A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Stella!
Mi még nem ismerjük egymást, de amióta idejárok, és olvastam a híreket Rólatok végig drukkoltam Értetek, és örülök, hogy rendben haza mehettetek. További nagyon szép és problémamentes 9 hónapot kívánok.

Sziszka!
Köszi aranyos vagy. Igyekszem gyógyulni.
A képeken szerintem azt a boldogságot látod, hogy akkor voltam 6 hetes....

Majcsi!
Még Veled sem ismerjük egymást. Nagyon szép helyen jártatok. Én imádom a hegyeket, idén Ausztriába szerettünk volna menni egy kis hegyi faluba sétálgatni, lábat lógatni, és jó levegőt szívni, de ez most nekünk nem így jött össze. Ti merre jártatok?

dido

dido
dido

Sziasztok Kép
Stella KépKépKép
De jó, hogy itt vagy Kép
Gratula a két kis porontyhoz Kép
Látod montam én, hogy együtt leszünk pocakosok Kép
Remélem most már jól vagy és nem erőlteted meg magad nagyon Kép

Dido Kép
Nagyon szépek vagytok Kép Az esküvőtök vidéken volt? Olyan gyönyörű, ahogy a padon ültök a fa alatt Kép
Nem is tudtam, hogy ilyen veszélyes a pöpi Kép Szegény férjed, akkor most egymást ápolgatjátok Kép

Bogi Kép
Nagyon szépek vagytok Kép El is hiszem, hogy ez az életed eddigi legszebb napja Kép A ruhád nagyon tetszik Kép

Majcsi Kép
Gyönyörű helyen nyaralatatok Kép
Azt a kis házikót a tóparton simán elfogadnám Kép Azt hiszem le tudnám élni az életem így a hegyek között Kép
Igyekszem nem stesszelni, de nagyon nehéz Kép

Kinga Kép
Sajnos én nem érek hozzá, de vannak itt egy páran akik nagy guruk az LH csúcs mérésben Kép
A hasszúrkálás szerintem nem olyan fontos, nem mindenki érzi a peteérést. Egy fél éve még minden hónapban éreztem aztán már nem. Meg is ijedtem, hogy nincs peteérésem, de mégis volt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella Kép

Annyira, de annyira örülök, hogy itt vagy újra, és jól vagy, és legfőképpen annak örülök, hogy "hármasban" vagy itt velünk ismét. Kép
Kívánok Neked nagyon boldog kilenc hónapot, aztán sok sok álmatlan éjszakát.... Kép Kép Kép

Lányok! Kép

Aki még nem babás, annak nagyon drukkolok, a kismamiknak pedig szép gömbölyödést kívánok!

Puszi
Borsó
borsó

Tündi!
Megnézte a képeket, én azt hittem, hogy végül nem Trogirban voltatok, bocs, nem tudom, miért!Kép!Szép az óváros,igaz?Nagyon jó képeket készítettetek!!!

Mit értesz azalatt, hogy sok sikert az Lh-teszthez?Ennyire megbízhatatlan?

Majcsi!
Nagyon szépek a képek, mennék én is a hegyekbe, úgyis olyan hideg van ittKép!!!

Réka!
Majd írd meg, mi volt a dokinál! Drukkolok a következQ hónapodhoz (meg azért a mostanihoz is)!!!Kép

Kinga
Kinga79

Stella!
Én is nagyon örülök, hogy végre kiengedtek, bármilyen is volt a kórházban, mostmár otthon vagy és HÁÁÁÁRMAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!KépKépKép
FANTASZTIKUS!
Pihenj sokat és amíg teheted, ne menj dolgozni!
Vigyázz magatokra!

Kinga
Kinga79

Majcsi
Hát igen, azon a költői szépségű helyen nagyon ellenék, az tuti! De ki nem? KépBár nem panaszkodhatok a dunaparti házikóra sem...
De hol is nyaraltatok pontosan? Kép Kép Kép

Réka
Ha gondolod, mailben küldök neked rövidhajú képet, csak hát feltenni azt nem nagyon lehet...(pár leharapja a fejem valószínűleg)

Tündi
Azt hittem én leszek az egyetlen, aki pár nélkül megy... de most megnyugtattál! Kép
Már elképzeltem magam a talin tök egyedül, szerencsétlenül... Kép

Sziszka

Jajj, most kergethetem a kutyát a kertben. Egyszerűen felkapott egy kispárnát, és szalad vele...

szisszka

Annácska
Igen vidéken volt, most ápr.30-án. A ceremónia Gyöngyösön a vacsi pedig Mátrafüreden volt, és a képek is ott készültek. Az idővel is olyan szerencsénk volt, mert a szeszélyes áprilishoz képest kitett magáért, végig melegen sütött a napocska.
Ti mikor esküdtettek, és hol?

dido
dido

Sziszka Kép
Visszaszerezted a párnát a kutyustól? Kép
Gondolom tiszta sár lett Kép

Dido Kép
Mátrafüred nagyon szép hely Kép Két éve voltunk ott egy esküvőn ősszel, de akkor nagyon hideg volt.
Nekünk még nem volt esküvőnk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziszka!
Én is pár nélkül megyek.
És várom a képet mail-ben.
Haladsz a munkával?
Én "nagyon jó vagyok", csak közben jelmezeket szerzek telefonon az álcsipendélhez.

Kinga!
Én szoktam LH-tesztet használni. A leírása egyébként nekem nagyon részletes. Szerintem naponta használd! Próbáld meg belőni azt az 5 napot, ami alatt valószínű. A halvány csík állítólag nem csík, lesz olyan, mikor a kontroll csíknál is erősebb lesz a tesztcsík. Remélem, hogy nem a 15. napodon volt, mikor nem tesztelted. Ugyanis nekem volt, hogy este pozitív volt, reggelre meg már haloványka.
Remélem, tudtam segíteni. Ha ebben a hónapban nem is, jövő hónapban biztos kimutatod az LH-csúcsot.

dudu
Vendég

Annácska
Nagy nehezen sikerült visszaszereznem a kispárnát, tényleg csupa sár lett! De nem ez bosszant, hanem, hogy milyen kis szemtelen volt! Lerakta a párnát a földre, de ahogy közelítettem, ismét felkapta, és megint szaladt vele. De én győztem! Kép
Mondjuk megértem őt, unatkozott szegényke! Kép

Réka
Amikor felszabadul a nagygép, küldöm a képet. Azon vannak a képeink, viszont párom épp dolgozik rajta.
Én a munkámmal már elkészültem,át is adtam! Kép Úgyhogy most majd várhatom a következő adagot. Persze a fizumat gondolatban már el is költöttem! Kép
Mondjuk tényleg olyan jó lenne elmenni vásárolgatni kicsit, holnap este buliba megyek, és "nincs 1 göncöm se amit felvehetnék" Kép Kép Kép
Persze tanulnom is kéne kicsit... Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van ezen a szomorkás "nyári" napon.
Nekem még nem jött meg, de teszteltem és negatív. :-( Ma vagyok a 32. napon.
Szeretném ha Ti jobb hírekkel jönnétek.
Pusza, Kati
Vendég

Tündi!
Köszi hogy írtál nekem.
7 mm vastag volt a méhnyálkahártya. Nem voltam utána uh-on, majd 23-án megyek a dokihoz, megnézi a hormon eredményeimet, és utána látunk hozzá! Szeretnék többször menni, úgy 2 naponta a ciklus közepén. Szeretnék már előbbre lépni.
Ha ért valaki a hormon eredményekhez, akkor leírom. Lányok, segítsetek, sokára lesz 23-a.
Állítólag a 21. napi vérvétel eredményeiből kiderül, hogy volt-e tüszőrepi. Hacsak nem később volt, mert 32-34 napos ciklusaim vannak.
Bocsi ha hosszú volt.
Kati
Vendég

Többen kérdeztétek, hogy hol voltunk pontosan. Kép Szóval, Stájerországban voltunk Murau környékén kb. 50 kilométeres körzetben mindent bejártunk. Kirándultunk, pisztrángot ettünk, boboztunk, gyönyörű hegyi utakon autóztunk ........Télen sokszor voltam erre síelni és úgy gondoltuk megnézzük milyen nyáron. Kép
Tavaly a Tátrában voltunk, hát az se semmi, de ott olyan sok turista kirándul, hogy az ösvényeken akkora forgalom van mind a körúton itt a városban. Kép Ausztriában viszont még annál is több kirándulóhely van így szinte sehol sincs tömeg.
Voltunk egy hétig a Balcsinál is, de ott nem sok kép készült, mert a strandon voltunk egész nap Kép .

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kinga
Igen, gyönyörű az óváros, teljesen le voltam nyűgözve tőle Kép LH teszthez semmi különös, csak sok sikert kívántam hozzá hogy mutassa azt a két csíkot rendesen Kép Én sosem használtam, nem mondhatok róla semmit.

Dido
Megnéztem a képeiteket, nagyon aranyosak vagytok rajta Kép Különösen tetszik ahogy a hajad meg votl csinálva, és a csokrod is nagyon elegáns, szép volt. Gratulálok! Kép

Réka
Hát tényleg felhőtlen boldogság volt az a nap nektek Kép Lesz még hasonló, akár még boldogabb nap is, hidd el! Cuki a delfines Kép

Bogica
Nekem is nagyon tetszik a ruhád, szép menyasszony voltál te is! Kép

Lányok
Kár hogy csak ennyi esküvős képet raktatok fel Kép Mint Nárcisz, én is órákig el tudnám nézni az ilyen fotókat Kép

Kati
Sajnálom Kép

Tündi
Vendég

Kati
Írd meg az eredményeidet, valamit csak összehozunk belőle. Írj mértékegységet is, egyébként a vérvételeredményeken raja szokott lenni a határérték is és megjelölik ha valami túl sok vagy kevés plusz és minusz jellel, felkiáltójellel. Ilyeneket nem látsz a papíron?

Tündi
Vendég

Tündi!
Most nincs nálam a papír, de holnap elhozom, és beírom.
Arra emlékszem, hogy van egy érték ami 0-9000-ig van a referencia tartománya. Az nekem a 3. napon 260 volt, a 21. napon 857kb. Azt a doki aláhúzta, de én akkor nem találkoztam vele, ezt is majd 23-án beszéljük meg.
Előre is köszi, Kati
Vendég

Hogy kell azt csinálni, hogy ne kelljen beírni minden üzi küldése előtt az azonosítót és jelszót?
Kati
Vendég

Sziszka Kép
Lehet, hogy tényleg csak játszani akart a kutyus és nem tudta másképp felhívni magára a figyelmet Kép
Egyébként a keir még várja a sorsát a hűtőben, de úgy tűnik a répa tényleg segít, mert reggel nem ébredtem hajnalban iszonyatos gyomorégésre Kép

Kati Kép
Sajnálom, hogy negatív lett a teszt Kép

Tündi Kép
Én az esküvői rudákért vagyok megveszve Kép, na meg a helyszínekért Kép

Annácska

annácska

Annácska
Hát igen valószínűleg játszani akart! Csak hát így is baromira el vannak kényeztetve, és elvárnák, hogy minden pillanatban velük foglalkozzak. A szabadidőm nagy részét azzal töltöm, hogy játszom velük, meg tanítgatom őket.
Az esküvői ruhákért én is meg vagyok veszve! Kép

Kati
Sajnálom a negatív tesztet! Kép

Sziszka

szisszka

Tündi!
Köszönöm a dícséretet. És én is tudom, hogy lesz még ilyen napunk. Sőt már volt is néhány a nászutunkon. Ezek azért annyira szépek, mert ritkák!
Majd még teszek fel képeket...

Képzeljétek a ruhám azóta már járt divatbemutatón is és rendeltek a tervezőbarátnőmtől még egyet. Persze nem csinál ugyanolyat. Ilyen csak nekem lehetett.
Nagyon jó érzés. Kép
Vendég

Dudu,Tündi!
Köszi a gyors válaszokat az Lh-tesztröl!Én Babymarkot vettem, abban az áll, hogy reggeli vizeletböl kell csinálni, ezért nem teszteltem este is. Azért hagytam ki egy nap szünetet, mert annyira halovány volt a csík és nekem amúgy sem pont a 14. napon lenne peteérésem, mert 30-31. naposak a ciklusaim (volt mikor 40 volt!!!).
Remélem következö hónapban már jobban belövöm az idöpontot, lehet, hogy még holnap csinálok egyet!KépDe legalább már valami kétcsíkos lett, haladokKép!!!

Kinga
Kinga79

Kép
Kép

KépKép
unique

Kinga!
Ha halvány csíkos, akkor utána erős csíkos lesz.
Legalábbis nálam ez a tapasztalat. Úgyhogy szerintem holnap valószínű, hogy pozitív lesz, kivéve, ha esetleg a köztes napon volt, de mivel hosszú a ciklusod, tényleg valószínű, hogy még előtted áll az LH-csúcs. Szóval csináld csak holnap és esetleg holnapután is.
(nekem csak az szokott lenni a bajom vele, hogy elég drága)

dudu
Vendég

Tündi!
Köszönöm. A hajammal azért kellett valamit kezdeni (egyébként teljesen egyenes és azóta már rövidre vágattam), mert nem akartam fátylat.
Én is megnéztem ám a Tieteket. Nagyon szépek voltatokKép A koronázás különösképpen tetszett, nekünk nem volt templomi esküvőnk, de voltam már egy páron és még sose láttam ilyet.

Kati!
Sajnálom Kép , de amíg nem jön meg....

Dudu!
Ezt nevezem. Nem is tudtam, hogy ilyen egyedi, Rád tervezett ruhád volt. Mondjuk tetszeni az 1. perctől kezdve tettszett.
Nekem is jól jött volna egy kis egyedi tervezés, mert a ruhát már megvettük szep.-ben és sajna ápr. végén már ki kellett belőle engedni, de így is szűkre szabott maradt egy kicsit.
A képeket pedig már nagyon várom !!!

Annácska!
Végül is szerintem az is nagyon szép esküvő, ahol a két lurkó viszsi a menyasszony fátylát Kép

dido

dido
dido

Szia Unique!
Remélem minden rendben Veletek Kép
Nem szeretnélek nagyon dolgoztatni, de ha nem olyan nagy munka akkor átírnád a próbálkozás kezdetét a kérdőjelekről 2005. jan.-ra? Sokat gondolkodtam rajta, de azt hiszem az az igazi időpont, és nem október lesz az, az majd csak a folytatás...
Köszi Kép

dido

dido
dido

STELLAAAAAAA!!!!! Kép Kép
De örülök Neked (Nektek)! Kép Már dolgozol vagy még otthon vagy pihizel? Érzel valamit a babák táján? Kép (tünetek? Kép)
Jaj, jól megkönnyeztelek, hallod-e nagylány Kép Ennél nagyobb örömöt nem is okozhattál volna nekem! Kép
Mikor kell visszamenned majd kontrollra?

AnnácskaKép
Ok, megfordítottam magunkat Kép Bár nincs nagy jelentősége Kép
A kefír szerintem is jó. Annak és akkor, aki kívánja. Kép Én elég rapszodikusan kajálok mostanság, megeszem valamit, majd rögtön már utána rá se bírok nézni Kép Ez van. Kép
Neked is rendezkedik a babóca odabenn? Én tegnap este + ma reggel érzem megint azokat a szurkálásokat középen Kép Olyan ágyazós-szurkálások Kép

Évi77Kép
Kép a pocidról??? Kép
Mikor kezdett el nőni a pocid? Csak azért kérdem, mert most úgy érzem, hogy egy picit már látni (tükör előtt otthon), egyszerűen már nem tudom behúzni totálba Kép

MajcsiKép
Gyönyörű helyen jártataok! Régebben anyuékkal voltam én is minden évben Ausztriában. Nemcsak a táj miatt szeretem (az időjárás miatt nem nagyon lehet szeretni Kép), hanem a tisztaság, a rend nagyon megfogott mindig. Hol laktataok? Magánháznál vagy panzióban?

SzisszkámKép
Örülök, hogy meglett az a párna Kép Olyan kis hamisak tudnak lenni... Áááá... nekem nem kell őkelmüket bemutatni... betyárságból az enyémek is szín kitűnőre doktoráltak Kép

TündiKép
Köszi a tippet a kisbabákkal kapcsolatban. Bejött Kép

LányokKép
Én is pár nélkül megyek, és nem mondom, hogy nem zuhant el az a bizonyos kő a szívemről, hogy nem egyedül leszek pár nélkül Kép

KingaKép
Az az LH csúcs a menzidtől visszaszámítva 14. nap előtt 1-2 nappal van. Ha 30 naposak a ciklusaid, akkor úgy kb. 15. napon kellene, hogy erős legyen. De tényleg végig kell csinálni azt az 5 napot, ha nem találod el egyébként. Nem mindenki olyan profi, mint én, azonnal beletrafáltam Kép De mivel nem akartam elhinni, utána napokon még megcsináltam 2-t Kép

LányokKép
Erről jut eszembe, ha valaki szeretné, elviszem a talira a megmaradt két LH tesztemet, hátha szerencsét hoz még valakinek Kép

DudduKép
Én is nagyon kíváncsi vagyok a dokid véleményére. Sztem nem hagyd magad, kérd Te a vérvételt. Az még nem kötelezi sem őt, sem Téged semmire. Legalább megnyugszol, ha úgy érzed, hogy elindult valami Kép
És olyan hónap, hogy "ez most nem a mi hónapunk" márpedig nincs. Ez a nagy számok törvénye alapján most már egyenesen szabály Kép

KatiKép
Táblához kérnék adatokat! Kép Amiket ott látsz benne Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

DidoKép
Nem nagy munka, meg is csináltam Kép
Köszi, jól vagyunk. A lehetőségekhez képest, bár ez elég rapszodikus Kép
Eddig pl. rá sem bírtam nézni a húsra, most pedig néha kifejezetten megkívánom. Ki érti ezt??? Kép
(na persze csak bizonyos formában, akkor és ott, ahol. Kép)
Ja meg a szurkálás (rendezkedik odabenn ezerrel a kicsike Kép)... Kép

LányokKép
Én az esküvői képeimet szerintem viszem magammal, ha nem gond, nincsenek digi formában meg, csak papíron Kép Kép Abból van 3 nagy könyvnyi,de van rövidített verzió is Kép

Na elmegyek képnézőbe... Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Az égatta a világon nem érzek semmit a pocakomban Kép
Kiváncsi vagyok az esküvői képekre Kép

Annácska

annácska

Annácska!
Annyira gyönyörűek vagytok!

Tündi!
Én eddig csak a Tündi munkáit vettem észre, most nézem csak, hogy micsuda esküvői fotóitok vannak!
Annyira szépek!
De szeretnék én is ilyen képeket tudni csinálni...
Tudod, egy időben fotós akartam lenni, tanultam is. Mostmár hivatásos nem akarok lenni, csak hobby-ból fotózom. Szeptemberben megyek is egy esküvőre.
Profi volt nagyon a fotósotok, de veletek könnyű dolga is volt! És ez nem bók.
dudu
Vendég

Itt a mai kép Kép
Kép

Annácska

annácska

Unique!
Köszi, amit írtál. Este majd referálok, kedves Társaim!
Az LH-tesztet én köszönettel elfogadnám. Babonából.
Hátha nem lesz rá szükségem és tovább adhatom.
Mint egy vándordíj... Kép

dudu
Vendég

Köszi, Unique!
Név: Kati
Kor: 28 év
Szüli nap: nov 9.
lakhely: Sződ
Babagyártás kezdete: 2004.03.
Ciklus hossza: 30-33 (volt már 36 is az idén)
Ma van a 32 c.n
Már van egy kisfiam, Ricsi. Csak a megjegyzésnél látom ez is szerepel.
Húúúúú, de jó lesz, ha majd ott látom magam. Nem kell számolgatni hogy hol tartok.
Nagy puszi Mindenkinek
Kati
Vendég

Kati!
Üdv közöttünk, örülök, hogy jöttél!Drukkolok!!!Kép

Unique!
Ügyes vagy, hogy eltaláltad!Irígyellek, de persze nem csk ezértKép!!!Lehet egy indiszkrét kérdésem?Mikor beletrafáltál a jó kis erös csíkba, utána mikor rendiztatok a kiskatonákkal,aznap, másnap, minden nap?
Ha nem akarsz, ne válaszolj és bocs!

Dudu!
Szerintem is drága, de én már hónapok óta ki akartam próbálni és mivel megjött, begözöltem és vetem egyetKép!Jó lenne, ha vándordíj lehetne, utána majd hozzám küldd!Kép

Annácska!
Olyan édes ez a kép!!!

Kinga
Kinga79

KatiKép
Holnap már látod majd magad a táblában! Szívesen! Kép

DudduKép
Akkor viszem majd Neked a vándortesztet! Kép
Természetesen ajándék! Kép

KingaKép
Nem indiszkrét, ha segít, leírom. Kép Én szombaton teszteltem + LH csúcsot. Előtte péntek este + aznap szombat este + vasárnap este voltunk együtt (a hónapban ez volt az összes Kép). A páromnak a kiskatonái csak 24 órán át élnek. Ezt egy hónapja tudtuk. Úgyhogy nekem senki ne meséljen arról, hogy szünet egy nap közötte meg ilyesmi... Van akinél ez nem jön be Kép Ennyi. Rá köv. héten kedden-szerdán-csütörtökön irdatlanul fájt a dereka és menzis fájdalmaim voltak.
A többit talán ismered. KépJa, nekema ciklusom általában 32-34 napos, és a 16. napon teszteltem a + LH-t.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Nagyon köszönöm!
És főleg azt, hogy grátisz!

Így utólag értékelve ha jól értem, már néhány nappal a fogantatás után jöttek a tünetek? Vagy az a köv. héten volt? Vagy lehetett a gyogyótól is, nem?

Puszi:
dudu
Vendég

Annácska
Én is én is én is a ruhákért Kép Azért akarok sok képet nézni. Még most is nézegetem neten a szalonok kínálatát, órákat el tudnék tölteni vele. Szivesen dolgoznék egy ilyen szalonban Kép

Réka
Tök jó, akkor igazán különleges volt a ruhád, jól is állt neked Kép Köszi a dícséreteket! Szerencsére a fotósunkkal mi is meg voltunk elégedve, és élveztük is a fotózást. Nem bánod már hogy nem lettél fotós?

Dido
Köszi Kép A koronázás a görög katolikus esküvői szertartás része, ahoyg olvastad is a képnél. Nem sok ilyen esküvő van az tény Kép

Unique
Szivesen megnézem a képeiteket a talin, hozd csak el Kép

Tündi
Vendég

Monyoka!
Hol vagy? Tegnap este óta eltüntél! Olvastam a profilodban hogy cukrász vagy. Én is!
Kivi! Remélem jól vagy. Ha gondolod, jeletkezz.
Csajok! IRJATOK!!!
Kati
Vendég

Sziasztok!
Kinga!
Az Lh-teszthez: nekem is Babymark van, de NEM szabad a reggeli első vizeleből megcsinálni!Erre figyelj, nehogy hamis eredményt adjon!

Unique!
Rólad nincsenek fent képek? Most, hogy mindenki képeket nézeget, úgy megnéztelek volna téged is!Kép

Mindenkinek olyan klassz az albuma, nagyo tetszenek a képek! Lehet, hogy nekem is csinálni kéne egyet?

Stella!
Én még nem ismerlek, de nagyon drukkoltam értetek!Problébamentes 9 hónapot kívánok!Kép
pille

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:49-kor.
seszi

TündiKép
Tudatosan nem lettem fotós. Nem igazán tudnék riport helyzetekben nyomulni, meg az esküvő fotózás is csak akkor megy igazán jól, ha érzelmileg is érintett vagyok (azaz ismerős esküvőjén vagyok). Szóval túl személytelen nekem a rendezvény fotózás. Pedig nem ment rosszul. Kép
Így hát úgy döntöttem, hogy mindig igyekszem megteremteni az anyagi hátterét inkább annak, hogy amatőr, de egyre jobb fotós legyek, ami manapság a digitális technológiával azért megvalósítható.
És nem munkából, de csinálok különböző anyagokat. Egyik ötletem például az volt, hogy a bátyámék "fogyi" úszóiskolájában az edzést, versenyeket, játékokat fotóztam. Eléggé tetszett a fotósuliban. Inkább ne keressek vele pénzt, de ne kelljen muszájból csinálnom.
Bocs, hogy megint ennyit írok. Egyszerűen, ha beindulok, nincs megállás.

Most futok, mert barátném vár. Õ is jön a dokihoz. Este még jövök!

dudu
Vendég

Pille!
Nekem a Babymark pont az ellenkezőjét írta, hogy a reggeli vizeletből KELL megcsinálni.
No melyikőnk olvasta el?
Este tisztázzuk.

Ja és csinálj csak albumot, had ismerjünk meg!

Seszi!
De jó hogy itt vagy!
Már hiányoztál!

dudu
Vendég

Réka!
Kezemben a papírja: "Az első reggeli vizelet NEM alkalmas LH-teszt elvégzésére.Nem javasoljuk az első reggeli vizelet használatát, mert az túlságosan tömény, így fals pozitív eredményt adhat. A nap bármely egyéb szakasza megfelelő.A legnagyobb pontosság érdekében ha lehet, minden nap ugyan abban az időben végezze a tesztelést."
Szóval most nekem volt igazam, hihihiKép
Persze most nevetek, de közben azt is elmondhatom, hogy a Babymarkot úgy vettem meg, hogy azt hittem, terhességi teszt, és csak itthon döbbentem rá, mi van!Kép
pille

Unique!
De drága vagy!!!Ezer hála és köszönet, hogy megosztottad Velünk!Remélem mindannyian tanulunk belöle!Köszi!!!KépIgen, a többit már ismerem!Kép

Dudu,Pille!
Én azt olvastam a Babymarkon, hogy reggeli elsöböl kell csinálni!!!!!Most jól összezavarodtamKép!Egész estig míg hazaérek ezen fogok rágódni!Félreolvastam volna?

Kinga
Kinga79

Pille!
Nekem ilyeneket nem is írtak le a tájékoztatóban!!!!!!!!!!!
Megörülök!!!
Kinga
Kinga79

Kinga, Réka!
Fogadjunk? KépKépKép
pille

Kinga!
Ha ugyanarról a Babymarkról beszélünk (én a DM-ben vettem), ez van a papírján!
pille

Pille!
Én hiszek neked, de este megnézem, mit ír az enyimé, OK? És valahogy csak megfejtjük a titkot...
Most futok!
réka
Vendég

Réka!
Majd írd meg, most már én is kíváncsi vagyok.
Szia!
pille

Kinga, Duddu, PilleKép
Hát nem tom mi van a Babymarkra írva, egy bizti. Én reggeli elsőből dolgoztam. Kép Még gondoltam is, hogy bizti azért kell, hogy több legyen a hormon. Kép na nem tom. Kép

SesziKép
Végre itt vagy! Örülök, hogy jól telt a nyaralás Kép
Jaj nekem... olvass vissza kérlek aug 10-re és 11-re akkor mindent megtalálsz az UH-val kapcs-ban Kép Még fotó is van. Kép

DudduKép
Szívesen! Csak még szólj majd rám előtte is, oksa? Kép

TündiKép
Rendben, viszem. Kép

PilleKép
Azért nincsenek rólam képek odafenn, mert a párom nem szereti. Ha érdekel, gyere el a talira. Kép

LányokKép
Amúgy most jöttem vissza a második ebédemből Kép Olyan bélpoklos lettem... Kép
És, érdekes, most hogy éhes vagyok, kevésbé van hányingerem... Lassan írok egy kismama-könyvet a tüneteimről Kép Kép Kép

KépKép
unique

DudduKép
Hát a tüneteimet már senki meg nem mondja, hogy a gyogyótól voltak-e. A dokim szerint kizárólag a baba okozza. Kép (és okozta)
Kb. a beágyazódás körül kezdődtek. Derékfájás + menzis görcsölgetés, majd pár nap múlva irdatlan hányinger+émelygés.
Majd menzi előtt újra a derékfájás+görcsölgetés. De én tankönyvi eset vagyok, ezt Juca is megírta Kép Nálam minden tünet előjön, ami csak előjöhet Kép

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: