Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú ténnyel kellett szembesulnod. ez tipikusan az az eset, amikor azt mondják, hogy lehet hogy terhesek vagyunk de nem tudunk róla, mert egy erõsebb menstruációval eltávozik. Jobb lett volna most is így igaz? De legalább következõ hónapban simán próbálkozhattok. Szerintem tartsal otthon duphastont, az orvosod biztos felír. De lehet hogy nem a progi miatt ment el a pici, hanem mert valami súlyos baja lett volna, és akkor bármilyen nehéz is ezt elfogadni, jobb ez így.
Beszti!
Nem, nem én küldtem neked levelet, viszont én is kaptam tartalom nélküli ismeretlen feladótól több emailt is. valamit sajna megnyitottam, de letöltöttem egy vírusöltõt és nem jelzett ki vírust. (a www.2f.hu-ról). Nagyon sajnálom, remélem nem lesz baja a gépeteknek. Vagy ha ellátsz engem instrukciókkal akkor megteszek minent hogy én ne terjesszem akaratomon kívül sem.
Lujza!
Én néha menstruációs görcsre emlékeztetõ hullámot érzek enyhén a hasamon, néha picit benyillal valahol vagy húzodik, vagy nyomom ha rosszul ülök.
Sien!
Nyugalommal gondolok rád, biztos ügyes leszel és szerencsére nem fájdalmas a beavatkozás
++++++++++++++de remélhetõleg annál hatásosabb. MJ!
Könyi, könyi, könyi!
Zelleres tojássalátát, vagy tojásos zellersalátát akarok csinálni
Nem elhanyagolni régi sorstársaidat!
Marcsi

, de ahogy Doris mondta, most már tudod, hogy természetes úton is bebabásodhatsz. Nem kell elkeseredni, csak kiharcolni legközelebb azt a fránya progreszteront.