A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Bogi!
Húú, már nagyon rég volt az a játék: 2003. októberében.
Soma, Koltai Róbert és Rudolf Péter voltak a sztárok. Rudolf Petyának gipszben volt a lába, arra talán emlékszel.
Ja és akkor még Erzsébet névre hallgattam. Kép

dudu
Vendég

Mea!
Tényleg nagy a pocid! Drukkolok a szüléshez!Kép
Bogi
dbogica

Monyó!
Szerintem is jobb a biztos rossz hír, mint a bizonytalanság.
Csak nálam a negatív teszt nem jelent általában bizonyosságot. Még azt gondolom, hogy korán teszteltem, vagy túl sok folyadékot ittam és kevés a hormontartalom, vagy... akármi. Szóval nálam csak a mensi a tutti mindig.
De ezért szép a világ, mert nem vagyunk egyformák. Kép
réka
Vendég

DuduKép
Én régebb óta nem szedek gyógyszert mint te,de amúgy nagyjából ugyanúgy állunk. Mégis úgy érzem, hogy még nem érkezett el az idő arra, hogy elmenjünk dokihoz (bár én már kisebb kivizsgáláson voltam), pedig a párom már javasota.
Én úgy gondolom, ha kb Karácsonyig nem lesz semmi, akkor fogunk elmenni dokihoz.
Mivel sokat dolgozunk, utazunk, tanulunk stb. érzem én hogy nem mindig teszünk meg mindent azért az adott hónapban hogy baba legyen. Ezért nem aggódom annyira.
Viszont már szeptemberre készítem elő a terepet, Villányba megyünk kirándulni az esélyes hétvégén. Talán ez egyenlőre jobb mgoldás mint dokihoz menni. Javaslom nektek is.

JucaKép
Ne kenődj el ennyire, bár az is igaz, most már én is érzek egy kis szomorúságot ha megjön.
De már itt is van az új hónap...
Vendég

Bocs, mindig elfelejtem aláírni.
junko
Vendég

JunkoKép
Nem ellened akarok beszélni, csak leírom a mi esetünket, mert abban is van tanulság.
Mi is úgy pont voltunk vele, ahogy te írod, hogy majdnem minden hónapban volt valami, ami miatt lehetett okot találni arra, hogy miért nem sikerült, utazás, munka, költözés stb. Így el is telt szépen majdnem két év, amikor ai a nőgyógyászom mondta, hogy kezdjük el a kivizsgálást, amivel én mág vártam volna 3-4 hónapot. És jött az arculcsapás, a páromnak pocsék a spermaképe, 1% allat van az esélye, hogy spontán sikerül.
Szóval ha valaki régóta próbálkozik, akkor szerintem nem baj, ha az egszerű vizsgálatokat (hormontükör, UH, spermakép) megcsináltatja. Sokszor ennyi éppen elég az estleges lelki akadályok feloldásához, vagy akár kiderülhet, hogy olyan probléma van, amit így vagy úgy de orvosolni kell.
Az én ismerőseim között általában fél éven belül öszejött a baba, ahol nem volt semmi probléma. Persze a probléma lehet lelki is. Van egy ismerősőm, akiknek már több, mint egy éve nem jött össze, sperma ok, peteérés van, PCT negatív. Már az átjárhatósági követkzett volna, amikor az leányzó félrelépett és terhes is maradt egyből.
De azért nem ez a követendő példa!!! Kép

Wish

wish

WishKép
Igen tudom hogy ha baj van, jobb ha idejében kiderül. Mégis azt gondolom, kivárom az 1 évet-ami januárban fog letelni- és utána elmegyünk dokihoz. Igazából a legutóbbi menzikor éreztem először, hogy most szarul esett, hogy megjött. Furcsa, de eddig éreztem egy kis megkönnyebbülést is-most ezért ne kövezzetek meg.Kép
Most már komolyan vesszük, meglátjuk ennek meg lesz-e a gyümölcse Karácsonyra.
De lehet neked van igazad, nem tudom.
Minden esetre köszi, hogy megosztottad velem véleményed.
Vendég

Wish, Junko!
Köszi a válaszokat.
Junko!
Szerintem egyáltalán nem jár kövezés. Ugyan u.annyi ideje próbálkozunk, de mégsem járunk lelkileg u.abban a fázisban. Mi már régebb óta szeretnénk gyermeket, főleg én, de nem bíztuk a véletlenre addig, amíg egésze-egészen biztosak nem lettünk benne. És azóta próbálkozunk, emiatt vagyunk talán türelmetlenebbek, mint ti. Meg ötödik hónapja figyeljük a peteérést így vagy úgy, ezzel növelve az esélyeket, s erre mondta a dokibácsim, hogy akkor azért ezt a néhány dolgot akkor érdemes már megcsinálni. És tényleg megnyugtat lelkileg, hogy megteszünk mindent és így nyugodtabb vagyok.

Wish!
Én is hallottam ilyen "vicces" történetet. Inkább keserédes, nem? Házaspár harmadik gyermeket akar, nem jön össze, apukát megvizsgálják és kiderül, hogy sosem lehetett volna gyermeke. Nem semmi...

Én csak egytől félek, hogy lelki okai vannak. Sajnos úgy érzem, hogy lehet ennek esélye, de még nem szeretnék ezzel foglalkozni. Kép

réka
Vendég

Jó reggelt lányok!!! Kép

Örömmel látom, hogy milyen kis aktívak vagytok így kora reggel! Kép

Wish
Tanulságos volt amit leírtál!!!

Junko
Jó lenne, ha még karácsony előtt bekopogtatna a gólya hozzátok, szívből kívánom! Kép

Hu, nem tudom, nekem talán a legelső hónap volt megrázó, meg ledöbbntő, amikor megjött. Valahogy a babproject első hónapja olyan különleges, annyira más, de lehet, hogy ezt csak én érzem így... aztán a következő két hónap valahogy könnyebb volt.

Mea
Szép nagy a pocakod, Te pedig nagyon szép kismami vagy! Kép
Drukkolok a szüléshez, hogy minél könnyebb legyen!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Duddu Kép
A családtervezőt még a próbálkozások előtt javasolják, olyan pároknak, akik még csak tervezik a babát. 3 hónapos felkészülési idő meg ilyesmi.

Junko
Kirándulás az esélyes hétvégén, nem rossz. Nekem egyszer már bejött. Kép

Mea
Tényleg hatalmas pocid van már, de már nincs sok hátra. Kép Aztán kérjük a fotókat!

Szisszka
Nekem is nagy csalódás volt az első hónap. Azt hittem, hogy rögtön sikerülni fog. Kép Mostanra már megtanultam, hogy ez nem így van.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Junko Kép
nem tudom máskép csinálnék-e bármit is, ha elölről kezdenénk. Én is azt hiszem egy darabig jobb nyugodtan próbálkozni, mi talán túl sokáig vártunk a vizsgálatokkal. Tulképp az a lényeg, vagy a tansulásg ami esetünkből szerintem, hogy ha már jó ideje ( kb 1 év) nem jön össze, akkor nem érdemes azt sorolgatni, hogy melyik hónapban mi lehetett az a külső ok, ami miatt nem sikerült, hanem jobb túlesni egy kivizsgáláson.

Wish

wish

Wish Kép
Ebben nagyon igazad van.
Követem egyébként nagyjából hogy veletek mi a helyzet, és nagyon szorítok nektek.
SziszkaKép
Mi már az első ilyen együttlét után vihogtunk, hogy hű, meg ha biztos ott van a bébi. És tényleg akkor késett is egy pár napot, csak a tréfa kedvéért. Azóta se, így az első hónap bennem is mély nyomot hagyott.
MarcsiKép
Remélem is, hogy csak egy ilyen kis kiruccanás kell a dologhoz.
j.
Vendég

DudduKép
Egyébként ha érzed, hogy téged ez megnyugtat, menj el kivizsgálásra. Végül is semmi negatívum nem szól ellene. Aztán mint azt sok felől hallottam is, kivizsgálás kezdetén (elött sokan estek hirtelen teherbe.
Én csak azért nem megyek, mert nem is tudom miért nem.
j.
Vendég

MEA!
Megadnad az email cimed? Koszi!
Drukkolok a szuleshez, szep a pocakod. Nekem nagyon hianyzik Képmarmint a pocak Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Réka!
Köszi a linket, megnéztem. Csak nem tudom mit csináljak, állítsak be az orvoshoz és kérdezzek rá, hogy nem e ez a bajom??? Ezt neki tudni kellene nem?

Zsu!
Ne is említsd az alakuló értekezletet, nekünk is holnap lesz 9-től. Még maradtam volna itthon! Én alsósokat tanítok, most lesznek harmadikosak.

Tündi!
Köszi a javítást!

Annácska!
Sajnálom a kocsit, én is meg lennék lőve, ha nem lenne!

Most megyek, készülődnöm kell az iskolára!Még benézek majd hozzátok!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kati Kép a tüszők 20 mm felett jók, utána repednek meg. A mnyh 9 felett jó állítólag, nekem most 14 volt két nappal az inszem után. Elképzelhető, hogy későbbre esett a peteérés, úgyhogy várj csak türelmesen. Nagyon drukkolok!
A megint megjöttös topikban volt egy lány, akinek a mensi előtt lett egy peteérése, és csak a 45. nap után derült ki, hogy terhes. KépKépKépKépKép

Mea Kép épp tegnap néztem meg az albumodat, nagyon drukkolok a gyors és könnyű szüléshez. Várjuk majd a fotókat, apuka tudósít majd???? Nagyon szép a pocid, gondolom Livi mennyit ficánkol benne KépKépKépKépKépKépKép

Még délután jövök Kép
Vendég

Kati Kép jav: két nappal az inszem előtt.
De sokat nőnek, a mnyh. nekem két nap alatt 10-ről 14 mm-re nőtt, barbinak a tüszői egy nap alatt nőttek 10 mm-et (stimulációval), nekem 3 mm-ert nőttek 2 nap alatt, szintén stimulációval.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Visszatértem a szabiról, és gyorsan jelentkezem. Remélem, emlékeztek még páran rám, de ha nem, az sem baj, akkor tekintsetek újnak :-))) Pár nappal a szabim előtt csatlakoztam Hozzátok. Azóta sok minden nem történt, a 25. cn-on vagyok (légyszi javítsatok a táblában, köszi), mostanság kéne megjönnie, de egyelőre nem jön, mert szedem az utrogestant. Túlságosan optimista nem vagyok,mert nem érzek semmit, de azért majd talán veszek egy tesztet.
Bocsi, visszaolvasni 3 hetet nem tudtam, de lehet, hogy nem is fogok tudni, de gratula minden zebrásnak, és további drukk azoknak, akiknek aktuális!!! :-)))
Mostantól igyekszem aktív tag lenni :-))))
Sziasztok: Réka
korek

Junko!
Igen megnyugtat. Holnap majd mesélek, hogy mi volt. Reggel 9-re megyünk a családtervezőbe.

Majcsi!
Érdekes, amit írsz, mert nekem eddig még mindenki azt mondta, hogy korai, sőt a web-lapjukon is az van, hogy azokat várják, akinek legalább egy éve nem sikerül. Azért adtak időpontot.

Csibe!
Én holnap úgyis megkérdezem, lehet, hogy megmondják, hogy mit kell ilyenkor tenni. Mondjuk nektek tényleg lehet, hogy korai lenne még rákérdezni a dokinál.

Noémi!
Ez olyan izgi! Kép Mikor is mész megtudni, hogy mizújs a kavicsokkal? Mert ugye lesznek kavicsok ez számomra nem is kérdés!! +++++++++++++++++++++

Mea!
Nagyon szép kismami vagy! Remélem tudósítasz majd valahogy minket! Villámszülést kívánok!

Korek!
Szia Drusza! Én emléxem rád!
Milyen volt a szabid? Hol jártatok?
Az utro az mire is való? (Jajj, dudu olyan tudatlan vagy!!)

Wish!
Mindjárt itt az október! Addig szedned kell gyogyikat? Vagy hogy működik?
És a PCT, amit írtál, az mi?

Lányok!
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de kismamatudós Képakarok lenni! Kép
Vendég

Sziasztok.
Babaprojektkezdesi elso menzi=remalom
Mi a naszenszakankon kezdtuk a babadolgot.Mikor megvolt a dolog sirva fakadtam,mert mar terhes vagyok.(gondoltam en)Persze a menzi nagyon megrazkodtato volt.Akkor meg nagyon naiv voltam ilyen szempontbol.
neha ugy erzem hogy megerosodtem,neha pedig el vagyok keseredve.
Parom szerint nagyon ra vagyok kattanva a dologra,de hogyne lennek mikor mar nagyon szeretnekbabot.
Az meg hogy nem akar megjonni,az meg meg rosszabb.
Kicsit el vagyok kenodve.mert tegnap kijottek a pattanasaim,es az nalam a jel.Reggel mikor felkeltem mar eltuntekKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Tegnap hazajött a párom és lecsapott a gépre, íyg most jövök...

Sziszka, Junko
Mi is ugyanígy voltunk ezzel májusban. Peteérésről volt fogalmam,de hogy 1 hónapban szinte 1 nap a tuti, arról gőzöm sem volt. A párom nevetett is, hogy "túl hollywoodi" lett volna, ha elsőre sikerül. A mensi persze engem is megtréfált, késett 4 napot Kép Igazából ezt a hónapot tekintem igazi Kép próbának, mert júniusban volt egy műtétem, akkor a gyógyszerek miatt nem is próbálkoztunk, júliusban meg pont elutaztam Erdélybe, most augusztus elején meg nyaraltunk, de egy barátunk 40 nméteres lakásában Kép, de ma véget ér a mensi, van PG53, Babymark, hőmérő, már csak mi kellünk Kép

Vera
reva

Szia Noémi!

Köszi a felvilágosítást. Légyszíves nézd meg az aug 18-án 11óra 18 perckor irt adataimat. A 3. és a 21. napi vérvétel eredményét pötyögtem be.
Előre is köszi, és DRUKKOLJATOK NEKEM!KépKépKépKépKép

Hányadik inszemed? Van már gyerkőcöd? Mióta próbálkoztok, mert nagyon fiatal vagy!

Puszi, Kati
Vendég

Duddu
Erre a szövegre gondoltál? "A családtervezés századunk egyik legnagyobb vívmánya. Ennek révén nemcsak gyermekeink számát és születési idejét tervezhetjük meg, de sokat tehetünk azért is, hogy egészséges gyermekek jöjjenek a világra. Azoknak a pároknak a jelentkezését várjuk, akik a közeljövőben akarnak gyermeket, és akiknél a meddőség, illetve a nehezített teherbeesés gyanúja nem merült fel"

Ezt követően zárójelben megmagyarázzák, hogy mi a nehezített teherbeesés: "vagyis fogamzásgátlás nélküli rendszeres nemi élet ellenére egy év alatt a tervezett terhesség nem következett be"
Sajna kicsit félrehérthetően foglamaztak.

Bár ti még nem tartotok egy évnél.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Tegnap hazajött a párom 3-kor és lecsapott a gépre Kép De most itt vagyok (amíg haza nem jön Kép

Junko, Sziszka
Vicces és jó olvasni, hogy más is így gondolta-mármint az első próbát. Mi igazán májusban döntöttük el, hogy babaprojekt van, és persze egyből késett 4 napot - kezdtem örülni, bár a párom szerint túl "hollywoodi" lett volna. Akkor volt némi fogalmam a peteérésről, de hogy 1 ciklusban csak 1 nap a szinte tuti ?!?! Júniusban volt egy műtétem, akkor a gyógyszerek miatt nem próbálkoztunk. Júliusban pont akkor voltam Erdélyben 4 napig, aug. elején meg egy barátunk 40 n.méteres lakásában nyaraltunk (ők is otthon voltak), így igazán most van minden ismeret és eszköz Kép (PG53, Babymark, hőmérő) a birtokomban. Ma véget ér a mensim is Kép

Kinga, Réka
A zenekarral én is így érzek - nem tudom abbahagyni, szinte velük nőttem fel és mivel korban csak fiúk vannak hozzám közel, én vagyok a panaszládájuk Kép De legalább a férfi szív rejtelmeiről meg tudok sok mindent Kép Ja és fuvolán és piccolón játszom.

Vera
reva

Bocs, most látom, hogy az első rész 2x ment el Kép
reva

Mea,utolag gratula a hazasagi evfordulotokhoz.Mi is 21en eskudtunk csak majusban.Szep nagy a pocidKép
Hu ha nekem ekkora pocim lesz nem is fog belolem semmi mas latszani.
Most probaltam magamon illusztralni 2 kisparnavalKép
Kati.MENZIUZO indul.............Pozitiv energiak utban+++++++++++++++++++.Kép
Szio korekKép

Kép
monyoka

Vera!
Tök jó lehet a fúvósoknál. Ha felléptek v.hol Pesten, szívesen meghallgatnálak! Kép

Kinga!
Titeket is! ?O

Majcsi!
Igen, erre gondoltam, tényleg félreérthető! Úgy értettem, hogy akiknél a nehezített teherbeesés gyanúja felmerült.
No mindegy mostmár így is, úgy is megyünk, aztán lesz, ami lesz.

Kati!
X-ben van kezem-lábam úgy szurkolok!

réka
Vendég

Na ki a profi?gabi a profiKépsikerult vegre kepet csatolnom a profilomhoz,eppen ideje volt mar hogy sikeruljonKép
Mar keztem begyagyulni toleKép

Kép
monyoka

Monyo
Te dolgozol valahol? Azt tudom, hogy nem Mo.-on élsz - Vajdaságban, ugye?

Vera
reva

REVA,nem dolgozom sehol,pontossabban itthon melozom.Volt egy turhrto munkahelyem de el kellet mennem bolovanyera(amikor kiir a doki hogy ne dolgozza)es mikor visszamentem a fonokom kozolte hogy nala nem betegedhetnek meg.Es kirugott.
Vajdasagi vagyok igen.Ha picit jaratos vagy erreakko elmagyarazom holKép
Szabadkarol gondolom hallottal.Meg az is lehet hogy Palicsrol.Na,en nem messze lakom onnan,egy szinte majdnem magyar feluban,a, neve Hajdujaras.

Kép
monyoka

DuduKép
Kiváncsi vagyok mit fognak neked holnap mondani. Kérlek duplán figyelj, hátha én is hasznosíthatók az infókból.
Szia KorekKép
Üdv újra közöttünk.

RevaKép
Új hónap új remények. Ennyi segédeszközzel csak biztosra mehetsz.Kép
j.
Vendég

lanyok megyek gyogyfuvet szedni.talatam valmit termekenysegre de ilyen novennyel meg nem talalkoztam errefele,megnezem vane egyaltalan.
aztan jovok.)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Hűha!
Sysy! Pompás! Remélem ezzel Tündi hitét is visszaadtad! Gyönyörű 35hetet neked!

Szisztok visszatérők!
Tessék csak szorgalmasan irogatni!

Annácska!
Sajnos Murphi (bár nem hiszem, hogy így írják, de tudod mire gondolok) mr csak ilyen! Valahol még jó is hogy most, mert van benned egy jó adag természetes nyugtató és derűlakó!Kép

Szombaton Balatonkenesén voltunk LECSÓfesztiválon. Család meg is lepődött, mert tudják, hogy hadilábon állok a paprikával, mégis az én ötletem volt.
Igazi búcsúhangulat volt! Nagyon jól éreztük magunkat és Nagyi is örült egy kis kimozdulásnak.
Csemetém túl van az első lovaglóleckén is! Mindenki ámult-bámult a kis HUszár láttán!
nagyivak beültettük egy körhintába is. Azt is szerette, de amikor kezdte unni, Apa feldobta azzal, hogy szaladt mellettük körbe és bohóckodott!
A lecsóról én nem tudok beszámolni, de Gusztinak ízlett.
Vasárnap pihiztünk, most meg dolgozhatom le a lemaradást!

éS EGY KIS APRÓSÁG!
Emberem közölte velem ma, hogy még a gyerek is tudja, hogy terhes vagyok, csak én nem. Egyszer már bejött neki, talán most is, de ez csak a jövő hét elején derül ki, Addig türelem.

Eszembe juttott még valami!
Azért nem ugrálnak azok akik valóban babásak lettek tesztelni, mert a terhesség alatt olyan nyugalom szállja meg az ember lányát, hogy nagyon. Legalábbis szerintem.

Megyek vissza KRIPTÁMBA dolgozni!Kép

Szép napot mindenkinek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tyű Eszter!
Jó lenne, ha bejönne a jóslat, mi?
Jövő hét elejéig szurk. de nagyon!
réka
Vendég

Sziasztok!

Csak egy percem van. Megkezdődött a suli, ma volt az alakuló értekezletünk. Ez azt jelenti, hogy mától szinte minden nap be kell mennem valamiért a suliba. Szeptembertől 26 órám lesz, így valószínű nem fogok tudni minden nap jönni Hozzátok. Nem tudom még, hogy mikor milyen órám lesz, de ha lesz lyukas órám, akkor a tanáriból írok Nektek.
Most sietnem kell, mert az egyik kollegám mindjárt jön értem, hisz megyünk "kerti partira". Az egyik kolleganőm meghívott magához mindenkit a kezdés "örömére", bableves és rétes lesz a menü... Kép

Ja még ma sem jött meg, de a múlt havi késés után már nem csodálkozok ezen. Az előző hónapokban menetrendszerű volt, úgy látszik, most tolódik, így a táblában valószínű javítani kell a ciklushosszat. De ezt majd később rendezzük.

Puszi mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Réka Kép
A PCT amikor kinyírja a méhnyák a kiskatonákat. Ritkán, de előfordul.
A lombikot majd akkor kezdjük, ha szeptember végén megjön. Elötte még mostanában is meg kell jönnie egyszer valamikor. Ez a short protokoll. Ha long protokoll lenne, akkor a szeptemberi mensi elött félidőtől kellene gyógyit szednem, de így csak a mensi után kell majd.

ValérKép
Lehet, hogy mondtad már, de nem emlékszem. Mi tanítasz?

wish

Kati Kép 27 éves vagyok, a 22 a szerencseszámom Kép. A profilomban van még info rólam. 2002 ősze óta próbálkozunk, ez a 4. inszemináció. A 2. inszeminációval sikerült terhességem angyalka lett áprilisban, júliusban folytattuk a 3-kal, most van a 4. Röviden KépKépKépKép. Írtóra drukkolok nektek!!!!
Hormonértékekhez nem nagyon értek, de nézd meg ezt:

<!--attachment: noi_hormontabla-255613.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*22.5**noi+hormontabla%2exls --><center><pre>
Kép
noi hormontabla.xls (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Duddu Kép hát persze, hogy kiskavics lesz! Aztán nagy izgő-mozgó! Köszönöm a drukkokat. Talán már minden eldőlt, most babatapasztókat kérek, ha lehet. KépKépKépKépKépKép

Még jövök későbbKép
Vendég

Sziasztok!
Kösz a szíves visszafogadást lányok! :-))
Az első próbálkozós-hónapos élményeiteket át tudom érezni, bár nekem a második is hasonló volt. :-))) De majd eljön a mi időnk.
Réka, örülj, hogy nem ismered az utrot, ne legyen rá szükséged soha :-))), ez lényegében tiszta progeszteron hormon, ami azoknak kell a ciklus második felében, akiknek alacsony szokott lenni ez a szintjük, mert ez viszont kell ahhoz, hogy megmaradjon a baba. Viszont fenntartja a progiszintet, és nem engedi megjönni a menzit...
Köszi kérdésed, jól nyaraltunk, voltunk a Velencei-tónál, Ausztriában és a Mátrában, csak jó időnk nem volt túl sok...
Réka
korek

Segítsetek Lányok!

Hogy kell megnézni más profilját? Én csak a sajátomat tudom Kép Meg a Mea képeit sem találom Kép

Monyo
Nem voltam még a Vajdaságban, de így behatároltam a helyet. Biztos gyönyörű környék, ha csak úgy lépten-nyomon gyógynövényeket találsz (persze lehet, hogy itt is van, csak nem ismerem őket Kép A munkahelyi gondodat át tudom érezni, én is épp táppénzen vagyok (=bolovanyera), de nem szívesen mennék vissza, ez a babadolog pont jókor jönne Kép

Duddu
Sajna Pesten nem szoktunk fellépni, de ha Miskolcon vagy a környékén jársz, ott előfordulunk Kép

Korek
Én rájöttem, hogy nem csak a jó idő számít nyaraláskor, hanem inkább az, hogy kiszakadsz a megszokott környezetből, bár nekünk nagyon jó időnk volt Kép

Noémi
Kívánom, hogy a kiskavics(ok) belevaló nagyokká nőjenek a pocakodban Kép Babatapasztókat is küldök +++++++++++++++++++++++++

Eszter
Mi az, hogy KRIPTA? Ennyire rossz helyen dolgozol? (már én is olyan kíváncsi vagyok lassan, mint Duddu)

V.
reva

Wish!
Köszi Kép
Ja, ezt már ismerem, csak nem tudtam a nevét, azaz a rövidítését!
Ezt fogja megcsinálni dokibácsi, ha pozitív lett a párom tesztje.

Noémi!
Jó ez a hormontábla!
Akkor küldöm a babatapasztókat!

Korek!
Hát persze, örülök, míg semmit nem kell szednem, csak kíváncsiskodtam.

réka
Vendég

Vera!
Kattints az üzenet elején a névre, aki írta és látod a profilját.

Az albumokat pedig itt találod:
https://www.babanet.hu/album/main.php
Sokan raktunk már fel oda képeket. Tegyél te is, hogy jobban megismerhessünk!

Most nézem, hogy kicsit megváltozott a galéria, de nem jelentős, csak telelett HP-reklámmal.

réka
Vendég

Reva,rakantintasz a nevre es kijon a profil.A mea kepei az albumban vannak.Az oldal tetejen irja hogy fotoalbum.Arra eakkantintasz a tobbi gyerekjatekKép
Noemi mennek a babatapasztok++++++++++++++++++++

Lanyok ezt erdemes elolvasni,csaladtervezesrol szol,minden bennevan a cikben ami minket erdekel.

http://kismama.datanet.hu/euHirek_szuletendo.php

Kép
monyoka

Korek Kép ha nincs baba, akkor utro mellett is meg tud jönni a mensi, csak nehezebben. Én is azt hittem, hogy nem, de múlt hónapban pontosan a 28. napon megjött rendesem a mensim 3*1 utro mellett. Kép Csak azért írom, hogy vannak kivételek. Remélem, hogy neked nem lesz ilyen tapasztalat, mert hamar pocaklakód lesz!!!!
KépKépKép

Monyoka Kép nagyon tetszett a cikk!!!!!
Vendég

Helló!

Noémi!
Tapaszttapaszttapaszt....!Kép

Vera!
Nem olyan vészes! Itthon dolgozom a pincében! Csak így hívom. Főleg amikor nyáridőben a Párom szép barna, én pedig fellibegek a lépcsőn a sápkóros írhámban! Szóval így!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Dudu, azaz Druszám, félre ne értsd, nem baj, ha kíváncsiskodsz!!! :-))) Kicsit morcos vagyok az utrora, mert kicsit felpuffad tőle mindig a hasam, mindenki arról suttog, hogy babát várok, holott nem, ráadásul néha kicsit fájdogál is :-((( A dokim nem ragaszkodik hozzá, néha azt mondja, elég, ha megvárjuk a menzit, és ha nem jön, akkor kezdjük el szedni, de máshol azt hallottam, hogy már korábban kell, ezért rádumáltam, hogy hadd szedjem. Erre nem engedi megjönni, pedig ha nincs baba, akkor az ember várja a menzit, hogy kezdhesse megint a próbálkozást. Na, mindegy...:-(( LÁttam a képeidet, tök jók!!! Majd egyszer csinálok én is albumot talán.
Noémi, köszi a bíztatást, csak azért aggódom, hogy nincs baba, csak az utro játszik velem,mert legutóbb pont ez történt, két negatívat teszteltem, majd abbahagytam a 2*1, azaz nem is túl sok utrot, és csak utána bírt megjönni :-((( De a remény hal meg utoljára :-))) Neked pedig mennek a babatapaszok!!! :-)))
Réka
korek

Réka Kép hányadik cn-en vagy?

Eszter Kép tündéri a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Korek!
Dehogy értettem félre!
Megértem, hogy morcos vagy. Rossz lehet ez az állandó dilemmázás, hogy most akkor szedjed, vagy ne.
Azért reménykedjünk, hogy AZÉRT nem jön meg, s akkor még pusmoghatnak is. Igaz? Hanyadik ciklusnapon vagy?

réka
Vendég

Noémi!

Köszi a táblát, nagyon tudományos.
Azt tudni az okát, hogy miért nem tapad meg neked a babuci? Ha ez a "hiba"? Melyik kórházba jársz?
Mennek a drukkjaim:++++++++++++++KépKépKépKépKépKép++++++++++++++++++++KépKépKépKép
Vendég

A 25. napon vagyok (vagy a 24-en, olyan furán jött legutóbb meg...), de nekem 23 naposak a ciklusaim normálisan. A bajom az,hogy most nem tudtam elmenni tüszőéréskor a dokimhoz, mert nyaraltam, utána voltam nála, akkor már nem voltk érett tüszők, és azt mondta, hotgy ne szedjem a gyogyót feleslegesen, ha nem tudjuk, volt-e peteérésem. Tekintettel azonban arra, hogy eddig mindig volt, clostilbegyt nélkül is, azzal meg duplán is, ezért én mégis szedtem, mert nehogy emiatt ne legyen jó az esetleges babának, mert szenved a progihiányban. Így viszont nem merek elmenni a dokihoz vérvételre, mert nem akarom, hogy kiderüljön, mégis szedtem (már ha emlékszik rá...) Ha most nem sikerül és megjön, akkor viszont fel akarja emelni napi 1-ről 2-re a closti adagomat, mert akkor 3 hónap closti után lennénk már, és utána emel. Mondjuk nem tudom miért, ha napi 1-től 2 érett tüszőm volt... Szerintetek? Nem szeretném, ha napi 2-től meg 4-5 lenne... Szóval mostanában sok a bizonytalanság és tanácstalanság bennem. A múltkor Unique, akinek hasonló problémái voltak, mint nekem, azt írta, hogy legjobb abbahagyni a clostit, ezen is tűnődöm, de emelni semmiképp nem akarom. Arra is gondoltam, tartok most egy hónap szünetet. Szóval minden nap mást gondolok...
Bocsi, hogy ezzel untatlak Titeket... :-((
Amúgy nincs ilyen rossz kedvem, mint ebből érezhető lenne, bár zuhog az eső odakint...:-)))
Réka
korek

Noémi!
Gondom Korektől kérdezted a ciklusnapot.

Tündi!
Én meg pont most akartam megírni, hogy szerintem írd be a mai napot nekem 1. cn-nak, mert nem gyengül, nem erődösik ez a dolog, emiatt azt gondolom, hogy ma van az első nap, mert ma reggelre leesett a hőm. Ha változik valami, szólok.

Remélem, jó hírekkel jössz holnap a dokitól!!

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: