A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

SZIASZTOK!NEM TUDJA VÉLETLENÜL VALAKI HOGY ENYHÉN FÁJ JOBB OLDALT A PETEFÉSZKEMNÉL OLYAN FURCSA ÉRZÉS, HOGY MITÕL LEHET?KÖSZIKE

Kép
breni

Szia Breni!

Nekem mindig szokott fájni kb peteérés elött azért, mert érik (gondolom) és utána azért mert meg fog jönni (sajnos).
Sajnos ezt kell hogy mondjam.
De persze másért is fájhat.
j.
Vendég

Réka! (Duddu)

A Folsav nevezetű folsavat, valamint a Rutascorbin nevű gyógyszert ugyanaz a gyógyszergyártó gyártja, a csomagolásuk a megtévesztésig hasonlít egymásra. De a Folsav helyett a Rutascorbin NEM jó, teljesen másra való a kettő! Hidd el, én mind a kettőt szedem, tehát tudom. A Rutascorbin egyébként inkább az erek falát hivatott védeni (amúgy alapvetően egy "vitamin").

Szóval, szerintem egész egyszerűen csak mellényúltak a gyógyszertárban!KépKép Ez azért elég szomorú!!!

Kérjél Folsavat!! És ragaszkodj is hozá! Amúgy az Elevitben van valamennyi folsav is, kérdezd meg az orvosodat, hogy amellé esetedben kell-e egyáltalán szedni!

Ági
aszemenyei

Junkó!
De nekem még sosem fájt.A menszeszem még kb 10 nap.Fogalmam sincs sajnos.Idáig pontos volt de abbahagytam a gyogyit és múltkor 40 napra jött meg.Múltkor szex alatt is éreztem.Hát nem tudom.

Kép
breni

...hát akkor nem tudom, Breni ne haragudj. Nekem szokott mensi elött az biztos, de csak azóta tudom ezt mióta olyan kihegyezettek az érzékeim és ennyire figyelem magam. Először azt gondoltam ez lehet baba is, de azóta úgy figyeltem meg, hogy mensi elött szúrkál. Kép

Dudu
Sztem trappolj vissza a gyógyszertárba hogy cseréljék ki, mert te nem azt kaptad amit kértél. ÉS azért gondolom nem 10 Ft-ért vetted, meg egyébként is.
j.
Vendég

Réka
A Rutascorbin egy keringésre ható gyógyszer, érösszehúzó hatása van, semmi köze a folsavhoz.
Egyébként ez nagyon felháborító, egy ilyen gyógyszercserével egy súlyos betegnél, pl. szívbetegnél, igen komoly galibát okozhatott volna.
És az sem mentség, hogy egész egyszerűen mellényúltak a polcon. Mi van ha én is a kórházban mellényúlok egy gyógyszernek, és vérnyomáscsökkentő helyett vérnyomásemelő injekciót adok be valakinek?
Mert Rékának éppenséggel sok baja nem lett volna ettől a gyógyitól, de rengeteg idős beteg ilyesmire nemfigyel oda, csak beszedi, amit adnak neki.
Egy gyógyszerész felelősséggel tartozik a kiadott gyógyszerért, nézze meg alaposan, többször is, hogy azt adja-e ki, amit kértek.

Korek(Réka)
Örülök, hogy jók lettek az eredményekKép

Juca
Nagyon jók a képekKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, megnéztem mindkét albumot, és látszik, hogy jó társaság jött össze Kép A két csöpp gyerek meg a 6 éves is gyönyörűek Kép

Csibe
Az ablak jobb felső sarkában van egy rózsaszínű kép, Fotóalbum a neve. Kattints rá, majd ott betűrendben találod az albumokat.Először én sem tudtam, hogy a többiek hol nézegetik, mert nem elég feltűnő Kép

Duddu
Én is Miskolcra jártam, csak nappalira Kép Ez de érdekes Kép Szaladj a gyógyszertárba és cseréld vissza gyorsan a gyógyszert! Ez azért durva, hogy csak úgy "mellényúlnak".

Juca
Jól érzed magad?

Vera (aki néha hirtelen eltűnik, ezért bocs Kép
reva

Zsu
Küldtem mailt Kép
Vera
reva

Sziasztok Lányok!

Jó volt olvasni a szombati találkozó élménybeszámolóit :-)

Reva!
Köszi a segítséget (bár nem nekem szólt), de én sem találtam az albumot, merre is keressem Kép

Tündi30!
Szia Földi Kép (4 évvel ezelőttig én is Pécsen laktam). Természetesen szedem az elevitet, 2 naponta, a doki bácsim utasítására majdnem 3 hónapja.
mihi

Sziasztok!

Előkerültem én is Kép

Juca
Nagyon jó az album és benne a képek! Kép Köszi mégegyszer a méhpempőt, már el is kezdtem a "kezelést" Kép

Dido
A te albumodat még nem tudtam megnézni (egyszerűen akárhonnan próbálkozok újabban nem nyitja meg nekem az albumokat Kép), de próbálkozok.
Nagyon tetszik hogy építészkedsz Kép

Igyexem én is a képeimmel hogy mielőbb közszemlére tegyem Kép

Nagyon örülök hogy személyesen is találkozhattam veletek, igazán nagy élmény volt az egész együtt töltött nap Kép Annyira aranyos csajszik vagytok Kép

Korek
Hát ennél nagyszerűbb eredményt nem is lehetne kívánni! Drukkolok nagyon, remélem ez most befutó hónap lesz! Kép

Csibe
Nekem gyanús az a nagyon nagy tüsződ, remélhetőleg gyorsan megreped és nem alakul cisztává, mert a méretei alapján valószinüleg ezért nevezték úgy ahogy. Mész még UH-ra hogy ezt ki lehessen deríteni?

Mihi
Hogy tudtad itthagyni Pécset? Kép

Unique, Eszti
Nagyon sajnálom, hoyg nem tudtatok végül eljönni, azért bízom benne hogy ami késik nem múlik Kép

Tündi
Vendég

Breni!

A petefészek szurkélás azt jelzi, hogy működik. Attól függ mennyire erős, és hol tartasz a ciklusodban. Ha peteérés környékén, akkor azért szúr, ha meg a végén, akkor vagy megjön, vagy nem. Hát ilyen az élet, nem tudok értelmeset írni. Nálam a baba előtt is szurkált, csak nem görcsöltem. Ha nagyon érzed, akkor orvos, és nem távdiagnosztizálás, amire neked most leginkább szükséged van.

Lányok!

Jól vagyok, talán túlzottan is jól. Kicsit parázom, de hátha én vagyok a kivétel, aki nem kap mindentől hányingert. Még minidg csak éhes vagyok, meg a melleim fájnak, de más nem nagyon van a szédelgésen meg a tüsszögésen kívül. Megpróbálom magam nem túlizgulni, már nagyon várom a jövő heti UH-t, remélem jó híreket kapok.

Annácska!

ugye mindenképpen megírod, hogy mizu? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Kofa (párom) azt mondta, hogy Annamarinak gyönyörű szemei vannak, úgyhogy vigyázz a körülötte sündörgő ifjonc ficsúrokkalKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Végre van babanet!

Korek!(Réka)
Köszi a drukkokat, viszont drukkok mennek neked is!Kép

Duddu!(Réka)
Az én folsavamra is Folsav van írva, ahogy Dido is írta!Be ne szedd!

Vera!
Köszi a segítséget! Nagyon jó az album!Kép

Tündi!
Ma voltam 2-kor uh-on. A nagy tüszőm nem repedt meg, azt mondta a doki nem is fog, de a 3 kisebből már csak egyet látott és azt mondta lehetséges, hogy valamelyik megrepedt. Ezért nem kell szednem a Duphastont, hanem várni kell a ciklus végét és ha nem jön meg tesztelnem kell, majd ha pozitív visszamenni uh-ra. Ha negatív akkor pedig köv. ciklusban 2xfél clostit kell szednem,, mert nagyon jól reagáltam rá, sőt kicsit tú "jól". Akkor 12.napon uh., és akkor kapok repesztőszurit. Ezeket mondta. Nem lett cisztám szerencsére.
A nyh-m 9,3 mm, úgyhogy az egész jó.

Szóval várunk és majd meglátjuk!
Reménykedek, de nem élem bele magam!

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Na végre jó a babanet!

Tündi, remélem, használni is fog a pempő!

Dido! Nagyon jók a képeitek, pláne, hogy te szorgalmasan feliratoztad is. Én most sajna elég kinyiff vagyok, és már csak az ágybazutty van ma hátra, de ígérem, hogy a következő tali előtt még lesznek feliratokKép

Na most megyek és horrhorr

Juca

tjuca

Sziasztok Kép
Nem tudom mi lehet már megint, de alig bírtam belépni Kép

A képek még mindig szenzációsak Kép

Eszter Kép
Lesz még tali, ez tuti Kép

Babus Kép
Ugyan már, előttem nem kell mentegetőznöd Kép Ugyan ebben a cipőben járok én is, csak kicsit másképp Kép
Bár azt én is nagyon sajnálom, nem tudtunk csacsogni, de majd legközelebb Kép

Lányok!
Reggel megyünk a genetkai uh-ra!
Kérlek titeket gondoljatok ránk és drukkoljatok!
Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
Nagyon drukkolok nektek holnapKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy végre megint felengedett a babnet. De úgy látom, hogy nem csak nálam volt probléma Kép

Annácska!
Nagyon szorítok Értetek!!!!!!!!!!!

Juca!
Csak semmi para!!!! Az biztos, hogy most már minden a legnagyobb rendben kell, hogy legyen. Anyukám is csak az egyikőnkkel volt rosszul, a másikunkkal pedig abszolut semmi hányingere, semmi émelygése nem volt. Úgyhogy nem hiszem, hogy olyan nagy baj az ha nincs hányinger Kép , legalább jobban ki tudod élvezni a 9 hónapot Kép

Csibe!
Akkor, ha jól értem jó hírt mondott az orvos ugye? Ezek jó eredmények és lehet drukkolni Nektek Kép

Tündi!
Várom a képeket Kép

Dudu!
Sikerült kisszacseréltetni a bogyókat a gyógyszertárban?

Jó éjt Mindenkinek: dido

dido
dido

Hali!

Mostanában nincsen időm még olvasni sem, csak roppant ritkán, bocs! Gratula a zebrásoknak, a többieknek meg hajrá!

De elsősorban azért jöttem, hogy:

Annácska,
mennek a drukkok reggel!

Kóbor

Na, még három kép, az egyiken a kissrác, a másik kettőn meg a lányom, aki ugyanúgy akart kendőben babát hurcibálni, ahogy én Csabit.Kép

Kép

Kép Kép
kóbor

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:27-kor.
seszi

Juca!

Ne izgulj, az semmi bajt nem jelent, ha nincs hányingered. Nekem se volt, még émelygés se, ha nem láttam volna UH-n Kavicsot, el se hittem volna, hgy a pociban lakik. Úgyhogy nyugi!!!

Annácska!

Ezerrel drukkolok, de biztos nincs semmi baj! Egész nap itt fogok lógni, hogy mielőbb megtudhassam a híreketKép

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

AnnácskaKép
Nem lesz semmi baj.
j.
Vendég

Annácska
Rengeteg drukk és jó hírekkel fogsz jönni, tudom!!!!

Juca
Örülj, hogy nincs hányingered Kép Az egyik ismerősömnek két hónapig nem volt, aztán mikor indultunk egy 5 napos, hegyi buszos túrára, akkor kezdődött Kép Szegény, alig várta, hogy hazaérjünk...

Évi
Hogy vagytok?

Tündi
Várjuk a képeket Kép Főleg azok nevében kérem, akik itthon maradtak Kép

V.
reva

KóborKép
Nagyon aranyosak a gyerekeid. Főleg a lányod milyen vicceslehett ahogy ő is úgy mászkált mint az anyja.

CsibeKép
Tényleg jónak tűnnek az eredméynek, és remélem a teszt is majd ezt fogja mutatni. Te egyébként hová jársz (kihez) dokihoz? Bár lehet hogy ezt már kérdeztem?

JucaKép
Szerintem is örülj, hogy nem vagy rosszul. Kérdezd csak erről Unigue-t!

DuduKép
Merre jársz? Aggódom ha ilyen soká hallgatsz.

Részemről annyi, hogy ma reggelre majdnem kihültem, és 1 cn. Ezvan. TündiKép Hátra zavarnál?
Pedig visszaszámolva a 14 napot, pont jókor...na mindegy.

ÉS Monyó már nem is jön?
j.
Vendég

Junko
Úgy átérzem ezt az 1.cn-i Kép-t. Az ember lánya azt hinné, hogy mindent megtett a cél érdekében, jókor volt jó helyen Kép, és erre megjelenik a kis piros ördög... De milyen jó lesz egyszer örülni, ha mégsem így történik Kép

V.
reva

Reva
Tudom, hogy ez talán természetes,meg nem is az hogy kiakadtam vagy ilyesmi de.

Eddig úgy éreztem életem célja, hogy anya legyek. Sok gyereket szeretnénk. Most valahogy ez a kép-márhogy sok gyerek vesz körül minket-egyre távolodik. És már el sem tudom képzelni.
Érdekes, mert nem akadok ki, mindig tudomásul veszem, hogy meg fog jönni és kész. Csak a kép amit elképzeltem távolodik nagyon.
Érted?

Na mindegy ennél most sokkal fontosabb, hogy Annácska jó hírrel jöjjön.
Azért köszi és továbbra is mindent megteszünk persze.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Annácska, szurkolok nagyon!!!

MIndenkinek köszi a szurkolást, remélem ez tényleg sikeres hónap lesz :-))) És minél többünknek!!! :-)))

Most dolgoznom kell, de majd jövök, olvasni mindenképp, hogy tudjam, mi van Annácskáékkal.

Réka
korek

Reva!

Köszi szépen, jól vagyunk. NövünkKép Jövő csütörtökön talán már ki is derül, mit hord Kavics a kis lábacskái közöttKép
Veletek mi újság?
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia LÁnyok!

Junko!
Jó érzés, hogy hiányoltál.. itt vagyok, csak kicsit szétestem.

Annácska!
Millió meg százezer drukk! Sokat gondolok Rátok!

KorekDrusza!
Nem kerülte el a szememet a jóhír! Gratula, meg hajrá is, de nagyon!! Kép

Lányok!
Köszi a tanácsokat is, ma lemegyek a gyogyótárba is.

Most megpróbálom a lehetetlent és visszaolvasok, aztán jövök!

Puszi:
réka
Vendég

Annácska
Minden drukkom a tiéd most! Várlak nagyon a jó hírekkel!

Csibe
Reméljük legalább az egyik megrepedt! Kép

Junkó
Sajnálom nagyon Kép

Rakok gyorsan táblát mielőtt elszáll a net megint Kép
Spulnit és Pillét kivettem a táblából, több mint 1 hónapja egyáltalán nem babaneteztek.

Virág, Kati
Nektek is kéne ám jelentkezni! Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Évi
Ha kiderül, hogy hogy ityeg a fityeg a jövő héten,tudasd velünk mindenképpen Kép Velünk nagy újság nincs, elkaptam vmi fertőzést az uszodában, így ez a hónap ugrott Kép a gyógyszerek miatt. De már csak 2 hét a köv. mensiig, és utána hajrá!

Tündi
Valószínűleg csak nem emlékszem, hogy mi történt veled ebben a hónapban, de azt látom, hogy a 27.napodon vagy Kép Ez jelenthet jót? Érzel vmit?

V.
reva

Duddu
Olvass,olvass,olvass...............

Monyó
Ha olvasol minket, írhatnál is néha, mert hiányzol Kép
reva

Szia Lánkák!

SesziKép
Hamarosan írok mail-t, csak most belevetem magam a munkába kicsit.

KorekRékaKép
Nagyon örülök a jó hírnek. Annyira jó érzés ilyen jó eredményt kapni, nem?
És végülis ti sem pé-kor voltatok. Vagy igen?
Esetleg, ha nem esik nehezedre, leírod kicsit részletesebben, hogy hogy is volt? Mert nektek azt mondta a doki, hogy este akció és reggel menjetek, ugye? (lehet priviben is, ha gondolod)

DidoKép
Ritka, mikor Pirinek örülünk.. Kép

BreniKép
Szerintem biztos a peteérésed miatt fáj. Nekem is szokott és én is csak mostanában veszem észre, mióta aktívabban figyelem magamat. Ne aggódj, hanem inkább lessetek pároddal a paplan alá.
Nem szedsz egyébként semmi "gyogyót"?

ÁgiKép
Üdv. köztünk. Köszi az info-t!!

Felháborító. Lementem a gyogyótárba, nem tudták visszaváltani, mert már nem volt meg a blokk és egy szemet bekaptam. Mondtam, hogy még jó, hogy nem szedtem be az egészet. Válasz: Nem lett volna semmi baja. Vettem egy folsavat és még azt sem mondták, hogy bocsi! A guta megütött. De mostmár letojom. Tanulság: ötször meg kell nézni, mit kapsz! Kép

CsibeKép
Jujj, de jó hírek ezek. Akkor ez ha hónap is esélyes, de a jövő hónap még inkább!!! Kép Hajrá!

Akkor meglett az album, ugye? Csinálhatnál te is!

VeraKép
De jó, hogy Miskolcra jártál. Biztos voltak közös tanáraink. Te mikor jártál? Én 1998-ban kezdtem, 2002-ben diplomáztam.

JucaKép
Ne aggódj, én is ilyen "tünetmentes" akarok lenni. Bár talán azért annyi tüneted van, hogy tudd, van ott valaki. És az előzőnél sem sok tüneted volt, nem?

KóborKép
Nagyon helyesek a kicsik. Főleg a lányod a játékbabával!

JunkoKép
Sajna, hogy megjött Kép
Tök érdekes, pont a hétvégén beszélgettünk erről, hogy mikor megtanulja az ember, hogy nem jön azonnal a baba,akkor elkezd a kép távolodni. Mert ugye előtte annyira beletudod élni magad, hogy nagyon közelinek érzed az egészet.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy távolabb van egy picit, mert így jobban tudod élni a hétköznapokat, s aztán mikor összejön, újra egy pillanat alatt benne leszel a közepében.

réka
Vendég

Dudu
Lehet igazad van. Nem tudom...
j.
Vendég

Duddu
Én is 2002-ben diplomáztam Kép Csak én 97-ben kezdtem, mert az egyetemi nappali 5 éves Kép Még az is lehet, hogy láttuk egymást egy párszor, meg a diplomaosztó ünnepségen is együtt voltunk Kép Nektek kellett szakirányt választani? Én marketinges voltam.
V.
reva

Sziasztok, itt vagyok!
Arik vagytok hogy hiányoltok!
Olvasok- olvasok.
Holnap megyek egy új dokinőhöz, mert az előzőnél megéreztem a "tökölődést"
Kiderült hogy magas a prolaktin szintem, de a doki nem írta fel a bogyót, hanem menjek még ide-oda. 1 helyre el is mentem, utána azt üzente hogy hívjam fel. 1 hétig minden nap 3-4 szer hívtam, nem vette fel.
Most a barátnőm dokinőjéhez megyek, aki már így ismeretlenbe azt mondta hogy jó hogy már megvan az oka, csak nem érti hogy az orvoskollégája mire vár, miért nem ír hormoncsökkentőt.
Hát ezt én sem értem, ezért holnap 3-ra megyek a csajszihoz.
Drukkoljatok, hogy legyen már holnap valami előre lépés.
Ezúton ígérem hogy írni fogok!!!

Puszi

Kati
Vendég

Lányok!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin, csak kár hogy nem tudtunk tovább maradni. Örültem mindenkinek akit megismerhettem, nagyon arik vagytok.Kép Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkitől elköszönni, így utólag is bocsika. Remélem a következőn már több időnk lesz.

Annácska!
Nagyon drukkolok, biztosan minden rendben lesz! +++++++

Nicol

Kép
nicol

Lányok!

Nekem már mindenem zsibbad a nagy drukkolástól...

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Kép
AnnácskaKép
Nagyon drukkolok, szívből remélem, hogy minden rendben van Kép

Én tegnap voltam UH-on. 5-5 tüsző van mind a két oldalon, a baloldalon 4-6 mm, a jobboldalon pedig 8-10 mmesek. Kaptam is plusz szurit, hogy baloldaliakat felhozzuk és egy másikat, hogy a jobboldaliakat visszafogjuk.
Ilyen politizálós petefészkeim vannak Kép
Holnap megyek megint, ma meg még egy utolsó akupunktúra van, ahova most indulunk. Úgyhogy nem írok többet, majd holnap jelentkezem UH után.

Puszi mindenkinek, én is nagyon jól éreztem magam a talin, kár hogy csak dálután tudtam menni. És igen, meg kell ismételni mert én sem tudtam mindenkivel beszélgetni Kép

wish

Sziasztok
Én is két percenként nézem van-e hír!
Így tovább szorítok....

WishKép
Ez igen, csak így tovább, annyira szeretném ha ez most sikerülne neked.
Szoríthatok a jobboldaliaknakKép?

junko
Vendég

Vera
Igen, ez jót jelent, hogy 27. napon vagyok Kép És érzek egy jó kis menzit Kép Tegnap egész nap fájt a fejem nagyon, és hiába aludtam délután és éjjel, nem szűnt meg, úgyhogy ma reggel kénytelen voltam saridonnal kiűzni az életemből Kép De ma még nem fog megjönni mert fenn van a hőm, de már csak 1-2 nap kérdése az egész Kép

Wish
Hoyg lehet úgy szurit kapni hogy csak az egyik oldalt stimulálja a másikat nem, és olyat ami az csak az egyiket fogja vissza a másikat nem? Kép Amúgy jó hogy ennyi tüsződ van! Kép Drukkolok hogy beválljon ez a politikus stimu Kép
Amúgy milyen jókat röhögtünk a tali végén, mi? Kép

Kati
Örülök hoyg jössz gyakrabban! Jó helyen vagy a táblában a 36. napoddal? Tök jó hogy nem akarsz tökölődni Kép

Annácska
Nagyon várunk!!!!!!!

Tündi
Vendég

Kati!

De jó, hogy írtál!
Tök jó, hogy átmész egy másik dokihoz. Már a hozzáállása is sokat fog segíteni.
Várom a híreket, hogy mit mondott!!

Szia Wish!
Nagyon ügyik vagytok! Nem semmik a tüszőid! Kép Minden nap gondolok Rátok! És hidd el, ez a drukk, most bejön!!

Annácska!
Nem mész ki a fejemből Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Annácska!
Bízom benne, hogy minden rendben volt, és most nagyon boldog vagy! Ugye így van??? Kép

Lányok!
Tegnap akartam jönni és nálunk sem jött be a babanet. Kép De most hála Istennek minden OK. Kép
Most van egy kis időm, gondoltam benézek hozzátok. Volt már 5 órám egymás után, most jön még 3. Kiborító ez a nap, de valahogy ki kell bírnom...

Vera!
Írtam választ, gondolom, már olvastad.

Junko!
Sajnálom. Kép

Juca!
Ne sajnáld, hogy (még) nincsenek tüneteid, szerintem jobb ez így! Nekem is volt olyan kolleganőm, akinél semmilyen extra tünet nem jelentkezett, csak szépen nőtt a babóca a hasában! Kép Szerencsés ember!

Nos később benézek még, most csöngettek, mennem kell.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Tündi!

Így még jobban fáj a szívem, hogy ilyen hamar el kellett jönnöm a taliról..
Legközelebb megoldom, hogy egy egész napom legyen Kép

És amúgy hogy s mint? Azon kívül, hogy már nem fáj a fejed?

réka
Vendég

Tündi!

Igen, jó helyen vagyok a 36. napommal! Múlt hónapban sikerült egy 40 napos ciklust alkotnom. Remélem holnap megkapom erre is a választ. ( Márhogy miért 40 nap?)

Annácska!

Ahogy tudsz, írj! Látod mindenki hogy szorít!!! KépKépKép

Kati
Vendég

KatiKép

Tényleg azt el is felejtettem az elöbb írni, hogy szorítok holnapra. Az már fél siker (sőt több), ha az ember lánya megtalálja a megfelelő orvost.

ZsúKép
Kitartás a mai napra, Én is nehezebben viselem az átlagosnál. Sőt minden napom egyre nehezebb. Nem tudom miért van ez.

Tündi Kép
De ha fennt van a hőd, lehet kicsit drukkolni?

Még mindig szorítás...

j.
Vendég

Sziasztok Kép
Csak egy rövid bejelentkezésre van időm.
Reggel voltunk genetikai uh-n és nem lett túl jó az eredmény Kép
További vizsgálatokra küldött a doktornő. Ma délután megyünk cvs-re Kép
Nagyon félek, úgyhogy kérlek titeket nagyon-nagyon szúrkoljatok.

Este jentkezem!

Annácska 13+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

AnnácskaKép

Akkor csak szorítani tudok továbbra is. Sztem itt minannyian nagyon sokat gondolunk Rátok.

junko
Vendég

Annácska!

Drukkokban nem lesz hiány, az biztos! Mi az a cvs? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Junko!

Az a baj, hogy mostanában már kétszer gondoltam azt, hogy megtaláltam a megfelelő orvost.
Tudod, erős kezdés után hirtelen hanyatlás a tenni akarásban.
neke nincs időm dobálódzni a hónapokkal.
A Barátnőm azt mondja, hogy amikorra be vagyok írva nála, pont akkor hív be és 1 órát szám mindenkire. Hát emiatt előre izgulok.
Ha holnap megjövök tőle, írok.

Kati
Vendég

Annácska
Szorítok továbbra is Kép

Zsu
Köszi a választ, én is válaszoltam Kép
reva

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: