Jaj Pami ne is mond az alvasrol jut eszembe,hogy megint kezdek izzadni

Jon piri mondom en,hogy csak akkor jon

Ugyhogy matol mar megint torolkozokkel es cserecuccokkal alszom magam mellett

Ember meg csak mondja menjek dokihoz de mondom neki kihez es hova?

Mondtam neki vigyel el engem ahoz a dokihoz akihez gondolja ezek a dolgok tartoznak es mondja el a mi a problema aztan akkor meghneznek en nem megyek meg1szer mert mindenki ott allt ertetlenul es nem ertettek mi ezzel a gond

Verem megvizsgaltak nyaron minden jo pajzsmirigytol kezdve minden

Szal ekkor mondtam en,hogy lehet nogyogyaszati mert,hogy ott voltak hormon problemaim es akkor azt mondtak lehet

Ennyi felkuldtek a nogyogyihoz de senki semmi konkretat nem mondott,hogy mitol van

Ezt is mostanaban figyeltem meg miota figyelem a pe-t,hogy egyaltalan milyen idokozonkent van mert eddig ezt sem tudtam mindig csak rafogtam arra,hogy biztos rosszat almondtam
Koszi a drukkokat

Holnap teszt lesz a suliban na ez olyan nagyobb fele teszt az 1-10anyagig

De ott leszek
Ilyen ugyi vgy,hogy igy beszurtad?

En tuti nem fogom tudni magamnak es majd apanak mondom o csinalja vgy ha kell minden nap bemegyek beszuratni de en gyava vgyok

Neked is mennek a varazsenergiek:
Dita
Most olvastam a laptetus irasod

Mer ugye Nikinek szolt bele se olvastam erre latom irtal magadrol is

Na szal hat igen iden mar keves az ido es elkapkodni sem erdemes ezt a dolgot nem igaz?

Jo evkezdes lesz igy is

Akkor legalabb mindenki friss es kipihent lesz es sokkal nyugodtabb lesz a kornyezeted amikor a lombik lesz

Jah es az sem utolso nezet,hogy vegigbulizhatjatok uccso babo nelkuli szilvesztereteket

Meg belemennel gyorsban 1inszemre

Nem kene addig is pihentetni a szervezeted es felkesziteni a nagy dologra?Persze en csak kerdem

Neked is mennek a varazsenergiek a jo eredmenyekhez

Legalabb majd osszetudjuk hasonlitani az enyeimmel
Csajok
Nekem meg asszem jon piri

Mondjuk mitol is lehetnek babas

De biztam meg abban talan volt egy kesoi pe-m es akkor mikor apa hazajott sose lehet tudni hisz annyiszor olvastam mar,hogy pe elott vgy joval utana jott ossze valakinek

Hat nem nekem

Szal szerintem holnap jon piri menetrend szerint

(ma vgyok a 25.napon)Aztan pentektol amugy sincs birkozas hetfon viszem az anyagot szombaton megyunk kicsit bulizni

Jovohet penteken meg atjarhatosagi ha minden igaz

Na megyek suliba mielott elkesek megint