A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tündi

Bocsesz, csak még szedem össze a gondolataim, ma kivételesen jó sokáig aludtam Kép
Jó volt végre kipihenni magam!
Hát csak megmutatták a babanetet, hogy van ilyen, és sok info van rajta, meg akiknek kisgyerekük van azoknak hasznos. Utána meg olyan helyeket mutattak, ahol klasszikus mesék vannak...

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Nyuszmusz Kép
1. A halvány csík is csík.
2. Mi ez a bizonytalanság a köbön? A múltkori tesztel nem az történt, hogy nem mutatott semmit, hanem csak órák múlva, ezen meg már a megfelelő időben megjelent a csík? Akkor mégis csak "javult" a helyzet nem? Lehet, hogy később fogant mint gondolod. Te írtad, hogy mostanában rendszertelen a ciklusod. Hétfőn kérnénk egy újabb tesztelést. Kép

Tündi Kép
Hajnali ¾ 9-re érsz a Délibe? Gyere hozzánk reggelizni. Max. 10 perc sétára lakunk onnan.
Azt hiszem tudok jönni a talira. Délelőtt biztosabb mint délután, mert, ha mégis lenne családi banzáj, akkor az ebéd lesz és arra kettőnél előbb nem kell számítani.

Képzeljétek: tegnap láttam a szomszéd 6 napos babáját. Nagyon édi. Már van egy "nagylány" nővére, aki még nincs másfél éves.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Nyuszmusz!
Lányok! segítsetek, ki volt az, aki babát várt és úgy járt a tesztekkel, hogy
1. halványka
2. negatív (!!!)
3. abszolút pozitív
vérvétel: igazi babó a pocakban.

Szóval fel a fejjel! Kép

Sziszka!
Páromnak is nagyon tetszik a hajam. Ennél több nekem nem is kell. Féltem tőle, mert szerette a hosszú hajamat, csak már nem állt sehogy.

Junko!
Jól megmagyaráztad, hogy miért nem is olyan nagyon rossz neked!
Én is így szoktam: jól kinyavalygom itt magam, s mire a végére érek, már azt magyarázom, hogy semmi bajom. Kép

Lányok!
Nem akartam azelőtt megírni nektek, mielőtt a férjemnek mondhattam volna. Szóval végre értesíthettem az eredményről.

Köszi a drukkolást! Képzelhetitek, hogy hogy remegtem a kagylóval a kezemben (párom tárgyaláson volt, nem tudott telefonálni). Persze lehet, hogy a remegés attól volt, hogy olyan szinten csuriba vágtam mindenem, hogy alig bírtam fogni a kagylót (egyedül vagyok az irodában és magamon mosolygok) Kép!

Szóval:
- a kiskatonák száma, mozgása, annak iránya: KIVÁLÓ!
- viszont több fehérvérsejtet találtak benne, ami gyulladásra utal (ez lehet teljesen tünetmentes is), ezért beutalták szegénkémet andrológushoz. Viszont azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ez a fogamzóképességet befolyásolja-e, meg az esetleges babó egészségét. De majd megkérdezzük az andrológust.
Nem dramatizálom túl, de bevallom jobb érzés lenne, ha inkább nekem lenne valami apró bajom, s neki "csak" támogatnia kellene engem.
Szóval ez val.színűleg csak apróság és nem is a babóról szól, hanem a páromról. Sajnos csak szept. 5-én tudunk elmenni andrológushoz.

Puszi:
réka
Vendég

Duddu
Szerintem már ez is jó hír, mert addig, amíg valami ki nem derül, mindig azon gondolkodik az ember (én legalábbis), hogy vajon lehet-e egyáltalán babája? Az hogy a férjed "hadseregével" minden oké, sztem megnyugtató!

Vera
reva

Ja és csináltam egy babymark tesztet Kép Vicces volt, mire kibogarásztam, hogy a használatiban írt "kiskezecske" nincs is a teszten, csak egy nagy zöld felület, ill. ami abban kék, az nekem fekete (hogy meddig mártsd), szóval biztos vmi új kiadást vettem a régi használatijával Kép És csak kontroll csík jelent meg (ami nem nagy baj, mert holnap a húgoméknál öten alszunk majd egy szobában Kép
Na majd vasárnap Kép

Vera
reva

Szia Vera!
Köszi. Szerintem is azért alapvetően ez jó hír.
Tyű, akkor tényleg ne bánd, hogy még negatív lett az LH-teszt. Nem lenne egy könnyű feladat megoldani ennyi ember között Kép. Viszont minden nap csinálj tesztet, nehogy lemaradj a pozitívról.
Nekem volt olyan, hogy reggel még csak kontroll csík volt, azaz nagyon-nagyon-nagyon halványka tesztcsík, este volt abszolút pozitív, másnap reggelre pedig negatív lett. Szóval csak azt akarom mondani, hogy rövid ideig mutatja csak ki az LH-csúcsot szerintem.

réka
Vendég

Sziasztok Kép
Nincs időm visszaolvasni, csak ezt az oldalt Kép

TündiKép
3. cn-on vagyok. Hurrá, ha szept végén megjön megint, kkor keezdjük a következő lombikot Kép
Tök jók a hormoneredményeid. Remélem minden vizsgálaton ilyen jó eredmények lesznek és beköltözik végre az a pocaklakó.

Duddu Kép
Jó a hajad Kép

Nyuszmusz Kép
A halvány csík is csík. 2 nap múlva erősebb lesz meglátod Kép

wish

Sziasztok,
hú, megebédeltem és most olyan rosszúl vagyok Kép

Tündi: nagyon szép amit írtál a bizalomról, még a könnyeim is potyogtak, mert annyira igazad van! Ha itt a babó, akkor Õ már egy élő valaki, akinek én leszek az anyukája és nehogymá pont én legyek az, aki nem hisz neki! Egyébként most nyugodtabb vagyok, mert beszéltem egy bnőmmel, akivel fiammal való terhsséget minden részletében kitárgyaltunk. Megvan neki a régi levelezésünk és felvilágosított, hogy vele is csak a 33. napon csináltam tesztet és akkor lett pozitív!

Junkó: naná, hogy megőrülök az izgalomtól, de mégegy átvirrasztott éjszakát nem szeretnék, így próbálok kikapcsolni.

Majcsi:Te is zuglói vagy?? Merre laksz? Jujj, ha még ott laknánk, jövőre sétáltathatnánk együtt Dudduval a babáinkat Kép

Duddu: óriási gratula a férjed készletéhez! Dagad a keble? Kép Azért nagy kő esett le a szívedről, igaz?

Reva:ez a babymark-os sztori nekem kínai Kép Az az amit olyan nagyon nagy dobozban árulnak? Azt minden nap meg kell csinálni?

Megyek megint pisilni, még jó hogy nem kell érte fizetni, mert már gazdag lenne a vécésnéni!

Szió
nyuszmusz

Wish!
Köszi Kép
Végre örülhetünk is annak, hogy valakinek megjött! Szuper! És hipp-hopp itt a szeptember vége! Szurkolok!

réka (dudu)
Vendég

Duddu: a gyulladáshoz csak annyi, ha a férfiak egy kicsit is úgy műkszenek, mint a nők, akkor erről annyit, hogy a középiskolai vizeletvizsgálaton minden évben a 25 lányból kb. 2 volt, akinél ne találtak volna valamilyen gyulladásra utaló jelet. Azért arra a vizsgálatra kisérd el párod, mert szerintem elég ilyesztő lehet ez egy férfi számára.

Wish: de jó lenne, bár nem tudom eldönteni mikor tesztetljek újra.
nyuszmusz

Nyuszmusz!
Köszi a gratulát. Igen, jól esett neki. Ez a kis gyulladás azért zavarja kicsit, de hamar megoldjuk azt is.

Ja, el is felejtettem válaszolni:
Igen, mi is Zuglóban lakunk az Öv u.-Telepes u. sarkán. Hát ti?
Szép kép az együtt sétálgatás, csak a bibi ott van, hogy mi még nem vagyunk ennyire esélyesek, mint TI!!! Mármint ami a hamarosan születendő babóra vonatkozik. Nna ezt jól megaszon'tam.

Örülök, hogy nyugodtabb vagy. Miért nem veszel egy Qupido tesztet? Az már tutti kimutatná. És ez az állandó pisilés....!!

réka (dudu)
Vendég

Tündi, hát ez az, teljesen egyetértek Veled!! Én nem akartam clostit, csak utrot, de mindenki azt mondja, hogy azt együtt adják, mert a closti endogén módon, belülről emeli meg a hormonszinteket, míg a kívülről bevitt progeszteron, az utro, nem szívódik fel ill. hasznosul olyan jól. Ennek bedőltem, meg annak, hogy azt mondta a doki, hogy a hiperprolaktémia és a ciklus végi alacsony progim mellett ha van is peteérésem, az nem olyan jó minőségű, ezért jót fog tenni a closti. És örültem, hogy csak napi 1-et írt fel, gondoltam, azt tényleg ki lehet bírni. Viszont feszül, meg puffad a hasam ciklus elején a clostitól, a végén az utrotól, és ezért gondolkoztam a kihagyáson, de nem teszem/tenném könnyű szívvel, mert veszélyes lehet. A dokim meg úgy meglepett az emeléssel hogy nem tudtam mit válaszolni, felhívni emiatt nem szeretném, bemenni meg több óra, mert iszonyú sorok vannak. Most eldöntöm egyedül, hogy mi legyen. (Szóval Nyuszmusz szegény doki mit sem tud eretnek gondolataimról...:-)))

Dudu, írok Neked majd szívesen privátban a hormonokról, sajnos ma 2-kor el kell mennem, otthon meg nincs net, így legközelebb hétfőn leszek babanet-közelben, de majd akkor írok, OK? Képet is megpróbálok feltenni, majd kitalálok valamit.:-))) Örülök, hogy jók az eredményei a párodnak, remélem babavárásban is egyfelé megy a sorsunk, éljenek a nyári babák :-))))

Nyuszmusz, nem tudom, fogok-e még tesztelni, most olyan, mintha mindjárt megjönne, ha holnap reggelig nem jön meg, csinálok még egy tesztet, és ha negatív, abbahagyom szépen az utrot, hadd jöjjön meg rendesen.

OFF
Szisszka, nem semmi, hogy ilyen gyorsan nő a hajad, én sajnos mindig vissza kell, hogy vágassam a végét, általában hátközépig ér, és valóban kellene újítani, de elég nyuszi voltam eddig hozzá. Na, majd most :-))))
ON

Szép napot és hétvégét mindenkinek, ha már esetleg nem tudnék többet írni:

Réka
korek

Nyuszmusz!
Jól keresztbe írogatunk.
Persze, tudom, hogy mindenki hordoz ilyesmiket magában. A lényeg, hogy nézze meg egy orvos is, aztán kész. Az meg nem is volt kérdés, hogy elkísérjem. Minden ilyen helyre együtt megyünk. Kép
Vendég

Réka!
Neked is nagyon szép hétvégét!
És azért szép csendben, de nagyon drukkolunk Nektek!
És várunk hétfőn a hírekkel!

réka (dudu)
Vendég

Duddu
Az egyik barátosném, akivel együtt dolgoztam, mikor még Pesten dolgoztam, szóval ő is a Telepes utcában lakik, a fia Dávid, ő pedig Anna! Nem ismered véletlenül?
Vera
reva

Réka!
És köszi, ha hétfőn írsz, az is nagyon jó. Csak hogy csillapítsd tudásszomjam! Addig majd kérdezem Tündit.
Remélem jó lesz a hajad! Én olyan jól érzem magam tőle!

réka (dudu)
Vendég

Nyuszmusz
Nem zuglói vagyok. A vár alatt lakunk. De ettől még sétáltathatjuk együtt a babákat. Ha, csak ennyin múlik....... Kép

Duddu
Jó lett a hajad. Kép A férjed eredménye meg a lehető legjobb.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vera!
Nem, sajnos nem ismerem. Azért a Telepes u. elég hosszú ám.
réka (dudu)
Vendég

Sziasztok,
Wish: elfelejtettem írni, hogy gratulálok a menzihez, gondolom most nagyon vártad. Végülis hány napra jött meg? Vagy ez a lombik miatt kiszámíthatatlan?

Duddu: mi csak laktunk Zuglóban, tavasszal elköltöztünk Óbudára. Az Öv utcát tudom merre van, arra nagyon sokat bringáztam, de nem ugrik be a Telepes utca. Az kertesházas rész nem?
Ha 5-6 hónap külömbség lesz csak a babáink között, akkor még baba-mama jógára is járhatunk együtt, szóval ne mondj nekem ilyeneket, hogy nem lehet közös séta! Kép Köszi a tippet, de még várok a teszttel, nem akarok megint pénzt kidobni.

Korek: nem értek hozzá, de szerintem ha Te is ilyen halványcsíkosat produkálsz, ne hagyd abba a gyógyszert! Írják a lányok, hogy ez veszélyes lehet, így szerintem míg meg nem jön, vagy doki azt nem mondja, hogy nem vagy terhes, addig szedd csak tovább. Ez már csak 1-2 hét!
Barátnőm is csinált két negatív tesztet, de nem jött meg neki, és csak UH-al tudták megállapítani a terhességet. Nem tudott mihez számolni, mert össze-visza jött meg neki. Na hú de okos és optimista lettem hírtelen, csak el ne olvassátok újra a korábbi leveleimet!

De mennék már haza!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Na jó, meg azt sem tudom, hogy hány szám, meg hát így belegondolva én "csak" Egerben lakom, de még a szomszéd lépcsőházban sem ismerek senkit Kép Bár az átlagéletkor az utcánkban (5 négyemeletes bérház) 70-80 év Kép

Vera
reva

Nyuszmusz!
Remélem nem lesz 5-6 hónap, annyit már nagyon nem akarok várni. És akkor már nem is lenne min évődnünk itt.
Az a jóga érdekelni fog majd. Helyileg hol van?

A Telepes u. már majdnem a Csömöri útnál van, azzal párhuzamos. Kertes házas környék, de mi sajnos nem abban lakunk, hanem egy "frissen" felhúzott 4 emeletesben a Porcelángyár helyén.

Megértem a teszt-dolgot. Főleg, hogy a Qupido az egyik legdrágább: 1600 Ft.

Mindjárt vége a napnak!

Vera!
Hát igen, ez a Pest nem arról híres, hogy ismerik egymást az emberek. Örülhetek, ha köszönnek. Én rendszeresen azzal szórakozom, hogy akárki is az és akárhogy el akar menekülni a lépcsőházban, olyan hangosan és persze udvariasan ráköszönök, hogy nem tud mást tenni, mint tisztességesen köszönni Kép

réka
Vendég

Nyuszmusz!
Remélem nem lesz 5-6 hónap, annyit már nagyon nem akarok várni. És akkor már nem is lenne min évődnünk itt.
Az a jóga érdekelni fog majd. Helyileg hol van?

A Telepes u. már majdnem a Csömöri útnál van, azzal párhuzamos. Kertes házas környék, de mi sajnos nem abban lakunk, hanem egy "frissen" felhúzott 4 emeletesben a Porcelángyár helyén.

Megértem a teszt-dolgot. Főleg, hogy a Qupido az egyik legdrágább: 1600 Ft.

Mindjárt vége a napnak!

Vera!
Hát igen, ez a Pest nem arról híres, hogy ismerik egymást az emberek. Örülhetek, ha köszönnek. Én rendszeresen azzal szórakozom, hogy akárki is az és akárhogy el akar menekülni a lépcsőházban, olyan hangosan és persze udvariasan ráköszönök, hogy nem tud mást tenni, mint tisztességesen köszönni Kép

réka
Vendég

Majcsi
3/4 9 neked hajnalban van? Kép Akkor mit szólsz hogy még hajnalabbi 6.10-kor indul a vonat? Ami utána megy az már későn ér fel. Nagyon köszi a reggeli meghívást, igazán kedves vagy! Kép De nem akarok ám én hajnalabn kopogtatni az ajtótokon... Kép

Réka
Nagyon örülök, hoyg a párod ilyen ügyike! KépElismerésem! Nem tudom a gyulladás befolyásolja-e a termékenyítőképességet, de ezt antibiotikummal könnyedén ki lehet kezelni. Ennél nagyobb baj ne legyen nálatok sem!

Wish
Örülök hoyg jól vagy, ez már csak az uccsó előtti menzid, ugye tudod? Ez a stratégia bejött Stellának is, kívánom hoyg neked is sikerüljön minél előbb!

Nyuszmusz
Örülök hogy jobban vagy! Most hányadik napon vagy akkor? Kép

Tündi
Vendég

Réka (Dudu)
A köszönős dologban a másik oldal sem rossz: a szomszéd néni akárhányszor lát egy nap, mindig köszön, mintha akkor látna először Kép Olyan aranyos. És rosszabb mint a szüleink, mindig megkérdezi, hogy mikor lesz már baba, pláne mostanság, hogy itthon vagyok minden nap, kezd neki gyanús lenni valami (lehet, hogy ezek téglafalak hangáteresztőek?), hiába mondom, hogy csak a térdem miatt nem járok dolgozni Kép

Vera
reva

Nyuszmusz Kép
Szerintem 2-3 nap múlva csinálj egy újabb tesztet.
Addig (most jön a nagyon bölcs és betarthatatlan tanács Kép) próbálj meg nem foglalkoznia dologgal.

Igen, vártam a mensit. Nem tudtam mire számítsak, mert a múltkor nagyon bekavart a lombik és 44 napra jött meg, de most köteleségtudó volt 28 napra jelentkezett.

Wish

wish

Tündi!
Köszönöm.
Olyan jó, hogy ennyien szurkoltatok, pedig csak egy egyszerű vizsgálat volt.

Vera!
Mi van a térdeddel? Csak nem műtötték?

réka
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy estére ígértem magam aztán jól nem jöttem, de Apjukom feltartott!Kép És mivel korán keltem, hát elaludtam tízkor.
De bár ki is aludtam volna magam, de azt nem sikerült.Kép

Dudu!
Megnéztem a hajad! Szép lett!
Gratulálok a hadseregetekhez!

Nyuszmusz!
Nyugi! Ha ilyen sűrűn jársz pisilni, akkor ne is csodálkozz, hogy nincs nagy koncentráció! Attól még lehet baba! Sőt szerintem biztos! Talán ha 4órát kibírsz pisilés nélkül, és du is van halvány csíkod, akkor nem is kétséges a dolog!Kép
A kismamajógás helyként a Padma jógastúdiót említetted? Oda járunk Olivérrel babás jógára, de remélem hamarosan felvehetem a listára a kismama jógát is!Kép

Tündi!
Értelmezni én nem tudom az eredményidet, de ha te örülsz neki, akkor én is veled! És az egy év...! remélem csupa szép emlék!

Seszi!
Itt a kép(ek)!
Süti finom lett?

Korek!
A hormonokhoz én sem értek, de engem is érdekelne, ha lehet elküldöd nekem is?

Wish!
Már mindjárt itt az idő! Drukkolok nagyon!
ILyenkor lenne jó a 24-28napos ciklus, mert gyorsabban zajlanak az események!

Monyóka!
Örülök, hogy megvagy! Mit rontottál el? Már ha nem indiszkrét?

Junkó!
Lesz itt program! Remélem minden ok a kutyikkal!

És akkor a képek!
image< >
image< >
image< >

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

ezt eltoltam!
Kép
Kép
Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter
Nem látni a képeket (bár biztos, Te is észrevetted már Kép

Duddu
6 évvel ezelőttig versenyszerűen röplabdáztam, egy meccsen elszakadt a bal térdemben a hátsó keresztszalag. Akkor volt atroszkópia, azóta semmi gond nem volt vele májusig. A mhelyemen léptem le egy magas helyről, és kibicsaklott a térdem. Pihentetéssel nem jött rendbe, így június közepén megint műtéttel kitisztították. Azóta gyógytorna, meg fizikoterápia, de guggolni meg teljesen kinyújtani még mindig nem tudomKép
Most elbúcsúzom hétfőig, mert a húgomhoz megyünk Kép
Jó és termékeny hétvégét mkinek Kép

Vera
reva

Duddu: hát én is ezt mondom, max. 5-6 hónap, de abban akkor már mindenki benne lesz. Jó így? Kép
A baba-mama jóga tényleg fantasztikus, csak mindenkinek ajánlani tudom, főleg ha nyugtalan a babája. A Padma Jógastúdióba jártam a Bánky Donát utcába.
Hát azért az új lakásotok sem lehet rossz, mert a környék tényleg nagyon szép. Mikor költöztetek oda? Szülők is a közelben vannak? Nekünk hihetetlen bunkó szomszédaink vannak az új helyen Kép

Tündi: ma vagyok a 32. napon, de írtam, volt már szülés után hogy 5 napot késett. De most nem fog megjönni min. 9 hónapig Kép, ugyi?

Reva: ezek a nénikék aranyosak tudnak lenni Kép Képzeld, milyen kedves lesz majd, ha meglátja a nagy pocakodat Kép

Wish: most azt mondom, hogy min. jövő szerdáig várok a teszttel, de ugye ez is olyan betarthatatlan fogadalom, mert már holnapután nem fogok bírni magammal, ha addig sem jön meg Kép De több teszt nincs otthon, szóval még meg is kell venni, és azért az nem kis feladat Kép
Hú de jól viselkedik a menzid, biztos azt akarja, hogy szép emlékkel gondolj majd vissza rá, mert úgy el fogod felejteni a kimaradt hónapok miatt!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Teszek ám még képeket IDE!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Nyuszmusz!
Ezt akkor megbeszéltük! Kép Erre a jógára tutti elmegyek majd.
Most 2 éve, hogy ott lakunk. Nem rossz és csupa fiatal, jófej pár lakik körülöttük. A szülők pont megfelelő távolban laknak. Eléggé függetlenül élünk.

Eszter!
Milyen képek?? Megöl a kíváncsiság!
Nem az a baj, hogy túl nagyok? Vagy hogy nem jpg-k?

Lányok!
Most én is elköszönök. Ugyan hétvégén otthon is rá tudok lesni irományaitokra, de mivel esküvőre megyünk, nem sok időnk lesz!

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
Hétfőre pedig zebrák sorát szeretném látni!

réka (dudu)
Vendég

Duddu!
Szép hétvégét és érezzétek jól magatokat az esküvőn!

Lányok!
Tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a türelmetlenek türelmetlenjének a türelmetlene (KOS), de nem bírtam ki. Van egy halvány csíkom PREGIMAX Pluszon. Halvány, de szinte rögtön ott volt, és tudom, hogy még csak a 30. napon vagyok, 3-4 nappal menzi előtt, de nem bírtam ki. Mármint hogy menjek orvoshoz a puffadással és gyomorforgással, vagy...
De biztosat majd 3-4 nap múlva! Azért én ennek is örülök! De még itthon titok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi
Csak hétvégén van hajnalban. Kép Ha oda akarok érni az IKEÁ-ba 11-re, akkor 9-kor már reggelizni kell, amilyen lajhár vagyok én. Szóval jöhetsz. Kép

Ironram
Olivér Kép nagyon aranyos és ahogy látom a macskával is egész jól bírják egymást.

Most viszont elköszönök.
Mindenkinek jó hétvégét!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Ironram
Gratulálok!! Kép Kép Kép Juhé, még egy zebra.

Remélem így folytatódik a sikerszéria.

Majcsi (aki szintén nem szeret várni és azonnal babát akar a pocijába)

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

A költözést köszi szépen túléltük:-) Nehéz volt, de lassan kezdjük belakni az új lakást. Március 21.-re várom a babát. Látom van bizonytalanság terhességi teszt miatt Nyusz részéről. Én voltam az, aki egy halvány csíkos után egy tök negatívat tesztelt és csak ez után jött az igazi két csíkos.
cinóca

Köszi Majcsi!

Borsó a virtuális bűnös! Õ beszélte belém!
Azért még csak óvatosan duhajkodjunk, hiszen még nem múlt el a menziidő, rizikó még van! De hozzáteszem, ha Apa valait komolyan vesz, akkor nagyon alapos!Kép

Nyuszmusz!
Társulok a halványcsíkügyhöz!
Neked hány órás (bocsi!) pisid volt?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Duddu: mikor Zuglóban laktunk tőlünk távol laktak szüleim (Óbuda) és mivel szükségünk van a segítségükre a gyerek miatt, emiatt költöztünk. Pedig még mindig visszasírjuk a régi lakásunkat...

Inoram: húha! Nagyon drukkolok Neked, ilyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor tesztelsz újra vagy dokihoz mész? Nem igazán értettem.

Megyek én is mert annyira álmos vagyok, hogy szinte semmire nem tudok odafigyelni, remélem ma éjszaka kibírok legalább 7 órát pisi nélkül és alszom végre egy jót. Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok!
nyuszmusz

Inoram: a szerdai tesztet kb. hajnal fél 2-kor csináltam azt hiszem és 5 körül ébredtem, akkor láttam a csíkot. Tegnap megjelent azonnal, de elképesztően halványan. Nem hiszem el, úgylátszik most rakták ki a polcokra a halványcsíkos teszteket! Vajon mikor rakják ki a kétcsíkos teszteket???
nyuszmusz

Nyuszmusz, én arra a pisire gondoltam, amivel teszteltél! Mennyi telt el a között és az utolsó előtti között?
Én most egy 3óra 37 percessel "dolgoztam"
Nekem alapvetően 33-34 naposak a ciklusaim, így nem is vártam erős csíkot. Azért is válogattam a tesztek között melyik a legjobb olyan tekintetben, hogy a legalacsonyabb ml/akármi legyen!
Ezt kicsit összezagyváltam, de remélem érthető!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Eszter
Gratula a halvány csíkhozKép
Szerintem ez már tuti a kistesóKép
Olivér pedig nagyon édiKép

Lenne egy kérdésem hozzátok, ti mennyire hisztek a természetgyógyászatban?
Mert én már meguntam, hogy 10-ből 10-en azt hiszik rólam, hogy megint babát várok, akkora a pocakom, irreálisan nagy, ez már nem terhesség utáni pocak, ez már annál jóval több. Meg folyton ég a gyomron és ilyesmik és mivel kb. 2 éve kivizsgáltak már ezirányban(még meg is tükrözték a gyomrom) és semmit se találtak, csak arra fogták, hogy idegi alapon van, így hétfőn rászántam magam és elmentünk egy természetgyógyászhoz.
Semmit se kellett mondanom, ő egy "varázspálcával" végignézett és megállapított rólam olyan dolgokat, amiken elképedtem, pl. hogy gerincferdülésem van(ez igaz, nem is kicsi), hogy 2 nagy hormonális hatást érez(ez vagy 2 terhességet vagy 1 terhesség+nagyon sokáig szedtem fogigátlót, utóbbi igaz is), hogy a vérnyomásom a padlóm van(100/70 szokott lenni), hogy a vércukrom felső határértéken van, hogy nagyon könnyen felfázom, vashiányos vagyok, hogy erősnek mutatom és érzem magam, viszont gyenge vagyok és nagyon fáradékony. Ez mind-mind teljesen igaz. Na meg a pocakomról is mondott mindenfélét.
De honnan tudta ezeket, mikor tényleg egy szót se szóltam.
De mi van ha mindenkinek hasonlót mond, aztán vagy bejön vagy nem? Tetőtől talpig felsorol minden betegséget, az illető alkatáról eldönti, miféle betegségei lehetnek. Pl. lehet, hogy a gerincferdülést onnan tudta, hogy picit ferdén tartom a vállam, az alacsony vérnyomás és a vashiány látszik rajtam, mivel sápadt vagyok.
A terhességet arról tudta, hogy ott volt Kristóf, a fáradtságot pedig annak tudta be, hogy melyik kezdő anyuka nem fáradt.
Jó, volt pár dolog, ami abszolút nem volt rám igaz, de a többség igen.
Nem tudom, higgyek-e neki.
Adott egy bélműködést serkentő teakeveréket, és hétfőnként kéne hozzá visszajárnom egy kis "kézrátétetles" gyógyításra, 3000Ft egy kezelés.
Szerintetek???
Jó lenne hinni neki, mert ha már az orvostudomány nem tud mit kezdeni a hasammal, talán ez segítene. De mi van, ha csak a pénzem szedi el??

Bocsi, hogy ezzel untatlak titeket, de érdekelne a véleményetekKép

Babus

Kép
babus2005

Ironram Kép Nyuszmusz Kép
Juhéjj! Gratulálok halkan a kétcsíkoshoz!
De jó!!!!!!
Hurrá!
KépKépKépKépKépKépKép

Kép

Valaki így győzedelmeskedett a kiskatonák közül KépKépKépKépKépKépKép és most pocaknövesztésbe kezd! Nagyon boldog babavárást/kistesóvárást nektek. Azért még drukkolok egy ideig, hogy minden rendben legyen.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ennyire!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Eszter!Nyuszmusz!
Gratulálok!!!!!!!Tudjátok, ha már két csík van, akkor azt már VAAALAAAKIIII odarajzolta!!!!KépKépPár nap múlva már biztosan erösebb lesz, az nem lehet, hogy lefekvés elött sokat isztok, ezért kell kijárni éjszaka?

Annácska!
Örülök, hogy megint járhatsz az autóval!!!Annamarinak mikor mondjátok el hivatalosan a "csodát"?

Tündi!
Szuperek az eredményeid!!!Nagyon ügyes vagy!KépNagy dícséret!Kicsit megnyugodtál?Megígérem, hogy eljön még a mi idönk is!Kép
Topictalira nem tudom, hogy tudok-e menni, mert 1. akkor lesz Anyum szülinapja,
2. akkor jönnek haza Horvátországból és meglepi ebédet szeretnénk nekik szerezni, bár még nem tudjuk pontosan, lehet, hogy vacsi lesz belöle, majd még megbeszélem a családdal!Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, remélem hétfön már "erös" zebrákra jövök!!!

Vigyázzatok Magatokra!Kép

Kinga
Kinga79

Jaj, csak még egy gyors levél:
Dudu!
Szuper lett a Hajad, megnéztem a képeket, végül is hosszú maradt, de egészen más stílusú!Gondolom a tánc miatt nem akartad rövidre vágni, de így még biztosan össze tudod fogniKép!!!!

Kinga
Kinga79

Babus Kép én nem nagyon hiszek a természetgyógyászatban. Viszont mostanában a kezembe került egy könyv az egészséges táplálkozásról, ami sokmindenre választ adott nekem. Váradi Tibor: Az egészséges életmód alapjai 1.2. Szerintem nézz utána ennek is.
Persze valaki esküszik rá, én nem, és nem is voltam még természetgyógyásznál, mert nagyon sok a kuruzsló. Van egy természetgyógyász ismerősöm, aki azt mondta, hogy csak az orvos-természetgyógyász ér valamit, mert azért az orvosi dolgokat nem szabad kihagyni a természet dolgain kívül.
Vendég

Duddu Kép végre én is megtaláltam a képeket. (Ennyire béna lennék???Kép)
Nekem is nagyon tetszik, úgyhogy most én is leszaladtam egy vágásra délután. Jó hatással vagy ránk, az tuti!!!!
Vendég

Réka
Egyszerű vizsgálat, de perdöntő, rendkívül fontos! Kép

Eszti
Gyönyörű a kissrác, ebből a típusból tényleg kell még egy! Hát ez fantasztikus, hogy neked is van egy halvány csíkod! Kép Ejha! De ügyesek vagytok csajok! Rólatok kell példát vennem! Remélem hétfőn jössz egy erős duplacsík-hírrel, és akkor rakok neked zebrát, jó? Kép

Nyuszmusz
Nem bizony, most nem fog megjönni sok-sok hónapig! Ez az, csak tessék bizakodni, így kell ezt csinálni! Kép

Majcsi Kép
Megnyugodtam, hogy mégsincs olyan hajnalban. Akkor majd részleteket egyeztetjük emilben, jó? Egy telszám csere sem árthat Kép

Babus
Ha téged ennyire aggaszt a pocid és nem érzed jól magad a bőrödben, akkor szerintem egy próbát mindenképpen megér, főleg hogy sokminden igaz dolgot mondott rólad ismeretlenül is. Ha nagyon kételkedsz, akkor inkább próbálkozzál a homeopátiával, az sem sokkal drágább, és abban legalább biztos lehetsz, hogy olyan dolgokat ír fel neked, amik nem károsítanak amúgy semmiben.

Na gyorsan dobok egy táblát, aztán el is köszönök a hétvégére! Mindenkinek sok boldogságot, jó szórakozást akinek olyan programja van, vigyázzatok magatokra!

MOST SZÓLÓK ESZTINEK ÉS NYUSZMUSZNAK, HOGY A HÉTFÕ REGGELT ZEBRAOSZTÁSSAL SZERETNÉM KEZDENI! Szerintem mindenkinek szép hete lenne tőle Kép

Na puszika

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép

TOVÁBBRA IS VÁROK minden jelentkezést a topiktalival kapcsolatban!!!!! Kép

Kép
Vendég

Noémi
Õ orvos-természetgyógyász, állítólag.

Tündi
Homeopátiával is foglalkozik.

Hát nem tudom, lehet, hogy nekivágok, max. odalesz egy csomó pénzem.

Babus

Kép
babus2005

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:07-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: