A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Jó reggelt! :D

Végre péntek!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt Mindenkinek!

Még mindig tartanak a front átvonulások? Úgy érzem magamat, mintha agyonvertek volna....

Lányok: a terhesség alatt milyennek és mennyinek kell lennie a fehér folyásnak? Állandóan parázom, nehogy a magzatvíz legyen az :oops: Tiszta hülye vagyok...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:
Nyugi, Zolcsival is volt, most is van. Nem tudom milyen a magzatvíz,de sztem az hígabb :roll: Az VÍZ!!! Ez meg nyúlós picit :roll:
Én is kóma vagyok, de naon!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Heni: Nem hiszed el, de ugyanaz a problémánk!! Csak nekem szerintem még nincs is magzatvizem. :shock: Tegnap alig vártam, hogy hazaérjek a vásárlásból, hogy megnézzem "mi a frász folyik belőlem". Alig várom a hétfőt is, hogy a doki nyakába öntsem minden nyűgöm és nyavalyám.

Tegnap is bekeményedett a hasam...Ez nem nagy gáz??? :?

jaimee

Olik: A barátnőm 2 hete szült és nem vette észre, hogy a magzatvíz távozik folyamatosan, csak már amikor rendes fájásai voltak és gyanakodott, hogy mégiscsak a magzatvíz távozhat már vagy 8 órája....Na jó, talán ez egyedi eset...

jaimee

Jaimee: Akkor is keményedik, ha simán puffadsz(tudod mire gondolok :oops: )Ha kijön belőlem, akkor újra puha lesz.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Ez másmilyen érzés, mintha egy kődarab lenne a hasamban.

jaimee

Jaimee: lehet, hogy a nyákdugó is jött ki folyamatosan apránként, ezért mellette nem vette észre a vizet? Szülés előtt 2 héttel nekem is cafatokban jött ki, néha elég nagy darabokban. Van akinek egyben kijön.

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: én tiszta para vagyok miatta...Nekem a terhesség előtt nem volt ennyi...Az a durva, hogy amikor mondtam a dokinak, (kenetet nem vett), megvizsgált és azt mindta: egyrészt nem lát gyulladást, másrészt amíg nem okoz problémát (szúr, csíp, éget, büdös,zöld, stb...) addig ne foglalkozzak vele.....

Most erre mit mondjak?

Olik: köszi a választ, Zolikánál neked több volt jóval?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Lényeg, hogy nyugi maradj! Azzal, hogy ideges vagy nem javítasz a helyzeten. Majd holnap a dokid úgy is megnyugtat.

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: szerintem nem gáz, csak akkor pihenni kell felhúzott lábakkal, hogy a méh izmaid teljesen ellazuljanak...Én akkor még megiszom egy magnézium pezsgőtabit és az segíteni szokott...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Régebben lehetett kapni Magzatvíz szivárgás tesztet, de természetesen leálltak vele...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Akkor is meg most is! Tényleg, amíg nem zavar, addig minden ok!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Nyákdugót nem említett, biztos neki is folyamatosan távozott.

Heni: Hát azon kívül, hogy létezik, nekem sincs vele gondom. Ha megvizsgált, tényleg nyugi! :wink:

jaimee

Szegény Kicsi Babócám, mennyi idegességet kap már most Tőlem :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csajszik: Olyan szép számok vannak a vonalzótokon!!! :lol: 15, 11...mi meg csak 5 :roll: Már úgy várom a szívhangot, akkor nyugisabb lennék :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Azért megnyugtattatok, hogy az átlagosnál több, az még nem jelent gondot...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Igen, túlórába estem, akkor kezdett el keménykedni.
Nem is csinálok ilyet többet.

Tuti nem magzatvíz, nyugi, nyugi!

jaimee

Na, úgy látszik ez egy június 1-i para reggel :D

Olik: nagyon meg tudlak érteni, de mindjárt látnak szívhangot.... :!: :!: Ebben biztos vagyok...Olyan szépen haladsz Te is :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: nekem is akkor szokott keményedni, ha túlpörgetem magamat...Na meg, mikor meglenne a mensi..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olik: Nekem volt szívhang, most meg azon stresszelek, hogy rendesen növekszik e, mekkora a tarkóredője, átvészeli e az első trimesztert, oké lesz e a méhlepény. De tudom, hogy ha ez meglesz, akkor ott lesz az AFP vagy APF vagy mi....és a többi és a többi...Sose lesz már vége, amíg be nem tölti a 40-et a gyerek. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Ma van Tündi névnap! ha kislányunk lesz, akkor ez az Ő napja :lol: Már felköszöntöttem is :roll: ( mindenesetre! Nehogy megsértődjön...)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: és utána kezdődik egy másfajta idegeskedés :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olik: :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee, Heni: Milyen idősen mértetek a szívhangot? Mi 6+3 leszünk.

Kép
Kép
Kép
olik22

Egy hét múlva meg Robert nap lesz, akkor újra felköszöntöm, mert ha fiú, akkor az az Ő napja lesz, nehogy megsértődjön... :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!

Annyira úúútálkozom már, hogy már mennék haza... így még nem volt, hogy ennyire elvágyódnék a munkából beeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Drusza remélem Dani már jobban van!

Heni, az természetes, hogy töb a váladék jön, dolgozik odabent minden
Olik, kipihented magad?

Kép
mercure

Szia Mercure!!!!
Köszike igyekszem. ma is jól vagyunk, vérzésnek nyoma sincs :roll: Remélem már nem lesz, mert nagyon ideges leszek tőle :evil:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Hát fontos, hogy hasi UH-m volt. 5+4-en nem látott csak petezsákot, 8 hetesen mentem legközelebb, akkorra volt 30 mm-s petezsák és 1,6-os baba. Vagy ilyesmi... :oops: Mert én csak arra figyeltem, hogy van e szívhang.

jaimee

Sziasztok!
Hát, sajna én ma nem nagyon tudok beleszólni a beszélgetésbe :lol:

babszika

Jaimee: mi is 5+3 voltunk és petezsák volt 16mm. csak növekedjen!!!
Megyek, mert szólítanak!!! 8)
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Babszi! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Majd még én is jövök vissza, most egy-két telefont el kell intéznem...Sajnos a munka nem állhat meg...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Még van pár percem...

Babszi: hamarosan Téged is ugyan ezek a kérdések zaklatnak majd :wink: Csak olvass figyelmesen :!: :lol: 8) Gondolom te is parás kismami leszel, mint mindahányan vagyunk :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hi Babsz! Ami késik nagyonnagyon nem múlik ám!

jaimee

Pöttye: Az avatarod képe nekem is nagyon tetszik. Megvan a könyvem is, ahonnan mindig kinézem, hogyan is néz ki most a babócám :roll: Annyira szép képek, hihetetlen, hogyan tudták megcsinálni :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hát, csajok!
Aranyosak vagytok, h ezt írjátok....
De pont tegnap készítettem ki magam.... egy barátunk apa lesz.... ez önmagában nem baj, csak szerencsétlenek, igénytelenek (néha büdik is) és bagóznak mint állat és kb. elsőre.... körülöttünk mindenkinek összejön: az összes barátunk vagy most terhes, vagy msot szül ....szóval, eltörött a mécses.... sírtam egész éjjel....

Ne haragudjatok!
Én tényleg nem vagyok rátok irígy! Csak nem értem, h az ilyen embereknek miért lesz csak úgy hipsz-hopsz bébi.... bocs...

babszika

Tényleg ne haragudjatok... a hétvégén megpróbálom összekapni magam.... :cry:
Remélem, h nem érzitek, h irígy vagyok.... vagy, h rossz indulatú.... :cry:

babszika

Babszi: No Comment... :roll: Romáknak is könnyen összejön ( most nem sérteni akarom! Ne legyen félreértés!!!) Csak azt akartam ezzel mondani, hogy genetikailag termékeny nép.
Hamarosan Nektek is lesz!!! Sajnos többet kell érte küzdenetek. de ott van Pandus!!! Fel a fejjel, kérlek :roll: (Tudom, könnyű nekem beszélni, dugultam is...Ezt úgy sem éltem át, nem érthetek...Csak vigasztalni szeretnélek :roll: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Attól tartok, h igazad lesz és a Jaimeetől majd bocsánatot fogok kérni, amiért leszúrtam a parája miatt :? :lol: :oops:

babszika

Babszi: Amikor nov.-ben kórházban voltam és ott egy UH-ra vártam, azon röhögtünk egyik szobatársammal - kínunkban persze, hogy a várakozó kismamák többsége bizony kisebbség volt. Volt köztük egy 50 év körüli nő is és egy 14 éven aluli is....
Mi meg csak piskogtunk egymásra, hogy nekünk miért nem...

Tudom, ezzel csak bosszantalak és a kor nem is nagyon számít, ha babát akar az emberlánya, de még nagyon fiatal vagy. Én ugyanezt éltem át az utóbbi 2-3 évben, hogy már mindenki babás volt az évfolyamból, ismerősök közül. Tudom, milyen érzés, úgyhogy már egy ideje anyukám nem is merte mondani, hogy képzeljem el, xy babát vár...És 30 felett más is már a szemlélet, fél az ember, hogy kifut az időből.

jaimee

Babszi: Nem kell ám bocsánatot kérni! :D

jaimee

Hát, teljesen igazatok is van.... Sajnos az igazságérzetem kicsit kiakadt... mert ez így nem igazságos! Tudom, h az élet önmagában nem az, de.... csessze meg :)

Na, nem is pampogok tovább....

Legyen szép napotok!!!
Puszi

babszika

Jó reggelt!

Dani jóvoltából nem keltem korán,így csak most értem be :wink: :lol:
vedresandi

[quote="olik22"][ írta:olik22color=indigo]
Pöttye: Az avatarod képe nekem is nagyon tetszik. Megvan a könyvem is, ahonnan mindig kinézem, hogyan is néz ki most a babócám :roll: Annyira szép képek, hihetetlen, hogyan tudták megcsinálni :wink:
[/color]

Hát igen... Én meg ajnálom figyelmetekbe a www.i-am-pregnant.com oldalt. Onnan lopikáztam..és fogok is, mert hétről-hétre valami fantasztikus képek vannak..és aki tud angolul, annak is nagyon ajnálom!!!

Ahogy megtörténik a csoda, fog változni az avatarom képe is..ez most csak amolyan ösztönző...:) :oops:
Vendég

[quote="babszika"]H írta:babszikaát, csajok!
Aranyosak vagytok, h ezt írjátok....
De pont tegnap készítettem ki magam.... egy barátunk apa lesz.... ez önmagában nem baj, csak szerencsétlenek, igénytelenek (néha büdik is) és bagóznak mint állat és kb. elsőre.... körülöttünk mindenkinek összejön: az összes barátunk vagy most terhes, vagy msot szül ....szóval, eltörött a mécses.... sírtam egész éjjel....

Ne haragudjatok!
Én tényleg nem vagyok rátok irígy! Csak nem értem, h az ilyen embereknek miért lesz csak úgy hipsz-hopsz bébi.... bocs...

Teéjesen megértem a kitörésedet.. Van jópár hasnoló példa körülöttem..akik kínkeservesen próbálkoznak évek óta... És semmi..egyelőre.. reméljük...

De kitartás...Majd bíztatjuk egymást nagyon!!!!
Vendég

[quote="babszika"]S írta:babszikaziasztok!
Hát, sajna én ma nem nagyon tudok beleszólni a beszélgetésbe :lol:

Ezek be még én se:) De azért jó átvenni ezt a kis izgalmat a lányoktól... :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kismamik!
No para! :lol:

Leendő kismamik!
Szintén! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda: Hol vagy már?