A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Monyó!
Nagyon sajnálom, pedig ezért siettem a gép elé, hogy lássam, mi az eredmény.
És miért zárul a babaprojekt? Férjed miatt?
És azt ugyi tudod, hogy Adriék épp, hogy lezárták, össze is jött nekik?

Írd ki itt magadból, az sokat segít!

réka
Vendég

Monyó!
Néha nekem is eltűnik, amit írtam, olyankor frissíts egyet a lapon és általában visszajön.
Fel a fejjel! Veled vagyok!

réka
Vendég

koxi dudu nagyon jol esik az hogy a ferjemen kivul van meg valaki melletem.ANYIRA SZERETTEM VOLNA APRILIS-MAJUSI babat.babaprojekt is reszben ezert zarul le,masik ok pedig az hogy kezdek tole kikeszulni.allandoan azon jar az agyam,varok aztan semmi.egyenlore ugylatszik sok ez nekem es nem birom el.Tudom ez nagyon hulyen hangzik de igy van.
valoszinu hogy ujra vedekezni fogunk,de ezt meg a paromnak nem mondtam el,estere megprobalomm neki elmagyarazni.
Mar arra is gondoltam hogy ez az egesz babaprojekt megszakitasi lazam a negativ eredmeny miatt van,s par nap mulva megszunik.
Meg mindig nem jott meg.
Bocsi hogy hosszu voltam,de tenyleg segit ha kiirom magam,bol.Puxi lanyok

Kép
monyoka

Szia Monyó!
Nem hangzik hülyén, amit írsz.
Már más is eljutott ide, ahová te is.

Csak arra kérlek, jól gondold meg, mit döntesz, mert én nem érzem, hogy egészen biztos lennél benne.

Annyi mindent szeretnék még írni, de most nem találom a szavakat. Felesleges frázisokból meg nyilván te is kaptál már eleget.

Amíg megtalálom valahol a szavakat - lehet takarítás közben előkerülnek Kép -, addig se szomorkodj. Igyekezz az élet, a dolgok jobb oldalát nézni, hátha látni is sikerül!
És ne kapkodd el a döntésedet!

réka
Vendég

Sziasztok!
Már majd' másfél órája csak visszaolvasokKép
Később megpróbálok visszajönni és mesélni a nyaralásról!
Bogi
dbogica

Szia Bogi!
Itten hozott!
Itt az élet elég kihalt.
De így legalább van időd visszaolvasni!

Várjuk a beszámolót!

réka
Vendég

SziasztokKép

Majd holnap írok, most csak picit beugrottamKép
Pénteken Pesten voltunk, hétvégén a Tiszánál voltunk, mozgalmas hétvégénk voltKép

<font color="ff0000">Stella
Hatalmas gratulaKépAnnyira örülök nektekKépVigyázzatok magatokraKép</font>

Adriana
Neked is nagy gratula a zebráhozKépKépKép

Edina
Kristófka 2 hónapos kora óta folyamatosan nyáladzik, mindent megrág, gurguláztatja a nyálát, néha már fuldoklik tőle, ekkor a dokinéni azt mondta, még kb.2 hónap, mire kinő.Vettünk neki hűthető rágókákat, Dentinox zselét, amit az ínyére kell kenni.
Azóta már eltelt 4 és fél hónap, már 6 és fél hónapos a kissrác és még mindig nincs foga és állítólag még a közeljövőben nem is lesz.

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Monyoka, nagyon sajnalom, de igaza van Duddunak, eloszor magadban tisztazd, hogy mit szeretnel, utana konnyebb megtalalni a szukseges eszkozoket... Tudom, hogy konnyu beszelni annak, akinek mar van kisbabaja, de en mindig ugy elem az eletem, hogy van B-tervem. Soha semmire nem koncentralok kizarolagosan. Mindig van mas is, amit ugyanolyan komolyan veszek. Nem tudom, ertheto-e, amit probalok irni Neked?

STELLA,
gondolom nem olvasol minket, de nagyon nagyon orulok Nektek. Mi most a teendo? Pihenned kell azert? Hany hetes pocakosnak szamitasz most? Es hogy vagy? Erzel mar valamit az aldott allapotbol?

Nicol,
hogy megy a torna? Tetszik meg mindig Vivinek? Jobb lett az etvagya? Kozben tudod mi jutott eszembe? Lehet, hogy hulyeseg, de nem lehet, hogy Vivi csak lusta szopizni vagy nem eleg jo meretu neki a mellbimbod? Matenal ugyanis ez volt a baj, vagyis hogy az intenziv osztalyon akkora cuclival etettek 2 heten keresztul, hogy az en normalis meretu cicim nem volt szamara erzekelheto. Most bimbovedovel szoptatok es ez tokeletesen megfelel neki meretileg. Csak egy tipp, bocs, ha hulyesegnek tartod!

Adri,
Neked is oszinten gratulalok igy "ismeretlenul" is! Vigyazz a picikere es magadra is nagyon! Nem mintha a ketto nem fuggne ossze...

Annacska,
en meg csak most tartok a fogorvosos tuzesetednel. Hat jo kis moka lehet. Hogy vagytok egyebkent? Annamarinak nem mondtatok meg el?

Pilis,
nagyon gratulalok Hannahoz, gyonyoru a neve! Varjuk a kepeket es a beszamolot!

Evi,
kinel voltatok vegul, a Gajdos dr nonel? A Jozsef krt-on vagy a korhazban?

Hat remelem mindenkinek irta, akinek szerettem volna....

Mi egyebkent jol vagyunk, koszonjuk a sok dicseretet a kepekre. Tegnap Mate alvonapot tartott, mar nagyon feltem, hogy beteg lesz, mert os szinte semmit nem alszik napkozben, tegnap viszont szinte nem volt ebren. De vegulis ugy nez ki mindenk rendben vele.
Elvittuk egy eskuvore, ma meg butornezoben voltunk vele, nagyon jo kisbaba, szinte sosem balhezik, imadja, ha jovunk-megyunk.

Sziasztok,
Vanda
vanda72

Sziasztok!

Szerencsésen megjártuk a Balatont! Szuper volt!!!!Kép

Kedves Monyó!
Együttérzek veled! Én is nagyon-nagyon vártam, hogy hátha ebben a hónapban, mert olyan furcsán szurkált a petefészkem körül és ilyet még soha nem éreztem, erre szombaton megjelent egy kis barna trutyi nálam, ami azt jelenti, hogy pár nap múlva meg fog jönni! Úgyhogy én is letörtem, egy kicsit"pityeregtem" az én kis drága férjemnek, aztán most már jól vagyok, új hónap, lehet újra próbálkozni! Az is jó lesz, hogy kezdődik a suli, dolgozni kell, így nem lesz időm állandóan ezzel foglalkozni és látod, ez egy jó bevált recept, remélem nekünk is segít!
Bocsi a hosszúért!
Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Beszámoló következik.Kép
Keszthelyen voltunk hétfőtől péntekig egy magánpanzióban. Külön szoba-fürdőszoba és közös konyha volt. Nem főzőcskéztem, de egy közeli kis étkezdében finomakat ettünk.Kép
Megnéztük a Festetics kastélyt-gyönyörű! Éppen még 3 kiállítást is meg lehetett tekinteni, úgyhogy azokkal is gazdagodtunk.
Fürödni nem fürödtünk, mert hideg volt a víz. Ám pihiztünk, sétáltunk, láttunk sok szép mindent, sőt pénteken lovagoltunk is! A Keszthely melletti Gyenesdiáson van lovaglási lehetőség, persze mi csak 'lépésben' lovagoltunk, mert kezdők vagyunk a párommal.Nagyon élvezetes volt! Hazafelé Sümegre is betértünk, megnéztük a várat és egy lovagi játékot is.
Szóval jó volt egy kicsit kikapcsolódni!
Adri!
Nagyon örülök a babának!Jó egészséget kívánok!
Puszi mindenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok Kép
Adri Kép
Hatalmas gratula a zebrádhoz Kép
Úgy látszik tényleg ez a recept, nem gondolni rá és akkor jön a gólya Kép
Jó pihenést nektek és persze nagyon vigyázz magatokra Kép

Stella Kép
Annyira boldog vagyok, hogy végre otthon pihenhetsz Kép
Nagyon sok boldogságot a pocakosodáshoz Kép

Monyóka Kép
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted Kép , de ne kederedj el! Az, hogy most nem sikerült még nem jelenti azt hogy fel kell adni! Sokak között én is rengetegszer voltam ezen a mély ponton, de mindig van ami előre mozdít. Bízz benne és meglátod jön a folytatás Kép

Kinga Kép
Annamari már teljesn kiheverte az esetet Kép

Edina Kép
A fogzás nem könnyű dolog, nehéz rajtuk segíteni, csak annyit tudok mondani, hogy kitartás Kép

Vanda Kép
Köszi jól vagyunk, csak rettentően álmosan Kép

Unique Kép
Hogy sikerült a vacsi? Végül meg tudtad győzni a férjed, hogy ő fözzön?
Neked nem szokott égni a gyomrod? Nekem ez most ami totál kiakaszt Kép

Évi Kép
Örülök, hogy pozitív volt a benyomásod a dokival kapcsolatban Kép
Annak meg még jobban, hogy Kavics ekkorát nőtt Kép

Csibe Kép
Elég szűkszavú voltál Kép
Remélem azért majd részletesebben is mesélsz Kép

Bogi Kép
Nagyon klassz lehetett a nyaralásotok, kicsit irigykedek Kép
A sümegi lovagjáték tényleg nagyon klassz, évekkel ezelőtt én is láttam Kép

Szép álmokat Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Annácska!
Végre itt vagy te is!
Igaz, hogy csak reggel találtam meg a Micimacis képet, de vagyok álmos most is annyira, hogy aktuálisnak tartsam.

Juca, Unique!
Recept megvan?

Én - úgy néz ki, hogy - holnap elnézek a doki bácsihoz. Nem érzem úgy, hogy igazán szükségem volna rá, de legalább rá dobom a terheimet, ahogy már itt többen említettétek és biztosítom magam, hogy mi mindent megteszünk.
Szóval, mivel elég nehezen szokott telni az utsó 1-1,5 hét, gondoltam ez lesz az elterelő hadművelet.

Juca!
Nálad mi újság menzi ügyben?

Szép hetet kívánok mindenkinek!
réka
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!! Kép

Évi
Hogy sikerült a vacsi?
Nekem a párom palacsintát szokott csinálni (az az egyetlen dolog, amit én nem tudok! Kép )

Adri
Remélem nagyon jól sikerül a nyaralás!
Vigyázz azért magatokra, és mesélj, ha hazaértetek! Kép

Stella
Hatalmas nagy gratula a babócáidhoz!!! Kép
Úgy örülök, hogy végre sikerült!!! Kép
Nagyon megérdemelted már!
Kép

Monyóka!!!!
Jajj, nem elkeseredni, nem feladni!!!!!
Nemnemnemnemnem..azt nemszabad!!!!!!
Múltkor kérdezted, hogy te vagy e itt a legfiatalabb, hát megnyugtatlak, hogy nem! Kép
Én csak most leszek 22 Kép
Egyébként én is ilyesmivel nyaggattam egész hétvégén szegény Unique-omat, hogy szünetel a babaproject meg minden, mondjuk nekem aggódás tárgya miatt. Ugyanis elkezdtem tanulni, mert felvételizni szeretnék egyetemre, az meg ugye pont május-június-júliusban van. És azon aggódtam, hogy elég lesz akkor a vizsgákon aggódni, nemhogy esetleg nagypocakkal azon izgulni, hogy mikor szaladjak szülni. De a párom meggyőzött, hogy úgyis lesz valahogy, ne aggódjak már ezen!!!! Kép
Egyébként nem csak a korunkban hasonlítunk, de mi is májusban kezdtük a babaprojectetet! Kép
Ha gondolod, írj emailt, a profilomban megtalálod a cimem! És csak nyugi!!!! Mindig vannak jó, és kicsit rosszabb időszakok, de a végén minden rendbejön! Kép
Kép

Sziszka

szisszka

Vanda!

A József körúton voltunk, a magánrendelőjében. Csak a genetikai UH-ra és laborba kell a kórházba menni, a többi magánban lesz. Igazad volt, tényleg megvolt a szimpátia első látásra.

Pussz: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Én már nem sajnálom, hogy megjött! Kép
Már el is múlt!
Ráadásul annyira, de annyira jól éreztem magam a hétvégén! A sok csavargás jót tett!
Aztán este pár sör mellett megnéztem a meccset! Hát szomorúan nyugtáztam, hogy David Beckham már nem is olyan jópasi, mint amilyenre emlékeztem... lehet, hogy öregszik, vagy én öregszem?! Kép Kép Kép

Babus
Biztosan jó lehetett a kirándulás! Kép
Kispasinak hogy tetszett?

Vanda
Tök jó, hogy Máté baba igy szereti a jövés-menést! Kép

Csibe
És milyen volt a Balcsi?

Bogi
Nagyon jó lehetett a nyaralás!!! Kép
Sümeget imádom, én ott lovagoltam életemben először!
Gyenesdiást is imádom!!!
Mostanában viszont nagyon repülőzhetnékem van, de mindig amikor úgy vagyok vele, hogy ok, menjünk valahova, szinte azonnal bemondanak valami repülőgépszerencsétlenséget...lehet, hogy ez jelzés?!

Réka
Naggyon jók a receptek!!!!
El is mentettem őket, hamarosan ki is próbálom szerintem! Kép
Mizujs veled?

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lanyok!

KOszi szepen a biztato szavakat es az egyutterzest.
Beszeltem a parommal es o azt mondta ram bizza a dontest.Szerinte ha leallunk akkor meg azert esek depibe mert bizti hogy nem leszek terhes,igy legalabb az esely megvan ra.
Hoszasan beszelgettunk es arra az elhatarozasra jutottam,hogy a szerencsere bizom magam.
Nem szamolom a pe.m stb akkor csinaljuk ha joesik,es hatha megtortenik a csoda.

mostmar kicsit derulatobb vagyok,hisz nagyon fuatal vagyok meg ,egyszer csak osszejon.
Parom tegnap egesz nap bohockodott,csak hogy nevessek,es persze az atlagosnal tobbszor sugta a fulembe:szeretlek!

Kép
monyoka

Sziszka,szerintem en is igy leszek vele,ha megjon es azutan elmulik.De vajon mert nem jon meg?mar 10 napja

Kép
monyoka

Monyóka
Nekem is késett, de csak pár napot. Szerintem menj el dokihoz, ő bizti többet tudna mondani...
Párod nagyon nagyon aranyos lehetett! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok Kép
Dudu Kép
Siettem a Micimacis képpel, de tudtam előbb jönni Kép
Remélem skerül az elterelő hadművelet, biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog Kép

Sziszka Kép
Örülök, hogy jobban vagy, mind testileg, mind lelkileg Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szia Monyó!
Nna ez már sokkal jobban hangzik!
És a pasik is tudják, hogy mikor kell egy kis "kedélyjavítást" alkalmazni, nem? Legalábbis azt, amikor már muszáj. Kép
Örülök, hogy jobban vagy. Én is el tudok ám gyengülni, de soxor segít az, hogy itt kiírom magamból, s az már elég is, mert kicsit kívülről látom magam tőle.

Sziszka!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok.
Van egy-két B és C jelű tervem, így jelenleg biztonságban érzem magam a lelkemet illetően. Azért dokihoz elugrom holnap, mert ha esetleg csinálna egy olyan vérvételes dolgot, akkor késő lenne akkor menni, mikor megjön, mert assz'em 3. napon már vennék a vért. De az egész sokkal inkább elterelő hadművelet, meg úgyis fel kell íratnom vele egy kenőcsöt.

Amúgy már reklamálni szerettem volna, hogy milyen magányosak voltunk Monyóval a hétvégén itt a fórumon. Kép De mostmár látom, milyen sokan vagyunk, ezért kezdek megnyugodni.

Ja és csütörtökön Budai Vár!
Dido, Annácska!
Randizunk?

ZebrásAdri!
Hogy vagy? Gondoltam rád a hétvégén!
Jaj, vagy még nem is jöttél meg?
Ki bírja eztet mán követni... Kép

Sysy!
Megvagy még?
HOgy haladsz a vezetéssel?

Móni23!
Továbbra is hiányollak ám!

És Valér!
MÁr neked is igazán itthon kellene lenned, szerintem.

Puszi:
réka
Vendég

Lanyok muszaly ezt liirnom:2.5-3 eve szeretnek babat,de nem lehetett mert nagyon eros gyogyszereket szedtem 1 evig(napi 10 drbot)Hogy miert erre is van magyarazat.Depresszios voltam es psihiaterhez jartam szinten 1 evig.Eleinte szegyeltem ,mert azthittem mindenki bolondnak nez,de ez nem igy van.Valami trauma okozta amit nem tudtak kideriteni.
A dokino azt mondta,hogy sorozatos csalodasok,megrazkodtatas,halalesett,stb miatt ujra kiujulhat.Na ezert akartam abba hagyni a babaprojektet,feltem tole hogy kiujul.
Most erzek eleg erot magamban hogy vegigcsinaljam.
Ennyi lanyok,ugyereztem,hogy megosztom veletek ezt a dolgot is.

Kép
monyoka

Réka
Tudod, hogy amikor van időm, itt vagyok! Kép (jajj, most is már dolgoznom kéne... jajj... de úgy nincs kedvem...jajj! ráadásul az eső is esik! jajj Kép Kép Kép )
Milyen vérvételes dolgot csináltatsz a dokival?
Az elterelő hadművelet kell néha! Kép
Jujj, tényleg, csütörtökön Budai Vár!!! Majd tessék mesélni róla! Kép

Annácska Kép
Szia! Kép
Hogy vagy?

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Nem szűkszavúságból nem írtam, csak nem volt túl változatos a program! Sokat pihentünk, sétáltunk, ja és a nap nagy részét a strandon töltöttük, mert szép idő volt ám! Csak a víz, brrrrrrrr nagyon hideg volt!De fél óra szoktatás után már benne is voltam!Kép
Nagyon jó kis két nap volt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Dudu Kép
Egyenlőre még mindig áll a randi csütörtökön, de még pontosítunk Kép

Sziszka Kép
Hááát, elég pocsékul Kép
Már hajnalban arra ébredek, hogy kegyetlenül fáj a hasam az éhségtől, de enni nem bírok. Ha sikerül is magamba gyömöszölni valamit, akkor is tovább fáj. De majd csak túlélem ezt az időszakot Kép

Annácska

annácska

anna valami olyt olvastam hogy ilyen esetben piritost vagy szaraz kekszet kell ragcsalni.Az megnyugtatja a gyomrotKép

Kép
monyoka

Monyoka Kép
Épp piritossal bírkoztam az előbb Kép
De most ittam meg egy pohár kakaót és most úgy néz ki kicsit jobb Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza. Üdvözlöm az újakat.

Stella Kép Kép Kép
Hatalmas gratula a két dobogó szivecskéhez!! Kép

Adriana Kép
Látom te is zebrásat teszteltél. Kép

Látjátok, ilyen hírekre szeretek visszajönni. Kép

UNIQUE, TÜNDI
Nem tudom melyikőtök csinálja a táblát, de nekem sajnos MEGJÖTT Kép Kép így ma már ez a 4cn. Kérlek, javítsatok. És hajrá május!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szio MajcsiKépIgazad van Hajra majus vagy a tobbi honapKép

Kép
monyoka

Annácska, Unique, Cinóca

Most nézem csak, hogy ti is babásak vagytok! Szuper Kép Kép Kép

Majcsi
majcsi

Majcsi
Sajnálom Kép

Annácska
Drukkolok, hogy jobban legyél!!!
Engem a kutyák ébresztenek hajnalban Kép
Jujj, most látom, hogy a kakaó, meg a piritós segitett! Kép Ráadásul fincsi is! Kép

Monyóka
Sajnálom, amiken keresztül mentél Kép Nem irigyellek miatta Kép De most már minden jó lesz meglátod! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka remelem.2 eve gyogyszermentes vagyok.Edigg sikerult legyoznunk(parommal egyutt)eztan is lefogjuk.)
te miota vagy hazas?

Kép
monyoka

Monyóka
Nagyon nagyon drukkolok ám neked!!! Kép
Én itt vagyok mindig, ha egy kis bátoritásra van szükséged... és ha gondolod, e-mailt bármikor írhatsz!
Mi még nem házasodtunk össze. Kép Ti mióta vagytok házasok?

Sziszka

szisszka

Sziszka de ezt kepzeld el:Volt ott egy 25 eves csaj aki szinten beteg volt es terhes maradt.(a gyogyszer szedese alatt szigoruan tilos teherbe esni,abbahagyasa utan is csak fel ev mulva)
Adokino mondta hogy vetesse el mert 100%os hogy beteg a bbebi.Hat a szerencsetlen megtartotta.
Nincs eleg baja,magarol sem tud gondoskodni,nemhogy egy serult bebivel.Doki is lemondott rola,abbahagyta a kezelest.
Na es ezek utan mondja ram valaki hogy gyerek vagyok,mert szoktak ram mondani.Attol tejsenen kiakadok,legalabb nekem felelosegerzetem az van.

Kép
monyoka

Monyóka
Én csak ma tudok írni neked. Ne keseredj el a negatív teszt miatt, és örülök neki, hogy nem adod fel és tovább próbálkoztok. Még egy egészséges párnál is előfordul, hogy akár fél év egy évig nem jön össze. Szóval ennyi miatt még nem szabad feladni. Ami ezt a hosszú ciklusodat illeti, nem tudom szedtél e fogigátlót. Nekem pl. ez kicsit összekuszálta a dolokat és voltak ilyen hosszú ciklusaim, de mára már rendbejöttek.

Mindenképpen látogass meg egy dokit és ő majd jól kivizsgál.Kép
Szóval fel a fejjel és lazíts és élvezd a dolgot!!!

Unique
Én is én is akarok nyihahát.Kép

Sziszka
De már jobban vagy ugye? Tök jó lehetett ez a hétvége!Kép

Stella
Annyira jó, nagyon nagyon örülök! A hosszas várakozás kis gyümölcsire pedig nagyon vigyázz!Kép
Virag2

Sziszka lassan 3 honapja augusztus 21en lex 3 honpja es egyben a 3.5 eves jarasunk idopontja.ja,meg 2.5 eve egyutt elunk.HU lehet ez kicsit bonyolultra sikeredettKép nos:3.5 ev jaras
2.5 ev egyutteles
3 honap hazassagKép

Kép
monyoka

Vanda!
A torna megyeget de csak délelőtt szeret tornázni. Ugyhogy mi csak napi egy tornát tartunk, délutánra marad a masszázs.Kép Az étvágya pár napja jobb, hízik is.
Amugy Vivi mióta megszületett azóta bimbóvédővel eszik, mert nekem nagyon kicsi a melbimbóm, és amikor született nagyon bent volt az alsó állkapcsa és nem tudta így bekapni.
A védőnő szerint nála is lehet egy kezdődő fogzás a nem evés oka, mert nyálzik erősen, és sokszor úgy eszik, hogy szopizik 1 percet, majd kiköpi a cicim, sírva fakad fél percre, maj folytatja az evést. Ez sokszor így megy amíg jól nem lakik. Ja és imádja a cumisüveget Kép , délután már csak abból hajlandó enni.

Edinka!
Nekem is a hűthető rágóka jutott az eszembe, és sok kitartás!

Nicol

Kép
nicol

Szio virg.Soha nem szedtem semilyen fogamzasgatlot.
Azon gondolkodom en is hogy elmek dokihoz.Amint oxszejon egy kis penz(het folyaman)akkor elmek.Korhazba ilyen problemaval nem mehetek,mert kivagnak.Muszaly privatul elmennem,az pedig penzbe kerulKép

Kép
monyoka

Ja és azoknak akik el lennének keseredve, nagyon tudom ajánlani Paulo Coelho Az Alkimista című könyvét. Nagyon szép gondolatok vannak benne az életről, az élet történéseiről....sokat segíthet, ha ezeken az ember elgondolkozik:

Kedvcsináló:

"Mert én sem a múltamban, sem a jövőmben nem élek. Csak a jelenem van, engem az érdekel. Ha mindig a jelenben tudsz maradni, boldog leszel. Meglátod, hogy a sivatagban élet van, az égen csillagok, a harcosok pedig harcolnak, mivel ez az emberi nem alkotórésze. Az élet így olyan lesz, mint egy vigadalom, egy nagy ünnepség, mivel mindig csak az a pillanat létezik, amiben éppen él az ember."
Virag2

Monyóka
Szerintem nem csak privátban foglalkoznak az ilyen jellegű problémákkal, én sem magánorvoshoz mentemKép.
Virag2

Virag.Ha eddig nem emlittem volna,en Vajdasagi vagyokKépItt nincs normalis ellatas.A ferjemnek pl.6 eve nincs is betegkonyve,minek?Ha nem vagy a halalodon senki nem foglalkozik veled
Pentek este a szomszedasszonyom roszul lett,'.5 ora mulva jottek ki a mentok:En azt sem tudom mi a szamjuk,itt csak azok hivjak ki a mentot akiknek nincs kocsijuk.Nalunk ez a helyzet sajnos.

Kép
monyoka

Virág
Ez nagyon szép!Kép
Egy barátnőm nemrég olvasta ezt a könyvet! Kép
Köszi kérdésed, már jól vagyok, sőt ma nagyon vidám is! Kép
Te hogy vagy?

Monyóka
Akkor gratulálok az ifjú házasoknak!!!! Kép
Mi a lustábbik fajtából valók vagyunk, amikor beszéltünk az esküvőről, mindig az lett a vége, hogy ajjajj, az a sok szervezés meg minden! Kép
Mostanában is beszélgettünk az esküvőről, és arra jutottunk, hogy ugye általában nyári esküvők vannak, mi kitaláltuk, hogy akkor majd télen lesz, és ha lehet hóesésben! Kép

Sziszka

szisszka

Majcsi
Sajnálom Kép Hogy vagy? Te is olyan keveset irogatsz. Gyertek egy buja hétvégére Pécsre, az már egyszer mintha jól végződött volna... Kép

Sziszka
Hétvégén megjött a menzid és már el is múlt?

Annácska
Jobbulást Kép

Timika
Te mikorra vagy kiírva? És milyen a védőnénid? Kép

Ahogy Wish írta nektek, Stelláék jól vannak Kép Pénteken amikor voltam nála már sokkal jobban volt mint előtte látogatásnál, infúziót sem kapott már jó pár napja Kép Szerintem picit még kell neki otthon pihenni, de amint mehet dolgozni menni is fog, és akkor tud írni is nekünk, mert nagyon net-hiánya volt már Kép

Kértétek többen hogy írjak a szombati lánybúcsúról Kép Beszámoló következik, elnézést hogy hosszú lesz!!! Kép
A menyasszony úgy tudta hogy egyik barátnőjénél lesz a találka és onnan megyünk együtt bulizni. Ehhez képest a barátnőnél csak a barátnő volt Kép A többiek 3 étteremben, kocsmában szétszórva a városban, és a menyasszonynak (Gabi) kellett megkeresni. Volt egy kis segítsége, minden helyszín előtt kapott egy papírt amire a hely jellemzői voltak felírva verses formában, és hogy mi köti oda Gabit. Miután 2 helyről összejött a társaság, jöttek a végső cél felé, ahol már én is várakoztam. Összesen 12-en voltunk az étteremben. Egyesével megkapta az ajándékokat. Az első csomagban szexi fehérnemű volt, fekete kombiné-féle felső + bugyi. Hoyg megkapja az volt a feltétel, hoyg ott fel kell húznia a felsőt. Gabi kiment a mosdóba és bejött az étterembe a cuccba Kép Hozzáteszem, ez nem egy nagy étterem volt, és nem volt tele Kép Következő ajándékok intim shopból származtak... Kép Egy szívószál, aminek kuki formájú volt a vége, miután megkapta, ezzel kellett minden italát innia Kép Kapott egy hűtőmágnest, szintén kuki formájút, és egy 2 dobókockából álló társasjátékot, a kocka oldalain különböző pózok voltak Kép Ezen kívül könyveket kapott: A férfi működése, a házasság működése, Szex kalauz haladóknak, és Még mindig minden férfi disznó címűeket Kép Nagyon jó votl a hangulat, jöttek a sztorik, stb. És akkor újabb feladat várt Gabira, néhány lány kitalálta hogy az étteremben egyik asztalnál ülő férfitársaságtól Gabinak el kell kérnie a telszámukat. Előtte odament hozzájuk ez egyik lány és elmagyarázta mi a helyzet, ráadásul finnek voltak, úgyhoyg angolul nyomták Kép De megértettek mindent és benne voltak Kép Hát ez meg is történt, a menyasszony jól vette az akadályokat Kép Az étterem után buliba mentünk, oda már csak 7-en. Inkább hülyéskedtünk mint táncoltunk Kép Gondoltam, ha ilyen lesz a lagzi is, akkor nagyon csúnya buli lesz... Kép Hát ennyi Kép

Virág
Ti hogy álltok a szervezéssel? Kép

Ja, majd elfelejtettem Kép Megyek a topiktalira szept. 24-én Kép Ezért bátorkodom javasolni helyszín ügyben valamelyik nagy áruházat, bevásárlóközpontot. Egyrészt nagy az éttermi részük, van normális mosdó, anyukáknak esetleg ez is fontos lehet, na meg a sokat pisilni járó kismamáknak is Kép Elképzelésem szerint némelyiknek van kisebb parkosított része ahová ki lehet menni sétálni ha jó az idő (mert a pécsi Árkádnak van, ebből gondoltam hogy hasonló lehet Pesten is). Valamint árban elfogadható szerintem, gondolom tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (én pl. ha vonattal megyek max metróval vagyok képes közlekedni PestenKép, esetleg valaki segítségére szorulok majd még Kép) és van parkoló is bőven, ezek fontos dolgok asszem Kép Mit gondoltok? Ha tetszik az ötlet, akkor konkrét helyszínt Pesten lakók határozzátok meg.

Tündi
Vendég

Sziszka Kép
Kislányként én is mindig téli esküvőre vágytam Kép
Egyébként csak a reggeljeim ilyen rosszak, utána azért jobb Kép

Monyoka Kép
Drukkolok, hogy eljuss dokihoz és tudjon segíteni Kép

Virág Kép
A könyv tényleg klassz Kép Még évekkel ezelőtt kaptam a bátyámtól, de eddig még nem tudtam végig olvasni, csak bele-bele lapoztam Kép

Nikol Kép
Örülök, hogy Vivi jobban eszik már Kép

Dido Kép
Hogy van a torkocskád?

Kivi Kép
Hogy vagy?

Annácska

annácska

Tündi
Csütörtök este jött meg a menzim, és tegnap estére elmúlt! Kép
Bevásárlóközpont: asszem a westendnek van parkja, de az is tetején...
A te vonatod hova fut be?
Én benne vagyok, hogy gyülekezünk egy helyen páran, és akkor onnan együtt megyünk egy helyszinre! Szivesen kalauzolok, ha kell Kép

Sziszka

szisszka

Tündi Kép
A szabi, remélem elég mentség arra, hogy keveset írogatok. Úgy szerettem volna azzal visszajönni, hogy sikerült........Kép , pedig a szabi alatt is eleget bujálkodtunk, igaz a Balatonnál és nem Pécsett. Kép A múlt héten eléggé el voltam kenődve, mert éreztem, hogy meg fog jönni, de szerencsére még előttünk volt egy osztrák túra, így hamar helyre rázódtam. Kép Ha eljutok odáig, hogy letöltsem a képeket akkor megmutatom, hogy milyen szép helyen voltunk. Legközelebb sajna csak ősszel lesz alkalmunk egy pár napos kiruccanásra. Lehet, hogy Pécsre......... Kép

Különben voltatok már valamilyen vizsgálaton, mert egyáltalán nem vagyok képben és visszaolvasni is lehetetlen vállalkozásnak tűnik.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép
De kitartás, lesz babád Kép

Tündi Kép
Hát nem semmi leánybúcsúban voltál Kép
Gondolom az ara néhányszor belepirult a feladatokba Kép
A segítségemet felajálom, kimegyek érted az állomásra Kép
Stelláéket pedig sokszor puszilom és vigyázzon magára és a porontyokra Kép A net megvárja, ne siessen azzal a munkával Kép

Annácska

annácska

Pécsről a Keletibe vagy a Délibe jönnek a vonatok, ha jól tudom. A Délihez közel van a MOM Park és ott van park is illetve a Mamut mellett van a Millenáris park ahol van kávézó, játszótér stb.

Majcsi
majcsi

Tündi!
De jó hogy jössz a talira. Nagyon hiányoztál volna. Kép Stellának üzenem,pihenjen sokat a munka megvárja, és persze vigyázzon a két kis porontyra. Kép Örülök hogy már jobban van.

/image{d:abajatszik.jpg}

Nicol

Kép
nicol

Majcsi
Tényleg, a mammut! Kép
Már elég régen voltam ott,mert általában hatalmas volt a tömeg még héköznap is! Most nem tudom mi a helyzet ott.
Mom park sokkal nyugisabb, szerintem.

Sziszka

szisszka

Hupsz valamit elírtam...

Kép

Nicol

Kép
nicol

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: