A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Réka Híradó
Írt sms-t nem tudom azért-e hogy írjam meg de mindenki annyira drukkol neki ugye Kép, és a lényeg hogy teljesen átjárható!!!!!!!!! Kép
Még pihen, de gondolom otthonról beszámol nekünk részletesebben is Kép

Na akkor holnap megyek vérvételre, eldöntöttem Kép

Stella
KépKépKép Én NEM megyek UH-ra csütörtökön Kép Nem is volt róla szó, csak vérvételről, de azt is előrehoztam keddre, 21. cn-ra Kép
Hogy vagy? Szerdán doki? Pocinövögetés?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Duddu, de jó hír!!!! Megint egy lépéssel előrébb vagytok ti is! Kép Kép Kép

Kép
szdorka

Annácska, Annamari már tudja a kistesót? Lehet hogy már volt róla szó, de én nem emlékszem... Vagy még mindig vártok valamilyen másmilyen eredményre?

Kép
szdorka

Junko!Kép

Köszi!Kép
Szerintem is szép nevek!Kép

Tündi!Kép

Légyszíves javíts majd úgy a táblában holnap,hogy még csak holnap leszek 13+4.
Köszi!Kép
Remélem az ultrahang már eldönti végre hogy hogy mennyi idős terhes vagyok,mert mindig mást mond!Kép

Sysy
sysy77

Eszti!Kép

Jól emlékszem hogy Te ma mész ultrahangra?Kép

Sysy
sysy77

Monyoka!Kép

Köszi a gratulációt!Kép
Hasonló jókat kívánok Nektek is ha eljön az ideje!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!

Mond neked valamit az hogy ESZA Kht (Volt ott egy Csató Timi)? Ha igen, akkor ismerjük egymástKép

Juca

tjuca

Tündi!

Azt kell hogy mondjam, hogy nekem egyáltalán nem 28 naposak a ciklusaim. Eddig rosszul számoltam. 25-26 napos, és nagy ritkán 27.
És bár mindig éreztem, de most már határozottan tudom, hogy hamarabb van a pé-m mint ahogy időzítettünk eddig. Lehet ez volt a baj?
Ha úgy addik kérlek javítsd.

Dudu
Ez nagyon jó hír. Remélem nem fájt nagyon. Ha kipihented magad jelentkezz!
j.
Vendég

Seszi Drága!
Nem emléxem már hogy hány órára mentek ma a Kaáliba, de szivem csücskéből küldöm neked a drukkokat (mert a szerelmem ott lakik a szívemben és ott van a legtöbb szeretet Kép) Kívánom, hogy kapjatok egyértelmű útbaigazítást ezen a nehéz, göröngyös terepen!

Junkó
Javítottalak a táblában. Lehet hoyg ez volt a gond idáig, de azért ne csak az általad esélyesnek vélt időszakra koncentráljatok ám Kép

Tündi
Vendég

Dudu orulok hogy minden rendben.Remelem nem lettel agyonrakinozva.Kovetkezo lepes?

lanyok senki nem tud semmit monirol?sikerult neki az inszem vagy nem?

a tabla szerint most valernak mennek a drukjaim++++++++++++++++++++++++++++Kép
jo lenne mar egy zebra,mar naon reg volt.

Kép
monyoka

SziasztokKép
Éjjel elkezdem pecsételni, úgyhogy mostmár tényleg 100%, hogy nem sikerült.
Lehet most egy darabig ritkábban jövök hozzátok, de nagyon drukkolok továbbra is mindenkinek.
Azért modnom, hogy lehet, mert most még olyan összevisszák bennem az érzések, de tudjátok, hogy ha nem jövök, akkor nincs baj, csak egy kicsit inkább "magam" vagyok.

wish

lanyok lenne par alapkerdesem.

A billigs tobb napig tart?
Ha valakinek tojasfeherje van akkor van pe-je?
tojasfeherje alatt kell probalkozni?

en most vettem eszre a wcen hogy van,ki is probaltam,1-1-5 cm re nyulik.ha tegnap egyutt voltunk akkor az eselyes?

Kép
monyoka

Nekem is lenne pár kérdésem Kép
Milyen táblázat?

milyen billigs? milyen tojásfehérje? Milyen pe? Mi nyúlik?

Bocs, de még nagyon új vagyok a babaprojekt kérdésben. Kép

Köszi: Niki

kancellárka

Niki!
Egy kicsit feljebb mész, ott meglátom a táblázatot. Ezt Tündi vezeti nagyon lelkiismeretesen nekünk.

A Billings-ről meg majd a szakavatottabbak mesélnek neked.

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok!

Dudu,Seszi,Eszter Kép
Sokat gondoltam rátok!
Drukkdrukkdrukkdrukk!
Na, visszaolvasok, aztán jövök! Kép

Sziszka

szisszka

Amúgy mit jelent az "Új a babaprojektben" nálad?Kép
Vendég

Duddu!Kép

Mi újság van?

Halljuk, minden rendben!

Várunk!

Kati
(ez a 100. üzimKép)
Vendég

Szia Lányok!

Először is:
Junko, Juca, Tündi, Dido, Babus, Dorka és Monyó és Mindenki!
Köszi a drukkokat.

Hááát nem mondom, hogy kellemes volt, mondhatni nagyon sz.r volt, de túl lehetett élni. Kb. 10 percig tartott átszállítással együtt (nőgyogyiról a röntgenre). Tulajdonképpen az eleje fájt nagyon, de az nem tartott túl sokáig. Nem akarlak a részletekkel traktálni benneteket.
Szóval az eredmény: Elég volt a kontrasztanyag felét befecskendezni, mert olyan gyorsan átszaladt, hogy minden azonnal látszott. Nem gondoltam volna, hogy ilyen vékony a petevezeték. Azért remélem, hogy beválnak a jóslatok a HSG utáni esélyekről, bár ez nyilván azokra vonatkozik inkább, akiknek az elzáródását feloldja.
Azért utólag sokkal jobb visszagondolni. Tegnap rendesen be voltam rezelve. Kép
Most kicsit még sajdogál, meg görcsölget, de abszolút elviselhető.

Dorka!
Igaz, tényleg írtad a másik fajta átjárhatóságit, csak elfelejtettem.
Gondoltam ma Rád, biztos minden rendben lesz! Kép

Tündi!
Örülök, hogy döntöttél a vérvételben. Az én dokim szerint sem számít egy nap ide vagy oda, de a holnap a jobb, ugyi?

Köszi a híradót. Az az igazság, hogy nagyon jól esett arra gondolnom pihegés közben, hogy a közvetlen közeliek után van még, aki kíváncsi az eredményre. És jól esett megírni és tudtam, hogy velem örültök. Kép Köszi mindenkinek!

Juca!
A holnapi UH-hoz: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko!
Remélem az időzítés módosítása segíteni fog. Ezt azért fontos tudni. De ugye méred a hődet? Mert az is segíthet.
Én pl. 3 hónapot végigmértem és nagyon nagy valószínűség szerint mindhárom hóban a 15. napon volt a pé-m. Azért ez sokat segít. Kép

WishKép
Megértem, ha ritkábban jössz!
Küldök neked sok erőt! Nekem most úgysincs rá szükségem!
(főleg, hogy most megyek aludni, mert ez a hajnali kelés teljesen kikészített)

Nyuszmusz!
Szia, jó hogy írtál.
Érdekes, pont most akartam szóbahozni, hogy utólag mennyivel boldogabbnak, varázslatosabbnak fogjuk látni ezt az időszakot.
És épp akartam kérni, hogy a már kismamik meséljenek nekünk erről. Hogy tudjuk, lesz ez még jobb is!

Monyó!
A férjed egy tündér, mondtam már?

Puszi:
réka
Vendég

Köszi Kati az infót, már kezdem érteni félig meddig a táblázatot, jópofa nagyon Kép

kancellárka

Monyó
Billing igen, a peteérés közvetett jele, de nem egyértelmű bizonyíték! Szerintem. HA tegnap együtt voltatok akkor esélyes lehet, igen. Nekem 1 napig szokott lenni, illetve 1 napon 1-2szer elég erős. Juditnak egyébként így jött össze a kis Atti Kép

Niki
A billings váladékra mondják hogy tojásfehérje, mert pont olyan. Ez a váladék a peteérés (ez a pe), tüszőrepedés jele, egyfajta jelzés a szervezettől hogy termékeny vagy. De mint írtam MOnyónak ,azért nem mindenkinél 100 %, viszont az esély több lehet ilyenkor. Tudod, a hüvelyváladék félidő előtt másmilyen, billing után meg megint másmilyen. Ez azért van, mert ezen a váladékon könnyebben jutnak át a spermiumok a petesejtig. Úgyhogy figyeld magad ha még eddig nem tetted Kép Egyértelműen arról ismerni fel, hoyg átlátszó a színe, és ha mutató és hüvelykújjad közé fogod, több centire is kinyújtható.

Tündi
Vendég

Akkor egy kicsit pontosabban:

Felül a kék mezőben lévő lányoknál már megszülettek a babák.

A rózsaszín, v. barack sávban a pocis kismamák vannak,

Alul a zöldben, meg a közeljövőben leendő kismamák.KépKépKép
pl én is.

Kati
Vendég

Wish
Várunk vissza! Pihenjél, szüksége van a lelkednek most erre.

Tündi
Vendég

Kati most néztem a kérdésedet. Az Új a babaprojektben azt jelenti, hogy most szeretnénk az első gyerekünket. Ehhez még csak most szeptember végén hagytam abba a fogamzásgátlót. Úgyhogy ilyen szakszavakat mint a billings még nem nagyon ismerek, pedig már elkezdtem a "szakanyagot" olvasgatni. Kép
Mostmár tiszta a táblázat is köszi.
Niki

kancellárka

Tündi! Köszi.
Eddig nekem nem volt érdemes ilyeneket figyelnem, mert nekem egy éven át volt gondom P3-mal és gyulladással és egyéb randa dolgokkal, ami miatt kicsit nem volt normális a hüvelyváladékom, sajna. De szerencsére ez nemrég rendbejött, ekkor határoztuk el magunkat,, hogy akkor már nincs akadálya a baba jövetelének Kép
Niki

kancellárka

Tündi!
Azért szerencsére ott még nem tartunk, hogy csak "akkor".CSak nyilván azért fgyelünk erre is és "akkor"-re jobban tartalákolunk.Kép

Dudu!
Úgy örülök, hogy örülsz. ÉS hogy minden rendben van!!! Azért pihenj most inkább.

Wish!
Teljesen megértelek.
Vendég

Sziasztok Lányok.

A hőmérős topic-ból jöttem. Titeket is szoktalak olvasni. A Billings ezen a page-en jól le van írva.

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=256

Ildi
Vendég

Niki!
Üdv. közöttünk!
Akkor nagyjából kiokosodtál. Esetleg a hődet érdemes még mérni, abból is sokminden kiderülhet.

Ildi!
Köszi az info-t.

Junko!
Köszi, megyek is és hunyok egyet.

réka
Vendég

Réka!

Gratulálok a jó eredményhez! Hős vagy ám!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ezen a hőmérőzésen már gondolkodtam, bár túl lusta vagyok hozzá reggel Kép De egyenlőre megpróbálunk mindenféle "praktika" nélkül próbálkozni, mondván, ha jönni szeretne jönni fog a baba, de aztán majd pár hónap után lehet én is mindent nézni fogok. Bár tudom, hogy a sok eddigi gyógyszer miatt nehezebben fog sikerülni, úgyhogy egyenlőre kivárunk és türelmesek vagyunk.
N

kancellárka

TündiKép
Bocsi, kicsit összekevertem a dolgokat!
Ez lesz akkor az utolsó bökés a hónapban, ugye?
Doki mikor?

Mi, kösz jól, csak para van szerdáig. Pocak növöget, de mostanában azt játszák a Kismanók, hogy elbújnak, én meg aggódom, hogy most mi van ilyenkor.
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella!

Ne izgulj, nekem azt mondta a doktornéni, hogy akár a 25. hétig is előfordulhat, hogy nem mozognak minden nap (ill. nem érzed őket mindennap) Úgyhogy csak nyugi! Növekedjetek szépen! Rólad mikor látunk pocisképet???Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Réka!

Örülök, hogy túl vagy rajta és még jobban, hogy jó híreket kaptál!!!!Kép

Niki!
Üdvözöllek én is!Én írásügyileg a passzívabb társaságba tartozom, de ha tudok szívesen segítek.Kép

Most mennem kell, nemsokára indulok uh-ra.Már rettenetesen izgulok, hogy mit mond a doki!

Pusza Mindenkinek:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Wish!Kép

SAJNÁLOM! Együttérzek Veled!Kép
Küldök Neked egy kis energiát!Kép

Évi!Kép

Hogy vagy?Kép

Valér!Kép

Veled mi újság?Kép
Csinálsz mostanában tesztet?Kép

Sysy
sysy77

> FELHÍVÁS!
>
> A Microsoft és Norton reggeli közleménye egy új vírusra hívja fel a
> figyelmet,amely szombat óta terjed az interneten az elektronikus postával
> csatolt fájlként. A fájl neve "Life is beatiful.pps".
> Megnyitását követően
> egy üzenet jelenik meg a képernyőn "It is too late now, your life is no
> longer beautiful" tartalommal, majd ezt követően a vírus töröl minden
> adatot
> a számítógép háttértárolójáról.Az AOL felhívja a figyelmet arra, hogy a
> víruskereső programok pillanatnyilag még tehetetlenek az említett vírussal
> kapcsolatban.
> Kérjük továbbítsák ezt a felhívást minden ismerősüknek, hogy
> elkerülhessék a vírus okozta károkat.
>
Küldjétek el ismerőseiteknek e-mailban, tényleg fontos. A másik topicban találtam.
Vendég

Csibe!Kép

Szorítok Neked hogy minden rendben legyen a dokinál!Kép
Gyere majd és meséld el hogy mi volt.Kép

Juca!Kép

Nem mond Nekem semmit az ESZA kht.
Sajnálom! Azt hiszem mégsem ismerjük egymást!

Sysy
sysy77

Kati!
Számítástechnikusként:
Ez a vírus már régi, aki vírusírtót használ annak tuti felismeri és kiírtja. Aki nem használ írtót (remélem egyre kevesebben) annak amúgy sem érdemes a levélben mellékletként érkezettet file-kat megnyitni még akkor sem, ha azt ismerőstől kapta.
Üdv: Niki

kancellárka

NikiKép

Én nem értek hozzá, az eggyel felettünk lévő topicban olvastam, gondoltam fontos lehet. Ha mégsem, az csak jó nekünk.

Puszi, Kati
Vendég

Sysy!

Köszönöm szépen, mi jól vagyunk. Már egyre többet érzem a kislányunkat mocorogni, annyira édi!!! Szerdán lesz UH, akkor biztos kapok képet, majd teszek fel! Poci növöget?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Tündi:
Köszi a "felvilágosítást" billings ügyben.
Ezt már én is megfigyeltem...
Szivesen felkerülnék a táblázatra ha lehet?!
Aki orvosnál volt mindent meséljen el!
Csibe mi volt az Uh-n???
Stella ne izgulj, nyugi az én fiam is kényelmes"lusti" tipus volt,szerintem állandóan aludt,mikor viszont felkelt igencsak tudtomra hozta, hogy a pocimba van.
Mindenkinek kellemes napot.
Üdv:Zsuzsa
refief

Kati! Csak azért írtam le, hogy te se, és a többiek se aggódjanak feleslegesen, pláne ne babaprojekt közben Kép
Na megyek haza, további szép napot mindenkinek! N

kancellárka

Sziasztok!

Annácska Kép
Örülök, hogy végre jó híreket kaptál. Tényleg kisfiad vagy kislányod lesz?

Wish Kép
Sajnálom. Kép Kívánok Nektek sok erőt és kitartást és remélem, a következő kör már végre duplán Kép sikeres lesz.

Mi a hétvégén elutazunk négy napra. Végre megint kettesben lehetünk pár napot. Ráadásul a hónap eleji depim nem múlt el teljesen. Most valahogy nem tudom elhinni, hogy valaha is sikerülhet. Remélem a hétvégi kikapcs helyre tesz.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Évi!
Köszi nagyon. Akkor kapunk fotót szerdán?
Hú, de érdekes lesz, már nagyon sok minden látszani fog! Kép

Csibe!
Neked is köszi!
Este várlak a hírekkel! Addig is drukkolok!

Majcsi!
Nem örülök, hogy még mindig depizel, de megértem. De hidd el, ez csak időszakos. Vissza fog térni az életkedved, ez tutti. És a hosszú hétvége csak segíthet ebben.
Csak legyél nyitott mindenre! ...azaz minden JÓRA!

Puszi:
réka
Vendég

Lányok!
Nekem épp lázam van, úgyhogy bújok vissza az ágyba.
Dokibácsi aszon'ta, hogy ez normális.

Akinek volt HSG-je tapasztalt hasonlót?

réka
Vendég

Sziasztok!

Sysy!
Nem tesztelek, hisz ha érzéseim nem csalnak, hamarosan meg fog jönni... Kép

Duddu!
Gratulálok, tényleg hős vagy! Bocsi, lemaradtam az előzményekről. Milyen vizsgálat is volt ez? Mit néztek meg vele?

Ma nem vagyok a toppon... Úgy fájdogál a fejem, hogy még a gyógyszer sem hat! Kép Most egy kicsit lefekszek, hátha sikerül elmúlasztani ezt a fránya fájást!!!

Szép estét mindenkinek!
Zsu

Zsu
valér

Stella Kép
Utolsó bökés a hónapban igen, párom megy andrológiára csüt vagy péntek, doki jövő hét csüt. vagy péntek. Na ezzel most majd megint jól összezavarlak Kép De hát ez van, tudod, minden hétre jut valami dokis ügy Kép Ne izgulj, eddig is minden szépen rendben volt, ezután sincs miért aggódnod! Kép
De cuki lehet a növekvő pocid! Hamarosan te is jól meg leszel rúgdosva belülről, ráadásul 4 talpacska csinálja a helyet Kép, na akkor majd visszasírod ezeket a békés, csöndes napokat Kép

Refi
Táblába lehet bekerülni persze, írd meg azokat az adatokat amiket látsz benne hogy kellenek. De ugye írsz rendszeresen? Kép Me nem szeretjük ha eltűnnek az emberek, mer mi izgulunk ám mindenkiér Kép

Majcsi
A 7végi kikapcs egész biztos hogy helyre fog tenni! És hamarosan újra hinni fogsz benne, hogy igenis lesz babátok!!!!!!!!!!!!
Lehet kíváncsiskodni hoyg hova ruccantok ki? Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Hátha mostmár annyi információtok lesz, hogy ne összezavarodjatok, hanem épp ellenkezőleg.
Talán végre a jövő hét végén megnyugtat az orvosod és megtaláljátok a gyermeketekhez vezető utat.

Én ezt kívánom!

réka
Vendég

Évi!Kép

Azt hiszem most kezdett el növekedni a pocakom,mert néhány napja nagyon feszül és fájdogál.Kép
Szerinted normális ez?
Egyébként most kezd el olyan szemmel látható is lenni egy kicsit.
Neked mikor kezdett el növögetni?Kép

Valér!Kép

Remélem hogy nem jól érzed!
Azért én még drukkolok!Kép

Unique!Kép

Merre vagy?Kép
Sokszor eszembe jutsz!Kép

Sysy
sysy77

Évi!Kép

Várom az ultrahang képet!Kép
Hány hetesen érezted először hogy a kislányod megmozdult?Kép
Én is annyira szeretném már érezni a picinket!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Sysy, Zsuzsa, Réka!

Megérkeztem a dokitól.
Van 3 szép,nagy 16 mm tüszőm.
Kettő a jobb oldalon, egy a balon.Szerdán kapom a repesztőt!Utána lehet próbálkozni. A nyh-m "vastagítására" pedig szerdától szednem kell a duphastont!
Ennyi történt. Van még min izgulni!
Köszi a drukkokat!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: