A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Ezen az oldalon (http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=99&cid=47714) egy tök jó könyvet ajánlanak, sokan magunkra ismerhetnénk benneKép

Kép
babus2005

Sziasztok!
Egyszerüen nem tudom követni annyit írtatok már.
Most van egy kis idöm, mert Ákos elaludt.
Tündi:
A 26.ciklusnapon járok...
Ilyenkor már görcsölni szokott a hasam,de most semmi.
Jó lenne ha már "pociba lenne" a harmadik "huligán" is.Ákos febr.17.-én betölti a 3évet és szeretném ha addigra legkésöbb sikerülne,nem szivesen adnám bölcsibe,szeretném ha itthon lenne még velem jövö szept.-ig.
Gili:
Köszi a "bókot",de anyukám is ilyen vékony,apu is egy magas vékonyalkat volt(tavaly nov.ba sajnos öt is elvesztettem,nagyon beteg volt.)
De szeretek enni(föleg szalonnát,tepertöt,csokit...,és szerencsére sosem kellett fogyoznom.Rékával pedig kerek 20kg-ot
hiztam(50kg-ról indultam...Ákossal 15kg-ot hiztam,de mikor kijöttem a korházból a férjemnek másik rucit kellett hozni,mert minden nagyvolt rám.)
Babus:
Nagyon szép kisfiad van,igazi kis huncut pasinak nézem!?
Ironram:
Hát mi most maradunk egyenlöre a sertéshúsnál,a csireféléket látni sem birom!!!
Komolyan aggódom mi lesz...
Most megyek pihenek én is egy kicsit.
Szép délutánt!
Üdv mindenkinek:
Zsuzsa
refief

Unique!

Én a nőgyógyász doktornénimmtől tudtam meg az AFP eredményemet egy hét után. Mikor levették a vért (István kórház) ott mondták, hogy egy hét múlva már lehet érdeklődni.
Ne izgulj, tökéletes lesz az eredményed!!!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Refief!

Szerencsés alkat vagy! Ezzel igyekszem álcáznia a "sárgulokazirígységtől" érzésem!Kép
Husi!
Azt hiszem úgysincs jó megoldás, köszönhetően magunknak! Én spec a sertéshusitól jobban félek, mert állítólag azt hormonozzák is, így nem örülök, amikor családom férfi tagjai női hormonokat falatoznak jóízűen. Azt még csak ki sem tudom sütni a húsból!
persze ez én vagyok, mint egy vélamény.Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!
Gratulálok Hagymácska jó eredményeihez Kép Már milyen nagy, 12 hét... tényleg megy az idő Kép
Esetleg egy UH kép...?Kép
Benéztem a weboldaladra is hátha ott találok egyet, de nem találtam...Kép
Egyébként ugye megúult az oldal, nem ilyenre emlékszem,de nagyon jó lett Kép

Babus!
Kristófka nagyon tünemény, mint mindig Kép
Örülök, hogy végülis nincs semmi probléma a szemével Kép de ilyen huncut nevetős szemekneknem is lehet semmi problémája Kép

Unique!
Örülök, hogy Veletek minden rendben Kép
Szerintem se aggódj a csibehusik miatt, ha kívánod nincs is attól finomabb Kép

dido

dido
dido

Kép
Kép
Kép
Vendég

Tündi!
Kérdezhetek? Új vagyok a tábla ciklus nap/hét oszlopát még mindig nem értem.
Köszi: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Eszter!Kép
Nem voltál kemény én is gondoltam, hogy hasonlóakat írok Narconak, végül nagyon becsomagoltam. Néha kell az embernek a külső objektív kupánvágás.

UniqueKép
De jó, hogy végre itt! Süsd meg a szárnyst, meg főzd meg. Szerintem ne pánikolj, mert csak a baba veszi fel a ritmust. Most őszintén mit tudsz csinálni? Reméljük nem lesz baj, de addig sem nagyon érdekel, mert úgysem tudok ellene tenni.
Holnap küldök fotót!

Dido!Kép
Ez a beszéd! Küldesz fotót az új szobáról?

TündiKép
Köszi, hogy máris javítottál a táblában!

CsajszikKép

Megtaláltam a védőnőmet telefonon, holnap megyek hozzá. Köszi a segítséget!

Most röviden ennyi, mert ma dolgoztam, de még kellene egy keveset.

Juca

tjuca

Niki!Kép

Amíg nincs baba, addig azt jelöli a tábla adott oszlopa, hogy hanyadik napon tartasz a ciklusban, az első uh után pedig átváltunk hetekre, mert a terhességet abban követjük.

Juca

tjuca

Niki
Juca már válaszolt, így biztos érthető a számodra is Kép

Juca
Igazán nincs mit! Kép Igyexem, igyexem Kép
Nem kéne ma már sokat melóznod, lassan kímélő üzemmódra kapcsolhatnál Kép Persze te érzed, csak vigyázz magadra Kép

Tündi
Vendég

Eszti Kép
Jójó tudom, hogy nem kéne pánikolnom a szárnyasok miatt, csak az aggaszt egy picit, hogy mi kismamik nem kaphatunk ugye gyógyikat meg oltásokat ami megvédene. Ennyi. Egy ideje száműztem a szárnyasokat a kosztomból, de nem van ez így jól, mert közben meg sokszor kívánom. Kép
Szóval keresem az arany középutat Kép
Szerintem sem voltál kemény Nárcisszal, ezt Tőled meg már amúgy is megszokhatta mindenki és ez nekem egyébként is tetszik. Kép

ÉviKép
Hát nagyon remélem, hogy minden OK lesz, főleg amiatt, hogy ha nem, akkor utána egy halom vizsgálatra el kell mennem Kép
Genetikai UH volt már Nálatok, ugye? Bocsi, mostanában állati feledékeny vagyok, de gondolom ezt nem kell ecsetelnemKép

JucaKép
Igyekszem-igyekszem. Alapban egyetértek Veled persze a csibehusival kapcsolatban és tudom azt is, hogy csomó vitamin van, ami szinte csak abban van meg a babónak, csakhát olyan nehéz ilyen parázós kismami lenni. Kép
Várom a képet! Kép
Ne dolgozd magam halálra, jó? Főleg ilyen szép UH-s napon! Kép

RefiKép
Én is nagyon irigyellek ezért az alkatért. Én 61,6 kg-ról indultam és már 65,4-nél tartok. Kép Tehát +4 kg az első 4 hónap után. Ami lehet kevés is de én inkább soknak érzem. Kép
És nagyon drukkolok a babóhoz!

DidoKép
Egyetértünk a csibehusik finomságában, sorstársnő! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

JucaKép
Bocsika: "ne dolgozd magaD halálra" akartam írni Kép

KépKép
unique

UniqueBébiKép

Ez csak freudi elszólás lehetett, ismerlek, mint a rossz pénztKép

Juca

tjuca

Unique!

Már voltunk genetikai UH-n, mikor 18 hetesek voltunk. Ott tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. Nemsokára Ti is mentek, nem? Meg fogjátok kérdezni a nemét? Olyan kíváncsifáncsi vagyok!!!
A madárinfluenzától én is félek, de a csirkehúsról nem tudok lemondani, én nagyon szeretem... Reméljük, hogy nem lesz baj.Kép

Annácska!

Gratulálok a kisfiúhoz! Hogy fogják hívni?

Juca!

Ezek ám a szép méretek! Dóri 9 hetesen 19 mm volt csak. De behozta a lemaradását, most bőven megfelel a korának. Várom a fotót!

Eszter!

Hagymácska is milyen nagy már! Szinte most volt, hogy megtudtuk, hogy a pocidba költözött, és már 6 centi! Õrület. Nagyon megy az idő...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉviKép
Bocsánat, tényleg rémlik már, hogy írtad a genetikai UH-t. Elvileg én is megyek majd, bár még nem kaptam rá beutalót, pénteken megyek a dokihoz (akor leszek 18+1) és akkor szerintem ad papírt hozzá. Mi is nagyon kívéncsiak vagyunk, hogy fiú vagy lány Kép Gondolhatod! Kép
Nem baj, legkésőbb majd a 3D-n kiderül a turpiszsság. Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique!
Köszi a gratulációt! Szerencsésre a ritka hasfájáson kívül semmi tünetem nincs, illetve egy kicsit feszül a mellem és érzékeny a mellbimbóm. Néha fáradtabbnak érzem magam, de ezt nem mindig fogom Mazsolára, mert egyébként is előfordul velem, hogy fél kilenckor lehúzzák a rolót... Kép
Eddig szerencsére elkerült a rókakoma, de lehet, hogy majd csak ezután kopogtat! Kép Lehet, hogy ez öröklés kérdése is, mert anyukám szokta mondani, hogy egyikünkkel sem volt hányós, pedig hárman vagyunk tesók.

Tündi!
Köszi előre is, hogy beraksz.
Név: Norwell
Kor: 24
Szülinap: okt. 9.
Lakhely: Győr-Moson-Sopron megye (azért nem írom bővebben, mert nem tudja még a család az örömhírt, és hátha olvassa valaki... Kép )
Babagyártás kezdete: 2005 augusztus
Ciklus hossza: 35-38 nap
Hét: elvileg 4 hét és 10 nap (szept. 15. az utsó mensim első napja)

Előre is köszi!

Puszi mindenkinek!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

JucaCicaKép
Na szép.... Kép Méghogy freudi elszólás... Amikor Neked otthon kellene pihenned táppénzre kiírva 9 hónapig és ehelyett benn gürizel a melóhelyen Kép

KépKép
unique

AnnácskaKép
Mesélj gyorsan, mi volt a 4D-n!!! Olyan kíváncsi vagyok!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok,

nemrég találtam rá erre a fórumra, de olyan jó olvasni a soraitokat. Tudni, hogy nem vagyok egyedül. Lassan egy éve próbálkozunk, hónapo óta megy a clostyl+UH kúra, már injekcióval is repesztették volna a tüszőt de nem repedt, egyelőre tehát semmi bíztató, pedig annyira szeretnék egy picike kis BABÁT!!!!!!!!!!!!

Sikerülnie kell!!!!

Bíztatás? ,))))

Sziasztok:
verus
werus

Lányok!

Ím a fotó:
Kép

Juca

tjuca

Werus!Kép

Üdv itt, nagyon drukkolok, hogy mielőbb neked is legyen zebrád.

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!Kép

Ma voltam EKG-n,hála istennek minden rendben van velünk,normális volt a szívhangom.
Nemrég jöttem haza a várandós klubból,ma voltam először és ma pont a szülésről volt szó. Hát most aztán mindenféle érzés kavarog bennem pedig hol van az még hogy én szülni megyek!Kép

Annácska!Kép

Gratulálok a kisfiúhoz!Kép
Nekünk is az lesz az orvos szerint!Kép

Tündi!Kép

Köszi hogy átjavítottál a táblában!Kép
Hogy vagy mostanában?

Évi!Kép

Te is az István kórházban fogsz szülni?Kép
Az én dokim is oda tartozik.
Csak Te egy kicsit hamarabb!Kép

Werus!Kép

Kitartás!Kép
Ezek a babák nagyon tudják mikor kell helyezkedni!Kép
Én szorítok Neked hogy sikerüljön!Kép

Babus!Kép

Annyira édes a kisfiad!
Egyszerűen egy tündér,ha egyszer a kezembe kaphatnám!Kép

Sysy
sysy77

Juca!Kép

De édi a picurod!Kép
Gratulálok Hozzá!Kép
Milyen nemű babát szeretnél?

Sysy
sysy77

Szia Sysy!

Örülök, hogy jó lett az EKG eredményedKép
Teljesen mindegy, és nem is szeretnénk megtudni, persze, ha valaki elszólja magát még nem harapjuk le a fejét. Ennyi maradjon meglepiKép
Tudod, a szüléstől mindenki fél, mert új, mert ismeretlen, de mint mondani szokták, még repülő nem maradt fenn, baba sem maradt bennKép

Juca

tjuca

Adriana!Kép

Merre vagy?Kép
Úgy eltüntél?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Lányok!
Réka,Majcsi,Tündi,Dido - köszönöm a bíztatásokat és a dícséreteket, remélem lesz eredménye!Kép
Évi, Norwell
Megelégszem 1 babóval is, csak jönne már!

Réka!
Hogy vagy?

Verus!
Üdv itt. Szomorúan olvasom, hogy a closty nem segít,mert én is ezt csinálom. Holnap kapom a repsztőt.De kitartás, biztos lesz erdménye!

Mennem kell lányok, holnap értekezlet és még nem írtam meg a beszámolómat!

Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

WErusKép
Üdv a topicban! Mielőbbi babásodást kívánok!

SysyKép
Szuper hírek az EKG-ról! Örülök, hogy minden ok.
Nektek már látni, hogy kisfiú lesz? Nem ér... Én még nem tudom amienket Kép

JucámKép
Úgy tűnik a Te babód meg az enyém ikrek Kép olyan egyformák Kép
Tréfát félretéve, gyönyörű a babó és jól sikerült a kép! Hasonlít Rád! Kép

CsibeKép
Jönni fog, ne aggódj, adj neki egy picike időt, jó? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!Kép

Az orvos amikor megvizsgált legutóbb akkor mondta hogy valószínűleg kisfiú,de ez még egyáltalán nem biztos!Kép

Csibe!Kép

Köszi hogy velem örülsz!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Unique!
Aranyos vagy!

Ironram!
Sajnálom. Tudom, hogy sokat nyafogok, ígérem többet nem teszem. Nem miattad, de már pár napja megfogadtam, hogy senkinek nem beszélek arról, ami bennem zajlik. Azt hiszem, hogy ez azért is jobb lesz, mert úgysem fog soha senki megérteni azt, hogy mit gondolok, és miért gondolom azt. Sajnálom Wisht, tudom, hogy sok embernek rosszabb, mint nekem, ezért is hayom abba. Nem miattad, hane már rég átgondoltam ezt. Zárva tartoma számat és kész.
Akkor bocsánatot kérek Wish-től, és Tünditől, meg sok mindenkitől, aki már régebbóta várakozik. Sajnálom mégegyszer. Nem akartam bunkó lenni.

Juca!
Neked is köszi a kupánvágást.

Ja csak annyi még, hogy legközelebb hamarabb szóljatok, ha ilyen van, mert keresek másvalakit, aki meghallgat.

Puszi: Nárcó

Kép
narco

NárciszKép
Szerintem Te félreértettél valamit abból, amit a lányok próbáltak írni Neked. Nem azt írták, hogy dugulj el, sőt, külön kérték (ha jól emlékszem), hogy írd ki nekünk magadból ami bánt. Kérlek, ne tartsd magadba! Annál nincs rosszabb!
És nem azt írták, hogy "nézz körül, sok másnak rosszabb, mint Neked", hanem csak azt, hogy nézd picit kívülről magad és próbálj meg racionálisan továbblépni és akkor rengeteg fájdalomtól kíméled meg magad. Valamint hogy nézd optimistán, pozitívan azt, amit még lehet úgy nézni és lásd meg az élet szebb oldalát is.
Szóval kérlek, tarts ki mellettünk, szívesen veszem mindent, amit írsz (de ha nem szeretnéd, azt is tiszteletben tartom, írhatsz nekem priviben is, úgy is meghalgatlak), csak kérlek, írj!!!

Lányok, javítsatok légyszi, nekem ez jött át!

CsibeKép
Azt hittem már mindenki megtudja kb. 4 hetes kora után, csak én nem! Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sysy!

Igen, én is az Istvánban fogok szülni. Neked ki az orvosod?

Juca!

Nagyon formás kis baba! És kifejezetten férfiasKép

Unique!

A genetikai UH-n ti is meg fogjátok tudni a nemét! De előtte beszélj a picurral, hogy legyen olyan drága, és forgolódjon ügyesen a doktor bácsinak, hogy anya meg apa bekuksizhasson a lábacskák közéKép Nekünk bejött.Kép Remélem a holnapi UH-nál is ilyen szófogadó kislány lesz.Kép

Na, engedem vissza apát a géphez... Sziasztok!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

IRGUMBURGUM!!!!
NArcó!
Már megint azt játszuk, hogy én vagyok az a gonosz barom aki ki akar téged golyózni????
Légyszíves nyisd ki a szemed és olvasd mégegyszer végig amit írtam!!!
Szó sincs arról, hogy húzz innen, mert uncsi a sírás!!! Hányan maradnánk itt szerinted ezen feltétel mellett??? Õszintén???
nem! Arról van szó, hogy sopánkodsz, de nem akarsz megnyílni. ha úgy gondolod, ez neked így jó, ám legyen, de mint orvos és ember már régen rájöhettél volna az élet során, sokkal jobban jársz, ha valahol valakinek névvel vagy anélkü, bárhogy, de kiadod a gőzt!!!
Most valóban mérges vagyok rád és magamra is. Magamra mert megint mumust csináltam magamból, amit utálok, rád mert nem akarod megérteni amit mondtam!
Itt SEnki NEM AKAR TÉGED BÁNTANI, és SENKI NEM AKAR VÁJKÁLNI AZ ÉLETEDBen, mindössze SEGÍTENI SZERETNÉNK NEKED IS ÚGY, MINT EGYMÁSNAK!!!!
Bár sokszor úgy tűnik, TE nem érted, miről is szól itt eme kis társaság.
Túl hamar ítélsz, mint akkor is amikor visszatértél. Mindenki örömmel fogadott, mégis azt írtad senki nem foglalkozik veled, holott magad írtad előtte, hogy nem volt időd visszaolvasni.
Ha most kifakadtnak éreztétek az irományt igaz!
Rettenetesen mérges vagyok, mert nem szeretem, ha valaki (igen itt Narcó rád gondolok) tud erős válaszokat írni, ha épp arról van szó, de elfogadni nem képes. Narco te magad írtad nem egyszer, hogy magírod ahogy van, nem köntörfalazol. Ám legyen, de ha te így, hát ne várd, hogy esetleg veled más ne úgy! Akkor tisztességes a játék, ha annyit tudsz kapni, amennyit adni! Szerintem.
Ígérem lehiggadok, akkor lehet, hogy még bocsánatot is kérek, de egyenlőre úgy érzem, igazságtalan vagy velem!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Didó!
Köszi a honlaplátogatást!
bevallom, most, hogy írtad még azon is elgondolkoztam, hogy milyen honlapom??? Köszi, hogy eszembe juttattad, feltételezem, ebből sejted, nem újítottam meg!Kép
Mindenesetre a dícsérte jól esett!Kép

Juca, Unique!
Köszönöm a megnyugtatást, de mint látjuk, megint célt tévesztettem.Kép

Juca!
Nagyon látványos uh képed van csemetéről!!! Szép!Kép Örülök, hogy védőnénid meglelted, majd mesélj milyen!

Unique!
Okosok azt mondják ahány hónap annyi kiló, de hivatalosan 12-13 a megengedett. Most (ja, két heteKép) kaptam egy rakat olvasnivalót védőnénitől, és az egyikben pontos mese van a témáról. Előkerítsem?

Norwell!
Üdv a táblában! És rögtön zebrával!!Kép

Werus!
Szia itt!
Rögtön egy kis mosakodás!
Nem vagyok ám ilyen vérmes "állat", de nem szeretem, ha.... de gondolom úgyis olvastad. Szóval nem megijedni, és amúgyis a ritkábban írók közé tartozom, az ilyen napok kivételek.!Kép

Tündi!
Rövidítettél a táblán, vagy ennyien kerültek át a zebrásokhoz?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok.

madarinfluenza.no para.nalunk is van es nalatok is.
horvatoknal megtalaltak az embere veszelyes virust.
mindenkinek azt ajanlom aki tud ismerostol vegyen szarnyst.

unique,azzal hogy nem eszel csirket szerintem nem tezsel jot.a szervezetednek mindenre szukseged van.szerintem(csirkes srac)Kép

jucs gratula.

narko nekem nyugodtan irhatsz emilt ha gondolod,valakivel ezt meg kell beszelned.azt ilyet jobb kiirni magunkbol.nekem is volt halvanyketcsikos tesztem,ketto is,aztan megjott.Ez van.Bocs ha felreertetem es nem ez a gond.

verus.mielobbi babasodast.

dudu sikeres tovabbi lepeseket kivanok.

tundi,ne rohanj annyira elore,lehet nem is kell menned tovabbi vizsgalatokra.

hirek.
kepzeljetek,itt nalunk talat apu ilyen kezelest(hiprbarikus)nagyon orulunk nekiKép

uncsitesomnak lanya lett volna,egyhetig verzett mire elment a dokihoz.A doki meg jol le is cseszte hogy mert vart eddig.nemtudni meg mi volt a baj.

na eldugulok,kellemes estet.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok Kép
Voltunk 4D-n KépKépKép
Lányok ez valami hihetelen!!! Kép
A baba gyönyörű Kép Annyira más így látni, megkönnyeztem, annyira megható volt Kép
A doktornő szerint minden rendben van, szépen feljődik Kép Nagy megkönnyebbülés volt ezt hallani Kép
A szivecskéje dobogott, nyitogatta a száját, fogta a fejecskéjét és rengeteget mozgott KépKépKép
Igazán kitett magáért és mindent megmutatott, 200%, hogy kisfiú Kép
Annyira boldog vagyok, folyamatosan mosolygok Kép

Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Móni!
Sajnálom. Kép

Annácska!
Hála Istennek! Kép Gratula a kissráchoz!!! Kép

Juca!
Szép a sztárfotó! Kép

Norwell!
Üdv kollega, milyen szakos vagy? Már ha lehet most beszélni erről (a család miatt)? Egyébként gondolod, hogy olvassák ezt a topicot??? Én német-töris vagyok egy szakközépiskolában. Kép

Nálam még mindig semmi változás, ha csak az nem, hogy ma egész nap majd megbolondultam a hátfájástól... Kép Augusztus közepén voltam halálomon, amikor tényleg alig bírtam mozogni és megmozdulni... Se ülni, se feküdni, de még állni se tudtam. Akkor még gerincröntgenen is voltam, meg kaptam egy csomó kencét, és néhány nap múlva elmúlt... Remélem most is gyorsan elmúlik, mert ha fájna, akkor nem igen tudnék rohangálni a suliban... Kép

Na most megyek alukálni, mert hosszú volt ez a mai nap!

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Üdv Verus a csapatban! Mielőbbi babásodást Nektek! Kép

Zsu

Zsu
valér

Ironram!
nem értem miért vagy mérges?
Szerintem semmi baj nincs. Megéretettem, amit írtál.
Csak azt nem értem, hogyha elmondom, hogy nagyon fáj, akkor hülye vagyok, sopánkodom. ha nem, akkor meg szemét.
Mondtam már, hogy ne haragudjatok. nagyon sajnálom. Elnézést. Tudom még pár nyelven.

Kép
narco

Annácska!
NAGYON-NAGYON örülök Veled én is! Azt hiszem, erre tényleg szükséged volt már!!!! KépKépKépKépKépKép És tényleg csodaszép a sztárfotó!!! KépKépKép
Megérdemled a mosolygást is!!! És mit szólt a leánykád???? Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Annácska!
Tényleg nagyon szép Kisfiad van Kép Úgy örülök, hogy végre örülsz és jó a kedved Kép Gratulálok !!!
Hogy fogjátok híni? Annamari mit szólt a kistesó "fényképéhez"?

Juca!
A Te Tökmagod is gyönyörű Kép Gratulálok !!!
Írtad, hogy meglepit szeretnétek a 9 hónap után a nemével kapcsolatban, de azért gondolom van már nevetek?
HA!!!!! Kép majd elkészül a szoba akkor küldök fotót róla. Nem olyan nagy szám ám, a 35 m2-es lakásunk kisebbik szobája 1,9x2,3m a méretei, de nem csak festünk, hanem laminált parkettát is rakunk le, és terveztünk bele egy faltól falig ágyat, aminek a rajzai még a lapszabásznál vannak. MAJD amikor kompletten kész lesz küldök egy fotót róla Kép

Eszter!
Igen, a férjem is mondogatja, hogy a memóriám már nem a régi Kép, de ne téríts el Kép, mikor is lesz látható valahol a sztárfotó Hagymácskáról???? Kép

Verus!
Üdv. közöttünk !Kép
Tényleg nem vagy egyedül Kép Kívánok Neked mielőbbi pocakosodást Kép

Unique!
Egyettérteni teljes mértékben egyet értünk Kép, és remélem hamarosan a sorstársnőd is lehetek egy Babóval a pocakomban KépKépKép

Dudu!
Merre jársz? Remélem jól vagy?

Most már hív az ágyikó Kép
Jó éjt Mindenkinek: dido

dido
dido

Didó!
A memóriáddal semmi gond! Tényleg köszi, hogy eszembe juttattad a honlapot, mert a nagy tervek közepette ennek fejlesztgetése teljesen elmaradt. Na de majd egyszer!
Kép most nem készült Hagymácskáról, azért élőben integetett egyet! Jól érzi magát!

Narco!
Legyen ahogy akarod. Biztosan én nem tudok magyarázni.

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Lányok!

Juca: Stöpszli nagyon jól látszik.
Annyira büszke érzés lehet feltenni egy képet. Már nagyon vágyom rá, hogy én is itt tarthassak.
Lehet, hogy a tegnapi csecsemők látványa mégis nyomott hagyott bennem.. ? Kicsit zavart a hangulatom mámmma..

Unique: Csak egészségesen parázz azért jó? Kép Miért is lenne gond az AFP-n?!! Ja és pontosan az mi is az? Kép
Ja és a freud-id nagyon bejött. Kép

Pörgööök? Pedig tegnap csak fetrengtem.

Csibe: Köszi kérésed. Megvagyok.
Kicsit talán fel vagyok kavarodva. Úgy érzem, hogy van valami, ami nyomja a bögyömet, de nem tudom mi. Sőt még azt sem tudom megállapítani, hogy rossz, vagy jó? Szóval ma néhányszor azon kaptam magam, hogy izgulok. Mint a lámpaláz az Erkel színpadára lépés előtt.
Nem igazán tudom megmagyarázni, biztos jó zavarosan is hangzik. Persze babó kérdésre vezetem vissza, ha logikát keresek. És talán az lehet az oka, hogy eddig volt mire koncentrálni, mert jöttek a vizsgálatok, most meg a "csak tessék próbálkozni" következik. Persze ez sem igaz, mert csak csütörtökön megyek dokihoz.
Na mindegy nem találgatok tovább, majd kiderül. És remélem, nem beborul Kép

Refief: Talán azért nem görcsöl még a hasad?
Nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de azért jó lenne.. Kép

Werus: Szia Üdvözöllek a "klubban".

Sysy: Örülök, hogy jó lett az EKG-d. De miért is lett volna másmilyen?

Monyó: Köszi, majd meglátjuk. Kép
Ügyes apukád, hogy talált kezelést. Ettől tutti meggyógyul!!

Eszter:
Néha kegyetlen az igazság, de én már mondtam, hogy ha szükségem lesz rá, nyugodtan szólj rám! Szerintem ez néha kell!
Látta valaki a Sex és New York-ot? Most lett vége.
Arról szólt, hogy bizonyos negatívumokal nem akarunk szembenézni. Sőt, hogy esetleg a tagadásra néha szükségünk is van. De azért idővel eljön a szembenézés pillanata, csak nem mindegy, hogy a sors erőlteti ránk akármikor, vagy mi nézünk szembe vele és mi döntjük el, hogy mikor és hogyan. Nnna ez is jó zavaros lehet..., azért remélem, valamit felfogtatok belőle. Ha nem, a hiba nem a ti gépezetetekben van Kép
Örülök, hogy Hagymácskávan minden rendben volt.

Ja és ne mentegetőzz az "új lánynak" (bocs Wera, amúgy tényleg nem mindig ilyen aktív Kép), te így vagy Te és én így kedvellek!

réka
Vendég

Nárcisz!
Annyira szeretném Neked leírni néhány gondolatom, de nem vagyok benne biztos, hogy sikerülni fog.

Szóval szerintem itt mindenki megtalálhatja a maga vígaszát. De lehet, hogy ez a nyilvános, mindenki előtt kitárulkozó megoldás mégsem neked való.
Itt igazán olyan emberek vannak, akik meg akarnak hallgatni.
Csak lehet, hogy olyanok a problémáid, amik nem egy ilyen fórum néhány mondatos beírásai közé valók. De akkor ne is várd a tökéletes megoldást innen!
És amilyen összetettek a problémáid, annyira bonyolultak, vagy furcsák lehetnek a válaszaink is. Légyszi' ne olvasd ezeket feketéknek vagy fehéreknek ("hogyha elmondom, hogy nagyon fáj, akkor hülye vagyok, sopánkodom. ha nem, akkor meg szemét")! Kérlek, igyekezz nem félreérteni az értetlenségünket. De annyira, amit ide leírsz, tényleg csak frázis szerű "kedvességeket" tudunk írni, amiben nyilván nem találod meg a megoldást.
Nem azt mondom, hogy mindent adj ki magadból itt, hiszen ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyit ad ki a nyilvánosság előtt.

Annyira szeretnék valamit adni, amitől ma több leszel és holnap többként ébredsz. Mert én azt gondolom, hogy ebben a nehéz időszakban, amikor megfoganó gyermekeinkre várunk, ez egy nagyon jelentős vígaszt, vagy inkább bátorítást jelenthet. Nem is jó szó erre a jelentős, sokkal inkább egyszerű, de nagyszerű kiadni hamar és megkönyebbülni hamar, még mielőtt nagyon belénk enné magát a rossz gondolat. Kép
És én tényleg úgy érzem - visszatekintve az itt töltött kb. 5 hónapomra -, hogy minden nappal több vagyok.

Szóval nagyon sokszor bajban vagyok, hogy érzem, hogy vágysz arra, hogy derűsebb legyél, hogy valaki könnyítsen rajtad, de sokszor tényleg csak az "üres frázisok" jutnak az ember eszébe.
És lehet, hogy csak egymondatos, jellegtelen válaszok tömkelege érkezik feléd, de ezek is adni akarnak. Ezek is Neked szólnak.

Szóval itt, ebben a fórumban nekem az "kapni" tényleg sokszor egyenlő a "adni"-val és fordítva! Ez most nagyon csöpögősen hangzik, de szerintem ezért vagyunk ennyien itt nap, mint nap, hogy már a neveket is nehéz megjegyezni. Kép

Szóval nekem is vannak nagyon-nagyon rossz napjaim, perceim. De valahogy a mérleg nyelve egy idő után mindig kiegyenlítődik.

Tiszta szívemből kívánom, hogy ez nálad is megtörténjen.

Jó éjszakát!
réka
Vendég

Eszter!
Én csak egy véleményt képviselek, de szerintem egyáltalán nem volt gáz, amit írtál.
Szókimondó vagy, nem köntörfalazol, az érzelmeid irányítanak. Ahogy engem is. Csak én azt hiszem, nem tudnám ilyen jól elmagyarázni. Kép

Szóval én örülök annak, amit írtál és ha jól olvasom, Nárcisz sem bánta annyira. Ugye, Nárcó?

És az, hogy csak én írogatok most éppen, remélem, csak a kései órának tudható be. Sajna csak most van időm rátok. Holnap napközben is elég kevés lesz.

Lányok!
Amit Nárcisznak írtam, Nektek is írtam.
Szerettem volna éreztetni, hogy mit jelent nekem a kedvességetek. Remélem, sikerült! Kép

Ja és annyit írtam a nyilvánosságról, hogy mostmár én is bestresszeltem, hogy ki ismerős olvashat, ezért kicsit lecsupaszítottam a profilomat. Ti már úgyis ismertek, mint a rossz pénzt. Kép

Mostmár tényleg jó éjt!
réka
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Duddu!
Átaestél a vizgsálatokon, de számíthatsz rá, hogy a doktor bácsid leül veled beszélgetni? Végülis most mi a mérleg pontosan? Attól, hogy negatív lett pár vizsgálat még segtíenie kellene, nem?

Monyó, Unique!
Köszönöm a felajánlást, de nem szeretnék a terhetekre lenni. Azt hiszem, hogy túl kellene lépnem a problémáimaon. De mint Duddu írta, még azt sem tudom mi ez, rossz, vagy jó. Létezik-e egyáltalán a probléma, vagy nem. De látva itt a példákat, már előre parázok. Tudom ez nagyon gáz, de belémnevelték a szüleim is, meg az egyetem is, Még csak most kezdek felépülni, és dolgozni. Mindenesetre dolgozom az ügyön.

Unique!
Más topikokat is látogatsz? Mostanában keveset olvasgatlak.
Mi van rókakomával? Remélem tegnap egyetlen egy kismamának sem jött elő, mert engem látogatott meg egy kicsit. tehát nem lehetett nálatok.Kép

Eszter!
Sokat gondolokodtam azon, amit írtál. Tudom, hogy mik a problémáim. Azt rontottam el igazából, hogy sokszor túlspirázom a dolgokat. Ezt már régebben megfogadtam, hogy nem mondom el másoknak, mert egy ember tudta csak ezt lekezelni , az apukám. Mióta nincs Kép, azóta nehezebb nekem. Próbálok megélni a világban, de így nagyon nehéz. Rejtegetni valamit, ami sokszor előjön, de tartanom kell magamat, még amunkám miatt is. Hidd el próbálkozom, csak néha kitör belőle. Azt hittem, hogy miután ti is valószínűleg átéltétek ezt többb-kevesebb idő után, talán itt elmondhatom, hogy félek. Sajnálom, ha ezzel bárkit megbántottam. Nem szerettem volna.

Nárcó

Kép
narco

Ja és olvastam egy nagyon jó történetet:

KépDélre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak  utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt,  gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb. 8:45-re értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért  csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam "ott".  Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a  fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok... A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:

- Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés..

Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint  ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:

- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?

- Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.

Mire a lányom:

- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!Kép

Kép

Kép
narco

Szia Nárcó!

Hát igen, arra számítok, hogy holnap okosabban jövök el a dokitól. De közben tudom, hogy túl sok mindent nem tud, vagy inkább nem akar majd MÉG tenni (inszem...stb), mert még nem egész 1 éve próbálkozunk.
Pontosabban megint gondom lehet majd abból, hogy eldöntsem, meggyőződésből, vagy linkségből nem akar majd tenni. Egyébként a vizsgálatnál nagyon rendes volt. Tartotta bennem a lelket, utána többször bejött hozzám. Még az útban lévő hajgumimat is eltette, de úgy, hogy nála is maradt! Kép Mindegy, legyen ez az ő ajándéka, úgysem akarok fizetni... Kép

Szóval még abban is bizonytalan vagyok, hogy én milyen álláspontot képviseljek. Nem amiatt vagyok bizonytalan, mint te. Én akár azonnal babát szeretnék, csak közben megértem az orvosi hozzáállást is, hogy nem akarják eszetlenül bolygatni a szervezetet, hátha összejön anélkül is. Csak a hétköznapokban, meg pl. amikor megjön, nem vagyok mindig ilyen megértő.

Egyébként nekem magamnak is jót tett a tegnap esti gondolatmenetem leírása. Szóval, ha kiadom magamból, az csak jó lehet.

Visszatérve egy pillanatra. Nem bántottál itt meg senkit, ebben biztos lehetsz! Kép Szerintem inkább csak arra utaltak a lányok, hogy talán valamelyik irányba el kellene dőlnöd, hiszen addig nem találod meg az utadat, amíg nem tudod, hogy most szeretnél-e kis pöttömöt, vagy sem. Kép

Szép napot mindenkinek!
réka
Vendég

Réka!
Hajrá a dokinál. Kívánom, hogy valami magnyugtató dologgal azért hazatérj.
Az orvosokkal csak az a bajom, hogy mind férfiak, és nem értik ezt meg azért. Szerintem azért ha kéred 1-2 nem túl bonyolult és kockázatos vizsgálat azért beleférne egy nőnél. PL UH,, ha kéri. Nem értem, hogy miért kelle azt a gépet ennyire őrizgetni. Nekem ez a bajom velük.
Nem tudom merre menjek még én sem.

Nárcó

Kép
narco

Évi!Kép

Az orvosom Horváth Mihály. Ismered őt?

Réka!Kép

Igazad van nem lehetett semmi baj az EKG-n mivel nincsen semmi bajom. Dehát tudod az ember mindig izgul valamin.Kép

Most mennem kell megyek a védőnőhöz,majd még jelentkezem.

Szép napot mindenkinek!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

1. cn. légy szi javítani! Kép

Zsu

Zsu
valér

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: