Sajnos csak most tudtam bekukkantani, mert vendegem volt,van lassan 2 hete. (Baratnom eppen hajat mos.
) Penteken pedig utnak indulunk autoval egeszen Colorado/Denverig, parom noverehez. Menet kozben turistaskodunk is majd egy kicsit, igy 10 napig nem leszek netkozelben.
Elolvasni nem tudtalak Titeket, nem tudom kivel mi a helyzet.
Zsuzsuval leveleztunk maganban, sikerult bejelentenie aug. 2-ra a dokihoz, ezer hala Neki!!
En a 30. napon jarok, de ez meg semmit nem jelent, a ciklusaim 33-34 naposak, bar a hogorbem most mintha mutatott volna peteerest, hat nem tudom. Akciozasban sem bovelkedtunk a vendeg miatt, szoval nagy csodanak tartanam, ha osszejott volna a baba. Szoval "varom" a menstruacio elso jelet, a barnasozast.
Doris!
Ne haragudj, azt hiszem tartozom meg Neked egy levellel, igyekszem potolni, de nem igerek semmit.
Tucsi!
Mivel Te irtal utoljara, pont meglattam, hogy erdeklodsz utanam.
Mint azt irtam, meg sehol semmi, de a heten biztos megjon.
Azt nagyon sajnalom, hogy Neked nem sikerult, de legalabb mar megjott es hamarosan ujra probalkozhattok. Jo volt Veled 1 napon
, de majd kovetlek hamarosan. Lanyok! Vallalna valaki, hogy megprobalja kielemezni az e havi hogorbemet?
Mert ha nincs jelentkezo erre a nemes feladatra
), akkor nem is irom le foloslegesen. Csutortokon megy haza a baratnom, utana be tudok nezni. Sot, lehet hogy meg holnap is szakitok ra idot, mert eleg nehez am a babanet nelkul, mar elvonasi tuneteim voltak.
) Tovabbi sikeres probalkozast, turelmet es 2 csikos tesztet kivanok mindenkinek.
Monka