A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasttok Lanyok:KOxi a tanacsokat igyekszem megfogadni.
Adri. NAGY gratula,menyirre orulok nektek.HUHA kilex a kovetkezo zebra?hm?Kép
Pilis.Gratulalok,a babohotKép
Aki kirandulni megy annak kellemes idotoltest.
Az a helyzet hogy meg mindig nem jott meg(7ik napja).A draga sogornom vett nekem textet es ma kezhez is kapom.Ugy felek,eddig vartam mindig a 2csikot es egy lett,oan rosz erzes.Persze hogy mar hanyingerem is van es nem tudom eldonteni hogy csak bekepzelem vagy tenyleg hanyingerem van.

Kép
monyoka

Az az igazsag hogy foggalmam sincs mikor volt a pé.m meg hogy akkor egyutt voltunk-e.nem emlexem igy arra sem hogy van e esely a pozitiv textre.

Kép
monyoka

AdriKép
Na akkor ebben hasonlít a Te férjed az enyémre, ő sem engedi, hogy cipekedjek. Én csak elkísérem mostanában a vásárlásokon Kép
Én még a saját medencénkben sem fürödtem, bár mondjuk pont az a dög meleg is volt és én nem kívántam kimenni sem, nemhogy fürödni. Kép De tudom azt is, hogy itteni babás lányok (na jó: Eszter) nagyon szorgalmazzák a fürdést Kép
Évi77 tudna róla mesélni... Kép Õk most jöttek vissza ilyen fürdős-élményről Kép
Irigyellek az étvágyadért és hogy nincs hányingered!!! Kép

DudduKép
Kisasszony, a zebrához picit feljebb kéne lépni a táblába!!! Kép Még csak 20. cn... Kép

MonyóKép
Reggel csinálod a tesztet majd, ugye? Megírod nekünk? Kép Úgy drukkolok Neked! Ez most olyan klassz hónap! Kép

KépKép
unique

MonyóKép
Az nem gond, ha nem emlékszel, mikor volt. Szerintem Adri sem emlékszik Kép

KépKép
unique

Csajok, aki tud, segítsen!!! Kép
Holnap jönnek hozzánk egy régi kedves barátnőm + férj + gyerek. Kéne valami kaját összedobnom, ők mindig főznek valami finom meleget, amikor megyünk. DE: gáz van... Nem vagyok képes főzni. Egyszerűen olyan mértékben undorodom még a hűtő ajtajának a kinyitásától is, hogy az borzasztó. Gondoltam hidegre, veszek franciásat + sonkatekercset + kaszinó tojcit, de a férjem szerint az nem meleg. Most mit csináljak? Van valami 5letetek???? sos!!!! Kép

KépKép
unique

Unique.Vasarnap textelek,igy bexeltem meg a parommal.Szegeny megkerdezte hogy lehet e ebed utan,mert ha pozitiv o bizony nem bir egy falatot se lenyelniKép(ha valami fontos dolog tortenik,nem bir enni)
Uni szerintem jo lex az.Ilyen helyzetben ok is megerthetnek hogy mi van es bizti nem varjak el hogy szenvedj miattuk.

Kép
monyoka

Unique!

T'oooom, hogy még csak 20. cn, de egyre közelebb vagyunk a 28.hoz, vagy inkább 30.hoz. Szóval készülj!

Szerintem is király a hideg kaja, legalább olyan finom, mint a meleg, főleg, ha v.mi különcebb friss kenyérrel tálaljátok.
De én pl. most csináltam Stahl Juci féle tejszínes-sajtos tésztát, szerintem fergetes és talán még te is kibírod émelygés nélkül, mert pillanatok alatt kész. Ha tetszik az ötlet, elküldöm mail-ben. De ha én választanék, tutti a hideg kajcit választanám.

Monyóka!
SZurkolok vasárnap és várom nagyon a híreket!!!
Kép Kép Kép
Tudod Unique-nak néhány nap alatt zebrarajz-elvonási tünetei lesznek, ezért muszáj lesz neki munkát adnod!

dudu
Vendég

MonyóKép
Akkor vasárnap várom az eredményt.Kép Jobb lenne azért reggel Kép
A bibi a dologgal az, hogy nem mondjuk el senkinek, hogy mi a helyzet. Így a megértésükre sajna nem apellálhatok Kép

KépKép
unique

DudduKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Haláli vagy ezzel a "zebraelvonási tünettel" ! Nagyon tetszett! Kép
Ááááá... az a tejszínes sajtos tészta még csak-csak, ha valaki megcsinálja helyettem... Dehogy tejszínt látni... Nyersen... Meghogy sajtot... Brr.... Na meg a férjem nem szereti a tésztát. Szóval szerinted se gáz a hideg kajcsi?
Van olyan bagett a Cora-ban, ami előre van ízesítve, mélyhűtött és csak be kell dobni a sütőbe. Ez még nekem is menne. Ez így jó szerinted? be vagyok sózva, mert ők mindig főznek... Talán ha elküldöm a cukiba a férjem, ki tudom engesztelni a vendégeket... Kép

KépKép
unique

Szia Unique!

5let mindig van, de kell hozzá a férjed.
Na kell megfelelő számú csirkemellfilé (nem tudom menniyre haspók a banda) bacon, sajt (lehet trappista, vagy füstölt is, amit szerettek) tejszín (kb. 3-4 dl) kukorica, mondjuk egy doboz, meg a férjed.

1. Veszed a férjedKép ő a filéket kettévágja (tudod ha olyan szív alakú) kilapíjja (estleg, ha túl vastag el lehet vágni keresztbe), hogy a vastagabb szeletke sajtokat beletegye, de előtte a kilapított húst beszórja fűszerrel (só, bors vegeta, extrák), ekkor a sajra rátekeri a húst, ráteker egy bacont (ezt lehet hanyagolni, nem kell feltétlenül), és átdöfi egy hústűvel vagy fogpiszkálóval. Na ezeket a hurkákat, vagy hogy mondja, beleteszed egy tepsibe pici olajjal kendd ki az alját, hogy ne tapadjon le a husi, ráönti a tejszínt, meg a kukót, (levét nem kell) és alufóliával be a sütőbe. Sül, ha már szaglik, vagy néáha ránézhettek, hogy áll, mert most fogalmam sincs meddig sül, meg sütője válogatja, szóval ha már well, akkor le az alut, és pirítod egy picit, hogy legyen színe.
Ennyi az egész, nagyon egysezrű, nem macerás, de ezt nem te fogod csinálni, mert te nem trancsírozhatsz husit.

Köretnek mondjuk risz, nagy krumplipüré, lehet hozzá savanyúságot is, meg édes befőttet is enni, de mondom legjobb tulajdonsága az egyszerűségében rejlik a kajának.

Juca

tjuca

uni persze hogy reggel textelek.
En szemely szerint orulnek ha valaki ilyen hidegtallal kinalna meg.
Epp az a lenyege hogy igy kulonleges lex mert nem azt kapjak amit ok kexitettek nektekKépSzerintem szupi kaja.
Bizti hogy vasarnap elmondom az eredmenyt.akar jo akar nem.

Kép
monyoka

Unique!
Szerintem ez így tutti. A corabagette-et is ismerem és szerintem az frissen szuper, csak vigyázni kell, mert nagyon gyorsan kiszárad.
Vágj még fel mellé friss zöldégeket.

Kár, hogy a sajt is brrr... neked, mert tudok egy csomó sajtos és/vagy tejfölös v. túrós összekeverős trutyit, amit zöldségekkel szoktunk mártogatni és mindig óriási a sikerem vele.
Mindig ezzel remekelek, mert én meg azért nem főzök, mert nem igazán tudok.

Bocs mindenkitől az offtopicért, bár amilyen mostanság a látogatottság, szerintem senki nem bánja.

dudu
Vendég

Szia JucaKép
Küldtem mailt! Kép (délután is + most is)

Az a része jól kezdődik, hogy "veszed a férjed", meglátjuk, mit szól hozzá.Kép
Mondjuk én sokat nem fogok enni belőle, az fix, de legalább talán a vendégeknek ízleni fog. Kép
Köszi, megkonzultálom az illetékessel, mennyire szeretné ezt főzni holnap délután Kép

Pussz

Unique

KépKép
unique

Duddu!

HA van időd egyszer engem érdekelnének a mártogatósokKép

Juca

Ja és ez nem offtopic, ennie mindenkinek kellKép, ejnye no

tjuca

Unique!
Nem tudom milyenek az árak abban az éttaramben, én még soha nem voltam ott. Csak azért ajánlotta a barátnöm mert kint és bent is rengetegen elférnek.

Nicol

Kép
nicol

DudduKép
Na nem mindig brr.. a sajt, néha egész jól jön Kép Ez percfüggő Kép
Azért elküldhetnéd nekem majd azokat a tuti recepteket, a pici nem mindig fogja kínozni az anyját (remélem Kép)!

MonyóKép
Várom!!! Kép Extra drukkok mennek.... Kép

KépKép
unique

Unique!

Vettem az adást, és válaszoltamKép

Juca

Egy nagy kalappal a holnaphoz!!!

tjuca

Sziasztok lányok!
Csakm mostkerültem gép elé, és igyekeztem visszaolvasni mindent, hogy képben legyek.

Adri!
Hatalmas gratula neked! Így kell ezt csinálni!KépKépKép Gondolom a férjed maradék allergiája is eltűnt a jó hír hallatán Kép

Babus!
Kristófka olyan mosolygós, ha nem lene füle, biztosan körbeérne a szája Kép Gyönyörű kisfiú!

Szisszka!
A hasgörcs a mensi miatt van? Megjött már?

Monyóka!
Nekem te nagyon gyanús vagy! Nagyon várom a holnapi tesztedet!Holnap lesz, ugye? Ha pozitív, a párod tutira nagyon fog örülni, ahogy Adri férje is.

Pilis!
Ismeretlenül is gratulálok a kislányodhoz!KépA Hanna nekem is az egyik kedvenc nevem.

Unique!
Sajnos semmi ötletem nincs, én még csak most ismerkedem a konyhaművészettel. Remélem a lányok tudnak tanácsot adni!
Úgy látszik, mégsem tettél bele a táblába...Kép Pedig ma van az 1. cn, és én ennek nagyon örülök, mert 3 hónapja mensim se volt.Új ciklus, új remények!Kép

Bocsi, ha hosszú voltam!
pille

NicolKép
Én sem tudom az árakat, csak olyan puccosnak tűnik a képeken... Csak felmerült bennem Kép De nagyon köszönöm a többiek nevében az ötletet, nekem amúgy nagyon tetszik a hely és a párommal el is megyünk majd Kép Csak nem biztos, hogy mindenkinek okés lenne Kép Emiatt Kép

KépKép
unique

JucaKép
Itthonra küldted? Itthon vagyok... Kép

KépKép
unique

Monyó, közben már látom, hogy csak vasárnap lesz teszt. Drukkolok!
pille

Képzeljétek, a pg53 szerint ma termékeny vagyok...(1.cn)Mindjárt kihajítom az ablakon!Kép
pille

Pille!
A PG53 már többször kiderült, hogy nem az igazi. Bár én is próbálgattam ismét ebben a hónapban, de nem hittem neki.
Sőt, ha jól emlékszem Juca férje is nagyon "termékeny" volt egyszer a PG53 szerint. Kép

Juca!
Leírom majd valamikor szívesen a recepteket.

Most elfutunk fogorvoshoz. Remélem, nem találkozunk tűzoltókkal.

dudu
Vendég

PilleKép
Jaj, ne haragudj rám érte! Mostanában borzasztóan figyelmetlen vagyok és szétszórt és lusta Kép Kép Kép
Természetesen hétfőn már látni fogod magad a táblában!

És hogy ne haragudj rám érte, ezt Neked küldöm :
Kép

KépKép
unique

DudduKép
Az is jó, ha Jucának elküldöd, de én kértem a recepteket Kép

KépKép
unique

Drága Unique!
Juca is kérte.
Azt hittem, hogy erre te nem válaszotál, bocsika.

Amúgy úgyis ide fogom írni és bárki láthassa!
Este összeszedem, ha megjöttünk.

Puszi:
dudu
Vendég

Réka!
Tudom, tudom, amikor megvettem, és is megnyalattam az egész családdal, apukámmal,a férjemmel,és erős volt a kísértés a kutya irányába is, de aztán letettem róla.KépTudom, hogy nem valami megbízható, de ha már megvettem, próbálgatom.

Unique!
Egyáltalán nem haragszom!Tudom, hogy fontos dolgaid vannak,nem tarthatsz minden apróságot a fejedben. Köszi a képet!Kép
pille

Sziasztok!

Nem a férjem nem volt termékeny, ám én piri alatt igen, szóval oda se neki!

Buliba megyek most (na jó, házi barátlátogatóba), majd jövök valamikor. Bocs Unique, természetesen a cégesre küldtem, de küldöm haza isKép

Juca

tjuca

Pille meg mindenki,koxi a drukott.
A tegnapi civodast most beszeltem meg a parommal.Igazatok volt,faradt volt ahhoz hogy szazadszor kerdezzem meg mit gondol a babarolKép

Cserebe kaptam egy csomo puxit azert mert megerto voltam vele,es azt mondtam ma hogy nem baj,megertem.

Csajok megy a taktika ezerrelKép)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Lányok a PG53-ról annyit, hogy egy másik fórumon írta egy anyuka, hogy az ő hétéves fia is páfrányosat nyalt...Nem feltétlenül kell bízni benne, persze van, akinek bejön.

Adri!

Én lemondtam balatoni fürcsizésről, bár van, aki szerint ez túlzott óvatosság. Lehet, de nincs az a strandolás, ami kedvéért megkockáztatnám, hogy Kavicsnak baja legyen. Terhesség alatt nagyobb a fertőzésveszély a legyengült immunrendszer miatt. Meg most a víz se túl meleg, szerintem nem lesz túl nagy a kísértés. De majd meglátod.

Voltun a kiszemelt doktornéninknél! Nagyon szimpatikus, határozott, pörgős, mégis kedves. Csinált UH-t, aminek külön örülök. Drága kis Kavics 33 mm-es. 14 mm-t nőtt 10 nap alatt! Persze megint szunyált a vizsgálat alatt (tiszta anyjaKép). Dokinéni felébresztette, erre elkezdett nyújtózkodni, mint egy kismacska. Meg integetett is! Imádom!!!

Monyó!

Drukkolok a vasárnapi teszthez! Azért ha lehet, inkább reggel csináld. SzerintemKép

Megyek vacsizni (Adri! Én is másodszor...)Apa főz kis családjának. Meg kell zabálni az ilyen férjetKép Olyan kis édi!

Na, húzok!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szép jóreggelt mindenkinek!!

Most indulunk a balcsira, 20.-án jövünk.
Addig remélem társul még hozzánk néhány zebra!
Nagyon drukkolok, hogy így legyen!

Évi!
A Balcsiban nem biztos, hogy fogok fürdeni, max., ha jó meleg lesz, talán egy kicsit.
Nakát, Kavics nagyon édi lehetett, ahogy nyújtózott! Alig várom, hogy én is láthassam az enyémet! Kép

Sok puszi mindenkinek!
Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Stella híradó
"Jó reggelt! Két picike magzattal végre hazamehetek! A doki már látta a szívüket is pulzálni! Vére, végre, végre!!" Kép

wish

Sziasztok lanyok.
Adri kellemes nyaralast.)
Ma nem hiszem hogy sokat lexek mert,egesz nap dolgozunk a parommal.
puxika

Kép
monyoka

UniQe
Nevem:monyo
szulinapom .Arrilis 19
korom:22
lakhely:hajdujaras
babagyartas kezdete:2005 majus
ciklus hossza:29-31
cn:azt igy konkretan nem tomKépjulius 5en jott meg es 10en mult el.azota semmiKép

Kép
monyoka

Szia Mindenki, Jó reggelt!

Adri!
Hiányozni fogsz! Érezzétek magatokat nagyon-nagyon jól!

Stella!
Végre otthon! Veled vagyunk!

Unique, Juca!
Íme az offtopic recept:

ALAP:
A "trutyik" alapja túró tésztaszűrővel v. habverővel pépesítve, tejföllel higítva v. esetleg kis margarinnal. (én mindig csak villával szétnyomkodom) A túró helyett lehet bármilyen krémsajt is, a tejföl helyett pedig pl. joghurt. (ez az utsó párosítás nem olyan ízes, kicsit hígabb, viszont sokkal könnyebb).

VARIÁCIÓK:
1. apróra vágott v.hagyma
mustár
bors
2. fokhagyma
márványsajt
(ált. ez a legkedvencebb. Van hogy túró nélkül csak tejföllel csinálom.)
3. ketchup
bors
curry
4. szardínia (v. más hal)
ecet v. citromlé

bónusz: én még szoktam mindezek mellé TZATZIKIt is csinálni
1 kis uborka lecsepegtetve (!), 1 ger. zúzott fokhagyma, 2 csésze joghurt, 2 kiskanál ecet v. citromlé, 1 kiskanál menta v. kapor, só

S ami mindegyikhez jól jöhet:
curry, só v. vegeta, majoranna, snidling v. az újhagyma zöldje

Amivel lehet mártogatni:
karalábé, zeller, sárgarépa, zöldpaprika, uborka, újhagyma, jégcsapretek, v. bármi, ami eszedbe jut.
Azért szokott fogyni a kenyér is, de piritósként a legjobb. Sajtot is lehet csak úgy tálalni mellé.

Tyű, de megéheztem!
Jó étvágyat!

dudu
Vendég

Monyó!
Akkor ez a 40. cn-od, ha jól számolok.
Azért számoljatok utána.

ÚÚÚÚ, de várom a teszted!

dudu
Vendég

Sziasztok!
Réka!
Nekem is összefutott a anyál a számban!Megyek is mindjárt és eszek valamit.Kép

Monyó!
Holnap reggel + tesztet szeretnék látni!Kép

Van itt valaki Closty-s rajtam kívül? A 14. napon megyek uh-ra, de nem a 12-13. napon kellene? Mikor repednek meg a tüszőcskék általában? Ha már megrepedt, az uh-n még látni valamit? Bocsi a sok kérdésért, ha valaki tud válaszolni, köszi!
pille

Szia Pille!
Sajnos én nem tudok hozzászólni a kérdésedhez.
Viszont korábban többször szóbakerült már ez a téma. Esetleg próbáld meg visszakereseni.
És van egy külön erre nyitott topic is azt hiszem. Ha nagy erre a pangás, esetleg nézz be oda!

réka
Vendég

Stella!

Jaj, de jó! Nagyon örülök nektek!!! Mindenki megérdemli, hogy sikerüljön neki a baba de Ti különösen! Titeket külön is puszillak!

Réka!

Nyami... Ezek a "trutyik" nagyon tetszenek! Biztos ki fogom próbálni.

Pille!

Ha már megrepedtek a tüszők, a sárgatestek akkor is látszani fognak, és az igazolja a tüszőrepedés megtörténtét. Mondjuk, én mindig éreztem, hogy mikor volt a tüszőrepi, mert majd szétszakadt a hasam. Másnapra hőm felment, hasfájás elmúlt.

Adri!

Ti mikor mentek orvoshoz?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pille!

És ha van még kérdésed a Clostival kapcsolatban (vagy mással), kérdezz nyugodtam, én maratoni Closti-fogyasztó voltamKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Köszi szépen! A Closty-s topikba már senki sem ír Kép 25-én megyek uh-ra, a ciklus 14. napján, és attól féltem, ez már túl késő.Ez lesz az első kúrám, már nagyon várom, és félek is tőle!
Neked voltak v.milyen mellékhatások?
pille

Sziasztok Lányok!

Igen, kiderült, hogy a hasgörcs a mensi miatt volt, csak már órákkal elkezdett görcsölni, mielött megjött volna (de annyira, hogy fetrengtem a fádalomtól, na meg be is lázasodtam-ez em tudom mitől volt.)

Tegnap voltunk Dombrádon, tök jó volt, bár az autópálya dugók miatt érdekes volt a közlekedés, igy amikor már lehetett haladni 180-al téptünk, nehogy elkéssünk. De jó volt!
De olyan helyeken mentünk keresztül, mint pl. Mackótanya Kép
Meg láttünk benzincsmpészautót is!
Meg amikor ilyen erdős utakon mentünk a fák közül szemek villantak ki (kommandósok voltak! Kép )

Na most indulnom kell a rallira hungaroringre
Pusza

Kép

szisszka

Pille!

Igen, nekem voltak mellékhatásai, de csak akkor, amikor a 2*1-et szedtem. Olyan hőhullámok, hogy csak na, meg minden hülyeségen elbőgtem magam. Meg reggelente ha fehér felületre néztem, egy csomó körkörös csíkot láttam. De ezek a tünetek csak az alatt a 5 nap alatt voltak, amíg szedtem.
Reméljük neked ez lesz az első és az utolsó kúra is!

Szisszka!

Sajnálom, hogy megjött...Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

KOXI CSAJOK A DRUKKOTKép
ja meg mi az a closty vagy mi?

Kép
monyoka

Adriana

Gratulálok és előre az áprilisi babáértKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

szio spulni.hogy erzed magad?

Kép
monyoka

SziasztokKép
Szeretném a segítségeteket kérni ?!!
Szerintetek fogzásra mi jó?
Viki szerintem egy hete fogzikKép
Nagyon sokat sír nyűgösKép
kb mennyi idő amig kibujik egy fogacska

STELLÁNAK HATALMA GRATULA

Kép

Kép
edinka

Helló!

Adri!
Kép
Tessék megsimizni azt a macskát!Kép

Stella!
Hurrá, hurrá, hurrá!
Mindhármotoknak!Kép

Tjuca!
Azt hiszem lefelejtettem annak idején egy választ neked a Péterfyvel kapcsolatban!
Bocsi!
Mit is kérdeztél?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Lanyok

A text eredmenye negativ lettKépteljesen le vagyok torve.

Szeptembertol lezarul a babaprojekt. Sziasztok.

Kép
monyoka

eltunt az uzim.MIndegy.Text=negativ.Babaprojekt szeptembertol leall.Le vok torve.sziasztokKép

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: