Katica
Köszi, túléltem. Nem szeretem, mert elég vacak a vénám és ha béna a vértvevő, akkor aztán húzza ki-be, ide-oda a tűt. De ma simán ment
Skrisz
Lényegében igazad van, csak én soha nem bírtam eddig

Nekem rutascorbint kellett szednem a vérzésre, ezt a Kaáliban adták.
Akkor drukk holnapra, minden rendben lesz, nyugi:!:
Nyulasz
Holnap reggel mehetek az eredményért, aztán mindjárt kérek időpontot (déltől lehet) a házidokimtól, hogy visszavigyem.
Meg sajna más probléma is előjött a sporttal kapcsolatban. Egy kicsi terhelés és a pulzusom az egekbe, amit futás közben nem is érzek, mert a kondim jó. Viszont ez nem jó a szívnek. Oxigén hiányról lehet szó. Ez hétvégén derűlt ki a futáson, mert egy mentőbe kötöttem ki és igy korizni se tudtam

Szóval irány valami sportdoki is.
Petne
Mi most nem fogunk beültire menni. Az itthoni spontán dolgokhoz vizsgálatatom ki magam. Hátha a pajzsmirigyem miatt nem sikerül a baba. Azzal régen voltak gondok, de semmi extra nem volt, csak jodidot kellett szednem, aztán úgy elhanyagoltam a dolgot. Most egy mentős doki hívta fel rá a figyelmem, hogy a helyembe megnézetné. Egyébként belevágnék a lombikba, még van 2 lehetőségünk, csak pénzünk nincs. Már egy éve kemény 25000-et kapok. Persze nem panaszkodok, mert ennél sokkal többet ér, hogy nem adtam a Mátét bölcsibe, hanem itthon vagyok vele. Szóval kicsit dolgozok (hacsak spontán nem jön össze), aztán 2-3 év múlva talán elmegyünk újra.
Drukk uh-hoz