A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Unique!

És piros is a nózid?
Mert akkor tutti felismerünk holnap.. Kép

Dido!
Ez a két hét már semmi, pillanatok alatt el fog repülni..

réka
Vendég

Dido, DudduKép
Ááááááá, neeeeeem Kép Nem vagyok beteg, csak pocaklakó-orrfolyásom van Kép
Ez természetes ilyenkor. Kép

DidoKép
Örülök neki, hogy jobban vagy!!!

LányokKép
Holnap dél-egy között tudok belibbenni a talira, remélem, még látok pár embert majd Kép
Cserébe viszont elráncigálom az oldalbordámat Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!

Deb vad bedeg, csak ed kidzsit taknyosz?
Tudom én, csak azt kérdeztem, hogy piros-e az orrod?

dudu
Vendég

DudduKép
Nem, annyira nem rossz a helyzet Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Annácska!Kép

Tudom, hogy nem könnyű pozitívan gondolkodni, bízz a párodban. Valami megütötte a szemem! Mégpedig az, hogy tábla szerint te elmúltál 12 hetes, ha még később is volt péd, akkor is lehet, hogy gyorsan nőtt a pici, de én úgy emlékszem, hogy 30. napon te már erőset teszteltél. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem lehet, hogy ebből adódik a mérési hiba? Itt egy-egy nap is sokat számít, és én hallottam, hogy egyeseknek már 11. héten mérik, és sohasem, amikor valaki már elmúlt 12 hetes, persze javítsatok ki, ha ez nem így lenne.
Fel a fejjel, és a párodnak igaza van, azzal csak rosszat teszel, ha az interneten bogarászod a roszz diagnózisokat. Fontoljátok meg a 4d-s uh-t, és kérdezz, rá, hogy ez nem okozhat-e eltérést, hogy már ennyi idős vagy!
Imádkozom értetekKép

Unique!Kép

Köszi az empatikus hozzámállást!

Duddu!Kép

Igen valóban nagyon szép ajándéknak ígérkezik, reméljük, hogy minden rendben is lesz. Ja és nekem is van babós taknyomKép

Juca

tjuca

Annácska!

Nagyon sajnálom, hogy rossz híreket közölt Veletek a doki. Ne addjátok fel, mint tudjuk a remény hal meg utoljára és a családod szeretete segít mindenben!!! Nagyon szorítok Érted és a piciért! Bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül ezt a diagnózist módosítani!!! Szorítok Nektek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu

Zsu
valér

Szisztok!

Annácska!
Sokadik hozzászólóként csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni! Bármennyire is nehéz, próbálj pozitívan gondolkodni, de hagyd magad a rossz felé sodorni! Menjetek minél több vizsgálatra! Biztos nincs baj!!!

Tündi!
Örülök, hogy örülsz!Kép

Junko!
Ne légy letörve! Minden rendben lesz bizti!

Duddu, Junko, Korek, és Mindenki!
Köszönöm a drukkokat!
Ma reggel 7-re mentem a dokihoz és a következőket láttuk 5 napi 2X1 Closti után a 12.napon:
uterus 37,4x27,5 mm;endometrium 7,1mm; bal oldalon 24x39 mm-es cysticus echo látható,mellette 3 db 15x14 mm-es folliculus, egyéb kórós eltérés nem látható.
Szóval: van egy szép nagy tüszőm, mellette 3 kicsi. A nyh-m (endometrium)határeset, 7 és 9 mm között kellene lennie. A hétvégén "akcióznunk" kell és hétfőn du. uh.-gal újra megnézzük mi történt, ha nem reped meg magától, akkor kapom a repesztőszurit!
Azt mondta a doktornő, hogy nagyon jól reagáltam a gyógyszerre, semmi mellékhatás, nincs áttöréses vérzés és még tüszöim is vannak! Szóval megdicsért!Kép
Még önző módon kérek szépen drukkokat, hogy a továbbiakban is minden jól haladjon!

Holnapra kívánok nagyon-nagyon jó dumapartit, csináljatok sok képet és azért gondoljatok ránk is!!!!Kép Kép

Estére még benézek hozzátok!

Csibe

Ui.: Szerintetek mikor legyünk együtt? Ma v. holnap, v. ma is, holnap is?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Csibe!

Nagyon ügyi vagy és a tüszőid is azok!! Illetve elég, hogy az az egy szép nagy az legyen!!
Gratulálok!!

Szerintem csak az egyik napon és inkább holnap legyetek együtt, de ebben van, aki pont ellenkezően gondolkodik. Mi eddig mindig mindennap (4-5 napon keresztül) együtt voltunk, s nem jött be, mostanában inkább a 2-3 naponta módszert választjuk, de nekem ezt is javasolták.

Persze simán lehet, hogy nekünk nem emiatt nem jött össze eddig. Szóval nem tudom. Ezt aztán jól megírtam.
Azért küldöm a további drukkokat: ++++++++++++++++++++, ha már így beváltak az eddigiek! Kép

Nna be is dugulok és megyek, mert ma este még fellépésünk is van!

Puszi:
dudu
Vendég

Megint Én!

Most nézegetem jobban a papíromat és nem értem, hogy a 24x39mm-es valamire miért azt írta, hogy cysticus echo, amikor az nem tüszőt jelent????
A folliculus szó jelenti a tüszőt.De azt a három kicsire írta. Nekem azt mondta, hogy az a nagy, az nagyon ígéretes tüsző!
Na most nem értem!!
Pedig már örültem!
Ti értitek?
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Tündi!
Légyszi majd javíts 1.cn-ra.
Annácska!
Én is azt mondanám, hogy próbálj pozitív gondolatokkal arra gondolni, minden rendben van, hisz még nem tudtok semmit biztosan. Több vizsgálatból tényleg többminden kiderül, úgyhoy én is ezt javasolnám.Küldöm a pozitív energiákat!+++++++++++++++++++++++++++++
Szisszka!
Minden rendben lesz, higgyj benne!
Nárcisz!
Örülök, hogy újra írtál! Aranyos a cicus!Anyuéknál van vagy 7-8 házicica, gondolhatod...Kép
Képeket várom én is!Szép szombatot, hétvégét mindenkinek!
Puszi mindenkinek!
Bogi
dbogica

Szia Csibe!
Gratulálok a tüsződhöz Kép Örülök, hogy jók az eredményeid.
A hétvégével kapcsolatban én nem tudok tanácsot adni, eddig ilyenen nekem még nem kellett gondolkodnom, mindenesetre drukkolok Nektek Kép

Dudu!
Ma hol léptek fel? Jó szórakozást!

Holnap már találkozunk KépKépKép, mi 10-re megyünk, ha nem lesz még senki majd elfoglaljuk magunkat. Már úgy várom Kép . Reggel még benézek előtte.

Jó éjt : dido

dido
dido

Bogi!
Úgy sajnálom Kép
Pedig nagyon vártam ám Tőled a mensit. Nincs igasság, nekem kellett volna megjönnie, és nem Neked Kép

dido

dido
dido

SziasztokKép

Csak egy gyors kérdés:
Az IKEA-n belül pontosan hol lesz a tali? Bocsi, ha már volt róla szó, de én még sose voltam az IKEA-ban, és azt se tudom, merre keresselek titeketKép
KösziKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

ANNÁCSKA!
NAGYON-NAGYON SZORÍTOK! Biztosan nem lesz semmi baj!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
Kedden remélem már lesz mosoly az üzenetben, és végetér a rémálom!

Lányok!
Rossz hír.
A mai gyerekszobafestés nem tett jót nekem. Tele a fejem t@konnyal és némi köhécselés is kezd társulni! Sajnos szerintem én holnap ágyban kell hogy maradjak! BRÜHÜHÜHÜ!!!!!KépKépKépKépKép
CSINÁLJATOK KÉPEKET!!!! Légyszi!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Kép
Mire is mennék én nékületek Kép
Olyan jól estek a vígysztaló szavaitok, hogy azt elmondani sem lehet Kép KÖSZÖNÖM!

Dudu Kép
Köszönöm, hogy segítesz Kép
Még tegnap este utána néztem a doktornőnek és dicshimnuszokat zengenek róla, így most minden reményem benne van Kép

Babus Kép
Párommal is ezen a vélemény vagyuk, így biztos, hogy megnézetjük még egy pár szonográfussal, hogy mindent kizáróan azt tudják mondani, hogy rendben van a baba.
Olyan édeseket írsz Kép Legyen igazad és szülessen egy egészséges lányom Kép Legalább lesz kinek udvarolnia Kristófkának Kép

Unique Kép
Borzasztóan nehezen bírom ki keddig, de muszály!
Ha kedden sem tudnak biztosat mondani, akkor megyünk tovább 4d uh-ra.
A baba méretei amúyg teljesen tökéletesek Kép Mozgott keze-lába, vert a kis szive és az uh alapján 12+2 volt, a mensi szerinte meg 12+3 Kép

Dido Kép
A párom is ezt hajtogatja tegnap óta, hogy semmi nem biztos, de én már szeretném tudni mi is van valójában.

Juca Kép
A páromban nagyon is bízom, szerintem össze is roppantam volna, ha tegnap nem lett volna ott velem.
Egyébként a párom is mérési hibára gyanakszik, vagyis bízik, hisz fiatal vagyok és a családomban nem volt down-os. Igaz a dokim szerint az uh kép amit adtak jól mutatja az eltérést, de azért ő is azt mondta mindenképp keressünk fel egy genetikust, az a biztos.
Köszi az imát is, meg amit írtál Kép

Zsu Kép
Köszönöm, hogy szorítasz Kép

Csibe Kép
Nagyon jók a tüszőid, gratula hozzá Kép
Szerintem is inkább holnap legyetek együtt Kép
Igérem megyünk másik uh-ra is és próbálok pozitívan gondolkodni Kép

Bogi Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép
Köszi, hogy gondolsz rám Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok egyik ismerősömnek van 2 ampulla Choragon 5000 és eladná a kettőt 3000 Ft-ért.
Valakit esetleg érdekelne?
p.k.agi@interware.hu

Kép

Kép
pkagi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:29-kor.
seszi

Annácska!
Örülök, hogy estére már jobb lett valamelyest a kedved! Kép Kitartás!!!! Hidd el, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi!
Sajnálom. Kép

Lányok!
Jó szórakozást Nektek holnapra, beszélgessetek sokat, aztán majd számoljatok be nekünk, hogy milyen volt! Ha van kép, akkor azt is kérünk!!!!!! Ja, és legyen jó idő Rátok!

Jó éjt!
Puszi
Zsu

Zsu
valér

Szia LÁnyok!

Bogica!
Kép Sajna!

Babus, Seszi!
Az IKEÁ-ban az étteremnél várunk mindenkit!
Akkor játszuk azt, hogy csak akkor ülhet le, ha felismerte az asztalnál ülőket??

Eszter!
Nem szép dolog lebetegedni a nagy randi előtt!
Most mit csináljak Veled? MÉgiscsak az egészségetek a legfontosabb! Vigyázz Magatokra. De sajnálom... Kép

Annácska!
Örülök, hogy jobban vagy, pedig még nincs is holnap. ...ooo... már holnap van Kép

Csibe!
Biztos minden OK a leletedben. Nem lehet, hogy méretétől függően két latin neve van a tüszőnek? Keress rá a neten, biztos megtalálod.

Jó éjt:
réka
Vendég

Réka
Akkor én végig állni fogokKép
Annácskát megismerem, mert már találkoztunk, Nicolt és Vandát a babakocsiról megismerem, de mást nem.

Nem tudom, mikorra érünk oda, az egész famíliám alszik. A legkisebb is, pedig neki a reggeli kajálás elég sokáig tart.

Na majd megyünk, most megyek készülődni, mióta Kristófmacival megyünk, annyi cuccunk van, főleg a kajáláshoz kell neki sok minden. Azt se tudom, hogy oldjam meg. Kéne tápszer, forralt víz, két evésre osztva, de előre nem keverhetem be.

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Ehhez 100%, hogy kapsz majd segítséget ott az IKEÁ-ban. Legalábbis forralt víz tutti van.
Gyerekbarát a hely, majd meglátod!

Várunk:
réka
Vendég

Sziasztok!
Hogy sikerült a tali? Hányan voltatok?
Szép idő volt hál'Istennek?
Kíváncsi vagyok a képekre nagyon!Kép
Puszi:Bogi
dbogica

Szia Bogica!

Végre valaki megtörte a csendet!
Hogy vagy?

Igen, nagyon kellemes volt a találkozó. Legalábbis én nagyon jól éreztem magam. Jó idő volt, bár ez az IKEÁ-ban nem volt túl fontos.

Csak egy csöppnyi hiányérzettel jöttem el, hogy nem tudtam mindenkivel annyit beszélgetni, amennyit szerettem volna.

De legalább kénytelenek leszünk újabbat rendezni, ahová azok is el tudnak jönni, akiknek ma nem sikerült.

Eszter, Móni!
Remélem, jobban vagytok már?

Unique!
Nem mutattad meg, hogy nem is piros az orrod! Kép
T'od, ki hiszi így el... Kép

Puszi:
réka
Vendég

SziasztokKép

Csak azért ugrottam be, mert lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem tudtam mindenkitől elköszönni, aki a talin volt.
Úgyhogy:
Mindenki aki ott volt, de nem volt ott, amikor mi eljöttünk! Bocsi! De Kristófkám már elég nyűgi volt, éhes volt, utólag kidrült, a pelus is teli volt.

Most mennem kellKép

Babus

Kép
babus2005

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:28-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:27-kor.
seszi

Seszi!
Tutti, hogy én hagytam el valamit!
Jaaaaj, a csíkos kendőm!!!!

Mit érdemlek? Teljesítek bármit.
Mondjuk találkozzunk egy általad megjelölt helyen és időpontban, mert úgysem volt időnk igazán beszélgetni Kép
De persze Te is kitalálhatsz valami büntetést!

Adri!
Még egyszer köszi a "szajrét"!
Remélem, segítenek... Kép... hiszen olyan jókívánságokkal együtt kaptam! Kép

Annácska!
A leánkád egy tündér! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Keveset írtatok, de remélem tényleg jó volt a találkozó. Egy kicsit azért majd mesélhetnétek róla.

Annácska

Sokat gondoltam rád és kitartást keddig. Csak Seszi történetét tudom alátámasztani, a barátnőméknél is ugyanilyen ijedelem volt és egy másik dokinál, UH-n kiderült nincs gond. Valami hihetetlen aranyos kisfija van azóta is.
junko
Vendég

Sziasztok!

Képeket csináltatok? Kíváncsi lennék mindenkire! (De ha lehet légyszi feliratozzátok is őket, mert különben nem fogom tudni, hogy ki kicsoda Kép )

A tesztet majdnem sikerult megiscsak elhasznalnom, mert a szokasos 3 nap egyre erosodo barnazas helyett 2 nap nagyon gyenge par csepp volt, aztan penteken semmi, meg szombat reggel is semmi, aztan elmentem suliba es meg mindig semmi, aztan kitalaltam, hogy hazamegyek, es kiprobalom a 10es tesztet, de persze mire hazaertem, megjott. Na nem volt egy nagy meglepetes, mert a testem osszes jele arra utalt, hogy meg fog jonni...
Viszont elvezetes volt az eskovok kozott rohangaszva (2 eskuvon voltunk tegnap) arra figyelni, hogy nehogy a halvanysarga nyari ruhamon meglatszodjon vagy atlatszodjon barmi... Kép

Annacska, orulok hogy kicsit jobb a kedved, drukkolok hogy kedden minden rendben legyen!

Kép
szdorka

Dorka
Kép
De azért nem vagy elkenődve! Ugye?
Nekem is lassan meggyün.
j.
Vendég

Sziasztok Kép
Dudu Kép
Szerintem is nagyon jó volt végre találkozni személyesen Kép
Annyit biztos nem tudtunk volna beszélgegtni, hogy ne maradjon hiányérzeted Kép Gondolj csak bele, már majd egy éve beszélgetünk folyamatosan egymással és még mindig van mit mondani Kép

Seszi Kép
Látod milyen jó hogy végig ott maradtál, és így még Dudu kendője sem veszett el Kép
Sajnálom a mensit Kép

Junko Kép
Mi is csak abban bízunk, hogy elmérték a babát és nincs semmi baja Kép Majd kedden megtudjuk, legalábbis remélem Kép

Dorka Kép
A lányok sokat segítettek a talin, jó volt beszélgetni velük Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép
Egy nap két esküvő Kép
Remélem azért jól mulattál az esküvőkön Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Én is szeretném látni majd a képeket!
DE jó, hogy jól sikerült a tali!
Dorka!
Nekem is megjött pénteken, de bízom a következő hónapokban!KépTi mióta is próbálkoztok?
Bogi
dbogica

Annácska, köszönöm a táncospárt! Nekem nem volt ilyen szép nagy rucim, de azért nagyon jókat táncoltunk Kép
Az esküvők egyébként jók voltak, elég különböző volt a kettő, és azt hiszem sikerült jól döntenünk a programot illetően (4-kor polgári az 1. párral, 5-kor templommi a 2.-sel, aztán velük vacsi meg tánc 10-ig, aztán vissza az 1. párhoz hajnalig).
Nagyon jót buliztunk végül, szerintem még ennyit sosem táncoltunk esküvőn!

Dbogica, mi tavaly november óta próbálkozunk, de mivel rövid ciklusaim vannak (24-27 nap), ezért ez már a 13. ciklusom... Kép

Junko, nem nagyon vagyok elkenődve, mert ezt már napok óta tudtam. Különben is, másfél hónapja a párom eredményei elég rosszak voltak, a 18. napon 7,8 mm-es méhnyálkahártyám volt, igy kisebb csoda lett volna, ha összejön...
De ma beszéltem párommal, ugy tűnik hogy talán 2 hét múlva újra elmegy vizsgálatra, nekem meg addigra kiderül az újabb hónap eredménye, és igy aztán már a doki is láthatja majd, hogy merre tovább...

Kép
szdorka

Sziasztok!

Tegnap óta próbálok feljönni a babanetre, de egyszerűen nem engedett fel a net Kép

Tényleg jó volt személyesen is megismerkedni, és beszélgetni egy kicsit. Mikor is lesz a következő tali???? KépKépKép

Adri javasolta, hogy felrakhatnánk úgy a képeket, hogy csinálunk egy albumot, és megírjuk az album jelszavát is, hogy mindenki bele tudja rakni a képet amit csinált. Most kicsinyíti a férjem a fotókat, ha kész felrakom őket.

Tündi!
Ma megjött Kép Már úgy féltem, hogy a 25. napon a szúrkálás valami mást jelentett, és megint elhúzódik, de rendes volt velem a ciklusom, úgyhogy ma vagyok 1. cn-on. Jaj, úgy örülök neki Kép Ki javítasz a táblában?

dido

dido
dido

Szia Lányok!

Engem sem engedett fel a Babanetre, úgyhogy biztos központi volt a probléma.

Dido!
Hip-hip, megjött Kép Innentől már nincs visszaút!!
Köszi, hogy csinálsz albumot. Tök jó sokat fotóztatok, már nagyon kíváncsi vagyok a képekre.
Akkor találj ki egy jelszót, s tudasd velünk.

Dorka!
Sajna, hogy nem kellett tesztelned Kép, de a sok tánccal jól eltereltétek a gondolataitokat, igaz?
De, amint olvasom, jó úton haladtok. Szép lassan csak összejön... Kép Hajrá!

Junko!
Honnan tudod te azt, hogy meggyün? Odébb van az még, nem?

Nna mesélek egy cseppet a taliról a kimarodattaknak:
Tündivel jóóó korán érkeztünk, mert a vonata korán jött. Utánunk jöttek Jucáék, aztán Didoék. És utána jó sokáig senki. Később kiderült, hogy az alsó szinten gyülekeztek már: Évi77, Seszi, Adri és a férje, Nicol, a férje és Vivi. Később megjöttek Babusék Kristóffal, aki elég nyűgi volt, de azért mert nem mosolygott annyit, még megcsodálhattuk, milyen szívdöglesztő pasi. Aztán jött Annácska és Annamari és KorekRékadruszám. És végül, de nem utolsó sorban Wish (akivel pl. alig beszélgettem). Remélem nem felejtettem ki senkit.

Eleinte kicsit meg voltunk szeppenve az ismeretlen ismerősök láttán, de azért hamar oldódtunk. Mindenki mindenkivel beszélgetett, legalábbis remélem, közben Annamariban gyönyörködtünk a játszóházban, meg ettünk, ittunk. A kismamikat kiszolgálták a férjeik, mint a kisangyalok Kép

Szóval különleges dolgok nem történtek, csak csacsogtunk órákon át. Én negyed 10-től negyed 3-ig voltam ott, s még így is hiányérzettel jöttem el. Mindenki örült a másiknak, mindenki kíváncsi volt a mellette ülőre, csak igyekezni kellett néha odébbülni, hogy másokra is sor kerülhessen.

És azért emlegettük sokat az otthonmaradtakat is, így legalább egy kicsit Ti is ott voltatok.
Úgyhogy támogatom a következő tali ötletét, mondjuk kb. 2 hónap múlva.

További jó hétvégét mindenkinek!
réka
Vendég

Sikerült felraknom a képeket Kép
Az album címe: Babaprojectes_tali
Az album jelszava: tali

Várom a többi képet is, mert azokat még én sem láttam Kép

dido

dido
dido

Dudu Kép
Szép beszámolót írtál Kép

Dido Kép
Nagyon jók a képek KépKépKép
Remélem Ti is jól éreztétek magatokat, igaz beszélgetni nem nagyon tudtunk, de majd bepótoljuk Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Amikor eljöttünk tőletek, nem bírtuk ki, és csak leragadtunk egy kicsit vásárolgatni...Kép

Dido!
Jó lett az album, remélem a többiek is felteszik amijük van. Cak egy észrevétel: szerintem elrontottad vagy inkább összekeverted Majcsit Seszivel. Mert Majcsi nem volt ott, Seszi van a képeken. Kép Kijavítottam, ha nem haragszol, mielőtt meglátja, és megsértődikKépKép
ja, és örülök, hogy megjött rendesen, jó úton haladsz!!

DuduRéka!
Nagyon szorítok, hogy valóban segítsen és összejöjjön nektek!!

Örülök, hogy megismertelek sokatokat! Nagyon jó volt beszélgetni, kellemes társaság jött össze! Remélem lesz még ilyen!

További jó vasárnap estét!
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Igazada van és köszi szépen.
Remélem a másik dologban is igazad lesz Kép

Majcsitől és Seszitől pedig ezer bocsánat!!!
Ez azt bizonyítja, hogy sajna nem mindenkivel tudttam beszélgetni. Pedig ott még a fényképről fel is ismertem Seszit... na ezt nem tudom, hogy tudom kimagyarázni... mégegyszer bocsánat Kép

Most, hogy visszanéztem a képeket, egy kicsit "egyoldalúra" sikeredtek (ahol én ültem onnan néződtek Kép ), úgyhogy bocsi azoktól akik nem igazán vannak rajta, mert mellettem ültek, de más szemszögből biztos Õk is rajta lesznek Kép

Annácska!
Persze, hogy jól éreztük Magunkat. Kép Én is sajnálom, hogy nem mindenkivel sikerült beszélnem, de legközelebb bepótoljuk Kép

dido

dido
dido

Dido!
Szuper az album!
Nagyon köszönjük!

Lánkák!
Várjuk a további képeket!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Még nincs bennem szusz visszaolvasni, de az albumot meg fogom lesni!
Pedig annyira akartam menni!Kép
És még a százalékot sem tudtam elkérni a cégtől az extra bevételéért az étteremnek!Kép Ez vicc, de álmodozni csak lehet!

Mindenkinek legjobbakat!
Megyek vissza dögrovódni!

LEGYEN MÉG TALI!!!! ÉNISÉNISÉNIS!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
Nagyon jók a képek! Szupi lehetett, legközelebb én is szeretnék menni.Kép
Édesek a babák is!
Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali, sokat gondoltam Rátok!!!Kép
Lányok! Biztos buta vagyok, de hogy kell az albumot megnézni? Hol kell keresni? Én ilyenekhez nem értek!Kép

Remélem a következő talira én/mi is el tudunk menni!Kép

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

SziasztokKép

Nagyon jó lett az albumKép

Annácska
Annyira aranyos kislány AnnamariKép, és a korához képest kifejezetten okos és értelmesKép
Azt pedig külön sajnálom, hogy mi nem tudtunk beszélni, azt pedig kiváltképp, hogy el se tudtunk tőled köszönni. Azóta is gyötör a lelkiismeretismeret.

Tündi
Nagyon várom már a te képeidet isKép
Ugye felrakod mihamarabb?

Egyébként miután elmentünk a taliról, ismét jól eltévedtünk az IKEÁ-ban, nagy nehezen jutottunk csak ki, utána pedig elmentünk Kristófka keresztanyucijához, (autóban óriási balhét levágott a kissrác), odaérve jól bekajált, kipucoltuk a teli pelusból, aludt fél órát és új életre keltKép, akkor kellett volna látnotokKép Csak úgy produkálta magát, egy műanyag dísztökkel verte a földet, közben pedig nagyokat nevetett. Végül széttörte a tökötKép
Sajnálom, hogy délelőtt a talin nem volt ilyen jó passzban, sőt, hogy ilyen nagyon morci és nyűgi volt, mintha nem is ő lett volna.
Hiába na, hosszú volt az út, nagy volt a tömeg, sok volt az ismeretlen arc. Megviselte a kis drágámatKépMeg a kakis pelus a gyengéje, hülye anyjaKép pedig nem vette észre.

Meg azt is sajnálom, hogy sokatokkal szinte egy szót se beszéltem. Valahogy így alakult, pedig mindenki olyan szimpi volt. Egyébként pedig, mint látszott is, nem vagyok egy társasági ember. Zavarban vagyok, ha nagyon sokan vesznek körül. Amikor odaértünk és megálltam előttetek, vagy 15 ismeretlen arc előtt, csoda, hogy meg tudtam szólalniKép

Na megyek alukálni, jó éjt mindenkinekKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Fenn vannak a képek, megtalálhatóak a http://kep.tar.hu/kofa/50143373#2 címen.
Felairatozni is fogom, ha lesz egy kis időm.

Juca

tjuca

Jó reggelt!

Juca!
Tök jók a képek! Köszönjük!
Nem tudjátok esetleg bedobálni a Dido által kreált albumba? Vagy az túl nagy meló lenne?

LÁnyok!
Van egy kérdésem.
A gyógyszertárban folsavat kérve a következőt kaptam: Rutascorbin. Hatóanyaga: rutosid (rutin) és aszkorbinsav. Segédanyagok: magnéziu-sztearát, kroszpovidon, mikrokristályos cellulóz.

Ez az? Eddig azt hittem, hogy a folsavat folsavnak hívják. Segítsetek, mert nem akarom csak úgy beszedni. Ja és terhesség és szoptatás időszaka alatt orvosi utasításra alkalmazható.. !?! Szóval gyanús.

Eddig Elevitet szedtem, de mivel aktív hízásnak indultam, ezért váltanék egy időre.

Köszi:
réka
Vendég

Sziasztok!!

Én is megerősíteném a lányok által írtakat, tök jó volt a tali!! Köszönjük a fotókat!! Én is sajnálom, hogy mindenivel nem jutott idő beszélgetni, dehát fogunk mi még találkozni :-))

Sokat most nem tudok írni, épp, hogy visszaolvastam, ma éjjel aludtam vagy 3 órát, muszáj összeszedni magam, hogy dolgozni tudjak :-(((

Dudu, nekem is gyanús, amit Te kaptál az mindenféle belső és külső vérzésekre (orr, tüdő) való, legalábbis valami ilyesmit olvastam hamar a drinfo-n A következő a link:

http://www.drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_inf&param=0100000010035

Dido, tök jó, hogy megjött!!!! :-)))

Dorka, Bogi, sajnálom. :-((((

Csibe, majd írd meg, mit láttatok az uh-n ma du!!!! Szurkolok!! :-))

Rólam annyit, hogy fel vagyok dobva, mert ma hajnalban voltam PCT-n, és a doki azt mondta, hogy rég látott ilyen jó eredményt, dicsérjem meg a páromat.Úgyhogy egy dolog kizárva, aztán majd vizsgálódunk tovább. Mindenesetre van 2 szép tüszőm is, meglepetésszerűen nem repedtek meg tegnap.Szóval most optimistán idnul a hét, hasnoló jókat, vagy jobbakat mindenkinek!! :-)))

Réka
korek

Sziasztok!

Juca!
Nagyon jók a képek.

Dudu!
Az én folsavamat folsavnak hívják az is van ráírva a dobozára. Valami ICN Hungary Rt. gyártja.
Ennek a hatóanyaga: 3 mg. acidum folicum (folsav) tablettánként
Segédanyagok: magnézium-sztearát, polividon, talkum, keményítő, laktóz.
Sajnos én ennél többet nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy a két tabletta ható- és segédanyagai mennyire helyettesítik egymást.
Nem tudod telefonon megkérdezni a dokidat? Persze nem értem, hogy a gyógyszertárban ha folsavat kér valaki miért nem azt adnak neki?!?!

Szerencsére piri nem csak megmutatta magát, hanem úgy néz ki nálam is marad egy ideig Kép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Sok a kép, és nagyobbak, ha be akarnánk tennei, még ennél is lejjebb kellene kicsinyíteni őketKép
Remélhetően azért itt is meg tudjátok nézni a képeket.

Nekem folsavként folsavat adtak. A Rutascorbint nem ismerem.

Nekem is van lelkifurkám, hogy nem sikerült mindenkivel traccsolni, de így alakult. Babus, jogos, hogy megijedtél, egy csomó ijesztő arcKép, és mind rád kíváncsiKépKépKép

Juca

tjuca

Dudu!
Azt el is felejtettem írni az előbb, hogy erre nem csak, hogy az nincs ráírva, hogy terhesség alatt kizárólag orvosi utasításra, hanem ponthogy az van rajta, hogy a 3. harmadban már napi 3 tabletta javasolt. Úgyhogy tényleg nagyon gyanús.

Korek Kép
Ez nagyon jó hír Kép Akkor drukkolhatunk erre a hónapra Kép

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: