Sziasztok
Eszter
Gratula a halvány csíkhoz
Szerintem ez már tuti a kistesó
Olivér pedig nagyon édi
Lenne egy kérdésem hozzátok, ti mennyire hisztek a természetgyógyászatban?
Mert én már meguntam, hogy 10-ből 10-en azt hiszik rólam, hogy megint babát várok, akkora a pocakom, irreálisan nagy, ez már nem terhesség utáni pocak, ez már annál jóval több. Meg folyton ég a gyomron és ilyesmik és mivel kb. 2 éve kivizsgáltak már ezirányban(még meg is tükrözték a gyomrom) és semmit se találtak, csak arra fogták, hogy idegi alapon van, így hétfőn rászántam magam és elmentünk egy természetgyógyászhoz.
Semmit se kellett mondanom, ő egy "varázspálcával" végignézett és megállapított rólam olyan dolgokat, amiken elképedtem, pl. hogy gerincferdülésem van(ez igaz, nem is kicsi), hogy 2 nagy hormonális hatást érez(ez vagy 2 terhességet vagy 1 terhesség+nagyon sokáig szedtem fogigátlót, utóbbi igaz is), hogy a vérnyomásom a padlóm van(100/70 szokott lenni), hogy a vércukrom felső határértéken van, hogy nagyon könnyen felfázom, vashiányos vagyok, hogy erősnek mutatom és érzem magam, viszont gyenge vagyok és nagyon fáradékony. Ez mind-mind teljesen igaz. Na meg a pocakomról is mondott mindenfélét.
De honnan tudta ezeket, mikor tényleg egy szót se szóltam.
De mi van ha mindenkinek hasonlót mond, aztán vagy bejön vagy nem? Tetőtől talpig felsorol minden betegséget, az illető alkatáról eldönti, miféle betegségei lehetnek. Pl. lehet, hogy a gerincferdülést onnan tudta, hogy picit ferdén tartom a vállam, az alacsony vérnyomás és a vashiány látszik rajtam, mivel sápadt vagyok.
A terhességet arról tudta, hogy ott volt Kristóf, a fáradtságot pedig annak tudta be, hogy melyik kezdő anyuka nem fáradt.
Jó, volt pár dolog, ami abszolút nem volt rám igaz, de a többség igen.
Nem tudom, higgyek-e neki.
Adott egy bélműködést serkentő teakeveréket, és hétfőnként kéne hozzá visszajárnom egy kis "kézrátétetles" gyógyításra, 3000Ft egy kezelés.
Szerintetek???
Jó lenne hinni neki, mert ha már az orvostudomány nem tud mit kezdeni a hasammal, talán ez segítene. De mi van, ha csak a pénzem szedi el??
Bocsi, hogy ezzel untatlak titeket, de érdekelne a véleményetek
Babus