Majcsi
Most mérek hőt igen, szeretnék tisztán látni hogy most ez tüszőrepi volt-e vagy sem. UH-ra most nem megyek már, talán következő ciklusban.
Seszi
Múlt héten UH-val néztük hogy van-e peteérésem. Egyenlőre számomra nem egyértelmű az eredmény, de holnap megyek a dokimhoz és megbeszéljük. Szeretném ha lenne vérvétel, mint neked most volt, illetve kapok beutalót a kiskatonavizsgálatra. Szerintem ha ezeken túl leszük és minden oké, akkor jön a HSG. Hát az vitt rá, hogy ez már a 14. hónapunk. Mire várjak még?

Nem mondom hiszek a csodákban, de úgy látszik az én életemben elég darabosan műxik

Meg most már a párom is mondta hoyg menjünk dokihoz, ennek külön örülök, sokkal jobb így elmenni mitn kikönyörogni tőle. Neki kell érezni hogy szükséges
Sziszka
Ja igen, otthoni meló, ne haragudj, elfelejtettem. Hát akkor nem tudok mivel munkakedvet tölteni beléd
Zsu
A szaunás dologról beszéltünk itt is korábban (mércius-áprilisban biztos),sokan tudják. Ha belegondolsz, egy lázas állapot is árt, magas hőmérsékleten a sejtek elpusztulnak. A lázhoz képest a szauna pedig igencsak magasnak számít. A petesejt mennyire károsodik a szauna során ezt nem tudom (valamennyire biztosan), de a spermák elpusztulnak, és 3 hónap az érési folyamat, míg újra termékenyítőképesek lesznek (asszem minőségben és mennyiségben egyaránt). Gyakorlatilag 3 hónap steril állapot, ha elég durván akarok fogalmazni. Babaproject idején főleg pasiknak sem forró fürdő, sem gőzfürdő sem szauna nem ajánlott.
Réka
Itt nem sok intim dolog van

tudván hogy ezzel segítünk egymásnak, de fent leírtam mik történnek nagyjából ha dokihoz fordul az ember fia, lánya

De remélem, nektek nem lesz már szükségetek a dokira!
Csibe
Javítottalak, sajnálom!!!!!!
Kinga
Milyen hatalmas kutyus lett Brúnó! Elképesztő! De most is olyan gyönyörű és imádnivaló mint kiskorában
Annácska
Sajnálom az autó-dolgot, ez rengeteg pénz egy javításért, meg alkatrészért

Talán tényleg érdemesebb lenne másik kisautó után nézni
Kati
Drukkolok hogy akkor mielőbb eljuss a dokidhoz és UH-ra, fontos lenne!
Lányok
Én nem biztos hoyg tudok ma már jönni, úgyhoyg elköszönök, és szerdán jövök újra! Azután teszek fel majd egy talis-táblát, szeretném ha lepontosítanánk a részvételt és hogy ki tud jönni délelőtt, ki az aki csak délután. Azután már csak frissíteni kell ha változás van, ezalatt persze azt értem, hogy még többen jelentkeznek
Jók legyetek! Illetve akinek most kell rosszalkodni, az ne fogja vissza magát semmiképpen! Junkó?
Tündi