A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tyű Lányok!
És Juca elutazott úgy, hogy nem tesztelt?
Vagy csak nem mondta az eredményét?
Tudunk valamit?

dudu
Vendég

Lanyok

Lassan elkezdek kexulodni,mert var a parom.Ilyenkor ugy tud hianyozni.

A seta szerintem elmarad mert zuhogaz eso de legalabb kimozdulok innen(2 kicsi gyerek van a szomszedba es egesz nap azt hallgatom hogyan orditanak)

tiszta dili,egyikkel sincs foglalkozva,ugy szet tudnam rugni a szuloket.na mindegy.Majd nekem is lex es az olyan okos szep kisgyerek lex hogy oket meguti a gutaKép

Mostmar annak szurkolok hogy jojjon meg es ujra remenykedjek valami csodalatos dologban:a terhessegben.

Holnap ujra veletek leszek,addig is sok puxi es vigyazatok magatokraKép

Gabi

Kép
monyoka

MonyóGabi!

Jó kikapcsolódást, bármit is csináltok.

dudu
Vendég

Sziasztok Lányok!
Unique!
Azért írok először neked, mert Te mindig hiányolod az "olvasó üzemmódban" levőket.
Július elején írtam először nektek, azóta minden nap folyamatosan olvaslak titeket!!!
Először is minden újdonsült kismamának gratulálok. Csak azt szeretném, hogy nemsokára már nekem is így gratuláljatok. Ugye nem vagyok önző? A többieknek is csak ezt kívánom. Igazán átköltözhetnénk egy másik topicba!
Velem a helyzet a következő:
Júliusban találtam egy nagyon rendes doktor bácsit, aki tenni is akar értem.
Szóval a mensi 3. napján levette a hormonra a vért, a 14. napon volt ultrahang. Mind a két petefészkemben több petesejt, a legnagyobb 11-12 mm-es volt. Ez jó, lányok? Nem szedtem a closibegytet. A 21. napon megint hormon, de a doki csak jövő hét kedden lesz, akkor kielemezzük az eredményt, és megtaláljuk a számomra legjobb megoldást. A doki szerint a clostynál van humánusabb gyógyszer is.
Nekem mindegy mit ad csak legyen már eredmény!
31. napon vagyok, de már nagyon reménykedtem! De meg fog jönni, érzem.
Nem akartam hosszú lenni, de bekapcsolódnék a "beszélgetésetekbe".
Sok puszi mindenkinek, jó írni megint.
Kati
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Duddu!

Itt vagyok már,megjöttem,most értem ide!
Ma volt az elsősegély vizsgám és hála istennek sikerült. Úgy örültem!
Most már csütörtökön reggeltől megyek is vezetni a rutinpályára. Hát egy kicsit izgulok,de biztos nem lesz semmi baj!

Nekem a hétvégén kellene megjönnie,hár remélem nem fog,de hát ki tudja mit hoz az élet!

Sysy
sysy77

Szia Sysy!

De jó, hogy itt vagy!
Gratulálok! A rutin pályán is minden menni fog. Persze eleinte le fogsz fulladni egy párszor, de az én tanuló autóm fenekire ez volt írva: Ön is így kezdte!

Szóval csak ügyesen!

Háát én sem szeretném, ha nem jönne meg neked, de tudod: easy! Maj'kiderül!

dudu
Vendég

Jujjj!
Ne haragudj, elírtam! Kép
Szóval én is azt szeretném, ha most kb. egy évig nem is látnál mensit, csak hírből hallanál róla!

Puszi:
dudu
Vendég

Sys gratulálok! Na ugye, hogy nem volt nehézKép
Vezetni voltál már?
Virag2

Szia Kati!
Üdv!Kép
Én is a 14. napon megyek uh-ra, de nekem sajnos Clostit kell szednem.(Mit értett a dokid azon, hogy humánusabb?)
Ha jól tudom, kb. 20 mmesnek kell lennie az ideális tüszőnek, de naponta nő, úgyhogy sztem reménykedhetsz!
Mióta próbálkoztok?
pille

Duddu!Kép

Nincs semmi baj,megbocsájtom az elírást!Kép

Virág2!Kép

Nem volt olyan vészes,de ezt csak így utólag mondom,mert előtte nagyon izgultam.
Csütörtök reggel megyek először vezetni,Kőbány-Kispestre a rutinpályára.
Neked van jogsid?

Sysy
sysy77

Sysy!
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! KépKépKép
Biztos, hogy a forgalom is elsőre sikerül!
Lehet, hogy már ketten ültök a volán mögé? Kép
pille

Szia Kati!
Üdvözöllek köztünk!
Csak nyugodtan tessék írogatni, meg persze olvasgatni is!
Mielőbbi gyermekáldást kívánok!

Mióta próbálkoztok?

Lányok!
Hamarosan lelépek, mert próbám lesz. És muszáj gyakorolni, nehogy lebőgjek Annácskáék, meg Dido előtt Kép!

Puszi:
dudu
Vendég

Pille!
Azért mondta a doki, mert a closty a legrégebbi, legelavultabb bogyó.
Vannak más stimuláló szerek, de csak a closty szedhető szájon át. A többi injekció. Még én se tudok sokat ezekről, de ha jövőhéten megtudom hogy mit ad, mindenképp megírom.
Mi 1,5 éve próbálkozunk, fél éve kicsit jobban oda figyelek a dologra.
Van egy 6 éves kisfiam, aki erőt ad, de azért nagyon-nagyon telik az idő!
És ti mióta baba projekteztek? Ezt szépen írtam nem?
Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok lányok Kép

KatiKép
Igen, erre gondoltam! Kép Jó, hogy újra itt vagy közöttünk! Kép Kíváncsi vagyok, milyen szurit kapsz majd. Ismerek névről egy párat... Kép

SysyKép
Nagy-nagy gratula!!! Kőbányán fogsz majd vezetni is? Ugyanis ott nyugodtan vezethetsz, oda nem járok Kép

DidoKép
Örülök, hogy minden rendben volt a műtét körül. Kép Ugye hogy nem is volt olyan vészes? Kép

DudduKép
Nehéz ügy a helyszín... Úgy megörültem a Millenáris parknak, nagyon szép hely. Most lehet újat találni... Ennyi erővel a Margit szigetre is mehetünk.. Kép Kép
Jucával minden ok, elment nyaralni. Fog nekem üzenni, ha lesz változás. Kép

Évi77Kép
Hááát.... Megnézem, mit tehetek majd. Az a baj, hogy azok a babák, akik "jönnek", nagyobbak. Megpróbálom lekicsinyíteni és akkor belefér 2 is. Jó ötlet! Kép
Neked már növöget a pocid? Mikor kezdett el (tükörben láthatóan) növegetni?

MonyóKép
Nem tudunk semmit Kiviről. Kérdeztem már, nem reagál. Lehet, hogy épp kórházban van, nem tudom. Kép
Nekem is annyira hiányzik és annyira szeretném tudni, mi van vele!

ZsuKép
Merre jársz?

KingaKép
Merre vagy? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Pille!Kép

Köszi!Nagyon örülök hogy túlvagyok a vizsgán!
Remélem már nem egyedül megyek vezetni!
De jó lenne!Kép

Unique!Kép

Köszi szépen!Kép
Kőbánya Kispesten fogok vezetni,egyébként rád is meg a többiekre is nagyon vigyáznák!!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

A szomszédasszonyom menye ott dolgozik a kórházban, mint szülésznő. a 21. napon be se kellett mennem Pestre, levette otthon a vért. Õ beszélt a dokival az Uh után rólam. Lehet hogy rendszeres ellenőrzés mellett elég lesz egy repesztő szuri.
Hát én már bármivel szembenézek, csak nekem is ossz egy zebrát.
Bár hála a Jó Istennek, elég bőkezű vagy mostanában, és ahogy te írtad az a bizonyos tábla fölött, "stílszerűen" magadnak is osztottál zebrát! Ügyi vagy!
Puszi Kati
Vendég

Unique!
Ha már úgyis jövök rendszeresen, remélem mindig friss hírekkel, lehetne egy óriási kérésem?
Be lehetne mászni a táblába?
Köszi, Kati
Vendég

Kati!
Mi júliusban kezdtük a "projektezést", úgyhogy nagyon új vagyok még itt.Kép

Évi!
Repesztő szurit lehet kérni a dokitól?Vagy ez hogy működik?Biztosra szeretnék menni!Vagy először még nem adnak?Tged kérdezlek, mint "tapasztalt Clostist"Kép
pille

Pille!
Én úgy tudom hogy az egészséges türelmi idő 1 év.
Ha ez alatt nem jön a babuci, akkor besegít a doki bácsi.
Fura, hogy neked ilyen hamar felírta a clostyt.
Nekem is csak azért akar valami gyogyit, mert már van egy kisfiam, tehát tudjuk hogy lehet babám.(ezen kívül még volt 2 terhességem. A fiam a 3.-ból született) De Ricsire ( a fiam) is 11 hónapot kellett várni.
Remélem nem várat sokat magára ez a babuci, mert kezdek megint "becsavarodni".
Kati
Vendég

Kati!
Nekem elsősorban a ciklus és pé. rendezésére írta fel a doki a gyógyszert, nem csak a baba miatt.Több mint fél éve nincs mensim, csak gyógyszeresen.A ciklust szeretnénk először rendezni, de ha már elsőre sikerülne a babó, nagyon örülnék! Kép
pille

Babus:
Írtam mailtKép

Pilis:
Nagyon szép HannaKép
Gratulálok hozzáKép

Nicol:
Milyen az a torna?
Én is kíváncsi lennék rá!
Nekünk is el küldenéd? Kép

Kép

Kép
edinka

Edinka!
Nekem is Vanda mesélte el, de ha gondolod küld el a telcsiszámodat e-mailben és elmesélem neked.

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!!!

Jó sokat írtatok megint! Kép
Reggel/délelőtt kis aktív voltam, aztán nekiálltam olvasni, és jól el is aludtam! Kép

Kati
Akkor mindent bele a babóért! Kép

Sysy
De izgis, hogy vezteni fogsz! Kezdhetek már drukkolni neked, és küldhetem a mensiüzőket?

Sziszka

szisszka

Edina Kép
Nagyon édes a babucid Kép Annyira dolgozik azon a rágókán Kép

Unique Kép
Tényleg elég vacak érzés a gyomorégés Kép
Nekem ma a dokim javasolta, hogy egyek kaukázusi kefirt, sárgarépát elvileg az segít Kép
Kipróbálom, aztán refelálok Kép
Jut eszembe, nem fordítasz meg minket a táblában? Úgy is néhány nappal előttem jársz Kép

Tündi Kép
Tudom, hogy Stella nem az az otthonülős, de most mindennél fontosabbak a babák Kép

Dido Kép
Annó nekem az anyukám kakaóba rakott zsemle darabokat, hogy a folyadékon kívül mást is vegyek magamhoz. Majd bele haltam minden falatba Kép Még most is emlékszem rá, pedig már nagyon-nagyon régen volt Kép
Kitartás pár nap múlva jobb lesz Kép
Férjednek mikor veszik le a gipszét?

Pilis Kép
Még egyszer hatalmas gartula Hannához Kép Gyönyörű kislány és a neve is nagyon illik hozzá Kép
Pihenj amikor csak tudsz, de azért várunk az élménybeszámolóval Kép

Sysy Kép
Gratula a vizsgádhoz Kép
A rutin még úgy sem éles, ne aggódj, csak az oktatód legyen türelmes Kép
Ha majd egy kicsit már megyeget a vezetés érdemes a pároddal valami elhagyatott helyen gyakorolni Kép Ügyi leszel meglátod Kép

Kati Kép
Mi is hasonló cipőben jártunk. Nekünk közel két évet kellett várni a kistestvérre, de most már itt van Kép
Biztos, hogy nektek is hamarosan kopogtat a kistestvér Kép
Kiváncsi vagyok mi az új gyógyi Kép

Lányok Kép
Voltam ma dokinál az eredményekért. Nagyjából minden rendben van, egy két dolgot kell majd még a későbbiekben figyelni Kép
Olyan aranyos volt a doki bácsi Kép Látta, hogy nagyon aggódom és megnyugtatott, hogy a baba jól van és ne stresszeljem magam, mert ennek a 9 hónapnak nagyon boldognak kell lennie és ő is ezen lesz Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sysy!

Gratulálok a vizsgádhoz! Én már most elkezdek fű alatt járkálni Kőbánya és Kispest 10 km-es körzetébenKépKépKép

Pille!

Amikor csak Clostit szedtem, én nem kaptam repesztő szurit, csak az inszem előtt. De van, aki a Closti-kúra latt is kap. Nekem a dokim nem ajánlotta fel, én meg nem kértem.

Unique!

Nekem növöget a pocim, már elég látványos így a 11. hét küszöbéreKép Fotót most nem tudok csinálni róla, mert a fényképezőgépünk lemerült, a töltőt meg Balatonszemesen hagytuk, ahol nyaraltunk. Nagyon tehetséges család a mienk!Kép

Kati!

Nagyon kíváncsi vagyok, te mit fogsz kapni Closti helyett! De lehet, hogy már nem is lesz szükséged rá!

Edinka, Nicol!

Nagyon aranyosak a csajszik!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Annácska!
Igaza van a doki bácsinak, csak semmi izgalom biztos, hogy minden rendben Nálatok, főleg, hogy a doki is ezt mondja. Most minden úgyis olyan rózsaszín nem? Csak át kell Magad adni neki Kép
Köszi az ötletet a pépesítés már nagyon megy, de az édes kajáktól már rosszul agyok (puding, puding, puding ....)
Az étkeztetésem céljából vettünk egy trincsírozó és turmixoló gépet, és azon pépesítem a kajcsijaimat, főleg gyümiket. Persze már régen szerettem volna egyett, hogy majd a babáak ne konzerv kaját, hanem frissen készítette tudjak adni, de egy kicsit előre szaladtam.
Tudtátok, hogy 3 db őszibarack kell ahhoz hogy 1 pohárnyi trutyi legyen bebőle???

Unique!
És Neked növöget már a pocid? Képet nem láthatunk Róla?
Egyébként maga a műtét tényleg nem volt vészes, csak most... Kép

Monyóka!
Köszönöm, és remélem minnél hamarabb meggyógyul a torkom, mert a végén még lefogyok Kép

Dudu!
Milyen vizsgálatokra mész a dokihoz holnap? (ugye holnap?) Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tanácsolni.
Mikor mentek a családtervezőbe? Majd ha voltatok megírod, hogy milyen volt, mert engem is foglalkoztat a dolog. Ha gondolod emilben is megírhatod a profilomba bele tettem.
Egyébként elkészült a nagy mű, sikerült megcsinálni az albumom, ami dido77 néven fut, ugyanis a dido név már foglalt volt, azért nem sikerült sokáig létrehozni az albumot, de most sikerült Kép

A talival kapocsalatban nekem mindegy, hogy hol lesz nekem tetszik a két étterem is meg a millenáris park is, és úgy néz ki mégis a férjemmel együtt megyünk, most legalább is beleegyezett, remélem nem gondolja meg magát addig.

dido

dido
dido

Sziasztok!
Nekem is van albumom, most módosítottam a nevét; dbogica néven futKép
Egy pár kép van eddig benne.
Kismamák!
Hogy vagytok?
Sysy!
Gratu a vizsgádhoz!
Pilis!
Gratulálok a babához! Nagyon aranyos!
Duddu!
Biztos ügyi leszel a fellépésen!
Most megyek, holnap újra jövök!
Puszi:Bogi
dbogica

Dido!
Gyógyulj mihamarabb!Nekem 5 éves koromban vették ki a mandulám.
Jó éjt!
dbogica

Szia Dido!
Végre-végre! Láttam a képeket!
Pont ilyennek képzeltelek! Kép
Ez annyira érdekes, mert eddig még nem igazán találtam el, csak Sziszkánál, meg nálad.
Unique-nál kiderült, hogy teljesen másmilyennek képzeltem, meg az is, hogy egy rövid ideig kolléganők voltunk.

A gyümölcscentrifugát mi is beszereztük már persze rejtve előre is gondolva. Eredetileg rajta volt a nászajándéklistánkon, de nem kaptuk meg, ezért 2 napos házasan berobogtunk a Media Markt-ba és elköltöttük a vadzsi új utalványunkat!

Szóval holnap délután csak beszélgetek kicsit a dokimmal, hogy szerinte mikor van az, mikor már esetleg kicsit vizsgálódna, meg hogy miket javasol. S ha véletlenül már akar csináltatni ilyen hormonvizsgálatot, amit már többen említettetek, arra most kérek beutalót, nem akkor mikor megjön és kivagyok, mint a dög. (ugyanis, ha jól emlékszem, a 3. cn-on kell az első vértet levenni)
Meg babonából is gondoltam, hogy érezzem csak úgy, hogy nem akar összejönni, attán meg jöhet a meglepi.
Szóval egyáltalán nem érzem úgy, hogy mindenáron valami bajunk van, meg ilyenek, csak gondoltam, 8 hónap után ennek itt az ideje és ő sem fog kivágni, hogy várjunk 1 évig. Főleg, hogy jó pénzért fogad.
Ja és a családtervezőbe jövő szerdára kaptunk időpontot, oda meg főleg a genetikai kérdések miatt szeretnénk elmenni(családban szellemi fogyatékosok vannak).

Dido drága!
Gyugyulgass, mert én azért nem adtam fel, hogy egy fergeteges műsörben legyen részed még a héten Kép
De ha nem jön össze, a szeptember sincs már messze!

Jó éjszakát mindenkinek!
dudu
Vendég

Bogica!
De helyesek vagytok!
Háát, téged sem ilyennek képzeltelek!
Úgy látszik, ez nem megy valami jól nekem.. Kép

De nagyon jók a képek!

mégsokképetakaroknézni mégsokképetakaroknézni mégsokképetakaroknézni mégsokképetakaroknézni
Vendég

Duddu!
Köszönöm. Pár perce néztelek meg titeket. Ti is aranyos pár vagytok!
Én is úgy találkoznék delfinekkel!Kép
Most már tényleg jó éjt!Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Köszönöm a gratulációkat!Kép
Aranyosak vagytok!!!!!!!Kép

Szisszka!Kép

Érdekes módon most nem érzek semmit,de azért lehet hogy van ott valaki. Vasárnap kellene megjönnie,de most úgy döntöttem hogy megpróbálok nem izgulni,mert attól csak minden rosszab lesz,és ha baba van még neki is csak ártok.
Szerinted ha nem jön meg vasárnap akkor mikor teszteljek? Egyébként clearblue teszt van itthon,és azt mondták a gyógyszertárban,hogy ez egy nagyon érzékeny tesztnek számít,csak azt nem tudom hogy hány nap után mutatja ki a terhességet. Nem tudod véletlenül?

Most mennem kell az óviba várnak a gyerekek.
Délután jövök,addig mindenkinek nyugodt napot kívánok!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt!

Ilyen sem volt még, hogy én legyek az első. A férjem elnézte 1 órával az időt és már nem tudok visszaaludni, szegénykém pedig hamarabb ér be a munkahelyére.

Annácska!
Most jut eszembe, hogy kérdezted, a férjemnek nincs gipsze, mert a gyűrűs úja tört el (a Tisza tavi nyaralásunkon röplabdázás közben), viszont alusínt kapott és arra pólyát és hetente kell mennie kötözésre, még ez lesz kedden az 1. átkötése.

Bogica!
Köszönöm. A kórházban a mellettem lévő ágyon is egy 5 éves kislány volt, de úgy láttam ő jobban viselte a műtét utáni dolgokat.
Megnéztem az albumodat, nagyon szép pár vagytok, és milyen boldogok... Kép

Drága Dudu!
Örülök, hogy ilyennek képzeltél, mert nekem eddig még soha nem jött be a dolog.
Még ha csak "elbeszélgettek" a dokiddal akkor is mindenképpen kíváncsi vagyok majd az eredményre.
A családtervezővel kapcsolatban: olvastam, a családotokban lévő betegségről, és utána faggattam ki én is anyukámat meg anyósomat. Kiderült, hogy sajna nálunk is előfordult genetikai betegség, ezért is, meg ami történt velünk azért is érdekel anyira a dolog.
Köszönöm a jó kívánságot, remélem sikerül gyógyulni, de sajna még úgy érzem nem fogok tudni felmenni a várba csütörtökön Kép, de még addig van 2 nap. Kép

Szép napot mindenkinek : dido

dido
dido

Szia Sysy!
Hát mégsem sikerült az 1.-nek lennem Kép
A Clearblue szerintem jó, nekem legalább is jó volt. Szakszerűen nem tudom, hogy hány naposan mutatja ki, de én a 28 napra számított ciklus késése után (pedig van, hogy csak később jön meg), 4 nappal teszteltem + at.

dido

dido
dido

Jó reggelt!

Kati
A 14. napon a 11-12 mm petesejt nagyon pici, valószínüleg késöbb lesz tüszőrepedésed, hosszabb lesz a ciklusod. A tüsző 20-30 mm között reped meg, és naponta kb.2 mm-t nő. Később nem voltál UH-n, hogy pontosan lehessen tudni a tüszőrepiről? Méhnyálkahártyád milyen vastag volt?

Unique
A táblában alul volt egy külön tábla Stellának, abban vannak kisebb babák, be tudod másolni. Ráadásul az egyik fiú a másik lány

Tündi
Vendég

Szia Lányok!
Jó reggelt mindenkinek!
dudu
Vendég

Sziasztok!
Végre ideértem!
Köszönöm mindenkinek a sok-sok drukkot, Tündi és Wish továbbította!
Nagyon hiányoztatok ám!
Remélem most majd tudok jönni, bár visszaolvasni még nem igazán tudtam, de igyekszem!

Annácska!!!!!
Gratulálok a babóhoz!!!! Annyira jó, hogy végre sikerült!!! Nagyon örültem nektek!

Adri, UniqueKép
Nektek is gratula!!!

Majd még jelentkezem!
Pusza
Stella

Kép
stella9

SZiasztok Jányok!

Sysy!
Gratulálok a vizsgádhoz!!!Drukkolok hétvégére, mikor szeretnél tesztelni?Barátnömnek a One Step (Rossmann-os)már a 29. napon kimutatta, vagyis nála másnap reggel, mert 28. napos a ciklusa!Én ha aktuális lesz, ilyet vennék babonából, mert ha neki pozitív lett, hátha nekem is, szóval én ezt ajánlom Neked!!!!Hozzon szerencsét!Kép

Tündi!
Olyan jó hogy itt vagy, de még nem láttam a képeket, mikor teszel fel?

Kati!
Tündinek igaza van, késöbb lesz peteérésed szerintem is, milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?

Annácska!
Aranyos lehet a dokid és figyelmes is!KépÖrülök, hogy jók lettek az eredmények!KépVigyázz magatokra!

Jányok!
Én ebben a hónapban vettem Lh-tesztet, már kis is próbáltam, elöször a 14. majd pedig ma a 16. napon, de ugyanolyan halovány csíkocska jelent meg, pedig azt hittem, hogy ma erös lesz, mert két napja volt "Billings-es"és már a hasam sem szurkál! Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Hoztam képeket a nyaralásból. Sajna sosem sütött rendesen a nap és elég párás idő volt. Remélem felfér mind.

Kép

Kép

Kép

Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Stella!
Engem még csak kicsit ismersz, vagy még annyira sem, de őszintén gratulálok! Nagyon drukkoltunk itt neked!
Örülök, hogy újra itt vagy!

És hogy érzed magad? Vagy inkább magatok? Kép
Nagyon szadiztak a kórházban?
De ilyen célért gondolom, megéri.

Nagy dolog lesz két pöttömöt kihordani, de volt már ilyen a világtörténelemben. Nagyon boldog 9 hónapot és két gyönyörű csöppséget kívánok Nektek!

réka
Vendég

Jó reggelt!

Máris szaladok visszaolvasni! Kép Kép Kép

Sziszka

szisszka

Jó reggelt!

Máris szaladok visszaolvasni! Kép Kép Kép

Sziszka

szisszka

UniqueKép
Végre találtam egy táblát (hihetetlen mennyit írtok mostanában). Majdnem eltaláltad a babák korát! Ahogy én számolom ma lehetek 5+5 hetes Kép!

RékaKép
Emlékszem rád!
A kórházi "élménykről" inkább nem nagyon mesélnék, az a lényeg, hogy most már kinnt vagyok!
De több okból is azt mondom, hogy ha újra kezdhetném ugyanígy csinálnék mindent!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
De jó, hogy jelentkeztél! Még egyszer gratulálok a két pici manóhoz Kép Kép és boldog, a továbbiakban problémamentes pocakosodást kívánok! Aztán tessék beszámolni mindenről! Kép

Annácska Kép
Nem aggódni ám! Tudom, sokat vártatok erre a pöttömre, de az idegeskedés nem tesz jót.

Sysy
Ezt a sikeres vizsgáért kapod: Kép Kép Kép Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Annácska
Hogy vagy ma?
kaukázusi kefir+ sárgarépa?? Kipróbáltad?
Tényleg ne stresszel, hisz minden rendben van nálatok!!! Kép

Évi
Pedig olyan kiváncsi lennék a pocidra! Kép
Najó... tudok várni! Kép

Dido
Jobbulást neked!!!
Küldöm a sok sok gyógyító energiát!!!
Megnéztem az albumod, szépek vagytok a képeken a férjeddel!!! Kép
Én már 6 óta ébren vagyok és csak dolgozom, dolgozom, dolgozom...

Tényleg, talira mindenki párral jön?

Bogi
Megnéztem a te albumod is!
Ti is nagyon szépek vagytok a képeken! Kép
A ruhád meseszép! Kép

Réka
Olyannak képzeltél télleg, mint amilyen a képen voltam?! Kép
Tök jó!!! Kép Viszont a kép ami a profilomban volt, az tavaly nyáron készült, azóta levágattam a hajzatom! Kép
Egébként én is pont olyannak képzeltelek, mint amilyen a képeken vagy! Kép
Ez olyan jó!!! Kép
Drukkolok, hogy jól süljön el a beszélgetés a dokiddal!!! majd mesélj!

Sysy
Háááát nem én vagyok a tesztelés királynője (két negativ teszttel a hátam mögött) az biztos!!!
De talán a másnap reggeli pisiből talán már ki kell mutatnia... vagy nem tudom, azért ne feltétlen az n szavamra hallgass most ebben a témában! Kép Én is a közönség segítségét kérném!!!! Kép Kép Kép
Szerintem a többiek többet, és okosabbakat tudnak mondani, mint én! Kép

Stella
Úgy örülök hogy itt vagy, és hogy jól vagy/ jól vagytok!!!!
Nagyon Sok Boldogságot Kívánok az egész családnak!!!!! Kép

Majcsi
Köszi a képeket! Kép
Nagyon nagyon szép helyen voltatok! Kép
Huh, én simán laknék ilyen helyen!!!
Itt tuti előjönne mindenféle ihletem! Kép

Uh, bocsi, hogy ilyen hosszú lettem! Kép
Sziszka

szisszka

A mai kép!! Kép
Kép

szisszka

Szisszka
Én is ellenék egy osztrák hegyi faluban. Kép Pont erről beszélgettünk a férjemmel.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szisszka!
Én is dolgozom reggel óta. Csak néha belétek olvasok, hogy mit írtatok.
Este majd mesélek, de nem várok különösebben sokat a dologtól. Szerintem óvaint majd a doki, hogy "korai még bármiről beszélni, tessék csak próbálkozni.."

Ja, már akartam írni, hogy tehetnél fel, vagy külhetnél nekem egy rövid hajú képet. Bár szerintem a fizimiskád biztos ugyanolyan. Ugyanaz a vagány csajszi vagy, sőt.. Kép

Sysy!
Én nem terveznék a helyedben napot a tesztelésre, majd lesz valahogy. Ha nem jön meg. Neked is késett már, nem? Erre is számítani kell. És szerintem a tutti a kimaradt mensi utáni 4-5. nap. Szóval, ha tudsz, várj és ne is foglalkozz most ezzel. Ráérsz még arra!

Én pl. most tényleg úgy érzem, hogy ez nem a mi hónapunk. De a jövő hónapban viszont nagyon bízom. Mindig is nyári babát szerettem volna!

Majcsi!
Micsoda csoda helyeken jártatok. Gyönyörű. Hol is voltatok? Szlovéniában? Engem arra emlékeztet. Ne haragudj, elfelejtettem.

Puszi:
réka
Vendég

MajcsiKép
ááá... szóval Ausztria. Megvan!
dudu
Vendég

Majcsi
Tök jó helyen voltatok Kép

Kinga
Nem teszek fel ide képet, a Tündi30 munkái album első oldalán találsz képeket. LH teszthez sok sikert! Kép

Sziszka
Én pár nélkül megyek a talira.

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: