A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

DidoKép
Akkor csak nálam krepált be az album... nem baj, nem adom fel Kép
Sajnálom, én azért reménykedtem, hogy csak gyengébb volt a vérzés, és akkor hátha Kép
Az AFP azt mutatja ki, hogy a gerinccsatorna megfelelően záródott-e (hú, de tudományos voltam Kép). Ezt nézik nekem okt. 17-én (ezt napra pontosan kell csináltatni, nem jó se előtte se utána egy nappal. a dokim mondta meg, mikor menjek a szuriraKép.
Ja, és még a lényeg: mivel csecsemőkori velemszületett csípőficamom volt, még el kell mennem orthopedia-ra is, hogy szülhetek-e egyáltalán természetes úton. Rendi a dokim, tényleg mindenre figyel. Kép
Tudom ajánlani mindenkinek, akinek nincs messze a XI.ker.!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!

Nekem múlt hét csütörtökön levették a vért AFP-hez, egy-két hét múlva lesz eredmény. Holnap már bepróbálkozom a dokinéninél, hátha telefonon is megmondja, hogy megnyugodhatunk-e. Egyébként én is nagyon tartok az eredménytől.
Hogy Kavics mekkora, azt nem tudom, 13 hetesen voltunk utoljára UH-n, akkor 72 mm volt. Jövő csütörtökön megyünk a 2. genetikai vizsgálatra, addigra 20 centi körülinek illik lennie.
Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Hamarosan a rosszullét utolsó morzsái is elmúlnak, meglátod!
Megyek vacsizni!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:14-kor.
seszi

Sziasztok!

Annácska!
+++++++++++++!!!!Kép

Móni!
Sikerülni fog!KépKépKépKép+++++++!

Wish!
Cérnácskák a helyükön, tüszők érnek, és ha itt az idő, sima liba, jönnek rókáék!Kép

Unique!
Hogy szalad az idő! Hisz a minap még épp csak bejelentetted a zebrát!Kép
Izgulj csak izgulj, de az egészséges keretek közt ok!Kép Minden rendben lesz az AFP eredményekkel!Kép

Dido!
Aranyos amit írtál! Hagymácska minden tőle telhetőt megtesz! Már csak az a baj, hogy dolgozni sem hagy! Ha nem eszem éhes vagyok. Ha eszem kiég a gyomrom a helyéről! Csoda hogy nem eregetek füstpamacsokat!Kép
Pocakot nem igen tudok még mutatni, mert ami van, az egyenlőre Olivér utáni maradvány!Kép Nem vészes, de három kiló az három kiló. És hol van már a réges régi versenysúly! Bár valószínűleg azzal nemigen pockosodtam volna! Na de majd!Kép
Jelenleg mér tartom a frontot az ádáz kilókkal stzemben!
Képek Olivérről vannak a www.kep.tar.hu/ironram címen! Ott kinézelődheted ám magad kedvedre!Kép

Évi!
Ne felejets képet feltenni jövő héten!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Lányok!

Én is bekukk! Õrült napon vagyok túl és még nincs vége...

Először is Sziszka mindenkit puszil és nemsokára aktivizálja is magát. Csak egy picit maradozott el tőlünk, de azért néma üzemmódban közénk jár Kép

Tündi!
Megkaptam, és egye fene, most az egyszer meg is bocsátom. Kép T'od, mit? Nekem is lesz mit kívánni, bár ma 2:22-kor is kívántam egyet Kép

Réka(korek)!
Nagyon köszi a leírást. Közben én is számoltam, hogy nem 13., hanem a 14. napomon megyünk és ált. 15. napon szokott lenni pé.m, de már 14. este is halvány az LH-teszt. Szóval szerintem is oksi a dátum, igyekszünk majd koradélután megoldani az akciót és este 7 körülre menni. Ugye szerinted is jó ez így?
És még egyszer gratula is meg drukkok is, de ezerrel! Kép

Kedves Tüszők!
Igazán tudhatnátok már, hogy leendő édesanyátok mennyire vágyik már arra, hogy legalább egyikőtökből igazi hús-vér kisbaba legyen.
De azt talán még nem tudjátok, hogy aki ebben a "versenyben" győz, annak olyan nyereményben lesz része, mint nagyon keveseknek a világon: WishAndi lesz az édesanyja!! Hát lehet ezt kihagyni? Úgyhogy hajrá a győzelemért!! És a holtverseny is ér!! Kép

Dido!
Nekem is hónapok óta rövid a mensim és nagyon gyenge. Még a fogamzásgátló idejében is erősebb volt. Ezért nézettem meg legutóbb a méhnyálkahártyámat, hogy nem vékonka-e. De megnyugtattak, hogy minden rendben. Utána meg tök gyogyinak éreztem magam, hogy ezen is parádézom. Szóval szerintem még ne aggódd halálra magad, ha a jövő havi is ilyen lesz (ami persze tudjuk, hogy nem lehet, hiszen nem is lesz), akkor esetleg kérdezd meg a dokidat, nem?

Babus!
Bocsi, elfelejtettem még megkérdezni a szemészdokit. De szerencse, hogy Unique szóbahozta. Kép

Unique!
A gömbölyödést én is úgy értettem, hogy tőled kérdezem majd a tapasztalataidat, mert természetesen addigra én is elkezdek gömbölyödni Kép, úgy mint most a fejem álmodozás közben. Kép

A KIKÁ-s bútorokkal csak óvatosan! Jól nézzétek meg a minőségét. Mi már többször ráfaragtunk (IKEA dettó)

Évi77!
Tök jó, hogy mostanában többször írsz. És mindig elémkerül a mosolygós, egészséges kismama tekinteted! Kép

Móni!
Sokat gondoltam ma Rád! Úgyhogy egészen biztosan minden rendben van!

Puszi Mindenkinek:
réka
Vendég

Betöltöttem szinte az egész lapot!
Bocsi, bocsi, bocsi!
réka
Vendég

Sziasztok!
Annácska!
Örülök, hogy pozitívabban látod a dolgokat! Így is kell!Kép
Unique!
Bizti hamarosan jobban leszel!Kép
Babus!
Kristófka mindig aranyos, főleg az új őszi ruháiban!Remélem, egyszer személyesen is találkozhatok vele és mindenkivel a topicból.
Mindenkinek, akinek szüksége van rá:drukk!!!!!!!!!!
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Jó reggelt!

Tündi!
Átvettem a fejfájásod. Tegnap este óta fáj. Remélem, neked már elmúlt!
Mostanában nem mész UH-ra? Vagy előbb mensit vársz, azaz nem vársz?

Szia Bogi!
Hogy vagy?

Puszi:
réka
Vendég

Wish
Hajrá bal oldal, annak szorítok amelyiket éppen kéred.
De Dudu leírta a lényeget!

Babus
Hogy lehet, hogy ez a Kristóf mindig ilyen mosolygós? Naon dögösek a cuccai.

j.
Vendég

Sziasztok!

Annácska,
Nagyon sokat gondolok rátok és örülök, hogy már egy kicsit bizakodóbb vagy, nagyon drukkolok, hogy végül kiderüljön, hogy nincs semmi baj.

Wish,
Sok-Sok tüszőnövelő energiát küldök a bal oldali tüszőknek.

Réka,
Én is nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és sikerülni fog, már csak egy hét az inszemig.

Tündi,
Remélem már jobban vagyKép
Tudsz valamit Stelláról?

Babus,
Nagyon édes kis pasid vanKép

Lányok,
Köszönöm mindenkinek a drukkokat és én is küldöm a pozitív energiákat azoknak, akiknek szüksége van ráKép
Azért mert csak ritkábban tudok írni, nagyon sokat gondolok rátok és figyelemmel kisérem az eseményeket!!!!!

Móni

Kép
móni23

Lányok Kép
Köszi a drukkokat nagyon aranyosak vagytok.
Duddu ami te írtál azon mág el is bőgtem magam az éjjel. Jó sokáig fenn voltam, nem tudtam elaludni, egyfolytában azon paráztam és bőgtem, hogy miért nem nőnek rendesen a tüszők.
Közben meg próbáltam azt mondogatni magamban, hogy a dokim szerint ez mág nem baj, meg majd megnőnek még mikorra kell. Aztán grafikonokat rajzoltam, hogy a legutóbb hogy nőttek és most hogy nőnek, aztán még jobban bőgtem, mert a grafikon szerint is a múltkor sokkal jobban nőttek. Szóval tiszta gáz éjszaka volt. A párocskám meg persze édesdeden aludt és néha mormogott egy kis nyugtatást.
Még most sem nyugiztam le, nagyon várom a holnapi UH-t, hátha azon már bíztatóbb a kép. És közben azt is mantrázom, hogy az idegeskedés tuti nem használ... áááááááááá elegem van, nem lehetne egyszerübb ez a gyerekcsinálás? Kép

wish

Sziasztok!

Unique!

Csak egy hét múlva megyek dokihoz UH-ra, addig fogyasztom a progit. Etsénként felfújódok, mint egy lufi, meg néha szédelgek, de még mindig nincs hányingerem, és mindent eszek, és leginkább minidig éhes vagyokKép Hát ennyi.
Remélem, hogy lassan továbbáll a hányinger tőled, és igen talizzunk!!!Kép
Meg küldesz nekem egy olyan fotót, amiről nem nyisszantod le vagy a fejed vagy a pocid?Kép

Juca

tjuca

Wish Drága!

Teljesen értelek. Ha holnap nem bíztatóaka a dolgok, akkor lőjétek most le ezt az akciót, és egy hónap vagy nem tom mennyi idő kell, akkor folytassátok, mert ha a rajt nem jó, akkor félő, hogy megint csalódás lesz a vége.
Én szorítok, hogy ne így legyen, mert ha emlékezetem nem csal az előző lombikon mintha túl sok tüsződ ért volna meg, és az sem jó, lehet, hogy most csak egy kettő lesz befutó, de azok izmosak, és erősek, és spermiumra éhesekKép, hogy aztán lustálkodhassanak a méhedben uskve 9 hónapotKép

Juca

tjuca

Korek
Én személy szerint örülök hogy leírtad a vizsgálatot, eddig csak gyenge elképzelésem volt róla. De azt hogy lehet megoldnai hogy ne mosakodjon az ember ott? Kép Ez csak költői kérdés volt persze, asszem én ezt a vizsgálatot nagyon szeretném elkerülni. Gratulálok egyébként ehhez az extra jó eredményhez! Kép

Wish
Szerintem tudom mit kívántál Kép Kívánom neked hogy bejöjjön! És monumentális drukkokkal támogatlak! Kép Ezek a tüszők nem valami nagyok. Biztos kellenek azok a fékező szurik?

Dido
Nekem a 3 napos piri igazi piri még. 4. napon szokott már kicsit barnább lenni, aztán 5-6. napra teljesen elmúlik, ahogy kitisztul.

Unique
Hát most menzivárás van erősen, és majd attól függ a következő doki-látogatás. Örülök hogy jobban vagy! Kép
Stella most megy valamikor 12 hetes UH-ra, szerintem szombaton, de nem tudom pontosan. Jól vannak, jövő héten már megy dolgozni Kép Remélhetőleg tud majd csatlakozni hozzánk Kép

Réka Kép
Mi volt tegnap 2.22-kor hogy kívántál? És mit csinátál olyan hajnalok hajnalán? Jaaaa, hogy azért......?!?!??!??!? Olyankor? KépKépKép
Nem adom a fejfájásom! Csak talonba tettem, de én irigy vagyok Kép Nem jön a menzim, nem jön a menzim! Szivat! Igaz hogy kicsit stresszeltem az elmúlt pár napban, úgyhogy betudom annak. Oszt majd meglássuk... Kép

Móni
Nem jövő csütörtökön lesz az inszemed? Mert itt többen most drukkolnak neked, én néztem el a dátumot? Húúú de szégyenlem magam Kép

Örülök hogy 2 napja nem kell semmi csúnyaságot javítanom a táblában, úgy mindjárt jön egy kis emlékeztetőképpen Kép

a ma már jobban van Tündi
Vendég

Tündi Kép
A fékezőszuri csak azt nem engedi, hogy magától megrepedjen, nőni hagyja őket.

JucaKép
Gondolom, ha nem nőnek szépen a doki úgyis leállítja. Most a legfőbb reményem az, hogy ő elégedett volt tegnap a dolgok állálásával.

Na próbálok dolgozni, hátha az eltereli a gondolataimat egy kicsit.

wish

Wish
Jaaa, értem! Kép

VIRÁG
Jelentkezz! Mi van veled?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én szombatra olyan beteg Kép lettem, hogy ma jöttem először dolgozni, de még most sem vagyok teljesen OK.

Annácska
Szorítok a jó eredményért. Kép

Rakott már fel valaki képet a taliról? Úgy megnézném.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Vírust szedtél össze? Kép Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Babaprojectes_tali néven találsz albumot, egyenlőre csak Dido képei vannak fent, de hamarosan én is rakok bele Kép

Tündi, akinek ideje már a munkájával foglalkozni
Vendég

Wish!
Nem akartalak megríkatni, sokkal inkább feldobni. Kép így, hogy a tüszőiddel is megbeszéltem a dolgot, már nem maradhat el az eredmény! Higgy nekem és nyugodj meg! Dolgozz egy kicsit, az jót fog tenni!

Tündi!
Du. 2:22-kor néztem az órát, ez egy digitális buta óra (nem tud két számjegyet az első része). Eredetileg babonából, ha 22:22-kor pont az órára nézel, kívánhatsz valamit. Én ezt tegnap délután kicsit korrigáltam és kívántam, de nagyot ám... Kép
Tudod mit? Nem is kell a fejfájásod, mert már tőlem is továbbállt!
És ne stresszelj, kérlek! Mert azt nem szeretem! Hamarosan úgyis kiderül a menzi dolog, hátha másért kell majd azt a dokit meglátogatni... Kép

Most én is futok dolgozni, lehet, hogy csak késő délután tudok jönni.

Puszi:
réka
Vendég

Majcsi, Dudu
Küldtem fotókat végre. Tündi neked nem találtam az e-mail címedet, de mintha te is kértél volna.

junko
Vendég

Szia Junko!

Én nem kértem, de most igen léci küldjél nekem is. Cím a profilban.
Csak este fogom tudni megnézni, de már most váromKép Ja és le ne vágd a fejed, mint egyesek!!!KépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Képzeljétek, most beszéltem a dokinénivel, és tökéletes az AFP eredményem! Most ennyire boldog vagyok: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Tudtam én, hogy a 4. házassági évfordulónkon nem kaphatok rossz híreket.Kép

Pusza mindenkinek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gartulálok Évi!

Én is a 4. évfordulónkon megyek uh-ra igaz, nekünk az a megismerkedésünk dátuma. Remélem hasonlóan szerencsét hoz majd nekünk isKép

Juca

tjuca

Junko
Kérek szépen képet, igen! Cím a profilomban pedig benne van ám Kép De tundi30@freemail.hu Köszike Kép

Évi
Gratulálok mindenhez! Hát persze hogy rendben van ez a vizsgálat, hogy is lehetne másképp! Kép Egy ekkora pociban cask jól mehetnek a dolgok Kép

Réka
Ezt a 22.22-kori kívánságolást nem is tudtam Kép
Már nem stresszelek egyébként Kép

Tündi
Vendég

Csajok!

A képküldésből senki ne hagyjon ki!!! Lécciléccilécci! evice@freemail.hu

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

JucaKép
Most vagy én vagyok nagyon béna, vagy én vagyok nagyon béna, de nem látom a címed! A Tündié végül is meglett, de a tied...

Évi Kép
Küldök neked is és veled örülök a jó híreknek.

j.
j.
Vendég

Szia Junko!

jucitel@freemail.hu a cím.

J.

tjuca

Évi!
Nagyon-nagyon gratulálok! Annyira örülök! Szép ünneplést Nektek!! Kép

Juca!
Neked meg mennek a drukkok az évfordulós UH-hoz, de ugye már nem parázol annyira?

Junko!
Köszi a képeket. Hááát téged is barnának gondoltatlak, nem szőkének. Nagyon csinosak vagytok!

Most megyek és úszok tovább az árral... bl-bl-bl...

réka
Vendég

Sziasztok!

Voltam tegnap a dokinőnél. Megint látta a jobb oldali petefészkemben a cisztámat, de a júniusi mérethez kisebb lett. Érdekes, mert júli végén meg nem látták.
El kell mennem a Schöpf Méreibe egy teljes hormonra, + vércukor- inzulin hányadost nézetni.
Be kellett jelentkeznem Sella röntgen vizsgálatra. Szept elején voltam MR vizsgálaton, ahol szintén a Sellát nézik. Az agyközpontomban (sellában) egy jóindulatú megnagyobbodás van, ez okozza a magasabb prolaktin szintet.
Szóval ezt is rendbe kell rakni.
Most várom hogy megjöjjön, mert a 3. napon veszik a vért a hormonhoz. A 21.en nem vesznek.
Úgyhogy most kérem a mensiket ide nekem!!!KépKépKépKépKép

Kati
Vendég

Szia Lányok!

Duddu!

Nem parázok, attól nem lesz jobb, csak rosszabb. Pont egy hét múlva majd minden kiderül.
Képzeld a főnököm lehet, hogy ráhibázott, lehet, hogy a hülye üzemorvos elmondta, még az is lehet, hogy olvas minketKép, de behívott és rákérdezett, hogy mizu. Hát nem hazudtam, mondtam neki, hogy mi van, de azt is mondtam, hogy mindenképpen várjuk meg a 12. hetet, és akkor mondom majd biztosra. Rendi volt, annyit mondott, hogy szóljak mikor keressek embert, és ha bármikor kell menjek. Ja meg azt is mondta, hogy nagyon szurkol. Tök jól esett. Ma a WC-ben megnéztem magama tükörben, és lehet, hogy látszik valamiKép Persze én azt hajtogatom, hogy csak ráhibázottKép

Juca

tjuca

Kati!

Örülök, hogy sebességben vagy! Ezek, ha nem is túl jó hírek, nem is rosszak, mert mint mondani szoktam, itt korrekt eredményekre tud majd az orvosod alapozni, ami néha hatékonyabb, mint a kártyajóslásKép

Juca

tjuca

Csajszik!

Rámtört a lusti+munkaundi, és csak itt fecserészek. Legszívesebben aludnék is, de az már lehet, hogy sokkolná a többieketKép, úgyhogy maradok a ti fárasztásotoknálKép

Juca az emberbarát

tjuca

Juca!

Jó fej a főnököd! Lehet, hogy emberből van? Kép Mi is pont egy hét múlva megyünk UH-ra. Majd drukkolok neked! Kb. hány hetes leszel akkor?

Évi, akinek szintén nincs kedve dolgozni...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Juca!

Dumcsizhatunk, ha gondolod, én csak takarítgatok, a portörlés (legjobban utálom) van hátra Kép
Most hányadik héten vagy? Most írt az egyik barátnőm, akinél Korzikán voltunk a nyáron, hogy ők is belekezdtek a babaprojektbe a mi "hatásunkra" is, így lehet, hogy egyszerre leszünk kismamák Kép Most egy kicsit visszatért az optimizmusom Kép

Vera
reva

Szia Évi!

Hát megértem, hogy most nincs kedved dolgozniKép. Akkor leszek 52 napos, de sztem -olni kell ötöt, tehát 47 napos kb. 6+5 leszek. Ennyivel később volt a pém a 14. naphoz képest.

Juca

tjuca

Szia Évi!

Hát megértem, hogy most nincs kedved dolgozniKép. Akkor leszek 52 napos, de sztem -olni kell ötöt, tehát 47 napos kb. 6+5 leszek. Ennyivel később volt a pém a 14. naphoz képest.

Juca

tjuca

Junko!

Ha jól látom szegedi vagy. Mit keresel te Dunakeszin???

Igen, van közöm a Bíró cukihoz.

Még azt is mondta a doki tegnap, hogy meg fog jönni, 11 mm vastag a nyálkahártyám. Ne is számítsak arra hogy terhes vagyok, vagy leszek, ameddig magas a prolaktin szintem.

Lányok!!

Aki szedi a bromociprint, annak milyen magas volt a prolaktin szintje?
Semmit sem tudok még erről, csak azt hogy nekem magas.

Köszi az infokat előre is Kép

Kati
Vendég

Kati!

Én ugyan nem Bromocriptint szedek, de az én prolaktinom is magas volt. A pontos értéket nem tudom fejből, majd otthon megnézem neked, és megírom. Csak el ne felejtsem...
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Téged is elküldtek MR vizsgálatra? Megkeresték az okát hogy miért magas a prolaktin szinted?

Jól emlékszem, neked sikerült az első inszemre? Ha hülyeséget írok, bocsi.

Kati
Vendég

Kati!

Nekem MR vizsgálat nem volt, csak koponyaröntgen, a sellát rendben találták. A magas prolaktint pajzsmirigy alulműködés okozta. Gyógyszerrel pikk-pakk beállították, és azóta rendben van (kopp-kopp)
Jól emlékszel, nekem sikerült elsőre az inszem. Azóta se hiszem el, hogy én is lehetek ilyen szerencsésKép
Szerintem a Te prolaktinodat is egykettőre rendbeszedik, aztán már jöhet is a tesóbaba!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Akkor kezdtelek olvasgatni titeket, amikor vártak a csajok a hírekkel Téged.
A Barátnőmnek tavaly volt 6 inszemje, az idén is egy, de sajna nem sikerült. Egymást szoktuk bíztatgatni.
Annyira jó volt olvasni hogy sikerélmények is vannak.
Ebből merítünk mindig erőt, amikor a "padlón" vagyunk.

Kati
Vendég

Sziasztok!

Tündi,
Örülök, hogy jobban vagyKép Te emlékeztél jól jövő csütörtökön 6-án lesz az inszem.

Évi77,
Jó rólad is hallani, már olyan régen jelentkeztél utoljára. Örülök, hogy jól sikerültek a vizsgálatok és minden rendben. Gratulálok a házassági évfordulóhoz.

Kati,
Én szedem a bromot, de nem emlékszem, hogy mennyi volt a prolaktinom, majd otthon megnézem.

Most mennem kell, de még jövökKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Tündi,
Örülök, hogy jobban vagyKép Te emlékeztél jól jövő csütörtökön 6-án lesz az inszem.

Évi77,
Jó rólad is hallani, már olyan régen jelentkeztél utoljára. Örülök, hogy jól sikerültek a vizsgálatok és minden rendben. Gratulálok a házassági évfordulóhoz.

Kati,
Én szedem a bromot, de nem emlékszem, hogy mennyi volt a prolaktinom, majd otthon megnézem.

Most mennem kell, de még jövökKép

Móni

Kép
móni23

Kati!

Barátnődék nem gondolkoznak a lombikon? Hol csinálták neki az inszemeket?
Nagyon drukkolok nektek!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Reva!

Csak most olvastam az üzenetedet. Fentebb írtam, hogy mennyi idős vagyok, de erről csak a jövő heti UH után nyilatkozomKép
Ez tök jó, csak, nehogy versengjetek.
Olyan ismerős vagy a fénykép alapján, nincs valami kötődésed Gödöllőhöz, vagy Hatvanhoz???
Netán Sárospatakhoz? Na jó, nekem valamiért Gödöllőről tűnsz ismerősnek, ha nem akkor nagyon hasonlítasz valakire.

Juca

tjuca

Kati
Nekem is magas volt a prolaktinom januárban. 644 mIU/l volt. Másik mértékegységben nem tudom ez mennyi, de ebben 500-ig jó. 2 doboz bromot szedtem, ez kb. 1,5 hónap volt, a kontroll vérvételen már csak 25,1 mIU/l volt Kép Gyorsan lement, és úgy tűnik ott is maradt (1,5 héttel ezelőtti vérvételből ez kiderült) Kép Nekem nem kellett további vizsgálatra mennem, mert ez a szint még nem volt annyira magas, nekem valszeg a sok stressz okozta a magas hormonszintet. Azóta sokkal jobban figyelek a stresszelésre, persze 100%-osan nem lehet kizárni. Magas prolaktin szint úgy tudom lehet attól is ha valakinek jóindulató prolaktinoma daganata van a hipofizisben, de hogy az mitől alakul ki, nem tudom. Ha más gond nincs csak ez, akkor remélhetőleg hamar helyre lehet hozni. Sajnos a terhességet valóban kizárja a magas prolakt., mert gátolja a peteérést.
A cisztáddal remélhetőleg nem kell foglalkozni, elméletileg a menzikor megreped és felszívódik. Mekkora volt egyébként? És milyen adatokat mondott hozzá a doki? A mnyhártyád szép vastag Kép

Lányok
Meglepi: neeeeem, nem a menzim jött meg Kép Sikerült a talis képeket átméreteztem, úgyhogy feltölteném őket, csak kérdezném, hogy más nem fog-e az albumba képeket rakni? Mert ha nem, akkor én feltölteném Kép

Tündi
Vendég

Szia Juca!

Közben letöröltem a port Kép
Gödöllőhöz annyi közöm van,hogy a nagynéném a családjával ott lakik, kb. kéthavonta meglátogatjuk őket. Spatakon a húgom tanult, de csak a diplomaosztóján voltam Kép

Versengésről nincs szó, mert én már kezdem érezni, amit ő még nem: nem úgy van az, ahogy tizenévesen elképzeljük a teherbeesést Kép

Vera
reva

Szia Reva!

Én is utálok port törölni, hát nem is jeleskedek belőle, te egy hős vagyKép

Hát pedig azt hittem, hogy ismerjük egymást. Na nem baj, majd a köv. talin megismerjük.

Hát igen, nem biztos, hogy első akarásra jön a baba, de mindennek el jön majd a maga idejeKép Nálink is akkor lett babó, mikor nem is számítottunk rá.

Juca

tjuca

Tündi

Töltsd fel, hadd lássuk!!!
Vera Kép
reva

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: