A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Réka (Dudu)
Akkor mégis csak levágatod a hajad?
Jujj, olyan kiváncsi vagyok rá!!! Kép

Monyóka
Hol vagy?

Adri
Megy a drukk ezerrel! Kép

Noémi
Még mindig felújítás van? Kép Kép

Sziszka

szisszka

Kati Kép
Ha jól emlékszem Monyo ma ment dokihoz Kép
A kedvencekből csak úyg tudsz másolni, ha megnyitod az ablakot és onnan veszed le a web címet Kép

Dudu Kép
Igazad van már jár a teljes vonalon a metro, így már autóval is lehet közlekedni a Kerepesi úton Kép

Cinóca Kép
Jó, hogy itt vagy Kép
Hogy élted túl a költözést? Pocakod hogy van? Kép

Tündi Kép
Drukkolok, hogy jók legyenek a leletek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ne tessék már itt rémhíreket kelteni. JÁR A METRÓ és ha nagyon formában van, akár 20 perc alatt is átér.

Na, hazahúztam mára.

Majcsi
majcsi

Igen, most néztem meg a honlapot, ELNÉZÉST!!!!

Tényleg!!!!!!

Most akartam írni.

BOCSÁNAT!!!!!
Vendég

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:10-kor.
seszi

Sziasztok!

Lelkecskéim! Annyit, de annyit írtatok... töredelmesen bevallom, nem jegyzeteltem, így el is felejtettem kinek akartam írni amit még nem felejtettem el. Szánom-bánom, majd pótolom!

Ez azért van mert mindenki olyan izgiset ír!

Tegnap este akkora meglepim volt, hogy hűmegha!
Délitán hazatért emberem a fogorvostól és bejelentette este elmegyünk, de nem árulta el hová. Evett is a fene. Csemetét szépen letettem aludni, Nagyi felügyelt mi pedig indultunk. Azt hittem mozi, mert szerdánként szoktunk menni a Corvinba az engedményes nap miatt, de másik irányba fordultunk a Blahánál. Próbáltm én cselezni is, de nem tudtam kihúzni semmit belőle. Végül leparkoltunk a Nyugatinál. Még mindig nem tudtam semmit. Ekkor irányba állított Guszti, és rámutatott a Könyvesházra ( bevallom nem ez a neve, de nem jegyeztem meg az ámulattól!)
Átkozott egy könyvmoly vagyok. Olvasni is szeretek, de gyűjteni tán még annál is jobban! Két órát szöszmögtem itt is ott is, majd egy számitástechnikás könyvet haza is hoztam. Ilyenkor olyan büszke vagyok, hogy nem az egész vagyonjkám maradt a boltban! Hősiesen megállom! Pedig a leértékelt albumok naggggyon szépek voltak és annyi pénzt tényleg meg is érnek, de hát ha nem fussa, nem fussa. Majd ha okos honlapszerkesztő leszek!

Ami pedig a topik témáját illeti, hogy ne térjek ennyire el, oly mértékben lufi vagyok, hogy nagyon! Bár tudom ez akár tünet is lehetne, de azért kétlem, mert olyan jót alszom hason, hogy ez nem igen lehet az a HÓNAP. Főleg mert alapvetően nem is vagyok hason alvós, így elég fura a dolog.
Ráadásul szerintem el is rontottam a hasam, csak nem jöttem rá mivel, de a nőiszeszélyem tojáshabjára gyanakszom!

Most megyek az esti rutin hadműveletre, aztán visszatérek! Jól kijegyzetelek mindenkit és megaszondom a magamét!

Jajajajaja! és ha minden jól megy teszek egy képet Olivérről a ló hátán! Előre is bocsi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:24-kor.
seszi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:12-kor.
seszi

Tündi!
A céges telefont le kellett adnom, a sajátom az pedig kártyás volt, azt is megszüntettem és lett egy darab előfizetéses. Így egyszerűbb, csak egyre kell figyelni, nameg ocsóbb. Amúgy jól vagyunk, holnap utazunk Balcsira és vasárnap jövünk vissza. Meglátogatjuk anyósomat.

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Seszi!
Ma kellett volna mennem, de a dokinak be kellett mennie szülőszobára, és ma már nem is rendelt. Így marad a holnap reggel 8 óra.
Híreket viszont csak délután tudok hozni.
Most nagyon rosszul vagyok, ennyire még sosem voltam. megyek és lefekszem...

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Akkor reggel drukkolok! És várom a képet! Kép

Eszter
Párod nagyon aranyos! Kép

Nah, én mára azt hiszem elköszönök, nagyon fáradt vagyok!
Szép álmokat nektek!
Kép

Sziszka

szisszka

Szia Lányok!

Annyira offtopic, hogy nem mertem ide felrakni a képeket, de az albumomban megnézhetitek az új frizurámat! Nagyon élvezem.

Adri!
Nagyon drukkolok holnapra! Várunk a hírekkel.

Kati!
Te is most mész valahogy dokihoz, nem?

Sziszka!
SZép jó éjszakát Neked! Valahogy ma én is egész nap el akartam aludni mindenféle szituációkban. Ha nem tudnám, hogy mensim van, gyanakodnék is. Egyébként már majdnem el is múlt. Furcsa...

réka
Vendég

Szia Dido!
OK, holnap megírom mail-ben. Örülök, hogy érdeklődsz. Meg annak is, hogy jobban vagy!

Nyuszmusz!
A vérvétel, meg a tüdőszűrés az általános egészségi állapotunk miatt van. Kicsit szerintem túlzás, de mivel mindkettőn évekkel ezelőtt voltunk, gondoltuk igazán megcsinálhatjuk. Remélem, hogy akikkel még találkozunk, azok is kedvesek lesznek, s hogy már rég eltávolították a nem odaillő embereket.
Szurkolok Neked, nagyon!!! Mikor tesztelsz?

Noémi!
Jaj, úgy hangzik ez a pocakos UH, mint egy álom. Biztos nem akarok majd felébredni belőle, ha egyszer végre eljön.

Edinka, Reva!
Sajnálom nagyon, hogy nem tudtok eljönni a talira, de megértem. Majd sokat fotózok-fotózunk és gondolunk is rátok!

Reva!
Köszi a drukkot, remélem, minden rendben lesz. Én betartottam, amit írtak a Babymark dobozában. Viszont nem volt egyszerű, mert nem u.olyan hosszú minden hónapban a ciklusom.

Seszi!
Felraktam a fotókat. Köszi, hogy érdeklődtök, nagyon!

Annácska!
Még régebben kérdezted, igen a Bolgárkerékben voltunk.

Zsu!
Hogy sikerált a pótvizsla? Remélem átengedted szegényt... Kép

Majcsi!
Jó időben pont elutazni! Kell ennél több??
Sok sikert!!

Eszter!
Tündéri a párod!
A jóslat nem látszik még beigazolódni? Tünetek?

Jó éjszakát mindenkinek, akinek nem sikerült válaszolnom, attól elnézést kérek!

réka (dudu)
Vendég

Sziasztok!

Akit esetleg erdekel, itt lehet az uj kepeket megnezni:
http://zsamboki.sytes.net/gallery/album27?page=1

Jo ejt!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:12-kor.
seszi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:11-kor.
seszi

Seszi!
Én most ébredtem a filmezésből!
Hihetetlen hős vagy!
Mekkora lánybúcsú lesz, hogy ennyit sütögettél!
Biztos nagy sikered lesz!

Én biztosan nem fogom megbánni a hajvágást. Nagyon rég vacilálok rajta, mert megfogadtam, hogy amíg táncolok, nem vágatom le. De nem bírtam tovább.
Új hónap, új haj, új remény... Kép

Jó éjt!
réka
Vendég

Sziasztok lanyok.Koszi az aggodast jol vagyok csak nem tudok par napig jonni,de folyamatosan olvaslak benneteket amikor tudlak.Helyre kell hoznom amit elrontottam.hetfon megyek dokihoz.tobbet nembirok irni mert var a ferjem.sok sikert a tesztelknek,holnap is benezek ha tudok.
Valaki kerte az emil cimem.
Orcic@yunord.net

Kép
monyoka

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:11-kor.
seszi

Sziasztok!
Hol vannak a tesztek?

Panaszkodhatok?
Teljes kampó vagyok, tegnap egész nap vidéken (laza Szeged-Hajdúböszörmény) voltam egy ügyfélnél, estére értünk haza, hulla fáradtan. Barátnőmék viszont elutaztak külföldre és mi vigyázunk a kutyáikra. Kettőre. Panelban. Az egyik egész éjjel ugatott, teljesen kész vagyok...szinte semmit nem aludtam. És nem teljesen szobatiszták. Most tiszta aggodalom vagyok, hogy mit csinálhatnak otthon.
Valamint a kolleganőm is felmondott.

JA és este Cure koncert, és három barátunk fog még nálunk aludni.
Nem tudom hogy fogom kibírni ezt a hétvégét.

TündiKép
Én nem megyek a találkára tuti, mert megnéztem azon a hétvégén suliban leszek.
És még olyan sokat írtatok, de bocsássatok meg de most nem bírok válaszolni. Viszont Dudu haját megtekintem.
sziasztok
j.
Vendég

Sziasztok!

Túléltük tegnap a javítóvizsgát. Egy lány bukott meg nálam év végén töriből, de most átment. Ehhez persze kellett az én áldott nagy szívem, hogy nem voltam szigorú és egy igen könnyű tesztsort állítottam össze... Kép Na a lényeg, hogy átment. Kép

Ma is megyek a suliba, mert most németes munkaközösségi megbeszélésünk lesz... Úgy utálom az ilyen értekezleteket, mert tulajdonképpen semmilyen értelme nincs. De hát sok mindennel vagyunk így...

Duddu!
Jó lett a hajad! Kép

Bocsi lányok, most már mennem kell a suliba. Tegnap a férjem "bitorolta" a gépet, ezért nem tudtam jönni, most meg megint munka...

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Kép
Seszi Kép
Biztos sikert aratsz a sütikkel Kép
Jó bulizást kívánok a leánybúcsúhoz Kép
Kép

Dudu Kép
Megnéztem a képed Kép
Szerintem szupi lett a hajad Kép Gondolom így sokkal kezelhetőbb lesz Kép

Judit Kép
Nagyon édes a fiacskád Kép
Ki ez a sok gyerkőc körülöted? Ekkora családod van? Tetszik, ahogy apuci gitárral csititgatja Attit Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok, jó reggelt!

Réka, képzeld, én meg holnapra vagyok bejelentkezve a fodrászhoz, hogy 15 év után levágassam hossszú, barna hajamat... Micsoda véletlen egybeesés :-))) Én is régóta vacillálok,és most teszek egy próbát. Hátha új hónap, új haj...:-)))Mindenesetre a Tiéd tök jó lett!!! :-)))) Elgondolkoztam a fru-fru-vágatáson is, mert félek, ha ekkorára hagynám, mint most Neked, akkor idegesítene, hogy állandóan a szemembe lóg, pedig marhára tetszik!!! Bocs a hosszú off-topikért :-)))

Ez a hónap elúszni látszik, nagyon olyan, mintha meg akarna jönni :-((( Nem teszteltem ma reggel, mert tegnap elbénáztam a tesztvásárlást, olyan sokáig tartott a Tesco-s nagy bevásárlás, hogy a végére elfelejtettem...:-(((

Tündi, az én prolaktniom nagyon furcsa szerzet, mivel 4 éve szedem a bromot, ezért nagyjából soha nem magas, a gyógyszer benne tartja a sávban. Ennek ellenére lenyomja a progit a ciklus végén... Ráadásul úgy, hogy három évig nem nyomta le, majd egyszercsak elkezdődött a menzi előtti barnázgatás, ami annak a jele. Szóval nem nagyon értem, de ez van.

Szép napot mindenkinek:

Réka
korek

Junko Kép
Valahogy majd csak túl leszel a hétvégén, aztán a jövőhét elején kipihenheted magad Kép
A kutyusok miatt nem irigyellek Kép

Zsu Kép
Ekkora szíved van?Kép
Biztos unalmasak ezek az értekezletek, de ez is hozzájárul ahhoz, hogy igazi tantestület legyetek Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Réka
Engem is érdekel hoyg milyen lett a hajad, de az albumokat most nem nyitja meg a babanet. Majd még próbálkozom napközben megnézni, nem ám nem ismerlek meg a talin Kép

Korek
Értem a prolaktin gondodat, és nagyon sajnálom, hogy ez van, elég nehéz állandóan ezekkel a fránya hormonokkal foglalkozni, igaz? Kép De hát ha babát akarunk, mindent megteszünk érte! Drukkolok, hogy sikerüljön minél előbb nektek!

Junkó
Hát elég nehéz napok állnek előtted, de kitartás, egyszer ez a hétvége is véget ér! Sajnálom, hogy nem jössz a talira! Kép

Lányok
Köszi a metró utazási időt, akkor asszem a déliben még lefoglalom magam Kép

Majcsi
Nincs kedved a déliben talizni? Ha már úgyis onnan mész te is... Kép Nekem 3/4 9-kor már beér az IC-m.

Eszti
Jó lehetett ez a meglepi vásárlás Kép

Adri
Remélem már jobban vagy, nagyon várom az UH híreket!

Seszi
Ügyi vagy süti ügyben nagyon! És hidd el, lehet állati jó egy lánybúcsú... Kép

Lányok
Megvan a vérvétel eredményem!!!!!!!!!!!!!! Íme, zárójelben a tartományok:
TSH: 2,07 uIU/ml (0,27-4,94)
FT4: 12,89 pmol/L (9,01-22,00)
FT: 4,68 pmol/L (2,63-6,80)
FSH: 2,67 U/L
LH: 1,67 U/L
Ösztradiol: 165,0 pg/ml
Progeszteron: 14,79 ng/ml
Tesztoszteron: 0,51 ng/ml (0,05-0,73)
PROLAKTIN: 9,77 ng/ml (1,39-24,20)

Asszem ezek jók, és asszem a prolaktinom főleg jó! Hát ennél jobban nem is indulhatott volna a napom Kép

Tündi
Vendég

Majcsi
Most nézem, te még nem is írtad hogy jössz-e a talira. Ugye jössz? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,
Duddu: nagyon jól áll az új frizurád! Férjednek hogy tetszett?
Én is remélem, hogy már csak az igazán kedves és szakértő emberek maradtak a Családtervezőben, mikor mentek legközelebb?

Most kicsit kipanaszkodom magam ne haragudjatok:
megvolt ugye szerdán az a reggelre becsíkosodó teszt és tegnap újra csináltam egyet. Hajnalban, a már 3 napja szokásos hajnali fél 1-kor felkeltem, mert nagyon kellett pisilnem. Fogtam a kis tesztemet, ami újra a RepiPreg és megcsináltam. Megjelent a második csík is, de iszonyú halványan. Teljesen magam alatt voltam, 3 óráig nem tudtam aludni. Ezt nem hiszem el, hogy ennyire játszik velem a természet! A hőm ma 37,5 volt, de ez a nagyon magas érték szerintem már a nem alvós éjszakáknak köszönhető. Most mi a csudát csináljak még? Ha 28 napos ciklussal számolok, akkor 5. napja késik, de mégsem mutatja ki a teszt. Már olyan is eszembe jutott, hogy terhes vagyok, de valami gond van és azért nem termel elég HCG-t a szervezetem Kép
Hát ne haragudjatok, csak beestem ide és 3 napja siránkozom Nektek!

Tündi: megnyitottad már a Babaproject elött állók gyagyásai táblát? Mert ha igen, lszi tegyél be az első sorba Kép

Nagyon szontyi vagyok Kép

Nyuszmusz
nyuszmusz

Ja és lányok, van olyan hogy azért látszik halványan a terhességi csík, mert valaki túl sokat pisilt a tesztre?
nyuszmusz

NyuszmuszKép
Ha halvány, az azt jelenti, hogy terhes vagy. Nem?
Egy-két nap mulva erősebbnek kell lennie. A hő meg egyértelmű sztem. Sztem.

TündiKép
Az mit jelent, hogy a prolaktinod főleg jó? Az miért felelős?
DuduKép
Nagyon csini vagy.
j.
Vendég

Nyuszmusz, én úgy tudom, hogy a bármilyen halvány csík is csík!!!!!! Fel a fejjel, könnyen lehet, hogy babó van a dologban, és neki meg főleg nem tesz jót, ha idegeskedsz!!! :-)))

Tündi, a prolaktinod tök jó!!! :-))) Hajrá!!! Igen, egyetértek, eléggé elegem van már a hormon-nézegetésből. Épp arra gondolok, hogy ha most megjön, nem szedek semmi gyogyit egy hónapig ( a bromot igen, mert azt 4 év után nem szabad abbahagyni). Szerintetek nagy hülyeség lenne, illetve nagyon veszélyeztetném az esetleg "létrejövő" bébit??

Réka
korek

Nyuszmusz Kép
Ne legyél elkeseredve Kép
Szerintem a halvány csík is csík és valaki már ott lapul a pocidban Kép
Ha bizonytalan vagy kérd meg a dokidat, hogy csináljon egy vérvételt, abból egyértelműen kimutatható Kép

Tündi Kép
Olyan jó látni, hogy ilyen jó kedved van Kép
Szerintem is jók az eredmények Kép
Dokihoz mikor mész?

Annácska

annácska

Az előbb írtam, de eltűnt...:-(((

Nyuszmusz, ne idegeskedj, én úgy hallottam, hogy a halvány csík is csík, úgyhogy könnyen lehet, hogy babó van a dologban!!!!! :-)))) Ha igen, nem tesz jót neki az idegeskedés!!! :-)))

Tündi, igen, igazad van, elegem van már az állandó hormon-nézegetésből és gyógyszerszedésből. Legszívesebben most kihagynék egy hónapot, mármint a bromon kívül nem szednék semmit, csak nem tudom, nem veszélyeztetem-e túlságosan az esetleg megfoganó gyerkőcöt? Szerintetek? Mert a próbákozással persze nem állnánk le, miért is tennénk :-)))

Réka
korek

Bocsi, hogy még egyszer leírtam ugyanazt, de nekem percekig nem jelent meg, azt hittem, elveszett...:-(((

Réka
korek

Nyuszmusz
A HCG-t nem a szervezeted termeli, hanem a BABA! Kép És a halvány csík is csík! Ez igenis bizakodásra ad okot, sőt, ilyenkor már gratulálni szoktunk ám KépKépKép Ha bizonytalan vagy még mindig, akkor 2 lehetőséged van: pár nap múlva csinálsz még tesztet, amikor már magasabb a HCG és esetleg egy érzékenyebb teszttel, kipróbálhatnád a qupido-t,, vagy elmész a dokidhoz és kérsz vérvételt, mert vérből sokkal hamarabb és biztosabban ki lehet mutatni a HCG-t! Nyugodj meg, ne aggódj, nem lesz gyagyás tábla! Kép ÉS a teszt nem mutat azért halvány csíkot mert sokat pisilsz rá szerintem. A hőd tényleg jó, de tudnod kell, hoyg hőt mérni 5-6 óra alvás után kell, és ha neked ez nem volt meg mert éjjel soxor felkelsz, akkro ez nem annyira értékelhető. TESSÉK BIZAKODNI! Iszonyúan drukkolok neked!!!!! Kép

Junkó
A prolaktin a tejelválasztásért felelős hormon, az agyalapi mirigy választja ki, és 2 dolog miatt lehet magas a szintje: 1. stressz, 2. prolaktin daganat az agyalapi mirigyben. Na most ha magas valakinek ez a hormonja, akkor a szervezet azt hiszi, úgy viselkedik, mintha terhes lenne. Ezért nincs peteérés, szülés után ezért nem esnek teherbe a nők (elméletben), és sajnos ahogy írtuk tegnap, csökkenti a progeszteron hormont is, ami gátolja hogy a baba beágyazódjon, illetve ott is maradjon. Hallottam már olyanról, hogy annyira magas volt valakinek, hogy tej jött ki a melléből, pedig nem is volt terhes. Hát ez a prolaktin Kép Jó lesz vigyázni a stresszel mindenkinek, mert nekem ezért volt magas év elején!

Tündi
Vendég

Korek
Ha "létrejött" a babád, akkor igenis veszélyezteted azzal, ha abbahagyod a progipótlást. Ugyanis elmehet a babád. Szerintem ne kockáztass! Tarts ki kérlek, hidd el tényleg megértem milyen nehéz így a mindennapokat megélni és reménykedni, de egy dolgot ne felejts el SOHA: lesz babád, igenis lesz, mindenképpen lesz, mert akarod, akarjátok, és ő is készül hozzátok! De azt ő tudja hoyg mikor akar és mikor tud jönni! Csak a cél lebegjen a szemed előtt, és akkor nem lesznek kételyeid többé!

Annácska
Köszi, tényleg nagyon vidám vagyok most ez miatt Kép Kedden vagy csütörtökön délután megyek a dokimhoz, majd a párom elvisz kocsival ha el tudok lógni 1 órácskára, mert busszal nem érnék oda sajnos. Remélem kedd lesz belőle Kép

Tündi
Vendég

Nyuszmusz
Tudod mit? Szivem szerint most beraknálak a táblába és mindjárt raknék neked egy zebrát, de megígérem, hogy megvárom, amig megengeded Kép Tehát ha már biztos lesz, erős második csíkod lesz, vagy magas HCG-d vérből, akkor örülnék, ha a táblába kerülnél! OKé? Kép

Na most már húzok melózni... Kép

Tündi,
Vendég

Ja, még 1 mondat: tegnap voltam 1 éves babanetes. Nem semmi, mi? Nem is értem, hoyg fejethettem el Kép Asszem idenőttem...... Kép

boldog Tündi
Vendég

Tündi, gratulálok a Babanetes évfordulóhoz :-)))
Köszi a bíztatást, aranyos vagy, csak azért vagyok nagyon tanácstalan, hogy szedjek-e clostit, vagy ne, régen anélkül is volt peteérésem, csak a progiemelés céljából adták azt is, napi 1-től lett 2 érett tüszőm 2* is (harmadjára nem tudjuk, mert nem tudtam peteéréskor menni), erre a doki emelni akar, na azt végképp nem akarom. Ráadásul néha azt mondja, elég a progipótlást akkor elkezdeni, ha amikor meg kéne jönnie, aznap veszünk vért, és ha van benne hcg. Ugyanez a doki másoknak, főleg inszemeseknek már a ciklus felétől ad utrot, nekem meg csak az én rábeszélésemre adott. Szóval nem tudom, mennyi clostit szedjek, vagy szedjek-e egyáltalán, és utána utrozzak-e, vagy pihenjünk egyet. Unique azt írta, hogy neki is ilyen problémái voltak, és egy spontán ciklusban jött a babó, és az addig alacsony progija szépen megoldódott,felment, és ennek fő oka a rengeteg cickafark-tea volt. Szóval ezen vívódom, szerinted maradjak most is a closti+bromo+utro verziónál?

Köszi szépen: Réka
korek

Sziasztok!

Duddu
Nagyon jól áll az új frizura és hossz Kép Én sosem bírom megállni, hogy legalább pár centit ne vágassak le belőle, de csak úgy, hogy össze lehessen még fogni Kép

Boldog Tündi
Az 1 év nem semmi Kép Most már tényleg megérdemelsz egy-két csíkot Kép
A táblába kerülési meghívást köszönöm, megadom az adatokat, mert úgy látom, ez növeli a zebrásodási esélyeket, nehogy ezen múljon Kép
27 éves vagyok, szülinapom április 30. Egerben lakom, 2005. május óta próbálkozunk. 24 naposak a ciklusaim, és utsó mensi aug.19., tehát ha jól számolom ez a 8.nap?

Nyuszmusz
Szorítok!!!!!!!!!!!!!

Vera
reva

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek,csak beköszönök mert megyek dolgozni.Kép

Egyébként jól vagyok csak állandóan aludnék,mindig álmos vagyok!Kép
Tegnapelőőtt csináltam még egy tesztet és az is pozitív lett,úgyhogy tényleg van ott bent valaki.Kép
Már alig várom hogy dokihoz menjek,olyan jó lesz látni a picurt.Kép

Ne haragudjatok de most egy kicsit elvagyok érzékenyülve!Kép

Nyuszmusz,Korek!Kép

Szorítok Nektek nagyon!Kép

A többieknek pedig azt kívánom legyen erejük kitartani!

Sysy
sysy77

Szia Lányok!

Junko!
Hát nem semmi heted és aztán hétvégéd lesz!
Talán, ha arra gondolsz, hogy csak 3 nap, kibírod valahogy. Mindjárt itt a hétfő!! És egyáltalán nem baj, hogy panaszkodsz. Ezért vagyunk itt. Én is nyavalygok sokszor, ugye csajszik?

Annácska!
Nagyon helyes a kép, amit küldtél Seszinek!

Seszi!
Ha még nem voltál lánybúcsún, akkor épp itt az ideje! A lényeg, hogy lezseren (nem feszengve) fogjatok fel mindent és érezzétek jól magatokat! Hogy ez milyen hőfokon működik, az csak rajtatok múlik.

Nagyon jó szórakozást nektek!

Korek-druszám!
Egy a nevünk, egy a sorsunk? Nagyon érdekes. Én is kíváncsi lennék a változásra, bár jelenlegi képet sem láttunk még rólad. Szóval fotózd, vagy fotóztatsd le magad mielőtt levágatod és mehet a Galériába!
Ja és fru-fru nem rossz ötlet, ha zavar, csak nekem a tánc miatt nem praktikus. De később biztos lesz. Addig meg millió tök helyes csattal, meg napszemüveggel el tudom tűzni.

A kérdéseidre sajnos nem tudok bíztatót mondani, mert hiába olvastam már el többször, hogy mik a gyogyószereid, meg melyik mire van, nem sikerül az egészet felfognom. Ezért bízok Tündi szavaiban, meg hogy biztos megtalálod a jó megoldást! Kép És türelem... türelem....
Ha van egy perced, megköszönném, ha leírnád egy egyszerűtapasztalatlan lélek számára, hogy hogy is vannak ezek a szintek,meg bogyók.. stb. Csak ha van kedved. Küldheted mail-ben is (profilomban), hogy ne utassuk a többieket. Köszi előre is!

Nyuszmusz!
Te nagyon gyanús vagy! Na nehogy már most kezdj el idegeskedni! Most tilos. A lányok jól írták, kell egy tutti HCG-eredmény így vagy úgy! De reményre mindenképpen van okod! Ezért "take it easy" - ahogyan már többször írták már nekem a lányok!
És nagyon drukkolok!

Tündi!
Ha ennyire korán érkezel, én szívesen találkozom veled előbb. Mondjuk nem a Nyugatiban, mert én 5 percre lakom az IKEA-tól, szóval mondjuk a helyszínen, rögtön. Csak szólj, jó?

Örülök, hogy ilyen vidám vagy a jó eredményektől. Ez a boldog Tündi nagyon tetszik nekem. Kép Persze nem mindent értek, de elmentettem, s majd jól összenézem azzal a hormonos táblázattal. Hátha még szükségem lesz erre a tudásra! (ne legyen, de sosem lehet tudni)

Lányok!
Köszönöm a dícséretet, nagyon jól érzem magam ezzel a hajjal. Néha meg kell tenni ezt a lépést és egyszerűen újjászületik az ember!

Mi reggel bevittük a "kiskatonák millióit" - legalábbis remélem - számlálásra. 11 után telefonálhatok, azt mondták. Kicsit izgulok, meg a párom is, de annyira készséges.

És tegnap kicsit máshogy kezdtem el gondolkodni, no meg ti is hasonlókról írtatok. Szóval rájöttem, hogy ennél nagyon érték nincs, mint hogy bármit megtesz értem-értünk a párom. Egy szó nélkül. És hogy ugyanazok a céljaink. Úgyhogy nagyon boldog vagyok!

Legyen nektek is ilyen szép napotok, mint nekem!

réka

Ui: Sorry a litániáért, de ha egyszer az én beszélőkém, azaz gépelőkém beindul..... Kép Kép Kép
Vendég

Korek
Ja hoyg clostyról van szó? Akkor bocs! Azt hittem csak bromo meg utrogestan. A closty dolgot asszem én is meggondolnám a helyedben, főleg az emelést, arra tényleg semmi szükség. Én eddig úgy hallottam mindenkitől, hogy a clostyt elsősorban a peteérés elősegítésére adják, nem a progi emelésére. Arra ott van az utro. Ha closty előtt sem volt baj a peteéréseddel, akkor lehet hogy én azt nem szedném. Persze megint más kérdés, hogy enélkül a ciklusod rendben lesz-e, illetve előtte rendben volt-e, mert a ciklust is beállítja (persze ciklus beállítására ott van a cickafark-palástfű-zsálya teakeverék, lényegesen humánusabb megoldás). Én amúgy a minél kevesebb hormon párti vagyok, gondolom te is és mindenki más is. Viszont a bromo és utro elengedhetetlen az esetedben. Az utrot szedném én is a vélhető tüszőrepitől, ciklus végén már szerintem kicsit késő elkezdeni. Persze nem vagyok orvos, tudod!

Vera
Már raklak is a táblába Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,
Korek Réka: Te mikor fogsz tesztelni? Én most megfogadtam,hogy ilyen tesztet újra nem veszek. Azért megfordult az a fejemben,hogy elég veszélyes játék,ha a teszt csak valami hiba miatt mutattja második csíkot. Mi van ha valaki nem akar gyereket és emiatt a Dunának megy?
Réka, a gyógyszerabbahagyásról mi a dokid véleménye?

Tündi: én most látni sem akarok tesztet. Azért nem tudok hinni neki, mert fiamnál annyira egyértelműen kimutatta, pedig azt esti pisiből csináltam. Bár most nem olyan rendszeres a mezim, mint régen, de akkor is. Nem tudjátok elképzelni mik fordultak már meg az agyamban, mi lehet a baj! Kép
Neked mi van a bevérzett tüsződdel, már az is gyógyul? NAgyon örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál. Mi a következő lépés?
1 éves évforduló?? Na mesélj a legszebb pillanatokról! Kép
Milyen táblába kerülök be? Az álcsíkós dilibogyós kismamajelöltbe? De legalább lesz egy zebrám! Kép Még ne kérlek, de nagyon köszönöm, hogy felajnálottad, de annyira félek,hogy nem igaz!

Reva: én is mindig csak olyan rövidre mertem levágatni a hajam, hogy vész esetén összefoghassam. Ennek volt, hogy már láttam előnyét, mert olyan de olyan öreganyámos frizurát vágtak, hogy az csuda!

Sysy: gratula a babóhoz, voltál már dokinál? Tüneteid?

Duddu: hol laksz? Mi is Zuglóban laktunk, ezért mentünk el a Bolgárkerékbe, ha messzebb lettünk volna, lehet, hogy nem megyünk el Kép Nagyon szerettem Zuglóban lakni, ott van kismama jóga Kép
Hú de izgi ez a mai vizsgálatotok! Férjed gondolom idegroncs, most vizsgálják a férfiasságát! Kép

Szió és köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, ma már mosolyogni is tudtam Nektek köszönhetően!

Nyuszmusz

Ui. Egyébként azért gyanús nekem a teszt, mert ha szerdán kimutatta, akkor mára mág még több HCG-nek kellene lenni és miért lett most is nagyon haloványka? Kis hajszálnyi..bár férjem is látja. Ti nem szoktátok látni halványan a negatív teszteken ezt a csíkot? Hétfőn megpróbálom bescannelni, hogy lássátok miről van szó.
nyuszmusz

Tündi!
Hát nagy gratula az egy éves felhasználósághoz! Kép
Erről kaptál mail-t, vagy csak úgy észrevetted?

réka (dudu)
Vendég

Réka
Mindjárt 11 óra! Drukkolok hogy jó eredménye legyen a párodnak!
Ha nem értesz valamit a hormonokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan, persze mindent én sem tudok, csak szeretnék Kép Nekem is oylan tudásszomjam van ezügyben mint neked Kép
Köszi a felajánlást a talival kapcsolatban, észben tartom! Kép
Örülök hogy boldog vagy, így is kell! elvégre hamarosan babát várunk KépEngem is csak lelőni lehet ha belelendülök, vagy elküldeni a fenébe... Kép

Tündi
Vendég

Nyuszmusz
Tessék már kiverni a fejecskédből a rossz gondolatokat! Ehh.... Kép Nincs két egyforma terhesség, ne alapozz arra hogy mi volt a fiadnál. Szerintem felesleges. Oké, nem akarsz több tesztet látni. Akkor mi lesz? Telnek a napok és a végén idegroncs leszel? Kérlek, hessegess el magadtól minden negatív kételyt, és próbálj meg bízni magadban! Oké? BÍZNI magadban, és a babádban! Szarul esik ám neki hoyg nem hiszel benne egy picit sem! Kép Én mit nem adnék egy ilyen kis halvány csíkocskáért! Kép Na, fel a fejjel, lesz ez a csík még erősebb is! Akarok látni mosolyt az üzidben, hajrá! Kép
Nemtom mi van a cisztámnmal, szerintem lassan kezd felszívódni. Vérvétel eredménnyel megyek a dokimhoz, azt majd ő jól megaszondja nekem hogyan tovább Kép
Legszebb pillanatok? Hát egyértelműen amikor jöttek a sok zebrák meg babák Kép Meg az is fontos volt nekem, amikor magam alatt voltam, akkor itt megvigasztaltak a lányok és segítettek, mert a férjeket ugye nem lehet minden részlettel terhelni, a legtöbbüknek ez már sok Kép

Réka
Egyszerűen csak eszembe jutot hogy tavaly ilyen küröl regisztráltam. A profilban benne van a regisztráció ideje Kép

Tündi
Vendég

Réka
Naggyon vagány lett a séród Kép Tényleg jól áll! Kép
Na, eredmény??????

Tündi
Vendég

NysznuszKép
Én egyszer vagy kétszer teszteltem, de még csak egy halovány csíkocskát sem láttam a kontroll mellett.
Semmit.
Én bizakodnék a helyedben,bár az is igaz, hogy én is megőrülnék az izgalomtól.

TündiKép
Köszi a felvilágosítást. Nagyon kened-vágod ezt a témátés tök érdekes amit írtál. Próbálok én is felzárkózni.

DuduKép
Igazából nemtudom mit panaszkodom
1. barátaink jönnek
2. vicces kipróbálni milyen lakásban kutyával élni
3. Koncert és önfeledt szórakozás vár a hétvégén
CSak ez együtt most ezután a húzós hét után kicsit sok.
Remélem a vizsgálat szuper gyors,szuper esős és hosszú életű kiskatonai aktivitást mutat majd ki.

Nem bírom tovább hazamegyek megnézni az ebeket. Nagyon tartok tőle, hogy ugatnak.
Jajaj.
junko
Vendég

Tegnap este vmi internetes vagy számteches műsorban mutatták a babanetet a rtl klubon! Kép

Judit
Nagyon édes a kis Atti a képeken! Kép

Réka(Dudu)
Nagyon nagyon jó lett a hajad!!!
Párod mit szólt hozzá?

Seszi
Süti hogy sikerült?
Biztosan nagyon finom lett!!! Kép
Imádom a sütiket! Kép

Junko
Sajnálom Kép
A kutyuk szoktak igy viselkedni, hogy ha nincs velük az gazdijuk, ugatnak utánuk!
Milyen kutyusuk?
Jajj, szegénykém, valahogy csak túléled a hétvégét!
Kitartás!!!!
Sajnálom, hogy nem jössz a talira! Kép

Korek
Sok sikert a hajvágatáshoz!!!
15 év? Az nagyon sok!!!
Bár szerintem kell a változatosság.
Én általában a véglet vagyok, kb. 4 év alatt nő meg a hajam derékig/fenékig érőre, és amikor már ilyen hosszú, ellibbenek a fodrászhoz, és levágatom nagyon rövidreKép
Most épp növesztő stádiumban vagyok, már a vállamig ér a hajam, de most nem is szeretném nagyon hosszúra megnöveszteni.
Mondjuk múltkor tök rossz volt, mert egy újságban láttam nagyon szép fonott frizurákat, és azon méláztam, hogy melyiket kellene megcsinálni (majd jól szólok a páromnak, hogy fonja be). Elindultam a párom felé, kezemben az újsággal, és akkor esett le, hogy rövid a hajam... Kép Kép Kép

Tündi
Bár nem értek hozzá, de gratulálok a jó eredményekhez!!! Kép
Gratulálok az egyéves babanetes évfordulódhoz!

Nyuszmusz
Szerintem a halvány csík is csík!!! Kép
Remélem hamarosan hivatalosan is gratulálhatok! Kép
Többeknél volt így, hogy halványan, de ott volt az a második csíkocska! Kép
Mennek a drukkok, nagyon szorítok! Kép

Sysy
Jó hogy jelentkeztél!!!
Örülök, hogy "jól" vagy!
Aztán várjuk ám a sztárfotót a tökmagról! Kép

Bocsi a regényért!

Sziszka

szisszka