A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Tegnap már nrm tudtam jönni, mert elég későn értem haza, és rosszul is voltam nagyon.
De ma reggel fitten, frissen, végigolvastam, és írok!

Először a legfontosabb:
Szdorka egyik levelében olvastam, hogy a méhpempőt ajánlja. Nos, már el is felejtettem, hogy a fogantatás előtti hónapban én szorgalmasan szedtem a méhpempőt, és a férjemmel együtt a Maca-t is. Szerintem sokan úgy tudjátok, hogy ez csak férfiaknak való, de mi utánanéztünk alaposan, és kiderült, hogy a Maca gyökerét az afrikai asszonyok női bajokra szedik, meg, hogy termékenyek legyenek. Amolyan életelixírként fogyasztják nők és férfiak egyaránt. És még afrodiziákumként is szolgál!
Szóval mi ezeket szorgalmasan szedtük, de amikor újra megjött, nagyon elkeseredtem, csalódtam, és onnantól nem is szedtük tovább. nem tudom, hogy ennek hatása lehetett-e a későbbiekre, de gondoltam leírom, hátha valakinek bejön.

Junko!
Ez a piercinges sztori nagyon tetszett! Nekem is van, de én csak az első uh. előtt vettem ki. Este meg is jegyezte a párom, hogy olyan más lett a hasam, neki sem tűnt fel rögtön, hogy kivettem.Kép

Majcsi!
Sajnálom, hogy megjött. Amint írod, ami most még sok időnek tűnik, az később már nem fog annyinak látszani. Hidd el, tudom milyen érzés, mi egy évet vártunk, de most jelentéktelen az egész. az a baba akkor jön, amikor jönnie kell. Én is azt hittem, hogy júniusban tökéletes lett volna, ha megfogan, annyira bíztam benne. Aztán egy hónapra rá történt, amikor nem gondoltam volna. És post az én imádott keresztanyám temetése utáni napokban fogant meg. Már tudom, hogy miért váratott magára ennyit. Lehet, hogy ez egy kicsit misztikusnak tűnhet, de én így gondolom. Úgyhogy drukkolok, hogy mihamarabb eljöjjön a ti babátok ideje is! Kép

Annácska!
Meglátod, az a két hét már hamar elröpül! És akkor már ország-világnak szétkürtölheted!!KépKép

na, egyenlőre ennyi tel tőlem, így kis kissé hosszúra sikeredtem.
Megyek, eszek egy kis nutellás kenyeret!
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Duddu, szerintem mindenképpen menj el! 5 perces vizsgálat, és rögtön kiderül hogy van-e gond vagy nincs! Ha a doki meg nem hajlando megcsinalni, akkor keress egy masikat. Nem tudom, hogy pl. a specko ultrahangos rendelokben csinalnak-e ilyet, de gondolom igen... Az lehet hogy tobb penzbe kerul, de tuti nem tiltakoznak.

Tundi, bocs hogy ha egy kicsit megbantottalak, nem volt szandekos... En igazabol csak a sajat velemenyemet irtam le, mert nagyon merges tudok lenni az olyan orvosokra, akik csak elkezdik vizsgalgatni a noket, a pasikkal meg nem is foglalkoznak, vagy az olyan pasikra, akik ugy gondoljak hogy ok teljesen tokeletesek, es mindig csak a csajokkal lehet a gond! (persze ez igy sarkositva van egy kicsit) Tudom hogy nalatok nem ez a helyzet, mert szo volt rola hogy majd megy a parod is, csak azt hittem, hogy most hogy nalad kiderult hogy lehet hogy baj van, igy a parod vizsgalata eltolodott valamikorra kesobbre, es ezzel nem ertettem egyet.

Nalunk tegnap volt valoszinuleg a nagy nap (marmint nalam), es igaz hogy reggel egyutt is voltunk, de ugye utana indulas munkaba, szoval szerintem mindenki kijobb belolem, aztan meg egyutt voltunk este is, de mivel egy nap ez mar a 2. volt, igy gondolom akkor meg mar nem nagyon volt eleg katona (na nem mintha egyebkent tul sok lenne...). Szoval ezt a honapot is kihuzhatjuk...

Kép
szdorka

Sziasztok!
Gondolom, mindenki pihizik...Kép
Dorka!
Soha nem lehet tudni...,Adrianáéknál is akkor jött, mikor nem is számítottak rá. Ha pedig most nem, akkor majd következőkben.Jól mondta Adri, a baba akkor jön, amikor ő akar.
Monyó!
Tényleg ügyi vagy, hogy így kitanultad a szakmát! Nekünk a családban az uncsibátyám cukrász, ő járt ilyen suliba, d ecsak otthon sütöget ő is. Ám nagyon finomakat..KépA mi esküvőnre is ő készítette a tortákat, mindet-ez volt az esküvői ajándék is tőle.Kép
Jó pihenést még holnapra, és mára is!
Bogi
dbogica

sziasztok.Vasarnap=sehol senki.KépEz mar szinte szokasos.
Eszter a recept:1l tej.30 dkg cukor,7 tojas sargaja,6dkg gustin(aszem az etelkemenyito nalatok vagy mi,olyan feher por kremekhez)6 dkg grizesliszt,1 van.cukor.

A tejet cukrot vaneliascukrot felteszet fozni. Masik edenybe gustin liszt tojassargaja meg annyi tej hogy kremszeru legyen.ugyanugy kell egyebkenyt csinalni mint a pudigot.Amikor a tej felforr beleontod a sargajas cucott.Biztonsag esetere nem art hogyha egy kicsi forro tejet ontesz a tojasokra es ugy ontot bele a tejbe hogy ne csomosodjon meg.A kremet amikor felfort onnantol kezdve 1 pecig kell fozni.Ez fontos(en nem szamolok mostmar de az elejen szamoltam magamban)ennek megvan a jelentosege de nem magyarazom most.Egy edenyt megvizezel es a kesz kremet beleontod a tetejet megszorod cukorral.
Amikor a krem kihult akkor egy masik edenybe teszel 3 margarint es elkezded keverni es kanalanket teszed hozza a kremet.ne egyszerre mert akkor nem lesz jo.ez az alapkrem ehhez barmilyen izesitest tudsz adni.Ez a krem egy szep nagy tortanak eleg ha tul sok megfelezni a hozzavalokat.hhat ennyi csak olvasni hosszuKép

lanyok csinaltam somloit isteni lettKép

hetfon remelem ujra indul az eletKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Én is csak bekukkantottam..
Hogy vagytok? Eléggé beborult az ég itt Esztergomban.. Most megyünk anyósomat köszönteni Mária napon.
Sysy!
Hogy vagy? Mi történt Pécelen? Láttam a Hír TV-n, hogy volt valami.
Holnap én is visszajövök.Kép
Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon jól éreztük magunkat. Elég aktív pihenés volt, de gyönyörű helyeken voltunk. Kavics nagyon jól viselte az utat, sőt, szerintem élvezte is. Voltunk vadasparkban, kilátóban, 3200 méter magas, hóval borított hegycsúcson, vízesésnél, szóval nagyon változatos volt. 8 nap alatt 2000 km-t mentünk. Ha elfáradtunk, mindig megálltunk pihizni, így nem volt megerőltető egy picit sem. Azért nagyobb hassal már nem biztos, hogy ennyire aktívkodtam volna. Tettem fel pár új képet az albumomba. A képeket nézve néha még én is meglepődöm, hogy mekkora lett a pocim. Kavics csinálja magának a helyet. Azért azt sajnálom, hogy hétfőn már dolgozni kell menni. Kedden meg védőnő, fogorvos, délután nőgyógyász a program, kicsit sűrű nap lesz, de megint szabin leszek. A fogorvostól iszonyúan félek, pedig nincs rossz tapasztalatom. Remélem nem is lesz!!!
Na, jók legyetek!

Pusza!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!Kép

Hazajöttem Debrecenből és nagyon nem vagyok jól,én nem tudom mi van de állandóan feszül a hasam,és persze szédelgek,meg mindig csak feküdnék.Kép
Hát ez at én kis picurom jól felborít mindent odabent!Kép
Nem baj csak fejlődjön rendesen és legyen egészséges!Kép

Dbogica!Kép

Nem tudom mi van Pécelen,én szerintem minden rendben van itt. Mire gondolsz?

Sysy
sysy77

Szia Lányok!
Megjöttem Balatonkeneséről, ahol végig esett az eső. Akkor sütött ki a nap, mikor elindultunk hazafelé. Nagyon aktív hétvége volt, két nap alatt aktívan kb. 12 órát táncoltunk, ami nagyon jól esett, de meglehetősen kifáradtam.
(És tök ügyesen megmértem a hőmet a 15-20 perces ébredezés alatt és senki nem vette észre Kép)

Dorka!
Azt hiszem, megpróbálom megnézetni a mnyh-mat. Kép Remélem sikerül..

Adri!
Érdekes, amit írtál és köszönjük. Tudsz küldeni linket, hogy hol olvasgattatok a méhpempőről, meg a Maca-ról? És hol vettétek?

Szia Bogi!
Itt már kb. egy órája esik is. Gondolom, azóta felétek is.

Seszi!
Ha megkérdezed a dokid, írd, hogy mit mondott. Nagyon kíváncsi vagyok, meg az eredmények elemzésére is. Szurkolok Nektek nagyon, jó?

Jó pihenést kívánok mindenkinek!

réka
Vendég

Szia Évi!

Üdv újra köztünk! Megnéztem a képeiteket! Hát tényleg aktívak voltatok! És milyen szépen kerekedsz! És milyen boldognak látszol! Kép

És tök jó a mottód!

Puszi:
réka
Vendég

MajcsiKép

Megkaptam és válaszoltam is!

réka
Vendég

Adri!
Olvasgattam a méhpempőről, meg a Maca kapszuláról.
Sok oldalt találtam (pl. a házipatikát), ahonnan be is lehet szerezni, de én még inkább kíváncsiskodnék kicsit, ha nem bánod.

Szóval a méhpempő, ha jól értem, van kapszula formában, meg mézben, meg magában, valami mézszerű állapotban. Ti melyiket szereztétek be?

A Maca, amiről írtok, az a Maca Vibe kapszula?

Szóval mindkettőről, mint anyagról, meg hatásaikról találtam sok mindent, csak azt nem tudom, hogy milyen formában a legpraktikusabb.

Ha nagyon offtopic, válaszolhatsz mail-ben is, persze, csak ha nem esik nehezedre!

Köszi és jó gömbölyödést!

réka
Vendég

Sziasztok

Tündi, Réka
Úgy lettem, Majcsi, hogy a második nevem Mariann, csak nem szoktam használni.

Tjuca
Boldog szüleinapot!
Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Monyóka!
Köszönöm, sajnos tényleg nagyon sok ilyet lehet hallani.
A somlóit imádom, küldesz nekem belőle KépKépKép

Bogi!
Igen, én is figyeltem, hogy egy cn-en vagyunk. Ha gondolod ebben a hónapban még átvállalom pirit Tőled Kép

Évi!
Ez igen, tényleg nagy kirándulást csináltatok. A lényeg, hogy jól éreztétek Magatokat, és szép helyen jártatok.
A pocidon tényleg meglepődtem, nem semmi helyet csinált magának Kavics odabenn Kép
Ha lesz időd megírod, hogy mi volt a védőnéninél, na meg a nőgyógyásznál? És ha készül fotó azt, nagyon várom ám Kép

Sysy!
Én már nagyon várom, hogy újra feszüljön a pocim, és állandóan a vízszintesen járjon az agyam Kép Egy pár hétmúlva már elmúlik, addig is sok örömet kívánok Nektek Kép

Dudu!
Örülök, hogy jól érezted Magad, még ha a Férjed nélül voltál is Kép
Õszintén szólva nem nagyon hittem, hogy egy 4 ágyas szobában megoldható a hőmérőzés, de hát nagyon ügyes voltál. 10 nap múlva elkezdek majd szorítani Értetek Kép

dido

dido
dido

<font color="ff0000">Virág, Juca!

Sok Boldogságot Nektek!</font>

dido

dido
dido

Sziasztok Kép
Mindenki pihenni volt? Kép

Sysy Kép
Bizony felborítanak sok mindent a pindúrok, de vígasztaljon, hogy nem sokára vége Kép
Addig meg pihenj, amikor csak teheted, nekem is ez segített Kép
Egyébként a pocim nekem is fájdogál időnként Kép

Évi Kép
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás Kép
Tényleg elég sűrű napod lesz holnap. Nekem is hasonló terveim vannak a hétre, de elosztogatva, minden napra jut valami Kép
Nagyon szépek vagytok és már tényleg nagy a pocid Kép Ausztriában pontosan hol voltatok? Látom még a hegy tetején is gyönyörű időtök volt Kép

Dudu Kép
Sajnálom, hogy végig esett az eső. Ügyi vagy, hogy tudtál hőt mérni Kép

Juca Kép
Boldog szülinapot Kép

Lányok!
Tegnap kirándulni voltunk a Rám-szakadéknál. Annamari nagyon élvezte, igaz a végére nagyon elfáradt Kép
Teszek fel képet Kép
Kép

Szép napot Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Nagyon helyesek Vagytok a képen. Mindig elcsodálkozom, hogy Neked már ilyen nagy lányod van, ráadásul olyan tízenévesnek látszol a képeken KépKépKép
Nagyon bátor, és ügyes vagy, hogy így megmásztad a Rám-szakadékot. Mi olyan 10 éve voltunk ott, eső után jó nagy sárban, és bizony nekem gondot okozott főleg a visszaút, hogy azt ne a fenekemen tegyem meg Kép

dido

dido
dido

Sziasztok.

Sysy a komaszonyunk az egesz terheseget majdnem ataludta,azt monsta nem tudott fent maradni.a ferje ennek nem nagyon orult,mert szinte napokig nem is beszeltek.Most pedig hogy megvan a patrik(2,5)eves egesz nap rohangal utanna.Szoval addig pihenj amig birszKép

Annacska,gyonyoru helyen voltatok:imadom az ilyen helyeket.Hu milyen szep nagylanyod van,irigyellek erteKép

Dudu nagyon jo lehetet hogy ennyit birtal tancolni.Homerozeshez gratulaKépEn ma kezdtem el merni,bar szerintem ez mar kesoKép

Dido ha tudnak elkuldenem az en adagomat,mert tegnap ugy bekajaltam hogy rosszul lettem.

Megnezem evi albumat.Evi77 a cime gondolomKép

Kép
monyoka

evi,szep helyen voltatok.Egyszer en is voltam nyaralni es hasonlo helyen voltam igaz az itt volt nalunk crna goraban.Aszta mekkora hasad van.
Tegnap a paromnak illusztraltam egy kisparnaval hogy mekkora hasam lesz.Hat ekkorat mutatam neki mint most a tied,azzal a kulombseggel hogy azt mondtam ilyen leszek 9 honap mulva.Akkor tevedtem egy picitKép

Kép
monyoka

lanyok kepzeljetek el.
Megvagyok gyozodve arrol hogy terhes vagyok.Eleg fura erzes es nem tudom kiverni a fejembolKépSzerintem bekavart a jonas.A szep az egeszben hogy meg eztan jonnek az akcios napok,az erdekes lesz az bizti.
Rettegek mar a honap vegetol mert tudom hogy pofara fogok esni.
hogy verjem ki a fejembol ezt az egeszet?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Dorka Kép
Egyáltalán nem bántottál meg, inkább én bocs ha így érezted! Egy kicsit engem is zavar hogy a dokim picit tököl, de neki az az elve, hoyg jobb lenne spontán teherbe esni (ezzel egyetértek, de ha egyszer nem megy?), és talán ezt nem látta nálam reménytelennek, csak én. Meg talán látja hogy nem vagyok tök hülye a témához, és kompromisszumkész, aminek azért örülök. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, mit produkálok ebben a hónapban.
Szerintem a reggeli együttlét után ha tudtál picit fekve maradni az jó, mert a spermiumok rögtön elindulnak felfelé, és az ejakulátum meg persze hogy kifolyik. Úgyhogy csak ne húzd ki ezt a hónapot, jó? Kép

Évi77 Kép
Örülök hoyg jól éreztétek magatokat a szabi alatt! Tök jó helyeken voltatok! Nagyon tetszenek az esküvői képeitek is Kép Na és mekkora már a pocid!?!?!? Hát ez nem semmi! A végén még meghaladod Babus mérteit Kép Azt hihetné az ember, hogy már csak 2 hónapod van vissza. Biztos hoyg csak 1 Kavics van a pocidban? Kép

Sysy
Jobbulást kívánok!

Annácska
Olyan édik vagytok a képen, de jó lehetett ez a kirándulás! Kép

Monyó
Lehet hoyg most sikerült összehozni a babát, de kérlek ne éld bele magad, mert ha esetleg mégsem, akkor anynira padlót fogsz majd. Légyszi kíméld meg magad ettől, jobb az óvatosság. Persze vannak nők akik megérzik ha teherbe esnek. Ismerek olyat, aki kijelentette az együttlét másnapján hogy összejött a baba. Persze valszeg a tüszőrepit érezte, de bejött úgyhogy nem kizárt. Én nagyon drukkolok ám neked Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a születésnapi jókívánságokat!

Õárom ma megint elutazott, csak csütörtökön jön haza, így teljesen jól jött ki, hogy 11 tegnapra esett, meg is ültük a szülinapomat is, meg az egyéves házassági évfordulónkat isKép

Mindenkinek szép napot kívánok.

AnnácskaKép Nem semmi, hogy te ilyenkor Rám szakadékban "sétálgatsz" Évi meg a hegy tetjén lófrál, ejj milyen belevaló csajszik vagytok!!!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Köszönjük szépen Kaviccsal együtt a pocidicséreteket, olyan jó érzés volt olvasni. Hát, azt én se tudom, mi lesz itt márciusig, ha már most ekkora, valahogy csak elbírom majd. Kép
Nyaralni pntosan Bad Kleinkirchheim-ben voltunk, ez Klagenfurttól nem messze van. Tényleg szép időt fogtunk ki, csak első és utolsó nap volt borús az ég.
Ha valakit érdekel használt kismama ruha (turkáló jellegű), az nézze meg a www.armania.hu oldalt. Nagyon olcsón nagyon klassz kismama és baba dolgok vannak, én még a héten megnézem közelebbről is.
Megyek, dolgozni is kéne egy kicsit, de annyira nincs kedvem...Kép
Pusz!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni!
Ellanben elkellene egy kis szurkolás!
Ma megyek egyrészt munkáért.
Ami fontosabb!
Szintén ma megyek nőgyogyihoz (uh szerintem nem lesz), és remélem megmondja miért fáj a bal oldalon a hónom alja! Nagyon remélem egy eltévedt tejmirígy, bár a melleim még csak nem is feszülnek, nemhogy érzékenyek lennének!
harmadik teendőm pedig a fülészet. Tegnap este megfájdult a fülem orrfújás közben, és ez minden orrfújjásnál így esik most is.Kép Sejtéseim szerint visszatért a háziállatkám, a polip, ami szintén első pocakom alatt költözött hozzám, bár ezt csak utólag tudtam meg!

Légyszi!ne legyen semmi rosszabb!!!!

Mármegintparagépeszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

EszterKép
Minden rendben lesz, ne aggódj. Többre most nem tellik, mert most gorombított le a főnököm. A múlt heti tejcsata alatt elég hányaveti munkát sikerült összeállítanom. Kép
Szóval no para.Kép
junko
Vendég

Sziasztok!

Monyó!
Érdekes, amit írsz. Bár képzeld, én egész múlt hónapban hajtogattam magamnak, hogy ne éljem bele magam a terhességbe, mert nem biztos, de azért titkon én is tudtam. És tudod honnan? Onnan, hogy az Ikea katalógusban kinéztem egy kicsi galériaágyat, és egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből, hogy milyen jó lenne az nekünk, mert akkor fenn aludna Peti, alul pedig a kistesó. De az egész annyira foglalkoztatott, mint egy létező, aktuális probléma, méricskéltem, tervezgettem és persze elhajtottam a páromat is megnézni az Ikeába. Pedig még semmi jele nem volt annak, hogy terhes vagyok! Szóval érdekes dolgok ezek a megérzések.

Mi jól vagyunk, sokat pihenek, leginkább az érzelmi kilengéseim viselnek meg. Az éjszakáim is zűrösebbek, vagy rosszakat álmodom, vagy egyáltalán nem alszom és rosszakat gondolok, a legváltozatosabb témában. Meg kicsit fáradékony vagyok.

De képzeljétek, ma megvolt a fiam első óvodai napja! Az udvaron töltöttük a délelőttöt, én is ott voltam vele, néhányszor odaszaladt, hogy anyu, ugye nem mész el, de egyébként nagyon jól elvolt. Aztán amikor a többiek bementek a csoportszobába ebédelni, akkor addig-addig kíváncsiskodott, hogy bement ő is és már ott is ebédelt! Én ezalatt az udvaron vártam. Úgyhogy nagyon ügyi volt, persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy ikerpár barátaival együtt mentünk, úgyhogy azért volt ismerős gyerek a csoportban. Most persze annyira fel van pörögve, hogy nem bír aludni, nagyon büszke magára, de én is nagyon büszke vagyok rá!

Eszter!
Szurkolok!

Anácska!
Szépek vagytok a képen!

Timi
szabotimi

Eszti
Szurkolok én is neked nagyon! Remélem minden rendben lesz!

Timi
Sajnálom hogy nem jól alszol, így hamarosan nagyon fáradt leszel, de tarts ki kérlek, hamarosan jobban fogod magad érezni! Addig is szivesen besegítek az alvásba KépKépKép A lényeg hogy jól vagytok amúgy! Kép Örülök nektek nagyon Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziszka, Pille, Reva
Hol vagytok? Mi a helyzet veletek? Kép

Bangiról tud valaki valamit? Már igen rég nem jelentkezett Kép

Topiktali jövő hét szombaton! Kép Tök jó, én már úúúúúgy várom Kép

Tündi
Vendég

Szabotimi,nekem is olyan erzesem van hogy mar bent csuscul a babuci,de ez lehetetlen.Meg csak eztan jon a pe-m.bar ki tudjaKépremelem en is ugy jarok mint teKép

eszter szurkolok hogy minden ok legyenKép

sziszka tessek mar jelentkezni!
pille?

Cukrasztarsam? mert nem irszKép

Kép
monyoka

Monyoka!
Olyan jó hogy hiányol valaki! Itt vagyok!
Minden fél órában lesem az új üziket, de nincs újság, nem tudok mit írni.
Kiderült hogy magas a prolaktin szintem, este hívom a dokit, hátha végre valahára felírja a gyógyszert rá.
Nagyon be vagyok sózva. Egy héten egyszer azt álmodom, hogy babát várok.....

Ígérem azonnal írok ha fejlemény van.
Ha leáll a fagyiszezon, vagyis nem lesz ilyen meleg, akkor egész nap a nyakatokon fogok "ülni".
Télen alig van dolgom. Csak egy kis papírmunka.

Szabó Timi!
Merre laksz Keszin? Én is innen irogatok

Puszi Mindenkinek

Kati
Vendég

Lányok!
Szerettem volna egy képet csatolni a fiamról (persze ha érdekel titeket) de nem tudom a méretét csökkenteni. Segít nekem valaki?
Vendég

Sziasztok!

Juca
Boldog Szülinapot és házassági évfordulót!!!
Kép

Tündi Kép
Itt vagyok!
Csak szombaton megfáztam, igaz már csak hőemelkedésem van.. a torkom is fáj még, majd csak elmúlik.
Jujj, a talit én is nagyon várom már!!! Kép
Ja, még nem jött meg Piri, de múlt hónapban is vagy 5 napot késett...meg most beteg is lettem...

Eszter
Minden ok lesz!!!! Ne aggódj! Mennek a pozitiv energiák!

Timi
Büszke is lehetsz a kisfiadra!!! Biztosan nagyon aranyos lehetett! Kép

Évi
Szép helyen voltatok! Kavics milyen nagy már!!! Kép

Monyóka Kép
Itt vagyok... csak ahogy azt az előbb leírtam, beteg vagyok. Na meg tanulok is...

Annácska
Aranyosak vagytok a képen! Kép
Annamari olyan szép kislány!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Hát eléggé pang a topic. Mi történt?

Eszter!
Nagyon-nagyon drukkolok!
Olyan furcsa tőleg hallani ilyen aggodalmakat, nem ilyennek ismerlek. Biztos minden rendben lesz.
Ha megjöttél írj, hogy mi volt!

Monyó!
Nem semmi érzéseid vannak. Utólag, ha beigazolódik, lecsaphatsz nyugodtan. Kép De azért bennem ott a félsz, hogyha most mégsem, akkor nagyon magad alá kerülsz. Így azért próbálj csínján bánni a reménykedéssel, jó?
Ettől függetlenül nagyon drukkolok és sokaknak jött már össze nem a hó közepén is!! Kép

Timi!
Nagyon jó érzés lehetett az oviban. Biztos hamar beilleszkedik, mint minden jó gyerek. Gondolom, milyen büszke lehetsz! Kép

Tündi!
Én is pont ma gondoltam, hogy milyen jó, hogy közeleg a tali! Én is annyira várom már!!!

És képzeljétek, holnapra sikerült a családtervezőbe időpontot kapnom a nőgyógyászhoz. Meg utána megyek a védőnőhöz is a leleteimmel.
Szóval most jó, mert ezekkel is telik az idő.

Szia Kati!
Épp most gondoltam Rád! Azért néha íratnál, ha másról nem arról, hogy nincs semmi.
Azért jó tudni, hogy akkor is velünk vagy, ha nem írsz. Kép

réka
Vendég

SziSziszka!

Remélem, azért ennyire nem vagy beteg:

Kép

Jobbulást neked!
És szurk-szurk, meg drukk-drukk is Kép!
réka
Vendég

SziasztokKép

Eszter
Mennek a drukkok munkához és dokihoz isKép

Annácska
Olyan szépek vagytokKép
Annamari pedig olyan gyönyörű kislányKép

Többet sajna nem tudtam olvasni.

Szemészdokival ma beszéltnk, azt mondta, hogy sajna ő nem foglalkozik gyerekekkel, kapcsolta a főorvost, aki mellesleg szabin van, így tudtunk beszélni az asszisztensnővel, aki azt mondta, hogy 1 éves korban van szűrővizsgálat, addig nem kell vele foglalkozni, de ha nagyon akarom, csütörtökönként elvihetem a szemész főorvosnak megmutatni, bár tutira nem fognak vele semmit se csinálni. És egyébként időpointra megy a dolog, de mivel én saját kérésemre szeretném, én nem kaphatok időpontot, menjünk oda 11 órakor és várjunk.
Végülis mit nekünk egy 7 és fél hónapos babával kivárni, amíg az aznapra időpontra bejelentkezett összes gyerekkel bemennek vizsgáltra. És végül úgyis csak azt a választ kapnánk, hogy anyuka, ezzel 1 éves koráig felesleges foglalkozni.
Tök idióták itt Gyöngyösön. Ugyanez volt az oltással is (kevernek, kavarnak, közben meg Pesten simán oltanak az új oltással az Infanrix-szal), most meg a szemével is.
Hát nem igaz, hogy itt mindenki leszarja szegény Kismacim szemét.
Úúúúúúgy utálom a gyöngyösi kórházat.
Na nem dühöngök tovább.
Úgyhogy Réka, légyszi, ha még aktuális, megírnád a szemész ismerősöd elérhetőségét? Vagy itt vagy jó mail-ben isKép (babus2005@freemail.hu) Előre is kösziKép

Ma voltunk babamasszázsonKép
Nagyon jó volt, kár, hogy nem mentünk el már korábban.
3 baba volt, Kristófka volt a főműsorszámKép, sikongatott, nevetgélt, elfordult, elmászott, meg akarta szerezni a szekrényen lévő összes labdát, oda akart menni a többi babához,hát elég nehéz volt háton fekve tartani és közben masszírozni.

Végezetül teszek fel pár képet:

Ez az új sportbabakocsinkban, most vettük Kristófkának, mert a régivel már egyrészt alig tudtunk közlekedni, olyan nehéz volt, ráadásul pocsék volt benne az ülő pozíció, a félülő pedig egyenesen használhatalnan, így szegényke folyton csak fekve volt a babakocsiban, amit már marhára únt, és folyton nyűglődött. Most viszont nagyon élvezi, hogy kilátKép, nekem meg könnyű tolniKép

Szóval ő lenne az:

Kép

Kép

Ezek pedig csak úgy készültek:

Itt épp kukucskál a srác:

Kép

Itt pedig jól látható a változás.
Az első kép 1 naposan, a másik most, 7 és fél hónaposan készült, mindkettő apa karján:

Kép

Kép

Babus

Kép
babus2005

Dido!
Köszönöm, hogy szurkolsz 10 nap múlva, szükségem is lesz rá. Aztán, ha fel kell mosni, majd megteszitek a talin. Legalábbis remélem... Kép

Lassan tényleg eljön a Ti időtök is!

Annácska!
Olyan boldogságot sugároz az a kép! Ez melengeti a szívemet. Kép

Puszi:
réka
Vendég

katiKépAkkor az azt jelenti hogy megvan A "hiba"?azt orvosolni kell es mar jon is a kisteso?

Sziszka mennek a drukok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++hu te leszel a kovetkezo zebraKépMikor tesztelsz?
jobbulastKép

dudu tudom hogy padlot fogok majd,de felallok mint oly sokszor az eletben mar.(mondom en 22 evesen)Kép
ja,hagymalevesKépNekem nagyon izlet a paromnak nem anyira azt mondta hiancik belole a krumpli.Namost ha valami hagymaleves akkor hogy hianyozhat belole a krumpliKép

babus.Le a kalappal a ferjed elott hogy egy naposan igy megfogta Kristofot.Voltunk meg regebben babalatogatoba es a ferjecskem a 3 honapos picibabat nem merte megfogni(bevallom en sem de kezembenyomtak)KépAzt mondta hogy olyan pici hogy osszetorik a kezeben.Juj mi lesz ha a mienket kell majd megfogni,az meg picibb leszKép

Meg mindig az a tudat hogy babo van a pocibanKép

hu de beindultam,irok mint a guzu,mar fustol a tastaturaKép

Kép
monyoka

Szia Babus!
Most beszéltem az ismerősömékkel, pontosabban csak a feleségével, mert a szemész külföldön van. Jövő héten már itthon lesz.
A felesége is jártas a témában és azt mondta, hogy minél korábban, annál inkább érdemes megnézetni, ezért megpróbáljuk v.hogy összeszervezni a randit. És azt is mondta, hogy az ő kisfiuk szemét is egy, a férje által ajánlott gyermekszemész nő hozta pillanatok alatt rendbe. (nyilván a saját fiát nem vitte akárhová) De előtte biztos meg akarja majd nézni.

Úgyhogy van segítség kettő is, csak egy kis türelem kell még, oksi? Kép

réka
Vendég

Babus!
És a lényeg: annyira jók a fotóitok!Kép
Olyan egészséges és boldog ez a gyerek. Én megértem, hogy aggódsz, de biztos vagyok benne, hogy ez nem egy komoly probléma és olyan hamar el fogjátok felejteni, hogy észre sem veszed!

És tényleg azt kívánom, hogy ennél nagyobb gondotok ne legyen soha az életben!

réka
Vendég

Monyó!

Örülök, hogy ízlett a leves. A pasik meg már csak ilyen válogatósak. Főleg, ha ismeretlen ízekről van szó. Legalábbis az enyém ilyen.

Egyébként szerintem krumplival se lenne rossz, nem?

Puszi:
réka
Vendég

Jajj, Réka, annyira kösziKép
Már teljesen be vagyok zsongva erre a szemészdokira.
Ha majd jövő héten itthon lesz, akkor beszélj vele légyszi.
Apucimmal is megbeszéltük, mindenképpen felvisszük hozzá Pestre.
Max. azt mondja, tényleg nincs nagy gond, de legalább megnyugszunk, ha pedig van gond, akkor essünk rajta túl minél hamarabb.

Monyóka
Én apucim se fogott még Kristóf előtt soha pici babát, sőt, még nagyobbat se. Meg se merte fogni őket.És igazán nem is érdekelték a kisbabák.
De aztán meglátta Kristófot, kikapta a kezemből és úgy fogta, mintha világ életében ilyen pici babákkal foglalkozott volna. Én is nagyon meglepődtem. És mások is, anyukámék, anyósomék, mindenki rászólt, még ott bent a kórházban, hogy ne dobálja már olyan könnyedén azt az apró gyereketKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Réka!
Mi nem a neten néztünk utána ezknek a dolgoknak, linket nem tudok adni. Egy ismerősöm foglalkozik Aloe verás cuccokkal, és ők ajánlották. Náluk a leányzónak elég komoly emésztési problémái voltak, és ezek a szerek hozták rendbe. Aztán gyereket akartak, de nem jött össze, a doki megvizsgálta, és kiderült, hogy túl kicsi a méhe, és csak az egyik petefészke működik. Elkezdték szedni a már említett dolgokat, és most 31 hetes terhes! úgy gondoltuk, ez a legjobb reklám számunkra, és így kerültünk kapcsolatba ezekkel a termékekkl.
Többféle dolgot is kipróbáltunk, a többit a mai napig szedem, csak erről a kettőről álltunk le, mert egy hónap után nem jött össze, és én pesszimista módon azt mondtam, ne is pazaroljuk rá a pénzt.
A méhpempő itt rágótabletta formájában van, nagyon finom, méz ízű, de kicsit drága. Ha olvastál róla, akkor tudod, hogy milyen hatásai vannak.
A maca az pedig más gyógynövényekkel együtt van kapszulázva.
Ha esetleg több is érdekel a dologgal kapcsolatban, akkor szólj, van pár cikkem is ezekről.

Bocsi mindenkitől az offtopicért, de hátha sgít valakinek.

Puszi
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Bocs,hogy ismeretlenül ide tolakodtam, de olvastam, amit az Aloe Verás termékekről írtatok.

Adriana!
FLP-s termékekről van szó?
Ha valakit érdekel, tudok róla info-t adni, sőt magukat a termékeket is.

Még egyszer elnézést, hogy betolakodtam.
Lirian
lirian

Szia Lirian!

Engem érdekelnének az infok, s később talán a termékek is.
El tudnád küldeni a remedvecki@intrend.hu címre?

Köszönöm:
réka
Vendég

Szia Lirian!

Igen, FLP-ről van szó, mi magunk is foglalkozunk vele egy ideje.

Üdv
Adri

Kép

Kép
adriana

Adriana, akkor te is tudsz mindent, ne haragudj.

Lirian
lirian

Szóval én nyitott vagyok, bármelyikőtöktől szívesen veszem az info-t. Köszönöm.

Adri!
Köszi az eddigieket is!
Én a DM-ben méhpempő kapszulát láttam. Az teljesen más?

Puszi:
réka
Vendég

Réka!

Este elküldöm az infókat a méledre.
Amit a DM-ben láthattál az is lehet méhpempő, csak esetleg kevesebb hatóanyaggal, de nem hiszem, hogy más.
Én 2 helyről szerzem be a kis vitaminjaimat, úgyhogy több alternatívát is tudok. majd mindent leírok este, mert most vásárolni megyünk.

puszi
Adri

Kép

Kép
adriana

Ja, lányok, tettem fel pocis képet az albumomba, ha valakit érdekel.

Most már tényleg megyek, este még jövök!

Adri

Kép

Kép
adriana

Köszi Adri!
Várom a válaszod!

Jó vásárlódást!
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: