó mi?Az, hogy a vétlen hogy intézi a biztosítót papírok nélkül?...Azt már nem is említem, hogy 6 hét múlva, majdnem uott ledurrantott egy nőci hátulról...
Poci növöget szépen?

Kisördög!
Úgy látom valóban érett vagy a babára.Hajrá!Kép Mindig nagyra tartottam azokat, akik gyerek mellett végeznek bármilyen sulit.Nekem nem menne...

Ma délután a kari ajándékokat készítettük Apával...Dzsemmet főztünk.Illetve én előkészítettem és Õ főzte, meg találta ki, hogy milyenek legyenek.Kivi,körte,alma,mandarin...Kis üvegekben...Nagyon arik és finomak is!Tavaly már készítettünk hasonlókat, nagy sikere volt...Kép

Na leállítom magam...
Puszó Mindenkinek
BrillKép

Kép
brill

Sziaszok!

CSak gyorsan mert rohatnok.

Tündi!

Együtt örülök veled, de tényleg. Használd ki azt az időt amit most kaptál. HAmar el fog menni, meglátod.

Adri!

Sokat gondook rátok, hogy nagyobb legyen az ijdség mint a baj.
Feltétlen jelentkezz majd.

Én tegnap voltam dokinál, mindkettőnk eredményei jók, (bár az enyém ugye csak félig ksézült el...). Van egy nagy tüsszencs (17*valamennyi), mnyh még egy kcisit vékonka, (7,5 mm) de állítólag 8-tól már jó. Ezt próbálom addig vastagítani. CSüt-től szombatig iparkodni kell, minden nap!!!
MIvel szombaton disznóvágásn leszünk, nagyon bízom benne hogy idén a párom nem öni magát ölbe az abáló lével...Kép
NA szép napot mindenkinek!
Este jövök.
Junko
Vendég

Junkó
Nekem a 7-es mnyhártyámra nem mondták, hoyg vékony, úgyhogy a tiéd már simán jó lesz. Mindent bele 7végén, szoritok nagyon! Azzal a trutyival meg télleg vigyázni ám! Kép

Tündi
Vendég

TÜNDI !!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez nagyon jó hír! Kép Sokat gondolok rád, és folyamatosan drukkolok, hogy mihamarabb kigyógyítsanak ebből a kórságból! Kép

Adri! Kép
Szorítok nektek nagyon, hogy Levikével ne legyen semmi gond! Remélhetőleg csak úszóbajnok lesz a drága, és szüksége van egy nagy medencére!
Ne aggódj, a lényeg, hogy minél nyugodtabb légy! Látod, Annácskáéknál is ment a nagy izgalom a genetikai eltérés miatt, és végül kiderült, hogy csak huncutkodott a csibész kisfia! Kép Szorítok, hogy így legyen nálatok is!

Seszi
seszi

LányokKép

A Kedvencek közt, és a dokumentumok- minta képek között is frissült a vonalzóm!KépKépKép

Íme:Kép
Vendég

sziasztok.

Junko gratula a jo eredmenyekhezKéplegalabb valaminek tud orulni az ember.

brill erre gondolni se mertj.Hogy azert ne lenne gyereket mert akkor nem valaltal amikor birtal volna.Ez hulyeseg.Neked is lesz babad es akkor amikor mar megertel a feladatraKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Brill!
Szerintem is butaság ezt gondolni. Épp azért vagy felelősségteljes, mert nem vállaltál csak a korod vagy egyéb hülyeség miatt egy gyereket, miközben még bulizni akartál.
Ez így van jól!

Brill, Uniuqe!
Képzeljétek, hogy én meg akkora marha vagyok, hogy még tanúskodást is vállaltam egy balesetnél. Most kaptam éppen idézést a Bíróságra januárra. Nem sok kedvem van, de ha akkor nagy volt a szám az állampolgári kötelességekről, akkor most is legyen az... Kép

Kisördög!
Igen, szülés után jár az egyszeri anyasági támogatás: 55.575 Ft 2005-ben, jövőre valószínűleg a minimálbér arányában fog növekedni.
Szerintem ha még nem dolgoztál, akkor csak GYES jár majd a gyermek 3 éves koráig. Ez
2005-ben: 24.700 Ft/hó. A GYED sokkal magasabb is lehet, mert az a keresett bértől függ, de maximum: bruttó 83.000 Ft/hó.
De ez ennél sokkal összetettebb, elképzelhető, hogy ha teherbeesel, érdemes lenne "bejelenteni" vhova (ismerős cégébe..stb,), de ezt - hiába voltam 3 évig TB-s - én is meg szoktam minden esetben kérdezni gyakorló TB-sektől, mert már nem vagyok eléggé benne.

Lányok!
Azért általános info-kat itt találhattok:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam

Szép napot mindnekinek:
réka
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Junko!
Végre jó hírek!
Hát akkor tessék huncukodni a hétvégén!
Kép Kép Kép
réka
Vendég

Duddu! Köszi szépen az infókat!
Junko! Sok sikert, szurk-szurk!
Szép napot!!! Úgy látszik nekem nem lesz az...majd este jövök, pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Gyeses stb juttatásos témához egy kis link: http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=168&cid=16985
De mindenképpen érdemes utánakérdezni, mert akinek van munkaviszonya annál az sem mindegy mikor megy táppénzre.
Anyukám könyvelő és a bérszámfejtő alkalmazottja szokta ezeket tudni és még nem hallottam két egyforma esetről.
Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Junkó!
Mindent bele KépKépKép !
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Fájdogál a pocim, és olyan mintha egy kicsit fel is lenne puffadva Kép na nem vészes, csak nekem nem szokott ilyen lenni. Szerintetek ez lehet a clostytól vagy inkább felfázhattam?

dido

dido
dido

Duddu!
Szerintem ne mérgelődj a tanúskodáson. Gondolj arra, hogy valakinek ezzel segítesz.
Sajna megtapasztaltam, hogy milyen jól jön a segítő szándék, a bajban.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Remélem, hogy szépen telt a napotok, az enyém egy kicsit fárasztó volt.

Hát nem sok mindent írtatok, nálam sincs semmi különös.

Akkor pá:N

Kép
narco

Tündi,
3 hónap!!!ez nagyon nagyon jó hír!!

Korek,
utólag is nagyon boldod szülnapot kívánok.

Adri,
szorítok hogy minden rendben legyen!!

Kiördög,Dudu,
a Luca név nekünk is nagyon tetszik, sőt a Panna is.

áááááááááá lassan vizsgázom
Kivi
kivi2

Dido!

Mikor Clostit szedtem nekem is fájt a hasam tüszőrepedéskor, pedig azelőtt sose fordult elő. Lehet, hogy Te is azt érzed. Vagy azon az időn már túl vagy?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Most vagyok a 14. napon, úgyhogy mostanság kellene repednie. Akkor lehet, hogy ezt érzem?!?! Köszi, ez még mindig jobb, mintha felfáztam volna Kép.
Régen raktál már fel Dóriról fotót. Pedig már biztos nagyon nagy Kép. Majd, ha legközelebb kapsz, ugye megmutatod nekünk is Kép?! Lassan a 3. trimeszterbe léptek, onnantól nem 2 hetente van UH?

dido

dido
dido

Sziasztok!

Tényleg, tegnap sokkal pörgősebbek voltatok!
No, nem baj.
Gyeddel kapcsolatban képzeljétek, hogy megszívtuk mi is: ugyebár nekem aug-tól van diplomás fizum, addig 64500 Ft volt a havi járandóságom (óóóóóóóóóóóriási összeg...). Aztán mikor megjött Mazsola, még örültünk is, hogy de jó, akkor kb. június végén születik meg, és a megelőző év átlagából számítják ki a gyedet, ami már majdnem végig diplomás volt. Az ám, csakhogy ezt is jól kitalálták: a megelőző év nálam azt fogja jelenteni, hogy 2006-ban születik, és 2005. jan. 1-től 2005. dec. 31-ig tartó egy évből számolnak gyedet. Na, erre varrjatok gombot! Persze azt mondja az ember, hogy nem ez számít, de egy csöppségnek csomó mindenre szüksége van, és akkor még vegyük azt az optimális helyzetet, hogy tudom majd szoptatni...

Szóval megvan a kiskapu arra, hogy az ember semmiképpen ne járjon jól, sőt, mi több, inkább nehezítik a dolgunkat. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy az apuciknak kéne annyi fizut adni, hogy az anyának ne kelljen a gyerek 1-másfél éves kora után visszamenni dolgozni, nehogy éhen haljanak.

Dido!
REPED-REPED-REPED!!! Kép

Junkó!
Hajrá a hétvégén!!!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Az ötlet nekem is nagyon tetszik Kép, én is el tudnám képzelni úgy az életem, hogy otthon vagyok a gyerekekkel, de sajna nem engedhetjük meg magunknak.

A gyeddel kapcsolatban én úgy tudom, de mindenképpen meg kell kérdezni a szakértőtől, hogyha nem éri el a fizetésed átlaga a mindenkori minimálbér 2-szeresét, akkor a minimálbér kétszerese után kapod a gyed-et.
Azonkívül, ha Mazsola jún. végén születik először fél évig tgyás-t kapsz és igen csak a határán leszel annak, hogy az éppen átnyúlik majd 2007-re, és akkor a gyed igénylésed előtti év 2006 lesz. Persze, ezt csak az alapján írom, amiket mostanában összeolvastam erről, és nálam így körvonalazódott a dolog, de ez egyáltalán nem biztos.

Ezzel kapcsolatban viszont nekem is lenne egy kérdésem, bár még sajna nem aktuális. Hallottam már olyat, hogy bt. beltagként nem jár a tgyás és a gyed. Igaz ez, pedig ez is biztosítotti jogviszony.

dido

dido
dido

Dido!

Sajnos nincs újabb fotó Dóriról, csak a 4D-sek, de azokat már feltettem az albumomba. Nekem nem mondták, hogy a 3. harmadtól kéthetente lenne UH, pedig jó lenne. Majd meglátjukKép
Ha most van a tüszőrepedés, akkor mindent bele!!!Kép Ez az első Clostis hónapod?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Fantasztikusak a képek Dóriról! Az tetszett a legjobban, amin a kis kezével eltakarja az arcát... Kép Iszonyú édes!

Én (illetve mi Kép) majd csak 12-én megyünk uh-ra, már számolom a napokat, hogy újra láthassam Mazsolát!

A táblával kapcsolatban lenne kérdésem (mert nem fix, hogy mennyi idős vagyok), lányok! Ugyebár szept. 15 az utolsó mensim dátuma, eszerint dec. 8-án leszek 12 hetes (a kalkulátor mondta...), viszont úgy tudom, hogy ebből le szoktak vonni egy hetet. MOST AKKOR HÁNY HETES VAGYOK???????? SEGÍTSÉG!!! Kép
Persze a lényeg, hogy minden oké legyen, de már szeretném tudni. Mondjuk úgyis a doki fogja 12-én megmondani a méret alapján, nem igaz? Mit is zaklatlak Benneteket? Tiszta hülye vagyok már... Kép Szóval szerintetek? Kép

Norwell

Kép
Kép
norwell

Évi!

Nem is jól írtam a 2 hetet. Annak idején tavasszal, nekem azt mondta a doki, hogy eleinte havonta, majd 2 hetente, a vége felé pedig már hetente fogunk találkozni. Amég jártam mindig volt UH, azért gondoltam, hogy mostmár gyakrabban lesz UH.
Megnéztem az albumod, Dóri már tényleg nagy, és olyan kis nyugott Babának látszik Kép. Majd csinálsz a pocidról is képet, a talin is már szép nagy volt, kíváncsi lennék, hogy már mekkora Kép.
A babaszobáról készültek a képek?

Ez az 1. clostys hónapom, de most még nem lehet próbálkozni, mert azért kaptam, hogy a progimat rendebe tegye, ezért megyek a jövőhéten újabb vérvételekre. Majd csak ha már rendben a progiszintem, akkor kezdhetjük megint. Remélem ez már a köv. ciklus lesz Kép.

dido

dido
dido

Dido!

Hát igen, kevesen engedhetik meg ezt maguknak, sajnos. Miért kapok tgyást a szülés után? Ezt nem értem... Nem vagyok valami guru a témában, szerencsére apa keresztanyukája ilyenekkel foglalkozik, és a törvényeket is kívülről fújja.

A bt-vel kapcsolatban fogszim sincs, hogy mi újság. Kép

Norwell

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Tgyás-t (terhességi-gyermekágyi segélyt) mindenki kap, aki a szülést megelőzően 180 napig folyamatosan biztosítotti jogviszonyban állt, és biztosított volt a szüléskor. Ezután van a gyed és utána a gyes. A tgyás-t is úgy számolják ahogy a gyed-et, csak nincs maximálva a kapható összeg. Nálad ennél tényleg a 2005-ös fizetésedet fogják figyelembe venni, mert 2006-ban fog Mazsola megszületni.

dido

dido
dido

Dido, Norwell!

Köszönjük szépen a dicséreteket! A képek a babaszobáról készültek, de még jelenleg üres...
És, hát a pocak bazi nagy, Dóri nagyon szereti a kényelmet, és jó nagy helyet csinált magának. Teszek majd fel új képeket hamarosan, megígérem.

Pusza: ÉVi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Junko!
De jó!!!Húzzatok bele!KépReméljük, most már jönni akar az a gyerekőc! Kép

Dudu, Monyóka!
Én sem gondoltam komolyan a Sors dolgot...De nagyon jó újra és újra tapasztalni, hogy ha kicsit "meginog" az emberben hit, akkor jöttök Ti és szóltok, hogy ejnye-bejnye! Kép

Dido!
Ahogy azt Évi is írta a Clostitól érzheted a hasidat...Az elmúlt ciklusban nekem is ilyen érzetem volt, úgyhogy ne izgulj szerintem.Érdekes, mást sokkal könnyebb nyugalomra inteni... Kép

Évi!
Én is megnéztem az albumod.Nagyon irígykedem...Kép

Norwell!
Tipikus esete vagy, 'ha nincs probléma, csinálunk magunknak' effektnek Kép Ha nincs min agyalni, mert minden oké, akkor is van min...Kép Csúúúcs vagy!!!Kép

Itt ömlik a hó!!!Reggelre vagy iszonyú káosz lesz vagy irtózatos latyak...

Puszó mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok, SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK Kép !!!!!

Évi!
Várom a képeket Kép !

Brill!
Nem semmi az időbeosztásod Kép. Ha nem alszom este 10-kor (főleg így télen) akkor másnap teljesen használhatatlan vagyok Kép.
Nálunk is esett a hó éjszaka, de nem olyan sok maradt meg belőle Kép ebből inkább latyak lesz Kép.

LÁNYOK!
Merre jártok? Mindenki csúszkál az utakon? Kép

dido

dido
dido

MajcsiKép
Hol vagy rég hallottam rólad! Igaz, nekem is kevesebb az időm, de azért igyekszem figyelni, olvasgatni!

MóniKép
Veletek mi a helyzet? Nagyon drukkolok a pozitív eredményért!!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt mindenkinek!

Brill!
Hát igen, képes vagyok (sőt, párommal teljesen egyformák vagyunk ebből a szempontból-Mérleg a csillagjegyünk Kép) mindenféle sz*ságon órákig agyalni, aztán ha kiderül, hogy minden oké, akkor is találok valamit, amin lehet aggodalmaskodni... Kép Hiába, én már csak ilyen vagyok! Kép
Az az igazság, hogy annyira szokatlan még mindig a tudat, hogy valaki él bennem, remélhetőleg egészséges és növekszik, hogy úgy vagyok vele, hogy az uh után nyugszom meg mindig. Majd ha már mozog, akkor minden nap érezhetem, hogy van. Alig várom már!

Meg aztán mindig akad valami, ami miatt az ember parázhat: most pl. a suliban van egy övsömörös kisgyerek, na ettől én jól beijedtem, és gyorsan utánanéztem a neten,hogy okozhat-e problémát, szerencsére azt találtam, hogy nem. Aztán itt az influenza-szezon... Kép

Na jó, nem zargatlak tovább Benneteket a hülyeségeimmel!!! Kép

Szép napot mindenkinek!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam egy táblicsku erejéig, most elköszönök, mert Veresegyházra megyek egy Továbbképzést szervezni. Remélem, nem lesz nagy hóhelyzet!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok! És remélem, zebrahírre jövök vissza!
réka

Kép
Kép
Kép
Vendég

Dudu!
Kellemes továbbképzést Kép !

Ma este megnézzük a Harry Pottert a moziban Kép. Már úgy várom Kép.

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: