A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mamacs!
Ne legyél már ilyen duli-fuli.
A lányok csak segíteni szeretnének neked. Miért mondod ezt hogy ne foglalkozzanak veled? Csak tudnám mi az a nagy baj!

Andy
Andy

bnemethmKép

Eshetne, bár tegnap is szakadt!KépKépKép

Ildi
hercegné

Noémi!
Engem érdekelnek a smile-k!! Elküldöd?
Köszi!!KépKépKép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép

Ezzel egyetértek, bár különösebben nem érzek semmi mást...Illetve van egy érdekes tünetem.Kép Örökké éhes vagyokKép Reggel már alig várom, hogy beérjek, egyfolytában úgy érzem, hogy éhen halokKépKép

Ildi
hercegné

Vanda Kép
Ment!
Noémi
noémi

NoémiKép
Ha nem probléma akkor nekem is küld átKép(nevemre kattintva látszik a címem) Sajna nem lesz idõm keresgélni... Vanda ha megkaptad már esetleg átküldöd Nekem Te?
LányokKép
Babaesõbõl hozzám is küldjetek légysziKép

Puszi: Doris
doris

Doris Kép
Ment neked is!
Noémi
noémi

NoémiKép Köszi, megnézem Kép

Ildi Kép
Azt azért ne feledjük, hogy a túlontúl önmegfigyelés elég furi dolgokat produkálhat. Nekem volt egy ciklusom, amikor hát ugye késett. Tesztet még nem mertem csinálni, mert az elõtte lévõ ciklusom 36 napos volt, és mindenféle képpen meg akartam várni a 36 napot. Közben meg állandóan azt figyeltem, fáj a mellem, feszül a hasam, fel vagyok fújodva, fáradt vagyok és állandóan éhes....Sõt fémes íz a szájban!! És érzékeny voltam a szagokra is! Fúú gondoltam, lehet hogy bébi??
Aztán jött a kopp a 36. napon, mert megjött. Csak a mensi elõjele volt minden tünet, - csak túlságosan rákoncentráltam a tünetekre.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Noémi,
Nagyon szépek vagytok ezen a képen ami a nick nevedre kattintva láthatóKép GratulálokKép

A högörbe ugrálhat a 2. fázisban is, csak az a lényeg, hogy a két fázis jól elkülöníthetö legyen. Legyen egy alacsonyabb ugrálós értékeket mutató kb. 14 nap (36,2-36,6) és utána legyen egy magasabb értékeket mutató, 14 nap 36,8-37,2). Ezek persze CSAK a miheztartás végett való értékek, nem szabad öket készpénznek venni! De valahogy így.

Mamacs,
Én sem gondoltam volna, hogy megcsaltad a párod és sajnálom, hogy miránk is kissé mérges vagy. De megértem.

Sajnos az élet tud olyan dolgokat produkálni amik szenvedést, fájdalmat okoznak. Próbáld meg úgy szemlélni a dolgokat, hogy magadat kívülállóként figyeled, azt, hogy mi történt, az hogy miért vagy olyan, amilyen, vagy úgy nézni Te mit reagálnál arra a dologra ami történt és a párod helyébe képzelni magad.

Most a sírásnak, nyafogásnak, elkeseredésnek, önsajnálatnak van itt a helye. Ez nagyon jól van így és így természetes. De meg kell tanulnod ezen túllépni, erös akarattal és a gondolataidat, érzelmeidet kétségeidet összeszedni és mindenekelött TISZTA FEJJEL GONDOLKODNI! A változásnak a legföbb mércéje az, hogy felismerjük és lássuk hol csináltunk hibát, vagy éppen mások hol hibáztak (anya-apa nevelése miatt, férj viselkedése, Te tetted stb) és tanuljunk belöle. Ha már tanultál belöle és levonod a megfelelö konzekvenciákat máris "többet érsz", mert sohasem fogod mégegyszer elkövetni ugyanazt a hibát.

Nagyon bízom benne, hogy minden jóra fordul.
Puszi

Moni
mj

Ildi!
Azt lefelejtettem, hogy azóta nem foglalkozom tudatosan a tünetekkel, mert ez plussz stressz. Majd a tesztnek elhiszem, ha ott lesz a másik csík is! KépKépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Marcsi
Merre vagy???
Sien
Úgy szorítottam érted! Alapos beszámolót mindenrõl!KépKép
Lujza
lujza

VandaKép

Még nem is ábrándozom, csak érdekes a megfigyelés..Jövõ héten minden kiderül!Kép

Ildi
hercegné

Bea!

Amit Ildinek írtál, én is írhattam volna.
Nálam most már a 3. hónapja úgy van, hogy a 19-21. napokon fáj a hasam, olyan mint mensi elõtt, de azért nem annyira erõsen. Most még a derekam is fájt egy kicsit. Az is szokott egyébként mensi elõtt.
Csak tudnám mitõl vannak ezek a tünetek, mert a 21. nap után, mintha elvágták volna õket, legközelebb mensi elõtt 1-2 nappal jelentkeznek.
Én is mondtam a férjemnek, hogy ha ezt egyszer nem fogom érezni, tuti babás leszek. Ebben a hónapban már elõre rettegtem a 19. naptól. Volt is miért, mint kiderült.

Lányok! Van ötlet, hogy ez mitõl van? Mi történhet ilyenkor odabent? Nektek van ilyen?

Zsuzsu
zsuzsu

mj Kép

Köszi a dícséretet, most pirulok.
Akkor az én hõgörbém egy katasztrófa. Látni sem akarom, bár ebben a hónapban történt egy-két dolog, ami elvileg befolyásolhatta (stressz.)
Lehet, hogy nem kellene mérni, csakúgy spontán? De akkor meg nem tudom, hogy mikor...

Lányok!
Nekem még 73 napos is volt csak Norculottal jött meg. Na akkor már mindent éreztem, mig el nem küldtek UH-ra és vizsgálatokra. Sõt után is volt egy ciklusom ami megjött 36-ra és elõtte annyira fájtak a melleim és akkorák voltak mint még soha Kép Ja és a hõm is 37 volt aznap reggel. Még Anyukám is azt mondta, hogy biztos nagymama lesz.

Noémi
noémi

Noémi!

És kiderült hogy mitõl volt??

bnemethm
bnemethm

Zsuzsu

Ez már engem is régóta foglalkoztat, mindig csak arra tudok gondolni, hogy vajon ez is oka esetleg a sikertelenségnek (?), hiszen ekkor, ha a babóci esetleg összejött, a beágyazódás ideje elõtt pár nappal miért fáj ennyire. Nálam ez az érzés teljesen elválik az ovulációtól, az után kezdõdik 4-5 nappal. A különbség Hozzád képest nálam annyi, hogy nekem nem múlik el utána, hanem enyhén egészen a mensi megjöveteléig érezhetõ. Viszont! Szinte biztos vagyok benne, hogy amikor még nem próbálkoztunk, nem éreztem. -Tudom, az ember akkor kezdi el figyelni ezeket, amikor baj van, de én korábban azt sem tudtam, hanyadik napon vagyok a ciklusomnak, annyira jól viseltem az egészet.

Mindenesetre jövõ héten, amikor megyek dokihoz, megkérdezem tõle, kíváncsi vagyok, van e rá magyarázat.

Bea
Bea

Mamacs,

Én nem gondoltam semmire, csak egy kicsit bíztatni szerettelek volna, hogy ha remény van a jóvátételre és a megbocsájtásra, akkor nem szabad feladni. Nekem is elég rossz természetem van, de mióta sikerült jobban megismernem önmagam, már tudom kontrolálni. Az ember a hibáiból tanul a legtöbbet, igaz jobb lenne, ha mások hibáiból tanulnánk, de ez mint tudjuk elég nehéz.

Pusz
Alma
Alma

NoémiKép
Köszi a levelet megkaptam. Most már csak azt áruld el kérlek,hogy hogyan szúrhatnám be ide a szövegembe...?
A fotón nagyon helyesek vagytokKép

doris

Bea
Én ugyanígy érzem. Mindig ovi után 4-5 nappal és végig a mensiig. Én beágyazódási problémára gondoltam, de a dokim azt mondta, hogy olyan nincs, mert ha megtermékenyült, akkor az be is ágyazódik. Többször említettem neki ezt, de mindig ezzel a szöveggel "rázott le". Szerintem meg igenis köze van hozzá és létezik olyan, hogy nem tud beágyazódni. Két ciklussal ezelõtt késett 5 napot, még Beszti is azt mondta, hogy nagyon babásnak tûnök, de a végén iszonyú görcsökkel, meg alvadt darabokkal megjött. Na abban a hónapban pl. nem volt fájdogálás, csak talán egyszer, de az is olyan semmi volt. Most elõször kapok progi pótlást, mert az inszemes doktor bácsi mindenképpen javasolta. Hát..kíváncsi vagyok mi lesz.
Lujza
lujza

bnemeth

Õszinte leszek nem jártam utána, de tesztet nem csináltam, legalábbis úgy emlékszem.

De tuti vagyok a pszichésen produkált dolgokban. Kép

Noémi
noémi

Noémi,

Én is megkuksiztalak titeke, nagyon aranyosak és szépek vagytok. De jó, megint egy új név akihez arcot tudok kapcsolni.Kép Kép

Pusz
Alma
Alma

Noémi,
Nem találom az emil cimedet. Doris, ha lesz oly kedves megadja az enyémet és elküldenéd nekem is a görbédet?

Igen ez a 76 nap ez elég gáz. Kifejezetten anovulációs ciklus.
A véleményemet erröl inkább akkor mondanám el, ha már láttam a görbés ciklusodat is. Persze csak akkor ha nem bánod. De ide is beírhatod, ha van türelmed, úgy hogy:

Nap Érték
1. 36,5
2. 36,8
3. 36,4
stb
stb
stb.
Puszi,
Moni
mj

Doris! Kép

Szívesen és köszi!Kép

Elvileg úgy kell beszúrni, hogy leírod: image {kep}
(csak ne legyenek benne közök) és akkor a rendszer felhoz egy ablakot, ahol kiválaszthatod a fájlt és feltöltheted a képet.

Pusz
Noémi
noémi

Bea

Ezt én nem mertem eddig leírni vagy elhinni, de mintha nekem se lett volna január elõtt ilyen. (mi akkor kezdtük el a baba-projektet)
Lehet, hogy tényleg attól van, hogy ennyire figyeljük Magunkat?
Bár akkor hogy lehet, hogy mindig ugyanazokon a napokon. Én ezt elõször ebben a hónapban középidõtájt vettem észre, hogy nahát az elmúlt 2 hónapban mindig fájt a 19-21. napokon a hasam. Erre most is ugyanakkor fájt. Én már arra is gondoltam, hogy akkor lehet ovi, mert nekem hosszabb ciklusaim vannak - 30-31 napra jön meg -, de hát az sem tart három napig.
Ha Neked középidõben kezdõdik és a menzeszig tart, az lehet premenstruális szindróma is, amit a legtöbb nõ átél élete során, van akinél erõsebb tünetek vannak, van akinél kisebb.
A zebrafarmon olvashatsz róla részletesebben.

Bár egyáltalán nem biztos, hogy ez az oka.

Lányok! Várjuk ám az ötleteket!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Lányok jövök még!

Mindenkinek elküldök mindent Kép, de most egy kis munka Kép van.

Noémi
noémi

LányokKép
Most szaladok!
MóniKép
Elküldtem Noémi levelét Neked, abból láthatod a címétKép
NoémiKép
KösziKép

Mindenkinek jó pihitKép

doris

Lujza

Hát az szerintem, hogy ha megtermékenyül, akkor be is ágyazódik, elég nagy hülyeség. Azt hiszem, ha így lenne, már nem sokan lennénk ebben a topikban. Amit leírtál, hát az tényleg eléggé babás dolognak tûnt.Mindenképpen meg fogom én is kérdezni a dokitól, mi errõl a véleménye.

Zsuzsu

Hát úgy gondolom, ha az ember akaratlanul is állandóan figyeli magát, akkor esetleg észrevehet olyan dolgokat is, amire korábban nem nagy figyelmet fordított. Persze ez csak olyan dolgokra igaz, amik nem járnak nagy fájdalommal.Nálam ez biztos, hogy nem az ovi, 28-29 napos ciklusaim vannak, 14-15. napon van ovim, a hasfájás pedig a 20. napon indul. Premenstruális tünet lehet, csak akkor is úgy gondolom, hogy kicsit korai.

Bea
Bea

LujzaKép

Már én is gondoltam progihiányra is. Neked van görbéd?
És milyen? Látszik benne a progihiány? Vagy az orvos honnan állapította meg a progihiányt, csinált hormonvizsgálatot?

Zsuzsu
zsuzsu

BeaKép

Vannak nõk, akiknél a premenstruális tünet középidõben kezdõdik és a ciklus végéig tart, ez azt jelenti, hogy 2 héten keresztül!
Nálad az bõ egy hét lehet.

Nálam az a furcsa, hogy csak 2-3 napig van ez az érdekes fájdalom, majd teljesen elmúlik, teljesen jól érzem magam, nem fáj semmim, nincs felpuffadva a hasam stb és kb 10-11 nappal késõbb megjön.
Pénteken megyek orvoshoz, meginterjúvolom ez ügyben!

LujzaKép
Nálad nagyon jól alakulnak a dolgok!KépKépKép
Emlékszel, ezt a témát néhány hete mi már feszegettük. Az nagyon jó, ha most nem voltak ilyen tüneteid. Én is szeretnék már egy ilyen hónapot!
Szorítok, hogy Nálad ezen tünetek elmaradása is az inszem sikerének egyik jele legyen!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Úgy látom, mindenki haza ment. Na megyek én is.

Puszi
Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép

Én már itthon vagyokKép Csak bekukkoltam, kellemes pihit mindenkinek holnapra, vigyázzatok magatokraKép

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok!

1 honapja olvasgatlak Titeket es mindenkinek nagyon szoritok a tavolbol is. A listara valo jelentkezesem meg nem aktualis, ui. meg nem kezdtuk el a probalkozast, inkabb a tervezes fazisaban vagyunk meg, amolyan felkeszulesi idoszak...Amugy 25 eves vagyok, tavaly osszel volt az eskuvonk es augusztustol-szeptembertol indulna a projekt. Illetve ezzel kapcsolatosan van egy kerdesem Hozzatok:

1. Ha nincs meg a megfelelo rubeola ellenanyag szintem, es ezert kerek egy oltast mostanaban, akkor mennyi ido elteltevel lehet biztonsagosan probalkozni? Volt vkinek ilyen problemaja (asszem nem voltam rozsahimlos)?

2. A masik kerdes a Gynevac-kal kapcsolatos: 2. szurit kaptam meg a heten, de mar az elso utan is egy addig nem eszlelt hv-t tapasztaltam (nem folyas, csak van): tejfeher es meglehetosen suru. Hasonlo tapasztalat?

Bocs, ha tul hosszu lettem, es elore is koszi a valaszokat. Neha-neha irogatnek meg nektek.
Morgensen
morgensen

Hello,

Edi,
En is tudom, hogy van ultrahangos megoldas, csak nem tudtam, hogy ez a neve. Ennek az az elonye, hogy nincs sugarterheles.
Nem ertem, a tb miert nem tamogatja! Ha sokkal hatekonyabb ez a modszer, akkor termeszetes, hogy az ember inkabb ezt valasztana.
En meg sem kerdeztem, hogy nekem melyik lesz, annyira elkeseredtem amiatt, hogy el kellett halasztani. Most arra varok, hogy megjojjon. Nagyon remelem, hogy jovo heten mar en is tul leszek rajta. Majd gondolok rad es varom a fejlemenyeket!
A penzzel kapcsolatban nem sok okosat tudok mondani. Ugyanis egy ismeros orvoshoz jarok (ettol fuggetlenul tul nagy igyekezetet nem tapasztalok a reszerol, sajnos), igy ez nalunk maskeppen mukodik. Viszont azt hiszem, Moni emlitette, hogy ok tavaly 5ezret adtak. Szerintem ez ma is realis osszeg. (Az inflacio merteke csokkent Kép ) Foleg, ha figyelembe vesszuk, hogy a kontrasztanyagot is te fizeted!

Andy,
Koszonom a biztatast! En is tul fogom elni! Minel elobb, annal jobb! Kép

Bella
Bella

Sziasztok Lányok!!!!

Jó sokat írtatok ma...nem is tudtam még végig olvasni. Tök ideg vagyok. Ma vagyok a 4. napon tegnap már úgy tûnt múlik, a vérzés ma megint fájt a poci, és megint jobban.... na mindegy.
Én is teázgatok. Valaki írta, hogy gyógyteát iszik. Én cickafark+palástfû teát, 1:1 arányban. Állítólag rendbe rakja, amit kell. Hát remélem is.

Üdv: Hermi
Hermi

Sziasztok lányok!

MJ Moni, igen, azt hiszem igazad van, biztosan sokat kell majd várnunk ott is, hogy idõpontot kapjunk, igy aztán amint megjön legközelebb, be fogok jelenkezni!Az az egy szerencsém,hogy a dokim tavaly novemberben beküldte a papirjaimat, és ezért idén novemberig bármikor telefonálhatok, fogadni fognak.

Hermi, én is iszom a teát, pont egy hete minden nap, és nem akarom elkiabálni, de azt hiszem produkáltam egy peteérést a hétvégén, szerintem ettõl.
Ma már 36,9 volt a hõm ébredéskor, igy aztán még jobban kiváncsi vagyok holnapira,hogy megy-e még feljebb...Ha ez a tea tényleg ilyen jó hatása van, én elõirnám mindenkinek...
Na sziasztok, hajrá mindenkinek!
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Off:
A virussal kapcsolatban valaki a frissbe irt egy link-et. Ebben van 1 cikk miszeritn a virus a feladót is hamisitja.
[url=http://index.hu/tech/biztonsag/klezz/" TARGET="_top]http://index.hu/tech/biztonsag/klezz/[/url]

sziasztok
sasha

Kép
sasha

Csajok! MeglepeteeeeeesKép Van itthon vegre netunkKép Igaz, a gatyank is ramegy a telefonra, de majd meglatjukKép

Edi! Bocsika a levelert, en nem nyitottam meg egyik levelet sem, de lehet hogy ez a franya mar attol is onallositja magat amint letolti a szerverKép

Lora, Moni: a stimulalo gyogyok igenis hatnak kovetkezo honapban, nekem mar 2 doki is mondta hogy a closty a kovetkezo honapban hat igazan!

MOrgensen: asszem a rubeola oltas utan 3 honapot kell varni, tehat meg beleferKép

Pusssz: orsoly
orsoly

MorgensenKép
Legy udvozolve a korunkben. Sajna nem tudok a kerdeseidre valaszolni de az orvosod biztosan helyesen informalna. Ha gondolod probald meg Erazmusz topikjaban feltenni a kerdest. Ha lesz ideje akkor biztosan vlaszolKépSok sikert az elokeszuletekhez es kerdezz csak batranKép
BellaKép
Drukkolok, hogy mielobb megjojjon, tudom milyen rossz varni...
OrsolyKép
Klassz, hogy otthonrol is tudsz irogatni. Most en is itthonrol irok a Parom geperol.
Sien jol van, tul vannak az inszemenKép

Puszi> Doris
doris

Barbi, és te milyen teát is iszol????

Hermi
Hermi

Morgensen,
en ugyanigy ketelyek kozott voltam a rubeolaval kapcsolatban.Nem emlekezett ra az anyukam, nem volt sehol felirva stbstb. Elmentem es vertvettek tolem, az eredmenyre varnom kellett hat hetet, de kiderult, hogz atestem ezen a gyerekbetegsegen es megusztam az oltast.
Bennem is felmerult az, hogy talan jobb lenne oltatni magam, mint ellenoriztetni a dolgot, de az orvos baratnom is a verveteles verziot javasolta.
Egyebkent utana neztem akkor es megosztom Veled, hatha Neked hasznos:
Magyarorszagon 1989 ota oltasi kotelezettseg van MMR oltasra. (kanyaro, rubeola, mumpsz)Ez annyit jelent, hogy aki '89 óta Mo-n iskolai rendszerben (alapfokútól- felsõfokúig) tanul annak egy EüM rendelet értelmében meg kellett kapnia ezt az oltást.

Szerintem elõbb nézesd meg a véredben az ellenanyag szintet, ugyanis 3-4 hónapot az oltás után nem szabad teherbeesni.
Breki
Breki

Kata007!
Ide irok neked,gondolom itt is megtalaod az uzenetemet: Szoval en a hetvegen kaptam egy erdekes mailt, de helybol nem nyitom ki az ilyeneket, a felado hasonlo:

Return-path:
Received: from pd5mr1so.prod.shaw.ca
(pd5mr1so-qfe2.prod.shaw.ca [10.0.162.232]) by l-daemon
(iPlanet Messaging Server 5.1 (built Mar 12 2002))
with ESMTP id for rari@ims-ms-daemon
(ORCPT rari@shaw.ca); Fri, 26 Apr 2002 23:28:28 -0600 (MDT)
Received: from pd5mi1so.prod.shaw.ca (pd5mi1so-qfe3.prod.shaw.ca [10.0.121.70])
by l-daemon (iPlanet Messaging Server 5.1 (built May 7 2001))
with ESMTP id for rari@shaw.ca (ORCPT rari@shaw.ca)
; Fri, 26 Apr 2002 23:28:28 -0600 (MDT)
Received: from gil.axelero.hu (mail01.axelero.hu [195.228.240.76])
by l-daemon (iPlanet Messaging Server 5.1 (built May 7 2001))
with ESMTP id for rari@shaw.ca; Fri,
26 Apr 2002 23:28:27 -0600 (MDT)
Received: from Msntynnz (line-193-92.dial.matav.net [145.236.193.92])
by mail01.axelero.hu (iPlanet Messaging Server 5.1 (built Jan 30 2002))
with SMTP id for rari@shaw.ca; Sat,
27 Apr 2002 07:16:05 +0200 (MEST)
Date: Sat, 27 Apr 2002 07:15:49 +0200 (MEST)
Date-warning: Date header was inserted by mail01.axelero.hu
From: postmaster
Subject: Undeliverable mail--"so cool a flash,enjoy it"
To: rari@shaw.ca
Message-id:
MIME-version: 1.0
Content-type: multipart/alternative;
boundary="Boundary_(ID_Zeggi30my8LY8XGFUGtIRg)"

Nalam ugy jelent meg, hogy postamester volt a felado, es a targy sorban pedig: so cool a flash, enjoy it! mondat. Azt meg lattam, hogy hozzam a gajdoseni@hotmail.com cimrol jott, de sajna en sem tudom, ki is lehet ez. Bar azt hiszem teljesen mellekes, mert ugy sem ez az illeto kuldozgeti, akinek a neve van az e-amilben.

Hermi, en is palastfu-cickafark koktelt iszok, de csak egy bogrevel naponta, megyek is megcsinalom a mai adagomat.

Sziasztok
Barbi
Barbi

Jee, lehagyta az elso sort abbol a sok ossze-visszasagbol, pedig ott volt a lenyeg, hogy en is az autosoltol kaptam a levelet.
Szoval:
Return-path:
Na, en nem lettem okosabb, csak gondoltam megirom,hogy lanyok tenyleg vigyazzatok az ismeretelen levelekkel!
Na, azt hiszem mara ennyi eleg is belolemKép
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Kepzeljetek, ma vagyok a 27. ciklusnapon, a ciklusaim 28 naposak szoktak lenni. Az ebredesi hom 37,2 volt ma reggel. Nem birtam ki megvarni a holnapot, es csinaltam egy Gabriel tesztet (erzekenysege 25 mlU/ml), ami elvileg a beagyazodastol szamitott 3. napon kimutatja a pozitivitast.
KIMUTATTA!!!!! Kép Kép Kép Kép
Annyira de annyira orulok, mar 9 honap telt el miota elveteltem. Bromocriptint szedek napi 1 tbl-t 3 ciklus ota, es ugy tunik helyretette a hormonalis hatterem Kép
Most azon aggodtam be, nem kell-e szednem Duphastont, vagy a Bromo elegendo, es nem is szokas e kettot egyutt szedni? Beaggodtam, hogy biztos megfelelo szintu-e a progim...
Mar azt is irtam, hogy pont most van bakterilis fertozesem is, amira Dalacin huvelykremet hasznalok, es a tajekoztatojan azt irjak, hogy terhesseg eseten csak az orvos kifejezett utasitasara lehet hasznalni.
A dokim persze pont most van kikapcsolva, valoszinuleg maj.1 leven nem dolgozik.
Mi a velemenyetek?

kamilla
kamilla

Kamilla!

Gratulálok!KépKépKép

Nekem a doki annyak idején azt mondta, hogy az elsö 12 hétben nem igazán szoktak semmiféle fertözést kikezelni, csak akkor, ha nagyon cikis.
Viszont ugyanezt a hüvelykrémet irta fel kb. 20 hetes koromban, szintén bakteriális fertözésre. Azt mondta, biztos nem árt a babának.
Szóval kérdezz rá azért a dokidnál, de nem hiszem, hogy baj lenne!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KamillaKépKépKépKépKépKépKép

Eljen, eljen, eljenKépKépKépKépKépKépKép

Beszti tapasztalt kismama, hallgathatsz raKép, nem lesz semmi problema a babocaddal!
Holnap csutortok: gyorsan nyakon csiped a doktorbacsit es nem tagitasz, amig valami megnyugtato valaszt nem sikerul kihuznod belole!!!
Nem emlekszem mar, hogy melyikotok irta, de igaza volt: ez mar nem is eso, hanem ZAPOR!!!

Galuska, naprol napra feljebb gorbulo szajjal

(mar nem is tudom, hogy hanyadik fokozaton all: KakukkfuKép BrekiKép ZsuzsoKép BnemethmKép KamillaKép MzsperxKép CaldeaKép valamint az osszes elorehaladottabb es remenybeli kismamaKépKép )

KépKép
galuska

Hello,

Kamilla!! Kép
Szivbol gratulalok!!!! Annyira orulok!
Szerintem is az a legbiztosabb, ha kivarod a holnapot es megkerdezed az orvost.
A multkor irtam, hogy nekem is hasonlo a problemam, ami a bakterialis fertozest illeti. Egy kis remenyt adtal nekem, hogy ez nem lehet akadaly. Nagyon vigyazz magadra es minden rendben lesz!
Galuska,
Igazad van, ez mar zapor! Kar, hogy en eddig meg nem aztam el Kép
Morgensen,
En is udvozollek itt! Holnap jonnek a lanyok es biztosan tudnak okos dolgokat mondani a kerdesedre! Kép
Lora,
Nem voltam itt, igy sajnos nem ismerem a korulmenyeket. Neked szukseged volt valami "hokusz-pokuszra" a sikerhez?
Puszi
Bella
Bella

Barbi!

Nekem is lehagyta elõször a lényeget. Kép A két < ilyen jel miatt. A lényeg, hogy vigyázni kell a gyanús levelekkel. A linket, amit Sasha bemásolt, érdemes elolvasni. Onnan kiderül, hogy senki nem szívózik velünk, mert a vírus ilyen. Én már a hétvégén is leírtam persze ezt, hiszen tudjuk, hogy Gabó már nem dolgozik az Autosolnál. Én tegnap Ancsi nevében kaptam egy vírusosat. Pedig õ sem dolgozik már hetek óta. Kép Éredekes, ugye?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ha eddig nem is, most, hogy ennyien velem orultok, igazan nagyon megilletodtem Kép Kép Kép

Bella!
Allitolag, mivel tunetmentes ez a bakterialis fertozes, mar regebb ota is fennallhatott nalam, es megis sikerult Kép

Van egy jo nagy baj, de nem fizikalisan, hanem a buksimban Kép
Most, hogy sikerult, nem tudom elhinni, hogy valoban terhes vagyok, es fokent, hogy AZ IS MARADOK 9 honapig. Rettegek attol, hogy megint elvetelek. Egyszeruen nem nezem ki magambol, hogy kepes a testem ezekre a dolgokra Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok,
de jo ide jonni.
Bnemeth, Zsuzso, KamillaKépKépKép
HATALMAS GRATULA, BOLDOG 9 HONAPOT KIVANOK.

Jovo heten penteken megyek hormonvizsgalatra, kicsit felek es izgulok is hogy minden rendben legyen...Drukkoljatok majd legy szives.

Minden inszemesnek nagy nagy gratula, olyan ugyik vagytok!!!Kép

Beszti,
ugye nem felejtettem el a gorbem, lassan itt vannak a fontos napok, jo lenne tudni mit gondolsz rola.
Ma vagyok a 13.napon es reggel nyujthato nyakot(bocsi) talaltam, de szerintem ez meg korai, mert a mult honapban talan a 18. 20. nap kornyeken volt PEm??? Velemeny?

Sziasztok,
megyek, hatha akciozunkKép
Puszi,
Timici

U.i.: Doris, viragok jol vannak es TE? cseppeket szedni, ha megint elojon en egy napig ujra szedni szoktam.JO legyel, vigyazz magadra.Pussssz.T.
Timici

LányokKépSzép jó reggelt mindenkinekKép
Kamilla!KépKép Ez aztán az örömhírKép Gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánok NektekKépKép Ami pedig a félelmeidet illeti, hidd el ez a Te esetedben teljesen normális... Egy a lényeg, nem szabad kishitûnek lenned és hidd csak el bátran, hogy egy apró kis "csoda" növekszik bennedKép Ezúttal nem lesz semmi baj, csak ne marcangold MagadKépKép
TimiciKép
Köszi kérdésedKép Növénykéim "szemre" jól vannak, remélem így is maradnak... A torkom még kapar és köhögök, tehát tegnap is nyeltem a cseppeketeKép Drukkolok, hogy a hormoneredményed jó legyenKép
Inszemes LányokKép
Hogy vagytok? Ki-mit érez?
CipómamaKép
Minden rendben? Írtam Neked levelet is, megkaptad? Fel a fejjel!

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: