A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Seszi Kép
Ha úgy érzed jól esik kiíírni magadból, akkor nekem is elküldheted priviben (a profilomban van a címem).
Ezt meg küldöm addig is, hátha segít:
Kép

wish

Seszi!

Ez nagyon félelmetesen hangzik! Nem szeretnék tolakodó lenni, de mi a baj? Olyan sokan vagyunk itt, valaki biztos tud okosat mondani a problémádra! evice@freemail.hu

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok pihenes lefujva.Makd csak holnap megyek.De nehogy aszthigyetek valami szep udules lesz.Anyosomekhoz megyek mert mar regen beszelgettunk es nyuzi a parom hogy mikor jon mar Gabika(utalom ha igy hivnak).
Az az igazsag hogy mostmar semmi kedvem hozza.ez a honap kilove,ha akkor volt pe-m akkor azert mert nem is voltunk egyutt ha ezutan lesz akkor meg azert mert asszem beteg leszek.Faj a torkom meg kezd az orom folyni.
Erre az evre mi lezarjuk a dolgot es csak aprilisban kezdunk nagyon aktivkodni.Letettem a homerot.Feladtam.

Sziszka nemtudom miert de valahogy nagyon biztam benne hogy zebras vagy.Mar a megerzesem sem a regiKép

Dudu sajnalom hogy megjott de majd legkozelebb(ez hulye vigysz)

seszi ha ugy erzed segithetek nyugodtan irj nekem is,profilban a mailcimem.

tundi azert bentmardhatok a tablaba?mert attol meg szeretnek veletek mardni.

Wish nagyon fogom majd a csipiszt.Mindjart itt van oktober es nemsokara kismami leszelKép

Latatok tegnap apapas mamas cimu filmet.Majdnem elbogtem magam.

Kép
monyoka

Lanyok lenne egy kerdesem

Mi szamit 1 ev probalkozasnak az hogy 1 eve nem vedekezel vagy az hogy 1 eve a pe alapjan vagytok egyutt tehat tudatosan?

Kép
monyoka

Seszi
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy icipicikét jobban vagy...
ha gondolod... én is várom a leveled...(szbaba@vipmail.hu)

Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Most voltam körzeti orvosnál, hát allergiára a kézszorításon kívül lehet még tengerisós orrsprayt használni. Este asszem félreteszem az undort, mert így kipurcanunk. Ha felkelek pisilni minimum egy órás műsor követi. Remélem hasznél ez a spray.

Seszi!

Annyian megadták az e-mail címüket, hogy én nem teszem. Ha kíváncsi vagy az én keresetlen véleményemre, akkor ott a cím a profilombanKép Kívánom, hogy állj fel a padlóról, mert nagyon kedvellek, és mindig nagyon megpendíted, amit írni szeretnék. Ilyen volt még Narco is, ő ugyebár eltűnt, nehogy te is ilyet tegyél, mert akkor megmutatom milyen is egy igazi pukkancs!

Duddu!

Ez a beszéd!

Wish rá se ránts, én csak fosom a szót, azzal meg nem foglalkozok, hogy senki sem tud követniKép

Monyó!

Olvasd el még egyszer légyszi, amit írtam. Taaláld meg előbb az élet szépségét, és akkor odakolbászol hozzád a gólya! Anyóspajtival meg diplomatikusan, hiszen tudod az anyós nem más mint egy csatolt fájl! Egy kalappal, és ne tűnj el!
Amúgy én is félredobtam mindent, úgy látszik az én zebrim nem szerette a hőmérőt, meg a pg53-atKép

Juca

tjuca

juca nem tudom mi tortent velem.

Most hogy tudom hogy ez a honap sem jott ossze elontott valami nyugodsag,abszolult nem gorcsolok a dolgon mint maskor.az meg hogy leallunk lehet hogy jo.Nem kell akkor egyutt lenunk,akkor leszunk amikor kedvunk vanKép

jo nemmondom reggel volt egy kis pityerges,de belenyugodtam a dolgokba.

Kép
monyoka

SziasztokKép

Seszi
Ha szeretnéd, nekem is megírhatod, hogy mi bánt!

Annácska
Megvan a Sims 2Kép, csak itthon ne hagyjam szombatonKép

Szisszka, Réka
Sajnálom, hogy megjöttKép

Babus

Kép
babus2005

Monyo Kép
Az egy év védekezés nélküli, rendszeres szex (heti min. 2-3 alkalom)számít. Ez írja a szakirodalom, vagy mi. És, ha minden tökéletesen működik, akkor is csak 20% az esély egy hónapon belül.
Fel a fejjel. Túl kell jutni azon, hogy én most rögtön akarom.

Seszi
Nekem is elküldheted, ha gondolod. E-mail címem a profilomban. Azért küldök neked egy kis jókedvet, hátha jobban leszel tőle: Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

juca ezt figyuzd kicsit indiszkret de sebaj.

vasarnap is itt volt a sogornom meg szombaton is.Az agyunk nem eleg halk tehat nem akrtunk izelni.
vasrnap este szeretgettuk egymast de csak nagyon lightosan.Csak puszi az arcra erre naon beindultam de tudtam hogy semmi se lesz.
aztan csak annyi hogy berakta(bocs).en a szemebe neztem azt mondtam szeretem es suty elmentem.Most se tudom elkepzelni ez hogy tortenhetet meg hiszen ilyen meg sosem volt.Ettol sokal inenzivebb kell nekem,de o szinte meg se moccant.
a parom is furcsalta am rendesen,de aztmondta viccesen hogy maskor is elhivja a tesojat ha nekem ez jo.
Imadom a parom valoszinuleg csak ennyi az okKép

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:30-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:30-kor.
seszi

Dido
Köszi a lelkes szurkolást! Kép

Adél
Üdv köztünk! Sajnálom én is ami történt! Sikerült már túltenned magad rajta? Meglátod hamar itt lesz az a november! Kitartás addig is!

Huk
A ma megint megjött topikban többen átestek ezen a vizsgálaton, ott érdemes megkérdezned, sajnos én nem tudok segíteni!

Réka Kép
Pedig én azt hittem hogy befejeztem a felsorolást, illetva a befejezést már a Babámra bízom. Így jó? Kép Menzidet sajnálom! Kép
Stellának még nincs pocija egy pici sem, képzeld. Szerintem majd hirtelen kezd el nőni neki Kép

Dorka
Jól emlékszel, viszonylag jó görbéim voltak, hő le aztán fel, majd menzi előtt le. Én sem egészen értem, hoyg mi történik velem mostanság, már csak kérdőjelek vannak bennem az egész projecttel kapcsolatban. Na de a kérdések azért vannak hoyg megtaláljuk rá a válaszokat, nemde? Kép Veled mizujs?

Csibe
Ha lesz időd megkérdeznéd tőle? Köszi! Csak mert eddig nem hallottam hoyg kockázatos lenne, meg hát ha egyszer szükséges rossz, akkor túl kell esni rajta. Sőt inkább azt mondják többen, hoyg utánna nagyobb az esély a terhességre. Ha egyszer a dokim megemlíti, én nem fogok habozni, azt tudom.

Wish
Annyira de anynira drukkolok nektek, hogy el sem tudom mondani! Kép Irtó jó dolga lehet most a párodnak, mert gondolom nem csak azt a puszi mennyiséget kapja a mit a doki felírt, hanem amit amúgy is kapna.... ehh, pasinak kellett volna születnem Kép

Sziszka
Örülök hogy a kistesód gyógyulgat! Sajnálom hogy neked is megjött! Bíztam benned nagyon.

Majcsi
De kár ha nem tudsz jönni a talira! Mikor lesz biztos? Addig még reménykedem! Kép

Monyó
Persze hogy bent maradhatsz, remélem hoyg jelentkezel is ahoyg eddig! Kép Az 1 év próbálkozást ne naptár szerint 1 évként kezeld, hanem van 12 sikertelen hónapod. Ha ti most szüneteltek, akkor az eddigi 4 hónaphoz áprilistól további 8 sikertelen kellene. Tehát ha nagyjából havi 1 menzid megvan, akkor kb. jövőre novemberben kezdhettek el vizsgálódni, illetve akkor érdemes foglalkozni vele. De reméljük hogy áprilistól már gyorsan összejön és nem lesz erre szükség!

Seszi
Engem is érdekelne hoyg mi történt, nagyon aggódok érted! Remélem lesz idő szombaton dumcsizni, addig is jobbulást kívánok! Kép

Tündi
Vendég

Seszi
A lényeg, hogy már jobban vagyKép

Tündi
Babás topikban válaszoltamKép

Babus

Kép
babus2005

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

DudduRéka, köszi, most épp nagyon jól bírom a clostit, azt hiszem, jót tett ez az egy ciklusnyi szünet. Esténként veszem be, és éjjel átalszom a rossz hatásait :-))Egyébként szokott tőle picit fájni és főleg feszülni a pocim. És örülök, hogy már nem bánkódsz a menzi miatt!!! :-)))
A HSG-ről viszont azt hallottam, hogy csak annak fáj, akinek elzáródása van, mert nem tud átmennia kontrasztanyag könnyedén. Én azt hiszem, akkor fogok megnyugodni, ha a PCT és a HSG is negatív lesz, most először az elsőt csináljuk. Szerintem is kezdd a hormonokkal, de ha mondja a doki a HSG-t, nyugodtan vágj bele! :-)))

Seszi, örülök, hogy jobban vagy, majd szombaton meghallgatunk szívesen!

Juca, remélem a spray segíteni fog!

Adél, üdv köztünk,sajnálom, ami történt, fel a fejjel, majd tartjuk benned a lelket novemberig!! :-))

Tündi, remélem a kérdéseidre hamar választ találsz, mindenesetre én is azt hallottam a HSG-ről, amit írtál, remélem, ha kell, mielőbb megcsinálják Neked, hogy megnyugodhass,hogy negatív!!! :-)))

Réka
korek

Sziasztok Lányok,

Bocsi az eltűnésért. Juca jól fogalmazott :" kizsarolja az erőmet a kis pocokpacni" Kép

JucaKép
Itt is hatalmas gratula!!! Otthon majd olvasom a leveled! Kép
Te most akkor veszélyeztetett vagy? Vagy mi a szösz? Nem annak kéne lenned? (bár mintha nagyon értenék hozzá...)

Szisszka, DudduKép
Sajnálom az 1. cn-t... Nem is tudom mit mondjak...

SzisszkaKép
Jól hangzik amit az új dokiról írtál... Egy próbát mindenképp megér Kép

DudduKép
Köszi a levelet, nem vesztem el csak pár dolog bejött a napokban, mindjárt mesélek Kép

SesziKép
Bár nem tudom, mi a gond, de küldök sok-sok buksisimit! Kép

Sysy, AnnácskaKép
Jól vagytok?

SpulniKép
Hogy vagytok? Mi van Veletek? Miért nem jelentkezel?

CicónaKép
Téged is hiányolunk!!! Kép

Lányok,
Olyan sok minden történik mosatnában körülöttem, hogy csak kapkodom a mindig-álmos-buksimat Kép
Szombaton megvolt a nagy bejelentés a szülőknek. Leírhatatlan volt a boldogság. Anyósom beszólása : "Na végre!" Kép
Anyué: "Én sejtettem"
Apu erre: "Akkor miért nem mondtad nekem?" Kép Kép

Mindenesetre anyuék két tenyerükön hordoznak, kívánság-listám van mikor mit főzzenek nekem, mikor mit kívánok. Ma pl. ott vár náluk a székelykáposzta Kép Nyami. Kép
Mindenki nagyon heppi. Mi is a férjemmel. Kép
Anyósom jön bérvasalni hozzánk Kép
Anyuék már azon gondolkoznak, mikor megyünk ki Bécsbe vásárolni Kép Ahogy gondoltam is. Kép

A rosszullétek ritkulnak, bár néha még mindig iszonyú. De mostmár inkább borzasztó ÉHES VAGYOK!!!! Szóval tessék átküldeni nekem MINDEN kaját, ami mozdítható!!! Kép
És hát ugye ma van ÁFA határidő, úgyhogy be is vagyok havazva eléggé... Bocsi, ígérem jövök majd többet Kép
Egyik munkahelyemen megmondtam, mi a pálya. Boldogok voltak (komolyan!). A tulajdonos egy igazi rendes ember. És már azon megy a filó, mikor megyek vissza, mert ragaszkodnak hozzám Kép Ez nagyon jó érzés volt. Kép

WishKép
Hányat is alszunk még? Kép Annyira szorítok Érted!!! Kép Jövök a kaali-s topicba is... Kép

Ja, és amúgy: más topicba nem írogatok (a kaali-st kivéve), semmi erőm és energiám...(ez Duddunak válasz a kérdésésére) Minden erőmet és energiámat elviszi a kis pocokpacni Kép Mire hazajutok kb. du. 4-5 fele irány az ágyikó Kép
De ma előtte még ÁFA meg székelykáposzta ... Hú de megéheztem! Nem baj, még csak +1,5 kg... Lesz ez még rosszabb is. Bár igyekszem odafigyelni arra, hogy ne "üres" kalóriákat egyek, így rengeteg gyümi, zöldség, husi van a menüben. Kép Remélem, meghálálja a kisdisznó, mindenesetre a pocimat letagadni már nem tudom. Kép

Na eldugulok, puszilok mindenkit, ígérem, mindent bepótolok a talin! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Korek, Réka
Ha jól emlékszem Móninak iszonyúan fájt a HSG, majdnem el is ájult, mégis teljesen átjárható volt. Persze az általános inkább az, hogy annak fáj akinél gond van, de kivételek mindig vannak Kép

Korek
Bírd ki még ezt a 2 napot a clostyval, aztán ha elfogy akkor a tünetek is elmúlnak biztosan. Kíváncsi vagyok mennyien és mekkorára nőnek benned tőle a tüszők Kép Mikor mész UH-ra?

Unique
Biztos megható is volt a bejelentés, remélem részletesebben is tudsz majd mesélni Kép

Tündi
Vendég

Tündi, köszi az infot, hát, mit ne mondjak, jobb kedvem nem lett tőle, dehát nekem először még PCT, aztán majd utána HSG, azért bízom benne, hogy túlélem :-))). Remélem a tüszőim szépen növögetnek, most el kéne menni csütörtökön a kis méhszájsebem miatt ecsetelni, és ha ez nem kavar be, akkor hétfőn lesz a PCT, elvben már tüszőrepi után közvetlenül, úgyhogy nem tudom, fogunk-e uh-zni, és látunk-e majd tüszőket. Bár lehet, hogy már csütörtökön megnézi, hiszen ha vasárnapra megnőnek, már csütörtökön is láthat vmit, nem? Olyan jó volna...

Réka
korek

Unique
Jó olvasni amit írtál. Kép Én már transzportálom is a kajákat. Rámférne legalább 5kg mínusz, de azért ezt a Balatonszeletet ami itt vigyorog előttem most megeszem.

Valami piszok torokfájós náthás vacak akar kijönni rajtam. Már kezdtem meggyanúsítani az orrsprémet, hogy nem hat, pedig nem is ő a ludas. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Unique!Kép

Olyan jó, hogy írtál, mert kicsit kellemetlenül érintett, hogy csak nekem írtál privit. Én nem tudom, hogy veszélyeztetett vagyok-e vagy sem. Itt a munka nem öl meg, nincs stressz, tehát még mindig jobb mint otthon kuksolni, de ha azt kell, akkor azt fogom tenni.
Írtam neked mailt.

Korek!Kép

Hát én is remélem, hogy segíteni fog legalább egy picikét, mert amúgy is fáradt vagyok, szeretnék éjaszkánként végig aludni.

Pussz:

Juca

tjuca

MajcsiKép
Köszönöm!!!! Kép Megérkezett! Kép
Jobbulást a torkodnak! Kép

TündiKép
Köszi, majd részletesebben szóban szombaton Kép
A HSG nekem nem fájt, illetve olyan érzés volt utána, mintha szétrobbanna a pocim + menzisen görcsöltem. Ennyi. Elég kellemetlen. Talán ez a legjobb szó rá. Persze én nem tudtam ez milyen beavatkozás (a dokim drága nem világosított fel, na hagyjuk, azt már lezártam) és persze még aznap visszamentem dolgozni Kép Hát úgy szörnyű volt. Kép

JucaKép
Azért írtam Neked privit, mert TE LETTÉL ZEBRÁS, Te nagyokos!!!! Kép Szóval kérlek szépen, ne érintsen kellemetlenül, jó? Kép Irgum-burgum Kép
Csak a "múlt" miatt kérdeztem ezt a veszélyeztetett dolgot. Írok mailt.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál, a babánk MÁR 7 mm, az UH és számításaim szerint is 6 hét + 5 napos. És gyönyörű.Kép Van viszont egy kis méhlepény leválás, ezért volt a vérzés, úgyhogy szedni kell tovább a Duphastont, és sokat kell pihenni. Reméljük nem lesz semmi baj. Két hét múlva újra jelenésem van a dokinál.

Főzni nem nagyon van gusztusom, de arra már rájöttem, hogy a kevésbé fűszeres kajákat le tudom tuszkolni. Szerencsére a gyümölcs nálam is jöhet minden mennyiségben, úgyhogy vitaminban nincs hiány.

Viszont sikerült vasárnap jól megfáznom, alig élek, de a párom drága, itthon maradt ma, hogy tudjon segíteni, mert ráadásul pont ma jönnek az ovinénik családlátogatni, úgyhogy puccba kellett vágni a lakást. Sajnos Petya még mindig ordítva megy az oviba, de állítólag egyre gyorsabban megnyugszik. Az anyutól való elválás nem megy neki...Kép

Nálunk a családi bejelentés már most megvolt, így volt ez az előző két terhességemnél is. Ha valami baj történik, mint ahogy decemberben történt is, ki másnak bőgné el a bánatát az ember, ha nem a szüleinek? Én legalábbis biztos nem tudnám eltitkolni, hogy ilyen tragédia történt velem. Milyen jó, hogy akkor még élt az anyukám, és neki is el tudtam mondani. Úgyhogy nálunk már a szülők-testvérek tudják, a barátainknak viszont tényleg csak a 12. hét után fogjuk elmondani.

Szép napot mindenkinek!

Timi
szabotimi

Tündi, velem nincs túl sok minden, illetve annyi, hogy most kezdődnek az izgulós napjaim... Hő a mennyekben (37.1 ma reggel), melleim dupla akkorák mint egyébként, szóval a testem küldi a jeleket, én meg az agyammal mondom neki, hogy ne hülyítsen, én úgysem vagyok terhes... Egyébként a 22. napon vagyok, az utóbbi hónapokban a 23. napom már megkezdődött a barnázás nálam, szóval holnaptól ez is akár várható. Bár én belül azt érzem, hogy ez a hónap talán 26-27 napos is lesz, szóval még holnap talán nem sok minden várható.
Aztán ma voltam annyira idióta, hogy a Tescoban vettem egy 10-es érzékenységű tesztet is... Hogy miért? Gőzöm sincs... Az eddigi 11 ciklusban 1-szer fordult elő, hogy teszteltem, máskor mindig megjött időben, szóval nem nagy esélye van annak, hogy most kelljen. Viszont direkt megnéztem a szavatosságát, és még elég sokáig jó, szóval azért talán fel fogom még használni.
Röviden ennyi...

Seszi, nem tudom mi történhetett, de fel a fejjel! Egyébként ha engem kérdezel, szerintem mindenki kíváncsi rá hogy mi történhetett veled, szóval nyugodtan megírhattad volna ide is a topikba. Ahogy látom így is már szinte mindenki elküldte neked az e-mail címét... Szóval fel a fejjel!!!!!

Monyóka, az 1 év az igazából csak egy elméleti határ, szóval én is inkább azt mondanám, hogy ha tényleg heti 2-3 alkalommal együtt vagytok, és minden rendben van, akkor 1 év alatt össze kellene jönni a babónak. Egyébként is, aki tényleg mindig pé-kor próbálkozik, azoknál is mindig van olyan 1-2 hónap, amikor tuti valamiért nem tudnak együtt lenni, mégis ezért nem érdemes 1 év x hónap után dokihoz menni. Ha valakivel nincs minden rendben, azt szerintem talán érezni is lehet, meg 1 év után úgyis elfogy mindenki türelme, és elmegy dokihoz. Én egyébként az 1 évet ki sem vártam, tavaly novembertől próbálkozunk, és júliusban már meddőségi dokinál voltam.
Egyébként pedig az sem mindegy, hogy pl. egy ciklus milyen hossszú. Nekem 24-27 naposak a ciklusaim, igy már a 12. ciklusban járok, más meg 30-35 naposokkal 1 év alatt sem éri el ezt a számot...

Kép
szdorka

sZIASZTok!

Ne haragudjatok, de most csak bejelentkezésre futja!
NEM szeretek terhes lenni! De a VÁRANDÓSSÁG nagyszerű dolog!
nagyon jó érzés a kis Hagymácskám jelenléte, még a cicánk is rendszeresen bedorombol hozzá, Olivér is néha ferlhúzza a pótó, mintha látná, hogy van ott valaki! Pedig csak 15hónapos!
Fizikailag leginkább egy roncshalmaznak érzem magam, de majd túlleszünk rajta. Olivérrel szemben van egy kis lelkifurdi, mert rettenetesen elfáradok du-ra, és leginkább csak kiterülve nézném a plafont, de házimunka, munka is van, bár et utóbbi megy a legnehezebben. nem érzékenyek a melleim, mindaddig, amíg nem ülök az asztalomhoz, mert az épp ott "molesztál".

Már mennem is kell, Emberem megy edzésre, csemete meg vár!

Szombat!
Vszínűleg kicvsit kések, mert kismamajógára megyekm és fél 11-ig tart, de onnan egy sarokra leszek!
Férfitagjaim azt hiszem nem csatlakoznak mégsem, így én sem tudok sokáig maradni, de ott leszek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Unique!Kép

De jól esik hogy gondoltál rám! Köszi!Kép
Végülis jól vagyok,csak egy kicsit fájdogál a hasam. Remélem ez normális dolog így az elején.Kép
Mindig fáradt és álmos vagyok,de azt mondták nekem hogy ez még így marad egy darabig.

Ma reggel voltam vezetni,annyira jó volt pedig tartottam tőle mert esett az eső. Megdicsért az oktató és a rutinpályán is mentek a feladatok. Ez olyan jó érzés!Kép
Legalább 60 kmt vezettem le,hát szerintem ez nem kevés és még csak másodszor voltam.Kép

Te jól vagy? Minden rendben?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Korek!
Én ma veszem be utolsó Clostit. Semmit nem érzek, nincs számomra észlelhető semmilyen mellékhatása. Ez nem tudom jó e, lehet, hogy éreznem kellene vmit?Péntek reggel megyek uh-ra, majd megírom mit láttunkKép vagy mit nemKép!

Unique!
Nagyon jó olvasni az örömödet!!!Kép

Seszi!
Akkor én már nem is nyaggatlak! Bármi legyen kitartást Neked és fel a fejjel!

Tündi!
Majd kifaggatom a dokit, beszéljen róla részletesen!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Már tegnap este is akartam jönni, de olyan hulla voltam, hogy 9-kor már aludtam.

Képzeljétek, a mamám tegnap kiengedték a kórházból. Ennek mind nagyon kellene örülnöm, de valahogy most ez nem megy. Csütörtök óta bent volt ugyanis szegénykém, de 4 napig nem csináltak nála mást napi 1 EKG-nál. Hétfőn "ránézett" egy doki és hazaküldte, mondván, hogy nincs semmi baja... Ennek most örülni kellene, de őszintén szólva abban bíztunk, hogy most talán kiderül betegségének az oka, de semmit nem tudtunk meg, hisz gyakorlatilag minden komolyabb vizsgálat nélkül hazaküldték. Jó nem? Kapott valamilyen gyógyszert, amit szednie kell és ennyi... Kép

Duddu, Szisszka sajnálom. Kép Tudjátok, új hónap, új remény... Kép
Nekem még nem jött meg, de szerintem, ami késik, nem múlik. Már tegnap is éreztem, hogy valami készülődik, így lehet, hogy holnap megtörténik...

Nem tudom, Ti bírjátok-e még a gyűrődést, én ma elkezdtem tüsszögni, elkezdett folyni az orrom stb. Kép Jó lenne, minél hamarabb kilábalni ebből a fránya kórból!!!

Szeszi!
Látod, milyen rendes csajok vannak itt körülötted!!! Kép Rájuk (ránk) tényleg bármikor számíthatsz, ha valami gáz van! Bízom benne, hogy minden a lehető legjobban alakult és eltűntek a viharfelhők!!!

Csibe!
Örülök, hogy nem vették el Tőled az osztályod! Át tudom érezni, hogy milyen lett volna, ha mégis Te kapod a másik csapatot, hisz tavaly nekem is volt osztályom (májusban ballagtak), és nekem is nagyon a szívemhez nőtt az osztályom. Most hiányoznak is de rendesen... Kép

Unique!
Veled együtt örülök! Kép Még egyszer gratula...

Most megyek alukálni, hisz holnap megint csak korán lesz az a 6 óra... Kép

Puszi Nektek
Zsu

Zsu
valér

Helló!

Elcsendesedett a ház!Kép

Juca!
Gratula!!!! Csak kitartás!!! Szép időszak ez, a mellékhatások vele járnak, de megéri!

Unique!
Örülök, hogy jól sikerült a bejelntés!

Timi!
megvolt az első láttamozás!Kép Micsoda méretek igaz!KépKépKép
Ahogy olvastalak, hasonló elképzeléseink vannk a bejelentésdiről! Jó olvasni, hogy létezik még olyan szülő-gyerek viszony, ahol megnyugvás, ha mesélhet a szülőnek a gyermek, ez esetben Te.
Nagyon remélem, hogy a mi viszonyunk is ilyen lesz majd csemetéinkkel!Kép

Sysy!
Éljen a vezetés! nagyon jó dolog! Csak szorgalmasan!

Monyó!
Nagyon kínlódsz! Már bocsánat, hogy így...
Ahogy írtad is, egyszerűne csak szeresd embered amennyire csak tudod! Vele fogod lelélni az életedet, nem a gyerekeiddel! Õk is kllenek, hogy kerek legyen a család, de ti lesztek a váz!
Csak ügyesen a lelki megnyugvásért!
Elsőre vedd rá a tested, hogy árulja el, milyen hosszúak a ciklusaid, akkor lesz mihez viszonyítanod a hőmérőzést és a többi kütyüt is!
Szerintem!Kép

Csibe, Korek!
Closti ügyben teljes nálam a sötétség, így csak annyit, HASZNÁLJON!Kép

Tündi!
Nem értem az UH eredményedet!!!! Segítség?
nem repednek meg a tüszők? És hogy-hogy elvékonyodott a nyálkahártya? Nem lehet uh-mérési hiba?
Nem értek hozzá! Segíts! Már ha nem érzed tolakodásnak!

Seszi!
Remélem a lányok meggyógyítgatták a lelked! Ha ne adj Isten még nem dumáltad ki magadból eléggé, vagyunk még páran, köztük magam is akik szívesen...
remélem azért már tényleg jobban vagy!

Sziszka!
Allergia-asztma!
Ronda betegség, de szerencsére kezelhető és kordában tartható! Nyugi! Rendben lesztek!
Látom egy szép új hónapot nyitottál! Drukkoltam, de jó olvasni, hogy nem zuttyantál meg és ennyire érezted, mi a helyzet odabenn! Dícséretes önfegyelem! nekem nem ment volna az fix!

Szdorka!
Talán mégis lesz alkalmad egy héten belűl kipróbálni! *****************drukk!

Duddu!
Sokan éreztünk úgy mint te, amikor babát látunk, a magunké pedig kéreti magát. Hamarosan azonban csak beadja a derekát!Kép Viszed Õt még táncba!Kép

Bocsánat, de most ennyi telik tőlem, így is csak remélhetem, hogy senkit nem kevertem össze név és mondandó ügyben!

Vigyázzatok magatokra és semmi steressz!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Dido Kép
csütörtökön megyek délre uh, akkor lesz tarkóredő mérés. Parázok is rendesen Kép
Alig várom már a csütörtök estét, hogy Annamarinak is elmondhassuk, amit már úgy is tu Kép

Dudu Kép
Azért igyekszem vigyázni magamra Kép
Sajnos muszály volt már most szüretelni, mert a sok esőtől már kezdett rohadni a szőlő Kép Meg sajnos a szomszéd telken élő hajléktalanok is gyakran átjártak csemegézni, így a nagypapán, aki 91 évesen egyedül műveli a 600 négyszögöles telket Kép jobbnak látta a szüretelést erre a hétvégére időzíteni.
Sajnálom, hogy megjött Kép

Drága Seszike Kép
Azt hiszem jobban jártál volna, ha ide írod mi bánt, mert látod mindneki kiváncsi Rád és próbál segíteni ott ahol csak tud.
Nem tudom mi történt, de szívesen meghallgatlak én is Kép A címem a profilban Kép

Babus Kép
Én mindig is tudtam, hogy egy angyal vagy KépKépKép
Már alig várom, hogy személyesen is megcsodálhassam újra Kép a kishapsit Kép

Huk Kép
Annó nekem volt toxoplazma szűrésem, de sajnos nem tudom mik a helyes értékek Kép
Azért kívánom, hogy tudjon neked segíteni valaki és minden rendben legyen Kép

Adél Kép
Üdvözöllek köztünk Kép
Sajnálom ami történt Kép, de nemsokára itt a november és újra próbálkozhattok Kép

Sziszka Kép
Sajnálom, hogy megjött, de ne keseredj el nagyon majd az új doki segít Kép

Unique Kép
Örülök, hogy jobban vagy már és az étvágyad is visszatért Kép
A nagy bejelentéhez meg külön gratula Kép
Akkor most már tessék mutogatni a pocidat a nagy világank Kép

Timi Kép
Sajnálom, hogy beteg vagy Kép Teljesen át tudom érzni, én is az vagyok.
Hogy sikerült a családlátogatás? Nálunk még soha nem volt sem az óvonő és a tanitó néni is azt mondta, hogy nem jönnek Kép

Dorka Kép
Nagyon-nagyon drukkolok neked Kép
Küldök is hőfenntartó +++++++++++++++++++++++++++++ energiákat Kép

Lányok Kép
Szerintem sajna szombaton sikerült megfáznom és ma estére már az arcüregem is elkezdett fájni Kép Azért próbálom kikúrálni magam mézesteával, na meg egy kis Nasivinnel, mást nem akarok szedni, remélem ez segít.
Amúgy csütörtökön megyek uh-ra és már nagyon várom Kép Remélem kapok képet is Kép

Szép álmokat Mindenkinek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska

Addig is egy kis ízelítő álmaim pasijábólKép:
Az új őszi szerkójában:
Kép
Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
Édes nagyon ebben a cucban, Ez a sapi nagyon jól áll neki Kép

Lányok Kép
Seszi jól van, már megvígasztalódott egy kicsit. Szombaton mindent elmesél, addig legyetek türelemmel. Egyel több indok, hogy ott legyetek a talin Kép

wish

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Seszi!
A lényeg, hogy jobban érzed Magad, és ha akarod, a talin úgyis elmondhatod majd Kép

Sziaszka!
Az új doki nagyon szimpinek tűnt ahogy elmesélted. Remélem ő majd segít Kép

Juca!
Azt hallottam, hogy a sópipa nagyon hatásos, nálam nem került rá a sor mert még szedhettem tavaly bogyókat. Mire vagy alergiás? Mert a polleneknek lassan annyi erre az évre Kép

Unique!
De jó, hogy előkerültél, és főleg, hogy minden a legnagyobb rendben Kép Ugye jó már, hogy nem kell tovább titkolózni Kép A leendő Nagyik pedig gondolom rettenetesen boldogok Kép Szép lehette a hétvégétek Kép

Majcsi!
Jobbulást. Ha azt kaptad el, ami végig ment most az egész családomon és ismerőseimen, akkor csak 4-5 napig fog tartani, és a 3. naptól már jobban érzed Magad. A lényeg, hogy már az elején kúráld Magad. Gyógyulgass Kép

Timi!
Te is gyógyulgass!!! Persze egy kis krapek mellett ezt biztos nehéz, de a legjobb módja gyógyszer nélkül, ha sokat pihensz, alszol és teázol Kép
Drukkolok, hogy a Duphanston segítsen, és csak egy rossz emlék maradjon a múltkori vérezgetésed.
Biztos, hogy én is újra el fogom rögtön mondani a családnak, mert elképzelni sem tudom, hogy hogyan tarthatnám előttük titokban, persze a barátok tényleg várhtanak majd (ha kibírom, hogy ne járjon el a szám). Csak tartanék már ott Kép

Dorka!
Miért lennél idióta?!?!? Ez szerintem csak női megérzés Kép Drukkolok, hogy + -os teszt legyen amit vettél Kép

Zsu!
Sajnálom, hogy a Mamádat végül nem vizsgálták ki, de az azért jó, hogy már újra otthon van.
Neked is jobbulást a náthádhoz Kép

Annácska!
Neked is jobbulást!!! Ez a h*lye idő mindenkit megbetegít. Pihengess és ha megteheted, nekem segített a fekvés-alvás a tea mellett, gyógyulgass nekem Kép
Ne izgulj!!! Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben a Tökmaggal Kép Ha adnak képet, ugye megmutatod nekünk is ?
Jaj már úgy várom a csütörtököt, hogy Annamari, hogy fogadta Kép
Egyébként még mindig tesztik Neki a suli?

Adél!
Hogy vagy?
Itt a lányok nagyon aranyosak és sokat segítenek. Nekem legalább is segített. Várni a legrosszabb, de így ha itt vagy velünk talán egy kicsit jobban megy az idő Kép
De ahogy Juca is írta, ha priviben szeretnél beszélgetni, címem a profilomban van Kép

Babus!
Medszoktalak ám lesni Titeket (no meg a többieket is) az alattunk lévő topicba is Kép A Pasi egyszerűen szuper ebben a szerkóban Kép Már allig várom a találkozást élőben is Kép

dido

dido
dido

Most látom csak, hogy mennyi lett... Bocsi, hogy sok voltam

dido

dido
dido

Sziasztok!

Sajnos a tüdőgyulladás ledöntött a lábamról, így most itthon vagyok és tudok beszélgetni veletek. Viszont a betegség miatt, sajnos nem tudok elmenni a szombati talira, pedig már annyira készültem rá.
Teljesen le vagyok maradva, mert a munka és a háztartás minden időmet elveszi alvásra is csak pár óra jut naponta, így megkérhetek valakit, hogy egy rövid összefoglalót írjon az eltelt pár hétről!
Nálam sajnos semmi változás. Sajnos ebben a hónapban sem sikerült, bár most csak természetes úton próbálkoztunk, de ugye szokásához híven megjönni sem akar. Következő hónapban jöhet a 3. inszem, feltéve ha elengednek a munkahelyemről.

Móni

Kép
móni23

Szia Lányok!

Teljesen lemaradtam, annyit írtatok. Megpróbálok később visszaolvasni és jövök.

Tegnap voltam dokinál, és vesz tőlem vért 3x a hónapban, illetve megcsinálja a nyákvizsgálatot félidőben valamikor. Az a PCT, ugye?

Az átjárhatóságiról egyenlőre lebeszéltük egymást.
Később leírom, nekem miket mondott a doki róla.

Sziszka!
Sajnos nem együtt trappolunk a táblában, mert én egyet visszalépek. Viszont úgy követlek majd, mint az árnyék, s nem is engedem, hogy visszacsússz a táblicsku aljára!

Tündi!
Légyszi' javítsd át, hogy ma van az 1. cn.

Most ennyi, de jövök nemsokára!

puszi:
réka
Vendég

Annácska!
Gyógyulj meg gyorsan! Szombaton látni szeretnélek Kép

Móni!
Javulást! Sajnálom, hogy nem láthatunk téged szombaton. Kép
Én is meg vagyok fázva, de szerencsére már csak a köhögés maradt meg. Remélem az is hamar elmúlik.

Úgylátszik ettől az időtől nem csak a babák lesznek nagyon nyűgösek, hanem minket is jól megvisel. Kép

Timi! Kép
Pihenj sokat, vigyázz magatokra.

Nicol

Kép
nicol

Korek
Drukkolok ahhoz hogy a sebed elmúljon, ahhoz hogy a tüszőid szép nagyra nőjjenek és megrepedjenek, és ahhoz is hogy megnézze a dokid UH-n Kép Már láthat szerintem csütörtökön is valamit a dokid.
Te mennyi ideje szedted a méhpempőt amikor olyan szép vastag mnyhártyát láttak UH-n? Tegnap nem kaptam a gyógyszertárban, úgyhogy máshol is meg kell néznem, csak nem tuodm mikor érdemes elkezdeni szedni. Akár már most vagy ráérek a clostival vagy menzi után?

Juca
Ha más nem tart igényt a megmaradt méhpempődre, akkor én szivesen átveszem, természetesen veszem Kép

Majcsi, Timi
Jobbulást kívánok nektek!

Dorka
Akkor drukkolok most már neked is, jó lenne ha el tudnád használni azt a tesztet pár napon belül! Kép Ne menzit várj hanem tesztelést Kép

Csibe
Újra köszi! Drukkolok neked hogy jó nagy tüsződ (-id) nőjjenek a gyógyszertől!

Eszti
Megpróbálom összefoglalni az UH eredményeimet, bár teljesen nekem sem tiszta Kép Ebben a hónapban tehát 3-szor voltam, 13, 15 és 19. cn. Először egy 11 mm-es tüsző növekedett a bal oldalon, és a mnyhártyám (endometrium)csak 6mm volt. 2 nappal később a bal oldali petefészkemben a doki sok kicsi 11 mm-es tüszőt látott (erre mondta hogy PCO), és a jobb oldalon is egy 9 mm-est. Ekkor maradt 6 mm az endom. Végül a 19. napi UH, hétfőn csak 5 mm volt az endom. És nem látszott PCO a bal oldalon, sem a jobb oldalon a 9 mm-es, csak a bal oldali 11-es nőtt meg 18-asra. Kissé össze-vissza nőnek a tüszőim, és hogy ez megreped-e nem tudni, valszeg nem fog, de nincs is értelme már nézni, mert olyan vékony a hártyám, hoyg kevés lenne a beágyazódáshoz. Kb. ennyi, így jobban érted? Kérdezz nyugodtan ha valami érdekel! Kép

Zsu
Örülök hogy a mamád otthon van már, remélem tényleg semmi komoly gond nem volt és nem is lesz!

Annácska Kép
Hát akkor ez a csütörtök dél elég fontos lesz mindkettőnknek... De minden rendben lesz, ne aggódj! Kép NAgyon várom hogy megismerjelek benneteket személyesen is Kép

Wish, Seszi Kép
Ez nem éééééééér! A lényeg hogy jobban van a mi Seszi csajszink! Kép

Lányok
Úgy tűnik holnap meg tudjuk oldani az andrológiai vizsgálatot, délre megyünk. Szabin is leszek. Nagyon várjuk a párommal mindketten, és izgulunk is, de remélem nincs miért. Drukkoltok majd egy picit? Kép
Tegnap tök lökött voltam este. mentem a gyógyszertárba hogy kiváltsam a clostimat, meg méhpempő, elevit és folsav. Elevit megvolt, folsav is, méhpempő nem volt, és kijöttem. MAjd az ajtóból visszafordultam, hogy hát a legfontosabbat meg elfelejtettem Kép Kicsit szét vagyok esve Kép

Szép napot mindnekinek!

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Babus Kép
Nagyon menő a kisfickó Kép
Hihetetlen, hogy mindig mosolyog Kép Szerintem nem is szokott sírni!

Dido Kép
Annamarinak még mindig nagyon tetszik a suli, már vannak barátai is Kép
A kistesót nem tagadtam le, de nem is mondtam neki, hogy van, majd holnap megmutatom neki az ultrahangképet Kép Tuti ki fog ugrani a bőréből Kép
Biztos lehetsz benne, hogy hozok képet nektek Kép
Az idő is rettenetes, ráadásl ma reggelre is 18 fok volt a szobában és már a lánykám is tüsszög Kép Most keresek valami megoldást míg nem indítják be a fűtést!

Móni Kép
Sajnálom, nem tudsz jönni a talira és azt is hogy ebben a hónapban nem jött össze Kép
Gyógyulgass és inkább most magaddal foglalkozz! Hagyd a frászba a munkát, fontosabb az hogy mielőbb felgyógyulj Kép
De jó, hogy már a jövő hónapban lesz inszem Kép Kezem-lábam összekulcsolva drukkolok nektek Kép
Összefoglalót sajnos nem tudok írni, mert mostanában én is ritkábban vagyok itt, sajnos!

Dudu Kép
Örülök, hogy lesz 3-szori vérvételed, az sokat elárul Kép
Az átjárhatóságira nekem is azt mondta a doki, hogy nem akarja elkapkodni, mert egy elég drasztikus vizsgálat. Ha mindn kötél szakad és nincs már más megoldás csak akkor. Kívánom, hogy neked se kerüljön rá sor Kép
Sajnálom a mensit Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Móni
Nagyon sajnálom, hogy nem jössz a talira, de fontosabb hoyg meggyógyulj teljesen. Tüdőgyuszi nem játék. Hiányolunk ám!

Réka
A PCT szeritnem nem az amire a dokid gondolt. Azt nem feltétlenül félidőben csinálják, hanem a tüszőrepedéshez igazítják, ehhez UH-ra kell járni hoyg meg lehessen határozni, és meg van határozva hoyg mikor kell együtt lenned a pároddal, illetve a vizsgálat előtt 12-24 órával. Gondolom ezt mondta volna. Viszont tök jó hoyg a vérvételeket megcsinálja!

Na, megyek dolgozni, egy időre nyugton lesztek tőlem Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Juca!
Hatalmas gratula!Csak elképzelni tudom, milyen lehetett zebrás tesztet látni Kép

Duddu
Sajnálom, hogy megjött, de így legalább elkezdődhetnek a vérvételek...

Seszi
Remélem, jobban érzed már magad és a nap is kisütött Kép Legalábbis itt Egerben hétágra Kép

Annácska, Móni
Gyógyuljatok meg!

Velem csak annyi a helyzet, hogy tegnap voltam a nőgyógyinéninél, és "szerencsésen" elkaptam valami fertőzést (valszeg a vízitorna eredménye, amire a térdem miatt járok), felírt Klion hüvelytablettát meg vmi krémet. Megkérdeztem, hogy emellett a babaprojekt mehet-e, erre azt mondta, hogy ugye ha esetleg pont ebben a hónapban sikerülne, akkor biztos izgulnánk, nehogy legyen vmi baja a babának a Klion miatt. Szóval 1 ciklus szünet, még jó, hogy rövidek Kép Persze gondoltam rá, hogy nem kezdem el a kúrát, de lehet, hogy akkor méginkább elszabadul ez a fertőzés és csak rosszat teszek...
Bocs, kicsit hosszú lett Kép

Örüljünk a napsütésnek Kép
Vera
reva

Tündi
Szorítok nagyon holnapra!!!! Majd írj!!

Babus
Kristóf gyönyörű és mindig mosolyog Kép Ez az új szerkó meg Kép Igazi férfi Kép

Zsu
Szerintem a nagyiddal menjetek el egy másik dokihoz is, mert nem jó félvállról venni a szívdolgokat. Én februárban voltam kardiológusnál, mert a pulzusom folyamatosan 100-110 körül volt, erre az ultrahangon megállapította, hogy kisebb a szívem az átlagnál, tehát eleve többet ver, meg a stressz.

Dorka
Szorítok, hogy a teszt ne érje meg a szav.ideje végét Kép

V.
reva

Szia Móni!
Most a legfontosabb, hogy meggyógyulj Kép
Ne gondolj a munkára, sem a házimunkára, csak pihenges, mert a tüdőgyuszi komoly dolog.
JobbulástKép

Tündi!
Nem picit, hanem nagyon drukkolok Neked !!!!!!

Vera!
Jobb az ilyet még az elején kikezelni. 9 hónapot, pedig tényleg nem jó végig izgulni, úgyhogy hajrá a jövőhónapban.
Akkor már úgynéz ki nálunk is élesbe mennek majd a dolgok, és hidd el mind a kettőnknek sikerülni is fog KépKépKép

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy még nem felejtettetek el és hogy hiányozni fogok szombaton, de majd itthonról az ágyikómból sokat gondolok rátok.

Annácska,
Akkor ezek szerint holnap mész a 12. heti uh-ra? Remélem minden rendben lesz és Annamari ki fog ugrani a bőréből. Úgy örülök, hogy nektek is sikerült.
Nem kérhetitek, hogy kapcsolják be a fűtést, vagy ez nem olyan egyszerű? Szerencsére hétvégére már jobb időt mondanak.

Tündi,
Hát tényleg elég kuszák a tüszőid, mit mondott rá a doki? Most mentek először andrológushoz, vagy már voltatok?

Réka,
A vérvétel nagyon fontos és remélem kiderül, hogy mi a gond, vagyis hogy nincs gondKép. Szerintem a dokid a mnyh vastagságát akarja megnézni félidőben, de persze ez egyáltalán nem biztos.

Nicol,
Jobbulást kívánok.

Móni

Kép
móni23

Dido
Köszi a biztatást, mert este eléggé filóztunk a dolgon, de most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy jól döntöttünk Kép Úgyis nyári babát szerettem volna Kép (meg őszit meg télit meg tavaszit) Kép

Vera
reva

Nikol Kép
Biztos, hogy szombatig kikúrálom magam Kép
A lánykám tuti oda lesz a sok babától Kép

Tündi Kép
Hát nem semmi mit produkálnak a tüszőid Kép Nagyon drukkolok, hogy a closti meghozza a babát Kép
Akkor tényleg nagyon fontos nap a holnap Kép
Már én is alig várom, hogy megismerhesselek személyese is Kép

Reva Kép
Milyen fertőzést kaptál el? Mert ha gomba, az az egyetlen ami nem árt a babának! Nekem múlt héten is talált a doki és van olyan készítmény ami nem bátja a babát, hisz akkor nem írná fel már harmadszor az elmúlt három hónapban Kép
Gyógyulj meg mielőbb Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Timi Kép
Gratulálok és pihengess rendesen!

Annácska Kép
Akkor holnap vagy pénteken jössz a beszámolóval, ugye?

Babus
Kritstófnak Kép marha jól áll az őszi szerkó. Így a képeken már nem is olyan kicsi baba. Idén télen akár már vihetitek szánkózni is.

Móni Kép
Jobbulást kívánok neked és küldök drukkokat októberre. ++++++++++++++++

Tündi Kép
Azon gondolkoztam, hogy te mindig azt mondtad, hogy ikreket szeretnél. Na, ha most tényleg clostyt kell szedni, akkor ugye több petesejt is lehet a dologból, így akár ikreid Kép is lehetnek. Ehhez mit szólsz?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Reva,

Szerintem is jól döntöttetek, még ha azt is mondják, hogy nem árt a babának, én akkor is végig izgulnám a 9 hónapot, és olyan gyorsan elrepül ez a hónap, hamarosan próbálkozhattok újraKép

Móni

Kép
móni23

Most csak villámbekukk.

Köszi a drukkokat, szerintem is a vérvétel a lényeg, hogy végre megcsinálják.

Móni, Tündi!
Én tudom ám, hogy mit akar a doki megcsinálni, csak a nevét nem tudom.
Szóval ezt ő már korábban is javasolta, hogy megvizsgálja, hogy az én "nyákanyagom"-ban nincsenek-e olyan baktériumok, amik megölik Apjuk kiskatonáit.
Tündi! Lehet, hogy te is ezt írtad, de nekem csak azt mondta, hogy ha pozitív LH-tesztem van, akkor menjek közvetlenük akciózás után. Hát elég érdekes lesz. Főleg, hogy ő csak kedd-csüt. rendel és azért nem biztos, hogy pont így fog kijönni.

Azért kíváncsi vagyok nagyon. De a vérvétel a lényeg, mert ezt a hülye pecsételést szajkózom már egy ideje, s végre meghallgattatott.

Lányok!
Írok ám majd valamikor, de most elöntött a munka!
Gondolatban azért veletek vagyok!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Tündi!

Természetesen odaadom a pempőt. Úgyis csak elajándékoznám valakinek, hozzon neked babót azt kívánom.Kép

Ez a tengerisós orrspray segített, és már csak kb. a negyedét vagy ötödét tüsszögtem. Ma már sokkal nyugisabb meg pihentebb vagyok.

Most ennyi, ha lesz időm jövök!

Már úgy várom a szombatot, mint egy kis gyerek!

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: