A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Réka!
1 cn.Kép
Javítanál?

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok!

Nagyon-nagyon köszi minden köszöntést, képet, kedvességet, jól esett Kép Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek Kép

Réka
korek

Csibe Kép
Sajnálom Kép
korek

Csibe, sajnálom Kép Kép
korek

Bocsi, megzavarodott a küldés és a fejecskék...
Réka
korek

Timi!

Megkaptam az emiled és az otthoni címedre válaszoltam!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Kép
Azért remélem nem vagy nagyon magad alatt. Hogyan tovább?

Reva!
Igen belevágunk, sajnos. Nem gondoltam, hogy idáig jutunk, de ez van el kell fogadni. Belül éreztem, hogy segítség kell, hogy elfogadjuk-e azt majd meglátjuk.

Zsu!
No akor ha bejön a Billingses módszered, megosztod velünk!

Kivi!
Én sem mindig veszem észre. De azért jelentkezik Billings bácsi. Régen is volt, csak akkor nem tudtam mi az és azt hittem valami fertőzés. Ha nincs mindig aggódom, de hát mostanában min nem? Kép

Timika!
Na jó, nekünk is húzós egy nőgyogyis vizsgálat, ám mégsem kell semmi extrát művelnünk. A fiúknak meg. Nem tudom nekem kicsit bizarr, de férfim azt mondta megoldja. Szerencsére én jobban aggódom mint ő.

Rólam:
Ma lejjebb ment a hőm, így már nem is reménykedek a hónapban. Minden ugyanúgy zajlik mint a múlt hónapban.

Most búcsúzom, szervusztok kislányok, kellemes, aktív szextív (akinek aktuális azért akinek nem azért) hétvégét kívánok! Kép

Junko
Vendég

Ja TÜNDI, lélekben veled...

j.
Vendég

Csibe!
Persze javítalak, bár nem örömmel. Kép
Küldök neked egy kis erőt, mert tudom, bármit írok az most úgysem segít.
Most rossz, holnap már jobb lesz, holnapután meg annál is jobb! Kép

Sziszka!
Azért jó, hogy benéztél!

Kati!
OK, amikor ráérsz...

Babus!
Büszke lehetsz Krisire! Kép Sírós képe nincs is? Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Csibe!
Sajnálom.Kép

N

Kép
narco

Réka
Csak nekedKép:

Kép

Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Vera Kép
Válaszoltam Kép

Csibe Kép Kép Kép Sajnálom Kép

SysyKép
Ne aggódj az AFP miatt, nem lesz semmi baj! Kép Én is kb. 18-19 hetesen éreztem először Laurám mocorgását, amikor már tudtam, hogy ő az. Kép Egyértelmű lesz, ne aggódj. Nekem először kicsi nyilallások formájában érkezett az adagKép, majd mostanában érzek buborékokat is. Kép Persze a legtöbbet este, elalvás előtt, hogy ne tudjak elaludni Kép

DudduKép
Köszönjük a táblát, nagyon profin csinálod! Kép

ZsuKép
Semmi gond, igazából ha egy határozott idejű munkaviszony lejár, akkor az sajnos lejár. Én így tudom. Nekem is voltak már munkavállalóim határozott idejű munkaszerződéssel, de amikor az lejárt, azon még a táppénz sem segített Kép

BogicaKép
Köszönöm a dícséretet! Laura nevében is! Csodás érzés, amikor mocorog! Főleg amikor nem rugdos, hanem csak olyan finoman buborkékokat küld mindenfele Kép Az valami leírhatatlan. 1-2 hét és már talán apa is fogja érezni kintről. Kép

ÉviKép
Úgy látszik, hogy Dóri a baloldalon ágyazott meg és nagyon macerás lenne neki átköltöztetni az egész kócerájt a jobb oldalra Kép Soa rosszabbat Kép
Laura most épp egy ideje középen hancúrozik. Kép

TimiKép
Milyen a kismamitorna? Én most kaptam a védőnénimtől két időpontot két hellyel hogy nézzem meg, hétfőn nekiveselkedem és elmegyek, azt hiszem Kép Mire számítsak?

BabusKép
Köszi! Kép Ejnye, ha tudtam volna, hogy már 3 nap múlva megmondják az eredményt telefonon Kép Itt rágtam az ujjaimat Kép
Laura is meg fog bolondulni Kristófért, az már egyszer tuti! Kép Nagyon drága kisfiú!
És hogy tudod úgy fotózni, hogy mindig nevessen? Valld be, hogy retusálod a képeit! Kép Kép

MonyókaKép
Szerintem az égiek akarják így, hogy ne tesztelj most. Hiszen a türelem a legnagyobb erény. Kép Szóval jól teszed, hogy csak a jövő héten tesztelsz! Kép

SziszKép
Te mindig rohansz? Kép Már nagyon kellene egy pocaklakó Neked is, hogy átértékeld egy picit a sürgős és kevésbé sürgős dolgokat! Kép

NárciszKép
Mindjárt nekigyürkőzöm Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique
Ez a kissrác csak rámnéz és már nevet isKép
Nem veszi komolyan az anyjátKép
Nem tudom mi olyan nevetséges bennemKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Köszi. Kép
Ordítva is imádnivaló!

Unique!
Bagoly mondja verébnek. Te is mennyit dolgozol...
Vendég

Csibe!

Kép

Babus!

Látom jó sokáig kellett keresgélned!Kép

Juca

tjuca

BabusKép
Szerintem az egész világot nem veszi komolyan Kép
Nem lehet? Az anyja jelenti számára az összeköttetést a világgal Kép Olyan jó látni, hogy ilyen vidám baba! Ez olyan ajándék! Kép

KépKép
unique

DudduKép
Éééén???? Mennyit??? Kép Egyébként ez olyan dolog, hogy vannak húzósabb hetek, napok és vannak lightosak is, mint pl. ez a mai. Nem kiegyensúlyozott a napirendem. Ennyi. Ma pl. nem voltam dolgozni, és ilyen azért elég gyakran van mostanában. Persze tegnap 6-ig benn voltam, olyankor tényleg fárasztónak érzem kicsit. De már csak 1 hónap!!! Kép

JucaKép
Hogy vagy? Rókacsalád átköltözhetne már máshova nem gondolod? Nagyon lekötöd minden figyelmüket, át kellene irányítani valaki máshoz. Kép
Nálam működött, hisz megkaptad őket Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

[color=#ff0000]

Lányok! Most hívott Tündi, hogy túl van a műtéten. Egyelőre csak ennyi infom van, többet még nem tudtunk beszélni, mert nagyon kómás szegény. Mondtam, hogy pihizzen és pár óra múlva felhívom. Este írok még.

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Csajok!

Nem tudom miért Kris ordítós képéről a Rabszolgasors jutott eszembe, és majdnem én is megkönnyeztemKépKépKép

Juca

tjuca

Tündi!
Örülök, hogy átvészelted ezt a pár órát. És bár csak később fogod ezt elolvasni, vagy lehet át is futsz rajta már több nap múlva, de nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen, és ha volt is baj, akkor azt most megoldják neked. És akkor végre te is az anyaság szép évei elé nézhetsz. Ezt kívánom neked innen a távolból Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Timika!
Köszönjük a híradót. Annyit gondolok Tündire, remélem, mindenk rendben vele.

Unique!
Na jó, mostanában már te sem melózol annyit, de nemrégiben még nagyon hajtottál... Kép

Juca!
Látom, dolgoznak a kismami hormonok rendesen Kép
Rókacsalád?
Vendég

Uniqueom!

A rókák nagyon ragaszkodóak, én meg tapintatos ember lévén még nem mondtam nekik, hogy én annyira nem erőltetem ezt a barátságot. Egyébként köszi, ha ilyen vagy egy baráttal milyen vagy az ellenségeiddel! Egek!!!Kép

Juca

tjuca

Hát a hájamra való tekintettel elkezdtem Norbi zsírégető kúráját. Nem bírom tovább nézni a zsírt rajtam. Na neki is fogtam, de az 1 órás videóból csak 20-30 percet tudtam megcsinálni. Azért remélem a gyakorlott napokkal együtt ez majd növekedni fog, a testsúlyom meg csökkenni.
Kép

N

Kép
narco

Na egy kis számítás után (az ismert adatokat tekintve) a topicnak összesen 36.180 g és 659 cm babája született 2005-ben.Kép Ebből hiényzik egy ikerpár teljes adata valamint tartalmaz két behasalt hosszadatot.

Juca

tjuca

TimiKép
Tündinek sok-sok puszit küldök, hogy ilyen bátor leányzó volt!

NárciszKép
Az klassz, én is csináltam, meg étkeztem az alapján, nekem működött. Szépen fejlődtem tőle. A 4-5. alkalom után menni fog az a kazi végig, ne félj! Kép

JucámKép
Te kérted Rókáékat! Kép Ez igenis baráti gesztus volt tőlem Kép

Unique

KépKép
unique

DudduKép

Javítsd ki légyszi, szerdán volt a 29. szülinapom.

Kb 1 óra múlva írok mailt.

Puszi, Kati
Vendég

Nárcó!
Természetes, ha elsőre nem tudod végigcsinálni az egészet.

Juca!
Nem telhet el nap számolás nélkül?
Köszi az adatokat.
Szívesen hozzájárulnék én is már. De egyenlőre "csak" a 2005. évi nyavalygások számát növeltem. Kép
Vendég

Sziasztok lányok!
Megint eltüntem...de a dokinál minden rendben volt, a kis naptárja szerit 6hetes vagyok,de kedden ultrahang és megtudodm!!!
Rossz estém volt...ne haragudjatok a panaszkodásomért,de a férjemen kivül nincs kivel megbeszélnem.
Tegnap hazaértünk az orvostól,nagy boldogságban.
Az aposóm akit megunkhoz vettünk,elfelejtette(söt letagadta),hogy szóltam neki csak este jövünk ha 6körül, mert nincs kulcsa.
Mondtam neki jöjjön ebédelni dél körül, mert 4felé elmegyünk.Este 6 körül értünk haza és lehülyézte a férjemet és mindennek elhordta öt is meg engem is,a gyerekek elött!!!
Nagyon rosszul esett nekem,majd anyukámat felhivva a jó hirrel,azt mondta TI TUDJÁTOK!!!!,semmi garatuláció vagy igaz öröm,bár vele mindig olyan fura volt a viszonyom,mert már 18 évesen elköltöztem otthonról a férjemhez,aki 15 évvel idösebb nálam,bár nem látszik.Imádom öt!!!!!!
Majd ma hivott apukám öccse, hogy egy ismeröstöl kell megtudnom, hogy várod a 3.babát???
Az ismerös ma reggel volt itt,mondtam neki hivni akartalak...de amit nem mondtam TI NEM ÖRÜLTÖK SEMMINEK,LEGALÁBBIS A MÁSIK ÖRÖMÉNEK!!!!
Boldogság éri az embert és a saját rokonai nem tudnak örülni neki,kivéve a sogornöméket!
Mindenki más ,szomszédok, ismerösök elismerik,és velem tudnak örülni!!!
MÉGEGYSZER ELNÉZÉST,HOGY IGY KIFAKADTAM DE JÓ VOLT LEÍRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd késöbb visszaolvaslak titeket és benézek még.
Sziasztok.
Zsuzsa
refief

Refi!
Teljesen megértem, hogy nem érezted jól magad.
Sajnos az ember a rokonait nem válogathatja meg.
Ne velük törődj, hanem a saját örömötökkel! Kép

Kati!
Elhúzod a mézesmadzagot, aztán meg nem írsz nekem? Micsoda bánásmód ez kéremszépen?? Kép
réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:13-kor.
seszi

Seszi!
Írtam mail-t.
réka
Vendég

Sziasztok!

Dudu!
Ügyi vagy a táblát illetően! KépKöszi!

Csibe!
Sajnálom!
Kép

Tündi!
Jó, hogy túl vagy már a dolgon.Bízom benne, hogy minden rendben van!KépVárom a következő "jelentést" Rólad.

Refi!
Örülj a babának és ne foglalkozz semmi mással!Nemcsak a "jó" híreidet hallgatja meg ez a kis társaság!

KépMi Veled vagyunk!

Norwell!
Ooolyan jó Neked!Kiskönyv...Kép

Szisz!
Kell egy kis szünet néha!!!

A mai napom nem tartozik a legszerencsésebbek közé.Már rosszul indult, metr hajnalban 2 túzoltóautó volt az utcánkban...(Azt meg sem említem, hogy szarozott a Bnet, csak a kezdőlapról tudtam belépni...)10-re mentem UH-ra.Nem találták a kartonomat...Rengetegen vártak vizsgálatra...Aztán megállapították, hogy még nincs domináns follikulus egyik oldalon sem.Számos apro 6-7 mm-es foll láttak.Igaz ma csak a 11. cn-om van, a múlt hónapban a 13-on volt 1 szép nagy tüszőm.Hétfőn megyek megint.Nagyon bízom, hogy Kivinek lesz igaza, lassan hat a Closti ebben a hónapban...És akkor "no para" az öt napos sexmentesség miatt!
Na, én is jól kikeseregtem most magam!
Puszó mindenkinek!
Kép
Brill

Kép
brill

Most látom Tündiről szóló félhírt.Valaki írjon infót!
Timika, Seszi?
Köszi
Brill

Kép
brill

Sziasztok!
Köszönöm a megértést,ez sokat jelent nekem.
Igen igyekszem túltenni magam a dolgon.
Brill:
Minden rendben lesz,hétfön akkor te is Uh-n leszel,feltétlen írd meg mmi volt!
Seszi:
Igazad van nem éri meg foglalkozni semmivel,és látszik mennyira tapintatlanok a saját rokonaim,hiszen egy kismama könnyebben elérzékenyül,elsírja magát!
Nem igaz?
Narco:
Csak szép lassan fokozatosan ne vidd túlzásba,hidd el meglesz az eredménye ha kitartó vagy!!!
Tündi:
Szurkoloooooookk és gondoltam, gondolok rád!
Puszi mindenkinek
Zsuzsa
refief

Sziasztok!

Junko!
Hidd el nagyon szívesen beszámolok, ha valami pozitív eredményt sikerül elérnünk. Bárcsak úgy lenne!!! Kép

Refief!
Sajnálom. Kép El tudom képzelni, hogy milyen nehéz elviselni azt, hogy Neked fülig ér a szád, majd kicsattansz a boldogságtól, a rokonok, akiknek Veled együtt kellene örülni, arra sem méltatnak, hogy gratuláljanak. Kép Sajnos megértem a bánatod, mert van saját tapasztalatom! Kép Kép
A gyerekeid tudják már a picur jöttét? Mit szóltak hozzá?

Csibe!
Sajnálom. Kép

Juca!
Tényleg beszélned kellene a rókacsaláddal! Költözzenek át valahova máshova. Mondjuk hozzám... KépKépKép

Kati!
Veled mizujs???

Képzeljétek! Ma van a kolleganőm gyerekeinek a szülinapja. Két fia van, mind a kettő november 11-én született, de nem ikrek! Érdekes nem? Egyszer mesélte, hogy valamilyen hivatalos okiratra rá kellett vezetnie a gyerekei adatait is. Az ügyintéző kicsit furcsán nézett, hogy minkét fiú neve mellett x.11.11., y.11.11. szerepel születési dátumként. Megkérdezte a szülőket, hogy biztosak-e a dátum helyességében, illetve nem írtak-e félre valamit! Érdekes nem??? Mivel mind a kettő császárral született, a doki figyelhetett volna arra, hogy ráadásul még egy adott percben lássák meg a napvilágot! Az lett volna az igazán meglepő!!! Kép

Na most megyek egy kicsit tévét nézni. Mindenkinek kellemes, pihenéssel teli hétvégét kívánok! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Zsuzsa!
Köszi. Annak idején eléggé sportos voltam, de volt egy műtétem, meg az egyetem alatt eltunyultam. Hát így nehéz lesz eléggé. De majd csak lemegy ez az 5 kg, vagy izom lesz. Kép

N

Kép
narco

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:12-kor.
seszi

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a bíztató szavakat!Kép
Nem azért nem jelentkeztem,mert magam alatt vagyok, hanem az első napjaim mindig szörnyűek, nagyon beteg voltam tegnap is!
Ma már jobb!Kép

Szép hétvégét Mindenkinek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timi!

Írtam neked mailt!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Brill!
Drukkolok a hétfői dominánshoz!
Addig még van 2 nap!! Kép
Ugye milyen jó néha jól kikeseregned magad?
Nem baj, jó helyen tetted! Remélem, meg is könyebbültél!

Valér!
Képzeld párom és húga is egy napon születtek, csak 7 év különbséggel. Vicces, mikor felhívják egymást, hogy
- Szia. Boldog szülinapot!
- Szia. Boldog szülinapot! Kép

Csibe!
Jobbulást neked! Kép

Legyen szép hétvégétek!
réka
Vendég

Duddu!
Kép Tényleg aranyos. Nálunk a családban van egy ikerpár, akik december 24-én születtek, pont mint az édesapjuk és az apai nagymamájuk!!! Ez aztán igazi családi ünnep lehet! Kép

Jó hétvégét!
Zsu

Zsu
valér

Lányok, elnézést, de péntek du. óta egyszerűen képtelen voltam megnézni a topikot. Csak a felső 4 topik látszott, a többi egyáltalán nem!!! KépKépKép Ezért csak most tudok híradózni Tündiről.

SZÓVAL: TÜNDI HÍRADÓ

TÜNDI MA DÉLELÕTT HAZA MEHETETT A KÓRHÁZBÓL. NINCSENEK NAGY FÁJDALMAI, "CSAK" EGY KICSIT HÚZÓDIK A HASA. A MÛTÉT EREDMÉNYE: A JOBB PETEVEZETÉKE EL VAN ZÁRÓDVA ÉS ENDOMETRIÓZISA VAN. EZT GYÓGYSZERESEN FOGJÁK TUDNI KEZELNI, DE EZ SAJNOS MINIMUM 3-6 HÓNAP ÉS ADDIG TÜNDI NEM FOG TUDNI TEHERBE ESNI KépKépKép
MIKOR BESZÉLTÜNK, TÜNDI NEM VOLT NAGYON ELKESEREDVE, INKÁBB MEGKÖNNYEBBÜLT, HOGY VÉGRE KIDERÜLT, MI A BAJ.

Mégegyszer elnézést a késői tájékoztatásért!
Holnap visszaolvasok és írok magunkról is.

Narco, tudnál vmit írni erről az endometriózisról, hogy tulajdonképpen micsoda?

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Tündi!
Örülök, hogy kiderült a probléma oka! Kép Most pihengess otthon. Biztos gyorsan el fog telni az a pár hónap, aztán majd egyszer Te is előállsz a saját zebrádcsáddal!!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Most ahogy a táblát nézegetem, látom, hogy néhány kismaminál szerepel a baba neme. Néhányotokról azonban még nem tudunk (én legalábbis nem) semmit.

Stella!
Tudjátok már a bébik nemét, és van már nevetek??? Kép

Adri!
Ti hogy vagytok?

Kati, Monyó!
Mensi? Vagy teszt?

Zsu

Zsu
valér

Timika
A másik topikból vagyok, ahova a Tündi is néha benéz.
Ajánlom neki ezt az oldalt:
http://www.endometriozis.hu/

És kívánok neki mielőbbi felépülést és gyógyulást!

Szia
gtünde

Gtündi,

Köszi szépen az infot! Kép

T+K

KépKép

KépKép
timika

Timika!
ugye toled kaptam tavasszal a borze belepot?!

Lanyok!
Remelem meg emlekeztek ram, mindjart teszek fel kepet a kis Attirol, csak meg kicsinyitenem probalok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

itt a kis dragam
Kép

igy alszik Kép
Kép

ha erdekel, akkor teszek majd fel meg

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Judit (Ezvicc)! Kép Jó, hogy ide is írtál Kép A kis Atti már jó nagyra nőtt, ha van időd, tegyél még fel képeket magatokról, jó? Kép Igen, én küldtem neked tavasszal a belépőt Kép

T+K

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: