A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cipómama!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú ténnyel kellett szembesulnod. ez tipikusan az az eset, amikor azt mondják, hogy lehet hogy terhesek vagyunk de nem tudunk róla, mert egy erõsebb menstruációval eltávozik. Jobb lett volna most is így igaz? De legalább következõ hónapban simán próbálkozhattok. Szerintem tartsal otthon duphastont, az orvosod biztos felír. De lehet hogy nem a progi miatt ment el a pici, hanem mert valami súlyos baja lett volna, és akkor bármilyen nehéz is ezt elfogadni, jobb ez így.

Beszti!
Nem, nem én küldtem neked levelet, viszont én is kaptam tartalom nélküli ismeretlen feladótól több emailt is. valamit sajna megnyitottam, de letöltöttem egy vírusöltõt és nem jelzett ki vírust. (a www.2f.hu-ról). Nagyon sajnálom, remélem nem lesz baja a gépeteknek. Vagy ha ellátsz engem instrukciókkal akkor megteszek minent hogy én ne terjesszem akaratomon kívül sem.

Lujza!
Én néha menstruációs görcsre emlékeztetõ hullámot érzek enyhén a hasamon, néha picit benyillal valahol vagy húzodik, vagy nyomom ha rosszul ülök.

Sien!
Nyugalommal gondolok rád, biztos ügyes leszel és szerencsére nem fájdalmas a beavatkozásKép++++++++++++++de remélhetõleg annál hatásosabb.

MJ!
Könyi, könyi, könyi!
Zelleres tojássalátát, vagy tojásos zellersalátát akarok csinálniKépNem elhanyagolni régi sorstársaidat!Kép

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Andy
Írj légyszi egy emilkét, és mesélek. Kép
Valószínûleg azért kell 2 litert innom, mert egész nap alig iszok.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Bnemethm,
Kitartás. Hol dolgozol? Vihetnék neked egy Clearblue tesztet be az irodába. Én is itt az irodában csináltam mindkét tesztemetKépKépKép

Mamacs,
Nagyon sajnálom ami történtKép, de ahogy Doris mondta, most már tudod, hogy természetes úton is bebabásodhatsz. Nem kell elkeseredni, csak kiharcolni legközelebb azt a fránya progreszteront.

Barbi,
ÉrtemKép
Szerintem jelentkezzetek be már most ebbe a központba méghozzá azért, hogy mire oda kerül a sor, addigra végigmész egy hosszú kivizsgálási folyamaton. És ha letelik a 3 hónap, máris kezdhetitek a próbálkozásokatKép Én nem vesztegetném az idömet, persze csak akkor ha van rá energiátok és érkezésetek. Különben is elöfordulhat, hogy az ilyen központokban jó 1 hónapos határidövel adnak idöpontot!!! Hívd fel öket, kérdezz rá a dolgokraKép

EdelweissKépKépKép
Ne hömérözz, felejtsd el!Kép Igaza van a dokinak! Látod, máris sokkal pozitívabban állsz hozzá a dologhoz. Csak így tovább!KépKép Ez nagyon jó!

HermiKép
Sokszor a megjött hír is jó hír ám!Kép

Kakukkfü,
Amikor a gyerek megfogan akkor már két hetes terhes vagy. Vagyis az elsö hétnek számít már az a hét mialatt a menzid meg van. A frissben viszont betöltött hetekkel számolnak. Szóval, amikor megvolt azon a héten voltál a 0. hét+x-dik napján, de ez már az elsö hétnek számít. Szóval én most a 11+1-en vagyok, ami már 12. hétnek számít.

Remélem érthetöKép, nem tudom, hogy magyarázzam el jobban. Számold úgy, hogy a mensi elsö napja az 1. hét, egy héttel késöbb a 2. hét, stb. A frissben pedig mindig 1-el kevesebbet mutat, a már betöltött hetet + az eltelt napot.

Akinél a pé nem középidöben van hanem késöbb, annak a heteknek a számát az orvos korrigálja a baba mérete alapján.

NoémiKép

Remélem mindenkinek válaszoltam akinek akartam és nem hagytam ki senkitKép
Üdv,
Moni
mj

OrsolyKép
A második tüszõrepi talán a 20. napon lehetett...
MarcsikaKép
Nem idegeskedni meg nem stresszelni ám! Tessék növesztgetni azt a babácskát de olyan nagyra, hogy csak 9 hónap múlva bújjon ám elõKépKép

Puszi: Doris
doris

Bnemethm,
Ne aggódj a hõd az magas és ott van a baba bent, csak a HCG hormon szint (mivel még korai a terhesség) kevés a vizeletben. A Clearblue tesztre pl. még az is rá van írva, hogy ez a hormon kétnaponta duplázodik, tehát ha nagyon sokat iszol akkor a vizeletben felhigul és a teszt hamis értéket ad. Tudom, hogy nem egy olcsóság, de szerintem megérné, drágább és jobb minõségû tesztet venni (próbáld kia Clearblue-t hidd el a kétségeid eloszlanak.
Vanda,Kép
A csoki ide vagy oda reggelenként mint akit fejbe vertek úgy kelek fel. Nyolc órát alszom, de ezzel együtt kotyagos vagyok. Reggel egy pohár gyümi lével és keksszel, így talán elkerül a metróban a rosszullét. A szagoktól pedig rosszul vagyok, ma pl. le kellett szállnom a villamosról.
Kata,Kép
Köszi az infót az 5. hetes terhességrõl és a vizsgálatokról. Szerintem nekem hüvelyi UH-m lesz, abból azért már csak lehet látni (legalább a petezsákot).
Kakkukfû,Kép
Megnéztem a könyveket és az utolsó menstruációhoz számolják. Ahhoz a naphoz ha mondjuk pl. kedd akkor a mindig következõ hét utáni már a betöltött heteket jelenti.
INSZEMES LÁNYOKKép Drukkolok nagyon!
Breki
Breki

Marcsiiiiiiiiiiiiii,
De hülye vagyok! Holnapra, vagyis csütörtökre megpróbálom elhozni. Csak le kell fordítanom, mert angolul vanKép és közkinccsé teszem.

Orsoly,
Nagyon szép a höd. Én leghamarabb pénteken tesztelnék. Úgy számoltam, hogy a 21. naptól vettem 14 napot, mert kb. itt repedhetett meg a másik tüszö, aminek megrepedése nem olvasható ki a görbéböl túl határozottan. Ha azonban félnél a negatív eredménytöl akkor inkább csak vasárnap, vagy hétfön.

Viszont, ha azt vesszük, hogy szerintem a 14 napot az elsö pé után kell számolni akkor holnap is tesztelhetnél, csak az valszinü nagyon-nagyon korán lenne.

Zsuzsu,
majd értesítsKép

Moni
mj

Breki! Kép

Ez a "hig" vizelet eszembejuttatott valamit, lehet, hogy kinevettek, de van egy hülye szokásom!!! Kép

Minden este úgy fexem le, hogy viszek be egy pohár innivalót, mert éjszaka mindig szomjas vagyok, és az rendszerint minden reggelre eltünik (vagyis megiszom)!
Nem kellene talán éjszaka innom mi??? (lusti vagyok kimászni éjszaka inni, ezért viszem be!!!)

Moni!
Köszi rendi vagy, te Pesten vagy nem??? Hát ha lehozod nekem ide Tbányára nagyon megköszönöm! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Orsoly!

Mivel nem tudod, hogy mikor lehetett a második, és a 14 nap magas hö utáni tesztet javasolnám: jelen esetben nálad a 22. napon kezdödött a stabil magas hö, tehát a 36. napnál elöbb nem idegesiteném magam teszttel (ekkor már maga lesz a bizonyosság, akármikor is volt tüszörepi). Csak szép nyugodtan (!) figyeld a hödet.

Marcsi!

Nem tartalmaznak virust, mert azt nekem a viruspajzs rögtön jelezné. Ugy tünik, ilyen módon ártalmatlanok. Mint irtam, valószinü valahonnan elindult, és most adja tovább a levelezölistákon magát. Nem tudom, mit lehetne csinálni, a helyzetet ott kellene elöször kezelni, ahonnan elindult. De az nem mi vagyunk, igy szorgalmasan törölgesd öket, meg feltétlenül jelezd, ha valamilyen virust is találsz.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Edelweiss!Kép
OK! Az jó lenne mert nagyon érdekel engem is.
e-mailcímem:
andim@mail.hansagif.sulinet.hu

Most megyek bérszámfejteni, mert ha itt vagyok nem lesz fizetés.

Rita!
Hol vagy?

Puszi

Andy
Andy

Bnemeth, nyugi, azzal tényleg nem mész semmire, mindenkinek rossz. Nekem sem mutatta ki az elsõ, a másodikon, amikor már majdnem egy hete késett, azon is csak halvány csík lett. Ma reggel csináltam még egyet, ma 12 napja marad ki és ma végre erõs második csík lett. Egy csomó embernek nem mutatja ki az elején. Próbálj másra gondolni... Nekem bejött.
Zsuzsó
zsuzsó

OrsolyKép

Mivel a 20. napon 18 mm-es volt a tüszõ, szerintem még várt 1-2 napot, mire megrepedt. Tehát a 21-23. napok körül repedhetett meg -szerintem. Várj még a teszteléssel néhány napot. A hõd szépen fenn van. Érzel valamit?
Egyébként Neked hány napra is szokott megjönni?

MoniKép
Rögtön írok majd, amint megtudok valamit.Kép
A zelleres tojássaláta jól hangzik, engem is érdekel a recept!

SienKépKépKépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzso!

Köszi a biztatást! Kép Nekem pénteken lesz egy hete, hogy késik (hát ha ezt nézem akkor tényleg rettenetesen korai volt a teszt!) Kép
Legkorábban hétfõn reggel tesztelek (délután megyek dokibácsihoz).

pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris, Moni: koszi a valaszaitokatKép Doris! A gorbebol tenyleg ugy tunik hogy 20. napon lehetett a 2. ovi, de ugye pont aznap voltam uh-n es meg csak 18 mm-es volt a tuszo...A 21. nap inkabb hiheto, lehet nekem nem no meg olyan nagyra? Vgay rosszul mertekKép

orsoly
orsoly

Beszti, Zsuzsu nektek is koszi, akkor valoszinu majd hetvegen tesztelek valamelyik napKép Zsuzsu: hat olyan 35-40 napos a mensim, kiszamithatatlanKép

orsoly
orsoly

mj! te azt hiszed h babás voltam? én ezt nem értem. de miböl? nem voltam az, és ha megkapom amit érdemlek, akkor nagyon sokáig/soha nem is leszek az! lehet a listárol is le kéne h vegyetek!Kép

mamacs
mamacs

Cipomama KépKép de azért minden rosszban van valami jó, természetes úton is babás tudsz lenni.KépKép

Bnemethm,

Két csík az két csík és még nem jött meg, a hõd fennt van, ez csupa jó jel.KépKép Máskor is késett már ennyit a menszid?

Pusz
Alma
Alma

Cipomama,KépKép
Nagyon sajnálom ami Veled történt.
Breki
Breki

Mamacs

Mi az a nagy bûn amit elkövettél, lehet tudni? Hátha úgy könnyebben meg tudnánk vígasztalni.
Küldök egy kis plussz energiát+++++++++++++++++++++++++

Pusz
Alma
Alma

MamacsKép
Most már nagyon izgulok érted! Légyszi írják, írtam Neked magánban is...
OrsolyKép
A hétvégi teszt jó lehet, addig kitartásKép
BrekiKép
Bár nem vagyok babás, de a tömegközlekedési eszközökrõl gyakran le kell szállnom, mert félek, hogy kitaccsolnék... Nem bírom az ápolatlan emberszagot...
BesztiKép
Varrogatsz már?
ZsuzsóKépKép
BnemethKép
Minden rendben van a cukroddal? Csak az éjjszakai ivás miatt kérdezem...

doris

Sziasztok!

Tegnap nyakig voltam melóval, nem tudtam irni, de azért olvastam ám!

BNEMETHM,
ne keseredj el, szerintem is babás vagy. Ami a rossz szokásodat illeti, én is pont ezt csinálom, meg is halnék, ha nem ihatnék éjszaka. Sõt, én ezt továbbfejlesztettem, képes vagyok az éjjel kellõs közepén felkelni pisilni, ami a férjem szerint abszurdum, azt mondja: éjjel aludni kell, nem járkálni! Jó, mi? De mit csináljak, ha feszül a hólyagom??? Fel kell kelni, nincs mese. Bár én amúgy is "törpevízmû" vagyok :-)))

ANDY,
itt vagyok, bár volna mit csinálnom (60 helyre kell boritékot cimeznem, brrr). Tegnap 1/2 6-kor mentem haza, eléggé hulla voltam.

EDELWEISS,
végre egy gyógyitóhely, ahova szivesen megy az ember... Az ilyen ritkaság, igazam van?

LÁNYOK,
holnapra behozom a görbémet (ma elfelejtettem), hátha Ti okosabban vagytok tõlem. Pénteken irtam a felfelé menõ tendenciáról, szombaton 37,3 volt (20. nap), azóta viszont 37,1. Viszont fájdogál a pocim (legjobban éppen szombaton fájt), a melleim duzzadtak, de a hõm (szerintem) nem elég magas ahhoz, hogy babás legyek. (az eddigi legmagasabb, az elõzõ ciklusokban 36,9 volt). Vagy lehet, hogy megy ez még feljebb is? Az biztos, hogy a 13. napon volt a tüszõrepi, akkor "akcióztunk" is, meg utána két nappal megint, ma pedig a 22. napom vagyon. Tudom, ennyi infótól nem lettettek gazdagabbak, de holnapra (hülye vagyok, holnap ünnep és nem dolgozunk!!!), tehát csütörtökre idepötyögöm a görbémet, és kiváncsi leszek, hogy Ti mit láttok belõle.

Bocsika, ha túl hosszú voltam!

Üdv,

KnéRita
knérita

Alma! Kép
Tavaly dec-ben nem jött meg csak jan.-ban (kimarad egy hónap), de szeptemberben hagytam abba a gyogyi szedését és ennek volt betudható az eset.
Azóta napra pontosan 30. napon megjött mindig!!

pusz,
bnemethm
bnemethm

KnéRita! Kép

Ez megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a rigolyámmal!
Kép Annyi különbséggel, hogy én csak mostanában megyek ki éjszaka wc-re ha felébredek, hogy nagyon kell (amióta nem jött meg, azóta).

Doris! Kép

Minden rendben van a cukrommal, ez egy "hülye" de kényelmes bevett szokás nálam! Kép Egyébként szerintem az a baj, hogy napközben meg nem iszom eleget, meg lehet, hogy száraz a levegõ a szobában.

pusz,
bnemethm
bnemethm

Bnemethm!

Ugye a friss kismamák topikban is ott vagy már???????)KépKépKépKépKépKépKép

Mamacs;)
mamacs

Marcsi
Nekem még ma reggel fájt egy kicsit a hasam úgy köldök magasságában, vagy egy kicsit lejjebb. Amikor behúztam a hasam, akkor szúrt, meg nyomott. Hogy alakul a hõd? Elindult felfelé?
Lujza
lujza

Mamacs! Kép

Még nem!!! Majd, ha hivatalos lesz akkor! Kép
Inkább itt esek vissza a táblázat aljára, minthogy most átköltözök és visszaköltözzek. No nem mintha nem imádnék itt lenni!!! Kép Kép Kép De csak a társaság miatt! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Végre van egy cspp idõm, úgyhogy leírom nektek, amit akartam. Lehet, hogy van aki emlékszik, hogy én nem hõmérõztem, mert stresszelt, inkább vártam. Most kiszámoltuk, hogy mikor kell akciózni, amikor is én beteg lettem és két nappas késõbb kezdtük el. Aztán egy csomószor reggel csináltuk,mert este már döglöttek voltunk, azért ügyeltem rá, hogy ne folyjon ki az összes cucc.
Ami FONTOS - bár lehet,hogy csak babona. Van egy kolléganõm, akinek a barátnõje 5 évig nem esett teherbe, majd csinált egy 3 hónapos tea kúrát és rá 3 hónapra terhes lett. Én elkezdtem csinálni és az elsõ teljes ciklusban bejött (12 üres ciklus után!!!).
A RECEPT: 1 teáskanál körömvirág, 1 teáskanál cickafarkfû és 1 teáskanál csalánlevél egy liter forrásban lévõ vízzel leönteni és 5-10 percig állni hagyni. Naponta egy litert meginni.
Zsuzsó

Ui. Én is állandóan iszom és pisilek, mindig, éjjel is. Legalább nem lesz vesekövünk. :-))
Zsuzsó
zsuzsó

Bnemethm!
Ne keseredj el, emlékszel én írtam neked a múltkor, hogy a Coraxal, amikor én használtam többen is azt mondták, hogy nem a legmegbízhatóbb. És valaki írta, hogy neki a mensi elmaradását követõen csak egy héttel mutatta ki biztosan a terhességet. A munkatársamnak nemrég született babucija, és a Corax nem mutatta ki neki, míg a Clear Blue igen. Úgyhogy nyugi!Ne idegeskegj!

Bea
Bea

Na, gyarapodik az éjszakai pisisek tábora Kép
Olyan vagyok mint a mosott kaki, a buksim is fáj!

pusz, bnemethm
bnemethm

Bea! Kép

Köszi a biztatást/vigasztalást!!! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

ZSUZSÓ!

Én is ittam gyógyteát, cickafark-palástfû-pásztortáska keveréket, reggel-este egy bögrével (csak ebben a ciklusomban), és a ciklus közepén éreztem a peteérést, amit elõtte még sosem. Tehát talán ez is segitett most, csak el kiabáljam. A csalánnal vigyázni kell, mert vizhajtó, nem szabad túlzásba vinni. A cickafark viszont minden nõi bajra jó. A palástfû meg kifejezettem a petefészekre hat, segiti a mûködését. Nem valami jó izû a kutyulék (a kényesebbek szerint ihatatlan), én mézzel ittam, ki lehetett birni, ugyebár mindent a CÉL érdekében. Ja, és én is a múlt hét óta egyfolytában szomjas vagyok. Következmény: állandó WC-re járás.

BNEMETHM,
lehet, hogy tényleg száraz a szobátok levegõje. Nálam bizti nem ez van, mert állandóan tele a párologtató, és mégis szomjas vagyok. A fejfájásra egyél egy kis szõlõcukrot (ha van a közeledben), valszeg leesett a vércukor-szinted, ez velem is sûrûn elõfordul.

Hogy csináljátok ezeket a kis vigyorgókat/szomorúakat? Megpróbáltam másolni, de nem tudja beilleszteni, brühühü

Puszó,

KnéRita
knérita

KnéRita!

A kis vigyorgó az kettõspont és után a (köz nélkül) egy ilyen), a szomorú ennek az ellenkezõje, kettõspont és(

pusz,
bnemethm
bnemethm

KnéRita!

Ettem rendesen, úgyhogy szerintem a vércukrom rendben van. A kialvatlanság lehet az oka, meg az hogy rohadt melegem van!!!! (a többiek hosszúujjuban ülnek itt, nekem meg rövidujjuban melegem van!!)

pusz,
bnemethm
bnemethm

Mamacs,
Bocsánat. Cipomamának írtam amit írtam. Most, hogy visszaolvastam, látom összekevertelek titeket. Figyelmetlen voltam. Nem, nem tudhatom, hogy babás voltál, hiszen nem adtál semmi támpontot arra, hogy mit is gondoljak.

Mindenesetre sajnálom, hogy úgy érzed itt a vége és már esélyed sincs arra, hogy babád lehessen. Csak nem magyaráztad meg miért. Vagyis annyit írtál, hogy miattad. Miattad? összevesztél pároddal? Vagy miattad mert valami olyan bajt találtak? vagy talán tényleg volt esély a babára és történt valami? Mit csinálhattál, hogy ilyen kegyetlenül büneteted magad? Szeretnék segíteni (könyörgö jel)

Persze tudom, hogy elég nehéz lehet így válaszolni, és bocsáss meg, hogy faggatózom, de nagyon érdekel, hogy mi van itt a lányokkal. Ezért is vagyok még itt, hogy drukkoljak mindenkinek.

Puszi és ha gondolod emilezhetünk is.
Moni
mj

Sziasztok,

Zsuszó, gratulálok és problémamentes babavárást kívánok.

Bnemethm, ne izgulj, nincs semmi gáz! Nem tudom írta-e már valaki, de az uh fej cserélhetö (hüvelyi, normál)

Moni, nem tudom kinek írtál a stimuláló gyógyszerekröl. Én nem így tudom. A doki azt mondta, hogy azok csak abban abban a ciklusban hatnak, amikor szedted. Tehát nincs olyan, hogy januárban szeded, semmi, februárban pedig babás leszel (a gyogyi miatt). Semmi köze hozzá. Gondolj bele, mi lenne ha hónapokig hatnának?

Cipómama, nagyon sajnálom. Kicsit szégyenlem magamat, én írtam, hogy hétfõig tutira nem lesz semmi gáz, akkor doki. Fel a fejjel, spontán összejött, máskor is képes leszel rá. És mivel nem kellett orvosi beavatkozás, nem kell egy hónapot sem kihagynotok.

Vigyázzatok magatokra, szorítok az inszemeseknek, a várományosoknak (Orsoly) és a féliösöknek.

Pusszantás, Lora
Lora

Kép
ilyen?
knérita

Bnemethm,
A fej fájásra nehogy bevegyél valamit!
Moni,
Hogy vagytok? Te soha nem írsz Magatokról!!!
Breki
Breki

KnéRita!!!
Igen!!! Ilyenre gondoltál???
bnemethm

Zsuzsó,KépKép
Gratula.
Breki
Breki

Breki! Kép

Eszem ágában sincs! Bekapcsoltam a ventilátort, igy most jobb, a fejem sem fáj annyira, meg melegem sincs!!Kép
Neked nincs meleged???? Pociszurkálás elmúlt???
VAn valami tüneted???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris!

Még nem! Most tartok a komoly tervezgetös fázisnál (gyakorlatom még nincs, igy ezek a folyamatok sokáig tartanak!Kép). Ma különben is sikeresen ideragadtam Kép a Babanetre, elöbb le kell választanom magamat!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BNEMETHM,

köszi, igen, ilyet akartam! Az volt a bibi, hogy én még közéraktam egy :-t, igy aztán nem tudta a rendszer, hogy mit is akarok én igazából....

Pussz,

KnéRita
knérita

BesztiKép
Hát csak jó tervezgetést NektekKép Ez már olyan örömteli dolog lehet...

doris

Lora,
Azt hiszem Besztitöl hallottamKép Én sohasem szedtem stimulálót, csak valami olyasmire emlékszem, hogy van olyan hogy szedés után valakinél még a következö ciklusban is érzödik a hatása, mert olyan jól reagál a gyogyikra.

Breki,
Hát nem is tudom hogy vagyok. A hétvégén az ismeröseim azt mondták, mostmár túl vagyok a nehezén és lassan el kéne múlnia a rosszulléteknek, vagy legalábbis csökkenni. Erre 3 napja minden szagtól iszonyatos hányinger tör rám, és a vasárnap délutánt végigtaccsoltam (még nem taccsoltam elötte, azt hittem megúszom nélküle). A buszon nem bírom egyes emberek szagát, meg tudom állapítani mit ettek, reggeliztek a ruhájuk szagáról (a parfümöt azt bíromKép) nekem is le kell szállnom, nomeg az utcán végigmenni? 3 napja minden szagot még jobban érzek (kutyagumi, pisi, cigaretta, kaja, kipufogó)iszonyatos. A köhögéstöl 2 napja hánynom kell, úgyhogy leszoktam a köhögésröl is.

Pénteken megyünk genetikai UH-ra a Margitba, úgyhogy egyre jobban stresszelek. Kiváncsi vagyok. Nomeg megkapom az elsö leleteimet is, amiért én aggódom az az, hogy remélem nem állapítanak meg terhességi cukorbetegséget. (Mert a védönö cukrot talált a vizeletben.)

Hát ennyit dióhéjban,
Pusszancs,
Moni
mj

MoniKép

Ha jól emlékszem, Neked a 10. ciklusban sikerült a baba.
Most írod, hogy nem kellett stimulálni a petefészkedet.
Volt valami probléma Nálatok, hogy "csak" a 10.-ben sikerült? Kellett valami gyógyit szedned?

Zsuzsu
zsuzsu

Itt vagyok ám én is!Kép

Bnemethm!

Szerintem is ha hétfõn tesztelsz egy Clearblueval az már biztos ki fogja mutatni. Ne idegeskedj hiszen nem jött meg a mensid.

Mamacs!
Nem árulod el mi a baj? Nagyon nagy?

Rita!
Én is szoktam cickafark és palástfû teát inni. Megint fogok venni hátha segít az is.
Mikor kell érted majd izgulni?

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Én is kaptam a vírusos levélbõl. Nekem Orsoly nevén jött. Kata kösz a figyelmeztetést!Kép

Bella!
Nem, nem, a HSG nem lehet borzasztó. Ilyet hallani sem akarok. Nekem ugyanis jövõ héten szerdán lesz. Valami új módszerrel, EHO HSG vagy mi. Hallottatok már róla? Csak az a bibi, hogy a TB ezt nem támogatja, meg kell venni a kontrasztanyagot, ami 18.OOO Ft. De a doki szerint sokkal jobb, mint a régi. Szerintetek?

És még az is érdekelne, hogy ti mennyi pént adtatok a dokinak a HSG-ért?

Orsoly!
Szerintem is várj még a teszttel. De nagyon drukkolok!KépKépKép

Bnemethm!
Szorítok!Kép

Mamacs!
Mit jelent az, hogy "ha megkapom amit érdemlek?"

Edi
Edi

Andy! Kép

Off.
Jól látom te is bérszámfejtõ vagy?? Kép

bnemethm
bnemethm

Andy: eléggéKép

Edi: ha az következik belõle,h nem lesz baba? A babához két ember kell!
mamacs

Mit jelent az hogy off?
mamacs

Mamacs! Kép

Hogy nem a topicba illõ téma!

pusz,
bnemethm
bnemethm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: