A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Gomboc!
Engem is erdekelne, hogy a Duphastont lehet-e recept nelkul kapni.
Jott erre a kerdesedre valasz?
Egyebkent remelem jol vagy es kivanom a legjobbakat, ne gondolj rosszra, biztos nem lesz semmi baj!Kép
Koszi
Monka
szmonka

NINA
Nekem is fájdogált egy kicsit olyan menzi szerûen a hasam a terhesség elején, két oldalt meg egy pár hétig.
MONKA
Elég durva, amimt itt egy páran a csepeli kórházról írtatok. Gondoltam, leírom, hogy velem tök rendesek voltak a Mávban. Hál istennek nem kellett beavatkozni, de kétszer is hétvégén mentem be, hogy egy kicsit vérezgetek (8. és 9. héten) azt hittem hülyének néznek és tök komolyan vettek, alaposan megvizsgáltak ultrahangon és azóta is minden rendben van (10. hét). Bár most egy hete fekszem, de szerintem ez is a dolgok túlbiztosítása. Monka, egyébként én a helyedben elõre bejelentkeznék egy magánorvoshoz még mielõtt hazaérsz és egy hónap alatt nem reménytelen, hogy valamit tud veled kezdeni, fõleg, hogy úgy tûnik, jól meghatározható a probléma.
BREKI
Te hányadik héten tartasz? Elfelejtettem. Feküdnöd kell vagy azért mozoghatsz?
LÁNYOK
Remélem, jól sikerült a tali. Hétfõn beszélek a dokival, talán fölment a szigorú ágynyugalom alól. Egész héten teljesen rendben voltam.
Mindenkinek minden jót!
Zsuzsó
zsuzsó

Gomboc, Monka!

Csak receptre lehet kapni a gyogyszertarban Duphastont Kép
Egyszer jartam ugy, hogy nem volt receptem de mindenkepp kellett a gyogyszer. A patikus nagyon rendi volt, megelolegezte a receptet es kiadta bar teljes arat kellett fizetnem erte, viszont mikor bevittem a receptet visszaadta a kulonbozetet.

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Szmonka /Nina/

Engem a csepeli kórházban két orvos is megvizsgált. Hozzá kell tennem , hogy eredetileg egy magánrendelésre jártam egy nõ nõgyógyászhoz aki egy másik kórházban dolgozott de sajna Õ épp elutazott külföldre mikor a dolog történt. Így abba a kórházba vitt be a férjem amelyik fogadni tudott.
Ott egy nagyon fiatal orvos vizsgált meg elõször, hát nem volt túl kedves. Az Õ nevét nem tudom.
Aki a mûtétet végezte dr. Weidner Andrásnak hívják , rá viszont csupa jót tudok mondani. Nagyon aranyos volt és kedves. Nyugtatgatott és elmondta kedvesen mit miért csinál és mit kell tennem.
Az Uh-t viszont egy idõsebb doki végezte aki nagyon bunkó volt. Nem igazán érdekelte, hogy épp akkor egy rossz hírt közöl velem és nekem ez fáj, teljesen érzéketlen volt.
Tudod mi volt legrosszabb? Az, hogy egy szobában voltam a már nagyobb pocakkal rendelkezõ több hetes terhesekkel és amikor a nõvér a többi nõ babáinak szívhangját nézte és én hallottam ezt tudva, hogy az enyém már nem él. A nõvér szemrebbenés nélkül odajött és felhajtotta a takarómat és az én babám szívhangját is meg akarta nézni. Mondtam,neki, hogy bocsánat nálam erre nincs szükség akkor csak annyit válaszolt, hogy Ja!

Igazad van mi nõk mindent kibírunk. A mostani dokim mondta nekem, hogy mindig csodálta a nõk kitartását.Hát lehet is!

Zsuzsó! (Nina)
Megnyugodtam egy picit, hogy azt írtad, hogy neked is fájt a hasad. Nekem inkább feszít a hasim, két oldalt majd kinyomja a hasfalamat.
Rémálmom a méhen kívüli terhesség remélem nem azom van mert az egyik oldalt szurkál is. Fáj a cicim és hányingerem is van. Na mindegy , hétfõn ugyis kiderül minden a dokinál.
Üdv: Nina
Névtelen

Sziasztok Lanyok!

Kamilla!
Koszonom a valaszt.

Zsuzso!
Termeszetesen nem minden korhaz es orvos olyan, amilyenrol en irtam. Velem sajnos igy tortent, ezen mar nincs mit szepiteni, talan maskor baratsagosabb es kedvesebb orvossal, korhazzal hoz ossze a sors.
Azt hiszem igazad van, valoszinu bejelentkezek egy maganorvoshoz meg mielott hazamennek, es hatha tud 1 honap alatt is kezdeni velem valamit.
Orulok hogy Te jol vagy, es inkabb legyel tulbuzgo, azzal nem artaszKép
Vigyazz magatokra!Kép

Nina!
Az szornyu erzes lehetett, nagy pocakos kismamak kozott fekudni a Te helyzetedbenKép
Egy idosebb, osz haju orvos volt, aki az ugyelet alatt megvizsgalt es olyan "kedves" volt.
Az en orvosom szinten szabadsagon volt mikor ez az egesz tortent, o telefonon adott at egy masik orvosnak, akirol en sem mondhatok semmi rosszat.
Na de mindegy, elmult, ahogy azt mar irtam, gondolom Te is tul vagy rajta, mar amennyire ezen tul lehet lenni.
Van nemi hasonlosag kozottunkKép(Bar ezen a forumon ez nem nehezKép)
Remelem az idei ev csak jot tartogat mindkettonk szamara, sot, minden babaert kuzdo lany szamara itt a babaneten!!

Lanyok!
De jo ez a talalka dolog.
Milyen gyakran szoktatok ilyet rendezni?

Sziasztok
Monka
szmonka

Sziasztok!

Üdv az újaknakKép

LányokKép
Remélem jól sikerült a tali. Várjuk a fotókat és a beszámolókatKép

Üdv, Panka

panka

Panka, nézegettem a hõdet, az valószínûleg nem túl jó, hogy nem megy elég magasra, de az mindenképp biztató, hogy ûgy tûnik az orvosság hatására volt péd. Kitartás, szerintem egy pár hónap alatt rendben leszel, majd mutasd meg a dokinak a görbédet.

Nina, nekem is az egyik oldalon fájt nagyon, a másikon alig éreztem valamit, mégis teljesen jó helyen van. Ez csak azért van, mert az egyik méhtartó szalag rövidebb, mint a másik.

Breki mi van veled?

Zsuzsó
zsuzsó

Nina,
A mola terhesseg vagy uszog terhesseg azt jelenti, hogy megindul a sejtosztodas es a petezsak is kialakul, de nincs elo magzat benne. Mindenkeppen muszeres beavatkozas a vege, jellemzoje meg a ver igen magas HCG hormonszint ami a megszakitas utan is igen magas marad.
Zsuszo,
Itthon vagyok, nem kell fekudnom, csak pihennem. A doki annyit mondott, hogy egy konnyu seta megengedett, de ne reoltessem meg magamat. Szerintem ez inkabb olzan elovigyazatossag, valszeg bar biztos olvastad iker-terhessegem volt, de az egyik baba el kezdett felszivodni, csak meg nem teljesen. Lathato volt egy kis folt az elo baba mellett, de nem beverzes volt (megnyugtatott az orvos).
A baba egzebkent 14 mm-es dobogott a kicsi szive igen szaporan, egyebkent nekem eddig mindig huvelyi UH-t csinaltak (kettszer voltam).
Ja 9 hetes multam.
Lanyok remelem a tali jol sikerult, beszamolokat varok!
Breki
Breki

Hello Lanyok,

Vanda,
Koszi szepen, hogy gondoltal ram, de most inkabb nem kerulnek be a listaba. Voltam mar ott, de aztan kimaradoztam, es a Lanyok feleslegesen szamolgattak a napjaimat. Meg aztan olyan rossz lenne nezni azt a sokadik ciklust allandoan Kép Tenyleg aranyos vagy, de esetleg majd kesobb.
Sien, Bera,
Errol az injekciorol meg en sem hallottam. A papiron az all, hogy elosegiti a tuszok ereset, noveli az osztrogen szintet es fokozza a mehnyalkahartya novekedeset. Egyebkent a Ferring gyartja. Nalam most az a cel, hogy tobb tuszo erjen es ez altal hatha "termeszetes" uton sikerul, novelve ezzel az eselyeket. A nyalkahartya a multkor egy kicsit vekonyabbnak bizonyult, a dokim hangsulyozta, hogy nem vekony, csak lehetne vastagabb is. A progival semmi problema sincs, a hormonjaim teljesen rendben vannak. Tipikus peldaja vagyok annak, amikor az orvosok nem tudjak, hogy miert nem sikerul, illetve semmi szervi vagy hormonalis gond nincs. Ez csak egy kis stimulacio. Csutortokon kiderul, hogy halad a project.
Moni,
Remelem, sikerult a vizsgad! En tul vagyok a matek szigorlaton! Kép Sajnos meg nincs vege Kép
Puszi mindenkinek
Bella
Bella

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép A tali nagyon jól sikerült és úgy örülök, hogy újra láttalak TiteketKép EdiKép Csodaszép a házatok és külön boldog vagyok, hogy ilyen rendik voltatok meg a Párod is olyan pozitívan állt a dolgainkhozKép Mégegyszer köszi, hogy szóltálKépKép
BesztiKép
Remélem a pocid simogatása meghozza majd az eredményt nálam isKép
Lányok akik nem tudtatok jönni: Nagyon hiányoztatok és olyan jó lett volna megismerni Titeket is de majd legközelebbKépKép
Istenieket falatoztunk és rengeteget úgyhogy mától fogyókúra....KépKépKép Ha elõhívatom a fotókat akkor valakinek majd eljuttatom aki fel tudja õket tenniKép
SzmonkaKép
Én is üdvözöllek a körünkben és kívánom, hogy ne maradj itt sokáigKép Nagyon rossz lehet, hogy kint a világon semmilyen vizsgálatot sem tudsz megcsináltatni... Mihez kezdenek ott a Nõk, ha ilyen problémáik vannak mint Nekünk...??? Nem lehetne "füllenteni", hogy a családodban már többeknél fordult elõ vetélés?
MarcsiKép
Úgy örülök, hogy láttalak és remekül nézel kiKépKép
ZsuzsóKép
Pihenj sokat, hidd el megériKép
LoraKép
Párocskád megbékélt? Remélem...Kép

Mindenkit puszilok: Doris
doris

Jó reggelt Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Kép
SzmonkaKép
Én is üdvözöllek! Hát amit a csepeli kórházról írtál elég elszörnyesztõ, ezek után biztosan a környékét is elkerülöm! Szerintem is jó ötlet amit zsuzsó mond, hogy szervezd meg elõre egy itteni orvossal a hormonvizsgálatot. Van olyan magyarországi orvos akiben megbízol? (a csepeli dolgok után). Esetleg Erazmusz tudna neked segíteni, ismerve a speciális problémádat, vagy itt a lányok. Az én dokimat nem ajánlom, nem rossz, de nem is túl lelkes, és nem túl szószátyár, úgy kell kihúzni belõle minden infót.
KnéRitaKép
Neked is barnás problémáid vannak? Bocsi, de nem tudtam visszaolvasni, mert úgy tûnik nekem, hogy a péntek délutáni hozzászólások elvesztek. De lehet, hogy csak én bénázom.Szóval csak azt akarom mondani, hogy nekem 5 hónapja van elég egyforma barnás a menzi elõtt, az orvos írt 3 hónapig Clostit, és most meg kiderült, hogy nem hogy alacsonyabb a progi szintem, hanem több mint 6 szorosa a minimális jó értéknek. A doki azt mondta ez baromi magas, szóval valószínûleg nem progi hiány okozta/okozza a barnást, azt mondta ez lehet szépséghiba. Hmm. Szerintem a vérvétel nagyon fontos, meg persze a hõmérõzés.

Egyébként a doki elküldött újabb vérvételre a 20. napon (hátha elnézték a dolgot). Elég lassan telnek a napok, bár hétvégén esett a hõm, volt is akcióKép

NinaKép
Te akkor most lehet, hogy babás vagy????? Mikor derül ki?

Üdv
bera3
bera3

Sziasztok Csajok!

Ma vagyok a 21.napon, de már napok ota szurkálnak a petefészkeim! Nemtom miért?Kép Vagy ez lehet,hogy jo jel? Az az igazság, hogy most közel annyira nem figyelek magamra, mint edig. Valami belenyugvás/nyugodság uralkodott el rajtam. Nemtom miért! De jobb igy! Nem vagyok izgatott, nem várom a ho végét mint állat, majd lesz valami. Na ehhez mit szoltok? Olyan nyugodt vagyok, mintha azt érezném/tudnám hogy hamarosan minden sikerülni fogKép Na megyek melozni! Pusza!

Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Remélem jól sikerült a tali. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. Kép A párom tegnap felfalta az összes tortát, amit vittem vona. Kép

Mamacs!
Úgy legyen! Remélem most tényleg sikerülni fog!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Csajok!

Örülök hogy jól telt a buli,úgy sajnálom hogy én nem tudtam elmenni olyan jó lett volna.
Itt vagyok én is csak mostanában nincs sok idõm mert rengeteg a meló.Már azt sem tudom hogy hol tartok napilag,most van vége a mensimnek tehát hamarosan lehet majd próbálkozni is.

Mamacs!Kép
Szerintem a szurkálás az jó jel nem kell félni meglátod hamarosan összejön.
Egyébként én is teljesen nyugodt vagyok amint az elõbb irtam azt sem tudom hogy hol tartok,mostanában lazábban fogom fel a dolgot.Hamarosan el kellene mennem dokihoz is de annyit kell rá várni úgy nem szeretem.Maszekra meg nincs keret.
Na most megyek,kíváncsian várom a képeket.

Pusz
Alice
Alice

Edi,
Meg egyszer nagy koszonet a vendeglatasert, nagyon jol ereztem magam.
Gratula a szep hazhoz is, nagyon ugyesek vagytok. :-)

Lanyok,annyira orulok, hogy vegre megismerhettelek Benneteket.
Olyan aranyosak vagytok, nagyon jo egy ilyen szuper csapat tagja lenni.

Vanda,nagyon, nagyon hianyoltalak a talirol.Kép
Igazad van, hogy most mar mindig lesz miert aggodni, de talan igy az elejen
meg nehezebb, ugyanis annyira nagy az eselye bizonyos dolgoknak…azert
igyekszem az elet pozitiv oldalat nezni. Kép

Gitta, teged is nagyon hianyoltalak. Aranyos vagy, hogy aggodsz ertunk, en
is nagyon remelem, hogy most mar minden rendben lesz.

Velem csak annyi tortent, hogy vasarnap megkaptam a 6.Profasi szurimat, ez volt
az utolso.Remelem innen mar sima lesz az ut.Szerencsere pentek du. ota nem verzek,
ami megnyugtato.
Nem tudom, hogy masok kis terheskent, hogy voltak vele (Orsoly,Kamilla, Zsuzso itt vagytok?), de en annyira faradt vagyok. Ez normalis? A tali utan ugy ereztem magam, mint aki maratont futott, pedig Bea egeszen hazaig szallitott (Bea,meg 1x koszonet erteKép ). Sokkal kisebb terheles is elfaraszt, es annyit alszol, mint egy medve…brumm, brumm.

Bocsi, kicsit hosszu lett, Puszi mindenkinek
Timici
timici

Sziasztok!

Monka!
Üdv. itt a topicban.

Doris!
Örülök hogy jó volt a tali. Remélem a következõre én is eljutok.

Még nem tudtam mindent elolvasni.

Pussz

Andy
Andy

TimiciKép
Kitartás és szerintem feküdj továbbra is sokat. Megéri ez a néhány hét lemondás nem...?
AliceKép MamacsKép
Jól teszitek, hogy nem stresszelitek MagatokatKép
AndyKép
Mi van Veled? Hogy vagy most? Hol tartasz?
Vanda, Edelweiss, Marcsika és a többiekKép Merre vagytok?
CipómamaKép
Ugye minden rendben van Veletek is?

Puszi: Doris
doris

Lányok!Kép

Én nagyon élveztem a talit. Boldog voltam, hogy ilyen sokan eljöttetek. Köszönöm nektek ezt az élménydús napot.Kép Sajnálom, hogy nem tudott mindenki jönni, szívesen megismertem volna a többieket is. Na majd legközelebb.

Annyi finomság volt, nem is tudtam mindent végigkóstolni. Akik nem voltatok, megúsztatok egy fogyókúrát.Kép

Doris!Kép
A párom szerint nagyon aranyosak vagytok, örült, hogy így dicsértétek a munkáját.

Most rohanok uh-ra meg szurira, délután jövök olvasni.

Edi
edi

Sziasztok lányok!

Tényleg jó volt a tali, remélem a következõn még több embert megismerhetünk. Edi, köszi mégegyszer a helyszínbiztosítást! Remélem a szokásos tali utáni zebrásodás most is megindul, fõként ennyi babucis lánnyal való találkozás után. Én is szeretnék akkora pocit, mint amekkora Besztinek van!KépKép

Üdv. minden "újnak", és persze réginek is.

Bea
Bea

DorisKép

Igen egy kicsit úgy döntöttem hogy pihentetem magam és élvezem az életet.Tudod én már ott tartottam hogy betegesen akartam a babát amióta elveszítettem,és sajnos egyre rosszabb lett.
De most amióta beszélgettem az egyik barátnõmmel azóta úgyérzem hogy talán még nem késtem le semmirõl,tudom hogy rohamosan közeledek a harminc fele de talán még van egy pár évem addig meg úgyis összejön KépKépKép
Tehát most se hõmérõ se számolgatás se semmi.
Azért elárulok egy titkot, lehet hogy boszi vagyokKépKépKép mert amikor a barátnõmnek kiszámoltam hogy mikor legyen a "hajrá párnacsata" rá két hétre jött az SMS hogy siker van.
Most egy másik barátnõm kért segítséget és én azt mondtam neki hogy 5 és 7-én "párnacsatázzanakKép" és ha bejön azt mondta kapok egy üveg pezsgõt is.
Na kíváncsi leszek ,mert ha ez is bejön akkor most én jövökKépKépKép

Na nem dumálok ennyit már egy kisregénynél tartok

Puszi mindenkinek

Alice
Alice

Sziasztok Lányok!

Én is már nagyon régi "olvasótok" vagyok, és hát most jött el az idõ, hogy csatlakozzam hozzátok.
Történetem sajnos elég szomorú. Kb. 5 évi próbálkozás után (ami az orvosok "ej ráérünk arra még" hozzáállásának is köszönhetõ), végre egy normális dokit találtam, aki tavaly februárban megmûtött az egyik oldali elzáródásom miatt. A mûtét sikeres volt, 4 hónap múlva babuci volt a pocakomban. De sajnos csak 11 hétig, missed abortus lett a vége...
December óta ismét próbálkozunk, de már kezdek totálisan elkeseredni, hogy talán nem is leszek többet babás??? 2 hete voltam HSG, kissé nehezen ment az egyik oldalam, de most már újra átjárható. Párom eredményei jövõ héten lesznek. Hõmérõzök is, az elmúlt hónapig minden rendben volt, 37 körüli a pé. után. De most viszont 36,7-nél nem megy feljebb és már a 21. napon vagyok. Most még anovulációs ciklusom is van úgy tûnik, pedig még sose volt, és középidõben majd szét durrant a hasam, úgy feszített. Segítsetek, lehet ez ciszta?
Ne haragudjatok a hosszú bemutatkozásért, de rövidebbre nem sikerült.
Minden babásnak nagyon boldog babavárást kívánok, akik pedig csak várományosok, azoknak mielõbbi csíkosodást!!!

Szil
szil

Doris!

Erre gondoltam az ovuláció idõpontjával kapcsolatban:

"Kérdés:
Múlt év májusában teherbe estem, teljesen véletlenül és felkészületlenül. A magzatot
elvesztettem 8 hetesen, elhalás miatt. Nem akartam még gyereket és mire örülni tudtam volna
neki, elment.
28-36 naponként menstruálok és mindig érzem az ovulatiot egy adott oldalon, utána pár órán át
erõs fájdalmam van, tojásfehérje is ürül. Ilyenkor mindig védekezünk óvszerrel, gyógyszert nem
szedhetek. Májusban is így tettünk, az ovulatio. után 4 nappal voltunk együtt, védelem nélkül,
hiszen a petének ekkor már nem lett volna szabad élnie, ha újabb kilökõdés lett volna, akkor
éreztem volna? Ez több éve mûködik így, ez idáig sikeresen. Ezért ért villámcsapásként a hír.
Válasz:
Ami az ovulációt illeti: fejtegetése tényszerû és igaz. Amin el kellene gondolkodnunk, hogy
valóban az ovulációt érezi-e ama bizonyos görccsel avagy a megnõtt tüszõ (ami átlagban 2 cm,
de elérheti a 3-at is) feszülését. Az ovarium peritoneális borítéka ugyanis jelzi a feszülést is. Ami
"tojásfehérjének" ír, az valószínûleg a méhnyak nyákja, ami ovuláció elõtt jelentõsen
megszaporodik és nyúlóssá válik (ha hüvelyi feltárásban mondjuk egy Kerr-tû-szerû (tehát
recés-menetes felszínû) eszközt a méhnyakba tolunk, a rátapadó nyák a hüvelybemenetig
kihúzhatóan nyúlik). Ez a régi világban az ovuláció idejének jele volt.
Maga a tényleges ovuláció ugyanakkor késhet 24-48 órát és máris ott vagyunk, hogy ezekhez a
jelekhez képest lehet 3 nap múlva is teherbe esni...
Kérdezi most: akkor mi a biztos? Mert a hõmérõzés tulajdonképpen az FSH-LH csúcsot
detektálja, ez még csak ok, amelynek okozata az ovuláció. A valóságban, a nagy átlagra (!)
érvényes szabály, hogy ama bizonyos pici csökkenés után a felszálló hõmérsékleti ág napján
szokott lenni az ovuláció.
Biztosat pedig egy módon lehet mondani: a feszülés napján és onnantól naponta elvégzett
ultrahang follikulometriával, ez hasi úton gond nélkül meglátható.
Dr. Nagy László "
Marcsi

Sziasztok LányokKép

Csak egy percem van, annyi most a munka.

EdiKép
Én is köszönöm még egyszer a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam. Nagyon szép helyen laktok, a kisbabáitok nagyon jól fogják majd magukat érezni.Kép

Nem tudom Lányok, Ti hogy vagytok vele, de én úgy éltem meg az egészet, hogy csak arra emlékszem, hogy megérkeztünk 11 körül, aztán meg arra, hogy már majdnem 5 óra és megyünk haza. Hová tûnt az a "röpke" 6 óra? Úgy elillant, hogy észre se vettem.Kép
Ha az ember nagyon jól érzi magát, mert nagyon jó társaságban van, akkor rohan az idõ.Kép

MonkaKép
Üdvözöllek én is, remélem mielõbb sikerül bezebrásodnod.Kép
A hormonvizsgálatot szerintem valahogy csináltasd meg itthon, mikor hazajöttök. Vannak olyan helyek, ahol néhány nap alatt készen van, például Budapesten a Margit kórház.

Mindenkit puszilok:
Zsuzsu
zsuzsu

Timici!
En is irto faradekony vagyok, de ki lehet birni Kép

Szilvi!
Mi volt az oka a vetelesednek a 11.heten? Hormon problemaid is vannak?

Annyira rettegek, hogy en is elvetelek masodszor is. Mit gondoltok, Duphaston mellett kizart, vagy meg ennek a szedese mellett is bekovetkezhet?

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Most jovok a korhazbol, nincsenek jo hireim. Kép

Szombaton verezgetni kezdtem, a doki ma reggelre berendelt UH-ra, es azt mondta, van egy tobb, mint 5 cm-es ciszta a bal oldalamon, KisGombocnal mar latnia kene a szivet, de nem latja KépKépKép es molara utalo jeleket (1-2 kis gobot?) is lat a mehemben. Most vettek vert, es kiirtak tappenzre (doki szerint barmikor elkezdodhet a veteles), szerdan ellenorzo vervetel es UH es lehet, hogy csutortokon befejezik a terhesseget. KépKépKépKép

Elegge magam alatt vagyok (es ferjem is).

Sziasztok,
Gombóc

ui.: A tali legalabb jol sikerult?
gombóc

Doris!
Még mindig nem jött meg.Kép Kezdek ideges lenni már. A héten lesz a 9. hét. Szerinted meddig várjak még?

Húú van mit olvasni jó lemaradtam.

Puszi

Andy
Andy

Kamilla!

A vetélésnek talán az lehetett az oka, hogy a 8. héten picit barnásozni kezdtem, ami 1 napig tartott, de utána az UH-n bevérzést állapítottak meg. Rögtön kaptam Utrogestant, és feküdni kellett, és két hét múlva az UH-n már nem volt bevérzés, de élõ baba sem!!! Állítólag az elmaradt vetélés oka legtöbbször progihiány. A babás görbém szerint tényleg lehetett progihiányom, mert csak 36,9 volt a hõm, a vége felé ment fel 37-re. Azóta persze tök jók a görbéim, de ez sovány vigasz. Az biztos, hogy már megvettem a Duphastont, és ha pozitív tesztet produkálok, azonnal elkezdtem szedni egészen a 36. hétig, és akkor nem lehet baj. Úgyhogy, nyugodj meg, a gyógyszer mellett minden rendben lesz nálad is!

Gombóc!
Nagyon-nagyon sajnálom, ami történt. De nem túl korai, hogy szívhangot akart látni a doki?? Talán még nem kellene annyira elkeseredni!

Szilvi
szil

Gombóc!

Nagyon sajnálom, igazán nem is tudok mit mondani.
Legyetek erõsek... és még hátha...

Pusz
Noémi
noémi

Szia Szilvi!
Az orvosom azt mondta, ezert a ketszeri vervetel. Ha az is megerositi, hogy a a baba meghalt, akkor surgosen befejezik a terhessegemet.
Azt modta, elvileg lehet, hogy meg tul korai terhes vagyok, de szerinte itt mar tul sok problema van, ami azt valoszinusiti, hogy tenyleg gond van. Kép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
A mai tábla:
Kép

Légyszi, aki kimaradt belõle, szóljon, sajnos nincs idõm visszakeresni az adatokat!

Timici, Doris!
Jól esik, hogy hiányoltatok a taliról. Remélem a következõn ott leszek! Kép

Gombóc!
Döbbenten olvastam soraidat. Ez már biztos? Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Ildi Kép
neved mellõl kimaradt a "Teszt?" - de gondolom a citromszín már sejteti a lényeget. Kép

Lányok,
Akik ciklusvége felé vannak, jelentkezzenek, mi újság zebra terén? Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gombóc!

Olyat is hallottam, hogy koraterhességnél gyakori a ciszta, ami egy idõ után eltûnik, és utána minden oké.
Lehet, hogy túl sok a probléma,de azért még lehetnek csodák. Amikor a missed abortusz miatt bementem a kórházba, még ötször megvizsgáltak, vért vettek, hiába volt az UH-leletemen, hogy elhalt terhesség. Azt mondták, hogy azért van erre szükség, mert történtek már szinte hihetetlen dolgok, úgyhogy még lehet reménykedni!!

Szilvi
szil

Vanda!

Bnemethmrõl azt irták multhéten, hogy megjött neki!!!

Mamacs
mamacs

Szia Szilvi!

Sajnálom ami veled történt. Jó hogy csatlakoztál hozzánk.
Szorítok neked hogy most a HSG után sikerüljön végre a terhesség. Peteérésserkentõt nem szedsz?

Gombóc!
Szóhoz se jutok. Nagyon szorítok érted!

Puszi

Andy
Andy

Szia Andy!

Köszi, hogy szorítasz nekem! Remélem meglesz az eredményeKép
A következõ ciklusomtól fogok Clostit szedni, ez általában 2 szép tüszõt szokott meghizlalni, már alig várom, hogy ott tartsunk. Eddig is mindent megtettünk a párommal a "cél" érdekében: akció kétnaponta, Maca-Vibe, gyógyteák, és mivel hátrahajló a méhem, még képes voltam gyertyát is állni akciók után. Azt gondoltam az elõzõ terhességem alatt, hogy még a végén fogamzásgátlót is kell majd szednem, mert ripsz-ropsz teherbe eshetek, hát sajna nem így van. Lehet, hogy már görcsösen akarom, de egyszerûen nem tudom elterelni a gondolataimat. Szóval most egy-két Clostis próbálkozás következik, azután majd kiharcolok inszemet is.

Szilvi
szil

Vanda!

Bnemethm-nek ma van az 5.CNje!!!! Javitsd ki pliz!

Köhi!Kép

Mamacs
mamacs

EdiKép
Kölcsönös a szimpátia és gondolom mondanom sem kell, hogy egész hétvégén mirõl folyt nálunk a csevely....ház, ház, ház volt a témaKépKép És olyan jó, hogy a Párod maximálisan pártolta az elképzelésünketKép
Drága AliceKép
Megtennéd, hogy kiszámolód az én "pránacsatámat" isKépKép Hátha bejön a bosziságodKépKépKép
SzilviKép
Üdvözöllek a körünkben és sajnálom, hogy Te is elveszítetted a babácskádat...de ne szomizz, hamarosan újra pocaklakód leszKép A hõmérsékleted alapján úgy gondolom hormonvizsgálatot kellene kérned az orvosodtólKép
Persze mint minden újnak Neked is azt kívánom, hogy ne maradj itt sokáitKép
MarcsiKép
Köszi ez így teljesen világos és bíztató is, mert joggal remélhetm, hogy nem csúsztuk le a pé-emetKépKép
GombócKép
Nagyon sajnálom...KépKép Nem is tudom mit írhatnék...KépKép Remélem téved az orvosod! Sok-sok erõt kívánok Nektek!
AndyKép
Ugye viccelsz???? Ez még kérdés???? Tessék felhívni az orvosodat mert ez már túl hosszú idõ! Mire megjön a gyógyszer hatására az is legalább két hét....
VandaKép
Úgy legyen...Kép

doris

Gombóc!

Nagyon-nagyon sajnálom és együttérzek veled! Egyáltalán nincs semmi remény? Sírd ki magad, ha úgy jobban érzed magad. Attól jobb lesz valamivel, bár nem mondom hogy könnyebb. Nem értem, a táblázat alapján 44 napos a baba (6 hét)! Ekkor tudtommal még nem is látható szívverés!!! Nálam is csak a 8. héten volt látható elsõre! A 6. héten még nem láttak semmit, pedig hüvelyi UH-n nézték! Ezért ne add fel a reményt, mégha olyan kicsi is! Szorítok neked!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Ma már újra vagyok. A múlt hét közepétõl otthon pihengettem. Ügv az újaknak és természetesen ne maradjatok itt sokáig Kép KépKedden megvolt a második inszem. Vanda légyszi írd be. Köszi! Azóta már lassan egy hét eltelt.A hõm úgy alakult, hogy az inszem utáni napon 36,9 , a következõ nap 37,1 , azután 37,2 és azóta(4 napja) annyi. Szedegetem szépen az Utrogestant. Vérbõl mikortól lehet megállapítani a terhességet? Én úgy tudom, hogy vérbõl lehet a leghamarabb, még az elmaradt menzesz elõtt megállapítani. De mikor van az a hamarabb??
Sien
Mizújs Veled??
Lujza
lujza

Sziasztok!!!

Gombóc nagyon sajnálom! Tudom milyen érzésKépKép

Lányok, holnap fekszek be a kórházaba...remélem minden rendben les.
Talán már jövõ héten kedden itthon leszek.

Üdv: Hermi
Hermi

Sziasztok!

Edi!
Köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam. És nagyon szép házatok lesz!

Zsuzsu!
Te nagyon emlékeztetsz az olasz tanárnõmre.

Gombóc!
Annyira sajnálom!

Lujza!
Pihengessél otthon. Legközelebb én is otthon maradok egy kicsit.

Szmonka és minden Új!
Üdvözlet, és kívánom hogy ne maradjatok sokáig!

Marcsi
Marcsi

LujzaKépKép Nagyond rukkoltam Nektek és most is folyton szorítokKépKép A kérdésedre nem tudom a választ csak én is úgy gondolom, hogy a vérvétel a legmegbízhatóbb...
HermiKép
Mit fognak pontosan csinálni a korházban? Egy hétig bent kell maradnod? Tudod a részleteket? Nagyon drukkolokKépKépKép

doris

Gomboc!
Gittanak igaza van, szivmukodes legkorabban a 8. hettol lathato. nem ertem miert mondta ezt a doki....
kamilla
kamilla

Doris!
Most jól rám ijesztettél. Az endos honlapon azt mondták a lányok hogy 9 hét is lesz mire megjön és várjak türelmesen. Éppen ezért nem akartam még elmenni a dokihoz, hogy ne adjon újabb hormonokat. Még várok egy pár napot.

Hermi!
Nagyon szorítok!

Szilvi!
Az 5 év próbálkozás alatt nem szedtél semmit? A dokik sem adtak semmi gyógyszert? Azért ez érdekes. Vizsgálatok sem voltak?

Puszi

Andy
Andy

Andy!
Nekem orvos mondta az utolso szuri után kb.7 hét.
Szerintem is hivd fel!

Gombóc!
Sajnálom ami történt, de csak hogy reménykedj még. Kolleganömnek UH megállapitották hogy a baba nem él, pár nap mulva bement a korházba hogy elvegyék. Ugyanaz az orvos megint hogy nem él. Késöbb a köv. orvos jött és mondta nem érti, itt él a baba. Ezek után a saját orvosa még elnézést sem kért,rá se nézett többet, de a baba szerencsére élt és már meg is született. Persze a több napi kesergést nem felejtette el. Bizok benne hogy neked is csak nem jól látta.

Puszi.Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Doris
Köszönöm!! Annyira aranyos vagy!! Ma kellett hívnom az orvost, mert kíváncsi volt hogyan alakul a hõm. Kérdeztem tõle, hogy mikor lehet legkorábban megállapítani vérbõl és azt mondta, hogy legkorábban pénteken. Így aztán pénteken reggel megyek vérvételre. Próbálom magam nem beleélni túlzottan, de hát Nektek mondjam...hiszen Ti is tudjátok, hogy szinte lehetetlen nem izgulni, hiszen mindannyiunknak az a vágya, hogy sikerüljön az a babóca, vagy babócák. Örülnék, ha kettõ lenne... na jó nem telhetetlenkedek KépKépKép
Lujza
lujza

AndyKép
Én nem konzultáltam más endós lányokkal, tehát nem tudom összevetni a tapasztalatainkat de Karmennek igaza van és az én orvosom 6 hét után nem hajtott el, hanem felírta a hormonokat ami után tényleg megjött és azóta teljesen "normálisak" a ciklusaim. UH-on is nézett és látta, hogy gyógszer nélkül bizony nincs "minek" megjönnie, hisz az endo kezelés pont arra irányul, hogy leépítsék a nyálkahártyát a gyógyszerek pedig felépítik azt, hogy legyen minek megjönnie... Én nem várnék tovább, de persze nem vagyok a helyedben...
LujzaKép
Persze, hogy maximálisan megértelek...Drukkolok a péntekhez nagyonKép Még aznap megkapod az eredményt?

doris

Doris
Igen, még aznap délután meglesz az eredményKép
Pusz: Lujza
lujza

Sziasztok,

Hát Edi, csodaszép helyen laktok, és én is szeretnék egy ilyen házat! Jó volt személyesen megismerni titeket, kár hogy sokan lemondtátok a talit. Este még megelmegettem azt a sok finomságot, de a hosszú buszozás miatt nem mertem vinni husikát. Pedig otthon úgy kívántam :-) Kár, hogy nem hívtad át elõbb a szomszédodat, tök szipmi volt nekem.

Doris, a párom szombat este még húzta az orrát, de vasárnap már minden a régi volt. Nagyon szeretett, és aggódott értünk.

Timici, ilyenkor sokan fáradékonyabbak, aluszékonyabbak. Én pl 18 órát is képes voltam aludni egy nap. Du 3-4 órát, és a többit éjjel. Pihenj, aludj amennyit csak tudsz.

Beszti, mégegyszer köszi a fuvart, és klassz volt látni a telfonok után. Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek. Nagyon formás a pocid, és igazán szép kismama vagy.

Sien, remélem most elég jól szorítok nektek, és spontán összejön a dolog. Amúgy jó nyaralást kívánok :-)

Lujza, szorítok nektek. A hõd nagyon jól néz ki.

Jaj lányok, én olyan jól éreztem magamat! Hihetetlen, hogy ez a 6 óra hogy elrepült. Köszönöm nektek azt a csodálatos napot! Jó volt látni benneteket személyesen is.

Pusszantás, Lora
lora

LujzaKép
Drukkolni fogok és remélem tudsz még majd jelentkezni nálunk, hogy megtudjuk az eredménytKépKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: