A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Seszi!
Nagyon egyre jár az agyunk!
Nézd meg mit írtam BAbusnak Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok! Kép Kép Kép

Csomó minden történt mostanában, meg tanulok ezerrel (kihasználom, hogy nincs most munkám) Kép
Viszont bedurrant a bal vádlim, nem tudok rá állni...

megpróbálok visszaolvasni és minél többet jönni...

Sziszka

szisszka

Seszi, Réka
KösziKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Engem is energiával kezelt a term.gyógyász, meg talán valami más..? De azt hiszem az is valami energiás volt. Nekem használt.Csak, gondoltam, leírom az én tapasztalatomat.
Tündi!
Az időpont dolgában még írok, mert valamit még meg kell beszélnem a családdal. Lesz-e ott programunk. Köszi türelmed.Kép
Bogi
dbogica

Bogi
Nekem gyógyteát adott és mondta még hogy lucerna + tyúkhúr + gyermekláncfű leveléből csináljak egy salit és azt kell ennem 21 napig, na ezt még nem sikerült beszereznem és plusszba még jönne rá hetente egyszer egy 10 perces kezelés, amikoris lefekszem egy ágyra és a homloktól a talpamig végigmegy a tenyerével, ugyanez háton is, és ezáltal valamit csinál az energiákkal.

Babus

Kép
babus2005

Lanyok kidoglottem,ezert pihenek egy kicsit.Kitakaritottam,csak a vendegszoba tiszta kupi,de ugysem varok vendegetKépIlyenkor utalom hogy annyi szobank van.
Wish jo etvagyatKépEn meg soha nem ettem mexikoit.

Dudu kosz az elevitrol valo kisbeszamolot.Aszhiszem nalunk folsavken van nyilvantartva,mert olyat mar lattam a patikaba.
Ja a megemelesrol,csinaltam en ettol kemenyebb melot is(az egesz teraszon en vertem fel a betont egy 5 kg os kalapacsal)akkor nem volt semmi bajom.Gondoltam ettol sem lesz.Ugylatszik oregszemKép Kép Kép

Majcsi ne azt a vacak 80 %ot .Bizz magadban,ne a negativ oldalat nezd a dolgoknakKép

babus,sok kitartast kivanok neked.es mihamarabbi,laposodastKépja tyukhurral van tele a kertem,nem gyozom kikapalni ha erdekel kuldok postan egy jo nagy kosarralKép Kép

Sziszka mi tortent?

Lanyok a folsavat ha elkezdenem a sajat fejem utan szedni akkor se lenne semmi bajom?vagy kell a doki jovahagyasa?

Kép
monyoka

Kép

lanyok ezt a kepet most talatamKép Nekem naon tetszikKépKuldom MindenkinekKép

Kép
monyoka

Monyóka
Oké, küldjedKép
Én egyrészt nem tudom biztosra, hogy milyen is a tyúkhúr, csak sejtem(ez az, aminek kis fehér virágjai vannak?), esetleg ha tudsz, nem teszel fel róla képet? Másrészt nem tudom, honnan szedjek, mert gyógynövényboltban nincs, itt a lakótelepen és környékén pedig csak kutyapisis növényeket tudok szedni.

Babus

Kép
babus2005

Monyó
Kicsit kiegészítem az eddigeket ha nem baj: mint írták a többiek, az elevit magzatvédő vitamin, és attól az, hogy minden fontos vitamin és ásványi anyag napi szükségletét tartalmazza, amire egy leendő kismamának, kismamának szüksége van. Nem olcsó, de próbáld ki, ha érdekel a dolog, mert nagyon fontosak a vitaminok a szervezetünknek. És ahogy Réka írta, igen, a folsav a mimimum amit szedni kell. Ez a legfontosabb B vitamin a kismamáknak. Hiánya a szervezetben fejlődési rendellenességekhez vezethet. Ez nem drága vitamin, nyugodtan szedheted. Napi 1 szem elég, és nem lesz tőle bajod, ez csak vitamin.
A táblába véletlenszerűen kerülnek be a kék vagy rószaszín babák, én döntöm el, rendszerint azt szoktam nézni melyikből van kevesebb, és olyat rakok, vagy egy kék egy rószaszín alapelven működik Kép És amikor kiderül a baba neme, akkro meg véglegesen eldől hogy milyen színű a táblababa Kép De ha valakinek kérése hogy másik színű legyen, természetesen kicserélem Kép
Nagyon sajnálom hoyg nem jössz a talira, persze gondoltam hogy neked nem lesz olyan egyszerű a dolog, azért bíztam benne. Na majd talán legközelebb, igaz? Kép

Babus
Ez az étrend vátozás nagyon jól hangzik, sok kitartást kívánok hozzá! Kép

Wish
Akkor én délelőtt foglak várni, jó? Milyen volt a mexikói kaja? Kép

Nicol
Köszi, téged is várunk délelőtt. Bocs ha nem volt egyértelmű a kérésem! Kép

Bogi
Oké, várom akkor a jelzésed! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Mexikói kaja szuper volt Kép Ettem sajtlevest, meg sajtal töltött jalapeno paprikát (csípős paprika) és sült kolbászkákat tortillával. Minden nagyon fincsi volt a levesben is voltak paprika darabok, úgyhogy az is csípős volt. Most kicsit ég is gyomrom, de nagyon szeretem a csípőset és nagyon régen ettem, úgyhogy kibirom, sok vizet iszom rá.

Babus Kép
tyúkhúr: http://www.kti.szie.hu/termeszetvedelem/tgabor/fajismeret/species/caryophy/stel_ med.htm

Monyóka Kép
Nem bonyolultak a mexikói ételek, ha szeretetitek a fűszereset érdemes kipróbálni és olyat főzni néha. A neten találsz recepteket.

Duddu Kép
De jó, hogy jártál Mexikóban, olyan érdekes lehet. Szeretnék majd egyszer elmenni Latin-Amerikába és Dél-Amerikába. El is fogok menni, majd ha unatkozó miliomos leszek, valamelyik következ életemben Kép Téged már a delfinek miatt is irigyeltelek, annyira szeretnék egyszer én is delfinekkel úszni Kép

Wish

wish

Ja, megvannak az UH időpontjaim, szept. 13, 15 és 19-én megyek reggel munka előtt, úgyhogy rögtön meg is tudom majd írni Kép Már nagyon várom, hogy mi lesz.... Kép

Tündi
Vendég

Hú, köszi Wish, én simán másra gondoltam, még jó, hogy nem abból szedtemKép
Ezer hála és köszönetKép

Tündi
Remélem sikerülKép
Már most iszonyúan korog a gyomrom, pedig az előbb ettem egy joghurtot.
Délután majd hozatok Apucimmal dinnyét, majd abból "jól" bekajálokKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

babus!
Kitartás!
Ha gondolod kezdésnek annyi is elég lehet, ha reggelizel, de este hat után már nem eszel semmit max. színhúst vagy halat köret nélkül! De jobb ha semmit!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
Hát hiába ígértem, hogy mától gyakrabban, mégicsak fennforgás volt a mh-en. De majd holnaptól :-)))

Dudu, Eszti, köszi az érdeklődést, a férjemnek nagyon tetszett a hajam, és nem csak udavriaskodott, hogy ne bántson meg, hanem tényleg :-))) Igaz, ő volt az egyik kezdeményezője a vágatásnak. Sajnos képek még nincsenek, de majd igyekszem előállítani. Hosszú hajasat még csak-csak tudnék, de rövid az még nincs. Majd szólok, ha fent lesz valahol :-))
Dudu, hörcsögpofi-apadásnak külön drukk!!! :-)))

Hukmuk, üdv nálunk, ne keseredj el, az első hónapban mi is így voltunk, ahogy írják a lányok,de ahogy kezdődik az új ciklus, az ember mindig újból bizakodó lesz :-))) Én is lelkesen iszom a teát, és várom, hogy most mi lesz.

Majcsi, Neked is fel a fejjel, kellenek a pozitív gondolatok!!! :-)))

Unique, örülök a jó híreknek, jó lehetett látni a babót. Különösen bizakodással tölt el az eseted, mert Te is hasonlókon mentél át, mint most én, és mégis spontán összejött. Tök jó. Clostit is szedtél korábban, ugye?

Babus, sok erőt az új életmódhoz!!! :-)))

Tündi, köszi az infokat, lehet, hogy nekem is bele kéne vágnom az elevitbe, de legalább egy kis folsavba. Csak patikában árulják őket, vagy drogériákban is?
Én most cickafarkteát iszom, és méhpempő tablettákat szedek, állítólag az is jó, asszem nyálkahártyára. Szurkolok az uh-kra!!

Én terveim szerint hétfőn megyek uh-ra, szurkoljatok légyszi, hogy lássanak vmi tüszőcskét, és esélyes legyen a spontán hónap! :-)))

Lassan mennem kell, de holnap leszek újra, szép estét:

Réka
korek

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:42-kor.
seszi

Eszter
Igyekszem. Csak az a baj, ha ilyenkor eszem, akkor estig még ezerszer megéhezem. Nemsokára pedig séta, pancsizás, etetés, kutyaséta, fél 9 mire ráérnék enni.
Mindenesetre halat soha, még akváriumban nézve is kiráz tőlük a hideg, a húst se nagyon szeretem, de azért valami guszti kis csirkemellet megeszem, ha kellKép

Babus

Kép
babus2005

Réka (Korek)!
OK, várom a képet!
És drukkolok az UH-hoz!! +++++++++++++++++++
Szerintem drogériában is megkapod, de nem vagyok benne biztos.

Monyó!
Nagyod édes a fotó, nekem egy, max. kettő is megfelelne egyenlőre Kép

Wish, Seszi!
3 éve voltam Mexikóban. Ne irigykedjetek, mert megdolgoztunk érte. Tudjátok a sok táncos munkának ez a gyümölcse minden évben, hogy fesztiválokra megyünk. Enélkül sosem lett volna esélyem ennyi helyre elutazni. Azért tengerentúlra ritkán jutottunk, sőt az utóbbi években olyan szegény az együttes, hogy már "csak" Csehország, Szlovákia, Lengyelország volt az úticél.

Neem delfinekkel táncolók a nászutunkon voltunk a párommal. Tényleg, teszek még fel a galériába képet. Kívánom ezt az élményt mindenkinek!

réka
Vendég

Tündi!

Én is 19-re fogok bejelentkezni! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi, Eszter!
Nagyon drukkolok az UH-khoz és várjuk a híreket miekőbb!!

Réka
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még most is csak arra van időm, hogy a táblicskut néha megnézzemKép
Az új babásoknak nagyon gratulálok és boldog 9 hónapot kívánokKép
Tündi!
Nem lehetett nem észrevenni a felhívásodatKép Én is szeretnék menni a talira, nekem a délelőtt és a délután is jó (ha csak nem akkorra érik be a szőlő, mert akkor szüretelnem kell).
Móni

Kép
móni23

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:42-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:39-kor.
seszi

Móni!
De jó hogy itt vagy!
Nagyon remélem tudsz jönni a talira!

Seszi!
A delfinekkel közelebbi kapcsolatba Kubába kerültünk. Nem gond a kíváncsiságod, sőt. Csak nem akarok nagyzolós lenni, azért nem írtam. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Eszter!
Nagyon fárasztó volt az első nap!!!!
Tele vannak élményekkel, állandóan mesélénének, pörögnek ezerrel!Kép
Mire minden elpakoltam nagyon elfáradtam! Ja és tegnap hajnali egykor feküdtem le, úgyhogy mindjárt leragad a szemem!
Egyszóvel agyilag és fizikailag is nagyon elfáradtam!

Majd még bekukkantok!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Babus Kép
A csirkemellel és hallal van sztorink nekünk is.
Mi járunk egy vietnami orvoshoz akupunktúrára. Õ mondta a páromnak, hogy egyen sok halat és ne egyen csirkét és akkor kevesebb pattanása lesz (szegénykém még a krizstusi kor után is "kamaszodik"). Erre a párom elkámpicsorodva mondta, hogy de hát a ő a csirkét szereti a halat meg nem. Mire a doki mondta, hogy azért is ilyen szép pattanásos. És működik is a dolog Kép Úgyhogy lehet, hogy te is valamilyen kajától fújódsz fel, amit egyébként szeretsz. Már másoktól is hallottam, hogy valamilyen egészségügyi problémáról kiderült, hogy csak valami olyan kaja miatt van, amit nagy szeretettel eszik. De nem tudom, hogyan lehet olyan orvost találni, aki tényleg orvos és ért hozzá. Mondjuk a mi vietnámi dokinénink ilyen Kép
A képre meg a Google-nek van egy képkereső szolgáltatása. Nagyon jól lehet vele mindere képet találni. Simán www.google.com és ott a keresési mező föflött ki kell választani, hogy képek között akarsz keresni.

Wish

wish

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:39-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:38-kor.
seszi

Lányok,
Bocs, hogy nem írtam egy ideje, ráadásul most is kérdeznék! Ha van itt valaki, légyszi válaszoljon Kép
Szóval az LH tesztemen megjelent egy halvány csík, tegnap még semmi nem volt. Ez akkor most emelkedő vagy már csökkenő LH szintet jelent? Időben vagyunk még peteérésileg vajon?

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!
Vera
reva

Seszi Kép
Én inkább úgy mondanám, hgy lassan kiszívja a vénámazt is az IT. Legalábbis ez a mai nap.... Az ebédet leszámítva borzasztó volt.
Fel sem tünt, hogy nincs benn a táblában a szülinapom. Talán azért mert nem mostanában aktuális Kép
Egyébként a két google tök ugynaz. De nagyon bírom ezt a képkereső szolgáltatásukat Kép

Duddu Kép
Ez csak olyan de szívesen elmennék én is irígykedés, nem olyan igazi. Sőt örülök, hogy így is hasznosult az, amit egyébként is szeretsz csinálni.
Viszont az érdekelne, hogy ez a delfines móka hogy volt pontosan. Azaz inkább hol volt. Ha egyszer Kubában járok semmiképpen nem szeretném elszalasztani Kép

TündiKép
Légyszi írd be a táblába a szülnapomat Kép. Január 16.

wish

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:38-kor.
seszi

-
seszi

Köszi Seszi!
A múlt hónapban 24-14 napoztam, semmi LH teszt, és nem jött össze. Ezért gondoltam, hogy biztos máskor van, és elvileg ha most hát akkor most Kép Reggel is tesztelek azért majd még egyet, de a ma este sem lesz uncsi Kép
Még egyszer köszi, kellett a megerősítés Kép

Vera
reva

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:37-kor.
seszi

Szia Vera!
Tényleg szuper a fotód! Mostmár téged is megismerünk majd. Tényleg jössz a talira?
Szerintem is csináld meg holnap is a tesztet és kiderül, hogy most jön, vagy most ment az LH-csúcsod. De mivel tegnap negatív volt, van még rá esély, nem? Drukk-drukk!! De jó neked, hogy 24 naposak a ciklusaid... Kép

Seszi!
A Ferde torony nekem is csak futó élmény maradt. Ráadásul szürkületben, esőben. Viszont az egyik társunk gyönyörű fotót csinált róla, amin teliben rajta van egy villám. Csodás!
Tyű, raftingolni Korzika környékén.. Az nem lehetett semmi!

Wish!
A delfinezés természetes vízben volt, de egy elzárt részen egy delfin-showt követően. Egyébként egy természetesebb környezetben lett volna egy szigeten, hajón elköltött ebéddel..stb., de miután két egymás utáni reggel otthagyott minket a busz, elmentünk maszek szervezésben. Szóval lenne mit mesélnem a kubai szervezőkészségről. Mostmár mosolygunk rajta, de akkor néha nagyon ki voltam tőle.

Jó éjt!
réka
Vendég

Sziasztok!

Hát az első nap után egy kicsit elfáradtam... Tegnap igen korán feküdtem le, és tessék, ma reggel fél 6-kor felébredtem. Gondoltam leülök egy kicsit a gép elé és írok Nektek... Kép

Tegnap képzeljétek megismerkedtem a 9.B egyik felével, hisz ma német óránk volt (ez az az osztály, akiket - lévén hogy újak - még nem anítottam). Most még aranyosak, csöndben vannak, e keményen kell fogni őket!!! Úgy megijedt az egyik, amikor rászóltam, hogy ne támassza már
úgy a fejét, mint egy tököt! Kép Majd kíváncsi vagyok 2-3 hónap múlva milyenek lesznek... Az osztályfőnökük egyébként beharangozta nekik, hogy szigorú és kemény vagyok! Kép Nem baj, jobb ha egy kicsit meg vannak illetődve. Kép

Egy kicsit a tanárink is átalakult, hisz kezdünk túl sokan lenni... Tegnap végre megérkeztek a tanáriba az új asztalok is. Nagyon klasszak, így 2 kolleganőm rögtön átköltözött a régi helyéről oda. Szerintem is minden szupi, nagyon jól néznek ki, csak a hely kisebb annál a résznél.

Most egy kicsit más.
Nagyon bízom benne, hogy ebben a hónapban összejön a baba... Úgy érzem, most hogy elkezdődött a suli, sokkal felszabadultabb és "vidámabb" vagyok, pláne azután, hogy néhány tanítványom integetve és mosolyogva fogadott az évnyitón. Sőt volt olyan is, aki a buszmegállóban rohant oda hozzám, hogy elmesélje a nyári gyarkorlati élményeit és elmondja milyen csodás érzés volt német fiatalokkal beszélgetni, akik megdicsérték a német tudása miatt (mellesleg kéttannyelvűs a lány)! Kép Ez persze engem is feldob és emiatt szeretek tanár lenni! Kép Mivel azt érzem, hogy a közérzetem sokkal jobb lett ezen a héten, bízom benne, hogy mindez pozitív hatással lesz a babára is... Igyekszem nem stresszelni magam, de a suli miatt nem is lesz időm azon rágódni, hogy na mi is van már a babócával... Szóval bizakodok, de mint tudjuk a remény az mindig mellettünk van! Kép

Szisszka!
Megkaptad a levelem? Tudtál / tudsz a mellékelt anyaggal mit kezdeni? Van-e kérdésed?

Monyó!
Vigyázz az Elevitre! Nagyon jó a babának, de hízni is lehet tőle. Én ugyanis amióta szedem, felszedtem egy pár kilót, bár nem eszek többet, mint korábban. Valószínű van benne B vitamin is, ami ezt a "mellékhatást" váltja ki. Ennek ellenére jó dolognak tartom. Az én dokim is ajánlotta. Bár most kaptam vasra valami mást (Ferrograd folic), ami a mellékelt útmutató szerint szintén tartalmaz folsavat.

Nos most ennyi időm volt, mennem kell készülődni, aztán irány a suli! Ez a nap tetszik, hisz most találkozok azzal az osztállyal, akiket a tavalyi (saját) osztályomhoz hasonlóan imádok! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Seszi, Dudu
Pisa most volt 1 hónapja (bár lassan éveknek tűnik), mi is Korzika felé álltunk meg ott. Egész nap vezettünk, ott aludtunk (a kemping 10 percre volt gyalog a toronytól, pedig neten foglaltam úgy, hogy azt sem tudtam, hol van Kép. Gyönyörű volt pedig kb.fél 8-kor értünk oda, a nap éppen lemenőfélben, kis séta, utána pizzázás a torony alatt... Akkor voltam a 24-14. napomon, de hát nem lett kispisa Kép
Korzika is gyönyörű volt, de sajnos csak 1 hetet töltöttünk ott, pedig két hét is kevés lenne Kép Majd jövőre!!! Bízom benne, hogy a barátnőmék nem költöznek addig haza Kép

A tesztet megcsinálom még délelőtt is, remélem még erősebb lesz! A páromnak már előre vetítettem, hogy nem úgy van az, hogy a tegnap este után kifújhatja magát, ha ma erős a csík, akkor nem menekül Kép

A találkozóra sajna nem tudok menni, mert a zenekarral szereplés van Kép De fényképezzetek meg majd meséljetek Kép

Vera
reva

Valér
De jó, hogy ilyen lelkes vagy! Én a mai napig bánom, hogy nem tanárnak tanultam (a szüleim és a nagyszüleim is azok, meg a húgom is) Kép Anya már 30 éve tanít, de még mindig úgy várja a szeptembert, mint mikor 20 éves volt Kép Én is beadtam az idén közgazdász-tanári szakra a jelentkezésemet, de úgy döntöttem halasztok 1 évet, hátha addigra már gyes alatt ingyen csinálhatom Kép

Vera
reva

Sziasztok.
Azt kell, hogy mondjam hogy 1cn. Kép
Az atompontos ciklusom kezd szétesni. Gyanítom hogy ez már idegi alapon van nálam. Mert és ezt most le kell írjam:
12. cn-en ügyködtünk a párommal (legalább is ez volt sztem a legesélyesebb) és kiszámoltam, hogy ha tényleg fix, vagyis 14 nap a ciklus 2. fele akkor mondjuk ma tesztelhetnék is végre egyet és nem kell megvárnom a 28. napot, a vasárnapot.
Erre megjött 26 napra!!!
Egyszer már panaszkodtam nektek, hogy én még csak nem is godnolkozhatok a teszten mert mindig megjön és ráadásul mindig elöbb, mint kellene. Most ehhez mit szóltok. Annyira-de annyira szeretnék már egyszer izgulni egy kicsit.
Azt sem értem, hogy ha a 14 napot visszaszámolom és a kiderül, hogy akkor voltunk is együtt, az nem gyanús? Mármint, hogy valami nem kóser? Bár most visszaszámolva a 13. napra esik.
Tök kész vagyok.
Annak ellenére, hogy mondtam nektek, hogy ez a hónap sem az a hónap. De, hogy 26 nap: ez már tényleg valami rossz vicc.
Tündi!
Légy szíves javítsd a táblut, és azt is hogy ciklushossz:26-28

Ráadásul így a villányi hétvége sem jön jól ki...Kép

Bocs lányok a regéért, de kezdem elveszteni a
türelmem.

junko
Vendég

Szia Junko!
Ne már hogy ennyire elkenődjél!!! Kép
Sajnálom nagyon, hogy megjött! Kép
De mindenki arra vágyik, amije nincsen. Hidd el, hogy ez sokkal jobb, mintha várnod kellene és állandóan tipródnál, hogy tesztelj-e már vagy sem, aztán tesztelnél egy negatívat, akkor meg azon tipródnál, hogy most akkor nincs baba, vagy csak korai volt a teszt. Hidd a rövid ciklus sokkal jobb és egy éve alatt is többször van esélyetek, mint annak, akinek sokkal hosszabb. Szóval ne vágyj másra.
És ha pontosan is tudod, hogy "akkor" voltatok együtt, amikor kell és mindketten egészséges tökéletes emberek vagytok, akkor is csak 20-30% az esély!
Mi tudod hány olyan hónapon vagyunk túl, amikor mindig jókor voltunk együtt. Legalább 5-6-on.

Szóval megértelek, de próbáld megtalálni a "napos oldalt" (ne haragudj Eszter, de ez a szófordulat nagyon bejön Kép). Minimum 2-vel több esélyetek van egy év alatt, mint egy átlag párnak.

Veled vagyok!
réka
Vendég

Sziasztok!Segítsetek.Babát szeretnék de a barátom nem akivel már 5 éve vagyunk együtt.Azt mondja még fiatalok vagyunk ő 26 én 24.De én már másra sem tudok gondolni csak a babára,sokat veszekedünk emiatt.Hogy tudnám rávenni?Köszönöm mindenkinek ha segít.

Kép
breni

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, de most itt vagyok Kép

Majcsi!
Át tudom érezni amit érzel, én is mindig azt hittem, hogy az a világ legtermészetesebb doga, hogy az embernek Babája lesz, főleg így 28 évesen. Rossz szembesülni vele, hogy ez nincs teljesen így. De azért nem szabad elkeseredni, és csak a pozitívra szabad gondolni, mert amit érzel és gondolsz szerintem tudatalatt befolyásolja a történéseket. Úgyhogy légy vidám, és optimista Kép én nagyon drukkolok érted Kép

Eszter!
Még egyszer gratulálok. Mondjuk nem teljesen értem, hogy ha már úgyis ott voltál a dokinál miért nem tudott UH-al megnézni, az igazán nem tart semmiből, nekem is a 35. napon volt az 1. UH és már látszott a kis Pontocska. Persze akkor volt az igazi, amik már a kis szívecskéje is dobogott, a 2 hét meg hamar eltelik. Ugye hozol majd nekünk fotót?
Egyébként nálunk jön a Férjem is.

Babus!
A rendszeres és egészséges táplálkozás meghozza majd a gyümölcsét. Éltalában mi itthon rendszertelenül eszünk és bizony én imádom a sült krumpli. Tavaly nyáron Anyukám sokáig nálunk volt, és rendszeresen főzött, főleg főzelékeket, lecsót, nyári könnyű kajákat, és 1 hónap alatt 6 kilót lefogytam!!! Úgyhogy kitartás, sokkal jobban fogod Magad érezni Kép
A gyermekláncfüvet Anyukám is szokott szedni tavasszal és a szárát vajaskenyérre teszi és úgy eszi, állítólag nagyon egészséges.

Monyóka!
Nyugodtan szedheted a Folsavat, ez csak a vas felszívódását segíti, amire a Babánal nagy szükség van, nekem az Elevit mellett azt kell még szednem naponta 1-et.

Dudu!
Megkaptam köszsön. Majd megírod a vizsgálat eredményét is?
Nem baj ha válaszolok az emilre?

Korek!
Szurkolok a tüszőcskédnek!!! Kép

Annácska?
Annamari, hogy érezte Magát tegnap?

Valér!
Örülök, hogy jobban érzed Magad, és, hogy szereted azt amit csinálsz, ez szerintem nagyon fontos, és biztos vagyok benne, hogy a jó közérzet segíteni fog a babásodásban Kép

dido (akinek a sok jó tanács mellett egy kicsit rossz a kedve)

dido
dido

Junko! Szia!
Ne legyél elkeseredve!
1. A rövidebb ciklus azt jelenti, hogy többször lehet próbálkozni Kép
2. Ez a számolgatós dolog szerintem annyira nem egyénre szabott!Olvasd el, amiket tegnap este óta Seszivel leveleztem! Nekem a Babymark jön be, már legalábbis annyiból, hogy tudom, mikor van a pé-m Kép Hogy baba lesz-e belőle, 2 hét múlva kiderül! De ha nem, akkor is legalább tudom, hogy jókor voltunk együtt.
3.A villányi hétvége figyeld meg, be fog jönni, ha másért nem azért, mert legalább kiszakadtok a megszokott otthoni környezetből Kép

Fel a fejjel! Tudod, új hónap... Kép

Vera
reva

Vera!

Jól néz ki nagyon a szövegedben a "kispisa" Kép Vicces...

Kíváncsian várom teszt eredményét! Úgyis pozitív lesz.
Egyébként a családtervezőben nekem azt mondták, hogy nem szerencsés a pé körüli mindennapos együttlét, mert megtizedeli a "kiskatonák" számát. Tudom, hogy ezt sokan vitatják, de mi ebben a hónapban megpróbáljuk a 13. cn-tól számítva kétnaponként. Hátha ez beválik. Persze ez csak akkor jön be, ha most is 15. cn-on lesz ovulációm, amit ugye csak utólag fogok tudni biztosan.

Zsu!
Azért nekünk szerencsénk van, hogy korán keltél, mert legalább volt időd benézni.
Tök jó, hogy vidámabb vagy, ez biztosan pozitív hatással lesz rád, ha nem is rögtön ebben a hónapban. Kép

Nem biztos, hogy lesz időm napközben benézni, ezért szép napot kívánok mindenkinek!

réka
Vendég

Bocs az előbbi kis regényért.

Junkó!
Tényleg nagyon sajnálom Kép
Izgulni nem olyan jó, de hidde el, Te is át fogod majd élni Kép

Breni!
Üdv. közöttünk. Sajna én ebben nem tudok segíteni, mert nálunk a párom régebb óta mondogadta a Babát, mint ahogy nálam eljött az ideje. De biztos a párodnál is el fog jönni az idő... Kép

dido

dido
dido

Réka
Gondoltam rá, hogy jelzem vhogy, hogy a "s"-t "z"-nek nézzétek, mert tényleg idétlen Kép Nem csoda, hogy nem lett, világéletében szidott volna minket, hogy lehetett ilyen nevet adni Kép

Én is hallottam, hogy nem a legjobb a mindennapos együttlét, de megpróbáljuk, mert anélkül sosem derül ki Kép

Vera
reva

Reva, Didó, Dudu

Köszi a bíztatást. Egy kicsit azért mégis magam alatt vagyok, mert tényleg nem értem nekem, akinek mindig pontos volt, most miért kezdett el rövidülni.

Dudu
Totál naív vagyok de én azt gondoltam ha "pont jókor" akkor baba is lesz. Na mindegy. Lehet én is veszek olyan Lh tesztet vagy mit, és bevizsgálom magam.
Bár most az egészhez semmi kedvem.
Na azért azt hozzá teszem, hogy én elég nagy érzelmi sokként élem meg a menzit, vagyis hihetelten ingerült és negatív tudok ilyenkor lenni, babaprojekttől függetlenül. Így a jelenlegi letargia ennek és a hetek óta tartó fáradtságomnak is köszönhető.
Majd kiheverem ezt is.
Köszi még egyszer.

Babásaink már nem is jönnek (Uni, Annácska, Adri, Éva...)?

j.
Vendég

Sziasztok!

Sikerült nagy nehezen idekúsznom a gép elé... Megpróbálok visszaolvasni,nem mondhatnám, hogy keveset írtatok!!!

Zsu
Írtam mailt!!!!!

Sziszka

szisszka

BreniKép
Szia.
Nehéz ügy. Nálunk is elöbb akart a párom mint én. Nem tudom mit kell tenni ebben az esetben.
Azt hiszem sajnos az kell, hogy agy kicsit idősebb legyen. Az én férjem sem akart még gyereket 26 éves korában. De most már hogy minden haverjának van, annál inkább!! AZt hiszem egy kis idő szükségeltetik.

RevaKép
Az elöbb elfelejtettem írni, hogy remélem minden jó lesz 2 hét múlva.
Nekem így, neked úgy. Kép
j.
Vendég

Szia Breni!
Sajnos szerintem is az idő az egyetlen. Nyilván nem várhatsz a végtelenségig, de nem is erőltetheted bele a párodat olyasmibe, amit nem akarsz, mert aztán nehogy ott maradjatok apuci nélkül.
Bocs a negatív képért, de azt hiszem, hogy addig nem szabad gyermeket vállalni, míg mindketten ugyanazt nem akarjátok. De ez csak egy vélemény...
Remélem, megtalálod a jó megoldást!

Junko!
Nem vagy naív, csak még nem kérdezősködtél itt eleget. Nehogy azt hidd, hogy mi óúgy születtünk, hogy ezt tudtuk. Én is a lányoktól tanulok meg mindent.

Zsu!
Dehogy baj, ha válaszolsz az emilre!
Külön örülök neki! Kép

Sziszka!
Várunk, bár én csak addig vagyok aktív, amíg egyedül vagyok itt az irodában. És az már csak percek kérdése.

Reva!
Unique-éknak pl. pont a "mindennapos" jött be. Úgyhogy ti így, mi úgy, aztán majd egyeztetünk!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok.

Breni a ferjeink ugyanolyan idosekKépCsak en vagyok nalad 2 evvel fiatalabb.Hasonlo volt a helyzet nalunk is,en mar regota szerettem volna kisbabat,de o nem.Semmi kulonoset nem csinaltam csak kivartam azt az idot meg o is rajon hogy szeretne gyereket.Mast igazan nem tudtam mit tenni azonkivul hogy rengeteget beszeltunk rola.Elfog nala is jonni az ido mikor akarja majd,sajnos ezt ki kell varnod,hiszen nem kenyszeritheted ra az akaratodat.Neked sem esne jol ha olyat kellene tened amit nem szeretnel.Valoszinu nem keszult meg fel az apasagra.ne veszekedj vele,azzal szerintem sok mindent nem ersz el.Inkabb probald meg a kovetkezot.Kicsit kicsit es felhozni a temat,de csak ugy par szoban,hogy milyen lenne ha igy lenne,ha ugy lenne stb.Lehet ezen elgondolkodik es minel tobbszor jut eszebe a babaugy annal kozelebb vagy.De semmikep nem eroszakosan,ha nem akar rola beszelni hozd fel a temat kesobb(1-2)honap.En ezt csinaltam.Megbaratkozott a gondolattal.Most meg velem buslakodik a negativ teszteken.sok sikertKép

Junko Kép sajnalom,de a lanyoknak igaza van,tobb eselyetek van.Nez ra a tablara es nezd a legfelso nevet.MOnyoka 60cn.Ez nem tul biztato szamomra.Nalunk mar egy esely eluszott.Szoval hajra a kovetkezo babaertKép

Zsu ha fele ilyen rendes tanarnom lett volna mar akkor is biztos szerettem volna a tortenelmet.De sajnsa nekem rosz tanaro volt.

Reva hajra.Ahogy a nogyigyszom mondta"be az agyba es sokat csinalni,nem nehez es meg jol is esik"ez volt a tanacsa nekunkKép

Dudu hogy van a dudorod?

Zsu kosz a figyelmeztetest.Hat nemtudom.Mar igy sem jon ram semmi.Amiota nem cigizek kicsit mindha hiztam volna,amugy sem voltam egy pehelysulyKép

Noeeeeeeeeeeeeeeee?????

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: