A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Ma milyen bölcseket tudok írni! :lol:

Betsy!
Nagyon drukkolok az UH miatt! :wink: Mielőbbi beszámolót kérünk! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Dzsémi:Pandus majd csak este lesz... :!:
vedresandi

Szia Andi!
Dani hogy van? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Helló Jaimee!
Gyapjú szagú kolega? Nincs ma szabin? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Biztos a sok tanulástól van. :lol:

Andi: Köszi! Akkor majd hétfőn...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Chris: köszi jól...otthon alszik :wink:
Egyébként azért nem is csináltam ebből akkora ügyet,mert látom mennyire el van fáradva,csak ezt neki nem mondom.Soha nem beteg,nincs lógás,ezért hagytam,ha már a dokker igazolja :wink: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Lehet! :wink: Már kezdek dinkulni!

Andi!
Szerintem jól tetted.

Csajok!
Ma megyünk lízingelt gyerekem ovis ballagására. Nagyon parázok. Vettünk neki egy emeletes töltött tolltartót. Szerintem nagyon szép. Herlitz, maga a tolltartó, és a benne lévő ceruzák, színesek, filctollak is. Tuti az anyja le fogja fikázni. Természetesen a gyerek előtt. Így majd neki sem fog tetszeni. És kap egy 10 Euróst is. Örül, ha pénzt kap, mert gízdag akar lenni! :lol: (Azért kap Eurót, mert azt az anyja nehezebben tudja elkölteni! :lol: )

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

gízdag=gazdag

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: A keresztlányom is most ballagott. Olyan megható volt, szem nem maradt szárazon. :lol: Tőlünk és a nagyszülőktől pénzt kapott egy íróasztal+lámpa+szék együttesre.

jaimee

Chris: Miért is lízingelt? Futamidő végén végképp a tiétek?

jaimee

Jaimee!
Nem egészen! Ő a férjem első házasságából született kisfia. A futamidőt, még nem tudjuk meddig tart. :wink: És szerintem a végén sem fogjuk megkapni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csak a lízingdíjat fizetjük szorgalmasan. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Tudom, hogy a férjed kisfia, csak gondoltam a lízingelt elnevezés mögött van valami más is...

jaimee

Jaimee!
Áááá! Nincs! Bár, szerintem mindenki jobban járna, ha lenne. Főleg a gyerek.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Mercure!
Munkaundor hogy van?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Egy kicsit én is itt.

KépKépKép
bambika

Szia Chris! megvan :D

Kép
mercure

Szia Bambika!

Mizu? Hogy vagy?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mercure!
És te? Hogy vagy? Munkaundort leszámítva. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris

Köszi kérdésed,álmosan /4 éjszaka szinte semmit nem aludtam kezdek kidőlni/.Főzök és altatom Lillát, nem sok sikerrel :( .
Te ,tanulás?

KépKépKép
bambika

Sziasztok,

Hát apa nem lett jobban, tegnap este 10-kor már 40 fokos láza volt. Nagyon csúnya torokgyulladása van. Kapott antibiotikumot,remélem most már azért javulni fog.

Ma lesz kicsi Dancikám ballagása, ugy izgult reggel, hogy el ne felejtse a szövegét. Nem győztem traktálni önbizalommal. Istenem, olyan nagy fiu már ő is.

Hőm ma ismételten emelkedett, még nem tett be pé-t. Kiváncsi leszek rá. A baj csak hogy nem tudtuk kihasználni.

Kép

Heni,

Folyás miatt ne aggódj, ez gyakran előfordul terhesség alatt. Nekem is volt. Semmit nem kaptam rá. Igaza van a dokinak, hogy amig csak fehér és szagtalan nincs gond. :lol:

Andi,

Örülök, hogy Dani jobban van. Tényleg lehet hogy csak a stressz és a kimerültség okozta nála a hányást. :D

Betsy,

Drukk az uh-ra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Chris,

Nemsokára már a saját babáddal foglalatoskodhatsz. :lol:

Babszika,

Ne aggódj, nálunk a családban van egy ilyen "ribi" aki nyakra főre szüli a gyerekeket, és nem foglalakozik velük. Kosz van a lakásukban is. Már 2-öt elvett a gyámügy tőle. Én meg mondtam a páromnak, hogy legszívesebben a legnagyobbikat örökbe fogadnám, ha tehetném. Csak elkallódnak szegény gyerekek. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Babszi!
Fel a fejjel, meglátod, hamarosan hozzád is beköltözik a kis pocaklakó! Tudod, mi azért vagyunk itt, hogy nyugodta kiöntsd szíved lelked! Nehoyg eltűnj!!!!
Én is nagyon igazságtalannak tartom az életet, hogy ilyeneket produkál és velünk így kicseszik. Persze gondolhatod, hogy nekem már könnyű, mert van egy kis királyfim, de hidd el én nagyon szeretném azért még azt a kistesót neki. Persze ez már valószínű nem ugyanolyan akarás, mint aki az első szeretné!
Na de az lényeg, hogy nekünk kiöntheted minden bánatod, még akkor is ha csak olyan virtuális barátnők vagyunk, de én pl. a saját barátnőmmel nem is beszélek ilyenekről. Ti sokkal többet tudtok a babáravágyó életemről, mint bárki más!

Jaimee! Heni! Ne parázzatok annyit, mert a babátok is olyan nem nyugodt lesz! Várjátok boldogan a 40. hetet és élvezzétek a kismamaságot! Beszéljetek a babákhoz, simmizétek és minden rendben lesz!!! CSak nyugiiiiiiiiiiiiiii! :lol:
Vendég

Judy

Jobbulást apának!
Nagyon megható tud lenni a ballagás :) .
Nálunk kb 2 hete volt. Bence még csak kiscsoportos, de a könnyeim kicsordultak ahogy hallgattam őket :)

KépKépKép
bambika

Bambika!
Tanulok. Már nem sok van hátra... :wink: Mindjárt vége! Ez vígasztal. :wink:

Judy!
Nagyon remélem. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy!
Biztos a hideg sör árott meg apának! :wink: Jobbulást neki! Mi is ballagáson leszünk délután! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Omnia! Nem tudom hová tűntél??? DE
[Nagyon Boldog Névnapot!!!

Kép
Vendég

Judy! Jobbulást apának! Nem csak az ovis ballagás tud megható lenni. Én az öcsém középsulis ballagásán is szipogtam, alig bírtam visszatartani a könnyeim!

Na én is dobok egy görbit nektek:

Kép

Egyébként tegnap is meg ma is olyan érdekesen mensisen fájogat, de csak éppen, hogy érzem a hasam. Egyébként most két időpontban mértem a hőmet, azért vannak lukas és tömött karikák a görbémen. De nem sokat változtat nálam egy kis időpont eltérés.
Vendég

Krisz,

A görbéd ugy néz ki, mint az én múlt havi görbém, csak a tied 2 csíkossal fog végződni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

[quote="krisztinka79"]J írta:krisztinka79udy! Jobbulást apának! Nem csak az ovis ballagás tud megható lenni. Én az öcsém középsulis ballagásán is szipogtam, alig bírtam visszatartani a könnyeim!

Na én is dobok egy görbit nektek:

Kép

Egyébként tegnap is meg ma is olyan érdekesen mensisen fájogat, de csak éppen, hogy érzem a hasam. Egyébként most két időpontban mértem a hőmet, azért vannak lukas és tömött karikák a görbémen. De nem sokat változtat nálam egy kis időpont eltérés.

Gyönyörű görbe... Ha ebből nem lesz babóka.......:D
Vendég

Pöttye! Judy! Köszi, csak várjuk kia végét jóóóóóóóóóóóó??????

Én tudok ám fura dolgokat művelni! :? Ha most tényleg jól jelöli a ferti a pé-t, akkor jövő péntek körül nem kéne megjönni!
Vendég

Sziasztok Lányok!

El kell valamit újságolnom Nektek. Megvan a hormoneredményem. :)
Ugyan még doki nem látta (jövő hét szerdán megyek), mindenesetre én egész jónak látom.

Ezt találtam 7 nappal az ovuláció utáni értékre:
A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban.

Nekem a 27. napi progeszteronom 15,8 nmol/L (a 20. napon 0,7 volt). Azt hiszem a 23-24. napon lehetett ovum. Figyelembevéve Leo Áttekintés-ben szereplő hormongörbéit, szerintem ez a szám jó lehet.

Szerintetek? Pandácska: Neked mi a véleményed? Gond lehet, hogy 1 héttel el vagyok csúszva hormonálisan?
Vendég

Mano! Ez nagyon jó hír! És mikor mész dokihoz?
Vendég

Mano,

Gratulálok ehhez a jó hírhez. :lol:
Progiszintet mikor érdemes nézni?? Hányadik napon??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krisztinka: Jövő hét szerdán.
Vendég

Judy: Én úgy tudom ovu utáni 7. napon (normál ciklus esetén 20. vagy 21. napon szokták)
Vendég

normál = 28 napos
Vendég

Köszi Mano, :lol:

Akkor ha jól értem, ha 10 fölött van akkor volt ovuláció.
Mindenképpen kérek beutalót, kiváncsi vagyok rá.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Szerintem Neked is jót fog tenni, ha meglátod a szép magas értéket. :)
Én már teljesen el voltam keseredve, hogy nem jön a baba, nagyon rossz kedvem volt. A hormonvizsgálat sokat segített. :)
Vendég

Azt hiszem visszateszem kicsit a vonalzómat. :)
Vendég

Sziasztok,visszajöttem én is,megbeszéltük a filmet.

Mano:örülök,hogy jók lettek az erdményeid.Gondoltam rád sokat,remélem használt :!: :wink:

Chris:már lassan vághatod a centit,mert már nincs sok hátra :wink:

Krisz:én nem mondok semmit a görbédre,csak drukkolok,kezem lábam csuriban :lol:

Aggódom viszont Omiáért,mert nem jelentkezik.iwiw-en láttam,hogy a héten belépett.Pandus írt neki ott,de nem tudom,hogy válaszolt e!

Én viszont lekattantam a gyerek dolgoról,valószínű,hogy a film miatt.Nem is bánom,lehet így lesz a jó!!!! :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Még nem olvastam vissza :oops:
Voltunk ma 4D-s Uh-n Pesten. Végigtáncolta a picikénk az Uh-ot, meg huzogatta a köldökzsinórt, illetve szopizta az ujját. 59grammos, és bár nem voltunk benne biztosak, hogy megkérdezzük e a nemét, de amikor a hasamra rakta a szerkentyűt a dokinő, azonnal mondta, hogy KISFIÚ!!!! Úgyhogy nekünk nem jött be a Jónás módszer.. De nagyon örülünk, hogy minden rendben, nagyon jó volt őt látni. Rakok fel pár képet. Igyekszem visszaolvasni, és írok majd..

Kép Kép Kép
Vendég

Kriszti ez nagyon szép görbe!
Mano örülök, hogy jó az eredmény!

Chris, amúgy nem annyira a topon, többek között elkezdtem barnázni, 21. nap... nekem viszont úgy tűnik egyre inkább sz*rakodnak a hormonok

Kép
mercure

Betsy,

Istenem de gyünyürűek ezek a képek. :D
Gratulálok.

Az a lényeg, hogy minden rendben van, majd a 3. kislány lesz. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy, nagyon jók a képek, főleg a második. Édes picurka :D
Te jól vagy?

Kép
mercure

Betsy:gratulálok a kisfiúhoz!Legközelebb reméljük kislányotok lesz :wink: (én fiú párti vagyok,most ebben a pillanatban nem tudom mit szólnék egy kislányhoz :wink: )

Mercure: munkaundor nekem is van,de remélem hamarosan elmúlik.Muszáj lesz neki.
vedresandi

Judy!
Nem lesz harmadik :)

Mercure!

Nem vagyok jól. Az úton is hánytam hazafelé :) Remélem, Veled minden okés ;)
Vendég

Andi!
Köszi, de nem lesz legközelebb! :wink: Én kislánypárti vagyok, de úgy látszik 3 férfi fog körülrajongani :lol:
Vendég

Betsy:ennek csak örülj,jó dolgod lesz...nekem már most jól esik,amikor Dani körbe rajong.... :wink:
vedresandi

Helló Mano! Az szupi, ha jó a hormonteszted! :D

Képzeljétek, mi történt, behánytam az asztalom alá... :oops: :oops: Itt az irodában!!!!!! Olyan hirtelen jött (mint mostanában mindig), hogy nem volt időm kiszaladni a vécére. És mégy Mr Gyapjúszag sincs itt...Mondjuk, szerencsére egyedül voltam, és sok felmosnivaló nem volt azért, így nyom nélkül sikerült mindent eltüntetni, de még a kezem is remeg valahogy...

Bőgtem közben egy jót, mert ma még semmit nem sikerült enni, minden visszajön...De majd lesz valahogy, a Párom hoz mindjárt gyümölcsöt.

jaimee

Betsy: Most látom a képeket. Jaj, de széééépek!!!
Szerintem az is tök jó, ha egyneműek a gyerekek. Jobban kijönnek, nem? Két kislány, két kisfiú...de szép is az.... :wink:

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: