A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tündi30-Köszönöm hogy visszaírtál.5 napos volt a menszeszem.Mostmár bízakodom hogy termékeny voltam tegnap,bár annyira nem stresszelek emiatt.Csak már jó lenne ha terhes lehetnék,már annyira vágyom rá.Neked van babád?Nem szoktam követni a levelezész ezért nem tudok senkiről semmit.

Kép
breni

Sysy
Jó látni az UH képet! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Breni
Épp most raktam egy táblát, melyben megnézheted ki hol tart az életében, a ciklusában, a terhességében Kép
Nekem nincs még sajnos babám Kép
Ti mióta szeretnétek? Mennyire rendszertelen a menzid?

Tündi
Vendég

Tündi-Igazán még nem beszéltük meg de ha besikerül nincs belőle baj,nem is védekezünk.Július 22-én múlt el és utánna aug.30án jött meg újra,de előtte gyógyszert szedtem,júliusba hagytam abba.Igazán nem tudom mennyira rendszertelen,gyógyszerrel minden jó volt.

Kép
breni

Helló!

Menjetek el fül-orr-gégészetre! Nézessétek meg az orrotokat, mert az allergológus, vagy tüdőgondozóban a szakorvos nem lát bele az orrotokba!
A terhesség elgorombíthatja a tünetet nem okozó polipokat és krónikus gyulladásokat!
Ártani nem árt, jobb a békesség.
KINGA!
Csatogj el te is egyhez! Lehet, hogy nem kell a telet megvárni! Drukk!

Tündi!
Kaphatok egy babát 6+3 nappal?
Lesz még jobb is az az UH!

Unique!
Gratulálok a szép Uh eredményekhez!
Kipróbáltam a gyömbért! Szerintem valóban használ émelygésre!
1 mokkáskanál őrölt gyömbér, ízlés szerint citromlé és cukor (pocak alatt ha lehet ne édeskét!) nagy pohár (4dl) víz.
Hátha!

Seszi!
Szép helyeken jártatok!
Annak idején mi akkor voltunk Pécsen egy hétvégét, amikor megtudtuk, hogy Olivér beköltözött az albérletbe! Mi is túráztunk egy jót! Kell is az!

Sysy!
Szép felvétel!

Duddu!
Remek eredmény!
tesóddal mikor mentek?

Sziszka!???

Sziasztok!

Eszter!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Lanyok.Na itt vagyok,babo nelkul.Azert gondolom mert mar ket napja lent van a hom(igaz 3 napja merem)36.4 ami szerintem eleg alacsony.

Tundi neharagudj de elszamoltam valamit ma vagyok a 11cn-en.most neztem meg a naptaramba.Holnap leszek 12onKép

sysy gratula a bebihez,igazan szep kisbaba.)

csibe hajra oktoberKép

seszi gyonyoruek a kepek.Nagyon szep helyen voltatokKép

adrianna vigyazz arra a roszcsont gyerekre,nehogy tenyleg bajt csinaljon.Szerintem nagy ivben keruld elKép

dudu gratula a mehnyalkahartyadhozKép

breni nekem is rendszertelen a ciklusom,nem vagy egyedul.

Kép
monyoka

lanyok borzaszto ez az allergia.Ti mire vagytok allergiasak?
nekem a ferjem allergias de 1-2 honap es elmullik.o a nyirfaviragara.
nekem valamien borallergiam volt egeszen 3 evig ezellotig.Nagyon randa volt es fajt is.allandoan tele voltam kiutesekkel ami egesz nap viszkedett es verzett.Hala az egnek hogy kinottem.Ma mar csak neha jonnek eloKép

Kép
monyoka

Monyoka-Tudom hogy nem vagyok egyedül.Én még ezt nem is nevezném redszertelennek,mivel egyszer késett még.2-3 hónap után tudom megmondani,de remélem addig meg már egyáltalán nem lesz menzi.

Kép
breni

tundi tuszonovesztoket elfeledtemKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyoka

Sziasztok Kép
Hű de sokat írtatok Kép
Először is köszönöm a dicséreteket a képről, tényleg nagyon boldog vagyok Kép

Csibe Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép, de nem szabad feladni Kép

Adri Kép
Nagyon édes pocakod van és még csak kilenc hetes és már ekkora Kép
Szerintem te is hatalmas pocit fogsz növeszteni Kép

Eszter Kép
Örülök, hogy nem volt semmi komoly sem a füleddel, sem az eltévett tejmiriggyel Kép
Nekem is van mind a két mellemben egy-egy csomó, de múlt héten uh-n nézték és nincs semmi gond, csak egy összeállt mirigyállomány Kép Azért tudunk alkotni, hogy legyen miért parázni Kép
Az arcüregre nagyon jó, ha infrázol! Nekem majd minden évben van arcüreg és homloküreg gyulladásom és segít a meleg Kép Kitartás Kép

Tündi Kép
Biztos, hogy nőni fog még a tüsződ! Neked amúgy is hosszabb szokott lenni a ciklusod Kép Szerintem ne aggódj Kép

Kinga Kép
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok Kép
Mielőbi gyógyulást kívánok Kép

Sysy Kép
Gratula a kis porontyhoz, nagyon édes Kép

Ja egybként hétfőn voltam dokinál, minden rendben, jövő héten csütörtökön megyek 12 hetes uh-ra Kép Már alig várom, hogy láthassam a kis Pocaklakót Kép
Annamari ma reggel közölte velem, hogy ő látja, hogy híztam Kép Lebuktam, de nem mondtam semmi, majd jövő héten Kép
Tegnap voltam szülés felkészítőn, nagyon élveztem, pedig csak a kórház bemutatása volt Kép

Most csak ennyire futotta, de megpróbálok este benézni Kép

Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Monyó Kép
Én nem vagyok ebben szaki, de ha leesett a hőd és most ciklus közepén vagy akkor az jó, hiszen mostanában van az "evolúciód" (egyszer véletlenül ezt mondtam a férjemnek-azóta nem bírom máshogy mondani. Kép )
A hő csak ezután fog fölmenni és közvetlen mielött megjön esik le, ha nem sikerült a bébi.

Ugye lányok? Erősítsétek meg.

DuduKép
Hát ez nagyon jó, kérlek örülj a vastag mnyh-nak. Tényleg már csak idő kérdése. 22 cn. nem érzel semmit?

SysyKép -nem baj, így is jó. Micsoda sztárfotó, ejj de jó nektek.

TündiKép
Remélem holnap már jók lesznek az eredmények.
Minden esetre most időben vagytok-akárcsak mi- úgyhogy hajrá.

junko
Vendég

AnnácskaKép
Lányod figyelmét semmi nem kerülheti el. Állítom, hogy a nagy bejelentésnél, csak legyinteni és vigyorogni fog, hogy ő ezt már rég tudta- talán elöbb mint te. Kép
j.
Hogy bírod ki, hogy nem mondasz semmit, érthetetlen számomra.Kép
Vendég

junko az a baj hogy csak 3 napja merem.Hetfon meg 36.8 volt de tegnap meg ma mar csak 36.4 hat remelem hogy ez azt jelenti,de tobbet fogok tudni hogyha egesz honapon keresztul merem.ez csak most ilyen bemelegito hogy hozzaszokjak hogy reggel nem pisilni rohanni hanem homerot odagyugni(bocsi).

ma reggel gondolkoztam el azon hogy ez az elso honap amikor ugy probalkozunk hogy kb tudjuk mikor kell.eddig csinaltuk ossze visznya.Kivancsi leszek az eredmenyre ho vegen.

Kép
monyoka

Annácska!
Jó erős kitartókád van, hogy nem fecsegsz!

Én leírtam ide, amikor először teszteltem egy haloványat, hogy titok. Majd belépett emberem az ajtón és már mondtam is!
Együtt vártuk a kritikus napot, de olyan jó volt látni, hogy örül, hiszen most már tudja is Olivér által, hogy mit jelent a két csík!
Nagyinak is elmondtuk, sőt a sütögetős hétvégén a barátoknak is!
Én úgy vagyok vele, hogy ezek azok az emberek, akikkel megosztunk jót és rosszat, akkor pont ezt ne meséljük el? Azt hiszem szeretik az emberek a jó híreket, hát még az ilyeneket!
Hiszek a babánkban és magunkban, hogy az én paramasinámon kívül nem történhet más.
Rossz híreket pedig úgy dolgozza fel legjobban az ember, ha minél többször kibeszéli magából. Ha nem tudják folyamatában mi van veled, akkor csak a rosszat meséljem? Na nem.

természetesen ez az én véleményem, csak nekem furcsa, amikor a szülőknek sem meséltek, hiszen ők azért mégiscsak a család, akik jót rosszat egymásközt... 100%-ra pedig 12 hét után sem lehet menni. Az csak akkor biztos, ha kezedben az egészséges baba. Azután... amikor egy hónapos, egy éves, ovis, iskolás....
Akkor lehetsz biztos abban, hogy minden rendben, ha azzal a tudattal enged meghalni a sors. Addig aggódsz akkor is, ha már 50 éves a gyereked!
Szerintem!Kép

Monyó!
Hagyd a fenébe a számolgatást! Örömködjetek!
Egyenlőre örülhetsz még majd annak is, ha rendre megjön! Először te legyél egészséges, amennyire lehet, aztán úgyis jön a lakó!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi!

Doki szerint május 5-re várható a gyerekmagonc!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter Kép
CSak bólogatni tudok.
Nagyon jókat tudsz írni.
junko
Vendég

Sziasztok!

Eszter Kép
Gratulálok a májusi babához! Kép

Annácska
Huh, már 12.heti Uh?
Úgy repül az idő!!! Kaphatunk majd képet?

Sysy
Köszi a fotót az apróságról! Kép

Minden allergiásnak kívánom, hogy múljon el a fránya allergiája!!! ++++

Tündi
Tüszőnövesztőtüszőnövesztőtüszőnövesztő! Kép
aztán meg
pocaklakópocaklakópocaklakó Kép

Seszi
Nagyon szép helyen voltatok! Köszi a képeket! Kép
Ezeket a Babás szerköveket egyszer én is jólmegnézemmagamnak! Kép Addig meg csak így "lájtosan" a képeken! Kép De remélem, ti jól meg néztétek őket, és megbeszéltétek velük ezt a babás dolgot, és hamarosan kopogtat hozzátok a gólya!!! Kép

Nálam annyi van, hogy még mindig nem jött meg piri,ha megjön szólok!

Na, most megyek és bújom tovább a könyveimet...Kép

Sziszka

szisszka

EszterKép
Köszi a tippet gyömbér-fronton. Kép Képzeld, tegnap és ma már le bírtam nyomni a torkomon némi hús-féleséget... Ez új nekem az elmúlt 3 hónapban nem nagyon volt rá példa... Talán mászom kifele a "nehéz" időszakból? Kép
Nem is tudtam, hogy pocaklakó alatt nem ajánlatos édesítőszert enni. Köszi, hogy szóltál! Kép
Mi most fogjuk elmondani a 7végén nagy családi bejelentés lesz (szülőknek).
Úgy gondoltuk, hogy: na mutatjuk a Horváto-i képeket, persze közben a férjem beteszi "véletlenül" a videókazit, majd: jé... na ő az új családtag! Kép Kíváncsi leszek, mi lesz belőle Kép
Mi csupán azért nem akartuk elmondani senkinek a 12. hét előtt, mert mert akkor még nagyobb az esélye annak, hogy történik valami. Nem azt mondom, hogy később nem lehet semmi, de az első 12 hét olyan "vízválasztó". És főleg hogy olyan rosszul is voltam, nem hiányzott volna a szülők sopánkodása... Kép
Most annál nagyobb lesz az öröm. Kép
Jéééé... kb. egy hónappal lesz idősebb a babótok, mint a mienk! Kép

SysyKép
Nagyon szép a kispocaklakód! Kép És jó a felvétel is! Kép
Nekem még nem olyan nagy a pocim, sztem most kezd majd el növögetni. Mondjuk a kismamagatyák már egy ideje kellenek, a régieket ki kell szanálnom a szekrényemből, mert így úgy tűnik, mennyi göncöm van Kép Pedig nem is... Kép
Megpróbálok ma csinálni róla képet és felteszem. A kismanót is szeretném lefotózni és feldobni, csak ezekhez ugye kellene pár "tiszta" pillanat. Kép

SesziKép
Gyönyörű helyeken jártatok, az egyszer tuti. Tényleg nem is gondolná az ember, hogy Mo-on is vannnak ennyire szép helyek. Pedig igen is: vannak! Kép

AdriKép
12. hétig csinálhatnak hüvelyi UH-t, utána már csak hasit. Tegnap felvilágosítottak. Kép Nekem a tegnapi volt az utsó hüvelyim. A 12. hetesnél mindenképpen KELL a hüvelyi a nyaki redő pontos meghat. miatt. Az én UH-s dokim 2x is megmérte, egyszer hüvelyin, egyszer pedig hasin, hogy minden OK-e. Ellenőrzi magát, mindig. Kép
Olyan szép nagy a pocid! Az enyém nem nő mostanában annyit. Ki is vagyok miatta picit. Persze tudom, nincs két egyforma pocak. Meghát kicsinek az enyémet sem lehet nevezni, csakhát a türelemből van a legkevesebb, ugye Kép

AnnácskaKép
Örülök neki, hogy minden okés a pocilakóddal! Volt hétfőn UH is vagy csak "kézrátételes" vizsgálat? Kép
Képzelem Annamari arcát, amikor megtudja a jó hírt Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziszka?
Indiszkrét!
Még meddig várod? 36hétig? Kép

Junko!
Köszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Breni
Kell idő amig a gyógyszer teljesen kiürül a szervezetedből. Gyógyszer abbahagyása után 2-3 hónapot szoktak javasolni a próbálkozás előtt.

Eszti
Ne haragudj, hogy nem raktam neked még babát, máris javítom a táblát! Tiszta kómás vagyok...

Monyó
Hát ez a hő tényleg elég alacsonynak tűnik babához. De Junkó jól írja, lehet hogy most azért esik le mert most lesz tüszőrepid. Ha szeptember 3-án jött meg a menzid (márpedig te írtad 5-én hogy 3. cn-on vagy), akkor ma vagy 12. cn-on. A menzi első napja a ciklus első napja.
Aranyos vagy nagyon, köszönöm a tüszőnövesztőket, igazán jól jönnek most Kép

Annácska
Szerintem Annamari már rég tudja hoyg lesz kistesója, és amúgy is minden rendben van! Én már megmondtam volna neki, annál tovább legyen boldog Kép

Sziszka
Köszi neked is a tüszőnövesztőekt! Drukk formájában visszapostázom neked! Kép

Lányok
Többen írjátok, hoyg nekem hosszabbak a ciklusaim. Ez nem így van. Kb. fél évente változik periodikusan átlag 28 naposról átlag 31-33 naposra (valszeg ez utóbbira emlékeztek). A múlt hónap 27 napos volt, előtte meg 26. Az össz átlagot nézve pedig 29 naposak a ciklusaim. Ez ugye nem nevezhető hosszúnak? Kép Csak hogy értsétek az aggodalmam, de nem érdekes, mert holnap már többet fogok tudni Kép

Tündi
Vendég

Unique!
Igen kb. másfél hónap forrod van!Kép
Husit egyél, főleg ha tudsz olajos halat, olivaolajjal, vagy bogyóval! Tudod a zsírsavakra szükség van! Tojás! legalább!
<a href="http://www.mama-baba.freeweb.hu" target=_top> érdekesség!</a>
<a href="http://www.babaszoba.hu" target=_top> még egy</a>
<a href="http://www.babalap.hu" target=_top> ahol mazsolázhatsz!</a>
Nem minden a vitaminbogyó! Van ami csak ételekben van!
Bár ezt úgyis tudod!Kép

Alapvetően én lennék a mégennélislegboldogabb ember, ha elmondhatnám úgy Anyukámnak a híreket, hogy lássam! Õ biztos mindent tud, mert "kilépett az idő síkjából", de néha én is úgy szereném látni, és beszélni vele.
Na, majd jó sokára eldiskurálunk!Kép
Végülis ki az ördögnek, ha ne a szüleinek meséljen az ember! Ha nem beszélek a fájdalomról, akkor megtettem az első határozott lépést a depresszió felé, ha pedig csak a páromra zúdítom, akkor kiölhetem az ő érzéseit is, ami végkép nem jó!
Másrészt én sértve érezném magam, ha csemetém nem mesélne nekem, amikor eljön az ideje. ha ezt várom el, akkor adjam is nem?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszti kedvéért Kép

Kép
Vendég

Tündi!
Én pont nem ezt olvastam a Babaneten meg a Babázóba.Már 7 napos szünet után kiürül a szervezetből.Ezek a gyógyszerek már nem olyanok.Dr.Csákány is mondta.

Kép
breni

Eszter Kép
Jó is lenne Kép
Akkor azért szólnék, hogy mégsem jön meg Kép
De jó lenne,el tudnám viselni! Kép
Egyébként olyan furi, hogy Tünditől rózsaszín ruhás babát kaptál a tábliba, nekem meg eg ideje annyira olyan érzésem van, hogy kislányod lesz, és nem tudom miért???!!!

Tündi
Köszi a drukkot! Kép

Sziszka

szisszka

Tündi!
Nagyon szépen köszönöm! Bár magát a rózsaszínt nem szeretem, a jelentésével viszont teljesen egyetértenék!Kép Hát még Apa!

Sziszka!
És hol a határ?
Miből gondolod, hogy késés?
Helyes, helyes! Borsó belémbeszélte a gyereket, ti pedig a Lánykát!Kép

Jut eszembe!
Hétfő este 10-kor senki nem nézte a Discovery csatornát?
A terhességről volt szó. Body spectacular, azt hiszem ez a cím, és álandóan reklámozzák! Nagyon érdekes képek voltak. Kicsit szélesebb szemszögből mesélte el a kilenc hónapot, mint az Élet az anyaméhben. Biztos ismétlik majd valamikor, tudom ajánlani mindenkinek!
Azóta is azon gondolkozom, hogy lehetséges-e, hogy azt mondták, hogy a szülés folyamán a medence 33%-ot tágul? Ha valaki látta és emléklszik, szóljon! Köszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter
Hát nem is tudom...megérzés, hogy késik.
Hogy hol a határ??? Mondjuk hétvége???! Kép

Sziszka

szisszka

EszterKép
Na igen... az örök dilemma... Mit várok majd el a gyermekemtől, mikor mit mondjon el. És mit mondok el én a szüleimnek. Csakhogy ez egy parányit bonyolultabb. Nálunk otthon nagyon arra voltam nevelve, hogy minden apró részletét osszam meg a szüleimmel. Ez nem volt egy előnyös húzás. Amint férjhez mentem, fellélegeztem. Végre úgy éreztem, hogy a saját magam ura lehetek és ez fantasztikus érzést adott. Ettől kezdve kevesebbet mondtam már el magamról, muszáj volt, különben megfulladtam volna a mamám jótanácsaiban, amiket ha nem követtem, egyszerűen állandó sértődés lett volna a vége. A babát persze főleg a már fent említett okok miatt nem mondtuk el. Sőt. Annál nagyobb lesz az öröm. Kép

Megnéztem a lapokat, amiket ajánlottál. Nagyon klassz!!! Eddig olvasgattam... Nagyon hasznos infók vannak rajta, köszi!
A husikat csak ezen a héten próbálom enni, eddig sikerült. Az olajos halról annyit, hogy sajna hétfő este bepróbálkoztam vele, de egyben jött is ki (bocsi). Szóval az még nem annyira nyerő. Kép

SzisszkaKép
Ne is törődj Esztivel! Tudod, milyen izgulós... Bezzeg amikor a sajátjáról volt szó Kép

TündiKép
Bocsi, én még télleg abban voltam, hogy picit hosszabbak a ciklusaid. Mindenesetre nagyon drukkolok Neked holnapra!!! Küldöm a tüszőnövesztőket ++++++++++++++

Pusza

Unique

KépKép
unique

Stella Híradó
Szerencsére minden rendben van Stelláékkal, ma volt UH-n. MÁR 33 mm-esek A BABÁK! Kép És látszik mindenük rendesen Kép Vannak képek Stellának, de majd ha jön dolgozni, akkor tud csak feltenni. Progi pótlást sem kell 12. hétig szednie, ami van elfogy, és nem kell újabb dobozzal. 2-3 héten belül megy vissza dolgozni Kép

Breni
Persze a legújabb gyógyszereknek már nagyon alacsony a hormontartalmuk. Itt mégis mindenki úgy volt vele, hoyg inkább kihagyott pár hónapot utánna óvatosság miatt. De ezt neked kell eldöntened, ha nem kételkedsz akkor persze próbálkozzatok, sosem lehet tudni Kép Kívánok mielőbbi sikerességet! Kép

Eszti
Ha kéred, lehet kék a babád, aztán ha mégis kislány lesz akkor visszaváltozik rózsaszínné Kép Én nem néztem a dicoveryn a filmet, 10-kor már alszom legtöbbször.

Sziszka
Hát akkor extra drukkok neked mostantól! Remélem becsap a megérzésed! Kép

Unique
Neked is köszi a tüszőnövesztőket! Jó lesz ez a hétvégi bejelentés, annyira várom hoyg mit mesélsz majd Kép

Búcsúzom mára!
Sziasztok

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Végre tudok írni.

Tündi!
Millió drukk a holnapi UH-ra. Kép
Mikor jössz az eredményekkel?

Ja és a "betegség gondolata" szöveg az volt, hogy azért nem akar hormonvizsgálgatni, meg UH-sorozatot csinálni, mert nem akarja, hogy betegnek érezzem magam. Magyarul próbálkozzunk a nemtudommeddig.

réka
Vendég

DudduKép
Szerintem meg kuruzsoljon a doki a nemtudommeddig Kép Keress gyorsan egy másikat!

KépKép
unique

Lányok!

Köszi a gratulációkat, azért jó volt látni, hogy minden rendben, meg megmutogatta a doki, hogy mi hol van, még a sorban álló tüszőcskéket is láttam. Viszont a vérvételben nem értek vele egyet, s a védőnő sem. Lehet, hogy visszamegyek újra a saját dokimhoz az eredményekkel és megkérem, hogy utaljon be. Főleg akkor, ha a hőm lennt marad. Ez most teljesen új, nem t'om, mit gondoljak róla.

Unique!
Tök szuper dokinál jártál. Micsoda élmény lehetett. Énisakarokilyet, énisakarokilyet, énisakarokilyet, énisakarokilyet!! Kép

Eszter!
Tesómmal október 3-án megyünk kromoszóma-vizsgálatra és azután 6 héttel "már" meg is lesz az eredmény, úgyhogy addigra ki is hal a topic a sok zebrától, mire ebből valami lesz, de mindenképp pozitív, hogy megcsináljuk végre.

A szülőkkel kapcsolatban csak annyit, hogy nem mindenkinek olyan a viszony a szüleivel, hogy azonnal elmondaná neki. Attól még a gyermekével kialakíthat olyan viszonyt, hogy ott ez ne legyen kérdés.
Én amiatt tartanám meg magunknak egy ideig a dolgot, hogy csak mi tudjuk és összekacsinthassunk párommal a titkunk tudatában. Egy bensőséges nagyon szoros kapcsolatot képzelek el vele ebben a rövid időszakban. Ezt nem hagynám ki.

Én nem láttam a műsort, viszont, hallottam, hogy a medence sokat is tágulhat. Ettől leszünk olyan asszonyos alkatúak! Kép

Junko!
Áááá, semmit nem érzek. Kép Sőt, hogy a hőm is lement....

Monyó!
Szerintem is OK, hogy most leszaladt a hőd. Este otthonról elküldöm neked mail-en a múlt havi hőgörbémet, mert az állítólag tökéletes. S abból láthatod majd.

Seszi!
Szuperek a képek! Annyira szeretnénk már mi is kiruccanni kicsit, de valahogy sosem jön össze. Viszont legalább sok tök jó dolgot csinálok mostanában - pl. gyerekjátékok szervezése a hétvégi együttesi napra - és ez leköt, ami a hangulatomon is érződik. Kép

Sziszka!
Csak így tovább nyugodtan, hétvégi zebracsíkig!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobban vagy már?

És az allergiások???

Puszi:
réka
Vendég

Tündi Kép
Megelőztél a Stella Híradóval, én is ma beszéltem vele Kép

wish

Unique!
Értem, miért nem akarod elmondani.

Duddu!
Téged is.

Csak!
Igazán azért furcsa, mert én már a másik oldalon vagyok, mint anyuka, és amikor a gyerekek (akár baráti körben) beszélnek az anyákról, néha legszivesebben visszacsinálnám az egészet. ÉN nem akarom, hogy rólam így beszéljen a gyerekem!
Másrészt arra is emlékszem, hogy én milyen voltam ,és hogy beszéltem időnként Anyuról és a mai tudásom meghajlásra késztet előtte. Ennek nem az az oka, hogy már nincs velem, hanem mert megtapasztaltam mi is az az aggódás amit ő is ézett.

ennyit a filozofálásról, megjött csemetém!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Megérkeztek a képeim Kép

A babós kép elmosódott lett így lefotózva, de majd 24-én "élőben" is elviszem magammal Kép

Kép
Kép
Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

EsztiKép
Na igen, értem miről beszélsz. Én ezzel úgy vagyok, hogy Anyumat nagyon tisztelem, de én az én gyermekemet másként fogom nevelni. Látom a pro és kontra gondokat. És szerintem ha egy gyerek harmonikus, szeretetteljes családban él és jó példát lát maga előtt, akkor nem beszél "úgy" az anyujáról. Szent meggyőződésem. Ha olyan jó a mama-gyerek viszony, akkor nem. Az tuti. Kép

Na én is kikapcsolom magam Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Azért alakulgat az a poci! Nagyon szép!! Kép
Kicsit irigykedhetek? De úgysem sokáig, csak még 1-2 hónapig. Maximum! Kép
Tündivel úgyis azt beszéltük meg, idén zebrásodunk.

Puszi:
dudu
Vendég

Sziasztok!

Ma egész nap pecsételtem, és nagyon kimerített ez a meló Kép de most komolyan!

Unique!

Ezt a pocót hogy tudod titkolni?? Nálam már lebuktál volna, max. ne jegyeztem volna meg mint AnnamariKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Esti zárómondat(ok)!
Unique!
Ismerem én is ezt a "majd én másképp csinálom" elvet, mert igyekszem, de csak egy két, ámde sarkalatos ponton tudom tartani. Azokban a helyzetekben, ami teljesen ismeretlen, soha még csak eszedbe sem jutott elgondolkozni hasonlón, és időd sincs elfilozofálgatni rajta, meg kell mondajam ugyanúgy viselkedem, és azt hiszem nem vagyok ezzel egyedül.
Nem vicc a mondás, "nézd meg az anyját,..." Minél idősebb leszel, annál több olyan tulajdonságot fogsz észrevenni, amit nem akartál átvenni. A család nem törölhető ki.
Nagyon sajnálom és megvallom nem is értem, hogy hogyan alakulhat egy kapcsolat olyan negatívra, mint egyes esetekben, hátmég szélsőségekben.
Nagyon szeretném, ha a gyerekeimnek támasza és nem nehezéke lehetnék a jövőben. Ezért is igyekszem megbarátkozni a gondolattal, hogy minden egyes nappal távolabb kerül tőlem, ami normális, hiszen önállósodik, de szülőként megélni más, mint amit megtapasztaltam gyerekként.
Talán feleslegesen is magyarázom hiszen ezt ugyanúgy csak akkor érzed át, amikor megéled. Gondolom elképzelted számtalanszor milyen lesz babát várni, és ha jól sejtem azért akadnak lényeges különbségek.
Ilyen lesz majd az is, amikor elkezd kúszni-mászni, majd járni a babád, és tudván tudod, hogy sokszor lesz kék-zöld a feje és a térde, és bár szeretnéd megóvni, tudod, hogy nem lehet, és nem is szabad.

Más! (fellélegezhettek!Kép)

Épp ma dobtak be egy papirkát I LOVE SUSHI
Sosem ettem, de amikor megláttam a füstölt lazac, vörös tonhal szavakat, elöntött a vágy! Nekem halat ennem KELL! És megtettem, minden esti étkezésre vonatkozó szabályt megszegve, ETTEM!
Isteni! Az alga, amibe a MAKI tekerve van elsőre fura, de mikor másodszor forgatod meg szádban.... HÁÁÁHHHH!
Halat nekem füstölve!!!!

Ajánlom mindenkinek, aki szereti!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Kép
Junko Kép
Semmi nem kerüli el a figyelmét Kép Olyan állandóen, mint egy antenna Kép Még ki sem mondom a dolgokat, de már tudja Kép

Eszter Kép
Valahol értem és elfogadom amit mondasz Kép
Nagyon nehezen viselem, hogy senkinek nem mondom el a kis Pocaklakót, de a 12. hét vízválasztó, addig még bármi lehet. Mivel Annamarinak akarjuk először elmondani, így szempont volt, hogy ha esetleg valami még sem úgy alakulnak a dolgok, akkor ne okozzunk neki fájdalmat.
A másik része, hogy ahogy ezt Réka is írta, kell ez a kis titkos időszak Kép

Unique Kép
Mintha a saját anyámra ismertem volna Kép
Neki aztán tényleg nem szívesen veszem a "jó" tanácsait a nap 24 órájában Kép
Szép a pocakod, jól áll a kismama gatyód Kép
Tényleg nagyon klassz dokid volt, hogy ilyen alaposan megnézte a kis manódat Kép
Csak kézrátételes vizsgálat volt hétfőn Kép

Réka Kép
Miért mentek kromoszóma vizsgálatra? Lemaradtam valamiről?

Jó éjszakát Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:04-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:05-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:03-kor.
seszi

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam végigolvasni, inkább csak bele-bele olvasni Kép

Seszi!
Nagyon szép helyen jártatok, biztos jól éreztétek Magatokat, és kipihented Magad Kép

Sysy!
Gratulálok Pöttömhöz, már most csuda aranyos Kép

Unique!
Örülök, hogy minden rendben Veletek, tényleg szépen növöget a pocid, akkor a talin majd kissé élesebben is láthatjuk Picúrt Kép

Dudu!
Nem értek hozzá, de az itt olvasottak alapján nagyon szép vastag a mhny-ád Kép
Biztos írtad már, csak nem mindent tudtam végigolvasni, mi a probléma a vérvétel eredményeddel?

Sziszka!
Hogy bírod hétvégégig?!?!? KépKépKép
Már engem majd meg esz a kíváncsiság KépKépKép
Nagyon-nagyon szorítok Neked(tek)!

Magamról csak annyit, ha valaki kíváncsi rá(m), hogy már megint jól megfáztam. Kép Csak tudám, hogy hogyan, hol, vagy mikor?!? Lázam van, és folyik az orrom, úgyhogy az ágyat nyomom és teázok. Még a gép elé ülni is fárasztó, mert még annyira tele van a fejem, hogy nehéz tatani Kép
De azért majd jövök, ha jobban leszek.

Sziasztok: dido

dido
dido

Sziasztok!

Seszi jódozott só, + a kolléganőm ivott mindig jódos ásványvizet, így én is egy adarabig, de nem tudom a nevét. Kaisersből hozta, de sztem lehet mega helyeken kapni. Ezen kívül olajos hal, dió, csonthéjasok.

Eszter és a Többiek.

Én egy kicsit más megfontolásból közelítem meg az elmondós történetet. Amikor lett kétcsíkos nagyon heppi voltam, gondoltam amint hazamegyünk elmondom anyunak. Aztán jött az első bevérzés, majd a vérezgetések, és akkor nem mondtam el. Egyrészt nem tudott segíteni, mert cak a rémülettel teli szemét láttam (már amikor "lebuktam és kiderült") másrészt ő vetéséen is átment, a hugom dongalábbal született egy évig kellett keményen "nyúzni", hogy egészséges legyen és koraszülött babát is veszített el, és tudom, hogy ugyanaz járt a fejünkben, amitől rettegtünk, hogy a sors elkezdi önmagát ismételni. Én tuti, hogy már csak a biztosabb mérföldkövek után fogom elmondani, hogy mi van, az előző megfontolásból. Sajnos anyu igazán átérzi a fájdalmam, de pontosan ezért nem is nagyon tud rajtam könnyíteni. A casládtervező előtt beszéltünk mindenről vele is meg az anyósommal is, szóvel tudják, hogy gyereket szeretnénk, de nem zaklatnak, várják, hogy mi mondjuk a JÓ híreket.

Köztünk a viszony elég fura ez lehet azért van, mert egyedül nevelt fel minket, és nagyon sokat küzdött értünk és velünk. És kicsit háttérbe szorult a pátyolgatás, amire egyszerűen már nem jutott energia. Nagyon nehéz megmondani, hogy ki mit szívott magába otthon, meg az anyaméhben, majd kiderül, ha a gyerekeink nőnek és gyarapodnak.

Na most ennyi.

Juca

tjuca

Dido!

Gyógyulj meg mihamarabb!

Juca

tjuca

Sziasztok,

Egy gyors bekukk... Ma meg holnap szabiiiiii Kép
Már nagyon ránkfér Kép Megyek vásárolgatni, férjemnek ma szülinapja, anyumnak névnapja, szombaton ünneplünk Kép

DudduKép
Még szép, hogy irigykedhetsz Kép De csak egy kicsit Kép Mert úgy, ahogy írod, már csak 1-2 hónap és jön az a zebra Kép

JucaKép
Küldök energiákat a menzi elviseléséhez! Kép
A pocómat pedig úgy tudom eltitkolni, hogy jó bő ruhákban jelenek meg mindenhol. Éshát úgy nem feltűnő. Minden reggel öltözködés után a férjem meózza le, hogy mennyire látszik. Már az eszemet sem tudom mikor volt rajtam utoljára fezsülős póló. Bevallom, hiányzik. Fellélegzem majd, ha elmondhatom bárkinek a jó hírt Kép

EsztiKép
Igen, egyetértek Veled: a puding próbája az evés. Kép Meglássuk mi történik, ha beledobjuk Unique-ot a "mélyvízbe" Kép
Sushi... Jajjj még olvasásra is rosszul lettem tőle. Kép Nekem a hal még nem annyira jön be. Persze ki tudja... Ha valaki tálalva elém rakná. Na jó, álmodozás off. Kép

AnnácskaKép
Te is vettél már kismamagatyókat? Vagy még mindig azt az egy gatyót nyűvöd? Kép
Jövő héten UH, utána mondjátok meg Annamarinak a jó hírt?
Neked is hasonló a pocid vagy már nagyobb? Kép

SesziKép
Köszi a bókot, de azért én jobban szeretnék egy nagyobb babát Kép A súlyom változó, 1,5-2 kg pluszban vagyok egyelőre. Persze ami késik, nem múlik, hiszen mindig esténként támad kajálhatnékom, hogy kiürítsem az egész hűtőt Kép
Hú, le a kalappal, hogy oroszul tanulsz! Ez kell a munkádhoz vagy magánszorgalom?
A jódhoz: én szedek Jod Plusz tablettát az eleviten kívül. Napi 2-t. Csináltattam egy TSH, T3, T4 kontroll vizsgálatot is most a vérvétellel együtt és jók az értékeim. Szóval talán okés így. Kép

DidoKép
Ez meg milyen hülyeség... méghogy nem vagyunk kíváncsiak Rád... Gyorsan kiverni a buksibó, jó? Kép
És kúráld magad, nyomd az ágyat, most kisütött a nap is. Nekem régebben az jött be, hogy jól betakarva az ablak elé a napsütésbe feküdtem (zárt ablakkal persze), jól leizzadtam. Viszont 1-2 nap alatt elmúlt minden. Kép
Jobbulást! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

UniqueKép

Nem akarok gonosz lenni DE IGEN!!! de sztem a bő ruhák a legeslegdurvább árulkodó jelekKép, pláne, ha addig szűköst hordtál. Nekem hála Istennek eddig sem nagyon voltak hasikivillantó csodáim, és most már felfedhetem, hogy nekem a pocóm nettó állapotban volt akkora, mint amit képet küldött nekem a kisasszony babásbruttón!!Kép

Juca

Na jó szabizást, nekem is bejönne, de spec most csak szörfölök meg fecsegek, jó munka nem?Kép
Menzi meg még nem jött egyelőre.

tjuca

JucaKép
Szerintem nem figyelik, vagy nem is tudom. Vagy már rég tudják, csak várják, mikor árulom el Kép
Jó kis poén lesz, ha bejelentem és már mindenki sandán fog mosolyogni Kép Na az a babásbruttón még nem annyira a baba miatt volt ám... Egyelőre még sokkal inkább az emésztési helyzet miatt nő a poci, a baba mérete (5 cm) még ugye nem nagyon indokolja Kép És ne légy telhetetlen, most jöttél vissza 2 hét (!!!) szabiról... Kép

MonyóKép
Mi a helyzet Veled? Hőmérő? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Kép
A tali csak délelött lesz szombaton? Azért kérdezem mert a cégem most szervezett be egy tréninget szombatra, ami 2-ig tart. És nem igazán lehet lemondani Kép

wish

Sziasztok!

Unique
De szép a pocid! Kép

Wish
Sajnálom Kép Amúgy küldök neked menzihozókat, jó? Lassan ideje lesz a dolognak... Kép

Réka
Nekem sajnos már elég erős kételyeim vannak az idei pocakosodással kapcsolatban... De te ne engedj ebből az elhatározásodból, jó? Kép És ne haragudj ha nem megyek veled tovább ezen az úton! De megyek utánad, az biztos!

Dido
Sajnálom hogy nem vagy jól, gyorsan gyógyulj meg! Jobbulást!

Hát ma reggel kifogtam egy bunkó főorvost az UH-n. Flegma stílussal, de nem érdekel, nem ő a dokim. CSak ez új volt. PCO-m van a bal oldalon. több 11-es tüsző, jobb oldalon meg növekszik egy 9-es. Mnyhártyám maradt 6 mm. Ez a hónap is ugrott, ez biztos. Ma reggel sem indult igazán boldogan a napom Kép Nem tudom mi lesz, nagyon várom a délutánt, hoyg mit mond a dokim.

Szebb napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: