na megjöttem! Lányok köszönöm, hogy bátórítok. Nem vagyok szomrú csupán szörnyen fáj a hasam, most döglök akkor jobb lesz. Minden jelzőlámoa kész szenvedés volt férjem ahogy lassított nekem ugy erősödött a fájdalmam. Városon kívül enm is bántam ha taposta mert akkor jobb volt. Miért nem tudunk osztozni a fájdalman? Vettem be algopirint mindjárt elmulik

. Izisz tudd meg én is arra gondoltam, hogy talán még vár rám pár elintézetlen gond mielőtt jönn a baba. Héten nem voltam dolgozni péntek este láttam férjemen, hogy szomorú csak pár problémát mondott el ami a cégnél van és egy jó órát forgolodtam csak gondolkodtam, hogy mit is lehet tenni, hogy megoldodjon a problémánk. Most biztos férjem mellé kell álljak, hogy átéljük ezt a vállságot mielőtt csődbe megy a cégünk.
Egész jó tippeket adtok főzésre. Apukám sem tudná elképzelni a vasárnapot húsleves nélkül, nállunk már nem kötelező
Kívánok kellemes délutánt nektek, pihenést a kismamiknak, a babára váróknak meg kellemes meghitt hangulatot párjukkal