A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mamacs,
Mi van? Miért vagy így elkenödve? Hadd vigasztaljunk meg (könyörgö jel)
Hü maradtál a topik nevéhez?

Breki,
Igen ide is és oda is járok. Az elsö UH-t a Margitban csinálták, mert annyira türelmetlen voltam, hogy gyorsan elmentem oda, mintsem kivárjak még egy hetet!!!! Ráadásul úgyis dolgom volt Fábiánnal, le kellett mondanom a HSG-tKépKépKép

Bnemethm,
A hüvelyire menj. A hasival ilyenkor még nem látnak semmit. Hasit csak késöbb kezdenek csinálni, amikor már jóval nagyobb a gyerköc. Ilyenkor csak hüvelyivel lehet kivenni a babát, késöbb a szívhangot megállapítani, stb. A hasi nem ér semmit.

Üdv,
Moni
mj

VandaKép
Fel a fejjel, ilyenkor mindig nagyon nehéz, de nemsokára leszel Te is a 10. napon (én ma azon vagyok) és akkor lehet újra nagyon nagy erõkkel reménykedni meg "ügyködni"Kép Köszi a kérdést, nagyon-nagyon jól sikerült a hétvége. Jövõ héten sajna temetés és ez lelkileg nagyon megvisel, de túl kell lenni rajta.... A muskátlikat javaslatotok alapján ledugdostam jó minõségû földbe és most minden este beszélgetek velük, hogy jó nagyra nõjenekKép A hõm a láz és a hõemelkedés miatt nagyon cifra és ingadozó, de péntek tájékára várom a pé-t, tehát még bármi lehet. Egyébként köhögök és még mindig náthás vagyok. Újra kell szednem Timici cseppeit.
Lányok! Siennek holnap nagyon kell drukkolniKépKépCsütörtökig nem lesz net közelben, de szorítsunk NekiKép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: Doris
doris

Mamacs!
A Topic tényleg nem szûnik meg, és ha megnyugtat én még biztosan itt leszek egy darabig Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Bnemethm!

Szerintem nincs olyan, hogy rendes (hasi) UH meg hüvelyi külön, ugyanazzal a géppel (még a rosszabbakkal is) lehet mindkétféle UH-t csinálni! A dokimnak az a rutinja, hogy at elsö 12 héten hüvelyi UH-t, utána meg hasit. De ez nem géphez kötött. Ugyanzon a gépeken csinálja mindkettöt, csak más vizsgálófejjel.

Breki!

Arra, hogy rossz helyre ágyazódjon be, elég kicsi esély kb. 0,3-0,5 %! Ha neked nem volt semmiféle elözményed (krónikus gyulladás, korábbi méhenkivüli terhesség, abortusz...) akkor ezen ne gondolkozz!
Szerintem a félelmeink legtöbbször abból erednek, hogy túl sokat tudunk!Kép Fura, nem? Pl. én a fiammal semmin nem aggódtam, ugyan olvastam kismamakönyveket, ahol mindenféle volt irva, de nem találkoztam nagyon olyanokkal, akiknek tényleg lett volna valami. Itt meg azért eléggé sokat olvashatunk tragédiákról. Igaz jó hirekröl is, de azok valahogy nem olyan feltünöek, ugye?KépKép
Most már igyekszem nem idegesiteni magamat, de azért tényleg mindig jöhetnek ujabb okok arra, hogy féljen az ember. Le kell tudni kezelni.
Nálam most a legujabb: bár szültem már, de mi lesz? Természetes módon szeretnék szülni, de fogom-e birni a fájdalmat? Honnan tudom meg, hogy elkezdödött, beérünk-e a kórházba? Szóval van sok...
De még ha vannak is, igyekszem átlépni öket, és csak a jóra, szépre gondolni, és BIZAKODNI, hogy minden rendben lesz. Ez valahogy jobb érzés!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sien +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Mamacs +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Doris Köszi, neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

És mindenki +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Egy kis felvidulás, hogy gyorsabban teljenek a napok!
(Nem hari Edelweiss ugye? Kép)
Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Beszti! Kép

Köszi, kicsit alultájékozott vagyok!

Breki! Kép
Én hétfõn megyek dokihoz! Te mikor most pénteken??? Kép

bnemethm
bnemethm

Na mégegyszer:
Kép

Vanda

Kép
vanda

MamacsKép
Elveszítettem a fonalat és nem tudtam mire írtad az amit írtál? Mi a gond? Tudunk segíteni?
Ne szomizz! Mi még itt leszünk egy darabig és tudod az élet olyan, hogy sajna (szerencsére)mindíg hoz új arcokat is tehát sosem maradunk egyedülKép Ne félj ettõlKép Nem is olyan régen még egymás alatt voltunk a listában. Sajna most nincs idõm visszanézni, hogy Te hol tartasz de írd le ami bánt, szívesen meghallgatunkKép
MóniKép
Most sikerült elküldenem a levelet, mert tiszta dili van...
Lányok!
Sien ma kapta meg a tüszõrepesztõ szúrit és holnap inszem. Csütörtökön már jön és köszöni a bíztatástKép Jól esett NekiKép

doris

VandaKép

Hát kb.most én is így nézek kiKépKépKép

Alice
Alice

Szonja!
Tényleg mintha írtad volna már bocs. Igen a kúrának vége és most a mensimet várom már. Utána UH és még egy ellenõrzõ lapar. Hát hogy azután mi azt még én sem tudom biztosra, de vagy inszem vagy lombik. Ezért kérdezõsködtem az inszemrõl.

Mamacs!
Szóval én is maradok még egy darabig. Fel a fejjel!
Veled mi újság?

Sien!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi

Andy
Andy

KépKépKépKépKép Alice KépKépKépKép

Hát én is.... :

Olyan kis bárgyú arcú, beletörõdöm, elfásult, teperne is, de nem tud, inkább komótosan hajtja a napokat, mert nem tudja jobban és nem is tud jobbat!...... KépKépKépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Marcsi!

Nem tudom, mi van mostanában a gépemmel, de kapok egy csomó ismeretlen helyröl származó üres (feladóval és tárggyal (subject) rendelkezö) mélt. Általában ismeretlenektöl, de legutóbb töled (csak a mélcim volt ismerös). Tudsz róla valamit, és direkt jött (de akkor miért üres?), vagy csak egyszerüen valamilyen virus szórakozik velem? (Kata irta, hogy kapott virusos levelet, én msot sajnos nem tudom, hogy tényleg töled indult-e (és akartál irni), vagy csak megy végig a levelezörendszereken, igaz mint irtam ÜRES, tehát nem virusos, ezért fura...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

A topik nevéhez még hû vagyok, és nagyon félek, hogy még sokáig az is maradok. Ha rosszul alakulnak a dolgaim, akkor esélyem sem lesz hogy babás legyek!Kép Nem fejteném ki bõvebben, reménykedem,hogy nem alakul nagyon rosszul. Az ok sajnos én leszek, de visszacsinálni már nemtudom!Kép
mamacs

Beszti,
Köszönöm a megnyugtató sorokat.
Bnemethm, Szerdán megyek.
Mindenkinek küldök +++++++++++ energiát, mert hinni kell benne, hogy a dolgok átbillennek a jó oldalra.
Pusi:
Breki
Breki

SienKépKépKépKépKép
gondolunk Rád holnap!!!

BnemethmKép BrekiKépZsuzsóKép
Kedves Kismamák! Kérem, ne nyugtalankodjanak, ne izgassák fel Magukat felesleges dolgokkal. Használják ki még az elkövetkezõ 9 hónapot, mert utána úgysem lesz már több ilyen nyugis idõszak az életükben!KépKépKép
Szaladhatnak majd a csemeték után!

VandaKép
Jó a csiga! Remélem, egyszer õ is célba talál, aztán majd csak néz nagyokat!Kép
Az LH-teszt szerintem nagyon hasznos lesz, meg tudod majd állapítani, hogy a hõd alakulása és a teszt összhangban vannak e.

DorisKép
Gyógyulj meg hamar! Péntekre kell az erõd!KépKépKép

Szonja
Ne keseredj el ennyire! Az még nem jelent semmit, hogy elsõre nem sikerült az inszem. Majd sikerül másodjára, próbálj erre koncentrálni!

Mamacs
Sajnálom, hogy megjött.
Remélem, mihamarabb rendezõdnek a dolgaid és újra jó idõszak kezdõdik az életedben.
Az ilyen rossz korszakokban egy jó dolog van, az, hogy utána már biztos valami jó fog következni!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

VandaKép
Ari a csigabigaKép
MamacsKép
Sajnálom, hogy így le vagy tõrve. Én azért nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi komoly gond és hamarosan jobb irányba fordulnak majd a dolgaitok. Ne szomorkodjKép Örülhetünk egy csomó dolognak. Pl. szeretõ társunk van, gyermeket szeretnénk ami a világ legcsodálatosabb dolga, tul.képp egészségesek vagyunk és itt vagyunk egymásnak Mi....KépKép Tudod, minden rosszban van valami jó, csak azt nagyon nehéz észre venni, de utólag beigazolódikKép

doris

Szerintem az 5. héten még nem nagyon látszik az sem, hogy hol van. Érdemes a 6-7. hetet megvárni. Izgulni meg tényleg teljesen fölösleges, mert azon semmi nem múlik. Majd tényleg elmesélem, hogy is volt, de most annyi még a munkám.
:-((
zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok lanyok,

Mindenkinek koszonom a biztato szavakat. A helyzet az, hogy tenyleg terhes voltam, de a progiszint nem emelkedett kellokeppen es vasarnap elkezdtem verezni. (Ennek ellenere meg mindig terhesseget mutatott ma a hormonvizsgalat a dokinal, de en lattam amikor a pete "kicsuszott") Szoval 2 napig nagyon boldog voltam, bizakodo, mara kicsit beka feneke ala kerult a hangulatom.

A lenyeg az, hogy mindenkinek gratulalok aki terhes - nagyon vigyazzatok magatokra. Aki pedig tudja, hogy hormonproblemaja van/volt, az kerjen progipotlast azonnal!!!!!!

Cipomama
Cipomama

Mamacska!image {wave}

Ne csináld drága! Ne legyél ilyen lehangolt!

Bár én csak olvasgatom a lányokat itt a topikban, mert én is babára áhítozom (bár nem olyan rég, mint itt sokan), de mindig jó olvasni, ahogy egymást vígasztalják és tanácsokat adnak egymásnak.

Úgy tûnik, hogy látatlanban is nagyon szeretitek egymást.

Ha el vagy kenõdve, akkor gyere ide gyakrabban, biztosan tudnak neked segíteni, egy kis lelkitámaszt adni.

És tudod, egy dokihoz sem ártana elsétálnod. Kép

Küldök neked egy kis
noémi

.... bénáztam

szóval. Küldök Neked egy kis jóhangulatot a Dunán sok pusszanccsal!!!!

Noémi
noémi

Cipómama, kitartás. Tényleg menj el dokihoz. Kerestelek a táblázatban, de nem találtalak? Hányadik napon kezdtél el vérezni?
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok Lányok!

Látom jól kezdõdik a hét. Gratulálok az új kismamáknakKép Aztán nem aggódni ám!

Cipómama

Nagyon sajnálom. Hogyan történhet ilyen? Miért nem kaptál progit? Nem lehet elõre feliratni, és akkor mindjárt használna??????

Edelweiss

Légyszíves írj át a táblában! Azt hiszem 8c és mavan a 3. cn.

Én most ennek örülök. 1.5 éve nem jött meg ilyen pontosan, és remélem ebben a hónapban is így lesz, és még addig, amíg várnom kell a teherbeeséssel!!!!!
Szóval nem szûnik meg a topic, én is maradok még egy darabig...

Üdv mindenkinek!!!
Hermi
Hermi

Hát én teljesen le vagyok maradva!
Bnemeth, nagy gratula KépKép (bár nem volt annyira meglepõKép), Zsuzsó neked is KépKépKép

Marcsi, Lujza, Sien!
Hatalmas drukkkkkkkkkKép

Cipómama, nagyon sajnálomKépKép. Bocs hogy megkérdezem, de hogy érted, hogy láttad hogy a pete "kicsúszott"?

Mati
mati

Zsuzso,
A 4. napon kezdtem el verezni, ugyhogy ha nem teszteltem volna rogton az elso napon, akkor kesoi menstuacionak is vehettem volna a dolgot.

Mati,
Szombat ejszaka egy csepp verrel kiserve kiesett egy nyulos, tojasfeherje szeru valami. Onnantol kezdve szunt meg a mehfeszulesem es a mellhuzodas, vagyis kiesett a nem beagyazodott megtermekenyitett pete.

Hermi,
A progeszteront az ovulacio utani 4-5. naptol kell szedni. Sajnos csak orvosi ellenorzes mellett lehet..... Automatikusan nem adjak, de mostmar, leven ez a masodik vetelesem, remelem jobban odafigyelnek ram.

Cipomama
Cipomama

Sziasztok!

Bnemeth, Zsuzsó!
Nagy - nagy gratula nektek. Kép

Cipómama!
Nagyon sajnálom. Kép

Zsuzsu!
Nekem is rossz volt az LH, FSH arány (2,52, bár külön - külön mindkettõ jó volt). Endokrinológus egybõl azt mondta, hogy biztosan PCO-m van (a többi tünetem is erre utal szerinte). Másnap elrohantam UH-ra, csináltak hasit is és hüvelyit is, és az ultrahangos azt mondta, hogy nincs PCO-m. A lányok pedig felvilágosítottak, hogy ha most nincs, akkor pedig késõbb sem alakulhat ki. Kép

Pénteken voltam a hormoneredményeimmel dokinál. Nálunk progiszintet nem tudnak nézni, sajnos. De a tesztoszteron és ösztrogén szintbõl és a hõgörbémbõl arra következtetett, hogy valószínûleg a progiszintemmel van a baj. Most 10 napig szednem kell a Norcolutot, majd ha megjön az 5. naptól Clostit 5 napig. Lányok kell tudni ezekrõl a gyógyszerekrõl valamit? A Closti az aminek a szedését UH-al kell követni?

Panka

panka

Sziasztok lanyok,

Szivbol gratulalok az uj babasoknak!!! Kép Kép Kép

Bnemethm, Moni, Breki!

Mondjatok meg legyszi, hogy ti hogy szamoljatok a terhesseget, a fogantatastol, vagy az utolso mensi elso napjatol. Ez utobbi nekem nem tunik logikusnak, hiszen nem mindenkinek 28 naposak a ciklusai, es igy akar egy het elteres is lehet az igazi idoponttol.
Raadasul en pl tudom pontosan a fogantatas idopontjat.
Most akkor hogy van? En 4 vagy 6 hetes vagyok?

Koszi a valaszt,
Puszi,
Kakukkfu
kakukkfu

Gratulálok minden kismamának!

Breki!
Én 5 hetesen mentem a dokihoz, általában az elején hûvelyi uh-val nézik meg, de nálam hasi uh-t csinált mert azt mondta, hogy vékony a hasfalam vagy mi, és lehet hogy így is látszik és igaza lett. Megalápította a terhességet látta a petezsákot és bemérte a babát aki mindössze 3 mm volt. Szóval én csak egy fekete pöttyöt láttam pedig nagyon mutogatta a doki, de hát aki nem ért hozzá. Szerintem nyugodtam várhatsz még néhány hetet. Nekem azt mondta a dokim, hogy a köv vizsgálatra 4-5 hét múlva menjek vissza. Az elsõ babámmal 9 hetesen voltam uh-n és már jól látszott képet is kaptunk róla.
Egyébként a reggeli "kábaság" teljesen normális én nem csak reggelente de egész nap ilyen voltam
Mégegyszer gratulálok Kata
Kata

Lányok, köszi a szurkolást! Végre valami elkezdõdött. KépKépKép

Bnemethm, Zsuzso
Hatalmas gratula! KépKépKép
Vigyázzatok magatokra és a babócákra. Kép

Cipomama
Úgy sajnálom. Annyira szurkoltam neked. Kép

Lujza
Drukkolok Neked az inszemhez, és küldök egy kis babatapasztó sugarat. Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hermi, Alice, Vanda, Edi
Van még rajtatok kívül valaki, akinek új remények ideje kezdõdött? Annyit termeltek ma a lányok, hogy félek elsiklok valami fölött. Kép

Andy, Doris
Nagyon tetszett a Kaáli. Klassz a milliõ, és nagyon szimpatikus a doki is. Mindent részletesen elmesélt, és holnap kell mennem a dokimhoz a 3. napi hormonos vérvételre. (Azt mondta az orvos, hogy csináltassuk meg ezt a vizsgálatot ott, mert sokkal olcsóbb. Az eleje még fizetõs, aztán fizeti a TB.) Aztán csütörtökön HIV és Hepatitis szûrés az ÁNTSZ-ben. Ami nagyon tetszett, hogy nem beszélt az orvos a levegõbe. Azt mondta, hogy ha meglesz minden lelet, akkor tudja megmondani, hogy milyenek az esélyeink. Így valahogy sokkal jobban meg is bízom benne. Szóval, rövidesen indul a lombik. KépKépKép
Hú, most madarat lehet fogatni velem. Akkora kavics gördült le a szívemrõl, hogy csak na. Végre birok majd megint nyugodtan aludni. KépKép
Ja, és el vagyok tiltva a hõmérõzéstõl, és minden nap legalább 2 liter folyadékot kell innom. Ez szigorú utasítás. Hogy leszek így képben...? Bár lehet, hogy épp az a cél, hogy ne stresszeljem magamat miatta?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Húúú, lányok, ti aztán termeltetek!!! Úgy kell nekem,hogy hétvégén nem néztem be, és most egyszerre olvastam el az elmúlt három nap termését!
Hatalmas gratula a babásoknak, csak nyugisan szépen tovább is lányok!Kép
MJ Moni, úgy örülök,hogy észerevetted a beirásomat,a többiek kicsit "elsiklottak" felette. Én sosem irtam,hogy szépek voltak a görbéim, sõt...Éppen azért nem mértem sokszor a baba elõtt, mert semmi nem látszott belõle, csak heteken át két érték között ingadozott...valószinûleg akkor sem volt már rendesen peteérésem. A "jó" görbét azt az elõzõ hónapban produkáltam, csak és kivételesen. Azóta nekiálltam a teát inni, nem tudom, az mennyire tud ez bekavarni. 3 hét után volt 2 napos valami, félig mensi- szerüség, és utána szépen vissza esett a höm 36,5- 36,6 közé.Ma reggel viszont 36,8-at mértem, kiváncsi leszek a továbbiakra.
Sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy hormonális problémám van, és néha nagyon úgy érzem, megint csak gyógyszeres rásegitéssel tudnék teherbe esni.
Hétvégén kitárgyaltuk a férjemmel a dokit is, mert ahogy irtam, itt ez elég nehéz eset, valahogy úgy irnám,hogy jobb, mint a semmi...Viszont lenne egy ferility klinika, ahová elméletileg bejelentkezhetnék, de arról sincs még semmi fogalmam, milyen hely lehet. Egyelõre még úgyis várakoznunk kell a próbálkozással, igy még nincs napirenden a bejelentkezés.
Na jó, most jó sokat irtam, és tulajdonképpen csak monológ...
sziasztok
Barbi
Barbi

Edelweiss,

akkor mégegyszer megkérlek, hogy rakj le a lista aljára.

8c 3cn

Már írtam fentebb. Na de mindegy, ennyi információ között...

Hermi
Hermi

Jaj bocsi Edelweiss! Lehet, hogy nem jól értelmeztelek, és már vetted az infot, de már olyan fáradt vagyok....megyek is aludni.
Azért szurkolok Nektek, hogy minden rendben legyen és hamar meglegyen a lombik. De miért kell a 2 liter folyadék??????? (mármint az esetedben)

Hermi
Hermi

Sziasztok!

Cipomama!
Nagyon sajnálom, megértem mit érezhetsz most. Bízz benne, a legközelebb minden rendben lehet! Nem tudom, hogy hányadik babádat várod, egy kissé régen olvastalak benneteket. Saját tapasztalatból mondom, hogy nézesd meg a vércsoportod, ha nem tudod véletlenül, hogy milyen vagy. Ha Rh-, akkor azonnal szólj róla az orvosodnak, ne várj egy napot sem. Ekkor kell kapnod egy szurit! Lehet, hogy tisztában vagy ezzel, és feleslegesen írom le, de jobb a biztonság! Remélem, nem fárasztottalak a szövegemmel.
Bízom benne, hogy mihamarabb együtt mehetünk a friss kismamák közé! De nem csak veled, hanem mindenki mással is!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Beszti!

Meg tudod nézni azokban a bizonyos levelekben a részletes levélfejlécet?
Nem lepõdnék meg, ha ugyanolyan lenne mint amit vasárnap beidéztem ide.
Sajnos Gabó hiába törölt ki minket a régi munkahelyén lévõ gépbõl, benne maradtunk mégis. Ha az Autosol valami mezei levelezõprogit használ akkor igen a mélyére kell nyúlni, hogy nyoma se maradjon ott a címeinknek.
Szóval ez a cég benyelt a napokban egy vírust, ami önállósította magát.
Ha jól megfigyelitek, az újak nem is panaszkodnak ilyen mailokra. Persze mert nem ismerik Gabót, nem voltak benne Gabó címjegyzékében. Mellesleg Erazmusz is kapott...
Én is azért figyelmeztettem mindenkit, hogy vigyázzanak.
A párom dobott egy mailt a cégnek, név nélkül, mert ugye Gabót nem akarjuk belekeverni, szóval írt nekik egy pár sort, hogy nézzék át a gépüket. Háááát remélem komolyan veszik a dolgot!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hajnali három óta fenn vagyok (ki kellett mennem pisilni) és hiába erõlködtem nem tudtam visszaaludni.
Tegnap vettem egy tesztet, és mivel ez a hajnali három óra jelentette számomra az elsõ reggeli vizeletet, megcsináltam a második tesztet és........... Kép
Fogalmam nincs, hogy most mi a fészkes fene van. Ugyanis nem rögtön csikozódott be (úgy ahogy az elsõ sem). Amikor teljesen megszárad utána (hogy pontosan mikor azt nem tudom), mert talán egy kicsit elbóbiskoltam két bõgés között. A hõm reggel (amikor ált. mérni szoktam fél 6h-kor) 37,2 volt (gondolom azért mert nem aludtam rendesen).
Mensi még mindig sehol, és ezért tanácstalan vagyok!!!
Segitsetek, most mi van??? Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Szép jó reggelt MindenkinekKép
CipómamaKépSajnálom,....de van ebben egy pozitív dolog is. Inszem nélkül is babás tudsz maradni csak egy kis gyogyira lesz szükséged. Drukkolok és ma már tényleg megírom az a levlet...
EdelweissKép
Klassz dolgokat írtál a KálirólKép Az ember kedvet érez, hogy oda menjen de reméljük azért magától is beköltözik majd a pocaklakóm...
BarbiKép
Hogy érzed Magad? Meddig kell várakoznotok a következõ próbálkozásig?
MamacsKép
Mi újság Veled? Jobban vagy már?
NoémiKép
Rólad mit szabad tudnunk? Nincs kedved gyakrabban írogatni ide? Csak azért kérdem, mert mostanában az a tapasztalat, hogy akik érkeznek azok nagyon hamar "költöznek" is a ...Friss...-beKép

doris

Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett a csiga Kép

Edelweiss! Kép
Ez nagyon jó hír, végre fegyorsulnak az események és biztos kézben vagy Kép
Cipomama! Kép
Annyira sajnálom, talán jobb lett volna még nem tesztelni (de azt mi nem bírjuk ki ugye?) és most egy késõi mensinek betudhattuk volna, de így elég nehéz lehet Kép
Bnemeth!
Hanyadik napon teszteltél? Most hanyadikon vagy? És a legfontosabb, hogy milyen tesztet használtál?
Barbi! Kép
Rég írtál!! Kép
Doris! Kép
Hogy állnak a muskátlik?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda! Kép

Szombaton a 31. nap volt ma meg a 34. és 30 naposak a ciklusaim. Ez is ugyanolyan teszt volt mint a szombati Corax.
Miért van ez?? És mit jelent???
Totál magam alatt vagyok! Kép

bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
Mikor csíkozódott be? És mennyire? Ne szomorkodj! A hõd az tökéletesKép Figyu, mikor készülsz orvoshoz? Szerintem mielöbb el kéne menned. Vérvételbõl okosabbak lennénk...
Nem tudom, hogy vígasztal-e, de amikor én a 11. ciklusban úgy "éreztem", hogy babás vagyok (4 napot késett is a menzim) akkor még egy fél órával késõbb, sõt egy órával késõbb sem volt ott egy halványka csík sem pedig jó sok vizeletet tettem rá....Nincs veszve semmi!
VandaKép
Köszi kérdésed, szemre "jól" vannak. Tegnap is beszélgettem velük az erkélyen és úgy láttam hallgatnak rám. Ha kitartó leszek akkor talán meg is erõsödnek...Nem adom felKép Veled mi a helyzet?

doris

Bnemeth!
Nyugodj meg!
Ez a Corax teszt pontosan milyen típusú (csíkozódik, vagy színezõdik?), nincs rá írva, hogy mennyire érzékeny? (rá szokták írni, hogy mennyi HCG szintet érzékel -minél alacsonyabb HCG szintet érzékel, annál jobb a teszt-) Pl. a Ministick 20 m.../l(?) (a mértékegységet nem tudom).

Nem tudsz most elmenni egy patikába/gyógyszertárba/stb. venni egy Clearblue vagy Medi Lab tesztet? (Ezt a kettõt szokták a lányok dícsérni nagyon.)

Vanda

Vanda

Kép
vanda

BnemethKép
Én is erre bíztatlak. Futás a patikába és ne keseredj el!!!

doris

Doris!
Szerintem bnemeth már el is szaladt érte! Kép

Bûvöljed csak a muskátlikat, meghálálják! Kép
Munkám lesz ma is sok, de azért be-bekukkantok. Ha lesz idõm, írok majd magánban! Kép

Breki!Kép
A csoki bevált?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Doris!

Mikor csikozódott be? Nem tudom (szerintem több mint egy óra és azért ez durva), halványan. Még azon gondolkodtam, hogy a kontrollcsik elfolyt, de ennyire???

Vanda!
Ez a csikozódos (Rapi Preg). Amikor tavaly kimaradt akkor cisnáltam Medi Labot az megtréfált, mert az x idõ után becsikozódott, viszont ez a Corax ez nem, és ezért mertem most ezt venni, nehogy megint megszivasson, de ezek szerint...
Szegény páromnak még el sem mertem mondani.

Hétfõn megyek dokihoz (magán) van ott UH-ja is, biztosra akarok menni, nem akarom azt hallani, hogy "hát még nem biztos, vagy nem tudom, jöjjön vissza egy hét múlva és ha akkor sem jön meg akkor elküldöm UH-ra", na köszi ezt már hallottam egyszer.

Egyébként nincs ráirva hogy milyen érzékenységü (annyi, hogy 1 perc alatt pontos eredményt ad a mensi elmaradását követõen).

bnemethm
bnemethm

Sajna nem tudok elfutni gyógyszertárba mert be vagyok "zárva ebbe a börtönbe!!"

Most azt hiszem hétfõig pihentetem a dolgot, az lesz a legjobb! Kép

bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
Nekem egy sõt több óra után sem csíkozódott be...
Próbálj meg nem idegeskedni, bár tudom, hogy nehéz. Szerintem hazafelé vegyél egy másmilyen tesztet és reggel próbáld újra...
GittaKép
Írtam Neked a "Terhesség magzatelhalás után" topicba. Én is mérgezést kaptam az elhalt babámtól sajnos...

doris

Hello Lanyok,

Rengeteg minden tortent itt tegnap, csak kapkodom a fejem.
Mire ez a level elmegy, mar megint egy csomo mindenrol lemaradtam, ugyanis egy oraja csak olvasok! Kép
Bnemethm,
Nagyon-nagyon gratulalok neked! Meglatod, minden rendben lesz. Lehet, hogy kicsit korai volt meg a teszt. Viszont ott volt a masodik csik! Ez csak jelent valamit!
Zsuzso,
Neked is szivbol gratulalok! Vigyazz magadra!
Lujza, Marcsi,
Nektek nagyon szoritok! Olyan izgatott lettem a leirtak lattan, barcsak mar en is itt tartanek!
Vanda,
Az a csiga tegnap igazan edes volt! Hasonlo tempot erzek en is magamnal, sajnos.
Szonja,
Nem tartozik ram, hogy Jazminnak milyen problemai vannak, semmi kozom hozza. En csupan erdeklodtem, hogy mi tortenik vele, irogat-e meg ide. Koszi az infot! Mindenesetre en megis sok-sok jot kivanok neki, megerdemli! Mint ahogy itt mindannyian Kép
Cipomama, Mamacs,
Borzasztoan sajnalom! Ezeket a nehez idoszakokat valahogy tul kell elnunk, nem tehetunk mast. En nagyon drukkolok nektek! Fel a fejjel!
Lanyok,
Ennyire borzaszto a HSG? Ne oritsetek meg! Kép Nekem lehet, jovoheten lesz! Tessek addig is biztatni engem! Pleeeeeeeease
Puszi mindenkinek
Bella
Bella

Haliho Lanyok!

Gitta! Olvasd el amit Erazmusz irt a topikjaban az Rh osszeferhetetlensegrol....Olyan esetben, mint amilyen Cipomamae volt, nem kell szuri, mert az anya es a magzat vere nem erintkezik (illetve ilyenkor ugyebar meg nincs is a magzatnak vere).

Hmmm, megosztom veletek a gorbem egy reszet, kerem a tanacsokat hogy majd mikor teszteljek.

13. 36,65
14. 36,6
15. 36,65
16. 36,6
17. 36,75 UH, 15 mm-es tuszo, 13-as nyalkahartya
18. 36,8
19. 36,85
20. 36,8 UH, 18 mm-es tuszo + egy megrepedt tuszo helye, 8 mm-es nyalkahartya
21. 36,85
22. 37,05
23. 37,05
24. 37,05
25. 37,05
26. 37,00 UH, tuszo mar eltunt, 10 mm-es nyalkahartya
27. 37,00
28. 37,1
29. 37,05
30. 37,05
31. 37,05

Szerintem az elso ovi a 16. napon volt, a 2-at nem tudom pontosan. De mikor erdemes tesztelni?Kép

orsoly
orsoly

Bnemeth!
Ez fontos:
Ha 1 perc alatt pontos eredményt ad, akkor egy perc alatt, és nem egy óra alatt..
Nem véletlenül írják rá a gyártók a tesztek használati útmutatójára, hogy mennyi idõ múlva nézd meg, mert utána el KELL dobni! - mivel reakcióba lép a teszt, és hamis eredményt adhat.. A Medi Lab-al tavaly azért is jártál "úgy".
Általában 1-5 perc alatt mutatja az igazi eredményt, aztán el lehet felejteni, akármilyen színezõdést-csíkozódást mutat.

DE:
A hõd nagyon jó, és még nem jött meg. Szóval a tesztelés szerintem korai volt. Ha rám hallgatsz, veszel egy fent említett tesztet (Clearblue - ezt még nem próbáltad) és reggel (nem éjszaka!)megcsinálod. Kivárod a reakcióidõt, és ha pár percen belül ott a csík (még ha halvány is!!!) akkor a pozitív!! De egy óra múlva már ne nézegesd.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Cipomama!
Sajnálom ami veled történt.Kép

Bnemethm!
A tüneteid vannak még? Most akkor ott volt a két csík?
Figyi nem tudnál reggel tesztelni egy Clear Blueval?

Edelweiss!
Nagyon jókat írtál a Kaáliról. Milyen vizsgálatok vannak még? Én biztos bajban lennék, mert alig iszom egész nap nem hogy 2 litert! Képzeld az egyik ismerõsünknek kb. 1 hónapja volt a beültetése és úgy néz ki terhes. Szóval itt biztos sikerül majd meglátod! Én is egybõl ezt fogom választani ha a dokim javasolja.

Puszi

Andy
Andy

Bnemethm
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt. A hõd biztosan azért lett alacsonyabb. A teszt pedig lehet, hogy még mindig korai.
Próbálj megnyugodni és menj el mielõbb egy orvoshoz.
Nagyon sokat gondolok Rád és szorítok, hogy minden rendben legyen.

Cipomama
Sajnálom nagyon, ami Veled történt. Ezek után remélem, hogy nagyon komolyan fognak venni az orvosok és soha többé nem fog ilyen elõfordulni.

EdelweissKép
Annyira örülök, hogy ilyen jól siekrült a tegnapi napod a Káliban. Most már sínen vagy és óriási lendülettel haladsz afelé, hogy Hozzád is beköltözzön egy vagy két kis pocaklakó.KépKépKép

PankaKép
Köszi, amit leírtál. Így most kicsit nyugodtabb lehetek. Nekem az LH - FSH arány 2,2, tehát kicsit jobb, mint Nálad.
El szabad árulni, hogy az orvos milyen tünetekrõl beszélt, amik szerinte PCO-ra utalnak?

HermiKép
Klassz, hogy ilyen szépen rendezõdik a ciklusod.
Mire oda jutsz, hogy lehet majd próbálkoznotok, szerintem tuti rögtön sikerül majd.KépKépKép

NoémiKép
Csatlakozom Dorishoz, gyere gyakrabban, ha tudsz!Kép
Mindig örülünk, ha újak csatlakoznak Hozzánk.Kép

Nálam nem sok újság van, a hõm 1 tizedet emelkedett.
Remélem, sikerül péntekre idõpontot kapnom Fábián doktornál és akkor tõle is megkérdezem ezt a PCO dolgot.

Puszilok Mindenkit:
Zsuzsu
zsuzsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: