A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tündi Kép
Tényleg, te holnap mész kórházba. Nagyon szorítok neked péntekre! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kati
Ezt Neked küldöm
Kép
és Boldog Szülinapot!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Kérdés: Hogyan tudok képet beszúrni, hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy ne kelljen minden üzihez beírnom az azonosítót és a jelszót. Lehet hogy valamit nem jól csináltam, de elvileg be vagyok jelentkezve, mert csak a kijelentkezést látom felül.

kancellárka

Kati!

Boldog szülinapot! 25-én már nem lesz érdemes tesztelni, elég, ha elmész UH-raKép

Juca

tjuca

Seszi!
Neem állandó, csak kétszer megyek egy héten és csak nov. 25-ig. Egy konkrét produkciót "csinálunk" addigra.
Viszont, ha "beválok", akkor lehet, hogy elsősöket taníthatok egész évben. Húúú, az nagyon jó lenne... Kép

Lányok!
Nagyon köszi a drukkot, ránk fér. Szerintem ma csak beszélgetés lesz, viszont állítólag órákig kell várnunk. Majd kiderül!

Brill!
Ma meddőségi dokihoz megyünk és ha kell, ő küld majd el andrológiára minket.

Kati!
Megadnád nekem az e-mail-címed? Köszi!
Nagyon drukkolok, hogy a névnapodra meglegyen, amire vágysz!!! Kép

Tündérke!
Még egyszer: Veled vagyunk! És minden rendben lesz! Kép
Köszönöm a köszöntést. Te vagy az első életemben, aki Rékaként köszöntött. (eddig Erzsébet-nap volt az én napom)

Majcsi!
Annyira jó, hogy zebrás vagy! Esküszöm, nekem is jól esik a gondolat! Kép Kép

Puszi:
réka
Vendég

Kati!Kép

Nagyon sok boldog SZÜLINAPOT kívánok neked!Kép

Sysy
sysy77

Dudu!
Upsz...KépÉn már előrébb jártam gondolatban, bocsi!Ne is legyen rá szükségetek! Kép
Azért a drukk megy...!

Kati!
Szerintem jó döntés volt.Én is ezt tenném a helyedben.

Tündi!
Nem voltunk még maszek orvosnál.Először megpróbáljuk "hátszéllel" megsürgetni a dolgot...Kép
Megnéztem az albumod több sikertelenség után végre(de közvetlenül nem lehet belépni, mert azt írja ki, hogy az oldal nem található)Szóval nagyon szépek voltatok!Nem is tudtam, hogy Pécsen van egy ilyen "lakatos" hely.Mindig tanulok vmit!
Adataim:
-33 év
-aug 17.
-Bp
-na ez nehéz ügy, mert 2004.jan-tól nem szedem a gyógyszert, de csak szept-ben jött meg először és reménykedés csak attól a ponttól kezdődik...Eredmény szempontjábol tök mindegy...
-26-28 nap (az utolsó 4 hónap)
- 9. cn
Előre is köszönöm!

Puszó
Brill

Kép
brill

Duddu
Drukkolok Dévaihoz. Aztán számolj be arról, hogy mi volt a megbeszélésen.
Amúgy te akkor most Erzsébet vagy, vagy Réka, vagy mind a kettő? Kép

Kati Kép
Miért akarsz 25-ig várni. Ha most péntekig nem jön meg, szerintem tesztelhetsz.

Juca Kép
Remélem a rókakoma azért visszafogja magát. Amikor én kb két hete írtam, hogy már kijött rajtam a ragya, csak azt nem írtam, hogy hozzám képest milyen sok és te írtad, hogy amikor babás lettél akkor te is jól kirügyeztél, bevallom titkon elkezdtem egy ici-picit reménykedni. (Persze minden alkalommal reménykedtem, az utolsó pillanatig.) Bár nekem a patik eddig mindig mensit jelentettek. A múltkor, amikor pozitív lett a tesztem, gyönyörű volt a bőröm. Most minden annyira más volt. Remélem ez a végeredményre is igaz.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Brill! A pécsi lakatos hely az eredeti. A végzős kollégisták lakatolták fel oda a szekrénylakatot aztán később továbbfejlődött szerelmeseknek, azóta átvette Győr, Szfehérvár meg Szekszárd is, meg még kitudja mennyi városban van még ilyen aranyos szokás.

kancellárka

Sziasztok! Kép

Juca
Szerintem ez egy tipikus boxira jellemző történet! Kép
Neeeeem, egyébként viccet félretéve, szerintem csak nevelés kérdése... Kép
Remélem már sokkal de sokkal jobban vagy!!!
Pihizz sokat! Kép

Unique
Hol vagy????

Brill
Megnéztem az albumod!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Kép
Oooolyan szép ruhád volt!!!!
Marshall meg egyszerűen zabálnivaló, és gyönyörű szép!
A simit átadtam! Kép Az ágyat nálunk is simán birtokba vennék a kutyák, csak nem tudnak feljönni az emeletre Kép
Marshall mennyi idős?

Kati
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!! Kép Kép

Kép

Timika
Köszönjük, átadtam!
Szerintem az is sokat segített Totyinak, hogy ilyen aranyosak vagytok és ennyit gondoltok rá Kép
Veled miújság?
Sajnálom ezt a hajnali 4 órai ébredést, viszont Kristóf elszóraloztatja az anyukáját! Kép Biztosan nagyon jó érezni őt, ez olyan szép dolog! Kép

Nárcisz
Remélem már sokkal jobban vagy!!!
Azt nem mondtad, hogy arcüreggyulladásod is van... Kép Az nagyon rossz, nekem 12 éves korom óta minden évben van.
Ha érdekel van rá házi gyógymódom!!!

Bogi
Biztosan érdekes ez a tanfolyam! Kép
Ez az indiai aspektus egyébként miben különbözik a nyugatitól???

Seszi
Köszi! Kép
Egyébként Totya 5 éves.
Hát igen, tudom, hogy a boxik betegesekedő fajták, sajnos Kép
Nálatok mi a helyzet? (a munkarengetegen kívül)

Tündi
Nagyon nagyon drukkolok!
Minden a legnagyobb rendben lesz!
Kezem lábam X-ben érted!!!Kép

Szisz

szisszka

Ja, még valami...
Képzeljétek, elkezdett felfelé vándorolni a hőm, tegnap 36.6, ma pedig már 36.7 volt.
Igy ha minden igaz, 19 cn-volt pé-m. ez nagyon későinek számít???

Szisz

szisszka

Dudu!Kép

Irtam neked imélt.

Puszi
Vendég

bril nagyon szepek vagytokKépa ruhad meseszepKép

tundi nagyon nagyon szoritok erted,remelem hogy minden rendben lesz.

reka juj de joooo neked.Valamikor en is szerettem volna tancot tanitani.Sot koreografusszerettem volna lenni,de nalunk nehez a suli.

kati lenne par szakmai kerdesem.Fondannal kapcsolatos.ti hasznaltok?ha tudsz tanacsot adni akkor emilben kerdeznek.

szisz mennek a drukok totyinak+++++++++++++Kép

lanyok ejjel alig aludtam.nagyon beteg voltamKép

narco jobbulast.

Kép
monyoka

Kedves Szisz!

Én mondtam, hogy későn lesz a péd. Remélem azért huncutkodtatok egy kicsit.
Szerintem nem túl sok. Nekem az utolsó előtti ciklusom 34 napos volt a nyerő pedig hasonló, szóval ez önmagában nem kizáró okKép Bár doki nem volt felhőtlenül boldog mikor ezt hallotta. Úgy látszik neked is átállt egy kicsit maratonira. Szerintem úgy számolj, hogy 20+14 mert én pl. soha nem tudtam eldönteni, hogy 19 v. 20. Szóval ha a 35. napon semmi, akkor már szétizgulom az agyam értedKép

Kutya. Apu vadászik, neki vizslái voltak. Azt mondta, hogy kutyánál nincs megbízhatóbb társ, ugyanakkor mégis egy kutya, és mindig előállhat egy kiszámíthatatlan dolog. Ezt mindig szem előtt tartom. Ugyanezt nyilatkozta egy vakvezető kutyaképző is. Ezért mindig az embernek kell résen lennie, és ha a kutya "botlik", az egy jel. A mi kutyáink nagyon megbízhatóak voltak, kiképzett vadászebek, de apu soha nem tűrte, hogy a szájukban legyen a kezünk, vagy hasonló. (Persze mi sem tartottuk mindig magunkat ehhez, de felnőttként értem, hogy féltett minket). Tudta, hogy a kutya mindig csak 99,9999 %-ban megbízható, és nem akarta, hogy esetleg minket kapjon meg. Hogy lekopogjam soha nem volt gond velünk, bár volt egy macsek, akinek nyaktekercs volt a neve. Nagyképűen egy tálból akart csemegézni a kutyával. Jogos volt, nagyon sajnáltam szegényt, de nem tartotta be a szabályokat. Sajnos egy kétéves gyerek sem mindig tartja be a szbályokat, és ha nem is ilyen drasztikusan, de a kutya jelezni fog, hogy ezt már ne. Persze ezt a kutyás szülők jobban tudják, és el is fogják mondani, hogy mire vigyázzatok, hogy ne legyen gond.

Juca

tjuca

Monyoka!Kép

Elküldtem neked imélben az én címemet.

Puszi
Vendég

emil ment kati

Kép
monyoka

Kati!
Boldog szülinapot, és sztem jól tetted, hogy még nem teszteltél, bár a 25-i kicsit azért soknak tűnik.

Tündi!

Kitartás nemsokráa véget érnek a megpróbáltatások!
Sokat gondolok, rád, és várom a híreket.

Majcsi!

Persze, hogy igaz lesz a végeredményre. Minden jó lesz és szép. Kép

Nárcisz!

Én alapvetően nem vagyok olyan, nagyon pesszimista (csak mint az átlag magyar) néha rámjön, de már ki is hevertem.
A problémáim meg majd megoldódnak valahogy, a
Jóisten asszisztálása mellett.
Ahogy Noémi írta (idézte) a másik topicban és ez nekem nagyon tetszett:

Isten csak akkora terhet és problémát tesz a vállunkra, amelyhez erőt is ad, hogy megoldást találj rá

Sziszka!

Jóhogy, simán lehetett akkor. Nekem sem ugrik a hőm csak szépen vándorol felfelé. Ennek ellenére, én szentül hiszem, hogy van pé-m.
Ma nekem már 37,0 volt. Bár ez persze nem jelent semmit.

NA sziasztok, mindjá jön főnök, úgyhogy...munkára!
Vendég

Monyóka
Köszi Kép
Mi baj volt az éjszaka??? Kép

Juca
Köszi a tanácsokat!
Egyébként biztosan kicsit másképp fogom látni a dolgokat, ha pocakos leszek, meg ha megszületett a gyerkőc. Kép

Hő.
Figyelek számolok.
Huncutkodunk mi rendesen, de még egy ideig köntösben Kép
Egyenlőre csak mérek és figyelek, hogy mi történik velem.
Aztán ha minden ok, akkor januárban babaprojectre fel!

Szóval lányok, ebben az éveben még átvállalom a menziket, úgyhogy hajrá! Kép

Junko
Biztosan van pé-d! Kép
Szerintem nem gáz, ha vándorol felfelé, és nem ugrik. Szerintem az a lényeg, hogy a ciklus első és második fele elkülöníthető legyen.
Szóljatok ha ostobaságokat beszélek!!!!

Szisz aki ma megint egész nap lusta dög Kép

szisszka

Sziasztok!

Tündi Kép , köszönöm szépen a köszöntést, nagyon figyelmes vagy Kép, és ne izgulj a névnapunkon minden rendben lesz a kórházbavonulással és a lapar meghozza a várva várt eredményt! Kép Gondolunk majd Rád sokat!

NarcoKép, köszi, de Tőled, mint orvostól, hadd kérdjem, hogy mit értesz az alatt, hogyha "nem reped meg, felszívódik"? Ha felmegy a hő, akkor megrepedt, nem? Igaz, nekem a szuri után egy héttel, ami elég furcsa.. És az is lehet, hogy ciszta lesz belőle, ugye? Köszi szépen.

Kati Kép, nagyon boldog szülinapot, és drukkok mennek:

Réka
korek

sziszka.

iszonyuan fajt a hasam,kb 2 orankent fel kellet kelnem setalni egy kicsit,nagyon rosz volt.
meg roszzul lettem egy hulye veres filmtol is.
meg a viszerem is elkezdet fajni alig birtam labraallni.
egyszoval borzalmas ejszakam voltKép

Kép
monyoka

Elküldtem a választ Monyo!Kép

Visszérügybent profi vagyok, tavaly műtöttek. (Mindkét lábam)
Vendég

Majcsi!Kép
Hát persze, hogy nem lesz gond. OK bevallom én is remegő térdekkel mentem az első és még a második UH-ra is, de ez belefér. Első babával nekem is letisztult a bőröm, ott örültemKép Kívánom, hogy egészséges mértékben látogasson a róka, meg járkálnod kelljen pisikélni, hogy nehogy pánikoljKép

Duddu!Kép

Elfelejtettem válaszolni, nekem nincs sárgás színű folyásom az utrótól. Orvost kérdezd! Viszont az Elevit citom és napsárga pisit csinál.
JA és valóban jobb a hüvelykapszula, egyrészt, mert nem vagy tőle olyan, mint egy drogos (kába, szédülős), másrészt a róka sem hozza ki belőled. Úgyhogy hajrá!

Szisz!

Én csak beleképzeltem magam a kutyák helyébe, és szar ügy voltKép Olyan, mint az első gyerek téma, akinek jön a kistesó, és kötelező örülni meg szeretni, pedig kiesik a pixisből miatta.

Juca

tjuca

Kati
Ez neeem igazság! Kép Elmarad a mai zebra! Olyan messze van még a 25-e, kizárt hoyg addig kibírd tesztelés nélkül ha nem jön meg! Kép Drukkolok neked tovább!

Stella, Majcsi, Sziszka, Monyóka, Junkó, Korek
Köszönöm szépen!!!!! Kép

Majcsi
Mennek ám a drukkok visszafelé is, hoyg minden rendben legyen most!

Korek
Azt én sem értem, hoyg hogy mehetett fel a hőm augusztusban amikor bizonyítottan cisztám volt, de felment, mert mértem ciklus végén és leesett, azt meg csak fentről tud Kép, szóval......minden lehetséges!

Sziszka
Aug.-szep.-ben nekem is elég későn volt a peterérésem. Aztán szeptember végén elkezdtem szedni a Juca-féle méhpempőt Kép, és októberben valszeg 12 cn körül már megvolt a repim. Szerintem a méhpempő volt ilyen jótékony hatású, de talán ez a hónap is igazolni fogja ezt. Majd megírom.

Niki
Én minden üzihez beírom az azonosítót, nem tudom lehet-e máshogy.
Nem is tudtam, hoyg sok más városban is van szerelmesek lakatos helye Kép de jó Kép

Réka
Akkor most büszke lehetek magamra, vagy ezentúl szeretnél inkább "Böske" lenni? KépKépKép Megjegyzem, a Réka sokkal jobban áll neked Kép

Brill
Köszi! Hát ha nem tudtad, akkor gyere egyszer Pécsre középidőben a pároddal, mert itt és a környéken már többeknek sikerült babásodni (jelenlévők mindig??? kivételek Kép) és akkor megnézheted a lakatokat is, sőt hozzatok is magatokkal és rakjatok ti is egyet Kép
Nekem sajna még nem volt időm megnézni az albumodat, de az biztos, hogy sort kerítek majd rá!
Jajj, hát a január és szeptember között elég sok idő telt el, de akkor maradok a szeptembernél, ha nem bánod.
Üdv a táblában! Kép

Azt még nem is írtam nektek, hogy tegnap este óta extra energiák szabadulnak fel belőlem Kép Este fodrásznál voltam, vágás, festés minden volt Kép hát mit mondjak, mintha kicseréltek volna Kép Meg valszeg az adrenalin szintem se alapon van, este 11-kor még nem álmosan feküdtem le, máskor meg 9-kor már medve módra durmolok Kép És tart még ma is ez a turbós állapot, csak tartson ki még 2 napig Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Vigyázz magadra, egy kalappal a kórházhoz!!!Kép
Nem biztos hogy tesztelek, végül is igaza van Monyonak és Dudunak, még nincs sok értelme. Csak elszomorodok.

Kati
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Tündi!

Vigyázz magadra, egy kalappal a kórházhoz!!!Kép
Nem biztos hogy tesztelek, végül is igaza van Monyonak és Dudunak, még nincs sok értelme. Csak elszomorodok.

Kati
Vendég

Tündi!
Akkor kénytelen leszek mindig beírni, mert itt le van tiltva az is hogy megjegyezze a jelszavakat, na mind1.
Nem sokmindent tudok, hogy mi vár rád holnap és holnapután, de én is szorítok érted, mert azt tudom, hogy a kórház nem jó dolog.
A lakatos dolog meg olyan szép és jó, hogy mindenki átveszi ezt az aranyos szokást.
Niki

kancellárka

Móni
Ne haragudj, figyelmetlen voltam, bent maradt a táblába hogy 4. inszem....Már kitöröltem, következőben nem lesz benne!

Kati, Brill
Anyukám szülinapja aug. 17, apukámé ma KépKépKép

Tündi
Vendég

Azt ítra, hogy sikertelen, próbálja később. Erre kétszer ment el. Bocsi
Vendég

Tündi!
Akkor kénytelen leszek mindig beírni, mert itt le van tiltva az is hogy megjegyezze a jelszavakat, na mind1.
Nem sokmindent tudok, hogy mi vár rád holnap és holnapután, de én is szorítok érted, mert azt tudom, hogy a kórház nem jó dolog.
A lakatos dolog meg olyan szép és jó, hogy mindenki átveszi ezt az aranyos szokást.
Niki

kancellárka

Na nekem is kétszer ment el, és nekem is hibaüzis volt Kép bocsi

kancellárka

Sziasztok!

Juca!
Valóban nem szeretnék odáig eljutni. Sajnos most nincs időm betegszabira menni, mert akkor nagyon lemaradok, és nem fogom magamat sohase utolérni. A betegszabit meg majd tartalékolom máskorra.
Nagyon tetszett amit írtál a kutyákról. Valahogy megfogalmaztad azt, amit már régóta érzek. És mi történt a kutyák táljából evő macsekkal?

Seszi!
Valóban nem arcüreggyulladásra van, de 2 fertőtlenítő hatóanyag is van benne, ami felszivárog, és kiöli a bacikat, így segít az immunrendszeremnek. Antibiotikumot pedig elvből nem szedek, inkább megoldom máshogy.

Tündi!
Bocsi. Nem akarok az agyadra menni. Valahogy úgy érzem, hogy kicsit vesztettél a jókedvűségedből. Persze megértem, hogy mi a baj, vagy hogy van egyáltalán. Remélem a kórházból már megkönnyebbülten jössz majd ki, és végre a vágyad is teljesül majd.Kép

Kati!Kép
Boldog születésnapot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szisz!
Kb egy napig volt arcüreggyulladásom, de már nincs. Én is értetlenül állok a helyzet előtt. Bár én már végigcsináltam egy Broncho-Vaxom kúrát, ez olyan mintha védőoltás lenne, csak 7 féle bacival, és egy évig kell csinálni. De most nagyon pocsékul voltam, és most is imígyen vagyok.

Junkó!
Ezt a mondást már ismerem, a barátnőm kedvence. Nem tudom magamból kiverni a pesszimizmust, hiába próbálkoztam eddig.

Korek!
Ha leesik, akkor utána lesz a pé, utána a progitól ismét felmegy a hő. Azt értettem alatta, hogyha egy petesejt nem reped meg, akkor a gráf tüsző is képes felszívódni, eltűnni, az ovulált, és meg nem termékenyült petesejt is felszívódik a méhben. Csak kérdezted, hogy mindig cysta lesz belőle? De nem lesz mindig cysta, egyszerűen csak eltűnik.

Szegény Monyóka, akinek rossz volt az éjszakája!
Hát ez így nem túl jó párosítás, de ma úgy alszol majd, mint a bunda a kimerültségtől, nem?Kép

Na ez jó sok lett Kép

N

Kép
narco

Tündi, ha nekem végre megjön (úgy tűnik ma v. holnap), akkor pont középidőben megyünk Pécsre (10-11. napon, ami nekem normálisan már pé szokott lenni)Kép Kép A próféta szóljon Belőled! Kép

Réka
korek

Narco Kép
Kösz Kép
korek

Korek!
Szívesen Kép

Kép
narco

Brill!
Neked akartam még írni.
Megnéztem az albumodat, és valóban gyönyörű volt a ruhád, meg te is. Azt tudni kell, hogy én leginkább esküvőbuzi vagyok, de szerintem többen vagyunk így itt ezzel.
A helyzet pedig hidd el, majd rendeződni fog.Szépen lassan segítséggel, vagy anáélkül a szervezeted majd magához tér. Ehhez nagyon szurkolok neked.

N

Kép
narco

Nárcisz
Azt jól látod hoyg vesztettem a jókedvűségemből, de ennek tényleg semmi köze hozzád, nyugodj meg efelől, oké? Kép Csak a műtéti dolgok... Köszi a jókívánságaidat!

Korek
KépKépKépKépKép Na és megnézitek a lakatokat? Kép Mik a tervek, pihenés, kirándulás? Kép

Tündi, aki nem képes most leszakdni a netről Kép
Vendég

Dudu!Kép

Kérted az emil címem, most furdala kíváncsiság, hogy mit akarsz nekem küldeni!Kép

Ne tedd ezt velem...
Vendég

Virág!

Jelentkezz, hogy mi a helyzet, bár tudom sokat dolgozol.

Tündi!
A jókedv majd visszajön hamarosan. Én tudom is hogy mitől. Kép

j.
Vendég

Tündi Kép, hogy még tutibbra menjünk, meglátogatjuk a babás szerköveket és egyéb látnivalókat, szóval inkább kirándulósra tervezzük (már korábbra terveztük, de elmaradt, most pótlunk)Kép
Remélem így már igazán nagy esélyünk van Kép
Hol vannak a lakatok?

Réka
korek

Sziasztok!

Juj de nagyon sokat íratok!!! Kép

Kati!
Sok boldog szülinapot!!! Kép Isten éltessen sokáig. Ugye milyen szép ajándék lenne egy kis zebra? Hát én ezt kívánom Neked!!! Kép

Tündi!
Vigyázz Magadra!

Csibe!
Kép

Refi!
Mit szólt a párod? Gondolom majd kiugrott a bőréből... Kép

Ha tudok, este még visszajövök, most megyek haza. Azt hiszem ma este elkapom a párom frakkját... KépKépKépKép

Üdv mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Még egyszer köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!KépKépKép
Vendég

lanyok nem igazan vagyok jol,es nem tudom mit csinaljak.(
mar majdnem vettem be aspirin plusz c-t de meggondoltam magam mert mivan ha....

kati,eddig soha semmi bajom nem volt a viszerimmel.nincsenek kidudorodva semcsak ugy vannak a terdhajlatomban.most viszont elegge fajKépaz tuti hogy nem operaljak meg,azt nem engedem.

narco remelem most jobb lesz az ejszakam.Most is olyan komas vagyok hogy csak na.meg diszitenem kell a tortat meg pogacsat sutnom,aztan pihenek.
nem tudom miert nyilal a hasam,ez aggaszt a leginkabb.Olyan vagyok mint te,peszimista.
mar azt is gondoltam hogy ciszta,vagy myoma vagy....meg rosszab

lanyok eloszor fordult elo velem hogy elutasitottam a parom kozeledeset,olyan roszul esett,talan meg jobban mint neki.
ne haragudjatok hogy ilyen vagyok,de most tenyleg rosz.22 evsen ilyen pocsekul erezni magam,tiszta szegyen.el vagyok keseredve.
tegnap olyan jo kedvem volt,ugy orultem az eletnek meg minden,ma meg...Na befogom.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nárcisz!
Remélem gyógyulgatsz!Kép

Timi!
Emil cím: oo8@freemail.hu (nem nulla, hanem "o"betű!)

Réka!
Kíváncsian várom, hogy mi volt!

Junko!
Írtam mailt!

Velem annyi, hogy felhívtam a dokit, hogy szerinte ilyen erős "pecsételés" mellett van e értelme a Duphastonnak. Azt mondta nyugodtan hagyjam abba, mert a gyógyszer a nyh-t tartja és majd meglátjuk, hogy lelökődik e vagy sem. Azt mondta, ha hét végig nem lesz "rendes" mensesem tesztelhetek és akkor hívjam, ha meg lesz, akkor azért hívjam.
Nárcisz, neked erről mi a véleményed?

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Azt elfelejtettem az előbb írni, hogy a férjecském ma volt andrológián és 10 nap múlva lesz eredmény!
Ezen is túl vagyunk, most izgulhatok a jó eredményért!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

MonyoKép

Lehet hogy csak front van, szedd össze magad. A párod meg biztos látja hogy szét vagy zuhanva.
Fel a fejjel!Kép
Vendég

Junko!

Megint írtam mailt!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Mint progiszedő azt mondom, hogy igaza van az orvosnak. Nem tudom, hogy mennyire erősen vérzel, ezért nem is mondok semmit. Az tény, hogy ha van baba, akkor pár napot kibír progi nélkül, ha pedig nincs meg fog jönni. Ha van és mégis elmegy, azt jelenti, hogy sajnos nem volt elég erős, nem jó a beágyazódás. Utóbbit nagyon nehéz tudomásul venni, de hidd el ez pozitív, mert azt jelenti, hogy képes vagy teherbe esni, és nem vagdalkozni szeretnék a számokkal, de egyes statisztikák szerint az első terhességek 25 %-a végződik vetéléssel, de sajnos a többedik terhességek esetén is nagy a vetélési arány. Ez tény, szomorú. Ám itt van Majcsi, Juca, és leend Dido, Kivi és még sorolhatnám, akik élő példa arra, hogy jön majd egy másik lurkó, aki egészséges lesz, mint a makk! Én még bízom benne, hogy nálad is az a helyzet, mint Majcsinál, de ha nem , nem elkeseredni, hanem fel a fejjel, és tovább nézni!

Tündi!

Én még nem írtam, gondolok rád holnap és imádkozok érted. Többet nem írok, sok beszédnek sok az alja, remélem majd érzed, hogy veled leszek.

Narco!

Hát Nyaktekercs lett a neve. Kismacska volt, és ahogy megnőtt soha nem tudta egyenesen tartani a fejét. Mondjuk nem volt röntgen vagy uh, tudod ezek olyan vadállatokKép Nálunk minden macska valamilyen jellemző tulajdonságáról kapja a nevét (Atléta, Rozmár, Kannibál, Penge...)

Monyó!

Ha pihennél egy kicsit, az jó lenne. Visszérkezelésben rossz vagyok, mert olyanom nincs. Ja és ne nézz véres filmet, ha nem bírodKép Szerintem a szundi mindenre jó orvosságKép

Juca (aki nem kicsit lepcses)

Dido hol vagy merre csavarogsz????

Unique! Fénykép????
Stella! Dettó!!!!

tjuca

Monyó!

Tegnap nekem sem volt virágos jó kedvem, de mára elmúlt.

Nekem talán egyszer volt olyan hogy konkrétan elutasítottam a férjem, nem jó érzés, nagyon nem, de majd elmúlik.

Szóval ilyenkor gyorsan lefeküdni elaludni és lezárni ezt a napot. Holnap jobb lesz. Kép

Csibe!
Én is.

Egyébként lányok Csibével a szegedi orvos lehetőségeket tárgyalom, mert eldöntöttem elkezdjük a kivizsgálásokat...

j.
Vendég

Sziasztok,

Hát visszaolvasni most nem tudok, iszonyú rengeteget írtatok! Kép Ami jó is, meg nem is, mert egy fáradt, mindig-alvós és munkába járós kismama nagyon nehezen tud lépést tartani Kép

RefiKép
Hatalmas gratula!!!! Kép

JucámKép
A meglepi:
Kép
Kép
Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás