Sziasztok!
Most, hogy mindenki eltűnt

, nekem meg akadt egy kis időm, hogy írjak nektek.
Először is köszi mindenkinek a gratulációkat és a drukkokat
Zsu, mennek a drukkok és a babaragacsok, szerintem ha nem kapsz rásegítő szurit, akkor már mutathat valamit a teszt. De inkább várj, amíg tudsz, mert annál biztosabb az eredmény, és nem tör le, ha nem látsz semmit. Tudod, a + gondolkodás csodákat tesz
Dezsi, a lista tényleg jó, ha már fejben (vagyis papíron) tudod, mit akarsz vinni, akkor nem érhet váratlanul, ha a szennyesben van, és összedobálni a cuccokat már nem ügy. Nyugi, hamarosan Te is babás leszel. Tudom
Krisz, rókakoma még megvan, hol jobban, hol kevésbbé, sőt, már éjszakánként is... szóval elég keveset tudok aludni. Holnap reggel éhgyomorra kell mennem vérvételre a város másik végébe (kb. 1 óra az út). El sem tudom képzelni, hogy fogom kibírni kaja nélkül rókázás nélkül

Na, de nem panaszkodom

, addig biztosan minden rendben van odabent, amíg gyötör a nyavaja.
Látom, 4-en osztódnak, abból még fagyi is lehet! Drukkolok nagyon!
Nyulasz, lehet, hogy most derült ki, miért nem sikerült eddig teherbe esned? Durva lenne, viszont talán könnyű lenne az orvoslása. Hajrá protekció!!!
Viki, jó olvasni rólatok, gyere, ha tudsz!
Gyöngyi, óriási gratula

Drukkolok a továbbiakhoz is
Brumi, jobbulást! Ez lehet, a legborzasztóbb, hogy várni kell arra, kiderüljön, mi a baj. Remélem, hogy az derül ki, hogy csak valami kósza fertőzés.
Remélem, nem felejtettem ki senkit