Most jöttem a dokimtól. Megvizsgált és azt mondta, hogy nem érzi nagyobbnak a méhemet, de puha ami terhességre utal. Elküldött uh-re, de sajnos nem tudták megcsinálni, mert a doki elment császározni. Kicsit le vagyok törve, de nincs baj, majd máskor elmegyek uh-ra. Tudom, hogy itt van a picurkám és minden rendben van, csak még kicsi. Jó lenne, ha hétfőn el tudnék menni, csak az a baj, hogy 12-ig van uh és Olivért 9-re kell a bölcsibe vinnem beszoktatásra. Ami eltart kb.: 1 órát és nem hiszem, hogy odaérek. Mi újpesten lakunk és én a kútvölgyibe járok ami innen 1 óra. Na mindegy. Csak jó volna már egy uh amin biztosan látszik, hogy ott van és szépen fejlődik.
Krisztinka79.: Hova tüntél? Olyan rég nem láttalak itt. Szeretném mégegyszer megköszönni a dokit. Nagyon szupi. Ért a homeopátiás szerekhez és előnyben részesíti aminek én nagyon örülök. Nagyon hálás vagyok érte.
Te merre laksz egyépként? Én a Nyár utcában a Károlyi kórház mellett.
csucsu: Jobban vagy már?
Márti80: Minden renben lesz! Csak pozitívan!
Olvastam valahol, hogy más országokban már nem is csinálnak AFP vizsgálatot, mert nem megbízható. Sak tapasztalatom volt ismerőseim által, hogy beparáztatták őket az eredménnyel aztán nem is volt semmi baj. Nálad is minden renden lesz!
Nem tud valaki kezdődő hüvelygombára valami krémet amit terhesen is lehet használni? A doki fel akart írni nekem de a végén elfelejtette és nekem is későn jutott eszembe. Bocsi a kérdésért.
Szép napot mindenkinek.