A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andy!

Hát vagy ma vagy holnap kellene megjönnieKép

Puszi

Alice
Alice

Sziasztok!

Edelweiss!
Dobj le légyszi az aljára. 14c 3cn. Köszi!

Délután megyek megbeszélni mikor lesz a HSG.

Marcsi!Kép
Köszi a beszámolót az inszemrõl. Gyûjtögetem a pozitív élményeket, hogy ne legyek annyira besz..va.
Végül hány tüszõd lett, vagy ezt nem lehet tudni? Még a végén egyszerre teljesíted a "3 gyerek" kormányprogramot.Kép Szerintem sikerülni fog! Iszogasd a finom borocskát és nyugi!!! Drukkolok neked nagyon!Kép

Lujza!
Neked is köszi a beszámolót, szorítok neked is!Kép Remélem a férjecskéd maximálisan betartotta az orvosi utasításokat!Kép

bnemethm!Kép
Gratulálok!KépKépKép Annyira egyértelmûek voltak a tüneteid. Mondd meg a párodnak, hogy örüljön csak bátran!Kép
És én még mindig azt mondom, hogy vond vissza a felmondásodat. Ha nem jön be, taktikázhatsz másképp.

Cipómama!
Neked is gratulálok! Halvány vagy erõs, a csík az csík.Kép

Edi
Edi

Bnemethm!

Cipomama nem tudom mivel tesztelt, csak azért írtam neki le mindezt mert a tesztekben se lehet megbízni. Remélem nála egy újabb tesztelésnél már erõs két csík lesz!Kép
Igazad van hogy ha korai a terhesség akkor egy megbízhatóbb tesztet érdemes használni. Nekem a Clear Blue-t ajánlották úgy tudom az is jó.

Andy
Andy

Lányok!

Dobjatok le az aljára.

KépAliceKép
Alice

Andy!
Itt valami félreértés van! Nálam csak 1 csõ volt és azt sem kellett bekötni, hanem bevezették a hüvelyen keresztül a méhembe! És úgy látom ez is alkati kérdés: Caldeának ugye mindig nagyon fájt, Lujzának meg se "kottyant" Kép nekem meg egy picit a méhszájnál fájt (biztos azért mert nekem méhszáj plasztikám volt)
Cipómama!
Bocsáss meg hogy eddig nem gratuláltam, de meg akartam várni amig biztos eredményt tudsz mondani! Ha a csepegtetés után 10 percel nézed a tesztet akkor valószinüleg már téves pozitiv eredményt kaphatsz, sajnálom!
Szonja
Szonja

Bnemeth, Cipomama! Gratula nektekKép

Jovika: hat ebbol a gorbebol ugy tunik, hogy nem volt meg peteeres....hol mered egyebkent?

Lanyok, ujabb kerdesKép Szal ha ebben a honapban ket peteeresem volt, ugyebar az elso ota fenn van a hom, de most a 2-tol kene szamolnom a 14 napot fenn? Es ha nem neztek volna uh-val, akkor csak azt latnam hogy mar fenn van vagy 20 napja, de megsem pozitiv esetleg a teszt? En ezt nem ertem...

orsoly
orsoly

Van itt még valaki, akinek két csíkja volt, de ki kellene találni, hogy ki. Még maga se nagyon hiszi...
Névtelen

Alice! Kép Kép Kép

Pedig annyira szoritottam!!!!

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Doris! Nekem a dokineni azt mondta, hogy sokan ramondjak az ilyen szerkezetu petefeszekre hogy PCO, pedig a szo orvosi ertelmeben veguis nem az! Ez egy genetikai eredetu betegseg, tehat olyan nincs hogy valakinek egyszer van, egyszer meg eltunik. Nekem pl 2 honapja szepen latszott uh-n a sok kis tuszo a petefeszek peremen, az uh-s mondta is, hogy PCO-ra utal, most meg egyszeruen eltuntek onnanKép

orsoly
orsoly

Kedves Névtelen!!! Kép
Szabad a gazda, ne csigázz minket! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Szonja!

Fogalmam sincs a doki milyen csövet és mennyit kötött be, de az biztos két kis szúrást éreztem. Lehet hogy itt Szegeden máshogy csinálják és ezért voltam kíváncsi hogy olyan-e az inszemnél is. Mondjuk én nem is kérdeztem meg a dokitól hogy zajlik le a HSG.

Lányok!
Úgy látom erre a hétre is lesz egy találós kérdés. Elegem van már a névtelen bejelentkezõkbõl.

Alice!Kép
Akkor már nincs mit kérdeznem.
Új ciklus, új remények.Tudod?

Puszi

Andy
Andy

Névtelen! Kép

Mégse árulod el??? Kép
bnemethm

Cipomama!

Hol vagy???
Írjál már hogy mi a helyzet.

Puszi
Alice
Alice

Lujza és MarcsiKép

Nagyon drukkoltam ám nektek hétvégénKép Remélem nemsokára lehet gratulálniKép)))

EdelweissKép

Gondolatban veled leszünk, nagyon sok sikert!Kép

Cipómama: Nagy-nagy gratula, boldog bavárástKépKépKép

ZsuzsuKép

Ma hívtam a dokit a rákszûrés és a kenet eredményéért. Azt mondta, hogy : "gyönyörûbb már nem is lehetne"Kép)))
Talán jövõ héten mehetek genetikára, de még idõpontot nem tudok.
Nem tudjátok, hogy a genetikai vizsgálat mibõl áll?

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

Kene egy tablazat, es abbol mar jobban lehetne tippelni hogy ki lehet a szerencses nevtelenKép Ket peteereses hofennlevesrol semmi velemeny?Kép

orsoly
orsoly

Én Zsuzsóra tippelek...
De jobb lenne ha elárulnád, kedves névtelen!!! Kép
Szonja
Szonja

Sziasztok lányok!

Én is itt vagyok! Szívbõl gratulálok minden újdonsül kismamának. Alig gyõztem visszaolvasni péntek délután óta a termést, ez hihetetlen, hogy már mennyi zebrás van! : - ))))
Ja, és köszönöm az infókat!!!

Hóvirág
Névtelen

Alice, Vanda
Sajnálom, hogy megjött.Kép

Vanda
Mi újság LH ügyben?
Szerintem ez segíteni fog.

IldiKép
Örülök, hogy jó lett az eredményed.Kép

EdelweissKép
Hú, most épp a dokinál vagytok, drukkolok!Kép

OrsolyKép
Lehet, hogy tényleg volt második tüszõrepi, de a hõd azt nem jelezte, vagy igen, de pont nem akkor mérted, vagy csak nagyon minimális volt. Nem tudom elégszer emlegetni Melindát, akinek szintén két tüszõrepije volt és a másodikból lett a babuci, a hõ meg nem mutatott semmit.
Melinda, bocs, biztos nagyon csuklasz már, de hát kellett Neked ilyen furcsaságot produkálnod!Kép
Szóval Orsoly, szerintem várj még egy pár napot, aztán tesztelj! Akkor már akármelyik tüszõrepi idõpontját veszed alapul, benne leszel a 10-12 napban. Hogy egyesek milyen szerencsések!Kép Két tüszõrepi egy hónapban!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sonja, nyertél.
Ma reggel már volt táblázat. Hova lett?
Most be kell fejeznem gyorsan egy munkát 1-2 óra, aztán mesélek.
zsuzsó
zsuzsó

Orsoly,
Szerintem az elsötöl kell számítani a 14 napot. Viszont a teszt azért nem mutat semmit, mert, ha volt fogamzás akkor az a második tüszöböl kellett hogy legyen (azért mert ha az elsö megtermékenyül leállt volna a 2. tüszö fejlödése), szóval akkor még nagyon korai a teszt!

Nagggggggggggggggggggyon drukkolokKépKépKép

Zsuzsu,
Mail ment Dr. Fábiánról.KépKépKép

AliceKép Sajnálom.

Doris,
Ezért kell a laparoszkópiás szövetminta, hogy 100%-ra meg tudják mondani PCO e vagy sem! Orsolynál sem volt bizti, Zsuzsunál sem bizti és nálad sem bizti, föleg azért mert van PÉ-tek nem csak egy évben 2-3x.

Névtelen?
Ne kínozz minket! Az XY rejtély is elég volt én ezt így határozottan nem szeretem. Nyaf, nyaf.... Kép
De legyen meg a Te akaratodKép, azért tippelek. Úgyis ezt várod. Hermi? Vanda? Edi? Egy kis támpontot adhatnál, bár a nick nevednek itt jobban örülne MINDENKI.

Üdv,
Moni
mj

ZsuzsóKépKépKép
Tényleg Te vagy NévtelenKép Jól értelmeztem? KépKépKépKépKép
Moni
mj

Zsuzsó,

Neked is nagy-nagy gratula. Lányok babaesõ van!Kép Kép Kép Kép

Remélem az inszemesek lesznek a következõk! Nagyon,nagyon,nagyon szorítok nektek.

Pusz
Alma
Alma

Vanda, Alice, Edi Kép Kép Kép Kép Kép,de azért tudjátok, a reményt nem adjuk fel soha!

Pusz
Alma
Alma

Lányok, csak kapkodom a fejem!Kép
ZsuzsóKép Nagy gratula, mesélj ám!!!KépKép
Orsoly, MóniKép
Köszi a véleményt... Végül is abban bízom, hogy a következõ UH-on megtudok valami konkrétumot. Addig most már fél lábon is kibíromKép Móni, elküldhetném a múlt havi görbémet, hogy megnézd ugye szerinted is volt pé-em? Meg elküldöm az elötte lévõt is ha nem gond...
OrsolyKép
Szerintem is a második tüszõrepit kéne nézned és akkor egy hét múlva már biztos eredményhez juthatsz...
VandaKép
Mi van veled?

Puszi: Doris
doris

Gratulálok Zsuzsó,KépKépKép
Hát ez aztán a babaesõ, mindekinek csak ezt kívánom.
Mj,Beszti
Kérdéseim lennének segítsetek kérlek ha tudtok:
1.Neked is szúrkált a hasad a + tesztek után?
2. Reggelenként olyan nagyon furcsán érzem magam vagy a vérnyomásom esik le vagy a vércukor szintem? Szerinted ihatok kávét sok tejjel, mert enélkül nem bírnék létezni sem?
3.Az 5 hetes UH-n mit láthat a doktor bácsi? Azt úgye igen, hogy jó helyen van-e, mert ettõl vagyok a leginkább frászban.
köszi elõre is puszi.
Breki
Breki

Doris,
Jöhet! VáromKép

ZsuzsóKép
Nagy gratulaKép

EdelweissKép
Már alig várom, hogy lássam az új pirosbetüseketKépKép a táblázatban.

Moni
mj

Zsuzsó!
Jaj de jó, éljen! Gratulálok! Kép Kép Kép
Mit kapok a helyes megfejtésért? Egy NDK levehetõs tetejû turmixgépet? Kép Kép Kép
Szonja
Szonja

Zsuzso!!! Kép
Nagy nagy gratula!!! Úgy örülök!!! Neked is harminc naposak voltak a ciklusaid???
Akkor remélem ketten elegek vagyunk mára hogy beinditsuk a babaesõt!!! Kép Kép Kép

Lányok tessék követni minket, de gyorsan!! Kép

Breki! Kép
Nekem tegnap meg ma reggel olyan furi volt a hasam, mintha fájna meg nem is, de aztán beazonositottam, hogy ezután az érzés után jön az, hogy na gyorsan wc-re, mert be...
Én reggelente csak nagyon kótyagos vagyok, meg a buksim fáj, mig magamhoz nem térek. Szerintem ha csak kávéval tudsz létezni, akkor inkább a sok tejjel, de nem biztos, hogy egy hét múlva is azt mondod,
hogy tudsz inni kávét!!! Kép
A 3. kérdésedre én is várom a tapasztaltaktól a választ! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Breki,
1. Úgy szúrkál, mintha kést döfnének belé? Ilyen nekem volt egy teljes fél napig, azóta semmi szúrkálás. Gyorsan bevettem rá magne B6-ot, hogy lazítson, de úgy tudom a szúrkálással vigyázni kell. Inkább csak tompa menzis fájdalom egy-egy rossz testhelyzetben lévö tüszentés, köhögés után vagy éppen egy jól kivitelezett orgazmus Kép után.

2. Egy kv/nap sok tejjel megengedettKépKépKép Én leszoktam róla, bár most ittam meg egy csésze fincsi kapuccccccsinót, mert azt hittem lefordulok álmomban a székröl.

3. Az 5 hetes UH-n nálam egy 7 mm hosszú, ovális foltot látott a doki, amiböl megmondta, hogy hol van és hogy az a petezsák, szívverést persze még nem láthatott, úgyhogy ne ijedj meg, teljesen normális ha nincs szívverés.

Kaptam róla egy képet isKépKépÚgyhogy te is kérhetsz! Nem áll semmiböl kinyomtatni. Ne légy frászban nyugiKépKépKép Ilyenkor igazándiból azt nézik, hogy jó helyen van e a babó, mert ha nem látszódik akkor ELKÉPZELHETÖ, hogy a tubában maradt vagy ilyesmi. De az is lehet, hogy csak játszik az anyjával és bújkálKép

Puszi,
Moni
mj

Bnemeth, Cipómama, ZsuzsóKép
Nagy-nagy gratula! Ha így folytatjuk, megszûnik a topik.Kép

Csodás idõ, csodás hírek, ennél jobban nem is kezdõdhetne a hét. Mindenkinek babásodást kívánok!Kép Lányok! Húzzatok magatokkal!Kép

Alexandra
alexandra

Moni,
Köszi a válaszokat, lenne még egy kérdésem normális ilyenkor enyhe folyás, színe (bocs) inkább a világos barnához hasonló. Kérdeztem már egy két volt kismama barátnõt, de megoszlanak a vélemények, mert volt olyan akinek az elsõ 3 hónapban enyhe rózsaszines vér i svolt és a babának nem lett semmi baja.
Lehet, hogy én aggódom túl a dolgot, de tudod nekem volt magas a prolaktinom és azóta is szedem a Bromo-t (kell is a 12. hétig) és minden testi jelre olyan élesen figyelek és vizslatom magam. Ez normális?????? Hogy érted azt, hogy a tubába ( tube-csõ) az úgyeeeeeeeee kizárt? Annak vannak elõzményei?
Breki
Breki

Zsuzsó!

Gratulálok én is neked!Kép
Remélem nem sértettelek meg, de azt hittem megint valaki szórakozik velünk névtelenül. Mégegyszer bocsika.

Edelweiss!

Mi volt a Kaáliban? Ti itt voltatok Szegeden ugye?
Telefonon kellett bejelentkeznetek és úgy kaptátok a mai idõpontot?
Jelentkezz ha tudsz!

Szonja!

Amúgy veled mizujs? Mikor lesz a következõ inszem?

Andy
Andy

Zsuzsó, Bnemeth!

Gratulálok!Kép És mindenkitõl bocs akirõl elfeledkeztem, de olyan nagy itt a forgalom, új tagok jönnek aztán babásan mennek, nem is bírom követni.Kép

MJ!
Irgum-burgum. Mikor kapom meg a zelleres receptet?

Doris!
Szerintem a gyógyszer adag miatt kellett a testsúlyom, meg azt is kérdezte, hogy milyen a mensim. Máj nem fáj a vesém. Azt mondta, hogy a megnagyobbodott petefészek meg a méhszalagok miatt valami valahogy nyomja vagy húzodik a vesém, de már vége ennek a nagy peteérési hajszának, és el is múlt. Most a gyomrom fáj, vagy az idegességtõl de az csak tudat alatti lehet, mert szerintem nem vagyok az, vagy a sok gyogyótól.

Sien, Lujza!
Ti is szedtek gyogyót inszem után?

Marcsi
Marcsi

Doris!

Köszi a jó kivánásot!KépKép
Babaszoba nincs! (Nem is baj!)
Most még a hálószobánkban fog aludni, bölcsöben (az éjszakai szopi miatt igy jobbnak tartjuk), aztán a két gyereket összeköltöztetjük (fiam szobája elég nagy hozzá), és gyerekszoba lesz!KépKép Ami azért nem lehet nagyon babás, hisz a fiam már komoly hároméves!
Ugyhogy most a pici kiságyát és környékét fogjuk babásitani (ágynemüvel, képpel), a közös gyerekszobában meg majd "keverünk", hogy mindkettöjüknek kellemes legyen!

Breki!

Kávé mehet, de a korábbiakhoz csökkentett mennyiséggel. Reggelenként furán érzed magadat? Bármi...
Szurkálás nem volt.
5 hetes Uh-n csak akkor lát a doki bármit, ha az UH készülék elég jó minöségü! De akkor látja, hogy hol van valami (petezsák, babát nem). De ha esetleg még azt mondaná, hogy nem látja, akkor sem kell megijedni! Csak kb. egy hét múlva újra menni, hogy akkor már lássa. Nem véletlenül ajánlják azt, hogy nem kell túl korán orvoshoz menni, elvileg elég lenne a 8-9. hét környékén. Persze mindenki kiváncsi, meg esetleg fél is.
Szoval aggodalomra igy elöre semmi okod!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

bnemeth, nekem 27 naposak volt az elõzõ 3-4 ciklusom (amúgy sem szokott 28-nál több lenni soha, csak ha valamilyen fertõzésre kúpot kapok). Egyébként a 29 napon nem mutatta ki a teszt, csak a 33., akkor is elég halványan.
De majd elmesélem, csak most még munka van.
Zsuzsó
zsuzsó

BrekiKép
Én azt mondanám, hogy ha magas a proli szinted és barnásozol minimálisan is kérj újra egy vérvételt, progreszteronszinttel és proliszinttel. A margitban ez megvan 1 nap alattKép úgyhogy gyors lesz. Amennyiben még mindig magas a proliszint emeld a bromot és amennyiben kevés a progi 64-et nem éri el, kérjél Duphastont is!!!

Az igaz, hogy megnö a hváladék mennyisége, sárgásabb lesz, de nem barnás. Én nem fogadnám el azt a magyarázatot, hogy ez normális, addig amig biztos nem vagyok benne jók az eredményeim. Utána megnyugodhatsz. A höd mennyi? Az is sokat elárhulhat.

Tuba=petevezetö. Sajnos, ha a baba a petevezetöbe ágyazódik be annak semmi tünete sincs egy darabig. Aztán egy hatalmas mindent elsöprö, iszonyatos fájdalom, a gyerek szétfeszíti a petevezetöt, ezáltal a fö vénát is ami mindkét petevezetékben megvan és jön a medencei vérzés, ami nem látható, de nagyon veszélyes, éppen azért mert nem látható és hamar elvérezhet a kismama. Persze ez a mai technikákkal nem következhet be mert olyan hamar elmennek a nök az UH-ra, hogy kiszürhetö a petevezetékben megtelepedett baba. Ilyenkor laparoszkópia és valószínü rámegy az ember egyik petevezetöje.

De nem hinném, hogy erröl lenne szó nálad, sem Bnemethm-nél. Ne aggódjatok lányok!KépKép Inkább örüljetek. Persze én is be voltam sz..., de azért nem kell túlaggódni a dolgot, mert nem jó!

Üdv,
Moni
mj

Marcsi
Nekem Utrogestant kell szednem holnaptól. Pénteken kell visszamennem.Megnézi a hõgörbémet, meg ilyesmi. Neked is feküdnöd kellett utána? Én 40 millió fickót kaptam Kép valamelyik csak célba talált KépKép
Mindenkinek millió pusza aki szorított értem és még szorít ! Szükségem van rá!
Lujza
lujza

Breki,
Mégcsak annyit szólnék hozzá Beszti mondandójához, hogy a Margitos UH-n több mint valószínü látszani fogKép Ugyanazzal az UH-val fogják nézni mint nekem nézték.

Bnemethm,
Nem tudom a kórházban ahová jársz milyen a felszerelés, milyen az UH gép, de próba szerencse, nem????? KépKépKép

Minden rendben lesz veletek és

CipómamaKép
Nagyon drukkolok és ha van valami eredmény légyszíves értesíts minket feltétlenülKépKépKép
Üdv,
Moni
mj

Moni! Kép
Még én sem tudom, valószinü egy alkalomra elmegyek egy olyan dokihoz, akinek van UH-ja, meg még nem döntöttem el, hogy kihez járjak.
Akinek van UH-ja a magánrendelésen, az sajna nem az itteni kórházban dolgozik, hanem valahol Bp-en, érdekes lenne oda felmennem szülni! Kép
De jövõhéten el kell mennem, akkor térünk vissza a témára a fõnökömmel, és azt mondta, hogy örülne ha baba, és örülne ha maradnék! Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Mj,
Azért egy kicsit most berezeltem rendesen, a hõm 37,4 és 37,6 között van , ma pl 37,4 vol, de tegnap reggel 37,6 volt. A proli szintem márc. közepén jól olvasod nulla volt, tehát a napi félre visszavett adag rossz nem lehet.
A hváladék sem konstans, ma pl. va, de egész hétvégén semmi és igazából oylan meghatározhatatlan színû inkább nevezném barnásnak mint sárgásnak (bocs) az egyik könyvben is azt olvastam, hogy ez elõforduló tünet. A hét közepén már többet fogok tudni, mert addigra már a doki is megnéz. Egyébként hívtam és elmondtam neki ezeket, azt mondta, hogy minimális mennyiség mivel elmaradt a menstruáció elõ szokott fordulni. Azért ezzel a méhenkívüli dologgal jól rám ijesztettél, parázok is rendesen. Szerintem minden nõnek ez az elsõ ami az eszébejut, ha hallott már róla.
Nekem elõzményem erre von. nincs, se petefészek gyuuladásom nem volt, sem korábbi terhességem és úgy tudom elég kicsi a valószínûsége, vagy tévednék?
Breki
Breki

MJ, Én a magánrendelõjébe megyek oda ahol a Fábián is rendel,(Szõlõ utca) az a gép milyen?
Breki
Breki

Doris!
Köszi kérdésed, nincs semmi velem. Azon kívül, hogy tegnap megjött 32 napra. Szerintem ez borzasztó, mert a múltkor 29 (vagy 28?) ra jött meg, és annyira örültem, hogy a Bromocriptin "rendrerázott".
Most hõmérõzök megint, majd lesz valahogy. Tudod, írtam levélben, hogy még jól is jönne, ha késõbb jönne össze a baba, de néha (mint péel ma is) elfog a vágy, hogy "most vagy soha".....

És te hogy állsz? Kép Milyen volt a hétvégén a kiruccanás? Kép

Egyébként LH tesztet még nem tudtam rendelni.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Breki,
Nem akartalak megijeszteni, bocsánat. Inkább csak úgy akartam mondanki, hogy jobb az óvatosság.

Éppen ezért kérdeztem, hogy mennyi a höd!!!!A höd szuper! Így már bizti nincs semmi problémád a hormonjaiddal!!!! KépKépKép A terhesség alatt illik minimum 37,2-37,3-at elérnie, de ezt te és Bnemethm túlszárnyaljátok! Ez nagyon jó!

Akkor valóban csak azért lehet ilyen valamike, mert a gyerek fészkelödik és ágyazódik egyre jobban és mélyebben a méhfalba. Ne aggódj.

Üdv,
Moni
mj

Moni! Kép
Ilyen korai terhességet csak hüvelyi UH-val érdemes megnézni, vagy rendes UH-val???

bnemethm
bnemethm

Breki,
Tényleg nem az volt a célom, hogy ilyesztegesselek. Nagyon sajnálom, hogy rádhoztam a parát. Azt hiszem jobb, ha eldugulok, mert egyre rosszabb lesz.

Te hoztad fel a kérdéseket a kétségeidet, és én megpróbáltam válaszolni rájuk a legjobb tudásom szerint. Bocs, de tényleg nem volt szándékomban, csak úgy gondoltam mégis jobb, ha az ember tisztában van azzal, hogy mi van egy ilyen vizsgálatnál.

Különben azért, hogy megnyugtassalak (jaj, persze tudom, hogy el kellene dugulnom) az elsö vizsgálattal nem lesz vége az aggódásnak. Persze megkönnyebbülsz aztán jön a másik kérdés, a megválaszolatlan. Most azon drukkolok, hogy a pénteki genetikai 12. heti UH-n minden rendben legyen, aztán görcsölhetsz azon, hogy az AFP-d jó legyen, aztán azon, hogy a szülésen minden rendben legyen, aztán azon, hogy eszik alszik szarik a gyerek aztán meg azért, mert elesett, leesett, megégette magát, becsukta a kezét, aztán meg azon, hogy tini lett, és utána meg azon, hogy fiúja, csaja van és utána jön az unokat és a körforgásnak sosincs vége. Ezt tartsd szem elött. Ezentúl másként fogod megélni az életedet, mert a gyereked körül fog forogni és teljesen természetes az, ha aggódsz érte! Arra kell figyelni, hogy ne csapjon át ez az aggodalom olyan szintre ami már elviselhetetlen létet eredményez.

Különben nagyon kevés esélye van, hogy rossz helyre ágyazódik a gyerekKép

Nem tudom, milyen a magánrendeléses UH, de azt gondolom elég jó lehet, mert nagyon sok orvos és páciens dolgozik vele. És egy jó diagnózis megéri azt, hogy az orvosok a saját magán helyükre egy olyan gépet vegyenek ami jó.

Nyugodtan menj el és kérlek próbálj meg lazítani.Kép

Puszi,
Moni
mj

Bnemethm
Csakis hüvelyivelKép
moni
mj

A topik nem szünik meg. Én még vagyokKép((((((((((((((((((((((((((((((((((((
mamacs

Moni! Kép
Csak azért kérdeztem, mert tudok két dokit akinek a magánrendelésen van UH-ja de az egyknek rendes a másiknak hüvelyi!

bnemethm
bnemethm

Mj,
Nehogy eldugulj, sõt "zaklatni" foglak majd a kérdéseimmel, annál is inkább mert ott szeretnék szülni ahol Te is fogsz és Te már tapasztalt leszel....
Amiket leírtál én is úgyanugy gondolom, nem szabad túl aggódni a dolgokat, de mondani mindig könnyebb....
Te nem a Fábián magánjába jársz?
A hüvelyi UH-n lehet ezeket látni, úgye?
Breki
Breki

Andy! Kép
Ez az amit nem tudok, hogy mikor lesz a következõ inszem!Kép Már irtam, hogy cisztám van és ezért csak júniusban lenne esedékes, de én annyira félek a kudarctól, hogy elõfordulhat még az is el lesz napolva!Kép
Neked is inszem lesz? Bocsi, de ezt még nem olvastam! Csak, hogy már vége a féléves kúrának!
Szonja
Szonja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: