Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni, mi történt velem
Múlt héten az orvos utasítása szerint szépen kinéztem a neten a kerületi védőnő telefonszámát, felhívtam, elmondtam, hogy megállapítottan terhes vagyok, és ez ügyben szeretnék hozzájuk menni. Időpontot egyeztettünk, és ma megjelentem a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban.
Leültünk, és minden féle könyvekbe minden féle adataimat felvezették, kitöltöttek egy cetlit, majd elkezde mondani a nő, hogy a következő alkalommal a férjemnek is meg kell jelennie, és eddig és eddig vetethetjük el a gyereket. Gyorsan leállítottam, hogy ezt végig se mondja, mert lombikkal jött össze, úgyhogy eszünk ágában sincs elvetetni. Összeráncolta a szemöldökét, majd megkérdezte, hogy miért is jöttem. Mondom terhes vagyok, kiskönyv, meg miegymás. Erre közölte, hogy ez itt az abortusz tanácsadás

Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek, de inkább az utóbbit választottam

Azért kedvesen gratulált, megadta a jó telefonszámot, ahol azóta már egyeztettem is időpontot, majd elbúcsúztunk. Hát, így jártam

. El sem hiszem, hogy ilyen velem megtörténhetett
Krisz, én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne figyelgesd a jeleket, mert abba bele lehet bolondulni. Én már csak tudom
A köhöhés és a tüsszögés rossz, nekem is olyan érzésem van, hogy kipréselem a kisnyulat odabantről, de azért biztosan nem múlhat ezen semmi. Azért remélem, nem fáztál meg, vagy ilyesmi!
Zsu, mi újság?