A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Virág Kép
Nekem is állandóan fáj a hátam. Befizetnék egy hátmasszázsra Kép
Nincs a cégetekben felvétel? Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
Feltétlenül szólok, ha van.Kép Vagy inkább csak a masszőröm adom kölcsönKépúgyis 9 hónap múlva már babázolKép)
*nagyon nagyon irigykedik* persze csak jó értelemben véve.
Amúgy ma még nem is volt Mici macis kép. Már kezdem hiányolni...Kép
Virag2

Sziasztok!

Réka!
Klassz hely a Darshan, megnéztem, de szombat, vasárnap csak 18 órától van nyitva!Kép
Vagy esti buli lesz?

Lányok!
Ha megfogant a baba, az utána lévő pár napban lehet érezni vmit?Vagy csak 2-3 hét múlva? Az az egyetlen jel, hogy nem jön meg? 2-3 napja folyamatosan "dolgozik" a petefészkem, sokat szúr, ilyet még eddig nem tapasztaltam! De lehet, hogy csak képzelődöm!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szisztok lányok!

Hát, nem is tudom, hogyan mondjam. Papolok itt a szüneteltetésről, a babastopról, még a tábláról is levetettem magam. És akkor mi történik?
Ez:
Kép
Hát nem csodálatos? És hihetetlen?
Úgy látszik, ezek a babók akkor jönnek, amikor nem figyelünk! KépKépKépKépKépKépKépKép

Adri, aki most nagyon boldog!!

Kép

Kép
adriana

Jut eszembe a hétvégén én is babázom az öcsémmel.Kép
Virag2

Adri!
Gartulálok! Így kell ezt csinálni!Kép És hogy vetemedtél tesztelésre? Késett már? Érzel valamit?
Tudod mit alkalmazom a cseled..Lányok igazából mi most nem is akarunk babát...Kép))))

Csibe
Sajnos elvileg ilyen hamar még nincsennek jelek. De ki tudjaKép Bár én tök sokat érzek ilyen szurkálást mensi előtt és sajnos még sosem lett baba...de nálad lehet, hogy az van. Tudod mit ne is gondolj most erre. Próbáld a ciklus végéig a gondoltatidat elterelni..

Virag
Az okoska
Virag2

Sziasztok Jányok!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Pilis!
Gratulálok Neked az új Családodhoz, kívánom, hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!Kép

Juca!
Szuper ez a horoszkóp, mindenképpen megfogadom a tanácsátKép!!!

Babus!
Ez a srác egyszerüen észbontó!!!KépMég képeket........Kép!Már teljesen meggyógyult?

Annácska!
Kipihented már a buli fáradalmait?Anamari hogy van?Remélem már nem is emlékszik a tüzesetre!

Monyoka!
Dehogy nem írunk Neked is!!!Kérlek ne légy elkeseredve!Ezt a dolgot tényleg nem szabad eröltetni, mert a visszájára fordulhat a dolog!Csak a türelemmel és a nöi praktikákkal érhetsz el valamit a Férjednél!

Mi sajnos nem láttuk tegnap a csillaghullást, mert annyira felhös volt az ég!!!!Látta valaki?

Kinga
Kinga79

Kedves Adri!

NAGY-NAGY GRATULA NEKED!!!!!
Ez egy SZUPER hír a mai napra!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Adri!
Gratulálok!!!
Mesélj el mindent, hagy tanuljunk az "esetböl"!

Kinga
Kinga79

Pilis!
Nagyon nagy gratula a nagylányhoz! Sok szép együtt töltött napot kívánok és persze sok tejcsit. Nagyon szép a kislány neve! Kép

Réka!
Nekem is szimpi a hely.
Lányok én is csak apucistól tudok a talira jönni, szerintem hozzátok a pasikat is legyen nekik is társaság.

Nicol

Kép
nicol

Virág!
Igazából nem éreztem semmit, csak már késett pár napot, és néha olyan furán éreztem magam. Így tegnap vettem egy tesztet, hogy hátha, de igazából még reggel sem httem, hogy pozitív lesz. Aztán alig akatram elhinni, csak zokogtam boldogságomban!KépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Kinga!Lányok!
Nem is tudok mit írni, hiszen mondom, nem is foglalkoztunk a témával ebben a hónapban. Egyszerűen csak jött... KépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Adriana!
Már majdnem elfelejtettem: Gratulálok a babóhoz, boldog 9 hónapot kívánok! Kép

Nicol

Kép
nicol

Adri!

Ez szuper hír!!! Gratulálok!!! Boldog babavárást nektek! Párod tudja már?

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adri!

Nem is zudom mit mondjak, nagyon örültem, hogy nem haraptad le akkor a fejem. Tényleg van ebben valami, ha nem vársz rá, akkor kopogtat a gólyaKép

Nagyon örülök, hogy sikerült!!!!
(Nálunk sem most lenne az opt. hónap a munkahelyváltás miatt, de késik, egyelQre nem élem bele magam, na meg orvossal is ilyesztgettem magam, hátha)

Nagy grat, és ez a zebra orchidea a tied:

Kép

tjuca

Lányok!
Topictali: Az egyik barátnöm ajánlott egy éttermet, azt mondta nagyon szép a környezet és a kaja is jó. Ha gondoljátok nézzétek meg:
http://www.robinsonrestaurant.hu/

Nicol

Kép
nicol

Juca!
Köszi! A virágot, a fejmosást annak idején, köszi!
Akkor titkon, halkan drukkolok Neked!

Évi!
A párom már tudja, Õ volt az első, akinek elmondtam! Pont orvoshoz siettünk, és olyan szétszórt lett, hogy majdnem itthon hagyta az öszes iratát!

Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Topictali:
Mi lenne, ha lemennénk a Római partra?
Az kellemes hely, választhatunk, hova üljünk be, Duna-part, meg minden.
Ez az én tippem, de még keresgélek.

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Hihetetlen!!!Kép Annyira örülök!!!!
Milyen tesztet vettél?

Kinga
Kinga79

Adri!

Köszi még egyszer, hogy nem szívtad mellre. És a halk drukk is jól jön, ha van valami, szólok. Sztem gondoljunk a vidékiekre és inkább fix helyet beszéljünk meg. Mindenképpen legyen kinti, meg benti hely is, mert az idQjárás kiszámíthatatlan.

Monyóka!

Te is ugyanazt a felmosást kaptad, mint Adri!, Szóval...Kép

Jányok!

Én viszem a férjem, szerintem, ha lesz pár pasi, Qk úgyis klikkesedni fognak, ha már túl sqrq nekeik a levegQKép
Persze szerintem úgyis offtali lesz remélem, nem csak a babagyártásról lesz szó, mert spec én most az EGYÉBre vagyok kíváncsi, egyszóval RÁTOK CSAJOK!!!

Juca

tjuca

Kinga!

A Gabriel tesztet vettem, és rögtön mutatta a két csíkot, alig 10 mp. után.

A talira már az én férjem is jönni akar.
Igaz, legyen benti hely is, mert akkor már lehet, hogy nem lesz jóidő!

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Egy pillanatra átmegyek a szomszédba babázni és mire jövök? Zebrára!
Hát ez HIHETETLEN! Nagyon gratulálok! És vigyázz magadra! ...ööö... akarom mondani MAGATOKRA! Kép
Jujj és lehet, hogy Réka lesz...!

Kicsit irigyellek is, de eljön még a mi időnk is. Én is látom a tendenciát abban, hogy ha nem koncentrálsz annyira, akkor jön össze, de nekem nem igazán sikerülnek az elterelő hadműveletek. Azaz eddig jól ment, mostanság meg rosszabb. Aztán majd megint jobban fog menni... és ez így lesz, míg nem lesz babónk.

A Robinson-t megnéztem, már láttam kívülről. Szerintem egy kicsit túl elegáns egy (mindenértelemben) családias talihoz, de biztos nagyon kellemes. Egyébként bárhová szívesen megyek, csak lássalat Titeket!

A Római Part sem rossz ötlet, csak esetleg úgy, hogy ne ott találjuk ki a helyszínt, hanem egy előre megbeszéltben gyülekezzünk. Azokat viszont én nem ismerem, úgyhogy akinek van tapasztalata, ne titkolja tovább!

Puszi:
réka
Vendég

Adri!
Ez a tiéd:
Kép

Juca!
Neked is tartogatok egyet! Elég különc példány, de a tiéd lesz! Drukk-drukk! Előbb, vagy utóbb tutti!!!

réka
Vendég

AdriKép
Hoppá, mit olvasok!
Igazán nagyon sok boldogságot a babához. Hatalmas gratula a férjednek is. Kép

És nem állhatom meg én se, hogy ne mondjam...na ugye na ugye egy párunknak csak igaza lett. Kép

Juca. Kövesd csak a jó példát... Kép

Junko
Vendég

Réka!!Kép

Köszike!!!KépKép
Lehet, hogy nehezen hiszed, de én most látom: bizony bárkinek sikerülhet! Neked is fog! Én is azt gondoltam, nahát, ez olyan távoli, szinte elérhetetlen dolog, és akkor tessék!
És ha lány, akkor 100%, hogy Réka lesz! KépKép

A Rómatra mi szoktunk kijárni a párommal, vannak egész szolid helyek is, ami nem is drága. Nyaralás után lemegyünk, és felmérjük a terepet, hátha van valami, ahol rossz idő esetén is lehetünk.

Holnap indulunk egyébként a balcsira, a szüleimmel, nem is tudom, mikor ésn hogyan mondjam el anyumnak.Kép

Kép

Kép
adriana

Adriana
Gartulálok nektek Kép Remélem, visszakéreckedsz a táblába Kép

Lányok
Meló után megyek Stellához Kép Üzentek neki valamit? Kép

Tündi
Vendég

Adri!
Háát, azt csak te tudhatod, hogy mikor-hogy mondd el. Én biztos hogy egy darabig élvezni akarom majd a "kettőnk titkát". Már nagyon várom azt a rövid időszakot. Bár lehet, hogy országnak-világnak el akarom majd kürtölni, ki tudja...

De jó, hogy Balcsiztok, biztos szuper lesz.

Ja, és akkor mostmár igazán vissza kerülhetnél a táblicskuba. Már valamelyik nap is gondoltam erre, mikor kíváncsiskodtam, hogy hol is tartasz a ciklusban, mert valami tünetfélét emlegettél. De már nem is tudom mi volt az.
Meg most pont ilyesmit akartam kérdezni, hogy mióta is próbálkoztok, meg hanyadik ciklusnapon vagy? Meg ilyesmi.

Puszi neked:
réka
Vendég

Tündi!
Én csak annyit üzennék Stellának, hogy sokat gondolunk rá és nagyon drukkolunk.
És várjuk a további híreket!

réka
Vendég

Tündi!
Köszi!Kép

Stellának üzenem, hogy nagyon-nagyon szorítok, hogy minél hamarabb jobban legyen, és a tehessége további része zökkenőmentes legyen!

Várjuk nagyon a híreket, ha visszajöttél!

Adri

Kép

Kép
adriana

Réka!

Szerintem visszakönyörgöm magam a táblába, jó lenne látni egy zebrát a nevem mellett.KépKépKép
Egyébként tavaly szeptember óta próbálkoztunk, és most vagyok a 36.cn-on.

Úgyhogy Unique, ugye visszaveszel? Tudom, hogy nemrég töröltettem magam, de lééciiiiiiiiiii! Kép

Most elmegyek vásárolni a párommal, este még benézek.

Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!

Mi ma indulunk a Balcsira, igaz csak a hétvégére!
Ti merre mentek?
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Mi holnap indulunk Balatönfövenyesre egy hétre. Az Tihanytól van nem messze.
Jó hétvégét Nektek!

Most már tényleg lépek!
Adrienn

Kép

Kép
adriana

Adri!
Vegyetek valami babás dolgot.
És de jó nektek!!!
Ne értsd félre csak egy kis egészséges irigység szól belőlem.

Majdcsak mi is itt mindannyian szép sorban sorra kerülünk. És annyira megérdemled, azok után, hogy a párod leállította a dolgot, és olyan szomorú voltál.
Majd szólok én is a férjemnek, hogy szüneteltessük.
Junkó
Vendég

Lányok!

Elköszönök Tőletek!
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Vasárnap este v. héfő reggel jövök!
Mindenki nagyon vigyázzon magára!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Na még ezt leírom gyorsan!

Junko!
Köszi!
Meglátod, Nektek is sikerülni fog, kívánom nagyon!
Nem babás dolgokat veszünk még,korai lenne! Csk néhány apróságot a nyaraláshoz.

Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Csibe, Adri!
Nagyon jó pihenést!
Vendég

Adri
Vigyázz magadra, ebben a zavaros hűvös időben nehogy felfázz Kép Anyukák elől egyébként nem tudom meddig lehet titkolni, de ügyes legyél Kép

Lányok
Megmondom Stellának amit üzentek, biztos nagyon fog örülni Kép

Tündi
Vendég

Szisszka!

Merre vagy?
Mi újság veled!Kép

Adri!

Nagyon gratulálok neked!Kép
Kívánom hogy szép és nyugodt 9 hónapod legyen!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

ADRI!!!
Nagyon Nagyon Gratulálok!!!!!
Úgy örülök!!!!! Kép
Sok Boldogságot és nyugodt, kellemes, problémamantes 9 hónapot!!! Kép
Kép

Sziszka

szisszka

Sysy druszám! Kép
Itt vagyok! Kép
Csak nem sokára itt lesz párom anyukája, úgyhogy főztem, meg takarítok ezerrel!
Ráadásul lassan készülnöm is kell, mert 4kor már indulunk...

De igyekszem jönni!!!!!

Sziszka

szisszka

Topictali:
Nekem mindegy, hol lesz... én azért azt mondom, hogy olyan hely legyen, ahol a babások is jól el tudnak lenni a gyerkőcökkel!

Szisz

szisszka

Kép
Kép

KépKép
unique

AdriKép
Istenem, azt tudod, ugye, hogy megkönnyeztelek!!! Kép
Nagyon gratulálok! És jót mosolyogtam magamban közben, amikor szedtem ki a táblán kívülre rakott adataidból, hogy "kis szünet", amit magamnak írtam Kép
Nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok! Kép

PilisKép
Gratulálok Hannához! Boldog babázást kívánok! Kép

Mindjárt olvasok... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szisszka!

Most akkor megjött vagy nem?
Én nagyon izgulok érted!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

TündiKép
Stellának: nagy simit küldök a pocijára a babóknak! És persze kívánom, hogy mielőbb kikecmeregjen a kórházból és ikrek boldog kismamája legyen! És persze várom nagyon a híreket, hogy van, mikor lesz UH, stb Kép
És puszi neki! Kép
Köszi, hogy elviszed a híreket! Kép

SzisskámKép
Jobban vagy? Hogy már így takarítasz???

CsibeKép
Kellemes hétvégét kívánok! Szép időtök lesz! Kép (na nem strandolós, de mégis szép, sétálós)

Lányok,
Tuti receptem van a babásodáshoz: hagyjátok a témát, nem rágondolni, nem erőszakolni! És főleg a végén nem reménykedni, nem hinni benne Kép Úgy látom, ez most a tuti recept. Kép

Tali helyszín: tetszenek az ötletek.

NicolKép
Nem drága picit az a hely? Kép

Római part is jöhet, bárhova elmegyek hozzátok! Férjem még nem lelkesedik érte, hogy jöjjön, de majd fog Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

AdriKép
Micsoda házassági évforduló!!!! Kép
Gondolom a párod nem nagyon hezitált, hogy örüljön-e vagy sem, annak ellenére, amit anno mondott Kép

KépKép
unique

Na, megjöttünk.

Unique!
Köszi a zebrát a nevem mellé!Olyan jó látni! Kép A ciklus hosszát átírnád 32-re? Az elmúlt 2 hónapban így jött meg, úgy látszik lerövidült. Ezért is mertem tesztelni ma, mert már 4 napja késett.
Hát igen, a hásassági évfordulónkon már biztosan dobogni fog a pici szíve. 3 hét van még addig. A párom egy percig sem gondolkodott, hogy örüljön-e, vagy sem. Azt mondta, visszaszív mindent, és végtelenül boldog!

Adri

Kép

Kép
adriana

AdriKép
Kíméld magad, oké? Bevásárláskor semmi cipekedés, megy ilyenek Kép
Átírom a ciklus hosszát, de ugyi nem látod hétfőn Kép
Örülök, hogy a párod is ennyire boldog! Kép Azért titkon mégis csak is drukkolt a dologért... Kép

Nagyon kellemes utat kívánok, pihenjetek sokat, élvezzétek a meglepi-utat! Kép És vigyázzatok a kis harmadikra! Kép

Úgy látom, jó, hogy még nálam a tábla Kép Imádok zebrákat zajzolni!!!! Kép

Pusza

Unique, aki mostanában elég bőgős-meghatódós lett

KépKép
unique

Unique!
A párom nem is engedné, hogy akár egy szatyrot is felemeljek.

Nagyon fogunk vigyázni a picikénkre, ettől nem kell félni! Nem is nagyon fogok merni fürödni a Balcsiban!

Látod, Te vagy a tábla szerencsekabalája! Azóta csak úgy özönlenek a zebrák!
Csak így tovább!KépKép

Megyek enni. Megint. KépKép
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Most úgy meg vagyok hatódva!
Úgy beleérzek a helyzetetekbe.
Pedig biztos nem úgy érzem, ahogy ti.
De jó álmodozni!

Nagyon jó pihenést kívánok a hétvégén, és kívánom, hogy az legyen a legnagyobb problémád az egész 9 hónap alatt, hogy mikor és hogy mondd el és kinek!

Szerencsekabala!
NEkemisrajzoljzebrát!

Sziszka!
Veled mi az újság?
Vagy már elindultatok?

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: