A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, férjemmel most jutottunk el odáig, hogy akkor belevágunk a családgyarapításba. Még a legelején vagyunk, de olyan jó volt bele bele olvasgatni a fórumba és elkapni olyan beírásokat, hogy meglett a kétcsíkos teszt, remélem nekünk sem kell majd sokat várni rá.
Üdv: Niki

kancellárka

Wish,
nem találok szavakat, rettenetesen sajnálom, annyira másra számítottam, hogy szinte megállt az idő amikor megláttam hogy negatív.
a szívem vérzik érted!!!
puszi
Kivi

Kérlek addig ne hagyd abba a gyógyszerek szedését még a vérvétel eredménye nem lesz meg, annyira szeretném ha kiderülne hogy ez csak egy rossz teszt volt!!!
kivi2

Barbi
Tényleg elég zavaros lett Kép, de szerintem bízzunk a méhpempő jótékony hatásában! Én nem hiszem hogy összezavarná a hormonokat, és nem baj ha közti vérzésed, vagy inkább barnázásod van, szerintem ebből nem lehet gond. Én szedem tovább ez biztos, csak ennél előbbre már ne hozza a tüszőrepimet Kép

Sziszka, Korek
Köszi, de nem vagyok jobban, csak annyival hoyg ma nem fáj a fejem, a lelkem viszont ugyanúgy. Megpróbálom a hitemmel rendbetenni magam, hátha a Jézuska most már reagál a kérdéseimre... Kép

Niki
Üdvözöllek köztünk! Csak annyit kívánhatok neked, hogy mielőbb sikerüljön a gyarapodás!

Tündi
Vendég

Lanyok az normalis hogy mar negy napja 36.4-36.3 kozott mozog a hom?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Wish:
nagyon sajnálom hogy nem sikerült, de pár emberrel előfordult már ugyan ez és 2-3 nap múlva csíkos tesztet produkáltak:D Ne add fel. A baba tudja mikor kell jönnie. Lehet, hogy szégyenlős.

A többieknek akik kérdezték, hogy miért csak a mensi utáni egy hétben nem védekezünk:
kicsit hosszúKép Az egész úgy kezdődött, hogy azt mondtam a páromnak, hogy szeretnék majd még egy babát. Õ tiltakozott, hogy neki minek, hisz az előző házasságából már van egy fia, most született egy lánya és neki nem kell még egy gyerek. Az ő álma teljesült. Erre a fejéhez vágtam, hogy egy önző disznó és az én álmaimmal mi lesz-merthogy én is 2 babáról álmodoztam mindíg. Aztán csöndben maradt és egyik este ( amikor elmúlt a mensim) nem védekeztünk. Nem mondta miért történt ez, de tudom, hogy megrágta magában amit mondtam és már nincs elzárkózva a második közös baba elől. Tudja nagyon jól, hogy becsúszhat egy baba, de ő is azt mondja, hogy ha a baba akar jönni akkor jön. Ezért nem védekezünk az első egy hétben. + kényelmesebb isKépKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita
Ez érdekes. Értem amit írsz, csak még mindig azt nem, hogy miből gondoljátok hogy akkor van esély rá? És ha 1 héttel később van repid? Nem lesz kistesó. Ha akar menni sem tud mert nem akkor akcióztok. De bocs, ha félreértettelek! Kép

Monyóka
12. napon vagy ma, lehet hoyg repi előtt leesett a hőd, de hoyg ez mért tartana 4 napja?!?!??! Elméletileg már el kellene indulnia fölfelé.

Tündi
Vendég

Niki
Üdv itt!!! Kép
Milőbbi pocakosodást kívánok!

Tündi
Azt hiszem, jó ha rendet teszel picit a lelkedben, segítenék, de úgy gondolom, hogy ezt az emebr lánya akkor tudja a legeredményesebben produkálni, ha egymaga vág neki a "nagytakarításnak" Kép Egyébként Jézuska mindenkit meghallgat, csak hát azért ugye sokan fordulunk hozzá, szegénynek elég sok a dolga! Kép
Addig is, küldök neked egy angyalkát Kép
Kép

MóniKép
Merre kószálsz???

Sziszka

szisszka

Tündi:
Épp ez az. Elvileg ugye nem lehet.Most még nem akarok babát, de ha becsúszik akkor is örülökKép)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

tundi hat ezt nem ertem en se.
pe-m szerintem kesobb van a ciklushosszam miat gondolom igy.
ja a tablaba ha raersz nyugodtan atjavithatod 30-35re a 29 mar csak a multKép

Kép
monyoka

Tündi!

Réka is tudja mindezt, de ze a kezdet, nem szeretne ajtóstól rontani a házbaKép Jól mondtam? Először egy hét, aztán kettő, aztán már nem is kell 9 hónapigKép Jól gondolom?

Juca

tjuca

TündiKép

Az első:
LEGYEN MEG A TE AKARATOD!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Wish! Kép
Nagyon drukkoltam neked!!! Még a szemem is könnybe lábadt...Most érzem csak igazán rosszul magam, amiért neked negatív lett... Nem lehet, hogy korán teszteltél? Mindenképp menj el vérvételre, mert az sokkal biztosabb! És ha még nem jött meg, akkor talán van remény, ugye? Nagyon remélem, hogy a teszt volt rossz...

Valér!
Nem régóta vagyok a "banda" tagja, de még lehet, hogy nem "találkoztunk"! Üdv neked, és köszi a gratut! Kép

Monyóka!
Szegény unokatesód... Kép Segíteni nem tud az ember ilyenkor, maximum annyit, hogy ha beszélgetni akar, meghallgatod.
Nem kéne fölfelé tendálnia a hődnek mostmár? Majd én meglököm innen a távolból: hórukk! +++++++++++

Egyébként én egyelőre óvatos vagyok nagyon. Félek attól, hogy ne legyen gond, hiszen tudjátok, mennyi probléma adódhat, Monyóka is épp ezt írta. Amíg dokihoz nem megyek, addig nem is nagyon merek örülni, csak csendben. Számításaim szerint kb. 12-14 napos lehetek, meddig várjak a dokival? Komolyan mondom, ebbe fogok beleőrülni!

Bocs, hogy ilyen "zavaros" vagyok!

Puszi mindenkinek (Wishnek 1000 drukk)!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok.

Megyünk a lányomnak cipőcskéért. Tudom kissé zavaros amit írtam, de ez vagyokKép Puszi mindenkinek és mielőbbi csíkosodást!! Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja meg tegnap arra ebredtem hogy tiszta viz volt a bugyogom.atlatszo viz,nem olyan mint a billigs.meg d.utan kijott egy csep ver.ilyen se volt meg soha.
arra gondoltam hogy felfaztam de nem jarok surun pisilni meg nem is csipi.

Kép
monyoka

SziasztokKép
Köszönm a vígasztalásokat, ez van sajnos, nincs garancia, hogy sikerül. Bár nagyon jó lett volna.
A teszt biztos jó volt, mert mostanra (3 óra múlva) szépen átszivárgott a kontrollcsík és halványan látszik, hogy hol kelett volna lenni a második csíkocskának.
Nálunk nicsn vérvétel, majd jövő héten megyek UH-ra, ahol megnézi a dokim oóhogy mi van. Kétesélyes a dolog, vagy semmi, vagy van egy kis sárgatest, ami azt mutatná hogy beindult valami, csak nem maradt meg. Remélem ez utóbbi van, mert az legalább egypicit bíztató lenne, és végülis, az hogy most nem kezdtem el pecsételni félig jó jel.
Na ez van, majd legközelebb, végül is a statisztikának ennek az oldalán is kell lennie valakinek.

Puszi

wish

Wish!Kép

Csodállak.

Monyó!Kép

Orvos! Ez nagyon nem hangzik jól bármi legyen is, ezt már tegnap is így gondoltam, de ez az egy csepp vér. Spurrancs, ha más nem védőnéni, vagy bárki, mert nem tudom, arra hogy megy ez.

Lányok!

Persze, hogy van talomban egy csomó állatka, és lesz csíkos maci is. Wish, a tiéd megmarad, megvár téged, és elhiheted nagyon spéci!
Ha észrevettétek, eddig is mindig küldtem egyet-egyet, aki véletlenül kimaradt, annak bocs, de ha reklamál küldök neki utólagKép

Juca

tjuca

Wish
Fantasztikus, milyen hihetetlenül erős vagy!
Csak azt tudom mondani, amit Juca is: Csodállak! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka
Köszi az angyalkát, nagyon édi Kép Épp üvegmatrica festéssel gyártok egy saját angyalkát otthonra, holnap már fel is tudom rakni az ablakra Kép
Persze, nagytakarítást tényleg csak egyedül lehet elvégezni.

Rita
Jaaaa, értem! Kép Én úgy értettem hogy akkor most már megy a project nálatok ezért nem vágtam le elsőre, de akkor ezek szerint még nem kapcsoltatok teljes gőzre.

Norwell
Hát uccsó menzidtől számítva 6 hetesnél előbb nem nagyon van értelme elmenni, mert még UH-n talán nem látszana és attól csak idegesebb lennél. Ezt a 6 hetet úgy számold hogy az embrió 4 hetes, tehát ha középidőben fogant. Ha később, akkor érdemes várni még a 6. hét után picit. Szerintem. És tessék megnyugodni, jó? Miért lenne bármi baj? Próbálj ne erre gondolni!

Wish
Francba a statisztikákba! Dühös vagyok mert ilyen rútúl elbánik veled a természet! Mégis mit képzel? Számomra elfogadhatatlanok ezek a dolgok, beletörődni meg olyan nehéz Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Wish Kép
Igaza van Tündinek! Inkább ne mászkálnál a statisztika másik oldalára!
Nagyon csodállak a kitartásodért, pozitív gondolkodásodért Kép Bár remélem ezt tudod!

Lányok Kép
Nehéz most leírni az örömöm, így csak halkan súgom, hogy ugyan még nem kaptam meg az eredményt, de annyit már tudok, hogy minden rendben a cvs-sel Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

A reggeli szörnyű döfés után nagyon örülök a jó hírnek, bár én végig bíztam benne!

Juca

tjuca

Annácska Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Kép
Sokat gondoltam rád, és nagyon drukkoltam nektek! Kép Szerintem nem csak én... Kép
És szerintem mindenki tudta, hogy minden rendben lesz, mert ez másképp nem is lehetett volna!!!!!! Kép

Tündi
Biztosan édi lesz az az angyalka, és tuti, hogy nagyon segítőkész! Kép

Sziszka

szisszka

Wish!
Le a kalappal előtted. Kép
Nem tudok mit írni neked. Tőlem nem várhatsz vígasztalást, de sokat aírok mostanában, így biztosan gondolok majd rád is.

Tündi!
Majdnem minden este álomba sírom magamat. Nagyon a tönk szélén vagyok. Kép
Nem jár más az agyamban...

Annácska!
Hidd el, nem lesz semmi baj. De majd megvígasztalnak mások, akiknek több erejük van.

Nárcó

Kép
narco

Wish!
Nem értem...
j.
Vendég

Sziszka Kép
Tudom, hogy mindeki szorított ezerrel, úgy látszik meg is lett az eredménye Kép

Nárcisz Kép
Nincs miért vígasztalni, ez csak jót jelent Kép
Elvileg ma már a postaszekrényben lesz az eredmény és azt is megtudom, hogy fiúcska vagy lányka bújkál odabent Kép
Ne legyél ennyire letőrve Kép Küldök neked most boldogság energiákat KépKépKép Nekem most van rengeteg Kép

Juca Kép
Köszike Kép
Egyébként most jövök csak rá igazán, hogy miért csináltak a babások topikot. Lelekiismeret furdalásom van, hogy itt örömködök, mikor még sokan közködnek Kép
Mikor mész legközelebb dokihoz? Neked is lesz a 10 héten uh-d? Kép

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a sok bíztatást és drukkolást Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Wish!
Én is el vagyok ájulva a pozitív látásmódodtól!
Le a kalappal!
Ezek szerint biztos, hogy nincs ott senki, vagy még reménykedhetek?

Annácska!
Ez azt jelenti, hogy tutti semmi gond a picivel? Hát akkor ez szuper!!!
(és még rímel is)
Ne legyen lelkifurdalásod! Kellenek ide a jó hírek is! Itt ne hagyj minket!

réka
Vendég

Sziasztok!
Annácska, hurrá, ez szuper! Kép
Wish, nagszerű a hozzáállásod, nem sokan képesek erre, továbbra is szorítok Neked nagyon! Kép
Csak el akartam köszönni, mindenkinek kellemes hétvégét, és sok sikert a hétfői vizsgálatokhoz mindenkinek, akit érint Kép

Réka
korek

Dudu Kép
Még nem tuti, hogy nincs semmi baja, de az már biztos, hogy nincs kromoszóma eltérés és ez tényleg szuper!
Nem hagylak itt titeket Kép

Korek Réka Kép
Köszönöm neked is Kép
Jó pihenést neked a hétvégére Kép

Annácska

annácska

Annácska
Ilyen nagyon örülök most én isKép
Kép
Én még mindig kitartok a kisfiú mellettKép

Wish
Azt viszont iszonyúan sajnálom, hogy megint nem sikerültKép
De az mindenképpen pozitív, ahogyan gondolkodszKép

Babus

Kép
babus2005

AnnácskaKép
Ez nagyon jó hírKép Örülök, hogy minden rendben van, bár nagyon reméltem, hogy így lesz Kép

RékaKép
99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999999% hogy nem sikerült. A tesztenek mutatnia kellett volna ha igen. Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy a teszt nem mutatja ki és mégis sikerült.

wish

Annácska
Ilyen nagyon örülök most én is:
Kép
Én még mindig kitartok a kislány mellettKép

Wish
Azt viszont iszonyúan sajnálom, hogy megint nem sikerült
De az mindenképpen pozitív, ahogyan gondolkodsz

Babus

Kép
babus2005

Annácska
Ilyen nagyon örülök most én is:
Kép
Én még mindig kitartok a kislány mellettKép

Wish
Azt viszont iszonyúan sajnálom, hogy megint nem sikerültKép
De az mindenképpen pozitív, ahogyan gondolkodszKép

Babus

Kép
babus2005

Jajj, istenem, megbolondult a gépem.
Először is, a kisfiú hibás, kislányt akartam írni.
Másrészt bocsi, hogy 3-szor is elküldtem.

Kép
babus2005

Wish!
Pedig reménykedtem! Meg olyan sokat beszélgettem a tüszőcskéiddel, de sajnos nem voltam elég ügyes.
Mikor mész jövő héten dokihoz?

Babus!
Látom, tééényleg nagyon örülsz Kép
És írtam már, hogy büszke vagyok rátok, de főleg Krisire, hogy ilyen ügyi volt a doktor néninél!
Küldök neki egy buksimit ezért!

réka
Vendég

Annácska!
Én is nagyon örülök, remélem most már elvonulnak azok a fránya gondfelhők.

j.
Jó hétvégét mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Wish
Nagyon sajnálom én is ami történt és nagyon jó, hogy ilyen erős vagy, további sok erőt kívánok Nektek!

Norwell
Hatalmas gratulációm Nektek!
Szép pocakosodást!Kép

Annácska!
Örülök a hírnek!Kép

Monyó!
Szerintem is menj orvoshoz!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Réka Kép
Szerdán megyek majd.

Egyébként kb folyamatosan bőgök, szóval nem vagyok én olyan erős.

wish

Réka
ÁtadomKép

Kép
babus2005

Sziasztok!

Wish!
Minden elismerésem a tiéd. Azért, ha kérhetlek és esetleg odabenn lappang lélekmumus, add ki! Légy erős tovább lépni előre, de ne cipeld magaddal a málhát. Tedd le.
Mikor mész dokihoz?

Annácska!
Hurráhurráhurrá!
Nekünk is elárulod mi lapul a fügefalevél alatt?Kép

Monyó!
Magam is dokira szavazok, hacsak nem találsz valami ésszerű magyarázatot. Nem voltatok kicsit hevesebbek egy esetleges megszeretgetésnél? hogy arra ne is gondoljak, hogy megemelted magad.

Még mindig az unoktasódon jár a fejem. Nagyon sajnálom. Ilyenkor szokott eszembe jutni, mekkora marhaság és beképzeltség azt mondani, hogy életet adtam egy egészséges xy gyermeknek, amikor mi csak a testet adjuk, és az élet eldönti beköltözik-e. Lehet, hogy ez kicsit abszurd, de így gondolom. Lassan átmegyek természeti népekbe tudom, de jobban hiszek a természetben és életben minden másnál.

Babus!
Mucikák azért nagyon aranyosak harmadszor is!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Most olvasom Wish!
Jól teszed!
Simisimisimi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Lányok!
Ezt a mesét most kaptam. Remélem elég gyermeklelkűek vagytok ahhoz, hogy ne gondoljatok engem túl szentimentálisnak.
Szerintem szép hasonlat:

Egy vízhordozónak volt két nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt és mindig egy teljes adag vizet szállított. A pataktól a házig tartó hosszú séta végén a megrepedt edény már csak félig volt vízzel.
Két teljes évig ez így ment. Minden nap a vízhordozó csak másfél edény vizet szállított a házba.

Természetesen a tökéletes edény büszke volt a teljesítményére, de a szegény törött cserép szégyellte a tökéletlenségét, és nyomorultnak érezte magát, hogy csak fele annyit tudott teljesíteni...
A két év keserűség után egyik nap megszólította a vízhordozót a pataknál.
- Szégyellem magam, mert a víz szivárog egész úton hazafelé.
A vízhordozó így válaszolt a cserépnek:
- Észrevetted, hogy a virágok az ösvényen csak a te oldaladon teremnek, s nem a másik cserép oldalán? Ez azért van így, mert én mindig tudtam a hibádról, és virágmagot szórtam az ösvénynek ennek az oldalára. Minden nap te locsoltad őket. Két éve leszedem ezeket a gyönyörű virágokat, hogy az asztalt díszítsem velük.

Tanulság:

Mindannyiunknak megvan a saját különleges hibája. Mi mindannyian törött cserépedények vagyunk. De ezek a törések és hibák teszik az életünket érdekessé. Csak el kell fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen, s a jót meglátni másokban.
A legjobbakat kívánom az összes törött cserép barátomnak!!!

Jó hétvégét kívánok!

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Wish!Kép

Nagyon sajnálom a negatív tesztet...Kép
De annak örülök hogy ilyen erős vagy,mert hidd el ez előbb vagy utóbb meghozza az eredményét!Kép
Én minden erőmmel veled vagyok és szurkolok neked!Kép

Nemrég jöttünk haza a kórházból az ultrahangról,ma volt a 12 hetes vizsgálat.
A doki szerint minden rendben van és 51% hogy kisfiunk lesz!Kép
Nagyon örülünk neki,annyira kis édes minden porcikája.Kép
November közepén kell menni a 16 hetes vérvételre és akkor majd megint megvizsgál a doki.Remélem hogy akkor is mindent rendben talál!Kép

Sysy
sysy77

Réka!

Mint már írtam:hihetetlen vagy!Kép
Szép és megható a történet!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sysy
Gratula az uh-hoz! Kép

Réka
Nagyon szép és megható a történet! Kép
Ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni a dolgokat! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Duddu!
Gyönyörű a történet! Mindenki jegyezze meg a tanulságot, főleg akinek most nem sikerült!

Egy idézet a nehezebb napokra (kedvenc zenekaromtól)
"Csak egy szó, egy nyitott kéz, egy mondat kell,
Egy félmosoly, bíztatás, hogy ne add fel!" Kép

Lenne egy kérdésem hozzátok. Szöget ütött a fejemben, hogy egy kismamának ugyebár nem szabad emelgetnie (egy éppen csak kéthetesnek főleg). De mennyit nem szabad? Csak azért kérdem, mert ma bevásárlás után kocsiból pakoltam, és ugyan nem volt nagyon nehéz a szatyor (szerintem max. 3 kiló lehetett), azért egy kicsit be vagyok parázva...

Remélem, nem csinálok hülyeséget. Meg a másik, hogy egy picit szurkálósnak érzem a pocimat, néha meg olyan, mintha "megjövős" lenne. Vérzés nincs, (kop-kop-kop) úgyhogy nem aggódom feleslegesen, de szerintetek ez normális? (Meg úgy érzem, mintha egy lufi lenne a pocimban, amit hol felfújnak, hol meg leeresztenek!)

Bocsi a sok panaszért, jók legyetek!

Puszi

Norwell

Kép
Kép
norwell

norwel szia
igaz ide ritkán írok de mindig olvaslak titeke.voltam már terhes tudom ezzel semmi baj ágyazódik a pici.tök normális.ha bármi pecsét lenne a dokinak szólni.sokáig szurkálhat és ugyan olyan érzés mintha megakarna jönni.de nemfog.ilyenkor nekem azt mondta a doki feküdjek le.fel a lábakat.pihenj sokat most fontosabb mindennél.jó egészséget nektek.
gili
gilingalang

Szia Norvell!Kép

Én is hasonlókat éreztem amikor kb.annyi hetes voltam mint te.
A dokim szerint ez teljesen normális mert én is aggodtam,hogy nehogy baj legyen,de ő mindig ,megnyugtatott.
Ha egy pár kilót cipelsz néha azzal még nincs baj,csak ne vidd tulzásba,mert az állítólag megárthat.Kép
Ne aggodj biztos nincsen semmi baj!Kép

Sysy
sysy77

Kancellárka!
Üdv. közöttünk! Remélem, nem azért szoksz majd ide, mert olyan sokáig nem jön össze a baba, hanem azért, mert annyira szeretnivalóak vagyunk Kép

Norwell!
Ezek tipikus tünetek, persze nem tapasztalatból mondom sajnos, hanem minden hölgyemény, aki ott tart, ahol te, megtapasztalja ezeket.

Azért az emelgetéssel csak csínján, jó?

réka
Vendég

Sziasztok!
Norwell!
Nyugi!
Nekem egy tíz kilós kisfiam van, akit elkerülhetetlen, hogy emelgessek időnként, de ha közlekedünk, akkor is babakocsit valahogy fel- meg le kell szednem a hévről, a segítség meg... hagyjuk.
Szóval nyugi!
Én is mindig azzal nyugtatom magam, nem én leszek az első kétgyermekes családanya!Kép
Ráadásul Olivérrel árufeltöltést is csináltam, ami azért néha tényleg macera volt, de amit eddig megszokott tevékenységként végeztél, azt teheted továbbra is, leszámítva a hasizomgyakorlatokat.

Sysy!
Gratula!
Már ilyen korán? Hát nem fogom kibírni, hogy rá ne kérdezzek akkor én is hétfőn!Kép

Narco!
Írja, ha kedved és erőd van már hozzá! Olyan rossz ilyen levertnek olvasni téged!Kép

Sziasztok!
Aki nem jön már, szép hétvégét!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszti!Kép

Köszi a gratulációt!Kép
Az hogy még fiú nem biztos de most úgy tűnik hogy erre van töb esély.Kép
Nyugodtan kérdezz rá hétfőn hátha úgy fordul és meglátszik hogy milyen nemű.
A barátnőm jövő héten lesz 6 hónapos terhes és mindig úgy volt fordulva a baba az ultrahangon hogy nem tudták megállapítani a nemét.
Hát ilyen is van!Próba szerencse!Kép

Sysy
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: