A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Annácska!

Jó, hogy benéztél!
Veled vagyunk délután is! Kezem lábam csuriban.
Én sem tudom, mi az a CVS, de majd úgyis elmondod!

Kati!
Ne izgulj! Biztos minden rendben lesz!
A nők azért jobban értik a lelkünket is Kép!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Annácska!
Reméltem amire sikerül a net elé ülnöm már olvashatom is a jó híreket Kép, de így tovább szorítok Nektek!!!!!!!

Dudu!
Nem semmi a gyógyszertár, még jó hogy odafigyeltél, de most már ne is törődj velük.

Wish!
Akkor szorítok mindkét oldalnak, hogy egyformák, szépek és nagyok legyenek Kép

Kati!
Sajnálom a hoszzú ciklusaidat Kép
Ez a doki már biztos mindent rendbe fog tenni Nálad Kép

dido

dido
dido

Annácska!
Rögtön utánakerestem a genetikai kérdéseknek, mert ez lehet, hogy majd engem is érint és ezeket találtam:
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/genetika/gen14.htm
http://www.doki.net/tarsasag/genetika/upload/genetika/document/genetikai_szurovi zsgalatok.html
Hátha találtok benne hasznos info-t. S talán mást is érdekel.

réka
Vendég

Dudu
Jaj amit küldtél, nagyon nehéz olvasmány. Most aztán már végképp nagyon szorítok.
j.
Vendég

Annácska
Én még nem adom fel, hogy rendben van a babátok! Remélem ez a délutáni vizsgálat végleg pozitiv eredményt fog hozni, persze úgy értem hogy minden rendben!

Réka Kép
Bocsáss meg, nem akartam fájdítani a szived!
Amúgy jól vagyok köszi, várom a fránya menzit, de piszkosul. Szerintem holnap lesz az én napom Kép

Junkó
Hát nem is tudom mit mondanék, ha éppen most sikerülne Kép De gyakorlatilag nem látok rá esélyt.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Nálam valami nagyon nincs rendben a babanettel, néha meg sem lejenik a lap.
Benéztem, elolvasgattam az új híreket, és persze Annácskáról is tudni akartam.
Nagyon remélem, hogy azért mégsem lesz semmi baj! Küldöm a drukkokat továbbra is!!

Kimondhatatlanul bosszús vagyok a munkahelyem miatt, egész nap sírtam, nincs jó kedvem.Kép Ezért most nem is írok mindenkinek, mert semmi épkézláb nem jutna eszembe,ne haragudjatok!
Tudom, ez nem tesz jót Pocoknak ezért most igyekszem lazítani egy kicsit.

További szép délutánt mindenkinek, később még talán benézek, ha tudok.
Pussz
Adri
10+5

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy lehet, hogy nektek működik a babanet nekem meg nem? Tegnap egész nap, és ma is idáig nem tudtam behozni, ti meg annyit írtatok, hogy nem tudom elolvasni.
Szóval, ha nem haragszotok akkor most csak magamról írók, aztán visszaolvasok. Úgy néz ki, hogy jövő csütörtökön lesz a következő (és remélem utolsóKép )inszem. Most szorgosan szedem a clostyt, eszem a joghurtokat és még a méh pempőt is elkezdtem szedni, remélem hatásos lesz. A petefészkeimet már kezdem érezni, úgy szeretném, ha most sikerülne.
Na most olvasok, aztán jövök mégKép

Móni

Kép
móni23

Tündi Kép
Az úgy van, hogy a több stimus szuribl talán többet hasznosít a baloldalam, a máik szuri meg nem engedi hogy beérjenek a tüszők. Szóval egyik lábbal gázt adunk, a másikkal meg ékezünk és reméljük így pont a célnál állunk meg Kép
Eddig mindig sikerült, úgyhogy remélem most is menni fog.

Annácska Kép
Nagyon drukkolok, remélem minden renben alakul majd. Mikor lesz eredménye a biopsziának?

wish

Sziasztok!

Egész nap órám volt, de ha volt egy szabad percem, akkor Annácska mindig eszembe jutott! Milyen lett a délutáni eredmény? Remélem a délelőttinél biztatóbb! Kép

Most végre már itthon vagyok, nekem most simán bejött a babanet. Volt már olyan, amikor hiába akartam felmenni a netre, nem sikerült... Kép

Képzeljétek, olyan ramatyul voltam ma, hogy az egyik órámról 5 perccel hamarabb kellett kijönnöm... Nagyon görcsölt a hasam. Kép Persze a környezetemben sokan azt hitték, hogy ez a rosszullét terhességgel lehet összefüggésben. Sajna most nem erről volt szó. Kép De hála Istennek most már jobban vagyok. Kép Lehet, hogy van megint valamilyen vírus???

Na most ennyi, majd jövök később Annácska miatt is!!!

Zsu

Zsu
valér

Adri
Lehet, hogy hülyeség, amit kérdezek, de miért nem mész táppénzre?Sokszor írtad, mennyire veszélyesek a gyerekek, ütnek, rúgnak. Az egészségetek most a legfontosabb Kép

V.
reva

Sziasztok!

Annácska!
Nagyon sokat gondolok Rátok!!!

Réka, Dido, Tündi!
Igen, lehet reménykedni, ezt mondta a doki is, ha pedig nem, akkor a köv. hónap!Kép

Junko!
A II.-be járok Dr. Katona Renátához! Csak jót tudok mondani Róla!

Most rohanok tornázni, de este még benézek, hogy tudjam mi van Annácskával!

Sziasztok!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Wish!
De jó, hogy itt vagy! Pedig azt mondtad, hogy csak holnap jössz. Szurkolok az UH-hoz, aztán tessék jelentkezni!

Zsu!
Remélem, csak pillanatnyi rosszullét volt a hasfájás!!

Adri!
De rossz volt olvasni, hogy ennyire nem jó a m.helyeden. Tényleg lehet, hogy a táppénz lenne a legjobb, nem? Bár tudom, az anyagilag nem a legjobb.

Móni!
Hajrá-hajrá az inszemhez! Nagyon drukkolok! Tudósíts minket légyszi'! Amúgy meggyógyultál már?

réka
Vendég

Duddu Kép
Azt hittem az akupuntúra után már nem lesz kedvem netezni. De most valahogy jobban bírtam, pedig kaptam 40 cérnácskát Kép

wish

Wish!
A lényeg, hogy jól bírtad. Milyen cérnácskát és milyen akupunktúra?

Unique!
Megvagy még?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Annácska!
Szorítok én is!
Monyó?
Ironram-Eszter!
Jobban vagy?
Én is meg párom is tüsszögünk, orrot fújok, meg torkom vacakol.. Biztos valami vírus. Gyerekek közt nem nehéz elkapni, bár nem törvényszerű.
Móni!
Méhpempőt-igazit én is elkezdtem.Kép
Juca!
Tényleg örülj, hogy nincsenek "rosszabb" tüneteid.KépÍgy is tudod, hogy ott van valaki.Kép
Duddu!
Eredmények? Vizsgálatok?KépBocsi, ha nem vagyok teljesen képben. MIkor mentek legközelebb?Mi a köv. lépés?
Puszi MIndenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Mint Móni is említette, elég missz a babanet mostanság. Értem én, hogy lelke van, de nekem is!!!!

Bogi!
Köszönöm kérdésed jobban vagyok. Olivért hozta haza Mama egy kis orr-folyással, aminek részben ideje, mert még sosem volt, csak ha bömbölt, de az ugye nem számít. Valószínűleg csak elkapta, ami nem nehéz, hiszen neki is kicsit leengedett az immunrendszere a fogzás miatt. Sajnos.
Egyébként pedig dolgozom ezerrel, emrt Nagyi most nem fog ráérni, így gyorsan le kell adnom ami nálam van.
nektek is jobbulást! betegebbek ne legyetek!

Annácska!!!
Azért ma párszor belestem, hogy vagytok!!! Nagyon sokat gondolok rátok! Drukk!

Bár nem olvastam vissza sokmindent, de láttom feltűnt Nárcisz!
Szia!

Wish!
Csak használjanak azok a cérnák! Mindjárt itt az idő!

Adri!
Mérlegelj, dönts, csak ügyesen! Nektek legyen a legjobb! Más nemigen számít!

Bocsánat, de most szaladok dolgozni tovább, már ez is elhatározáson kívüli csent idő!

Mindenkinek legjobbakat! Főleg.... de ezt már sokan írtuk!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Bogi!
Áááá.. még nincs eredményem. Talán csütörtökön.
S majd a 14. cn-omon megyünk PCT-re, meg újabb vérvételre.

A méhpempőért meg lassan Adrinak fizethetnének a gyártó cégek, nem?

réka
Vendég

Reva, Réka!

Köszi, hogy aggódtok értem! De sajna még nem nagyon ugrálhatok, legalább egy hónapig még maradnom kell. A mai rosszkedvemnek pedig nem is a gyerekek voltak az okozói...

Látom, Annácska még nem jött. Azért megy a drukk továbbra is, holnap első dolgom lesz megnézni, hátha tud már valamit.

Jó éjt mindenkinek, akinek aktuális,annak izgalmas estét!!Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Írtam mail-t is.
Ja gondoltam, hogy inkább kollegális, vagy főnökprobléma. Remélem, hamar megtalálod a megoldást!

Jó éjt:
réka
Vendég

Réka!

Válaszoltam, de valami hiba van a gépemmel, az este folyamán azért hátha elküdi még.

Adri

Kép

Kép
adriana

Réka Kép
Cérnabeültetéses akupunktúrára járok. Az is segít Kép www.yamamoto.hu -n írnak róla

wish

Wish!
Ez nagyon érdekes!
Hogy miket nem találtok, tök jó!
Így méginkább nő az esély.

Lehet, hogy babonából nem kéne ilyet mondani, de én nagyon úgy érzem, hogy ez most összejön Nektek!
Drukk-drukk!

réka
Vendég

Sziasztok LÁnyok,

Örülök, hogy jól sikerült a tali, bocsánatot kérek, hogy nem mentem, az a helyzet, hogy a fuvarosunk csak szombaton tudta elvállalni a kertbe a növényeink fuvarozását, és így meg is kellett venni őket + hazaszállítani és mire végeztünk délben, úgy elfáradtam, hogy már nem bírtam megmozdulni sem.
Most is csak gyors bekukk, velünk minden ok, pirinyó múlt hét pénteken volt 72 mm, csak azért vagyok most rövid, mert a rosszullétek visszajöttek. Ma délben az autóban amikor jöttem volna már haza (rosszul voltam) h...tam a kocsiban (bocsi). Teljesen kikészültem, alig bírtam továbbmenni. Rossz érzés volt nagyon. Aztán anyukám kikúrált délután.
Holnap itthon maradok. Kép
Egyébként minden rendben, nagyon fáradékony vagyok meg álmos mindig (kaptam vas tablettát, hátha az segíteni fog).

Mindenkinek nagyon drukkolok, Annácska, Neked főleg! Kép

Holnap benézek!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Lányok Kép
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyit gondoltatok ránk és drukkoltatok nekünk Kép

Túl vagyunk a cvs-en. Többen is kérdeztétek mi az, egy biopszia. A méhlepényből nyernek sejteket és mintán végzik el a genetikai vizsgálatokat. Már nem emlékszem, hogy melyikeket, de gyorsban öt viszgálatot csinálnak meg különböző számbeli kromoszóma eltérést keresve.
Eredmény legkorábban egy hét múlva lesz, de a végleges eredményre még kb két-három hetet várni kell.

A vizsgálat nem volt olyan vészes, mint amire számítottam Kép A hasfalon keresztül egy tővel szívták le a sejteket és mindezt uh kiséret mellett. Kaptam helyi érzéstelenítést, de azért érezhető volt Kép
A baba amúgy jól van Kép, a beavatkozás előtt és után is volt ultrahang, rengeteget mozgott a Pocaklakó és még a szivecskéjét is meghallgathattam Kép
Most egy hétig nem szabad megerőltetnem magam, nehogy valami bajunk essen Kép

Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk Kép
Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Örülök, hogy túl vagytok rajta!
És hogy tele van Kép-val az irományod!

Mostantól nem tudsz sokat tenni a Csöppségért, csak annyit, hogy vigyázol Magatokra, de nagyon! Kép

Úgyhogy szép álmokat és sok-sok pihenést kívánok!

Puszi:
réka
Vendég

Annácska!

Örülök, hogy kicsit jobb a kedved, a sok Kép-ból sejtem. Nagyon szorítok továbbra is a megnyugtató eredményért!!! Kép

Puszika, jó éjt mindenkinek.
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Annácska!
Örülök, hogy jobb a kedved és, hogy túl vagytok a vizsgálaton. Nagyon szorítok az eredményekhez. Vigyázz Magatokra Kép

Unique!
Sajnálom, hogy visszajött a rosszullét, pedig azt hittem, hogy ez ilyenkor már véglegesen tűnik el, ha elmúlik Kép A vas jó szokott lenni a fáradékonyságra, biztos Nálatok is bevállik. A pénteki Uh-ról nem tudsz felrakni egy képet, hogy mi is gyönyörködhessünk a csöpségben?

Adri!
Ahogy a talin is mondtam, Ti vagytok a fontosak, és ha nem akarsz oda visszamenni dolgozni, akkor ne törődj a főnököddel, pláne ne bosszankodj és sírj miatta. A Picúrok azt szeretik ha a Mamájuknak jó kedve van Kép

Eszter!
Jól értettem, hogy Olivér eddig még soha nem volt beteg?!?! Ezt, hogy csináltátok? Milyen idős is Olivér?

Bogi!
Jobbulást Neked és a Párodnak is: )

Móni!
Biztosan az utolsó Kép Nagyon drukkolok Nektek is Kép

Jó éjt Mindenkinek: dido

dido
dido

Unique!

Szörnyű lehet, hogy ennyire nem jól vagy.

Bevallom, hiányoznak a hozzászólásaid.
Majd, ha otthon leszel az utsó hónapokban, biztos többször írogatsz majd nekünk... Kép

Remélem, addigra a gömbölyödés részleteiről is kérdezhetlek ... Kép

Puszi:
dudu
Vendég

Szép jó reggelt!

Munka előtt egy gyors bekukk.

Annácska!
Örülök, hogy jobb a kedved! Továbbra is drukk, hogy ez az eredmény jó legyen!

Unique!
Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy! De lassan elmúlik ez az időszak is! Teljesen át tudom érezni a helyzetet, én is így vagyok.Kép

Dido!
Már sokkal jobb a kedvem, tegnap este jól kiborultam a páromnak, és nagyon aranyos volt. Azt mondta, hogy várjam ki a jövő hónapot, és aztán már ne menjek. Annyit talán még kibírok,szerencsére most nem sok még a gyerek.

Na, rohanok a rosszcsontjaimhoz!
Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Annácska

Szívből örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton, és, hogy minden rendben volt. Tudom, hogy a neheze még most jön, amikor az eredményre kell várni, de bízz benne, hogy nincs semmi baj. Beszélgess el a lurkóval, hogy nem szép, hogy a frászt hozza rátok, és rángassa meg a köldökzsinórt, ha minden rendbenKép

Unique!

Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk. Ez a gyerek valóban kiveszi a zsírod, de amint megszületik, elfelejted ezt az időszakotKép

Juca

tjuca

Annácska!

Örülök, hogy kicsit megint jobban vagy! Az a két-három hét meg gyorsan eltelik az eredményig. Minden rendben lesz!

Móni!

Nagyon drukkolok nektek holnapra! Ennek az inszemnek sikeresnek kell lennie! Megbeszélem Kaviccsal, hogy szóljon az inszemes kis barátainak, hogy tud nekik egy kedves anyucit. Fiút vagy lányt küldjön nektek? Kép Esetleg mindkettőt?

Wish!

Drukk a politikus tüszőknek! Kép Kavicsnak sok kis haverja van, biztos küld hozzátok is egyet-kettőt!Kép

Adri, Unique!

Jobbulásk kívánok nektek minél előbb!

Ma még nem dolgoztam semmit, úgyhogy lassan elkezdemKép

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

AnnácskaKép
Csak jó eredmények születhetnek.Kép
Nagyon szurkolok. Ha így kommunikál nem lehet ott gond.
j.
Vendég

Sziasztok!

Dido!
Olivér most múlt 15 hónapos és tényleg taknyos még sosem volt. Lázas beteg is csak egyszer Szilveszterkor, de másnap már jó kedve volt. ha nagyon akarom, akkor az lső két oltása volt még mellékhatásos, de a harmadikat fel sem vette.
Stramm kis krapek az biztos!Kép
Remélem Hagymácskám is ilyen lesz!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Kép
Juca Kép
Mondtam a Pocaklakónak a köldökzsinór rángatását, de nem éreztem semmi Kép

Unique Kép
Sajnálom, hogy már megint vacakul vagy Kép
Pihengess, hátha az segít Kép

Adri Kép
Most a baba és te vagy a legfontosabb, a többivel ne törődj Kép

Móni Kép
Drukkolok a holnapi inszemhez Kép

Junko Kép
Bízom benne, hogy minden rendben lesz Kép

Lányok Kép
Hihetelen, hogy ennyi idősen mennyit mozognak a kis csöppek Kép Tegnap volt lehetőségem többször is nézni, tényleg megdöbbentő! Na persze mikor anya hasába tűt szúrtak csak lapult, meg sem mert mozdulni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Innen látszik, hogy mennyi sütnivalója van a kis tökmagnak!Kép Akkor ropja, mikor látod, ha tű közeleg csak lapítKép

Juca

tjuca

Sziasztok lányok!

Délután 3-ra megyek az új dokinőhöz.
Nagyon remélem hogy lesz valami esemény. Úgy izgulok, mint első nap az iskolában! Nagyon szeretném ha egy centit is, de előre lépnénk!
Ha visszaértem, jövök a fejleményekkel.

Kati
Vendég

KatiKép

Előrébb lesztek, ne aggódj. Nagyon kiváncsi vagyok mit fog modnani.
Egyébként neked van közöd a Bíró cukihoz, ott Keszin? Kép
Isteni finom sajtroló... nincs másutt csak ott.

Ma én is beugrom itt egy szegedi SZTK-ba egy nőgyogyihoz, és kérek hormon tükröt, meg beutalót vérvételre. Aztán október 20-án irány a Kaáli.

Annácska Kép
Jónak tűnika kedved. Nagyon helyes az izgulás részét nagyon szívesen átvállaljuk mi. Ugye többiek? Te csak pihenj és figyelj a babára.

UnigueKép
Csak jobban leszel már lassan.

AdriKép
Remélem ez a nap már jobb mint a tegnapi. Egy hónap hamar elröppen. Kitartás.

Sziasztok: j.
Vendég

SziasztokKép

Bekukkantok én isKép

Annácska
annyira nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy jók legyenek az eredmények!
Még nekem is hosszú lesz kivárni ezt a hetet, nem még nektek!Ez a várakozás a legrosszabb. Persze aztán annál nagyobb öröm lesz megtudni, hogy makkegészséges a kisbabátokKép És ebből a vizsgálatból már a nemét is 99% meg tudják majd mondani, ugye? Én úgy tudom, hogy igenKép

Unigue
Jobbulást!Kép

Móni
Nagyon drukkolok nektek isKép

Kóbor
Nagyon szépek a gyerkőceidKép

Tündi
Nem volt időm végigolvasni, vannak már fent képeid a taliról? Úgy érdekelne, mert te jó sok képet csináltál KristófmacimrólKép

Még gyorsan teszek fel pár képet:
Kép

A többi képet nem engedi feltenni a gépKép, majd később újra megpróbálom.

Babus

Kép
babus2005

Már sikerült isKép:

Kép

Kép

És a kölcsön-bébikompban:
Kép

Néha kapaszkodni kell ám, mert nagyon gurul a járgányKép:
Kép

Kép
babus2005

Helló Mindenki!!
csak egy nagyon gyorsat és rövidet:
Annácska,
nagyon szorítok Neked, meg a Picuridnak remélem minden rendben lesz!!!

Tündi,
azért én titokban reménykedek, hogy talán a fejfájásod mást jelent :o))

pusszancs Nektek
Kivi
kivi2

Kivi Drága!
Mi van veled? Kép

Babus
Ma még meghalni sem lett volna időm, nem tudtam még a képeket feltenni. Szólok mindenképpen, ha megtörtént, de előtte még át is kell méretezni meg kiválogatni őket. Addig mrá eljutottam, hogy felraktam az itteni gépre őket. Jók lettek ám... csak hogy még kíváncsibb legyél Kép

Annácska
Természetesen én is drukkolok a következő 1 hétre! Kép Nem teheti a természet hogy ne legyen rendben a baba!

Tündi
Vendég

Annácska, Réka, Wish
Megkaptátok azt a hülyeséget amit küldtem? Nem szokásom továbbküldeni, de olyan szépet kívántam.... Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Annácska, örülök, hogy jobb a kedved, továbbra is nagyon-nagyon szurkolok, Te meg pihenj, és ne erőltesd meg magad!! :-)))

Bocsi lányok, szokás szerint nem tudtam jönni, és visszaolvasni is csak hébe-hóba, illetve nálam a babanet elnyelte a hétfői hozzászólásokat, pedig tegnap még megvoltak...:-(((

Köszönöm szépen mindenkinek a szurkolást,és együtt örülést, remélem, ez tényleg AZ a hónap lesz :-))))

Duddu, leírom röviden ide, amit kérdeztél, hátha másokat is érinteni fog (bár ne legyen rá szükség, vagy ha igen, akkor hasonlóan jó eredménnyel)

Szóval úgy volt nálunk a PCT, hogy előre kiszámoltuk, hogy várhatóan a 10. napon lesz a pé-m, ahogy szokott, és aznap estére írt elő a doki együttlétet, méghozzá 5 napos önmegtartóztatást követően. Az együttlét után legalább fél óra fekvés kellett, dehát én éjjel ugye általában fekszem, úgyhogy ez nem okozott gondot :-)))Az akció után illetve másnap reggel pedig tilos volt mosakodni azon a tájékon.
Reggel, a 11. napon besiettem jó korán, maga a vizsgálat a rákszűréshez hasonlított a legjobban, azzal a különbséggel, hogy a nyákot egy injekciós tűre felszerelt, nagyon hosszú és vékony műanyag csőbe szívta fel, majd abból kicsöppentve mikroszkóp alá tette (az én dokim egy személyben andrológus is, de inkább nőgyogyiként működik, de az ilyen dolgokat maga megcsnálja). MOndta, hogy én csak maradjak, uh lesz, és akkor találtuk meg a két szép érett tüszőt. Így tehát minden tervünk ellenére nem peteérés után közvetlenül, hanem előtte közvetlenül volt a teszt. Kérdeztem, hogy ez nagy gáz-e, azt mondta, hogy nem. És ezek után megnézte a mikroszkóp alatt a mintát, és azt mondta, hogy rég látott ilyen jó eredményt, elég volna, ha 10-15-en ott mozognának, de ő itt százasával látja őket. Szóval örültünk nagyon, mert egyszer már volt spermavizsgálat, akkor is jó lett, de inkább átlagos, elfogadható, most meg kiugró (ugyanúgy 5 nap után, ezért nekem úgy tűnik, hogy ez elég ingadozó dolog lehet)
Úgyhogy Dudu ne aggódj, biztos jókor lesz a vizsgálat de ezt a fekvés dolgot szerintem tartsd be, illetve ne közvetlenül előtte legyetek együtt, kell idő, míg felérnek szegények a méhig :-)))

Bocsi, ha túl részletes voltam, de hátha van, akinek még hasznos volt.
További szép napot, és szuk-szurk mindenkinek, akinek szüksége van rá :-))))

Réka
korek

Duddu RékaKép
Remélem nem csalnak a megérzéseid Kép

TündiKép
Megkaptam és kívántam is, még tovább kell küldenem Kép

Korek RékaKép
Ez tényleg nagyon jó eredményKép

AnnácskaKép
Most egy hétig nagyon fogok szorítani nektek Kép
Pihizzél, mi meg majd izgulunk és szorítunk.

A mai UH-on a jobboldalon 10-12 mm, a baloldalon 6-7 mmesek voltak a tüszők. Szóval szeretnék kérni célzottan baloldali tüszőnövelő energiákat, ha lehetKép

Bocsi most nem írok többet, mert mindjárt elalszom olyan fáradt vagyok.

wish

Sziasztok!

Wish!
Akkor mennek az energiák a baloldalnak!!!!!!!!!

Korek!
Ez igen Kép Csak így tovább Kép

Kivi!
Örülök, hogy benéztél Kép

Kati!
Na milyen volt a dokinál, mesélj, mi a következő lépés Kép

Eszter!
Tényleg nagyon stram lehet a kissrác Kép Nem raksz fel róla pár képet? Na meg a pocidról Kép vagy még nem sok minden látszi? Biztos ilyen kis erős lesz Hagymácska is, hiszen már most lebírkozza a Mamáját...Kép

Adri!
Örülök, hogy jobb a kedved. 1 hónap pedig csak soknak tűnik, de gyorsan elmegy ám Kép

Én egy kicsit megint elkeseredtem... milyen a 3 napos piri? Szerintetek ez normális? Eddig nekem mindig 5-6 nap körül tartott, ma meg már megint semmi nincs Kép

dido

dido
dido

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a jobbulást elősegítő energiákat! Most már sokkal jobban vagyok, hála a mamám két napos odaadó ápolásának Kép
El bírnám viselni, hogy mindennap kívánás szerint étkezzek Kép
Holnap meló, de későn megyek, rájöttem, hogy a reggeli alvás mindennél többet ér. Kép

AnnácskaKép
Annyira de annyira sokat gondolok Rátok! Pihizz sokat, ne pörögj most, dobd félre a melót, most csak Te és a Pici számítotok! Vigyázz magatokra! És tutti, hogy minden rendben lesz az eredménnyel is! Kép

DudduKép
Igen, köszi. Az bizti, hogy 2006 elején sokkal többet jövök majd hozzátok! Ugyanis januártól már szinte mindig itthon leszek, persze lesz, hogy néha még be kell néznem az új helyre meg betanítom az utódomat, de alapvetően itthon leszek és ez szupi Kép
És januárban-februárban már a gyerekbútorokat is megrendeljük, anyukámmal már feltérképeztük a terepet a Kikában Kép
És persze, hogy mutatom majd a gömbölyödést is (persze ezt akkor már együtt tesszük, nemigaz? Kép)

WishKép
Küldöm azokat a politikus energiákat!!! Jó pihenést! Aludj sokat, az is sokat segít!

KorekKép
Szupi az eredményetek és nagyon szorítok erre a hónapra Nektek! Kép

TündiKép
Én is várom már a képeket a taliról...
Te mikor is mész újra dokihoz?

KiviKép
Hogy vagy? Mi van Veled?

BabusKép
Én nem tehetek róla, de nem bírok betelni ezzel a kölökkel!!!! Olyan cuki, hogy az nem igaz! Voltatok szemésznél a végén? Kicsit le vagyok maradva, bevallom őszintén, bocsánat érte... Kép

JucaKép
Én is nagyon szívesen taliztam volna Veled, de ami késik, nem múlik és ígérem, amint a rosszcsont már végképp kiszívott belőlem mindent, jelzem, hogy mehet a tali, ok? Kép Ti hogy vagytok? Még mindig tünetmentes? Nem ma voltál dokinál? Mi volt?

DidoKép
Pénteken nem volt rögzített UH kép, csak megnéztük a lurkót. Bár vihettünk volna a dokim szerint videókazit, nála fel lehet venni minden UH-t. Na mondtam neki a jövőben ebben nem lesz hiány Kép
De nyomtatni ő nem tud, sajna Kép

AdriKép
Csatlakozom a többiekhez, ha nem megy, ne erőltesd azt a melót! A kis pocaklakók annyira ki tudják zsigerelni az embert, hogy ihaj. És ha nem is akarsz visszamenni, akkor meg depláne irány táppénz!

KatiKép
Drukkook az új dokihoz! Írj majd róla!

Évi77Kép
Eszméletlen, mekkora már a pocid a talis képeken! Mekkora most Kavics? Nálatok megvolt már a 16. hetes AFP? Én most attól parázom, pedig az még 2 hét... Kép

Na jóvan... eldugulok, hagyok másokat is élni Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

DidoKép
És nem lehetsz babás? Erős volt az a három nap?

KépKép
unique

TündiKép
Stellának mostanság van a genetikai UH-ja, ugye? Tudsz róluk valamit?

KépKép
unique

Lányok,

Hogy van az, hogy a Babaprojectes_tali képtára üres??? Én még láttam benne a múltkor képeket... Kép

KépKép
unique

Unique!

Szinte biztos nem vagyok babás, és az első 2 nap erős volt, a 3. már nem igazán, ma meg abszolute semmi Kép

Ne aggódj, 2 hét múlva is minden rendben lesz KépMit vizsgálnak az AFP vizsgálattal?

Most, hogy írtad megnéztem az albumot, de én láttam a képeket benne...

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: