A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

GaluskaKépKépKép

Hol vagy? Olvasói státuszban?Kép
Hogy áll a hõd?
Írj valamit!

Off: Nálatok milyen az idõ? Itt már tombol a tavasz, sõt ahogy hallom, a hétvégén már szinte nyár lesz!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Mamacs
Off az azt jelenti, hogy témába nem illö dolgot mondd, mondjuk itt a megjöttben elkezd a virágokról beszélni.
Az On pedig azt, hogy visszatér a topik eredeti témájához.

SajnálomKép

Zsuzsu,
Igen 10 ciklusban, de elötte 5 évig csak immel-ámmal védekeztünk. Azért is kezdtem el aggódni, mert 5 év alatt még véletlenül sem csúszott be a gyerek. A 10 ciklus alatt nem szedtem semmit gyogyit. Vagyis 1x kaptam egy tüszörepesztö szurit a 8. ciklusban. Nem segített. Azelött meg 20 napig szedtem macát talán a 4. ciklusban, de nem volt kitartásom hozzá.

A páromnak tökéletes matyi lelete volt 85% célirányosan mozgó egészséges matyi. Készültem Fábiánnal a HSG-re, csak elromlott a HSG rtg gép. Aztán következö hónapban is készültem a HSG-re, de csak nem akart megjönniKépKépKép

Ezen felül Gynevac kúrát fejeztem be novemberben. Szerintem ez segített. A gynevacnak nem azonnal hat 100%-osan, hanem 3-4 hónappal késöbb. Sokan kaptunk Gynevacot novemberben (nem Fábiántól kértem!, meg sem említettem neki)és sokan lettünk babásak is 3-4 hónap múlvaKép

Puszi,
Moni
mj

Zsuzsu! Kép

Off: itt nálunk is szupi idõ van, úgy lennék kint, de itt kell bent rohadni, na nem baj, majd holnap! Kép Kép Kép
Azt nem is hallottam, hogy ilyen jó idõt mondtak hétvégére, Szilárd bácsi csak péntekig jósolt (bár másnapig se tud nagyon! erre pl. esõtt mondott délelõttre, de szerencsére nem volt!) Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Bnemethm,

Na látod! Ha sosem szokott késni és most meg nem jön meg, mi következik ebbõl, hogy baba van a dologban. Épp ezért ne idegeskedj!

Mamacs,

Nem lehet jóvátenni, visszacsinálni?

Pusz
Alma
Alma

Alma: jóvátenni még talán, de arra is csak 1% van kb. de visszacsinálni???!!!! A multat???? SOHA!Kép Bár lehetne!!! Rohadtul érzem magamKép
mamacs

Bnemethm!
Off:Gazdasági ügyintézõ vagyok.Gondolom nem kell magyarázni.Mindent én csinálok a "szorgos hangya".

Mamacs!
Nem lesz jobb ha kiöntöd a szíved nekünk?
Valamit sejtek de nem vagyok benne biztos.

Edi!
Micsoda??? Ez milyen új fajta eljárás? De miért kell neked fizetni a kontrasztanyag árát?
Én egy 5000 Ft-ot adtam tavaly.

Edi,Bella!
Hangsúlyozom nem mindenkinek fáj a HSG. Nekem pl. azért fájt mert a bal oldal el volt záródva és nem tudott tovább menni a kontraszt. Egy másik csajnak aki utánam jött egyáltalán nem fájt, de nem is volt elzáródva. Szóval túl lehet élni!

Puszi

Andy
Andy

Drága MamacsKép
A jóvátétel sokszor sokkalta többet ér, mint ha meg nem történté nyilvánítanánk a dolgokat... Tudod mindenbõl lehet ám tanulni és ne érezd Magad ennyire bûnösnek. Mindannyian követünk el hibákat... Semmi baj! Biztos vagyok benne, hogy akármi is történt Te tanultál belõle, és sosem követed majd el ue.-t a hibátKép Bízz MagadbanKépKépKép Tapasztalatból írom amit írok. Mindent helyre lehet hozni és hidd el szeretet hihetetlen erõkkel bírKépKép Drukkolok nagyon csak ne add fel!!! És egyébként biztos vagy abban, hogy ami történt, az kizárólagosan a Te hibádból esett meg? Én ebben egyáltalán nem hiszek... Nem kell erre válaszolnod, csak gondolkodj rajta és ne marcangold ÖnmagadKépKép

Puszi: Doris
doris

Mamacs,

Ha 1% esély van rá, akkor meg kell próbálni és soha fel nem adni, ha szeret elõbb-utóbb biztos meg tud neked bocsátani, pláne ha még látja is rajtad, hogy mennyire megbántad. Kitartás!!!

Pusz
Alma
Alma

Andy, Edi,
Igen, Edi valóban jól tudja. Van egy új eljárás, ami valamilyen másfajta kontrasztanyagot juttat fel mint az eredeti és ha jól tudom azt már UH-val is tudják követni, míg a régit csak rtg-vel. Sajnos az új módszert tényleg nem támogatják, ígyhát fizetni kell érte.

Ha jól emlékszem Siennek volt ilyenKép
Üdv,
Moni
mj

Bnemeth,:9
Nekem is nagyon melegem van, állandóan. (Erre a tapasztaltabbak azt mondják, hogy jó jel.)A szúrkálás ma reggelre megszünt illetve néhol, holy az egyik hol a másik oldalon, de nem jellemzõ úgy mint tegnap. Teljesen megnyugodtam, tegnap kicsit paráztam. Holnap megyek, majd csütörtökön írom, hogy mi a helyzet.
Breki
Breki

Mamacs!
Ne légy ilyen szomorú kérlek! Nem tudod elmondani, hogy mi történt? Ha tolakodó volt a kérdés, ne haragudj. Csak rossz olvasni, hogy teljesen ki vagy és szeretnénk segíteni, ha máshogy nem is tudunk, azzal hogy meghallgatunk.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

BrekiKép
De jó Nektek, hogy holnap megnézhetitek a babácskátKép Minden jót és várom ám, hogy csütörtökön leírd amit láttatokKép
SienKép
Most már biztosan túl is vagytok az egészenKépGondolunk ám Rátok isKép

doris

Breki! Kép

Úgy irigyellek!!! Kép Akkor csütörtökön izgatottan várunk majd a hirekkel! Kép
Remélem hétfõn velem is jó hireket közölnek majd! Kép
Azt mondja a kolléganõm, hogy ne hagyjam megtukászni magamat, csak UH-val vizsgáljon!
Vélemény???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Mamacs!

Írj mailt! Valahol ki kell írnod magadból, hogy mi a probléma!

Pusz Kép
Noémi
noémi

Ha leirnám mivan, hosszabb lenne mint a háboru és béke! Nem minden az én hibám, valami velemszületett, van amit örököltem és van amit belémneveltek. ennek a mixnek köszönhetõen lehet hogy elhagy a páromKép(((((((((((((((((((((((((((((((( elég ennyi?
mamacs

NoémiKép
Hogy csináltad ezt az integetõ kis figurát?Kép
BnemethmKép
Szerintem bízd ezt az orvosodra, hidd el tudni fogja mit tegyen...

doris

Doris!

Rábizom én, csak nem az orvosom, nem tudom milyen, csak az UH miatt megyek hozzá.

pusz,
bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
OK, rendben, tudni fogja a dolgátKép Nagyon-nagyon drukkolok és próbálj meg nem idegeskedni. Nehéz lesz de valahogyan csak lemorzsolódnak ezek a fránya napokKép Vigyázz nagyon MagatokraKép

doris

Doris!Kép

Értettem!!! Kép Igyekszem! Kép

Gondoltam arra is hogy azért nem jött még meg, mert idegeskedtem a melóhelyváltás miatt, de hõmérsékletet lehet idegileg produkálni???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris

Egy-két órát rászántam és a netrõl összegyûjtöttem egy csomó mosolygós figurát. Kép

Noémi
noémi

Doris! Kép

Egy-két órát rászántam és a netrõl összegyûjtöttem egy csomó mosolygós figurát. Kép

Noémi
Noémi

Elnézést Kép
noémi

hu de csönd van.
mamacs

Mindenki hazament???
De jó nektek!!! Kép
Én meg itt!! Kép

bnemethm
bnemethm

LányokKép
Ne szomizzatokKép Pár óra és mehetünk haza utána pedig szabadnap, pihi, napfényKép
NoémiKép
Köszi, csak azt még elárulod, hogy hol akadtál ezekre a pofikákra? Vagy titok?
MamacsKép
Jobban van már a lelked? RemélemKép
MarcsiKép
Levelem megkaptad?

doris

na jó itt vagyok én is csa lapitok mint a nyuszi,mert annnnyyyira fáj a hasam és haza akarok menniKép szédülök meg rosszul vagyok.
Úgy utálom ilyenkor magamKépbárcsak már vége lenne ennek a fránya mensinek.

bnemethm !

Ne idegeskedj az nem tesz jót.Ha jól emléxxxem akkor te corax-ot használtál?
Csak azért mert amikor én kismama voltam(jaj de rég volt)akkor nekem igaz egy hét késés után azonnal kimutatta és akkor már 6 napja késett.
Szerintem ismételd meg mostmár nyugodtan és megtudod hogy mi van.
Nagyon drukkolok nekedKépMa mennyi volt a hõd?
Puszi
Alice
Alice

Doris!

Nem, nincs jobbanKép
mamacs

Alice!

37,2, de hajnali három óta fenn vagyok (nem akkor mértem, hanem fél 6h-kor ahogy szoktam!)

puszi,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!Kép

Én is itt vagyok ámKép Most voltam az 5. Gynevac szurin. Az orvos javasolta a 10 beadását, úgyhogy még járni fogok.Szerinte ártani nem ártKép

bnemethKép

Olvastam mi történt, de szerintem is korán teszteltél, úgyhogy nyujodj meg, mert szerintem nincs mit izgulnod.Kép

LányokKép

Én ma vagyok a 24. ciklusnapon és ilyenkor már szoktak fájni a cickóim, de most semmi. Elvileg jövõ hét hétfõn kéne megjönnie, de most akkor mi van?

Ildi
hercegné

MamacsKép
Az idõ sokmindent megold és hidd el hamarosan a lelked is könnyebb lesz de engedd, hogy a szíved vezessen és remélem, hogy a Párocskád is ezt teszi majd.Kép
Itt van egy kis pozitív energia++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem segít majdKép

doris

Ildi
Bnemeth, Zsuzsó után most kéne gyorsan valaki harmadiknakKép
Bea
Bea

Ildi! Kép

Reméljük azért nincs tüneted, mert nem fog megjönni! Kép Kép Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

LányokKép

Ez lehet a terhesség jele? Én pont fordítva hallottam, hogy ilyenkor állítólag fájnak a cickók.
Bár igazatok lenne, de szerintem nem vagyok az, bár.....Kép)))
Akció volt tisztességesen..Kép)))))

Ildi
hercegné

Doris!

Nem mindig megoldás az idöKépKépKépKépKépKépKépKépKép
mamacs

Szerintem csak megéheztek a csajok, azért tünt el mindenki.
Én is most értem vissza ebédrõl.Kép

NoémiKép
Ezek a figurák nagyon aranyosak.

BnemethmKép
Nyugi, nyugi. Szerintem hõt nem lehet csak úgy produkálni, kivéve ha nagyon forrófejû valaki, de akkor nem lent kéne hõmérõznie, hanem valahol a feje búbján!Kép
Te meg ugye lent mérted.KépKépKép
Nem lesz semmi gond, ne aggódj, a kis picur már jól befészkelte magát és nagyon kapaszkodik ám!Kép

MoniKép
Köszi a magyarázatot. Onnantól már képben vagyok, hogy a HSG nem sikerült. Ilyen egy szerencsét, vagy úgy is mondhatnánk, hogy a sors keze volt.Kép
A Gynevacon én is gondolkodom. Azt úgye a férjnek is kapnia kell?
Szegény párom, már így is rájár a rúd. Nem fürödhet meleg vízben, pedig azt nagyon szerette + Peponent és C vitamint kell szednie minden nap. Ha most meghallja, hogy még Gynevacot is kapni fog, kiszalad a világból!Kép

Mamacs
Én is sejtem, hogy mi lehet a háttérben.
Senki nem szent, mindenki követ el hibákat, a lényeg, hogy az ember megbánja. A másiknak pedig tudni kell megbocsájtani, csak hát ez nem megy mindig olyan könnyen, valakinek több idõ kell hozzá, valakinek kevesebb. Legyél hozzá türelmes, ha szeret, maradni fog.
És amit Doris írt, azt is tartsd szem elõtt: Mindig kettõn áll a vásár. Olyan nincs, hogy az egyik mindent jól csinált, mindent megtett a kapcsolatért, soha nem hibázott, a másik pedig a fõbûnös. Ezt neki is meg kellene értenie.

Remélem, sikerül megbeszélni a dolgaitokat és rendehozni a kapcsolatotokat.

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Ezért nem akartam irni semmit! nem csaltam meg ha erre vagytok kiváncsiak! nagyon bonyolult az ügy! mindegy4 ne is foglakozzatok velem4 örüljetek brekinek, bnemethm-nek és igy tovább. majd lesz velem valahogy!
mamacs

Zsuzsu!

Hát kapaszkodjon is!! Kép De ha megszületik az elsõ lesz, hogy jól megdögönyözöm, amiért igy megtréfált!Kép

pusz,

bnemethm
bnemethm

Mamacs!

De itt mindenki mindenkivel foglalkozik, mert a cél összeköt bennünket, és a csapatszellem nagyon erõs, és igenis érdekel, hogy mi van. És probálj egy kicsit jobb képet vágni, nem bizti, hogy savanyúubit akar látni a párod!!!
Egy vidám csajnak bizti jobban örül!!

pusz,
bnemethm
bnemethm

Ildi!

nekem minden hónapban ugyanazon a napon (20.-on kezd el fájni mindenem, onnan érzem, hogy babuci még mindig nincs). Én mindig azt szoktam mondani a férjecskémnek, hogy ha egyszer nem fogok ilyenkor érezni semmit, na AKKOR jött össze. Úgyhogy minden elképzelhetõ...KépKép

Bea
Bea

MamacsKép
Én egy percig sem gondoltam, hogy megcsaltad a Párod. Azt is írtam Neked, hogy "tapasztalatból" beszélek és én sem csaltam meg soha a Páromat de hibákat azért mindannyian követünk el... Az idõ önmagában tényleg nem old meg mindent de a szeretet, egymás iránti tisztelet és törõdés igen. És ha mindketten képesek lesztek ezt szem elött tartani, akkor csak nyerhettekKép Én ezt akartam sugallni, de látom már nagyon morci vagy a jóindulatú vígasztalásoktólKép Bölcsességet, szeretetet és türelmet kívánok Nektek és remélem, hogy csütörtökre már kissé "rendezõdnek" a problémáitokKép Tudod Mi itt azért vagyunk, hogy segítséget nyújtsunk egymásnak de ezért nem szabad haragudnod RánkKép Ígérem többet egy szót sem kérdezek a lelkeddel kapcsolatban de egy valamit tudnod kell: a jószándék vezérelt engem is és a többieket is amikor faggatóztunkKép
Fel a fejjel és az ajánlatom még mindig állKép

doris

Nem tudom, ki kérdezte, de nekem nagyon érzékenyek a ciciim.
Bár, amikor azt hittem, hogy most megjön már tényleg (32. nap) akkor kevésbé fájtak és hasam is fájdogált, de aztán beerõsíttek és azóta nem bírok hason fekve aludni.
zsuzsó
zsuzsó

Bea!

Hát ez az!!!! Nekem is mindig voltak elõjelek (cicifájás, haspuffadás, fájdogálás) , de most semmi.
Mindegy még nem gondolok semmire, mert aztán nem lesz csalódásKép

ZsuzsuKép

Az én párom se kapja a Gynevacot, csak énKép

Ildi
hercegné

Bnemethm!

Nem mentünk haza csak dolgozunk.Kép

Ildi!Kép
Akkor jövõ héten te kezded el a májusi babaesõt?!Kép

Puszi

Andy
Andy

Doris!

A smiliek lelõhelye nem titok, de csomó helyrõl gyûjtöttem. Ha "altavista"-val rákeresel a "smilie"-ra, akkor kiad egy csomó honlapot. (Amúgy mail izzítva elküldöm az összeset, ha kell.)

bnemeth
Szorítok! Kép Kép Kép

mamacs Kép
Biztosan, hogy szeretnéd, hogy foglalkozzunk veled! Különben nem írtál volna ennyit sem. Kérlek fel a fejjel! Tényleg szívesen "meghallgatlak". Írj mailt! Kép Kép

Lányok!
Ez az elsõ hónap, hogy mérem a hõmet. Szerintetek tényleg fontos, hogy ha megvolt a peteérés (de mondjuk nem fogant baba), hogy kiegyensúlyozott legyen a görbe utána? Ha nem az jelentheti azt, hogy peteérésem se volt?
(Ne mááááááá!) Kép

Noémi image {kep}
noémi

AndyKép

Májusi esõ babát ígérKépKépKépKépKép

Ildi
hercegné

NoémiKép
Ok, ha lesz idõm rákeresekKép Köszi a tippet! Lényeges a hõgörbe. A ciklus második fele is ingadozhat de nem túlságosan és az a jó, ha 37 felett marad a hõ. Ha baba van, akkor menzi napján nincs zuhanás, ha van zuhanás akkor menzit jelent. Kis mértékû mozgás megengedett a második fázisbanKép
IldiKép
Nem tudok mint írni a tüneteidre csak bízakodom, hogy "attól" nincsenek Kép

doris

Ildi!

Akkor az zápor legyen és szakadjon! Kép

bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Lányok! 1000+1 bocs, hogy már megint off vagyok, de Ti nem kaptok fura mailokat?
Beszti és Erazmusz tudom, hogy igen, és én is, de már nagyon unom.
2 perce egy újabbat kaptam. Természetesen a vírusirtó azonnal karanténba helyezte, de az az érdekes, hogy Ancsi nevében jött, aki mint tudjuk, nem is dolgozik.
Az igazi feladó: evident1@interware.hu
Nem ismerõs valakinek a cím? Szerintem valakinek a munkahelyi címe. Aki felismeri, nézesse át a gépét a rendszergazdával!
Szóval jó lesz vigyázni lányok a mailokkal!!!! Ismeretlen mellékletet nem megnyitni!!!!

Tényleg mégegyszer bocs!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

DorisKép

Bizakodom, de szerintem itt mindenki azt teszi.Kép
Igaz én nem hõmérõztem, de holnaptól elkezdek.Kép
Meg ha megjön az új ciklusban is mérem majd aztán majd kiértékelitek, jó?

Ildi
hercegné

Bea, Ildi, Zsuzsó Kép
A terhességi elõjelekkel kapcsolatban szerintem minden Jel, ami a saját testünk megszokott jeleitõl eltér: gyanús lehet baba ügyben! Pl. akinek mindig fáj a melle mensi elõtt, de most nem.. vagy akár fordítva! Kinek hogy! Cáfoljatok meg! KépKépKépKép

Mamacs!
Nem vagyunk kíváncsiak, mi csak a segítségedre akartunk lenni.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: