A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lanyok!

Sajnos csak most tudtam bekukkantani, mert vendegem volt,van lassan 2 hete. (Baratnom eppen hajat mos.Kép)
Penteken pedig utnak indulunk autoval egeszen Colorado/Denverig, parom noverehez. Menet kozben turistaskodunk is majd egy kicsit, igy 10 napig nem leszek netkozelben.
Elolvasni nem tudtalak Titeket, nem tudom kivel mi a helyzet.
Zsuzsuval leveleztunk maganban, sikerult bejelentenie aug. 2-ra a dokihoz, ezer hala Neki!!
En a 30. napon jarok, de ez meg semmit nem jelent, a ciklusaim 33-34 naposak, bar a hogorbem most mintha mutatott volna peteerest, hat nem tudom. Akciozasban sem bovelkedtunk a vendeg miatt, szoval nagy csodanak tartanam, ha osszejott volna a baba. Szoval "varom" a menstruacio elso jelet, a barnasozast.

Doris!
Ne haragudj, azt hiszem tartozom meg Neked egy levellel, igyekszem potolni, de nem igerek semmit.

Tucsi!
Mivel Te irtal utoljara, pont meglattam, hogy erdeklodsz utanam.
Mint azt irtam, meg sehol semmi, de a heten biztos megjon.
Azt nagyon sajnalom, hogy Neked nem sikerult, de legalabb mar megjott es hamarosan ujra probalkozhattok. Jo volt Veled 1 naponKép, de majd kovetlek hamarosan.

Lanyok! Vallalna valaki, hogy megprobalja kielemezni az e havi hogorbemet?
Mert ha nincs jelentkezo erre a nemes feladatraKép), akkor nem is irom le foloslegesen.
Csutortokon megy haza a baratnom, utana be tudok nezni. Sot, lehet hogy meg holnap is szakitok ra idot, mert eleg nehez am a babanet nelkul, mar elvonasi tuneteim voltak.Kép)

Tovabbi sikeres probalkozast, turelmet es 2 csikos tesztet kivanok mindenkinek.

Monka
szmonka

Sziasztok!
Örülök,hogy tetszenek a holdas oldalak, õszintén szólva én nem nagyon merültem bele, mert éppen festés volt nálunk. A gépet is csak nemrég állitottam újra össze. Az idõzónákkal meg helybõl bajban vagyok,mert én egészen másikban vagyok,mint ti, igy aztán hiába is mondanám...
Barnásozás nálam is van, engem is felirhattok a listába. Sajna, ez van, nekem a dokim alvadt vérnek nevezte, ami az elözö mensibõl maradt. Ennél okosabbat nekem még senki nem mondott rá.
Sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek csináltam ma reggel egy tesztet és ezt láttam rajta: || Kép Na mit szóltok hozzá? Én még nem igazán fogtam fel, pedig már hogy vártam ezt a pillanatot. A kezem még mindig remeg.

De lenne egy gondom. Nekem alacsony a progiszintem, a hõm most is 36,8 és 37,0 között mozog (bár a 37-et csak 3× érte el). A dokinénim nyaral, csak jövõ hét pénteken tudok menni hozzá leghamarabb és én nem tudom, hogy most kell-e valamilyen gyógyszert szednem? Segítsetek! Mit kell ilyenkor szedni? Van patikus ismerõsöm, úgyhogy a recept hiánya nem gond.

Panka

panka

Szép jó reggelt MindenkinekKép
MonkaKép
Várom a hõgörbédet, küldheted magánban is, szívesen kielemezemKép
PankaKépKépKép Szívbõl gratulálok!!!KépKépKép Hányadik napon vagy?
Sajna gyógyszer ügyben nem tudok nyilatkozni, de remélem a többiek segítenekKép

Puszi: Doris
doris

PankaKép

Én is nagyon-nagyon gratulálokKépKépKép
Sajnos gyógyszer ügyben én sem tudok segíteni, de biztos van valaki, aki tud.KépKépEz nagyon szép hír volt, nagyon vigyázz magatokraKép

Puszi, Edit
Edith

Panka! GratulaKép Szerintem kezdj el szedni Utrogestant vagy Duphastont, artani nem arthat, de ha alacsony a progi, akkor jol jonKép

Szmonka! Johet az a gorbe, meg fogjuk nezniKép

orsoly
orsoly

Sziasztok csajszik !

Panka
Nagy-nagy gratula a zebrádhoz. Nagyon ügyes voltál !!!! A titkát azért szeretnénk tudni ám. Neked volt korábban barnásozás ? Ha alacsony a progi szinted, akkor mindenképpen kellene Utrogestant szedned.

CatEye

Cat
Kép
cateye

LányokKép

A hõm ma sem változott, lehet hogy ebben a hónapban a sok tüszö ellenére nem is lesz pém?KépKépKép

NikieKép

Nem hívtak még. Csak azt szertném tudni, érdemes-e még reménykedni.Kép Ebben tudnál segíteni?
Így is nagyon hálás vagyok egyébként mindenért.

Edit
Edith

Panka,

Végre pozitív eredményt hallhatunk! Mindenkinek növeli a reményeit! Nagyon sok boldogságot, és pihenj sokat!

Nelli
nelli2

Adel!
Szerencsere nekem nem volt barnasozasom egyszer sem, viszont a Bromo tok jol leroviditette a ciklusom. Az addig 35-40 naposbol csinalt szabalyos 27-28-t. Lehet, hogy neked azert van elobb barnasozas, mert elobb fog megjonni mint eddig. Erdemes merned a reggeli ebredesi hodet, hogy tudd mikor kell akcioznotok, mert most aztan barmikor teherbe eshetsz Kép Mi mondjuk az ebredesi hotol fuggetlenul minden masodik nap akcioztunk, biztos ami biztos Kép no meg allitolag az a legoptimalisabb a spermiumok ujratermelesenek.

kamilla
kamilla

PankaKép
Szívbõl gratulálok!!!! KépKépKépHány naposak szoktak lenni a ciklusaid? A mailed megjött, nagyon köszönöm!!
Lujza
lujza

SZiasztok Lányok!

PankaKép
Szívbõl gratulálok! Szerintem is szedjél valamilyen progipótló gyógyit - a lányok már ajánlották Neked - ártani nem árt, csak segít, ha szükség van rá.

LányokKép
Bnemethm-mel leveleztünk magánba. Sajnos egy hét késés után megjött neki pénteken, szóval ma õ is a 6. cn-on van, mint én. Légyszi javítsátok ki.
Azt kérdezte tõlem, hogy szerintem lehet e a késés amiatt, hogy heti 1 adag E vitamint szed. Erre nem tudtam válaszolni, Ti tudtok errõl valamit?

Még egy kérdés: a closti óta pénteken jött meg nekem elõször és kicsit változott a mensim jellege. Az elsõ két napban mintha ömlött volna és voltak benne alvadt darabok is. Aztán egyre kevesebb és az 5. napon csak valami barnás dolog.
Ti tapasztaltatok ilyet? A ciklus hosszát egyébként nálam nem változtatta meg, most is 30. napon jött meg.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!
Edith!
Faxoltam, hogy „Ismételten kérem Önöket…még a mai nap…”. Sajnos új ügyintézõ volt, de talán õ is segítõkész lesz, és írtó sürgõsre veszik az ügyintézõk. Nem tudom mi lesz, de szerintem holnap megkapod postán. Nem nagyon szeretnek telcsizni, állandóan foglalt akárhányszor hívom, csak a faxos vonalon lévõ ügyintézõt tudom elérni, sajna még e-mail címük sincs.

Lányok!
Az én görbémet megnéznétek, semmi gyógyszert nem szedek, csak Elevitet ettõl a ciklustól, még a fogamzás elõtt jó szedni, bár az még messze van, de biztos, ami biztos. Hátha nemsokára sikerül a gombás kezelés +esetleges hormonok adása után.
Ciklusnap Fok
5. 36,6
6. 36,9
7. 36,7
8. 36,7
9. 36,6
10. 36,6
11. 36,5
12. 36,6
13. 36,7
14. -
15. -
16. 36,5
17. 36,6 LH+ (erõsebb)
18. 36,5 LH+ (ugyanolyan)
19. 36,7 LH+ (ugyanolyan)
20. 36,5 LH+ (ugyanolyan)
21. 37,0 LH-
22. 36,5
23. 36,8
24. 36,7
25. 36,8
26. 36,9
27. 36,9
28. 36,9
29. 36,8
30. 36,8
31. 36,8
32. 37,0

Még nincs kész a teljes az igaz, akkor majd megcsinálom Excel file-ba. A köv. ciklus még nem indult el, a 35.napon lesz, igaz?

Nikie
nikie

Tegnap megint elkezdtem görcsölgetniKép éppen most is Kép((. Pedig még csak a 26. napon vagyok( az inszem utáni 10.nap). Viszont tegnaptól egy tizeddel feljebb van a hõm :37,3. Csak ez a görcsölgetés...nálam ez soha nem jelentett jót Kép(
LujzaKép
lujza

Andi!

Ha kihányod a gyógyteát ne igyad, lehet hogy az undor miatt inkább ártana.

Nelli!
Rubeola ellen beoltathatod magad, de akkor 3 hónpot várni kell.

Panka!
Nagyon gratulálok. Teljesen átérzem az öröm okozta izgalmadat.

Lányok kicsit izgulok. A 29. napon vagyok, egy negatív teszttel a hátam mögött és valami szurkálást érzek a jobb oldalon a hasam aljánál. Olyan mint amikor növögetnek a tüszõim. Ha egy kósza tüszõrõl van szó, akkor nem gond, de tegnap volt egy kis barnás maszat is a duphaston ellenére, és félek nehogy méhen kívüli legyen.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok Lányok!

Adél Kép
Nekem is van barnásozás 2 napig. Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen gyakori... Szerintem az a legrosszabb benne, hogy még reménykedni sem hagyja az embert. Még a tesztelés gondolatához sem lehet eljutni. Kép

Cateye Kép
De, jó, hogy ki tudtál menni a Coaxhoz! Én is felhívtam õket, de csak 8-tól 4-ig vannak. De mondták, hogy gyógyszertárban is lehet kapni. Én is beszerzek már egyet, legalább azon hagy teszteljek már !! Olyan mint egy terhességi teszt?

Panka Kép
Végre megtört a zebra nélküli idõszak!!! Nagy-nagy gratula!!!! Kép Kép

Lujza Kép
A hõd nagyon szép magas! Akik babásak lettek, azok közül is sokan görcsölgettek...

Marcsi Kép
Hány napja is teszteltél? Ha már eltelt néhány nap esetleg lehetne egy újabb tesztet csinálni...

bera3
bera3

NikieKép
Én a 22. napra saccolom a pé-edet de nem vagyok teljesen bizti a dologban... Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mindig ua.-ban az idõpontban méred?
MarcsiKép
Drukkolok, hogy más oka legyen a szúrkálásnak...
LujzaKép
Sok babás lány panaszkodott már itt arról, hogy olyan érzése van, mintha épp meg akarna jönni...reméljük Nálad is csak ez ijesztegetKép

doris

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Bera!
Tetszenek a zebráid! Mindenkihez száguldanak ugye? Kép

Panka!
Gratulálok! Vigyázz magatokra! Kép

Végre beindult a babaesõ! Csak így tovább!!! Kép

Lujza!
Remélem, nem lesz semmi baj! Beszélj a dokiddal! Szerintem meg fog nyugtatni. Görcsölgetésre nekem anno, nos-pát mondtak, attól nem lesz semmi baja a babának. De azért mindenképpen kérdezd meg róla a dokid!!! Görcsölgetés lehet mástól is, nem csak a menzi fenyegetõ elõjele lehet!!! Bízakodjunk!!! Kép

Lányok!
Hogy milyen bunkó emberek vannak a világon! Kép Minden nap robogóval járok be dolgozni, ma reggel majdnem elütöttek. Tisztára kiborultam tõle. Egy nagy teherautó a szélsõ sávból bejött elém, de úgy, hogy a vége majdnem elcsapott! Jó, ha fél méterrel kerültem el, hogy nem söpört el a hátulja! Ez még nem minden! Elöttem is jó 15 m-rel ment egy másik kismotoros, azt is átszorította a buszsávba! Még jó, hogy nem jött busz!!! Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Csodálkozunk, hogy annyi baleset van az utakon! Kép Na mindegy, már túltettem magam rajta.

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép
Köszi! 34-35 napos!

MarcsiKép
Hû, klassz, végre!

AndiKép
Ha kihányod a gyógyteát tényleg ne igyad, lehet Te nem bírod, sajnos az én gyomrom mindent bevesz, még sosem hánytam.

LujzaKép
Szerintem - a hõd miatt - pozitív leszelKép

Az én hõmre, mit mondtok? Nem akar fenn lenni 37 felettKép Szomi vagyok.

Nikie
nikie

NikieKép
Mire érted a kérdésed, hogy a következõ ciklusod a 35. napon indul-e? Akkor kezdõdik amikor megjön a menzid. Tehát ha a 36. napon jön meg, akkor az az elsõ nap, de ha a 33.-on akkor azKép Nem túl jó, hogy nem marad fenn 37-en a hõd, ill. lassan éri el azt. Azért az emelkedés látszik... Hormonszintet néznek?

doris

DorisKép
34-35 mindig a ciklusom, szerinted most is annyi lesz?
A h.vizsgálat eredményére várok kb.1-2 hét.

Nikie
nikie

MarcsiKép

Szerintem a szurkálás csak jót jelenthet. Ne aggódj.
Inkább hívd fel a dokid és hátha õ mond valami okosat.
Az meg, hogy nem jött még meg, szintén jót jelent. Szerintem holnap tesztelj megint!Kép

Lányok!
Akik gyógyteát isznak: A cickafark - palástfû keverék tényleg nagyon jó hatással van a nõi szervezetre. Az azonban nem igaz, hogy mivel gyógynövény nem lehet mellékhatása. Ha valaki túlzásba viszi a fogyasztását, igenis káros is lehet.
A másik dolog, amire oda kell figyelni, hogy nem szabad csak néhány percig áztatni, ha ugyanis tovább áztatjátok, mindenféle csersav, meg olyan összetevõ is kioldódik belõle, ami nem jó. Ezt egy természetgyógyász mondta nekem és Maria Treben könyveiben is utána nézhettek.
Szóval szerintem (Maria Treben alapján) a helyes eljárás és adagolás:
1 liter vízbe 2-3 kiskanál keverék, néhány percig áztatjuk, majd leszûrjük és kortyolgatva isszuk. Napi ajánlott adag 2-3 csésze és nem több. (Kúraszerûen esetleg, max. 1-2 hónapig el tudom képzelni, hogy többet is lehet inni belõle, de hosszútávon szerintem nem jó ilyen sokat inni.)

AndiKép
Ha kihányod a teát, szerintem se igyad. Esetleg használhatnál cickafarkfû cseppeket (gyógynövényboltban lehet kapni). A nõvérem szedte, reggelente megadott mennyiséget (néhány csepp) valami folyadékkal összekeverve kellett beszednie. Jó hatással volt rá.

zsuzsu

NikiKép

Látom, neked is a hõd a 20. nap után ugrott meg. Akkor nem pánikolok, hogy nekem még mindig csak 36.7 a 20. napon. Ezek szerint normális az enyém is, igaz?KépA következõ ciklusod elsõ napja az a nap, amikor megjön.

Remélem, intéznek valamit, mert lassan már gyomorfekélyem lesz.KépKépKép Köszi, hogy rájuk szóltál. Tudják, hogy péntekig kellene megkapnunk?

Én Elevitet szedek minden második nap, mellette elkezdtem a Folsavat, ahogy a lányok javasolták. Ma pedig veszek palástfü és cickafark teákat.

Szerintetek elég lesz a babucihoz?KépKépKép

MarcsiKép

Szerintem nincs gond, de ha nem szünik meg a szurkálás, menj el dokihoz.Biztos, ami bizots... Igy legalább egy kicsit megnyugodsz.

ZsuzsuKép

A Clostitól nekem is sok lett és erõs. Nagyon görcsöltem, haza kellett mennem a munkahelyrõl.Viszont 4 nap alatt teljesen elmúlt, hirtelen. Barnásozás nem volt. Az alvadt vérdarabok nem túl jót jelentenek, ha elõfordul legközelebb is, feltétlen szólj orvosnak.

Pusssz, Edit
Edith

Szia NikieKép

A 22. nap tényleg gyanús. Csak azt nem értem, hogy az LH teszt elõtte pár nappal volt pozitív...

Esetleg a 22. napon nem volt valami eltérõ a mérésben (idõpont, kevés alvás..)

Sajnos nekem sem éri el a hõm a 37-et. Olyan bosszantó mikor napokig 36,9!!!!
De azt hiszem tegnap írta Móni (mj), aki már babás Kép, hogy neki a babás hónapban csak 36,8 volt sokáig a hõje... Ez reményt ad azért Kép

Gitta Kép
Mindenkihez mennek a zebrák, ez parancs Kép Látod Pankához már meg is érkeztek Kép
Tényleg van jónéhány õrült autós. Azt hiszi mert õ kamiont vezet neki mindent szabad! Kép

Zsuzsu Kép
Ez a cickafarkfû csepp jó ötlet. Talán így a kánikulában könyebben bevehetõ mint a tea Kép

bera
bera3

Kmilla,
Te egy jós vagy, ma reggel a 25. napon megjött. Viszont nem úgy fáj, mint régen. Barnásozás csak 1,5 napig volt elõtte, de több napig volt sima váladékozás. Nagyon remélem, hogy nem kell majd hormonyógyszert szednem. Köv. csüti elmegyek dokihoz. Szerintem a 28-29 napos ciklus jobb, mint a 25 napos... Mi is 2-3 napont akciózunk a ciklus elején, figyelem a Jónás napokat is.
Lányok,
Én úgy tudom, hogy a peteéréstõl számított 14 napnak el kell, hogy teljen míg megjön, mert ennyi idõ kell a nyálkahártya felépüléséhez.
Valaki kérdezte: a cicifeszülés is a prolaktintól van a dokim szerint. Nekem most is volt egy kicsit, pedig szedek prolaktin "ellen" gyogyót...
adél

Sziasztok !

Bera3
A Coraxnál 490 Ft az ov. teszt, amíg a gyógyszertárban 800 fölött van. Érdemes kimenni érte, mert sokat spórolok vele.

Edit, Zsuzsu
Nekem a Clostitól a vérzés mennyisége nem változott, nagyon kevés, és barnás, alvadt darabok vannak benne nekem is. Bocsi...

Doris
Te nagy tudora vagy ennek, hogy lehet, hogy az LH jelzõ már hamarabb + , tehát az LH hormon már jóval hamarabb emelkedett szintet mutat mint az ovuláció. Mikor kell akciózni ? Végig amíg pozitívat mutat, vagy utánna ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nikie! Hat ez alapjan a 22. nap az eselyes. Ja egyebkent irtam egy neked is szolo irast a "tudnatok ajanlani jo szulesz-nogyogyaszt" topikban.

Lanyok! Azert ne felejtsuk el, hogy a 37 fok nem standard, a lenyeg a gorbe bifazissaga (huuu micsoda szoKép), ergo ha alacsonyabb az alapho, nem feltetlenul fogja elerni a 37-et.

Lujza! Ez meg nem jelent semmit, nyugodj megKép

orsoly
orsoly

Edith,
Akkor Closty szedése elõtt Neked is volt barnásozás? És attól elmúlt? Mióta szeded a Clostyt?

Köszi
adél

Bera3Kép

Néztem egy két sikeres hõgörbét, és azon is van olyan babás, akinek a hõje egyszer sem ment 36,9 fõlé. Úgyhogy nyugi, minden nõ más.KépKépKép

Én is várom ám a zebrákatKépKépKép

Edit
Edith

AdélKép

Nekem jórészt CSAK barnásozás volt, és nem akart elmúlni. A hormoneredményem szerint nagyon alacsony volt a progi-szintem. A Clostiból eddig két adagot szedtem be, 5-9. napig 2x1-et, és nem volt barnásozásKépKép

Üdv, Edit
Edith

OrsolyKép kérlek írd meg a 2 jó dokit a mail címemre, mert a SoteI-el nem vagyok megelégedve.
Elolvastam írásaid, késõbb reagálnék, most dolgozom fel.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!
olvastam, hogy többen küzdötök gombával. Az Ideál magazin e havi számában vagy egy oldalas cikk "A nõi mikroflóra" címmel. Ha valaki szeretné elolvasni, szívesen elküldöm, csak írjon egy e-mail címet a címemre. Mikkel lehet helyreállítani stb.
Sõt egy telcsiszámot is találtam itt:
Krónikus nõgyógyászati fertõzések kezelése, normál mikroflóra-regeneráció:
315-2018, 315-2069.
Ágci (agi@pro.hu)

Kép
Ágci

Á én már nem hiszem hogy terhes vagyok, ma is van egy kis barna maszat, meg volt ma 1-2 szurkálás meg este is.
Minden nõgyogyim szabin van, de ha nem jön meg rendesen akkor elmegyek valakihez.

Marcsi
Marcsi

CateyeKépNikieKép

Az LH teszttel kapcsolatban az én tapasztalatom: nekem is 3 vagy négy napig mutatott pozitivitást középidõben, örültem neki nagyon, volt akció is rendesen, de aztán a doki szerint és a hormonvizsgálat alapján egyértelmûen kiderült, hogy anov. ciklus volt!Kép Szóval egyáltalán nem vagy csak igen elégtelen peteérésem volt. Az LH szintem azonban majdnem 2x-se volt az FSH-nak, ami nem túl jó és ezért mutatott 4 napig is pozitivitást.
Ha megnéztek egy olyan ábrát, amin a nõi ciklust ábrázolják az összes hormongörbével együtt, akkor ott láthatjátok, hogy az LH szint középidõben nagyon megugrik (ezt kellene kimutatnia a tesztnek), de ez a kiugrás csak kb. 1 napig tart. Utána megint alacsony az LH szint.
Szóval szerintem sajnos az nem jó, ha 4 napig is pozitív a teszt.
Moni a babás hónapban csinált ilyen tesztet, de neki csak 1 napig volt kétcsíkos.

Bocs, ha elkeserítettem valakit, de gondoltam leírom, amit én tapasztaltam és amit a doki mondott.

Azért kérdezzetek erre rá a Ti orvosotoknál is.

zsuzsu

ÁgciKép
A gombáról az infót köszi, én már megvettem az újságot.

OrsolyKép
Nem azért voltam kibukva részben, mert nem sikerült a baba, hanem inkább azért, mert az orvosok nagy része pancser, nemtörõdöm, és nem találtam meg a megfelelõt közülük.
És hogy történt a sikertelenség? Hát úgy, hogy az alacsony prog.szintemre az akkori dokim azt mondta rendben, pedig szerintem nem is tudta mi a minimális érték. Én meg hittem neki, ez akasztott ki a leginkább, az okozat volt a baba, nem az ok.
Egyébként Csákány doki semmit nem ad a terhesnek, csak vár és vár, hátha történik valami, és fog is, csak nem biztos, hogy jó.

Nikie
nikie

MarcsiKép

Ne add még fel! Moninak is volt mindenféle barnás valami és látod, babás lett!
Amíg nem jön meg, addig nem szabad ennyire elkeseredni.
Az azonban jó ötlet, hogy elmész egy dokihoz. Esetleg felhívhatnád azt a fiatal dokit a Káliból. Vagy õ is szabin van?

Off: Ma délben (12-kor) az ajtóban? Szerintem ma a közelbe menjünk ebédelni, mert szörnyen meleg van, jó?

zsuzsu

Adel!
Tok jo, hogy megjott, ne bankodj miatta, mert a kovetkezo honapban en szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nektek is sikerulni fog Kép az is tok jo, hogy nem tul magas egyikunk prolaktinja sem, mert allitolag akar a tejelvalsztast is megindithatja terhesseg nelkul...

Edith!
Azon a napon mikor beveszed az Elevitet felesleges melle bevenni a folsavat is, mert van benne Kép
A dokim azt mondta, hogy az is sokat szamit, ha a ferjeddel egyutt szeded a folsavat, ra nezve is jotekony hatassal van, es igy meginkabb segit megelozni a fejlodesi rendellenessegek lehetoseget...

kamilla
kamilla

LányokKép
Az ov. teszt 1 db 800,- Ft a gyógyszertárban? Az nagyon drága akkor!Kép

Edit
Edith

Zszuzsu!

OK, akkor 12kor

Marcsi
Marcsi

KamillaKép

Jó, igy felváltva fogom szedni, és a párommal is szedetemKépKép

Köszi az infótKép

Edit
Edith

CatEyeKép
Én még soha életemben nem haszáltam ilyen tesztet, ezért nem tudok segíteni... Talán MóniKép
NikieKép
Szerintem ha megjön, akkor a 36. napon fog....de reméljük nemKép

doris

Kamilla,
Most nem tudom, hogy megjött-e, mert reggel volt valami vér, tegnap barnásozás, de most pl. semmi és a hasam se fáj... Hát majd meglátjuk...
adél

Sziasztok !

Adél, Edit
Nekem a Closty-tól sem múlt el a barnásozás, csak kevesebb lett. Szerintem ez is egyén függõ.Lehet, hogy nekem kevés az a progi amit a Closti stimulál, még több kellene.

Zsuzsu
Igazad van az LH szinttel kapcsolatban. Most ugrott be, hogy a teszt tájékoztatójában az van írva, hogy a + jelzéstõl számítva 12-40 órán belül következik be az ov. Ez max. 2 napos pozitív jel lehet.

Edith
Sajnos az ov. teszt igen drága, fõleg, hogy 1 db van benne. Egyébként teljesen ugyanúgy mûködik mint a terhességi teszt.
A múlt hónapban a gyógyszertárban 850 Ft-ért vettem.

CatEye

Cat
Kép
cateye

DorisKép

Ha összejön a babuci mindkettõnknekKép, akkor összejárunk néha?

Nikie
nikie

Edit!

Elég a babához, de mellette legyél nyugodt, ne legyél görcsös. Sokat segít, ha lélekben is lazán állsz a dologhoz. És mint tegnap írtam, igyál sokat!
Nelli
nelli2

NelliKép
Hát én tegnap óta vedelek, sört, bort ami jön.
Ez csak vicc, vizet, meg gyógyteát.

Nikie
nikie

NelliKép

Megyek is a boltban veszek valami folyadékot, mert a víz itt ihatatlan. Kell a sok folyadék nekem is, mert én sokáig alig ittam, napi fél liter már nagy szám voltKép

CateyeKép

Még egy ideig gondolkodom, hogy veszek-e. Csak álljon be a ciklusom, mert csak akkor tudom, hogy kb. mikorra várható az ov. Ebben a hónapban már jó pár tesztet elhasználtam volna, tutiKép

Jó étvágyat mindenkinekKép

Edit
Edith

NikieKép
Na meg sem látom a kérdõjelet a mondatod végén....!Kép Hát persze, hogy összejárunkKép Nagyon szívesenKép

doris

ZsuzsuKép
Te írtad, hogy nem szabad olyan sokat inni a gyógyteából, igaz? Hát én ezt nem olvastam, pedig a Maria Treben könyvet ismerem én is, átsiklottam rajta, akkor betartom én is azt a mennyiséget, és megnézem mégegyszer a könyvben.
Köszi!

Én mostmár nagyon lazára veszem a figurát! A psziho-dokimtól még plusszban rákérdezek a relaxálásraKép, ha nem tudja, akkor majd felhívom akit írtatok.

Nikie
nikie

Nikie,

Mindannyiunknak így kellene hozzáállni, és akkor sok-sok babuci lenne! Erõsítsük egymást, hátha úgy jobban megy.
Olyan jó, aki optimista. Én sajnos nagyon pesszimistának születtem. Tanítsa nekünk meg az, aki mindennek a jó oldalát tudja látni, hogy kell!

Legyen mától a szlogenünk: "Lazák vagyunk, nyugodtak vagyunk, mamák leszünk!"
(csak a nagy lazaságban össze ne essünk)

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: